beje musu Dziugas irgi hiperaktyvus darosi
na nei kiek nesigailim si dave, tik siaip idomi nuomone, kad juokingas net nepagalvociau, na bet kiekvieos nuomone idomi
beje musu Dziugas irgi hiperaktyvus darosi
Vardelis pats sau fainas.
Labai gražus, linksmas vardelis
Labai grazus.
Laaabai gražus vardas
Man grazus ir linksmas vardas
Grazus senovinis zemaitiskas vardas
Na jau tikrai ne kaimietiskas
Savo sūnui neduociau, nes man jis nera artimas, bet kitam-grazus
grazus
Gražus labai vardas
Jis nekaimietiškas, bet savo sunaus nevadinčiau, man kaip ir vardas Gailius, taip ir Džiugas (labai mėgstu džiugo sūrį
nepatinka
Man labai grazus sis vardas. As savo sunui norejau labai duoti, bet blemba vyro sefas turejo suni spanieli tokiu vardu uzvadines
QUOTE(Belty @ 2009 01 23, 13:05) Man labai grazus sis vardas. As savo sunui norejau labai duoti, bet blemba vyro sefas turejo suni spanieli tokiu vardu uzvadines Na ir sutapimų gyvenime būna... Man šitas vardas vienas iš gražiausių vyriškų vardų.
mano drauge laukesi ir sake jei bus berniukas bus Dziugas..pradzioje keista buvo bet kai pripratom
na, panašu, kad nebevadinsiu savojo- panašu kad labai jau išpopuliarėjo per paskutinius metus
Labai grazus vardas
Labai gražus vardas
Grazus,bet labai jau asocijuojasi su suriu..
Nieko nenoriu ižeisti, bet man asociajuosjasi su Simpsonais
Kai susilaukėme savo pagranduko, niekaip negalėjom išrinkti vardo, nors lytį žinojom iš anksto. Labai norėjosi, kad vardas liptų prie vaiko. Aš jau buvau panikoj, nes berniukas buvo jau mėnesio laiko. Bandėm derinti visokius vardus, bet vis atrodė, kad netinkamas. Ir vieną dieną vyras pasakė - bus Džiugas, aš net atsisėdau, nes tokio vardo net nesvarstėm, aš pasakiau, kad tokiu pavadinimu žinau tik sūrį
Man šis vardas patinka
Mano brolis vardu Džiugas, jis suaugęs vyras ir šis vardas jam puikiai tinka, nes jo puikus humoro jausmas. Tiesa, mūsų vaikystėj šis vardas buvo itin retas, dar retesnis už manąjį, dabar labai populiarėja. Dėl asociacijų su sūriu Pasak vienos legendos, Telšiai yra įkurti didvyrio Džiugo, kuris gyveno ant Džiugo kalno O dėl šunų, tai atsiprašau, bet čia jau žmonių bukumas, gyvūnus žmonių vardais vadinti
Grazus vardas
Na,o kodel sunaus nepavadinau Dziugu, ech...nutylesiu .....
Grazus vardas
Gražus vardas
neblogas vardelis berniukui
Gražus vardas...
tikrai gražus vardas
Puikus vardas
Man tai šiam vardui trūksta vyriškumo, tvirtumo...
Normalus, bet kad ne kaimietiškas tai tikrai
Mano draugės sūnus Džiugas, labai gražus vardas.
Negražus
Grazus lietuviskas vardas
QUOTE(Lunulla @ 2008 04 11, 09:50) kada dar buvau mano sunelio vardas tap pat Dziugas-isvertus tai reiskia visada dziugus,linksmas ir man tas vardas asocijuojasi su-tvirtu,aukstu,stipriu kaip muras-grynai lietuvisku vardu-tarp kitko dabar l. papuliariu-o kam tai panasu i mergaitiska varda-tikrai sakyciau zmogelis bejokios fantazijos-tai gal tada dedam-chose iglesijusar pvz.benitas QUOTE(kos @ 2009 03 05, 16:35) ir man išvers Džiugą į lietuvių kalbą? jei jau reikia vardo reikšmės, žodyną turiu, nereikia nė google. o lietuviškų vardų ir google nei žodyno per daug nereikia, ir taip aišku dauguma atvejų oi, kos, tiesiog netiksliai žodį pavartojai, tai ir prajuokinai QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 17:36) Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 17:36) ir man išvers Džiugą į lietuvių kalbą? jei jau reikia vardo reikšmės, žodyną turiu, nereikia nė google. o lietuviškų vardų ir google nei žodyno per daug nereikia, ir taip aišku dauguma atvejų aciu uz pataisyma Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2009 03 05, 17:36) ir man išvers Džiugą į lietuvių kalbą? jei jau reikia vardo reikšmės, žodyną turiu, nereikia nė google. o lietuviškų vardų ir google nei žodyno per daug nereikia, ir taip aišku dauguma atvejų oi, kos, tiesiog netiksliai žodį pavartojai, tai ir prajuokinai
Grazus lietuviskas vardas
QUOTE(kos @ 2009 03 05, 16:50) mano sunelio vardas tap pat Dziugas-isvertus tai reiskia visada dziugus,linksmas ir man tas vardas asocijuojasi su-tvirtu,aukstu,stipriu kaip muras-grynai lietuvisku vardu-tarp kitko dabar l. papuliariu-o kam tai panasu i mergaitiska varda-tikrai sakyciau zmogelis bejokios fantazijos-tai gal tada dedam-chose iglesijusar pvz.benitas Pritariu
grazus vardukas
Man labai grazus ir praktiskas
Man gražus...
Man tai labai gražus vardas
Man grazu. Turejau tokiu vardu klasioka
|