Lyg ir nebuvo tokios temos... Mano trečiokė šiandien intike surado ir su džiaugsmu pranešė, kad jos "Kengūros" rezultatas geriausias klasėje
Sveikinu
Kengūroje dalyvavo mano 7-okė, bet rezultatų mes nežinom. O kur internete galima tuos rezultatus pamatyti???
Pažiūrėjau. Nelabai geri rezultatai - 62 taškai...
62 taškai visai ne žemas rezultatas
QUOTE(JOVITA A. @ 2005 04 26, 07:54) Sveikinu Siaip sis matematiku konkursas vyksta visose mokyklose ir jame dalyvauja visi norintys. Tik reikia susimoketi dalyvio mokesti apie5-6 litus. O kodel jusu mokykloje nebuvo, tai net ir nezinau Siaip as uz si konkursa Labai gera proga paciam vaikui pamatyti, ko jis vertas matematikos srity
Mano dalyvavo ir surinko 83,75 taškus, bet visai nesidžiaugia, sako galėjau ir daugiau surinkti. Gal norėjo visų taškų? Ji šiais metais turėtų būti tik antrokė. Tai manau, kad visai neblogai.
mano irgi dalyvavo, tai pasirodo - 9-ta savo amziaus grupej. nu as labai patenkinta, nes siaip matematikos nelabai megsta ir visokiu klaidu daug privelia
Na ir aš pasigirsiu. Mano jaunesnioji surinko 100 taškų, klasės balų gavo 97.00, grupės- 93.00 balų.
maniškė tai kratosi tos kengūros...
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 04 26, 19:16) Na ir aš pasigirsiu. Mano jaunesnioji surinko 100 taškų, klasės balų gavo 97.00, grupės- 93.00 balų. Na, čia tai išvis fantastiška
Maniškė, tai kiekvienais metais dalyvauja. Dabar pasižiūrėjau, tai šiemet surinko 82,75 taškus. Iš savo klasės daugiausiai surinko, tai pasikėlus dabar baisiai
Mūsų trečiokėlė pateko į trečiokų penkiasdešimtuką (lietuvos), tai labai laiminga...
Ir aš pasigirsiu: 92,5 taško
As irgi siais metais dalyvavau
Beje 40.00 tasku
o maniškė šeis metais surinko 112,25 taškus. Taip pasakiau,kad šaunuolė ir nuėjom valgyt picos. O šiaip tai ji dažnai dalyvaudavo.
Mano surinko 108.6 taškų
Dalyvavau 6 kl ir buvau 3 mokykloje
maniškė dalyvavo tarp ketvirtokų, rezultatų nežinau, bet ji tai patenkinta. įsivaizduoja kad matematikė, bet man nepanašu, nes pratybų paskutines užduotis dažnai sunkiai įkanda.
Na maniškė ketvirtokė ir šiemet dalyvavo. Laukiam rezultatų.
Patikrinom atsakymus (yra www) , 3 klaidelės, susinervino mergina, nors 2 pati jau tą patį vakarą namuose surado....
