Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Džiugas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Lunulla
na nei kiek nesigailim si dave, tik siaip idomi nuomone, kad juokingas net nepagalvociau, na bet kiekvieos nuomone idomi mirksiukas.gif

beje musu Dziugas irgi hiperaktyvus darosi lotuliukas.gif
idea fix
Vardelis pats sau fainas. 4u.gif Kaip vaikui - iš viso nuostabus.
Chada
Labai gražus, linksmas vardelis tongue.gif
Kernel
Labai grazus. thumbup.gif
Tamuke*
Laaabai gražus vardas wub.gif clap_1.gif
maybe24
Man grazus ir linksmas vardas smile.gif atrodo ir zmogus su siuo vardu turetu buti optimistas smile.gif
Raile
Grazus senovinis zemaitiskas vardas bigsmile.gif Ir tikrai nekaimietiskas 4u.gif Kaime dabar nojai, nedai, kajai, dzeraldai, amandos, evitos, tejos, mejos, armantai, karinos ir kiti neaiskios kilmes ir beprasmiai vardai doh.gif Deja, tokia statistine realybe doh.gif
LapeUrsa
Na jau tikrai ne kaimietiskas rolleyes.gif labai grazus vardas.
ciuke
Savo sūnui neduociau, nes man jis nera artimas, bet kitam-grazus tongue.gif ax.gif
kristulka
grazus wub.gif
Averita
Gražus labai vardas wub.gif
polo
Jis nekaimietiškas, bet savo sunaus nevadinčiau, man kaip ir vardas Gailius, taip ir Džiugas (labai mėgstu džiugo sūrį biggrin.gif )
Babe
nepatinka ax.gif
Belty
Man labai grazus sis vardas. As savo sunui norejau labai duoti, bet blemba vyro sefas turejo suni spanieli tokiu vardu uzvadines schmoll.gif [COLOR=yellow] blemb sugadino gera varda, ir nesiryzom duoti
.Vėja.
QUOTE(Belty @ 2009 01 23, 13:05)
Man labai grazus sis vardas. As savo sunui norejau labai duoti, bet blemba vyro sefas turejo suni spanieli tokiu vardu uzvadines  schmoll.gif  [COLOR=yellow] blemb sugadino gera varda, ir nesiryzom duoti
*

Na ir sutapimų gyvenime būna... blink.gif
Man šitas vardas vienas iš gražiausių vyriškų vardų.
areida
mano drauge laukesi ir sake jei bus berniukas bus Dziugas..pradzioje keista buvo bet kai pripratom thumbup.gif ..gime mergyte rolleyes.gif
easter
na, panašu, kad nebevadinsiu savojo- panašu kad labai jau išpopuliarėjo per paskutinius metus biggrin.gif
muminukas
QUOTE(easter @ 2009 02 01, 20:09)
na, panašu, kad nebevadinsiu savojo- panašu kad labai jau išpopuliarėjo per paskutinius metus biggrin.gif
*

sakai? hihihi.gif manau, Džiugas tikrai papopuliarėjo, bet tema apie Dziugą biggrin.gif mirksiukas.gif
sticho
Labai grazus vardas bigsmile.gif taip ir isisvaizduoju issisiepusi iki ausu pupuliuka biggrin.gif kadangi laukiuosi mergaites, tai vienas is variantu buvo - Dziuga, bet deja vyrui schmoll.gif
Rūta-Mėta
Labai gražus vardas wub.gif
Daugiaziede
Grazus,bet labai jau asocijuojasi su suriu.. smile.gif
solveka
Nieko nenoriu ižeisti, bet man asociajuosjasi su Simpsonais smile.gif nes juos įgarina Džiugas Siaurusaitis. Taip ir būna su tais vardai, kai ka nors pažįsti su tokiu vardu tai ir asocijuosjasi arba su gerais arba su blogais atsiminimais. Iš kitos pusės tai džiagsmingas vardas, ir kol vaikas užaugs Siaurusaitis jau bus seniai pamirštas, o tos kartos vaikai jau žiūrės nebe Simpsonus o Futurama cool.gif
bumbulas
Kai susilaukėme savo pagranduko, niekaip negalėjom išrinkti vardo, nors lytį žinojom iš anksto. Labai norėjosi, kad vardas liptų prie vaiko. Aš jau buvau panikoj, nes berniukas buvo jau mėnesio laiko. Bandėm derinti visokius vardus, bet vis atrodė, kad netinkamas. Ir vieną dieną vyras pasakė - bus Džiugas, aš net atsisėdau, nes tokio vardo net nesvarstėm, aš pasakiau, kad tokiu pavadinimu žinau tik sūrį g.gif . Aš esu suvalkietė ir šiame krašte jis tikrai labai retas, o vyras žemaitis, taigi išaiškino reikšmę ir pavadinom Džiugu. Dabar labai esu laiminga, o vaikui vardas labai tinka drinks_cheers.gif
Fire
Man šis vardas patinka ax.gif
Mano brolis vardu Džiugas, jis suaugęs vyras ir šis vardas jam puikiai tinka, nes jo puikus humoro jausmas. Tiesa, mūsų vaikystėj šis vardas buvo itin retas, dar retesnis už manąjį, dabar labai populiarėja.

