http://www.alfa.lt/straipsnis/178964
Papildyta:
gal kas girdejote kokie tai zaislai????
Brangios mamytes pasiskaitykite info, nzn kiek cia tiesos
http://www.alfa.lt/straipsnis/178964 Papildyta: gal kas girdejote kokie tai zaislai???? QUOTE(Abute @ 2008 04 13, 16:37) Brangios mamytes pasiskaitykite info, nzn kiek cia tiesos http://www.alfa.lt/straipsnis/178964 Papildyta: gal kas girdejote kokie tai zaislai???? gal dėl to maxima neseniai padarė nuolaidas visiems žaislams? kad greičiau išpirktų ir nereikėtų išmesti? siaubas kažkoks
nu tikrai siaubas
Siaubas, kaip nejauku turetu buti tiems, kas turi nusipirke tokiu zaisliuku
QUOTE(Limcamca @ 2008 04 15, 16:59) mums uosviene buvo dvi lelytes is maksimos padovanojusi, kazkaip intuityviai nedaviau su jomis zaisti, bet kai pamaciau, kad tos pacios
mes irgi vis gaunam dovanų tokių zaislų
nesuprantu tkių svečių, kai atneša zaisla už 1 lt. bet čia dėl Maximos tai labiau antireklama stengtasi padaryt, nes tokių zaislų ne vien Maxima prekiauja QUOTE(zbara @ 2008 04 16, 10:00) mes irgi vis gaunam dovanų tokių zaislų nesuprantu tkių svečių, kai atneša zaisla už 1 lt. bet čia dėl Maximos tai labiau antireklama stengtasi padaryt, nes tokių zaislų ne vien Maxima prekiauja
dėl tų,kur tipo smulkios detalės,tai dar... bet ten,kur cheminis pavojus
Taip ir nesupratau,kurie būtent žaislai pavojingi
Man tai toks įspūdis, kad tiesiog norima užvaryti ant Maximos ir tiek. Kuom pvz Fisher Price žaislai pardavinėjasi Maximoj skiriasi nuo pardavinėjamų Čipoline?
Kodėl įdomu straipsnyje nenurodytos konkrečios firmos, kurių žaislai turi tų nuodingų medžiagų? o be to visi žaislai- jei čia turima omeny pigius ir nesaugius ir t.t. yra paradavinėjami visuose prekybos centre, nebent Maxima ėmė ir visus žaislus atskirai apnuodijo QUOTE(Ramunita @ 2008 04 15, 15:26) QUOTE(marlen @ 2008 04 16, 13:35) vat Ramunitos nuoroda auksciau QUOTE(mimka @ 2008 04 16, 13:35) Man tai toks įspūdis, kad tiesiog norima užvaryti ant Maximos ir tiek. Kuom pvz Fisher Price žaislai pardavinėjasi Maximoj skiriasi nuo pardavinėjamų Čipoline? Kodėl įdomu straipsnyje nenurodytos konkrečios firmos, kurių žaislai turi tų nuodingų medžiagų? o be to visi žaislai- jei čia turima omeny pigius ir nesaugius ir t.t. yra paradavinėjami visuose prekybos centre, nebent Maxima ėmė ir visus žaislus atskirai apnuodijo butent QUOTE(mimka @ 2008 04 16, 12:35) Man tai toks įspūdis, kad tiesiog norima užvaryti ant Maximos ir tiek. Kuom pvz Fisher Price žaislai pardavinėjasi Maximoj skiriasi nuo pardavinėjamų Čipoline? Kodėl įdomu straipsnyje nenurodytos konkrečios firmos, kurių žaislai turi tų nuodingų medžiagų? o be to visi žaislai- jei čia turima omeny pigius ir nesaugius ir t.t. yra paradavinėjami visuose prekybos centre, nebent Maxima ėmė ir visus žaislus atskirai apnuodijo straipsnyje kalba eina apie maximos importuojamus zaislu, o FP importuoja ne jie
taigi paskaičiau aš tą nuorodą,nagi nelabai tokių žaislų ir mačiau toje maximoje
