Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kengūra
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
minimina
QUOTE(Manguste @ 2011 03 17, 17:11)
Bet jūsiškė kaip suprantu antrokė. ax.gif
*

Ir kaip ji suklydo, n kartu tokius sprende, vat susisviete kazkas kad 2011 skaitmenu suma bus 13
ji antroke biggrin.gif . Uzduotys lengvesnes nei pernai, manau bus daug vaiku isprendusiu viska, kazin ar su viena klaida pateksim i 50? reik dar sulaukt rezultatu, pasitikslint ar tikrai tik 1 klaidele unsure.gif
Leilla
o kiek balu minusuojasi uz neteisinga atsakyma?
Manguste
QUOTE(minimina @ 2011 03 17, 17:14)
Ir kaip ji suklydo, n kartu tokius sprende, vat susisviete kazkas kad 2011 skaitmenu suma bus 13
ji antroke biggrin.gif  . Uzduotys lengvesnes nei pernai, manau bus daug vaiku isprendusiu viska, kazin ar su viena klaida pateksim i 50? reik dar sulaukt rezultatu, pasitikslint ar tikrai tik 1 klaidele unsure.gif
*

Oi, mes patekti nepretenduojam, tai tiesiog buvo žaidimas, smagus dukrytės savęs išbandymas. thumbup.gif
minimina
QUOTE(Leilla @ 2011 03 17, 17:14)
o kiek balu  minusuojasi uz neteisinga atsakyma?
*

priklausomai nuo tasku jei po 3 taskus - 0.75, 4 taskai -1. 5 nepamenu reik kenguros tinklapi ziuret. Jei mangustes dukra pirmoke padare tik dvi klaidas tai tikrai pateksit i lietuvos 50
Naktibalda
QUOTE(Leilla @ 2011 03 17, 17:14)
o kiek balu  minusuojasi uz neteisinga atsakyma?
*

25% jei gerai suprantu unsure.gif
minimina
QUOTE(Manguste @ 2011 03 17, 17:15)
Oi, mes patekti nepretenduojam, tai tiesiog buvo žaidimas, smagus dukrytės savęs išbandymas. thumbup.gif
*

tai jau ner ka pretenduot jau beveik patekot. kalbejau su mokytoja sake antrokai po 6-8 klaidas dare...
Leilla
mano tai keliu visiskai neatsake ir dar plius kokias 4 klaidas padare, ai bet koks skirtumas svarbu sudalyvavo biggrin.gif
Naktibalda
QUOTE(Leilla @ 2011 03 17, 17:38)
mano tai keliu visiskai neatsake ir dar plius kokias 4 klaidas padare, ai bet koks skirtumas svarbu sudalyvavo  biggrin.gif
*

tai jau geriau jei nežinai neatsakyti nei atsakyti klaidingai ax.gif, bet svarbu dalyvauti bigsmile.gif
Etra
Ar isvis 18 uzduociu buvo? (pradinukams)
Naktibalda
QUOTE(Etra @ 2011 03 17, 18:02)
Ar isvis 18 uzduociu buvo? (pradinukams)
*

neturiu užduočių, bet vaikis sakė ,kad taip unsure.gif
Musyte24
QUOTE(Panele+ @ 2011 03 17, 15:51)
Aktualu kaipgi sekesi pirmokeliams?smile.gif)
Maniske "savaja" metodika issprende uzdavinius po 5 taskus, bet klydo ant paciu paprasciausiu, o su keturias taskais apskritai gal tik viena teisingai issprende...
Gan keistai, nes kas man atrodo gali but sunkoka - issprende, o kas elementaru ir paprasta - suklydo...  g.gif
Pasiskaiciavom tai apie 100 ta turetu surinkti ;DD
*

Maniškis pirmokėlis, sunkias užduotis išsprendė, o va kiek batų taip ir nesugebėso suskaičiuoti lotuliukas.gif . Užsimiršo, kad poroje yra du batai lotuliukas.gif

Šiemetinės užduotys žymiai lengvensnės, nei pernai thumbup.gif

QUOTE(minimina @ 2011 03 17, 17:09)
nu manoji padare 1 klaida pirmam uzdaviny po 3 taskus net keista, o visa kita OK!
ji antroke biggrin.gif . Uzduotys lengvesnes nei pernai, manau bus daug vaiku isprendusiu viska, kazin ar su viena klaida pateksim i 50? reik dar sulaukt rezultatu, pasitikslint ar tikrai tik 1 klaidele  unsure.gif
*