Mano taip pat dalyvavo (septintokė)rezultatų dar nežinom.Jau vien tai kad dalyvauja -man smagu
lukasta> užduotys Kengūroje skirias nuo mokyklos kurso, ten tokie mąstymo uždaviniai. Tiesą sakant, dažnai Kengūroje gerus rezultatus nulemia ne geri matematikos pažymiai, o mokėjimas racionaliai mąstyti. Gerai sekas būsimiems fizikams
Nors mane ir įkalbinėjo mokytoja, aš nedalyvavau.. Pagalvojau, kad užteks man ir matematikos olimpiado II turo (miesto olimpiados)
Mes irgi dalyvavom pernai ir siemet, ir laukiam rezultatu. Pernai tai buvo geriausia mokykloje, o siemet jau radom 8 klaidas. Manau dalyvavimas svarbiausiai. Kai kuriuos vaikus biski nusodina, kai kuriuos pakelia ju akyse. Viskas tik i nauda. Kuo daugiau tokiu olimpiadu ir panasiu renginiu
Dalyvavom ir būtinai dalyvausim vėl, net jei mokykloje kokia žiopla matematikė pasitaikytų. Rezultatai nestebuklingi, tačiau mąstymui ir akiračiui duoda labai daug. Sėkmės laukiant
QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 10, 13:41) Dalyvavom ir būtinai dalyvausim vėl, net jei mokykloje kokia žiopla matematikė pasitaikytų. Rezultatai nestebuklingi, tačiau mąstymui ir akiračiui duoda labai daug. Sėkmės laukiant Sveikos mamos, Apšvieskite mane kas ta Kengūra maniškė rudenį tik pradės eiti į mokyklą. Ačiū QUOTE(Saule100 @ 2006 04 10, 13:49) Matematikos olimpiada. Dalyvauja vaikučiai respublikiniu mastu nuo trečios klasės. Mini olimpiados mokyklose būna ir pirmokėliams. Mokyklose būna būrelis, užklasinė vaikla, ar kaip ten vadina. Kasmet išleidžia buvusio konkurso uždavinyną visoms klasėms.
Kengūros konkurse (ne olimpiadoje) gali dalyvauti visi mokiniai, ne tik lankantys matematikos būrelį. Antrokams taip pat leidžiama dalyvauti, nors jie sprendžia 3-4 klasių užduotis.
mano dukra aštuntokė. Ji irgi dalyvavo kengūroje. Bet dar rezultatų nežinau, nes ir man atrodo, kad nėra paskelbti. Ar aš ieškoti nemoku? Užpernai manoji panelytė sumaišė dienas kada turi vykti ir pamiršo nueiti. Sakau gerai, kad nepamiršta kur namai randasi. o šiaip tai ji dalyvauja kiekvienais metais. Kuo daugiau visur dalyvauja, tuo daugiau suspėja ir geriau viskas sekasi.
Taip, duomenis "Kengūroje" ilgai doroja, virš mėnesio, tik šįmet labai greitai atsakymus įdėjo, tai iškart pasiskaičiavom, maždaug kiek balų (xixi, tėvelis tikrindamas buvo vieną klaidą praleidęs
Yra jau rezultatai.
Mūsiškė vėl Lietuvos penkiasdešimtuke, vėl pirmoji klasėje, nors galvojo, kad viena mergaitė bus aplenkusi... Ir aisšku labai norėtų aplenkti pernykštį ir šiumetį mokyklos lyderį. Šiemet nuo jo atsiliko tik 1,25 taško.
Kaip gerai, kad perskaičiau Jūsų žinutę
Pasidžiaugsiu ir aš savo vaikais: sūnus mokykloje pirmas (savo amžiaus grupėje), dukros pasiektas rezultatas geriausias mokykloje, o Lietuvoje pateko į 50 - ką (tiksliau į 30 - ką). Be galo džiugu.
Mano sunus ketvirtokas,surinko 90 balu, mokykloje savo grupeje antras, labai patenkintas. As irgi. Kai nesiseka koks fizinis, nuraminu,kad geriau kad sekasi matematika, o ne atvirksciai.