va radau,kad ne straipsnyje,o komentaruose ir "Kotryna" įsivežė,ir "Norfa".... QUOTE(marlen @ 2008 04 16, 15:11) taigi paskaičiau aš tą nuorodą,nagi nelabai tokių žaislų ir mačiau toje maximoje kazkam naudinga o ir spauda daznai raso "uzsakomuosius" straipsnius Papildyta: na manau kad beveik kiekvienojue parduotuveje kurios prekiauja zaislais tokiu galima rasti
Nieks ant tos Maximos nevaro, tik konstatuotas faktas, kad buvo atliktas patikrinimas ir rasta daug pavojingu zaisliuku, beje gal pries pusmeti buvo taip pat skalambinama ant Limpopo, dar anksciau ant Zaislu planetos, o Maxima uz ta pati bausta jau ne pirma karta
QUOTE(Kriste2 @ 2008 04 16, 16:18) Nieks ant tos Maximos nevaro, tik konstatuotas faktas, kad buvo atliktas patikrinimas ir rasta daug pavojingu zaisliuku, beje gal pries pusmeti buvo taip pat skalambinama ant Limpopo, dar anksciau ant Zaislu planetos, o Maxima uz ta pati bausta jau ne pirma karta Žinai,jei kiekvieną pirktą daiktą už prastą kokybę,ar negerą kvapą reiktų pranešinėt inspekcijai,tai laiko nebeliktų net SM pasėdėt QUOTE(marlen @ 2008 04 16, 17:40) Žinai,jei kiekvieną pirktą daiktą už prastą kokybę,ar negerą kvapą reiktų pranešinėt inspekcijai,tai laiko nebeliktų net SM pasėdėt taip, tuolab kad pinigai sumoketi ne dideli
Tik nelabai vistiek dar suprantu kuom Maximos importuojami žaislai skiriasi nuo kitų parduotuvių imoportuojamų
net apie tuos pačiua FP nors čia ne į temą, esu skaičius kad juose yra per daug kažkokių ten chemijų kad irgi viršija normą leidžiamą, ale visi perka ir nieks nevaro ant tų kurie tuos žaislus importuoja aš vistiek manau kad čia daugiau politinis reikalas ir tiek
aha, gi FP virtuvėlė irgi jau uždrausta
QUOTE(mimka @ 2008 04 16, 18:59) Tik nelabai vistiek dar suprantu kuom Maximos importuojami žaislai skiriasi nuo kitų parduotuvių imoportuojamų net apie tuos pačiua FP nors čia ne į temą, esu skaičius kad juose yra per daug kažkokių ten chemijų kad irgi viršija normą leidžiamą, ale visi perka ir nieks nevaro ant tų kurie tuos žaislus importuoja aš vistiek manau kad čia daugiau politinis reikalas ir tiek Jie niekuo nesiskiria, tik kaina
kaip tik dėl žaislų kokybės visada susimąstau, jei pamatau prie kokio žaislo parašyta, kad jam akcija
na, yra mum taip pasitaikę ir su "kokybiškais" žaisliukais- mažoji gavo clementoni minkštas kaladėles per vienas kalėdas- tokias iškvepintas ir kvapas buvo toks stiprus, kad mes jas visą savaitę kitam kambaryje laikėm, kad kvapas išgaruotų, po to balkone laikėm ir ant galų galo išmetėm dabar ne apie žaislus, bet vieną kartą mano draugė maximoj kūdikiukų sultyse (kažkokiose ukrainietiškose ar rusiškose QUOTE(Edana @ 2008 04 16, 21:25) kaip tik dėl žaislų kokybės visada susimąstau, jei pamatau prie kokio žaislo parašyta, kad jam akcija na, yra mum taip pasitaikę ir su "kokybiškais" žaisliukais- mažoji gavo clementoni minkštas kaladėles per vienas kalėdas- tokias iškvepintas ir kvapas buvo toks stiprus, kad mes jas visą savaitę kitam kambaryje laikėm, kad kvapas išgaruotų, po to balkone laikėm ir ant galų galo išmetėm dabar ne apie žaislus, bet vieną kartą mano draugė maximoj kūdikiukų sultyse (kažkokiose ukrainietiškose ar rusiškose o siaube net negera paliko kai apie tarakona paskaiciau QUOTE(justina_r @ 2008 04 14, 10:42) bet as