Visų pirma, tai ar čia labai jau svarbu tas 50-dešimtukas mirksiukas.gif
Visų antra, ažduotys buvo tikrai labai lengvos ir manau bus šimtai antrokų išsprendusių viską be klaidų mirksiukas.gif
prettiness
QUOTE(Leilla @ 2011 03 17, 17:38)
mano tai keliu visiskai neatsake ir dar plius kokias 4 klaidas padare, ai bet koks skirtumas svarbu sudalyvavo  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif zinoma, negi dabar pergyventi, skaiciuoti i kelinta vieta papulsit biggrin.gif Jei dar taip prie vaiko, jis gali net issigast, neduok D mama nuvils biggrin.gif
Leilla
QUOTE(prettiness @ 2011 03 17, 20:18)
drinks_cheers.gif zinoma, negi dabar pergyventi, skaiciuoti i kelinta vieta papulsit  biggrin.gif Jei dar taip prie vaiko, jis gali net issigast, neduok D mama nuvils  biggrin.gif
*

maniskis pradzioj kaip ir nusiviles buvo,bet sakiau juk tu dar pirmokas, ir ne prizas milijono vertes kad nagus griauztis,sakau kitamet daugiau busi pramokes tai ir labiau pasiseks ,sakau cia tik pasitikrinai zinias:4u:
Musyte24
QUOTE(prettiness @ 2011 03 17, 20:18)
drinks_cheers.gif zinoma, negi dabar pergyventi, skaiciuoti i kelinta vieta papulsit  biggrin.gif Jei dar taip prie vaiko, jis gali net issigast, neduok D mama nuvils  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O maniškis toks laiminga su tuo pieštuku grįžo lotuliukas.gif . Jam čia buvo pirmas savęs išbandymas, o tos dovanėlės jam jau ir užteko lotuliukas.gif
Etra
Maniske padare klaidu, tik nezinau kiek, - na, paaiskes, kai paskelbs rezultatus. o kaip jusu pirmokai sprende uzdavini su daugyba (kur reikejo i kvadratus ir apskritimus irasyti reikiama skaiciu)?
Maniske sake, kad kitais metais nedalyvaus, nes buvo nuobodu doh.gif
Musyte24
QUOTE(Etra @ 2011 03 17, 20:41)
Maniske padare klaidu, tik nezinau kiek, - na, paaiskes, kai paskelbs rezultatus. o kaip jusu pirmokai sprende uzdavini su daugyba (kur reikejo i kvadratus ir apskritimus irasyti reikiama skaiciu)?
Maniske sake, kad kitais metais nedalyvaus, nes buvo nuobodu  doh.gif
*

maniškis buvo pramokes daugybą tik savu būdu, bet va to uždavinio neįveikė 4u.gif
Taip pat nesuskaičiavo kiek katė sveria smile.gif

Priedo mano konkursantas buvo su 38temp., tai iš vis stebiuosi kaip jis ten nenugriuvo blink.gif
Omrum
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 17, 20:51)
Priedo mano konkursantas buvo su 38temp., tai iš vis stebiuosi kaip jis ten nenugriuvo blink.gif
*

aš tai stebiuosi ką jis ten išvis su tokia temperatūrą veikė? blink.gif
Manguste
*

Maniškė sprendė iš kito galo ir taip rado pirmąjį skaičių.
Naktibalda
aš tik karpau ausimis,ką kalbat biggrin.gif tikiuosi ryt man parneš užduotis , jei kažkur nenukišo doh.gif
Musyte24
QUOTE(laukugele76 @ 2011 03 15, 21:22)
Sveikos mielosios,esu naujoke tad padekit..turiu tokia beda...Mano pirmokui sunkiai sekasi skaityti,ir pati nebegaliu isaiskinti.Mokytoja tylejusi puse metu dabar pradejo gazdinti pataisomis.Esu didelej panikoj.Su mokytoja susikalbeti neina-daug sneka nieko nepasako.Gal galit pasidalinti savo patirtimi,patarimais...is anksto dekoju.Labai laukiu
*

QUOTE(A... @ 2011 03 17, 20:59)
aš tai stebiuosi ką jis ten išvis su tokia temperatūrą veikė?  blink.gif
*

Kenguriuke dalyvavo lotuliukas.gif
prettiness
o kaip jusu pirmokai sprende uzdavini su daugyba (kur reikejo i kvadratus ir apskritimus irasyti reikiama skaiciu)?
Maniske sake, kad kitais metais nedalyvaus, nes buvo nuobodu  doh.gif
*

