Karolina12
2008 04 13, 21:11
Norejau paklausti kokius limonadus geriat, ar asvis geriat, kokius geriau gerti? ir koki jums skaniausi? Man seip visai nieko Cola bet zinau, kad nesveika todel jai perku tai perku arba sprite arba fanta, kartais gira, giros skonis kaip colos o sveikiausias tai manau tas kur be dazu pvz sprite, ir tas kuris be gazo, su sultim pvz libela O ka manot jus? Pasidalinkim mintimis
Tarakoniukass
2008 04 23, 20:31
o man cola sprite skanu bet nesveika
edita_super
2008 04 24, 19:00
as tai be fantos nei dienos,  net vaistus uzsigeriu fanta
Kam isvis tokius dalykus gerti  ? man tai nei skonio is ju, nei troskulio nenumalsinsi, nei juolab naudos kokios gausi  Aisku cia kiekvienam individualiai, bet as geriau renkuosi mineralini vandeni, sultis
Karolina12
2008 05 04, 18:16
Man tai ira ir skonis ir troskuli numalsinu
alexsana_80
2008 05 10, 17:10
ZINAU KAD NESVEIKIA,BET BEVEIK KIEK VIENA DIENA COCA-COLA
Gėlėta27
2008 05 10, 22:43
Gerti reikia vandeni, arbatas ar sultis, o isvardintu gerimu net nenoriu gerti del ju neigiamo poveikio organizmui. Jei kas geria coca cola iskart pries akis stoja vaizdas, kad su ja galima atsukinet prirudijusius varztus, istirpdyt danti imetus i buteliuka ir pan., tai ka ji daro patekus i skrandi?Baisu net isivaizduoti  ...
edita_super
2008 05 11, 10:20
zinau na bet as pati geriu fanta .Kola nelabai patinka bet kai noriu gert o salia nieko nera tai geriu ir kola
Aš pati geriu labai retai, o vaikams kartais nuperku GAJA citrininio limonado.Jis iš mineralinio vandens, saldintas tik cukrumi, visai skanus.
edita_super
2008 05 11, 14:34
QUOTE(martam @ 2008 05 11, 14:45) Aš pati geriu labai retai, o vaikams kartais nuperku GAJA citrininio limonado.Jis iš mineralinio vandens, saldintas tik cukrumi, visai skanus.  na as taip pat savo dukrytei neduodu ji megsta tik sultis ir mineraliny su jodu bei pieniska geryma miau(yvairiu skoniu)
As kartai geriu Sprite ar Cola bet tai tik tada kai bunu kine o seip man labiausiai patinka arbata,sultys, negazuotas vanduo kitaip tarian mano megiamiausias "Zalia Giria" ir Nestea salta zalia arbata ir viskas, seip as net nemegstu tu visokiu Libelu, Mokinukiu, nes man iskart atsiduoda sintetika
Memoria
2008 05 14, 12:37
As kine geriu Cola arba Sprite,o siaip tai Nestea Vitao kriausini,Persikini nestea.... Kartais buna per kokiu tevu "balius" buna Cola tik ir vynas jiems  Tai tenka gerti kola ,bet man nepatinka,nes paskuj dantys buna kazkokie netokie
vyšniux
2008 05 19, 16:26
Geriu negazuotus,nes isgerus gazuotu limonadu skarndis iskart streika kelia.
