kada dar buvau
kad kaimietiškas negaliu teigti, bet labai kažin
o koks tada turetu buti vyriskas vardas?
O man labai grazus lietuviskas ir tvirtas vardas. Zymiai stipresnis uz Kajus/Majus ir pan.
Gerai, kad dar ir retas, bet zinomas. Man tai labai labai
visai nekaimietiškas
Šiaip,dar galiu pasakyti,kad vardas visiems neįtiks
Man patinka
Savo berniuką prieš šešerius metus pavadinau Džiugu, nes tai buvo vienas iš trumpesnių ir retesnių, beje, lietuviškų, vardų. Na tai iš pradžių iš tėvų ir uošvių pusės nebuvo didelio susižavėjimo šiuo vardu
Aš manau, kad Džiugas yra puikus vardas.
Puikus vardas. Mano favoritas is berniukiškų vardų - kai laukiausi. Vyrui nepatiko - dėl surio ir del kaimynes šunio, kurį ji Džiugu pavadino
Labai gražus vardas
Labai grazus vardas
O man negražus
O man grazus
labai visom aciu
Man patinka Džiugas
Labai gražus vardas.
O jei yra tokio pat pavadinimo sūris, neverta nusiminti -tai vienas prabangiausių ir geriausių lietuviškų sūrių. Ir savo kaina ir kokybe. Ko gero ne šiap sau ir tą gaminį pavadino. Tad Džiugas - ko gero tai, kas vertas dėmesio.
gi žinoma, kiek žmonių, tiek nuomonių.
Man asmeniškai vardas nepatinka. Na eilinis, bet labaiu prie nepatinkančių, nes vardas įpareigoja, o kas jei vaikas bus pastoviai piktas, niurzga toks, vardas bus labai didelė priešpieša tada. ir dar ,kad su sūriu asociacija, kas kad sūris brangus
visai nekaimietiškas. labai gražus vardas
geras ir grazus vardas
Gražus vardas
Man nepatinka
Puikus vyriškas vardas.. ne joks ne kaimietiškas ir tikrai ne lepūnėliškas
Man labai gražus. Aš labai norėjau savo sūnutį taip pavadinti, bet vyras niekaip nepasirašė.
O man nepatinka šis vardas
man laaabai patinka. as irgi noreciau antra sunu pavadinti, tik va vis tie vyrai...nepasiraso (tikri dariai ir ramunai
Man tai vienas iš gražesnių vardų. Nors savo vaiko taip tikriausiai nevadinčiau
Puikus vardas. Ir vyriškas, ir "vardiškas", ir ne kaimietiškas
O visiems su vardu neįtiksi.
ziauriai gerulis vardas
Fainas fainas vardelis
Norėjom trumpo, LIETUVIŠKO, o ne kokio "žydiško, tipo švento" vardo, tad Džiugas buvo pats tas QUOTE(Ramunita @ 2008 04 12, 22:48) Aš irgi taip tikėjausi, o kai pavadinom Džiugu, paaiškėjo kad iš pažįstamų rato dar du Džiugus turim Tai dabar turim Džiugas dydysis ir Džiugas mažasis QUOTE(grange @ 2008 04 12, 23:07) nes vardas įpareigoja, o kas jei vaikas bus pastoviai piktas, niurzga toks, vardas bus labai didelė priešpieša tada. Toks vardas turbūt savaime labai džiaugsmas jis ir yra džiaugsmas.
Džiugas-vienas is man graziausiu vyrisku vardu
Labai grazus vardas
Gražus gi vardas,kame čia tas kaimietiškumas įžiūrėtas ,tai nesupratau...Tikrai gražus.
paaaaaats gražiausias vardas!
Man visai nieko sakyciau vardas
Aš, žinodama kad gims berniukas, iš džiaugsmo su Vyru užvadinome jį DŽIUGU. Mums tai buvo stebuklas ir begalinis džiaugsmas,kad aš laukiuosi. tai mums su tuo ir asocijuojasi.Tuo metu (2004 09 16) atrodė labai retas, ko nepasakyčiau apie dabar. Tada nežinojome net ,kad yra sūris tuo pavadinimu ir kad žemaitijoje yra net kalnas.
Man kaip tik tas vardas labai vyriškas ir tvirtas. O mūsų Džiugas plius dar ir su vardu (kurį vadinome jau nuo kokių 7 nieštumo mėnesių) atsinešė beprotiškai didelį hiper aktyvumą.. fantastika
Gražus vardukas
Man šis vardas kaip tik kažkada atrodė supermiestietiškas (mano pusbrolis iš Vilniaus taip vadinasi - o aš tada gyvenau mažame miestelyje).
niu vardas kaip vardas
man negrazus
Man tai jis juokingas,kazkoks nerimtas,geriau teveliams reikejo palaukt kol atslugs euforija ir rimciau pagalvoti.
Cia kaip Džiugas susitiko su Džoniu
Labai grazus vardas, jis musu sarase siuo metu
Idomus vardas
|