Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daržovienės indelis tik vienam kartui?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
rutuliukas1
Sveikos,

Mumi jau beveik 7 mėnesiai. Ir tuoj pradėsim ragauti daržovių košes (grūdus jau kertam pilna burna). Tačiau iškilo toks klausimas. Kadangi naują produktą reikia pradėti nuo kelių šaukštelių, tai ką daryti su likusiu indeliu?
youste
Geriausia tai isvirti, bent pirmais kartais smile.gif o siaip tai ant Hipp tyreliu yra parasyta, kad likuti laikyti saldytuve ir suvartoti kita diena. Na, tai iseina indelis dviem dienoms. Aisku, kazkiek teks ismesti, nes pirmais kartais ir puse indelio nesumaitinsit smile.gif
luckylein
as laikydavau darzoviu kose dvi dienas,tik reikia su svariu sauksteliu(be jokiu aplaizymu)reikiama kieki i lekstele ideti,o vaisiu galima net trecia diena dar valgyti.
Kleckutė
Jeigu nesuvalgo visos košytės tai palieku ant rytojaus. Ilgiau jau nelaikau. Iš pradžių tai pati virdavau, nes tik keli šaukštukai būdavo, paskui pirkdavau, tai toki us mažus indelius, tai būdavo vienu metu suvalgo.
Jurada
Aš išimu maisto puse indelio ir pašildau lėkštėje, o jei pritrūksta , baigiu dėti iš indelio visą ir pašildau. ax.gif Dažniausiai verdu pati, tai jei daugiau gaunasi, perpus padaliju, puse kitai dienai, puse tam maitinimui. Pašildyto nebededu kitam kartui, pati realizuoju blush2.gif
aurena
Mano sunelis dazniausiai suvalgo puse indelio, tai ir as isimu i lekstute puse indelio darzovienes, jei nori valgyti, tai isimu ir pasildau antra puse, o jei ne, likusia puse palieku kitai dienai saldytuve.
rutuliukas1
QUOTE(cuname @ 2008 04 22, 11:09)
Sveikos,na as gal biski ne i tema bet kadangi snekate apie koseles is indeliu tai paklausiu ax.gif Ar tas darzoviu kosytes is isduku pvz.NESTLE reikia pasildyti ax.gif turiu su bulve/pastirnaku.
Dekui 4u.gif  4u.gif
*

Dabar maniske suvalgo puse indelio. Tai as ta puse sudedu i puodeli ir pasildau bliudelyje su vandeniu. O kita puse palieku kitai dienai.
sobieska
QUOTE(cuname @ 2008 04 22, 11:09)
Sveikos,na as gal biski ne i tema bet kadangi snekate apie koseles is indeliu tai paklausiu ax.gif Ar tas darzoviu kosytes is isduku pvz.NESTLE reikia pasildyti ax.gif turiu su bulve/pastirnaku.
Dekui 4u.gif  4u.gif
*

Košeles šildau, o tyrelių ne (jei pabuvusios šaldytuve, tada šildau ir jas)...viskas tinka ir patinka biggrin.gif Kaip taisyklė, po pirmo šaukštelio susiraukiam, liežuviuku turinį išstumiam lauk, bet antras trečias thumbup.gif ir taip iki indelio dugno, beje mums 5 su puse mėn. biggrin.gif
triule
pradedant primaitint, tai manau geriausiai naudot pirktines koseles, nes juk pradzioj po tiek nedaug duot reikia, tai nlb apsimoka virti kasdien po kelis saukstelius ax.gif ta didiji stiklainiuka tai mes kokias 3d. valgydavom, nieko jai neatsitinka, juk sildai ne visa kieki, o po nedaug. o gamintojai tik apsidraudzia, kad suvartot per 2d. (ir jiems taip labiau apsimoka tongue.gif ).
Migdole
mes ir taip pat darydavom, puse indelio turinio i lekstute, butinai pasildau, o kita puse kita diena. treciai dienai jau nebelikdavo
MamyteLina
mes irgi pradejom darzoviene valgyti pries pora dienu, pabandymui daviau pirktine, bet tik pora sauksteliu, kita diena daugiau, bet lieka daugiau negu puse indelio nesuvalgyto sad.gif tai kaip ir ismesti ji reikia ... g.gif tai nusprendziau pati virti kosytes thumbup.gif nusipirkau blenderi ir gaminsiu pati gathering.gif
regutis
Aš laikau šaldytuve pora dienų smile.gif
natalikas
mano zuikis pirktyniu nevalge,o mano virta vampulina thumbup.gif thumbup.gif ,
palieku saldituve,kita diena damaitinu.
loretta22
as taip pat palieku antrai dienai,nes kasdien siaip nesigauna virt
Vasaraitė
To pacio indelio is kurio maitinau, niekad nepalieku kitam kartui schmoll.gif Bet jei padalinu i dvi dalis, viena sumaitinu, o kita i saldytuva, bet neilgiau nei 24 valandom
jurga82
Mes taip pat puse nukabinam o likusia kisam i saldytuva,seip dar tyreles te bandom bet neteko ismest kazkaip suvalgom is keliu kartu ax.gif
Agniska
O aš su klausimėliu,o kaip šildot?Išimam iš stiklainiuko,į dubenėlį,o tada kaip? blush2.gif blush2.gif
*dew*
taip panaudoju keliems kartams
Agniska
QUOTE(yours @ 2009 06 18, 12:13)
taip panaudoju keliems kartams
*