Man patinka Rasos gazuotas citrininis limonadas. Panašus į Sprite, bet pigesnis
Karjeriste
2008 05 21, 22:50
gazuotus limonadus senokai pakeiciau i apelsinu sultys. nes pirma nesveika skrandziui , kaloriju laaaabai jau aug ižypac cocacoloj o beto ir celiulito atsiradima skatima (nzn ar tikrai taip yra  ) nors zinoma sulciu nepasiimsi su savim kazkur einant, tada renkuos mineralini vandeni
Amarkize
2008 05 23, 13:55
Man cocacola ir nepatynka  labiausei tai perku sultys.. sveika ir skanu  , bet kartais ir palepinu savo dickius nuperku rasos gazuotu kokiu gerimu arba sprite dazniausei
QUOTE(kajjja @ 2008 05 11, 00:43) Gerti reikia vandeni, arbatas ar sultis, o isvardintu gerimu net nenoriu gerti del ju neigiamo poveikio organizmui. Jei kas geria coca cola iskart pries akis stoja vaizdas, kad su ja galima atsukinet prirudijusius varztus, istirpdyt danti imetus i buteliuka ir pan., tai ka ji daro patekus i skrandi?Baisu net isivaizduoti  ... jokiu sintetiku neperku ir pykstu jei vyras atsigerti kokia nesamone nusiperka..  geriau sulciu  arba isvis labiausiai megstu paprasta vandeni  o i keliones pavyzdziui padarau kakavos arba arbatos ir supilu i butelius  zymiai skaniau nei koks sprite..
Ggggreta
2008 06 03, 12:05
Šiaip mėgstu sprite, kartais pasimėgauju coca cola,bet nuo jos negaliu atsigerti, vis norisi ir norisi jos, todėl geriausia išeitis mineralinis.
gabrieliux
2008 06 03, 19:49
man atrodo kad cola, fanta ir sprite pervertinams gerimas, va as asmeniskai uz H2O  , o jei paskanauti tai nestee zalioji arbata arba sultys, tik ne tie buruliukai
as tai negeriu tokiu gerimu geriu tik naturalias sultis arba negazuotus ir arbatas
Padrushkyte
2008 06 20, 16:27
as tai ir arbatas ir cola ir sprite ir fanta bet skaniausias gerimas vasara svieziai spaustos sultys
lapiukas
2008 06 21, 21:47
Dažniausiai geriu mineralinį negazuotą, nes limonadai visai neatgaivina ir nenumalšina troškulio.
mamuke68
2008 06 21, 21:49
QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 22:47) Dažniausiai geriu mineralinį negazuotą, nes limonadai visai neatgaivina ir nenumalšina troškulio. pritariu
Man tai nuo Coca colos atšimpa dantys, Sprite neskanu, Fanta irgi nelabai, tai kažkaip ir tenka gert mineralinį arba sultis.
Šaltmėtė
2008 06 24, 20:52
Negeriu jokių sintetinių gėrimų  ir vaikas nuo jų baidosi irgi... nesuprantu, kam žmonės nuodijasi tais limonadais....  man geriausias natūralus vandenėlis arba šviežių sulčių stiklinė per pusryčius... Ir dar nesuprantu, kodėl kitos mamos pirkdamos vaikams limonadus vadina tai 'lepinimu'?
ugniukas
2008 06 26, 19:51
niu as megstu visus situos "nuodingus" gerimus... bet siaip kazkaip man Cola labiausiai tinka, nes megstu makaluotis kokteiliukus su Jacku ar Martelliu  o ir vasara man saltas Sprite su alum skanu .... kaip sakant kas draudziama ir nesveika - to labiausiai norisi
Ar tiesa, kad į juos deda specialias medžiagas sukeliančias troškulį?
ugniukas
2008 06 26, 20:55
QUOTE(Enija @ 2008 06 26, 17:53) Ar tiesa, kad į juos deda specialias medžiagas sukeliančias troškulį?  siaip gal del to , kad cukrus ar saharinas dedamas todel  reikia tarp visu E raideliu paskaityti ka jos reiskia gal ir yra toks ingridiantas
as tai sprite labai megstu, taip pat megstu nestea  bet kasdien negeriu, nes nesveika..
muscata
2008 06 28, 15:38
vengiu aš tokių gėrimų, juolab kad troškulį kaži ar numalšinsi jais  o jei jau perku, tai Sprite, guodžiu save, kad bent dažiklių nebus
Auksesmama
2008 06 30, 00:54
na mes gyvenam ne Lietuvoj,tai cia sitie gazuoti gerimai labai populiarus,stengiames nenaudoti,bet kartais tenka  kai valgai kokia pica ar siaip kur paskaunaujam
as geriu cola...zinau kad nesveika,bet man skanu..
