Dauguma virtuviu vienoje vietoje
programa virtuves planavimui
Diskutuokim toliau

Man iškilo dar viena problema. Virtuvės zonos ir svetainės zonos grindų suderinamumas.. kaip tai išsprendėt? Mes galvojam virtuvės zonoj dėti baltas plyteles, o svetainėj.. va čia ir prasideda didysis rebusas
Dėti labai tamsių grindų nesinori, dėti labai šviesias? Čia mažos virtuvės sprendimas (kam aktualu):
QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 20:59) Man iškilo dar viena problema. Virtuvės zonos ir svetainės zonos grindų suderinamumas.. kaip tai išsprendėt? Mes galvojam virtuvės zonoj dėti baltas plyteles, o svetainėj.. va čia ir prasideda didysis rebusas Dėti labai tamsių grindų nesinori, dėti labai šviesias? mes galvojam pasikeist su laiku grindis, tai mano nuomone, svarbu tos pacos serijos, o spalvos jau ten buna paderintos QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 21:08) mes galvojam pasikeist su laiku grindis, tai mano nuomone, svarbu tos pacos serijos, o spalvos jau ten buna paderintos Vadinasi, teks atsisakyti virtuvės baltų plytelių.. nes svetainėj baltos nekaip žiūrėsis.. žodžiu, bėdos bus QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 21:35) Labai rimtų argumentų nėra. Viena, jei bus plytelės, mažiau šansų, kad užtiškęs koks skystis susigers į dangą ir paliks dėmę. Kita, mano pasąmonėj užsifiksavę, kad virtuvėj turi būti plytelės o nenori plytelių imitacijos laminato? labai rekomenduoju, mums labai patinka, aišku, dar nežinau, kaip naudosim, bet... atsparus vandeniui, net siūlės ir tos impregnuotos QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 22:35) Labai rimtų argumentų nėra. Viena, jei bus plytelės, mažiau šansų, kad užtiškęs koks skystis susigers į dangą ir paliks dėmę. Kita, mano pasąmonėj užsifiksavę, kad virtuvėj turi būti plytelės Pas mus virtuvėj laminatas, nors labai norėjau plytelių, bet taip išėjo. Įtariu, kad reikės dažnokai valinėt, nes jis tamsus ir viskas matosi QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 21:38) o nenori plytelių imitacijos laminato? labai rekomenduoju, mums labai patinka, aišku, dar nežinau, kaip naudosim, bet... atsparus vandeniui, net siūlės ir tos impregnuotos Sudominai Papildyta: QUOTE(Stikline @ 2008 04 13, 21:40) Pas mus virtuvėj laminatas, nors labai norėjau plytelių, bet taip išėjo. Įtariu, kad reikės dažnokai valinėt, nes jis tamsus ir viskas matosi Va va.. ko ir bijau.. o valyti tikrai bus ką QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 21:41) prašom, tik kaina jų 83 Lt/m2 QUOTE(l-aura @ 2008 04 13, 19:30) Kaip tik ir savo virtuve norejau idet: l-aura, o kaip tau sita virtuves sienu spalva? Neikyri QUOTE(AŠA @ 2008 04 13, 21:44) Dėkui
Zip arba jei svetainei nori laminato o virtuvei plyteliu, tai yra plyteles medzio imitacijos, atrodo tokios kaip lenteles, vat ir derinsis ir bus plyteles
O man dar niekaip nesigauna ikisti kriaukles i spintele, kaip cia pasakius ji pas mane ore kabo
QUOTE(dute_a @ 2008 04 13, 22:01) Zip arba jei svetainei nori laminato o virtuvei plyteliu, tai yra plyteles medzio imitacijos, atrodo tokios kaip lenteles, vat ir derinsis ir bus plyteles Na va, kaip šaunu. Jau turiu du variantus, kurie turėtų išgelbėti mane Kai tik visko pradžia, atrodo taip sunku.. nieko nežinai Dėkui!
