Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Limonadai [cocola,sprite,fanta ir kt.]
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Gėrimai
Pages: 1, 2, 3
Karolina12
Norejau paklausti kokius limonadus geriat, ar asvis geriat, kokius geriau gerti? ir koki jums skaniausi?
Man seip visai nieko Cola bet zinau, kad nesveika todel jai perku tai perku arba sprite arba fanta, kartais gira, giros skonis kaip colos drinks_cheers.gif
o sveikiausias tai manau tas kur be dazu pvz sprite, ir tas kuris be gazo, su sultim pvz libela g.gif tongue.gif
O ka manot jus? Pasidalinkim mintimis mirksiukas.gif
Tarakoniukass
o man cola sprite skanu bet nesveika mirksiukas.gif
edita_super
as tai be fantos nei dienos, blush2.gif net vaistus uzsigeriu fanta ax.gif
manti
Kam isvis tokius dalykus gerti mastau.gif? man tai nei skonio is ju, nei troskulio nenumalsinsi, nei juolab naudos kokios gausi schmoll.gif Aisku cia kiekvienam individualiai, bet as geriau renkuosi mineralini vandeni, sultis flirt.gif
Karolina12
Man tai ira ir skonis ir troskuli numalsinu ax.gif thumbup.gif
alexsana_80
ZINAU KAD NESVEIKIA,BET BEVEIK KIEK VIENA DIENA COCA-COLA rolleyes.gif
Gėlėta27
Gerti reikia vandeni, arbatas ar sultis, o isvardintu gerimu net nenoriu gerti del ju neigiamo poveikio organizmui. Jei kas geria coca cola iskart pries akis stoja vaizdas, kad su ja galima atsukinet prirudijusius varztus, istirpdyt danti imetus i buteliuka ir pan., tai ka ji daro patekus i skrandi?Baisu net isivaizduoti schmoll.gif ...
edita_super
zinau na bet as pati geriu fanta .Kola nelabai patinka bet kai noriu gert o salia nieko nera tai geriu ir kola 4u.gif
martam
Aš pati geriu labai retai, o vaikams kartais nuperku GAJA citrininio limonado.Jis iš mineralinio vandens, saldintas tik cukrumi, visai skanus. bigsmile.gif
edita_super
QUOTE(martam @ 2008 05 11, 14:45)
Aš pati geriu labai retai, o vaikams kartais nuperku GAJA citrininio limonado.Jis iš mineralinio vandens, saldintas tik cukrumi, visai skanus.  bigsmile.gif
*

na as taip pat savo dukrytei neduodu ji megsta tik sultis ir mineraliny su jodu bei pieniska geryma miau(yvairiu skoniu)
W*S:*
As kartai geriu Sprite ar Cola bet tai tik tada kai bunu kine o seip man labiausiai patinka arbata,sultys, negazuotas vanduo kitaip tarian mano megiamiausias "Zalia Giria" ir Nestea salta zalia arbata ir viskas, seip as net nemegstu tu visokiu Libelu, Mokinukiu, nes man iskart atsiduoda sintetika doh.gif
Memoria
As kine geriu Cola arba Sprite,o siaip tai Nestea Vitao kriausini,Persikini nestea....
Kartais buna per kokiu tevu "balius" buna Cola tik ir vynas jiems lotuliukas.gif doh.gif Tai tenka gerti kola ,bet man nepatinka,nes paskuj dantys buna kazkokie netokie unsure.gif
vyšniux
Geriu negazuotus,nes isgerus gazuotu limonadu skarndis iskart streika kelia.
Ups...
Man patinka Rasos gazuotas citrininis limonadas. Panašus į Sprite, bet pigesnis
Karjeriste
gazuotus limonadus senokai pakeiciau i apelsinu sultys.
nes pirma nesveika skrandziui , kaloriju laaaabai jau aug ižypac cocacoloj
o beto ir celiulito atsiradima skatima (nzn ar tikrai taip yra biggrin.gif )
nors zinoma sulciu nepasiimsi su savim kazkur einant, tada renkuos mineralini vandeni 4u.gif
Amarkize
Man cocacola ir nepatynka schmoll.gif labiausei tai perku sultys.. sveika ir skanu thumbup.gif , bet kartais ir palepinu savo dickius nuperku rasos gazuotu kokiu gerimu arba sprite dazniausei smile.gif
indria
QUOTE(kajjja @ 2008 05 11, 00:43)
Gerti reikia vandeni, arbatas ar sultis, o isvardintu gerimu net nenoriu gerti del ju neigiamo poveikio organizmui. Jei kas geria coca cola iskart pries akis stoja vaizdas, kad su ja galima atsukinet prirudijusius  varztus, istirpdyt danti imetus i buteliuka ir pan., tai ka ji daro patekus i skrandi?Baisu net isivaizduoti schmoll.gif ...
*

