Krepsyje buvo 10 saldainiu. 3 vaikai paeme po du saldainius, likusieji - po viena. Kiek vaiku paeme saldainius.
Kadangi mano vaikas dar nepakankamai greitai skaito, o perskaites, kartais pamirsta, nuo kuo pradejo, tai
Kaip pavyzdis.
Krepsyje buvo 10 saldainiu. 3 vaikai paeme po du saldainius, likusieji - po viena. Kiek vaiku paeme saldainius. Kadangi mano vaikas dar nepakankamai greitai skaito, o perskaites, kartais pamirsta, nuo kuo pradejo, tai
iš kur tokie faini uždavinukai? įmeskite kas nors dar.
pvz., užvakar buvo Katios gimtadienis. rytoj bus penktadienis. kokią savaitės dieną buvo Katios gimtadienis? QUOTE(Uvė @ 2007 02 17, 16:25) iš kur tokie faini uždavinukai? įmeskite kas nors dar. pvz., užvakar buvo Katios gimtadienis. rytoj bus penktadienis. kokią savaitės dieną buvo Katios gimtadienis? Mano dukra atnese is mokyklos atsviesta lapa.....gal 40 uzdaviniu
mano dukra tai 5 kartus kengūroje dalyvavusi ir dar šiais metais dalyvaus...ji šiaip yra labai gabi visiems dalykams, tik, kad yra jos klasėje viena tokia mergaitė, tai ten iš viso proto bokštas tai ji visada laimi...o mano dukra dažniausiai buna antra po jos...bet ji vistiek dalyvauja, nes jai labai patinka. ir antra vieta yra labai gerai
galit cia rusiskai paspresti
kengura
nu,o mane tai nervina tie 6litai.mano vaikas irgi kiekvienais metais dalyvasuja,bet niekada pats nesidomi rezultatais.o jau sestokas!!!ir siemet mokytoja praso ji dalyvaut,tai as jo klausiu-o tu nori?jis sako"ne,bet mokytoja praso"...o pernai nedaviau tu pinigu,tai pati mokytoja uz ji sumokejo,kad tik dalyvautu.gal atrodau prasta mama,bet nesuprantu sio konkurso prasmes....
karta dalyvavo kazkokioj olimpiadoj,tai tada visiem mums buvo svente.vaziavo i kazkokia mokykla,sedejo kaip per koki egzamina,gavo uzduotis-sprende.tada jam ir paciam labai patiko. nu atleiskit,jei ka izeidziau...
mano tai sunus siais metais antrokas irgi dalyvaus kenguroj.jie is klases tik dviese dalyvaus tai dziaugiasi,kad juos isrinko
Mano nuomone joks cia biznis. Pirmiausia tai lavina netradicini mastyma. O jei mokytoja jusu vaika skatina dalyvauti, vadinasi jame yra kabliukas, o gal uzkibs ir jam tai patiks, gal jame yra matematikas...
Del skelbimo... nieko blogo cia nematau. Juk kaip egzamine... kartais ne ta nuotaika- vadinasi laimes dalykas. QUOTE(4mamyte @ 2007 02 18, 00:29) nu,o mane tai nervina tie 6litai.mano vaikas irgi kiekvienais metais dalyvasuja,bet niekada pats nesidomi rezultatais.o jau sestokas!!!ir siemet mokytoja praso ji dalyvaut,tai as jo klausiu-o tu nori?jis sako"ne,bet mokytoja praso"...o pernai nedaviau tu pinigu,tai pati mokytoja uz ji sumokejo,kad tik dalyvautu.gal atrodau prasta mama,bet nesuprantu sio konkurso prasmes.... karta dalyvavo kazkokioj olimpiadoj,tai tada visiem mums buvo svente.vaziavo i kazkokia mokykla,sedejo kaip per koki egzamina,gavo uzduotis-sprende.tada jam ir paciam labai patiko. nu atleiskit,jei ka izeidziau... o dabar as kjiek pastebejau, kad dalyvio mokestį reikia mokėti beveik visuose konkursuose ir olimpiadose ir dar labai didelėmis kainomis(pvz. 50Lt) ir man visai nekeista, kad reikia mokėti...ir plius juk gauna ir pieštukus?????
