Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie įsimylėjusią ramunę
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Dėdės Miego pasakos
Pages: 1, 2
kregždutė
Pasaka apie meilę

wub.gif

Atėjo vasara ir gražioje žalioje pievoje ėmė žydėti įvairios gėlės. Pačioje gražiausioje vietoje, kur labiausiai švietė saulė pražydo ramunė. Jos žiedas buvo baltas, o lapeliai žali, tikra gražuolė. Visos kitos pievų gėlės jai pavydėjo baltapūkio vainiko ir grakštaus liemens. O po pievą laigė ir šėlo Vėjas. Vėjas buvo padūkęs, siūbavo gėles, išdykavo ir pūtė kiek valiojo jo raudoni skruostai. Jis jautėsi jaunas ir stiprus. Kai Vėjas praskriedavo pro Ramunę, tai vargšelei apsisukdavo galvelė. Ji jam pavymui mojavo savo lapeliais ir kvepėjo. Ramunė labai įsimylėjo Vėją. Bet Vėjas buvo tikras savo tėvo Viesulo švarko skverno pamušalas, jis mylėjo visas gėles ir žarstė joms komplimentus. Visas vienodai bučiavo ir glostė.

Ramunė ėmė galvoti, kad jei ji galėtų skristi kartu su Vėju, taip kaip daro plaštakės, tai Vėjas į ją atkreiptų dėmesį. Ji stengėsi judinti savo kotelį ir kraipyti savo gražią baltą karūną, kad tik galėtų atsiplėšti nuo žemės. Kai tik vėjas skriedavo pro ją, ji imdavo tiestis į viršų. Ir vieną dieną jai pavyko, kai Vėjas buvo ypač įsismarkavęs. Jos kotelis nutrūko ir Ramunė nuplasnojo kartu su savo mylimuoju debesų link. Jie sukosi, šoko, vėjas ją mėtė aukštyn žemyn. Ramunė buvo labai laiminga. Bet padūkėlis Vėjas nuskriejo tolyn, o jos baltas žiedelis ėmė kristi žemyn. Ji taip išsigando, kas dabar bus? Ji beviltiškai stengėsi nenukristi, bet žemė sparčiai artėjo. Ramunė užsimerkė ir nesipriešino. Ji buvo labai nusivylusi.

Tuo tarpu per parką ėjo jaunas vyras, vėjas taršė jo plaukus. Jis buvo užsisvajojęs. Ir staiga tiesiai jam į rankas nukrito gėlės žiedas. Jaunasis vyras labai nustebo, ir nežinojo ką su ta gėle daryti. Staiga ant suolelio vyras pamatė sėdinčią jauną moterį ir nusprendė šią gražią gėlę jai padovanoti. Kai Ramunė prasimerkė, pamatė, kad ji yra gražios moters rankose, o šalia sėdi jaunas vyras. Aš savo meilę padovanosiu šiai porai, pamanė ji. Stebuklas įvyko. Po kiek laiko vyras ir moteris susilaukė mažos baltaplaukės dukrelės ir pavadino ją Ramune.

wub.gif wub.gif wub.gif

Piešinio autorė: kregždutė
Kutuliukas
Kokia jauki pasakėlė ax.gif
user posted image

Aurėja
kokia romantiška kvepianti svaigi Meilės pasaka! wub.gif
Aurėja
mano balsas - šiai Meilės pasakai thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
ooo blink.gif kokia graži pasaka blink.gif Tinka nuo 0-75 metų amžiaus ribose tongue.gif Pabaiga tokia netikėta, galvojau, kad bus moralas pamokantis biggrin.gif biggrin.gif Superpasakėlė thumbup.gif
kregždutė
Ačiū, čia pirmoji mano pasaka (ir vienintelė). Kaip malonu, kad jums patiko.
Vaela
Šaunuolė, Kregždute thumbup.gif . Laaabai graži pasaka wub.gif wub.gif . Aš apakus, o dar ir iliustracija thumbup.gif . SUPER 4u.gif
Vaela
smile.gif
Dangee
Labai grazi pasaka wub.gif
JDA
gal pradek kurti siuolaikines pasakas ir isleisk knygele, aa, laabai grazi
Mamane
kokia grazi pasaka.... ir pabaiga tikrai netiketa.... wub.gif as kaip visad susigraudinau verysad.gif biggrin.gif

kregzdute.... thumbup.gif labai vykes debiutas mirksiukas.gif
bsgess
QUOTE(Aurėja @ 2005 05 02, 10:54)
mano balsas - šiai Meilės pasakai  thumbup.gif
*

Ir mano ax.gif Tiek graziu pasaku siame konkurse, bet si sujaudino iki gelmiu, o dar piesinukas koks! wub.gif

P.S. moderatoriai, reiktu atidaryti kurybos skyreli visiems rasantiems, kaip kad yra nuotrauku skyrelis "Stai mes kokie!" Kur viskas butu ne vienoje temoje kaip kad eilerasiai, o pagal autoriu rolleyes.gif
Mamane
mano balsas - tau mirksiukas.gif
rasuliukas
Labai grazi pasaka,tokia romantiska,net sirdele suspaude wub.gif
Neglaite
Labai graži pasaka wub.gif , tik keistai kažkur labai girdėta g.gif , tu jos niekur nepublikavai?
kregždutė
Tikrai niekur nepublikavau, o mintys yra materialios ir labai persiduoda, tik jas reikia mokėti pagauti.
astux
Kregždute, thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
tik man dabar labai gėda, kad aš anksčiau jos neperskaičiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
piplys
biggrin.gif Kregždutę biggrin.gif Tiesiog be komentarų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Linkiu ir tau šios pasakos pabaigos ax.gif mirksiukas.gif
svecias2005
Pasakk girdėta, nes labai primena Arnės Saksės "Gėlių pasakas". Gaila, neturiu po ranka. Vaikystėje man ją skaitydavo mama, tai ten daugybė gražių ir pamokančių pasakų. Būtinai paskaitykite smile.gif