QUOTE(Erszebeth @ 2005 04 26, 02:01) Lyg ir nebuvo tokios temos... Mano trečiokė šiandien intike surado ir su džiaugsmu pranešė, kad jos "Kengūros" rezultatas geriausias klasėje O tai sveikinu Erszebeth Maniske irgi galyvavo ji ketvirtote, bet deja is visu dalyvavusiu jos klases ketvirtoku ji astunta. Bet kaip pamastau labai ilgai ja ikalbinejau, kad dalyvautu. Kai jau sutiko tai nervu kamuolys vaiksciojo, po to buvo palaima keleta dieneliu, na o veliau ir vel kaip pasiseke? Manau neblogai visai pasiseke. Tikiuosi kitakart neteks tiek ikalbineti, nes niekur apsoliuciai nenori dalyvauti. QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 06, 17:44) O tai sveikinu Erszebeth Maniske irgi galyvavo ji ketvirtote, bet deja is visu dalyvavusiu jos klases ketvirtoku ji astunta. Bet kaip pamastau labai ilgai ja ikalbinejau, kad dalyvautu. Kai jau sutiko tai nervu kamuolys vaiksciojo, po to buvo palaima keleta dieneliu, na o veliau ir vel kaip pasiseke? Manau neblogai visai pasiseke. Tikiuosi kitakart neteks tiek ikalbineti, nes niekur apsoliuciai nenori dalyvauti. Aš dalyvaut neskatinu, pati nori, sužinau kai bapkių "Kengūrai" paprašo - vaikams tai atrakcija, pieštukai SitapZ, šaunuolė dukrytė
Vat ir as aiskinu, kad del sportinio intereso, tiesiog lai bando jegas. Juolab matematiku bureli lanke. Tai jai nemokamas dalyvavimas buvo. Bet dabar jau laiminga ir kitamet zadejo dalyvauti. Matyt vieni vaikai is saves yra imlus ir verziasi patys i naujioves, o kitus jei nepastumsi tai ir nerieda.
Maniškis (7 klasė) pateko į respublikos šimtuką
Na ką, po truputį artėja Kengūra
Šiemet bus ir Nykštukų grupė, mano pirmokėlį mokytoja pakvietė dalyvauti, jis kol kas nesispyrioja. Tiesa, jokio matematikos būrelio pas jį mokykloje nėra ir šiaip jis meninės pakraipos klasėje mokosi QUOTE(Rudenėja @ 2007 01 25, 09:15) Na ką, po truputį artėja Kengūra Šiemet bus ir Nykštukų grupė, mano pirmokėlį mokytoja pakvietė dalyvauti, jis kol kas nesispyrioja. Tiesa, jokio matematikos būrelio pas jį mokykloje nėra ir šiaip jis meninės pakraipos klasėje mokosi Maniske niekada specialiai nesiruosia ir nemazai tasku surenka ir svarbiausiai gauna piestuka bei padekos rasta
Aš nemanau, kad Kengūroje gali dalyvauti tik patys geriausi matematikai. Nors mano dukra nėra pati geriausia, aš ją visvien skatinu dalyvauti, tai savo jėgų išbandymas. Man visvien kiek ji surinks taškų, tačiau ruošimasis kartu šiam konkursui, po konkurso uždavinių aptarinėjimas analizavimas. Tai nelogas dalykas. Nors gal po to jai vėl nerūpės ta matematika. O be to ir mokytoja leidžia dalyvauti visiems norintiems.
Svarbu ne laimeti,o dalyvauti.O praejusiais metais trecioku uzduotis kol isprendem su vyru,tai reikejo gerokai galva pasukti.saunuoliai vaikai-tuj bus uz mus gudresni
Vyresne dukra dalyvauja kiekvienais metais. Pasirodo gan neblogai - patenka i savo mokyklos desimtuka
Šiandien su viena pažįstamas kalbėjomės apie Kengūros konkursą ir ji buvo labai nustebusi, kad rado savo sūnaus rezultatus (jie neblogi, bet ne tarp prizininkų) viešai skelbiamus internete.
O kaip manote, ar gerai, kai vaikų (ne prizininkų) rezultatai skelbiami internete su pavardėmis, ar ne?
Nieko blogo tame nematau.
Manoji pirmokėlė irgi dalyvaus. Iš pradžių lyg ir spyriojosi, bet po to pati nutarė, kad reikia pabandyti. Jų beveik visa klasė dalyvaus.
QUOTE(d-oncek @ 2007 02 07, 22:55) O praejusiais metais trecioku uzduotis kol isprendem su vyru,tai reikejo gerokai galva pasukti.saunuoliai vaikai-tuj bus uz mus gudresni O mano pirmoke vakar atnese is mokyklos uzduociu, ruostis Kengurai. Yra tokiu, kad mes su vyru ne iskart supratom, kuo reikalauja. |