Dėl asociacijų su sūriu g.gif Na, juk pirma buvo vardas, po to juo sūrį pavadino, čia kaip sūreliai "Mildutė" arba kremai "Margarita" biggrin.gif

Pasak vienos legendos, Telšiai yra įkurti didvyrio Džiugo, kuris gyveno ant Džiugo kalno ax.gif

O dėl šunų, tai atsiprašau, bet čia jau žmonių bukumas, gyvūnus žmonių vardais vadinti mad.gif viena kaimynė pavadino savo kalę Monika stupid.gif
gino
Grazus vardas thumbup.gif Kai laukiausi pirmo vaiko,nezinojom kas bus , mergyte ar berniukas....Jei butu gimes berniukas butu Dziugas smile.gif Bet...
Na,o kodel sunaus nepavadinau Dziugu, ech...nutylesiu ..... ax.gif
*baRboSa*
Grazus vardas thumbup.gif ,ko nepasakyciau apie varda Marijus schmoll.gif
tetra
Gražus vardas thumbup.gif
sapniukass
neblogas vardelis berniukui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tamuke*
Gražus vardas... wub.gif
M.i.g.l.e
tikrai gražus vardas wub.gif buvo vienas iš variantų pavadinti mažiuką, bet..... blush2.gif
bela
Puikus vardas thumbup.gif Jis buvo tarp mano favoritų, kai laukiausi, bet mažasis gimdamas tarsi atsinešė visai kitą vardą, tad Džiugą atidėjom kitam ax.gif
*Liepa18*
Man tai šiam vardui trūksta vyriškumo, tvirtumo... blush2.gif ax.gif
l'eau
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 27, 15:52)
Man tai šiam vardui trūksta vyriškumo, tvirtumo...  blush2.gif  ax.gif
*

drinks_cheers.gif be to man nelabai vardai susiję su emocijom ir gamtos reiškiniais, nes sunku pasakyt ar vaikui tiks. o gal džiugas bus paniurėlis?
juraza
Normalus, bet kad ne kaimietiškas tai tikrai smile.gif
sigurd
Mano draugės sūnus Džiugas, labai gražus vardas. wub.gif
sandddra
Negražus schmoll.gif
sundown
Grazus lietuviskas vardas thumbup.gif
due drops
QUOTE(sundown @ 2009 03 05, 00:21)
Grazus lietuviskas vardas  thumbup.gif
*

grazus pagoniskas vardas.vyro brolis Dziugas thumbup.gif
kos
QUOTE(Lunulla @ 2008 04 11, 09:50)
kada dar buvau nestuke.gif sapnavau varda Marijus(taip man liepe ji pavadinti popiezius lotuliukas.gif )tai su vyru ir buvome sugalvoje 2 vardus Marijus arba Dziugas..kai gime lelius nebuvo net abejones, dar gimdykloj ant stalo vienbalsiai nutarem- Dziugas. taciau mano tetis suregavo taip:kaimietiskas vardas blink.gif daug kas juokesi...maniau tai iprastas, grazus, man gana vyriskas, zemaitiskas vardas....ka manote jus?
*