Mamytes, džiaukitės, kad tik jūsų vaikiukai rodo norą dalyvauti konkursuose, juk vaikas ne tik save išbando, bet ir praturtėja patirtimi. O iš šešių litukų dar, manau, niekas biznio nepasidarė
NA MONOJI PONELE SAKE KAD BUS TOKS KONKURSAS!BET KADANGI CIA NEPRIVALOMA SAKO JI! TAI PAGALVOS! SEIP JEI MATEMATIKA GERAI SEKASI! NA PASKAITINEJAU KA JUS CIA RASOT,MANAU REIKS IKALBETI DUKRIUKA PAMEGINTI
Maniškiai kol kas nė vienos Kengūros nepraleido. Su noru dalyvaus ir šiemet. Tik tą pačią dieną po Kengūros man padaugėja darbo
QUOTE(Chada @ 2007 02 20, 02:34) Mamytes, džiaukitės, kad tik jūsų vaikiukai rodo norą dalyvauti konkursuose, juk vaikas ne tik save išbando, bet ir praturtėja patirtimi. O iš šešių litukų dar, manau, niekas biznio nepasidarė o aš nežinojau, kad kuprinėles laimi...mano dukra daug sykių uvo į 50 - tuką pakliuvusi, bet kuprinės negavo
Užsisakiau Kengūros užduočių knygeles, ir ...
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 25, 18:48) Užsisakiau Kengūros užduočių knygeles, ir ... O jau sumokejai? Nes jei dar tik issiuntei pati uzsakyma, o neapmokejai saskaitos, tai parasyk jiems e-mail, kad atsauki uzsakyma ir viskas. O kas daryt. O jei sumokejai jau, tai rek, paimsime kas nors ir paprastu pastu atsiusime, vis pigiau bus nei vaziuot tau.. Siaip tai be rysio ten, maciau ir as. QUOTE(Rudenėja @ 2007 02 25, 21:13) O jau sumokejai? Nes jei dar tik issiuntei pati uzsakyma, o neapmokejai saskaitos, tai parasyk jiems e-mail, kad atsauki uzsakyma ir viskas. O kas daryt. O jei sumokejai jau, tai rek, paimsime kas nors ir paprastu pastu atsiusime, vis pigiau bus nei vaziuot tau.. Siaip tai be rysio ten, maciau ir as. Tai visa laimė kad nesumokėjau. Pildau pildau viską ir... išmetą sąskaitą.
keista ir gaila...
Dalyvauja
Kai buvo 3 klasėje dalyvavo ir rajone 3 vietą paėmė, o pernai tai nedalyvavo QUOTE(ERVInga @ 2007 03 02, 15:05) Kai buvo 3 klasėje dalyvavo ir rajone 3 vietą paėmė, o pernai tai nedalyvavo Na tai gali būti ir jūsų pačių iniciatyva. Kaip mūsų šiemet Pasigirsiu nusipirkom kengūros užduočių knygeles 2004, 2005 metų gaila 2006 m. nebegavom. Jei kam yra noras galiu atskanuoti užduotis ir įkelti, kad pasispręsti. Žinoma tik nurodykit kokioj grupėj jūsų mažylis dalyvaus
pirmokėlių užduotys buvo nesunkios. panašių sprendėme, bet mano matematikas privėlė klaidų.
Maniskis pirmokelis irgi padare klaidu. Bet svarbu dalyvauti ir gera nuotaika
nustebino 17-oji užduotis. dalybos pirmokėliai juk nesimoko.
beždžionėlė Kikė per dieną suėda 4 kg bananų, o Minė - 3 kg. per kiek dienų Minė suės tiek bananų, kiek Kikė suėda per 3 dienas? 13-oji užduotis sudoku irgi tik kartą yra sprendę pratybose, be to skaičiai galėjo kartotis. o apie pieštuką maniškis pareiškė, kad visai negražus. iš tiesų, galėjo bent kokį kengūriuką užklijuoti ant pieštuko.
Sveiki. Maniškė pirmokė šiandien ir dalyvavo, tai sakė lengvos buvo užduotys, bet aš sakiau, svarbu dalyvavimas, o ne pergalė.
