Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovanėlė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Leoni
O mano istorija tokia:
2006 metais rugsejo 2 d. su vyru sumainem aukso zietus. gruodi i duris pasibelde gandras blush2.gif buvome begalo laimingi suzinoja sia zinia smile.gif dziaugemes ir mes ir musu tevai. nestumas buvo ne is lengvuju nestuke.gif teko 2 kartus po menesi guleti ligoninej kad tik apsaugoti ir isnesioti maziuka. Gimdymo terminas buvo apskaiciuotas rugsejo 8-18 dienomis, tai nelabai ir skubejom viska susipirkineti. Su vyru nusprendem atsvesime savo sutuoktuviu metines ir kipsime i kraitelio pirkimo maratona. Paskutinis apsilankymas pas daktare priverte sunerimti mat pasirodo gimdos kaklelis jau buvo atsiveres 2 cm. doh.gif labai isigandome su vyru pagalvojom kad maziukas labai skuba pamatyti pasauli mat iki termino 2-3 savaites 4u.gif ta pacia diena susikroviau visus reikalingiausius daiktus i tase kad prireikus ciuptume uz tasiu ir i ligonine. Rugsejo 1 suskambinom artimiesiams ir pakvieteme atsvesti musu metuku jubilieju 4u.gif biggrin.gif vyras dar kalbedamas telefonu juokaudavo "jei zmona man siurpriza padarys butinai pramesim kad balius atidedamas". IR KA JUS MANOT ta nakti be 10minuciu 12h. man nubego vandenys ohmy.gif issigandau nereale nes nesupratau kas vyksta, o be to vandenu buvo labai daug. Prisiminiau jog nestukiu nestuke.gif mokyklelei mokino, jei nubega vandenys atsigulkite ir siek tiek ramei pagulekite. taip ir padariau. Su daktare buvau susitarusi, kad jei kas jei skambinu bet kokiu paros metu. Mano daktare kaip tik ta nakti budejo, liepe kuo skubiau vaziuoti i ligonine. 1val. nakties mes jau buvome ligoninei, daktare mane pamacius kuo skubiau nuvede i gimdykla nes gimda jau 9 cm. buvo atsiverusi. jau galvojau kad eidama pagimdysiu gerai kad sale buvo vyras thumbup.gif . gimdymas baigese 1val 42 minutes kai isgirdau savo mazylio balsiuka 2.gif jausmas nepakartojamas, sale buvo du brangiausi zmones vyras ir sunelis heart.gif . stai kokia dovanele mums atsiunte pats dievulis 4u.gif aisku kad vestuviu metiniu svente teko atideti bet tikrai vertejo 4u.gif
Labai dekinga savo vyrui kuris paskutine minute ryzosi dalyvauti gimdime ir man tikrai labai padejo oro_buckis.gif wub.gif
linkiu visoms mamytems nestuke.gif tokio lengvo gimdymo 4u.gif
Jura_j
Koks malonus gimdymas.... Aukit sveiki! 4u.gif
Inga.Inga
Sveikinu sulaukus mazylio:) 4u.gif 4u.gif puiki dviguba seimos svente smile.gif
necka
grazi istorija 4u.gif o kad visos taip lengvai gimdytumem ax.gif

rpusevic
Koks malonus gimdymas tongue.gif Aukit sveiki! 4u.gif
Leoni
aciu visoms uz linkejimus 4u.gif dziaugemes ir mes savo maziuku. o Dievuliui dekoju kad tikrai taip lengvai pagimdziau ax.gif linkiu ir as visoms mamytems busimoms tokio gimdymo drinks_cheers.gif
Perlute
Ir mes prisidedam prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
alisa1
Jau data tai tikrai įsimintina 4u.gif Faina ir tiek wub.gif
ingere
wub.gif wub.gif Gražu...ir data įsimintina... 4u.gif
Leoni
beje mamytes nepatikesite bet dar pries musu vestuves ta pacia data rugsejo 2 mire mano senelis verysad.gif tai kai gime musu mazuliukas visa gimine kalbejo kad tai senelis jumis sveikina.
Aryvle
sveiknu kad jums isejo taip lengvai ir greitai pagimdyti 4u.gif
tali3
Sveikinimai 4u.gif aukit sveiki 4u.gif
butke
grąži istorija thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Anzela0626
Sveikinimai mamytei 4u.gif o sūneliui augti stipriam ir sveikam berniukui wub.gif Man irgi taip pat nutiko,mirė mano močiutė kai mažytė buvo dar pilvelyje,gal tai ką nors ir reiškia.Sėkmės jums 4u.gif
kisiune
didziausi sveikinimai jusu seimai 4u.gif
daluzenik
sveikinu 4u.gif
tai, kad nelabai ten jam turbut buvo kada ka padet jei taip greit ir lengvai pagimdei
(Emili)
4u.gif sveikinimai jusu seimynai thumbup.gif thumbup.gif
gre
Labai smagu skaityti tokias istorijas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.