mano sunelio vardas tap pat Dziugas-isvertus tai reiskia visada dziugus,linksmas ir man tas vardas asocijuojasi su-tvirtu,aukstu,stipriu kaip muras-grynai lietuvisku vardu-tarp kitko dabar l. papuliariu-o kam tai panasu i mergaitiska varda-tikrai sakyciau zmogelis bejokios fantazijos-tai gal tada dedam-chose iglesijusar pvz.benitas lotuliukas.gif
muminukas
QUOTE(kos @ 2009 03 05, 15:50)
mano sunelio vardas tap pat Dziugas-isvertus tai reiskia visada dziugus,linksmas
*

iš kokios kalbos išvertus? g.gif
hihihi.gif
kos
QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 17:26)
iš kokios kalbos išvertus?  g.gif
hihihi.gif
*

atsidaryk google-ivesk lietuviski vardai-ir ivesk dziugas ax.gif daug proto nereikia smile.gif
muminukas
QUOTE(kos @ 2009 03 05, 16:35)
atsidaryk google-ivesk lietuviski vardai-ir ivesk dziugas ax.gif daug proto nereikia smile.gif
*

ir man išvers Džiugą į lietuvių kalbą? g.gif lotuliukas.gif

jei jau reikia vardo reikšmės, žodyną turiu, nereikia nė google. o lietuviškų vardų ir google nei žodyno per daug nereikia, ir taip aišku dauguma atvejų tongue.gif juolab versti iš lietuvių į lietuvių tongue.gif

oi, kos, tiesiog netiksliai žodį pavartojai, tai ir prajuokinai mirksiukas.gif be jokių blogų minčių 4u.gif
kos
QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 17:36)
ir man išvers Džiugą į lietuvių kalbą?  g.gif  lotuliukas.gif
*

4u.gif sio vardo tokia reiksme-jei jau nori l.lietuviskai smile.gif
Papildyta:

jei jau reikia vardo reikšmės, žodyną turiu, nereikia nė google. o lietuviškų vardų ir google nei žodyno per daug nereikia, ir taip aišku dauguma atvejų  tongue.gif juolab versti iš lietuvių į lietuvių  tongue.gif
*

aciu uz pataisyma smile.gif
Papildyta:

jei jau reikia vardo reikšmės, žodyną turiu, nereikia nė google. o lietuviškų vardų ir google nei žodyno per daug nereikia, ir taip aišku dauguma atvejų  tongue.gif juolab versti iš lietuvių į lietuvių  tongue.gif

oi, kos, tiesiog netiksliai žodį pavartojai, tai ir prajuokinai  mirksiukas.gif be jokių blogų minčių  4u.gif
*

ax.gif turbut siand.perdaug forumu noriu ,,apzioti,,todel ir nepamastau ka parasau 4u.gif
KristinaBal
Grazus lietuviskas vardas
melide
QUOTE(kos @ 2009 03 05, 16:50)
mano sunelio vardas tap pat Dziugas-isvertus tai reiskia visada dziugus,linksmas ir man tas vardas asocijuojasi su-tvirtu,aukstu,stipriu kaip muras-grynai lietuvisku vardu-tarp kitko dabar l. papuliariu-o kam tai panasu i mergaitiska varda-tikrai sakyciau zmogelis bejokios fantazijos-tai gal tada dedam-chose iglesijusar pvz.benitas lotuliukas.gif
*

Pritariu thumbup.gif , mano irgi vaikis Dziugas ir taip neprasovem su situ vardu, nes bachuriukas linksmas, be kaprizu, miega, valgo gerai- tvirtas kaip muras 10 men, o sveria 11.6 kg, kaifais auginti toki vaika thumbup.gif
iingaxxx
grazus vardukas 4u.gif
kroshkyte
Man labai grazus ir praktiskas 4u.gif
Praksa
Man gražus...
MariDona
Man tai labai gražus vardas 4u.gif manau, jei jums patinka, tai net nedvejokit 4u.gif pvz. pasak mano būsimos anytos, šis vardas tik šuniui tinka fool.gif biggrin.gif ko man, net į galvą nešautų... smile.gif labai gražus vardas thumbup.gif
Amelita
Man grazu. Turejau tokiu vardu klasioka smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.