Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Džiugas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Lunulla
kada dar buvau nestuke.gif sapnavau varda Marijus(taip man liepe ji pavadinti popiezius lotuliukas.gif )tai su vyru ir buvome sugalvoje 2 vardus Marijus arba Dziugas..kai gime lelius nebuvo net abejones, dar gimdykloj ant stalo vienbalsiai nutarem- Dziugas. taciau mano tetis suregavo taip:kaimietiskas vardas blink.gif daug kas juokesi...maniau tai iprastas, grazus, man gana vyriskas, zemaitiskas vardas....ka manote jus?
insi
kad kaimietiškas negaliu teigti, bet labai kažin biggrin.gif man jis atrodo labai megaitiškas, skystas kažkoks, lepūnėliškas, žodžiu negražus schmoll.gif
Lunulla
o koks tada turetu buti vyriskas vardas?
Evi
O man labai grazus lietuviskas ir tvirtas vardas. Zymiai stipresnis uz Kajus/Majus ir pan.
Gerai, kad dar ir retas, bet zinomas. Man tai labai labai wub.gif
Lunulla
QUOTE(Evi @ 2008 04 11, 11:33)
O man labai grazus lietuviskas ir tvirtas vardas. Zymiai stipresnis uz Kajus/Majus ir pan.
Gerai, kad dar ir retas, bet zinomas. Man tai labai labai  wub.gif
*

labai aciu 4u.gif
Ramunita
visai nekaimietiškas ax.gif ir ne moteriškas 4u.gif 4u.gif man lb gražus vardas,o kiekvienas vertina pagal savo išprūsimo laipsnį 4u.gif
Šiaip,dar galiu pasakyti,kad vardas visiems neįtiks rolleyes.gif Pvz. mano močiutės kaimynei kaimietiški vardai: Rūta, Rasa, Ramunė rolleyes.gif
Elba
QUOTE(Evi @ 2008 04 11, 11:33)
Gerai, kad dar ir retas, bet zinomas. Man tai labai labai  wub.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
dontstop
Man patinka smile.gif . Kad kaimietiškas tikrai nepasakyčiau schmoll.gif blink.gif Tik biškį kyla asociacijos su sūriu "Džiugas" blush2.gif
dainadi
Savo berniuką prieš šešerius metus pavadinau Džiugu, nes tai buvo vienas iš trumpesnių ir retesnių, beje, lietuviškų, vardų. Na tai iš pradžių iš tėvų ir uošvių pusės nebuvo didelio susižavėjimo šiuo vardu doh.gif , bet paskiau priprato ir pasidarė visai normalus vardas bigsmile.gif na, man svarbiausia, kad šį vardą galiu pailginti, o , jokiu būdu, nesutrumpinti. dabar laukiuosi antro vaikelio, tai tikrai duosiu trumpą gražų vardą, kad negalėtų jo niekas trumpinti. Na o mano Džiugas ne visąlaik būna džiugus biggrin.gif , ožiai irgi apsilanko doh.gif .
Aš manau, kad Džiugas yra puikus vardas. wub.gif
insi
QUOTE(zyzlute @ 2008 04 11, 10:44)
o koks tada turetu buti vyriskas vardas?
*

jonas, tomas, marius, ignas, etc. rolleyes.gif
says
Puikus vardas. Mano favoritas is berniukiškų vardų - kai laukiausi. Vyrui nepatiko - dėl surio ir del kaimynes šunio, kurį ji Džiugu pavadino doh.gif
HappyAngel
Labai gražus vardas wub.gif Tvirtas, vyriškas, lietuviškas. Tikrai nematau jame nieko kaimietiško ar moteriško schmoll.gif Puikiai pasirinkot su vyru thumbup.gif
biti atskrend
Labai grazus vardas 4u.gif Skamba tvirtai, graziai, vyriskai, iskart pagalvoji apie linksma zmogu. Nesuprantu asociacijos su kaimietiskumu ax.gif Kaip gali vardas buti 'kaimietiskas' arba 'miescioniskas' doh.gif Jei tureciau berniuka, itraukciau si varda i patinkanciu sarasiuka tongue.gif
Kristtute
O man negražus schmoll.gif Irgi kažkaip ne vyriškai skamba ax.gif
aiwija
O man grazus smile.gif
Lunulla
labai visom aciu 4u.gif
Nieko sau
Man patinka Džiugas 4u.gif
Super :)
Labai gražus vardas. drinks_cheers.gif
O jei yra tokio pat pavadinimo sūris, neverta nusiminti -tai vienas prabangiausių ir geriausių lietuviškų sūrių. Ir savo kaina ir kokybe. Ko gero ne šiap sau ir tą gaminį pavadino. Tad Džiugas - ko gero tai, kas vertas dėmesio. mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(zyzlute @ 2008 04 12, 15:33)
labai visom aciu 4u.gif
*

beje-puiku,kad vards ne visoms patinka smile.gif taip tik griau-nebus super populiarus rolleyes.gif
grange
gi žinoma, kiek žmonių, tiek nuomonių.