drinks_cheers.gif

jokiu sintetiku neperku ir pykstu jei vyras atsigerti kokia nesamone nusiperka.. schmoll.gif geriau sulciu smile.gif arba isvis labiausiai megstu paprasta vandeni ax.gif o i keliones pavyzdziui padarau kakavos arba arbatos ir supilu i butelius bigsmile.gif zymiai skaniau nei koks sprite.. rolleyes.gif
Ggggreta
Šiaip mėgstu sprite, kartais pasimėgauju coca cola,bet nuo jos negaliu atsigerti, vis norisi ir norisi jos, todėl geriausia išeitis mineralinis.
gabrieliux
man atrodo kad cola, fanta ir sprite pervertinams gerimas, va as asmeniskai uz H2O thumbup.gif , o jei paskanauti tai nestee zalioji arbata arba sultys, tik ne tie buruliukai schmoll.gif
laimav
as tai negeriu tokiu gerimu geriu tik naturalias sultis arba negazuotus ir arbatas thumbup.gif
Padrushkyte
as tai ir arbatas ir cola ir sprite ir fanta bet skaniausias gerimas vasara svieziai spaustos sultys mirksiukas.gif
lapiukas
Dažniausiai geriu mineralinį negazuotą, nes limonadai visai neatgaivina ir nenumalšina troškulio.
mamuke68
QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 22:47)
Dažniausiai geriu mineralinį negazuotą, nes limonadai visai neatgaivina ir nenumalšina troškulio.
*

pritariu thumbup.gif
Groove
Man tai nuo Coca colos atšimpa dantys, Sprite neskanu, Fanta irgi nelabai, tai kažkaip ir tenka gert mineralinį arba sultis. user posted image
Šaltmėtė
Negeriu jokių sintetinių gėrimų schmoll.gif ir vaikas nuo jų baidosi irgi... nesuprantu, kam žmonės nuodijasi tais limonadais.... doh.gif man geriausias natūralus vandenėlis arba šviežių sulčių stiklinė per pusryčius...

Ir dar nesuprantu, kodėl kitos mamos pirkdamos vaikams limonadus vadina tai 'lepinimu'? g.gif
ugniukas
niu as megstu visus situos "nuodingus" gerimus... bet siaip kazkaip man Cola labiausiai tinka, nes megstu makaluotis kokteiliukus su Jacku ar Martelliu ax.gif o ir vasara man saltas Sprite su alum skanu .... kaip sakant kas draudziama ir nesveika - to labiausiai norisi hihihi.gif
Enija
Ar tiesa, kad į juos deda specialias medžiagas sukeliančias troškulį? g.gif
ugniukas
QUOTE(Enija @ 2008 06 26, 17:53)
Ar tiesa, kad į juos deda specialias medžiagas sukeliančias troškulį?  g.gif
*

siaip gal del to , kad cukrus ar saharinas dedamas todel g.gif reikia tarp visu E raideliu paskaityti ka jos reiskia gal ir yra toks ingridiantas lotuliukas.gif
Ruttaa
as tai sprite labai megstu, taip pat megstu nestea thumbup.gif bet kasdien negeriu, nes nesveika..
muscata
vengiu aš tokių gėrimų, juolab kad troškulį kaži ar numalšinsi jais ax.gif o jei jau perku, tai Sprite, guodžiu save, kad bent dažiklių nebus blush-anim-cl.gif
Auksesmama
na mes gyvenam ne Lietuvoj,tai cia sitie gazuoti gerimai labai populiarus,stengiames nenaudoti,bet kartais tenka blush2.gif kai valgai kokia pica ar siaip kur paskaunaujam doh.gif
amelle
as geriu cola...zinau kad nesveika,bet man skanu..
Kačia
As tai nemegstu tu gerimu ir negeriu schmoll.gif
Laukugelele
QUOTE(laimav @ 2008 06 20, 16:11)
as tai negeriu tokiu gerimu geriu tik naturalias sultis arba negazuotus  ir arbatas  thumbup.gif
*