Pas mane virtuvej naturalus parketas-galvojau tikrai bus baisiau, bet valosi normaliai, taip kad itariu, kad ir laminatas nebus baisu
O sakykit,dabar jei as sugalvociau virtuve gamintis su tais blumais,tai kur kreiptis?
Ar visos imones,gaminancios baldus,ju uzsisako,ar kaip? QUOTE(dute_a @ 2008 04 13, 23:01) Zip arba jei svetainei nori laminato o virtuvei plyteliu, tai yra plyteles medzio imitacijos, atrodo tokios kaip lenteles, vat ir derinsis ir bus plyteles As tai nederinciau plyteliu imituojanciu medi su medziu ar laminatu. Kazkaip bijau as tokio derinio. Nezinau kodel jus bijote daryti zonavima grindu danga - visiskai normalu, kad virtuveje bus plyteles, o salone laminatas ar parketas. Esu net maciusi, kad visur yra sudetos plyteles, o per vidury salone kur minksti baldai tokia sala is parketo. Man labai grazu. Cia vienas is pavyzdziu, nors cia ne tas kur man labai patiko.
o aš specialiai atskiriu zonas, man taip daug garžiau
ASA, tikrai nepataikaujant sakau, kad tavo virtuve tikrai bus kai viska uzbaigsit labai grazi!!!!
Mes desim visur laminata, isskyrus vonias. Laukiu savosios virtuves. Jau pati dabar bijau savo raudonos spalvos. QUOTE(l-aura @ 2008 04 13, 19:30) man grazu Aša, net labai Kaip tik ir savo virtuve norejau idet: Pritariu O tavo, l-aura, virtuvyte, išvis super QUOTE(l-aura @ 2008 04 13, 19:37) aša, aš irgi kai surinko virtuve nusivylusi buvau, gal dabar ir nesirinktume tos zebrano, per marga, bet ką jau padarysi, sunku iš anksto nuspėt bendrą vaizdą. Kaip tik norėjau klausti kaip ten ta spalvytė vadinasi QUOTE(Lilajar @ 2008 04 14, 00:20) As tai nederinciau plyteliu imituojanciu medi su medziu ar laminatu. Kazkaip bijau as tokio derinio. Nezinau kodel jus bijote daryti zonavima grindu danga - visiskai normalu, kad virtuveje bus plyteles, o salone laminatas ar parketas. Esu net maciusi, kad visur yra sudetos plyteles, o per vidury salone kur minksti baldai tokia sala is parketo. Man labai grazu. Cia vienas is pavyzdziu, nors cia ne tas kur man labai patiko. ![]() Man irgi taip patinka.. nederinčiau ir aš, jei pas mane bendra virtuvė su svetaine būtų... Dabar sprendžiu klausimą ar virtuvėj normaliai atrodys pakabinamos spintelės 40 cm aukščio... ar daryti ant viršaus dar vieną eilę... kaip manot?