Tikrai 17, o ypac 13 uzduotis kaip pirmokeliui nelengva. Bet kiek as suprantu tai tos pacios uzduotys buvo ir antrokam ar kaip
As tai irgi tykejausi grazesnio piestuko
Maniskis sake, kad issprende viska, bet nezinau as, kiek teisingai ir kiek ne. Ir sake, kad nebuvo labai sunku. Nezinau, ar turi uzduociu lapa, padeka ir piestuka, nes pasidejo kuprine ir isleke i lauka
Tai laukiu
O kaip sekėsi trečiokams ie ketvirtokams?
man pasirodė sunkokos užduotys
Maniske siemet nedalyvavo, kai reikejo nunesti pinigus sirgo. Tik kaimynu mergaite atejusi pasakojo kaip mokytoja vaikam padejusi ir jai paciai neteisingai isspresta uzdavini pataisiusi. Mano dukra sake kad jos klaseje sito nebudavo, jie viska savarankiskai spresdavo. Tai mastau sau koks cia konkursas kad mokytojai uz vaikus sprendzia. Kaip pas jus?
Nu nesamone jei mokytojai kisasi. Maniskei nelabai pasiseke, nes mokytojos nusprende, kad 20 min. turi likti surasyti atsakymus i lapa
QUOTE(Rela @ 2007 03 16, 08:43) Maniske siemet nedalyvavo, kai reikejo nunesti pinigus sirgo. Tik kaimynu mergaite atejusi pasakojo kaip mokytoja vaikam padejusi ir jai paciai neteisingai isspresta uzdavini pataisiusi. Mano dukra sake kad jos klaseje sito nebudavo, jie viska savarankiskai spresdavo. Tai mastau sau koks cia konkursas kad mokytojai uz vaikus sprendzia. Kaip pas jus? Slykstu. Konkursas netenka prasmes. Maniskis tai nemazai uzdaviniu klaidingai issprende. Bet tai dzin. Mes olimpiniu principu vadovaujames
Na negaliu simtu procentu garantuoti, nes buna kad vaikai visko prisneka. Bet jei kisasi tai tikrai labai jau nesazininga.
O beje, kaip galima 70 tasku surinkti? Man maximumas gaunas 72. O maziausia uzdavinio verte yra 3 balai. Tai kaip cia dabar? Ar kitose grupese kitaip?
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 16, 10:17) O beje, kaip galima 70 tasku surinkti? Man maximumas gaunas 72. O maziausia uzdavinio verte yra 3 balai. Tai kaip cia dabar? Ar kitose grupese kitaip? Kitaip, taviskis tikriausiai pirmokelis. Treciokai, ketvirtaokai gali surinkti berods 120, jiems buna 24 uzdaviniai, vyresniem lygtai trisdesimt, jie surenka dar daugiau, dabar jau nebeprisimenu kiek. Pradedami spresti jie jau turi kazkoki skaiciu tasku, uz neteisingus atsakymus, kazkiek nuima uz teisingus prideda. QUOTE(#Mia# @ 2007 03 16, 08:52) Nu nesamone jei mokytojai kisasi. Maniskei nelabai pasiseke, nes mokytojos nusprende, kad 20 min. turi likti surasyti atsakymus i lapa nemanau, kad mokytojai spręsti, kaip vaikas turi pildyti užduotis. maniškis kiekvieną užduotį rašė į užduočių lapą ir iš karto į atsakymų lapą. kad nebūtų pasakinėjimų, per konkursą juos prižiūrėjo ne jų mokytoja. QUOTE(Rela @ 2007 03 16, 08:43) Tik kaimynu mergaite atejusi pasakojo kaip mokytoja vaikam padejusi ir jai paciai neteisingai isspresta uzdavini pataisiusi. Mano dukra sake kad jos klaseje sito nebudavo, jie viska savarankiskai spresdavo. Tai mastau sau koks cia konkursas kad mokytojai uz vaikus sprendzia. Kaip pas jus? Manishke priesh metus dalyvavo ir pasakojo, kad priejusi kitos klases mokytoja jai pasake, kad vienas ish ats neteisingas ir liepe pataisyti i kita var. Finale paaishkejo, kad "pataise" teisingai ishspresta uzhdavini QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 16, 10:17) O beje, kaip galima 70 tasku surinkti? Man maximumas gaunas 72. O maziausia uzdavinio verte yra 3 balai. Tai kaip