labai pritariu. gal esu per griežta, bet esu prisiskaičius daug mandrų knygų, iš kurių pasidariau išvadas kad iš mūsų parduotuvių galima gerti tik mineralinį, ekologišką pieną ir grynas šviežias sultis. Visa kita - baisūs burbulai sintetiniuose chemikalų kokteiliuose, sultys iš pakelių - taip pat schmoll.gif Tai stengiuos tiesiog gert vandenuką, arbatas ar šviežias sultis, tik sulčiaspaudę užknisa plauti smile.gif
Braškinė123
Dabar pamėgau šaltąsias arbatas ax.gif
Ypač "Vichy" bigsmile.gif
kulka
į visus išvardintus gėrimus deda "kažko" nepamenu ko, skaičiau, bet tai sukelia kaip ir priklausomybę, todėl vos atsigėrus vėl norisi gerti, man coca-cola manija,viską žinau, skaičiau nemažai, bet vistiek karts nuo karto suvilioja,o vat spraito nemėgstu,fanta per daug man gazuota...dažniausai geriu mineralinį negazuotą arba sultis...
Braškinė123
Galetu i Lietuva atkeliauti platesnis pasirinkimas.Va, Austrijoje teko ragauti avieciu skonio "Fantos" (rusiu buvo dar daugiau) wub.gif ,arba taip pat ivairiu uogu skonio "Cappy Ice Fruit" ax.gif 4u.gif
dingdong
Be Colos nė dienos doh.gif Žinau, kad nesveika, bet čia kaip narkotikas - reikia ir viskas schmoll.gif
Kabuki
Jokiu negeriu tik mineralini smile.gif
edita_super
na o pas mane visuomet stovi butelis fantos nes tik ja arba vynuogiu sultis geriu ,na o kaime bat geriu sulinio vandeny thumbup.gif
Lina R.
dazniausiai geriame negazuotus lietuviskus limonadus,taciau labai patinka sprite mirksiukas.gif
varhay
as isvis jokiu praktiskai negeriu siaip skanu bet neperku todel kad nesveika juos gert smile.gif nera namie ir nesinori mirksiukas.gif
Erykasea
Man tai labai neskanūs negazuoti gėrimai doh.gif Tik gazuoti man thumbup.gif Šeip geriu limonadus, sultys, mineralinį,Nestea thumbup.gif Kai būnu kine ar šeip užsimanau tai tada tik nusiperku Colos, Sprite, Fantos ax.gif
Gustuke
iš limonadų geriu nebent Gaja arba Sprite clap_1.gif
dingdong
O aš džiaugiuosi savo pasiekimais, kad Colos jau nežinia kelinta savaitė negeriu. Iškeičiau ją į NESTEA citrininį biggrin.gif
^^liutuke
Kazkur esu skaiciusi, kad is visu triju (cola, fanta, sprite), maziausiai kenkia fanta 4u.gif
KibirVibir
Baltuju persiku skonio Nestea, kazkada kibirais biggrin.gif gerdavau Coca - cola, bet meciau ir netruksta jos biggrin.gif
mereveja
Apskritai nei cola, nei fanta ir kiti limonadai yra nesveika doh.gif Pati buvau colos maniake, o jau puse metu kai nei laso jokio limonado negeriau. Zinot kas nutiko? smile.gif Net kvepuoti lengviau pasidare bigsmile.gif
marytexxx
stengiuosi nepirkti,bet vaikai turi savo pinigų,jie perka coca-cola
Panele:)
Negeriu visiskai jokiu gazuotu gerimu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.