kristina19, va sumeciau kazkoki vaizdeli pagal planeli
QUOTE(wanesa @ 2008 04 13, 22:57) l-aura, o kaip tau sita virtuves sienu spalva? Neikyri Na ne, man neįkyri, ji tokia jauki, šilta, bet neryški. Labai bijojau kad nebūtų ryški oranžinė, bet gavosi kaip norejom. pas mus bendra erdvė - virtuvė ir svetainė, kas ateina visiems patinka - sako taip jauku pas jus... Saaule ta spalva zebrano vadinasi, termopalo paletės. Na man ji kazkaip nelabai.. Sakau, jau tikrai tokios nesirinkčiau. Bet kita vertus čia gal dėl to, kad grindys tokios "ryžos", gal jei būtų kitos spalvos ir zebrano geriau atrodytu - o dabar lyg susilieja grindys ir plokštės spalva.. Padarem klaida, kad laminata i virtuvę dėjom - tiesiog greičiau pabaigt norėjosi, nes remontą MB darė - visi vandens lašai išdžiūvę ir kt. matosi.. QUOTE(Nanda @ 2008 04 14, 09:24) Man irgi taip patinka.. nederinčiau ir aš, jei pas mane bendra virtuvė su svetaine būtų... Dabar sprendžiu klausimą ar virtuvėj normaliai atrodys pakabinamos spintelės 40 cm aukščio... ar daryti ant viršaus dar vieną eilę... kaip manot? Jeigu tik turi kur sudeti rakandus, tai 40 cm spinteles yra tikrai super. As tokias darysiu, nes turiu sandeliuka salia virtuves. QUOTE(Lilajar @ 2008 04 14, 10:55) Jeigu tik turi kur sudeti rakandus, tai 40 cm spinteles yra tikrai super. As tokias darysiu, nes turiu sandeliuka salia virtuves. Kur sudėti viską turiu... pas amne tik galvoje klausimas sprendžiasi ar aplamai neatrodys per siauros ir mažos QUOTE(Nanda @ 2008 04 14, 09:24) Man irgi taip patinka.. nederinčiau ir aš, jei pas mane bendra virtuvė su svetaine būtų... Dabar sprendžiu klausimą ar virtuvėj normaliai atrodys pakabinamos spintelės 40 cm aukščio... ar daryti ant viršaus dar vieną eilę... kaip manot? As irgi norejau 2 eiles pakabinamu spinteliu det, bet paskui atkalbejo, nes paaiskejo, kad lubos nelygios. Tai tada issiderejau, kad darytu ne 40, o 45 cm plocio spintele su lentynele. Ir rezultatu esu patenkinta ![]() Na nelabai kas ka cia derino, bet grazu.
Šiaip dviem eilėm spiteles kabint geriausiai tada kai virtuvė maža, o pasidėjimo reik...
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 04 14, 11:35) As irgi norejau 2 eiles pakabinamu spinteliu det, bet paskui atkalbejo, nes paaiskejo, kad lubos nelygios. Tai tada issiderejau, kad darytu ne 40, o 45 cm plocio spintele su lentynele. Ir rezultatu esu patenkinta va šito labiausiai ir bijau... noriu kuo mažiau tų visų baldų.. nemėgstu apsikrauti, nors virtuvė nemaža QUOTE(Nanda @ 2008 04 14, 11:15) va šito labiausiai ir bijau... noriu kuo mažiau tų visų baldų.. nemėgstu apsikrauti, nors virtuvė nemaža Mūsų virtuvytė tikrai maža, bet nepasakyčiau, kad užgriozdina dvi eilės spintelių ją. Labai džiaugiuosi, kad dariau dvi eiles. Dar ir nuo plokšės priklauso kokią renkiesi, manau
Kai kūrėm savo viertuvėlė naršiau po šią temą
QUOTE(Mamūškė @ 2008 04 13, 23:45) Man ir labai patiko, o ypac sprendimas su kampinemis spintelemis
Labas merginos,
paprotinkit, please, kur Vilniuje ziurejote ploksciu pavyzdzius? Kazkas minejo, kad yra salonas , kuriame ir skirtingu gamintoju ir didesni tie pavyzdziai, bet niekaip nerandu forume... Thermopal ir egger atstovu adresus jau turiu, bet kiek prisimenu - dar kazkur prie Banginio buvo... Jau pats laikas apsispresti kokia virtuve uzsakyti, bet sunkiai sekasi suderinti spalvas. Reikia gyvai pamatyti
merginos o kaip jus issprendet tokia problema kaip dar neisvedziota elektra ir virtuvinis. Nes kaip ir turiu toki galvos skausma elektos vedziojimo skausma ir dar realiai neisivaizduoju kokio virtuvinio noreciau. Nes visgi tuos taskus apmastyt. Gal buvo tokiu kurios susidure?
Šiaip jau gerai būtų įsivaizduot ko nori prieš vedžiojant elektrą, vandentiekį ir ortakiai...
Nes kartais tokių nepatogumų kyla kai ne vietos kas nors įrengta |