As tai nemegstu tu gerimu ir negeriu
Laukugelele
2008 07 06, 22:21
QUOTE(laimav @ 2008 06 20, 16:11) as tai negeriu tokiu gerimu geriu tik naturalias sultis arba negazuotus ir arbatas  labai pritariu. gal esu per griežta, bet esu prisiskaičius daug mandrų knygų, iš kurių pasidariau išvadas kad iš mūsų parduotuvių galima gerti tik mineralinį, ekologišką pieną ir grynas šviežias sultis. Visa kita - baisūs burbulai sintetiniuose chemikalų kokteiliuose, sultys iš pakelių - taip pat  Tai stengiuos tiesiog gert vandenuką, arbatas ar šviežias sultis, tik sulčiaspaudę užknisa plauti
Braškinė123
2008 07 07, 18:31
Dabar pamėgau šaltąsias arbatas Ypač "Vichy"
į visus išvardintus gėrimus deda "kažko" nepamenu ko, skaičiau, bet tai sukelia kaip ir priklausomybę, todėl vos atsigėrus vėl norisi gerti, man coca-cola manija,viską žinau, skaičiau nemažai, bet vistiek karts nuo karto suvilioja,o vat spraito nemėgstu,fanta per daug man gazuota...dažniausai geriu mineralinį negazuotą arba sultis...
Braškinė123
2008 07 10, 16:53
Galetu i Lietuva atkeliauti platesnis pasirinkimas.Va, Austrijoje teko ragauti avieciu skonio "Fantos" (rusiu buvo dar daugiau)  ,arba taip pat ivairiu uogu skonio "Cappy Ice Fruit"
dingdong
2008 07 15, 01:11
Be Colos nė dienos  Žinau, kad nesveika, bet čia kaip narkotikas - reikia ir viskas
Jokiu negeriu tik mineralini
edita_super
2008 07 23, 06:49
na o pas mane visuomet stovi butelis fantos nes tik ja arba vynuogiu sultis geriu ,na o kaime bat geriu sulinio vandeny
Lina R.
2008 07 26, 19:05
dazniausiai geriame negazuotus lietuviskus limonadus,taciau labai patinka sprite
as isvis jokiu praktiskai negeriu siaip skanu bet neperku todel kad nesveika juos gert  nera namie ir nesinori
Erykasea
2008 08 03, 19:46
Man tai labai neskanūs negazuoti gėrimai  Tik gazuoti man  Šeip geriu limonadus, sultys, mineralinį,Nestea  Kai būnu kine ar šeip užsimanau tai tada tik nusiperku Colos, Sprite, Fantos
Gustuke
2008 08 08, 21:08
iš limonadų geriu nebent Gaja arba Sprite
dingdong
2008 08 09, 22:59
O aš džiaugiuosi savo pasiekimais, kad Colos jau nežinia kelinta savaitė negeriu. Iškeičiau ją į NESTEA citrininį
^^liutuke
2008 08 15, 15:20
Kazkur esu skaiciusi, kad is visu triju (cola, fanta, sprite), maziausiai kenkia fanta
KibirVibir
2008 08 16, 09:34
Baltuju persiku skonio Nestea, kazkada kibirais  gerdavau Coca - cola, bet meciau ir netruksta jos
mereveja
2008 08 16, 09:42
Apskritai nei cola, nei fanta ir kiti limonadai yra nesveika  Pati buvau colos maniake, o jau puse metu kai nei laso jokio limonado negeriau. Zinot kas nutiko?  Net kvepuoti lengviau pasidare
marytexxx
2008 08 16, 09:47
stengiuosi nepirkti,bet vaikai turi savo pinigų,jie perka coca-cola
Panele:)
2008 08 20, 21:46
Negeriu visiskai jokiu gazuotu gerimu
|
|