Mano kiekvieno varianto veiksma issprende juodrastyje.
Naktibalda
QUOTE(prettiness @ 2011 03 17, 21:54)
*

kokie jūsų vaikai šaunuoliai, maniškis išmetė juodraštį....juk tai juodraštis doh.gif kam namo jį nešti ...buvau prašius , kad kitaip darytų laugh.gif
MUDU
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 17, 15:38)

maniškis sakė nesuprato trijų užduočių  biggrin.gif
*

Sveiki 4u.gif mano antrokas irgi nesuprato triju užduočių,ir jam aplamai buvo sunku,nors nykštuko knygelėje vos kelias klaidas padarė-besiruošdamas,o dabar....gal jaudulys koją pakišo?
Laukiam rezultatų ax.gif
Naktibalda
QUOTE(MUDU @ 2011 03 17, 22:19)
Sveiki 4u.gif mano antrokas irgi nesuprato triju užduočių,ir jam aplamai buvo sunku,nors nykštuko knygelėje vos kelias klaidas padarė-besiruošdamas,o dabar....gal jaudulys koją pakišo?
Laukiam rezultatų ax.gif
*

na man nebelieka kitko, pasmalsauti neteko kas ten įvyko, teks rezultatų dabar laukti biggrin.gif , mes labai nesiruošėm , nes ten kai kurios tokios užduotys buvo, kad ten net paaiškinti sunku pirmokai dar nei daugybos nesimokė nei ką .....tai kažkaip bandėm aiškintis ....matysim kaip sekėsi po rezultatų, labai man smalsu blush2.gif
Etra
QUOTE(prettiness @ 2011 03 17, 22:54)
*

Bet tai jūs namie vaiką buvot išmokę daugybos, ar ne (jei jis pirmokas) ? Nemokant dauginti, to uždavinio nebuvo įmanoma išspręst...
Aš saviškę išmokiau daugint, tai ji išsprendė. Bet faktas tas, kad su mokyklinėm žiniom, be papildomo ruošimo namie, dalies kengūros užduočių pirmokas neturi jokių galimybių įveikti...
prettiness
QUOTE(Etra @ 2011 03 18, 08:09)
Bet tai jūs namie vaiką buvot išmokę daugybos, ar ne (jei jis pirmokas) ? Nemokant dauginti, to uždavinio nebuvo įmanoma išspręst...
Aš saviškę išmokiau daugint, tai ji išsprendė. Bet faktas tas, kad su mokyklinėm žiniom, be papildomo ruošimo namie, dalies kengūros užduočių pirmokas neturi jokių galimybių įveikti...
*

Taip ismokeme, ne pacia lentele atmintinai ismoko, o "savu budu", t.y. sudeda mintyse.
Etra
QUOTE(prettiness @ 2011 03 18, 09:21)
Taip ismokeme, ne pacia lentele atmintinai ismoko, o "savu budu", t.y. sudeda mintyse.
*

Maniškė irgi savu būdu daugina - pasitelkdama į pagalbą pirštus biggrin.gif
Leilla
as savojopamenu kai klausiau is kur taip greit sudaugini pvz 8 kart 8, sako nu mama gi cia lengva ,ziurek 8+8 bus 16,tada 16+16 bus 32,nu ir 32 +32 gausis 64 biggrin.gif
smilka
niekaip nerandu kaip skaičiuoajmi balai, gal kas galit užvesti ant kelio blush2.gif
Naktibalda
nenurodytas atsakymas 0 taškų
už neteisingai nurodytą atimama ketvirtadalis uždaviniui skiriamų taškų
pradiniai duodami taškai nykštukams 78, mažyliams-54, . Surinkti galima nykštukams nuo 60 iki 150, mažyliams nuo 30 iki 150 tšk.

pasikartosiu su prašymu gal kas galit nukopinti užduotis blush2.gif , maniškis neparsinešė ir šiandien verysad.gif
prettiness
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 18, 12:54)
pradiniai duodami taškai nykštukams 78, mažyliams-54, . Surinkti galima nykštukams nuo 60 iki 150, mažyliams nuo 30 iki 150 tšk.
pasikartosiu su prašymu gal kas galit nukopinti užduotis  blush2.gif , maniškis neparsinešė ir šiandien  verysad.gif
*