Man asmeniškai vardas nepatinka. Na eilinis, bet labaiu prie nepatinkančių, nes vardas įpareigoja, o kas jei vaikas bus pastoviai piktas, niurzga toks, vardas bus labai didelė priešpieša tada.

ir dar ,kad su sūriu asociacija, kas kad sūris brangus biggrin.gif
micietta
QUOTE(grange @ 2008 04 12, 22:07)

ir dar ,kad su sūriu asociacija, kas kad sūris brangus  biggrin.gif
*

hihihi.gif man tas pats
*GAILĖ*
visai nekaimietiškas. labai gražus vardas thumbup.gif
Lunulla
4u.gif na dekui dievui berniukas linksmas ir vards jam labai tinka mirksiukas.gif daug sneka, ciauska, sypsos...pries pora metu man irgi nepatiko, bet geresnio vardo duoti savo vaikui negalejau, nes jie tiesiog nuostabiai viens kitam tinka 4u.gif o kad su suriu asocijuojasi nieko baisus, draugai mum padovanojo Dziugo suri gimus mazajam ir isizeisti nebuvo net minties doh.gif
saturno_sesely
geras ir grazus vardas thumbup.gif
Margita
Gražus vardas 4u.gif .Nėra kvailiau,kai pradeda vardus lyginti su sūriais,serialais.... doh.gif .Jei vardas gražus,jo niekas nesugadins mirksiukas.gif .
waterly
Man nepatinka schmoll.gif Man jis net kazkoks nevardiskas vardas biggrin.gif
miig
Puikus vyriškas vardas.. ne joks ne kaimietiškas ir tikrai ne lepūnėliškas blink.gif
ausrakns
Man labai gražus. Aš labai norėjau savo sūnutį taip pavadinti, bet vyras niekaip nepasirašė.
SANTA
O man nepatinka šis vardas schmoll.gif
dolele
man laaabai patinka. as irgi noreciau antra sunu pavadinti, tik va vis tie vyrai...nepasiraso (tikri dariai ir ramunai smile.gif)) nesupykit smile.gif)
rytoj
Man tai vienas iš gražesnių vardų. Nors savo vaiko taip tikriausiai nevadinčiau mastau.gif Bet vardas tai gražus rolleyes.gif
saulala
Puikus vardas. Ir vyriškas, ir "vardiškas", ir ne kaimietiškas biggrin.gif
O visiems su vardu neįtiksi.
*KAJA*
ziauriai gerulis vardas drinks_cheers.gif man Dziugas kazkodel asocijuojasi tu tokiu isdaigininku smile.gif
juratux2004
Fainas fainas vardelis thumbup.gif Pas mus irgi Džiugas mirksiukas.gif
Norėjom trumpo, LIETUVIŠKO, o ne kokio "žydiško, tipo švento" vardo, tad Džiugas buvo pats tas thumbup.gif Vaikas tikrai 100 proc. atitinka savo vardą: ir linksmuolis, ir tikras šaunuolis. Bet ką norėt, kad jis net gimdamas atsinešė šitą vardą (gimė per Džiugo vardadienį) biggrin.gif
Board
QUOTE(Ramunita @ 2008 04 12, 22:48)
beje-puiku,kad vards ne visoms patinka smile.gif taip tik griau-nebus super populiarus rolleyes.gif
*

Aš irgi taip tikėjausi, o kai pavadinom Džiugu, paaiškėjo kad iš pažįstamų rato dar du Džiugus turim lotuliukas.gif Vienas gimęs po mėnesio, kitas po 1,5 biggrin.gif
Tai dabar turim Džiugas dydysis ir Džiugas mažasis biggrin.gif (na su tuo trečiuoju rečiau susitinkam)

QUOTE(grange @ 2008 04 12, 23:07)
nes vardas įpareigoja, o kas jei vaikas bus pastoviai piktas, niurzga toks, vardas bus labai didelė priešpieša tada.
*

Toks vardas turbūt savaime labai thumbup.gif įtakoja vaiko charakterį. Mano Džiugas - mano saulytė, tfu fu tfu.
džiaugsmas jis ir yra džiaugsmas. wub.gif
tomasssita
Džiugas-vienas is man graziausiu vyrisku vardu thumbup.gif
kiprija
Labai grazus vardas thumbup.gif
alisa1
Gražus gi vardas,kame čia tas kaimietiškumas įžiūrėtas ,tai nesupratau...Tikrai gražus.
Spindulėlis
paaaaaats gražiausias vardas! ax.gif
Wedi
Man visai nieko sakyciau vardas g.gif
rumse
Aš, žinodama kad gims berniukas, iš džiaugsmo su Vyru užvadinome jį DŽIUGU. Mums tai buvo stebuklas ir begalinis džiaugsmas,kad aš laukiuosi. tai mums su tuo ir asocijuojasi.Tuo metu (2004 09 16) atrodė labai retas, ko nepasakyčiau apie dabar. Tada nežinojome net ,kad yra sūris tuo pavadinimu ir kad žemaitijoje yra net kalnas.
Man kaip tik tas vardas labai vyriškas ir tvirtas. O mūsų Džiugas plius dar ir su vardu (kurį vadinome jau nuo kokių 7 nieštumo mėnesių) atsinešė beprotiškai didelį hiper aktyvumą..

fantastika
Jolete
Gražus vardukas wub.gif
winona
QUOTE(alisa1 @ 2008 04 17, 15:31)
Gražus gi vardas,kame čia tas kaimietiškumas įžiūrėtas ,tai nesupratau...Tikrai gražus.
*

agam,pats tas thumbup.gif
Vaidosee
Grazus vardukas thumbup.gif

user posted image
dmu
Man šis vardas kaip tik kažkada atrodė supermiestietiškas (mano pusbrolis iš Vilniaus taip vadinasi - o aš tada gyvenau mažame miestelyje).
Birbiziukas
niu vardas kaip vardas rolleyes.gif
UREJA
man negrazus
gagrate
Man tai jis juokingas,kazkoks nerimtas,geriau teveliams reikejo palaukt kol atslugs euforija ir rimciau pagalvoti. smile.gif
Cia kaip Džiugas susitiko su Džoniu lotuliukas.gif
minusiuk
Labai grazus vardas, jis musu sarase siuo metu bigsmile.gif , numeris pirmas thumbup.gif thumbup.gif
atviraj
Idomus vardas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.