Sveikos,
Mumi jau beveik 7 mėnesiai. Ir tuoj pradėsim ragauti daržovių košes (grūdus jau kertam pilna burna). Tačiau iškilo toks klausimas. Kadangi naują produktą reikia pradėti nuo kelių šaukštelių, tai ką daryti su likusiu indeliu?
Sveikos,
Mumi jau beveik 7 mėnesiai. Ir tuoj pradėsim ragauti daržovių košes (grūdus jau kertam pilna burna). Tačiau iškilo toks klausimas. Kadangi naują produktą reikia pradėti nuo kelių šaukštelių, tai ką daryti su likusiu indeliu?
Geriausia tai isvirti, bent pirmais kartais
as laikydavau darzoviu kose dvi dienas,tik reikia su svariu sauksteliu(be jokiu aplaizymu)reikiama kieki i lekstele ideti,o vaisiu galima net trecia diena dar valgyti.
Jeigu nesuvalgo visos košytės tai palieku ant rytojaus. Ilgiau jau nelaikau. Iš pradžių tai pati virdavau, nes tik keli šaukštukai būdavo, paskui pirkdavau, tai toki us mažus indelius, tai būdavo vienu metu suvalgo.
Aš išimu maisto puse indelio ir pašildau lėkštėje, o jei pritrūksta , baigiu dėti iš indelio visą ir pašildau.
Mano sunelis dazniausiai suvalgo puse indelio, tai ir as isimu i lekstute puse indelio darzovienes, jei nori valgyti, tai isimu ir pasildau antra puse, o jei ne, likusia puse palieku kitai dienai saldytuve.
QUOTE(cuname @ 2008 04 22, 11:09) Sveikos,na as gal biski ne i tema bet kadangi snekate apie koseles is indeliu tai paklausiu Dekui Dabar maniske suvalgo puse indelio. Tai as ta puse sudedu i puodeli ir pasildau bliudelyje su vandeniu. O kita puse palieku kitai dienai. QUOTE(cuname @ 2008 04 22, 11:09) Sveikos,na as gal biski ne i tema bet kadangi snekate apie koseles is indeliu tai paklausiu Dekui Košeles šildau, o tyrelių ne (jei pabuvusios šaldytuve, tada šildau ir jas)...viskas tinka ir patinka
pradedant primaitint, tai manau geriausiai naudot pirktines koseles, nes juk pradzioj po tiek nedaug duot reikia, tai nlb apsimoka virti kasdien po kelis saukstelius
mes ir taip pat darydavom, puse indelio turinio i lekstute, butinai pasildau, o kita puse kita diena. treciai dienai jau nebelikdavo
mes irgi pradejom darzoviene valgyti pries pora dienu, pabandymui daviau pirktine, bet tik pora sauksteliu, kita diena daugiau, bet lieka daugiau negu puse indelio nesuvalgyto
Aš laikau šaldytuve pora dienų
mano zuikis pirktyniu nevalge,o mano virta vampulina
palieku saldituve,kita diena damaitinu.
as taip pat palieku antrai dienai,nes kasdien siaip nesigauna virt
To pacio indelio is kurio maitinau, niekad nepalieku kitam kartui
Mes taip pat puse nukabinam o likusia kisam i saldytuva,seip dar tyreles te bandom bet neteko ismest kazkaip suvalgom is keliu kartu
O aš su klausimėliu,o kaip šildot?Išimam iš stiklainiuko,į dubenėlį,o tada kaip?
taip panaudoju keliems kartams
QUOTE(Agniska @ 2009 06 16, 13:37) o as tai sildau mikrobangu krosneleje Papildyta: dar vienas budas ta dubeneli su kosyte ideti i dideli bliuda su karstu vandeniu ir taip susils ta kosyte. QUOTE(lin_ @ 2009 06 23, 00:38) o as tai sildau mikrobangu krosneleje Papildyta: dar vienas budas ta dubeneli su kosyte ideti i dideli bliuda su karstu vandeniu ir taip susils ta kosyte. supratau,o jeigu kelionė?pasiimt karšto vandens termosą
visas kosytes verdu tik vienam kartui
Keliems kartams buna. Saldytuve juk nesugenda.
Pasilieku saldytuve tik jeigu nemaisiau po indeli su aplaizytu saukstuku, ne ilgiau kaip 24 valandom ir pries duodama uzvirinu.
Na visokios talpos ir tu indeliu yra,pirkit mazesniais ir susivalgys
Ir savo gamintas ir pirktas darzovienes laikau saldytuve ne ilgiau 24 val., tai gaunasi, kad per du kartus galima suvalgydinti
Aisku, kad diena galima laikyt saldytuve. O jei ilgiau prabuna, daznai pati pabaigiu
Aš irgi laikau, jei jau nesugeba įveikti
|