As vakare galesiu pagelbet, vakar labai neturejau kada blush2.gif
Naktibalda
QUOTE(prettiness @ 2011 03 18, 13:56)
As vakare galesiu pagelbet, vakar labai neturejau kada  blush2.gif
*

labai labai ačiū , būsiu labai dėkinga blush2.gif
Llaume
Maniske trecioke, padare 9 klaidas. Raudojo vakar del to. Bet po to susitvarde, nusivale asaras ir pareiske: ,,dabar visus metus, iki kitos kenguros, atsakingai ruosiuosi". Ir nuejo spresti gudrucio uzduociu biggrin.gif
smilka
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 18, 12:54)
pasikartosiu su prašymu gal kas galit nukopinti užduotis   blush2.gif , maniškis neparsinešė ir šiandien  verysad.gif
*

ačiū, jau supratau kad netaip paprastai 3+4...+5... smile.gif, o užduotys namuose, tai šiuo momentu niekaip negaliu, jei iki vakaro negausit tai įmesiu smile.gif.
minimina
QUOTE(Llaume @ 2011 03 18, 14:41)
Maniske trecioke, padare 9 klaidas. Raudojo vakar del to. Bet po to susitvarde, nusivale asaras ir pareiske: ,,dabar visus metus, iki kitos kenguros, atsakingai ruosiuosi". Ir nuejo spresti gudrucio uzduociu  biggrin.gif
*

O ar sunkios trecioku uzduotys buvo siemet? pernai tai ka as zinau, as pati nesuprantu iki siol kai kuriu. Dar noriu paklaust, ar kieno nors antrokas isprende viska be klaidu?
Odel to kad atsakingai ruosis tai tik taip ir galima si ta pasiekt kenguroje, tiesiog pvz nuo rugsejo iki nauju metu nors po viena uzdavini isprest kas vakara, uztruks 10 minuciu, o po nauju metu daugiau, rezultatai tikrai bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2011 03 17, 22:19)
Laukiam rezultatų ax.gif
*

aha, ir rezultatai siemet anksciau, jau raso tinklapyje kad balandzio pabaigoje:)
o atsakymai kovo 24d.
Papildyta:
QUOTE(smilka @ 2011 03 18, 12:45)
niekaip nerandu kaip skaičiuoajmi balai, gal kas galit užvesti ant kelio  blush2.gif
*

www.kengura.lt yra visa info apie konkurso eiga, balu skaiciavima ir tt.
*Vilma*
maniskis ketvirtokas, paskutini uzdavini neisprende, ir viena klaida padare. vakar sprendziau ir as tas uzduotis, tai net man teko galva pasukti biggrin.gif
Llaume
QUOTE(minimina @ 2011 03 18, 21:11)
O ar sunkios trecioku uzduotys buvo siemet? pernai tai ka as zinau, as pati nesuprantu iki siol kai kuriu. Dar noriu paklaust, ar kieno nors antrokas isprende viska be klaidu?
www.kengura.lt yra visa info apie konkurso eiga, balu skaiciavima ir tt.
*

Uzduotys po 5 taskus gan klaidinancios, bet siais metais, bent man pasirode, kad lengvesnes.
Naktibalda
prettines ačiū , kad patenkinai mano smalsumą, ir ką gi esu nustebinta, užduotys mano akimis labai sunkios unsure.gif , pirmokui nebent tik atspėti kai kurias įmanoma doh.gif , dar ir man pasukti galvą reikėjo laugh.gif
minimina
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 18, 21:33)
prettines  ačiū , kad patenkinai mano smalsumą, ir ką gi esu nustebinta, užduotys mano akimis labai sunkios  unsure.gif , pirmokui nebent tik atspėti kai kurias įmanoma  doh.gif , dar ir man pasukti galvą reikėjo laugh.gif
*

pirmoku-antroku sunkios? nu as turiu visu praejusiu metu pirmoku-antroku uzduotis, tai po penkis taskus tikrai siemet lengvesnes.pernai buvo nesamone su nykstuko uzduotimis aplamai, is vienuolikos tukst vaiku du antrokai tik viska isprende...tai siemet matomai palengvino, tik kazin ar neperdaug?
Naktibalda
na kas jau susiduria ne pirmą kartą tai gal ir nesunkios,aš neturiu su kuo palyginti man pirmokui pasirodė sunkios, jie gi tik skaityti šiemet išmoko geriau, vien užduotį kol perskaitai ką jau ten suprasi lotuliukas.gif
Musyte24
QUOTE(minimina @ 2011 03 18, 22:03)
pirmoku-antroku sunkios? nu as turiu visu praejusiu metu pirmoku-antroku uzduotis, tai po penkis taskus tikrai siemet lengvesnes.pernai buvo nesamone su nykstuko uzduotimis aplamai, is vienuolikos tukst vaiku du antrokai tik viska isprende...tai siemet matomai palengvino, tik kazin ar neperdaug?
*