O tai nereikia šildyt?O jeigu iš šaldytuvo? blink.gif
lin_
QUOTE(Agniska @ 2009 06 16, 13:37)
O aš su klausimėliu,o kaip šildot?Išimam iš stiklainiuko,į dubenėlį,o tada kaip? blush2.gif  blush2.gif
*

o as tai sildau mikrobangu krosneleje g.gif mes tai irgi per 24 valandas nuo atidarymo suvalgom ta darzoviu kosytes indeli. man kazkaip irgi dar neteko ismesti g.gif
Papildyta:
dar vienas budas ta dubeneli su kosyte ideti i dideli bliuda su karstu vandeniu ir taip susils ta kosyte.
Agniska
QUOTE(lin_ @ 2009 06 23, 00:38)
o as tai sildau mikrobangu krosneleje g.gif  mes tai irgi per 24 valandas nuo atidarymo suvalgom ta darzoviu kosytes indeli. man kazkaip irgi dar neteko ismesti g.gif
Papildyta:
dar vienas budas ta dubeneli su kosyte ideti i dideli bliuda su karstu vandeniu ir taip susils ta kosyte.
*

supratau,o jeigu kelionė?pasiimt karšto vandens termosą
kariatide
visas kosytes verdu tik vienam kartui smile.gif ...kazkaip ir paciai labiau patinka valgyt svieziai pagamintus patiekalus smile.gif
SuperMeska
Keliems kartams buna. Saldytuve juk nesugenda.
Raselelyte
QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 31, 09:53)
Keliems kartams buna. Saldytuve juk nesugenda.
*

drinks_cheers.gif pas mus irgi jei lieka, tai i saldytuva padedu kitam kartui, tada pasildau ir sumaitinu, o jei dar lieka, tai tada jau ismetu, antra karta nebesildau... ax.gif
Numenor
Pasilieku saldytuve tik jeigu nemaisiau po indeli su aplaizytu saukstuku, ne ilgiau kaip 24 valandom ir pries duodama uzvirinu.
buruliuke
Na visokios talpos ir tu indeliu yra,pirkit mazesniais ir susivalgys smile.gif
SuperMeska
QUOTE(buruliuke @ 2009 09 24, 00:11)
Na visokios talpos ir tu indeliu yra,pirkit mazesniais ir susivalgys smile.gif
*

Pirkti didesni indeli gaunasi pigiau.
Bent jau as nematau problemos, pradaryta indeli i saldytuva ir suvalgo veliau.
Lokiukas
Ir savo gamintas ir pirktas darzovienes laikau saldytuve ne ilgiau 24 val., tai gaunasi, kad per du kartus galima suvalgydinti 4u.gif Taip ir ant idelio yra parasyta mirksiukas.gif
delphinas
Aisku, kad diena galima laikyt saldytuve. O jei ilgiau prabuna, daznai pati pabaigiu ax.gif
*Selma*
Aš irgi laikau, jei jau nesugeba įveikti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.