cia dabar? Ar kitose grupese kitaip? QUOTE(Rela @ 2007 03 16, 10:29) Kitaip, taviskis tikriausiai pirmokelis. Treciokai, ketvirtaokai gali surinkti berods 120, jiems buna 24 uzdaviniai, vyresniem lygtai trisdesimt, jie surenka dar daugiau, dabar jau nebeprisimenu kiek. Pradedami spresti jie jau turi kazkoki skaiciu tasku, uz neteisingus atsakymus, kazkiek nuima uz teisingus prideda. Pagal uzdavinius suskaiciavau 96 balus, tu pradiniu nezinau Mane tai irgi suniervino, pana paskambino vos neapsizliumbus (ji pas mane abai jautri), galejo patiems palikti spresti, nors dvi mokytojos buvo (ne ju klases). QUOTE(Erszebeth @ 2005 04 26, 02:01) Lyg ir nebuvo tokios temos... Mano trečiokė šiandien intike surado ir su džiaugsmu pranešė, kad jos "Kengūros" rezultatas geriausias klasėje Mano sūnus irgi dalyvavo, jis ketvirtokas. Džiaugiousi kartu su Jusmis- jo rezultatai irgi geriausi klasėje. Gavo pieštukėlį "Kengūros" dovanų. Kiek žinau, patys oficealūs rezultatai bus tik gegužės mėnesi skelbiami. Mokytoja rodė l gražius padėkos raštus, kurie ir bus įteikti gavus įvertinimus, visiems dalyvavusiems be išimčių. QUOTE(serephe @ 2007 03 17, 14:56) Mano sūnus irgi dalyvavo, jis ketvirtokas. Džiaugiousi kartu su Jusmis- jo rezultatai irgi geriausi klasėje. Gavo pieštukėlį "Kengūros" dovanų. Kiek žinau, patys oficealūs rezultatai bus tik gegužės mėnesi skelbiami. Mokytoja rodė l gražius padėkos raštus, kurie ir bus įteikti gavus įvertinimus, visiems dalyvavusiems be išimčių. Mūsiškė tą padėkos raštą iš karto gavo - mokykla dėkoja už dalyvavimą tarptautiniame konkurse QUOTE(Uvė @ 2007 03 15, 15:06) nustebino 17-oji užduotis. dalybos pirmokėliai juk nesimoko. beždžionėlė Kikė per dieną suėda 4 kg bananų, o Minė - 3 kg. per kiek dienų Minė suės tiek bananų, kiek Kikė suėda per 3 dienas? 13-oji užduotis sudoku irgi tik kartą yra sprendę pratybose, be to skaičiai galėjo kartotis. o apie pieštuką maniškis pareiškė, kad visai negražus. iš tiesų, galėjo bent kokį kengūriuką užklijuoti ant pieštuko. Taip, mane irgi, nes maniškė pirmokė ir labai susikrimto dėl kai kurių užduotėlių. Bet sakiau, kad svarbiausia, jog dalyvavai, pati norėjai, pamatei kaip viskas vyksta. Sutiko. O pieštuko man iki šiandien nerodė, kai tik paskaičiau čia ir paklausiau ar gavo, sako, taip. Klausiu kur, ogi, kuprinėj.
"Mano sūnus irgi dalyvavo, jis ketvirtokas. Džiaugiousi kartu su Jusmis- jo rezultatai irgi geriausi klasėje. Gavo pieštukėlį "Kengūros" dovanų. Kiek žinau, patys oficealūs rezultatai bus tik gegužės mėnesi skelbiami. Mokytoja rodė l gražius padėkos raštus, kurie ir bus įteikti gavus įvertinimus, visiems dalyvavusiems be išimčių. "
O kada Jums pasakė apie rezultatus? QUOTE(meskis1 @ 2007 03 18, 12:01) Maniškio testą vyras gal kitą dieną (užsukęs pas mokytoją kitu reikalu) namo parnešė... Papildyta: QUOTE(Kačia @ 2007 03 15, 16:41) Tikrai 17, o ypac 13 uzduotis kaip pirmokeliui nelengva. Bet kiek as suprantu tai tos pacios uzduotys buvo ir antrokam ar kaip Aš irgi pažiūrėjau, kad antrokams buvo tokia pat užduotis QUOTE(#Mia# @ 2007 03 15, 21:43) QUOTE(Jurevaga @ 2007 03 18, 17:34) Uzduociu lapus is karto parsinesa, atsakymus suraso i atskira lapa. Pas mus rezultatai budavo gal po kokio menesio is karto niekas nieko nezinodavo.
Tai man ir keista kad rašo apie rezultatus, kurie bus paskelbti gegužės mėnesį
Savo susiskaičiuot galima, bet visos klases????
|