manau cia galioja tokiems nekokybiskiems, prastos plastmases na tokiems tikriems kinietiskams slamstams Visai nesenai, gal rudeni, buvo atsauktos milijonines zaislu siuntos is Kinijos. Atsauke Matell. jiems priklauso ir fp ir barbes ir kitokie grasus pavadinimai. Jei kas nezino, tai problema buvo dazuose, kurious naudojo. fabrikams palikta valia rinktis dazu tiekejus. tai jie ir pasirinko... juose buvo per daug svino. Jus, ka, manote, visi tie zaislai buvo sudeginti ar kitaip sunaikinti?.. QUOTE(Dzhine @ 2008 04 17, 12:46) Visai nesenai, gal rudeni, buvo atsauktos milijonines zaislu siuntos is Kinijos. Atsauke Matell. jiems priklauso ir fp ir barbes ir kitokie grasus pavadinimai. Jei kas nezino, tai problema buvo dazuose, kurious naudojo. fabrikams palikta valia rinktis dazu tiekejus. tai jie ir pasirinko... juose buvo per daug svino. Jus, ka, manote, visi tie zaislai buvo sudeginti ar kitaip sunaikinti?.. zinoma kad tokiu atveju nesitikiu kad visi buvo sunaikinti bet tada kaip buti uztikrintai kad gera zaisla vaikui nupirkai ???? QUOTE(justina_r @ 2008 04 17, 13:06) zinoma kad tokiu atveju nesitikiu kad visi buvo sunaikinti bet tada kaip buti uztikrintai kad gera zaisla vaikui nupirkai ???? O kurioje srityje esi kuo nors uztikrinta? Tereikia prisiminti, kad turi galva ant peciu O kad jau nukrypose i lyrinius pastebejimus, tai jauciu pareiga, kad sovietu sajungos laikais zaislai dar ne su tokiais dalykais kaip kad tas nuodas ar begalinis kiekis svino, budavo. Graibste visi zaislus, nes ju is viso nebuvo. Ir laimingi buso tie, kurie gaudavo kokia nors tebuklinga [is siu lauku perspektyvos zvelgiant, tragiska] lele Papildyta: QUOTE(mimka @ 2008 04 17, 14:47) pirkti. medinius ir kalti prie grindu
Na mamytės, žinokit, pasibaisėjau aš paskaitinėjus tuos straipsnius, savo mažės žaislų dėžėj radau tokias žuvytes ir ančiukus, kurie kenksmingi dėl cheminio pavojaus. Mes su jais maudydavomės
Na nesmagu dabar kažkaip, QUOTE(Gera-mama @ 2008 04 21, 20:38) Na mamytės, žinokit, pasibaisėjau aš paskaitinėjus tuos straipsnius, savo mažės žaislų dėžėj radau tokias žuvytes ir ančiukus, kurie kenksmingi dėl cheminio pavojaus. Mes su jais maudydavomės Na nesmagu dabar kažkaip, tikrai graudu darosi kai pelno siekiama vaiku sveikatos saskaita QUOTE(Dzhine @ 2008 04 17, 09:46) Visai nesenai, gal rudeni, buvo atsauktos milijonines zaislu siuntos is Kinijos. Atsauke Matell. jiems priklauso ir fp ir barbes ir kitokie grasus pavadinimai. Jei kas nezino, tai problema buvo dazuose, kurious naudojo. fabrikams palikta valia rinktis dazu tiekejus. tai jie ir pasirinko... juose buvo per daug svino. Jus, ka, manote, visi tie zaislai buvo sudeginti ar kitaip sunaikinti?.. O manai ne ? Paskelbti visi sarasai , visi pagal bar kodus , europoje jais nebuvo net prekiauta , grazinta partija visa . Daznai yra zaislai atsaukiami , bet vienas daro pats gamintojas antra jau specialios tarnybos .
Mes tai prieš porą mėnesių vienoje žaislų parduotuvėje nusipirkome kinietišką spalvotą guminį kamuoliuką, kurį metant jis žybsi. Tai atidarius pakuotę, kvapą užėmė stiprus chemijos kvapas, panašus į Moment klijų.
|