Jo, šiemetinės payginus su pernykštėmis tai žymiai lengvesnės thumbup.gif . Šiandien mano pusbrolis, kuris studijuoja VGTU inžineriją, niekaip nesuprato ir neišsprendė pernukščio paskutinio uždavinio lotuliukas.gif . Nesuprato kiek ten yra namų tarp tos Ulės ir kitos merginos lotuliukas.gif
minimina
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 18, 22:51)
Jo, šiemetinės payginus su pernykštėmis tai žymiai lengvesnės thumbup.gif . Šiandien mano pusbrolis, kuris studijuoja VGTU inžineriją, niekaip nesuprato ir neišsprendė pernukščio paskutinio uždavinio lotuliukas.gif . Nesuprato kiek ten yra namų tarp tos Ulės ir kitos merginos lotuliukas.gif
*

Taip, nu kur pradinukam tokia uzduotis, bet as ismokiau savo antroke tokio tipo uzduotis sprest. pirma pasidedi taska kad tai vienos merg namas, po to i viena puse padedi tiek tasku kiek namu , po to i kita puse pataskuoji, ir turi visu namu isdestyma, po to raso kad kitos mrgaites namas per vidury ar kur ten, tai toje shemoje atsiskaiciuoji vidurini taska. galiausiai ssuskaiciuoji kiek namu stovi tarp abieju mergaiciu. atsakymasn lyg 11. Man kazkaip ir su grybais pernai ir su slibinais, nu suaugusiam vos ne gerai isgert reikia kad sugalvot o kur cia vaikui...
Baltike
QUOTE(minimina @ 2011 03 18, 20:11)
O ar sunkios trecioku uzduotys buvo siemet?

Nesunkios - pernykštės pirmokų-antrokų buvo gerokai sunkesnės ir mano, ir sūnaus nuomone, įtariu, kad trečiokų-ketvirtokų, turėjo būti dar sudėtingesnės. Manasis vaikinas šiemet keletą visiškai žioplų klaidų padarė - vienur į sąlygą iki galo neįsiskaitė, suskaičiavo ne tai, ko prašė, kitur pripainiojo uždavinyje, kurį net 5-erių broliukas be jokios pagalbos sugebėjo teisingai išspręsti. Na, bet į "Kengūrą" vaikas žiūrėjo kaip į žaidimą, šiemet specialiai jai visiškai nesiruošė.
Gumminukas
Pernai buvau 28 respublikoj thumbup.gif laukiu atsakymu siu metu biggrin.gifD
Manguste
Pasitikrinom atsakymus, tai pas maniškę ir liko tos dvi klaidos. Vadinasi ir aš dar moku truputį skaičiuoti. biggrin.gif
čikibari
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 18, 23:06)
na kas jau susiduria ne pirmą kartą tai gal ir nesunkios,aš neturiu su kuo palyginti  man pirmokui pasirodė sunkios, jie gi tik skaityti šiemet išmoko geriau, vien užduotį kol perskaitai ką jau ten suprasi  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif ir man sunkios pasirodė blush2.gif žemas mano intelektas tongue.gif
Musyte24
QUOTE(Manguste @ 2011 03 24, 09:49)
Pasitikrinom atsakymus, tai pas maniškę ir liko tos dvi klaidos. Vadinasi ir aš dar moku truputį skaičiuoti. biggrin.gif
*

O aš vieną klaidą padariau lotuliukas.gif
Ten apie tuos pieštukus smile.gif . Vaiko buvo geras atsakymas parašytas, o aš suskaičiavau, kad kainuoja 3,2lt. lotuliukas.gif
Aš nesugebėjau į sąlygą įsiskaityti, tai kaip spresti pirmokėliams, kai jie skaityti tik keli mėnesiai kaip moka smile.gif

Šaunuoliai visi mokinukai thumbup.gif
Manguste
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 24, 22:59)
Ten apie tuos pieštukus smile.gif . Vaiko buvo geras atsakymas parašytas, o aš suskaičiavau, kad kainuoja 3,2lt. lotuliukas.gif 
Aš nesugebėjau į sąlygą įsiskaityti, tai kaip spresti pirmokėliams, kai jie skaityti tik keli mėnesiai kaip moka smile.gif

Šaunuoliai visi mokinukai thumbup.gif
*

Maniškė būtent šitą ir suklydo, neįsiskaitė, kad dviejų pieštukų skirtumas.
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.