Ir piešinukas taip pat labai gražus smile.gif
Gintarė
Nu gi susigraudinau cry.gif Butinai issaugosiu sia pasaka, ir kai mano Ramunele paaugs, jai skaitysiu wub.gif
zuza
Kregždute, gražuuuu wub.gif wub.gif O ypač pabaiga thumbup.gif thumbup.gif
Čiukčia
QUOTE(svecias2005 @ 2005 05 15, 00:50)
Pasakk girdėta, nes labai primena Arnės Saksės "Gėlių pasakas".
Ir piešinukas taip pat labai gražus smile.gif
*

tikrai!!!!!!!! PASAKOS APIE GĖLES! Vaikystėje net uostydavau šią knygelę - tokia ji man faina buvo thumbup.gif
Kregždute, taip ir toliau wub.gif
Manaska
thumbup.gif liuks pasakele
o man ji pirmoji pasaka apie geles wub.gif Papasakosiu savo nestuke.gif wub.gif
v*i*j*a
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
NirN
wub.gif wub.gif wub.gif
rosela
Laabai grazi pasakele! wub.gif thumbup.gif
kristute.u
Nu labai grazu, labai labai 4u.gif 4u.gif
Plumeria
pasaka thumbup.gif
piešinys thumbup.gif thumbup.gif
edelveise
gražu wub.gif
dell
Saunuole thumbup.gif , 4u.gif
Labai grazi smile.gif
mylu-mylu
nu, labai grazu... thumbup.gif 4u.gif
Eglynelis
Labai miela, paprasta, bet be galo grazu thumbup.gif
gutyte
LABAI LABAI LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
0jura
QUOTE(kregždutė @ 2005 05 03, 14:10)
Ačiū, čia pirmoji mano pasaka (ir vienintelė). Kaip malonu, kad jums patiko.
*

viskas, kas nuo širdies mane baisiai graudina rolleyes.gif nuostabi pasakėlė. tikimės, ne paskutinė 4u.gif
kristyyynyte
labai razi ir jaudinanti pasaka wub.gif labai patiko,toookia jausminga wub.gif 4u.gif
linuteggg
QUOTE(kregždutė @ 2005 04 26, 11:26)
Pasaka apie meilę
wub.gif

Atėjo vasara ir gražioje žalioje pievoje ėmė žydėti įvairios gėlės. Pačioje gražiausioje vietoje, kur labiausiai švietė saulė pražydo ramunė. Jos žiedas buvo baltas, onustebo, ir nežinojo ką su ta gėle daryti. Staiga ant suolelio vyras pamatė sėdinčią jauną moterį ir nusprendė šią gražią gėlę jai padovanoti. Kai Ramunė prasimerkė, pamatė, kad ji yra gražios moters rankose, o šalia sėdi jaunas vyras. Aš savo meilę padovanosiu šiai porai, pamanė ji. Stebuklas įvyko. Po kiek laiko vyras ir moteris susilaukė mažos baltaplaukės dukrelės ir pavadino ją Ramune.

wub.gif  wub.gif  wub.gif

*

Graži, jausminga pasaka 4u.gif
saulevejas
Labai svajinga ir grazi pasaka wub.gif wub.gif ...Bet tikrai as ja kazkur jau esu skaiciusi anksciau-tik dabar nepamenu g.gif ....
Polijana
labai grazi pasaka,tokia sildanti wub.gif wub.gif
skaitydama akiu atitraukti negalejau thumbup.gif
Jadziūnė
Puiki pasaka ir piešinys thumbup.gif Pasaka tokia gyvenimiška rolleyes.gif
darbsti
sia pasaka galesiu pasekti svajai dukrytei - ji ir Ramune.
inqusiux
cia ne tik grazi pasaka bigsmile.gif bet ir visas romanas wub.gif wub.gif wub.gif
darbsti
Kokia man ta pasaka grazi, as nuolatos ja perskaitau. Mano dukrytei ramunytei zinau tikrai patiks. Kad tik nepamirsciau.
mamule1
labai labai grazi pasakele, wub.gif . aciu uz siltas emocijas smile.gif
voveraite1302
Gera istorija... aš ėmiau ir užsinorėjau, kad ir man į delnus nukristų gėlės žiedas 4u.gif
Šarlote
ach kokia graži pasaka ax.gif wub.gif
liniuke133
labai grazu thumbup.gif ir romantiska wub.gif
alyvose
Labai graži ir miela pasaka wub.gif
TerrorisTe69
nereali pasaka! as net visiems ja rodau wub.gif
snaigutė
Nuostabi pasaka 4u.gif
tokia silta ir suteikianti labai daug graziu emociju wub.gif wub.gif wub.gif
deivydukomama
QUOTE(kregždutė @ 2005 04 26, 09:26)
Pasaka apie meilę
wub.gif

Atėjo vasara ir gražioje žalioje pievoje ėmė žydėti įvairios gėlės. Pačioje gražiausioje vietoje, kur labiausiai švietė saulė pražydo ramunė. Jos žiedas buvo baltas, o lapeliai žali, tikra gražuolė. Visos kitos pievų gėlės jai pavydėjo baltapūkio vainiko ir grakštaus liemens. O po pievą laigė ir šėlo Vėjas. Vėjas buvo padūkęs, siūbavo gėles, išdykavo ir pūtė kiek valiojo jo raudoni skruostai. Jis jautėsi jaunas ir stiprus. Kai Vėjas praskriedavo pro Ramunę, tai vargšelei apsisukdavo galvelė. Ji jam pavymui mojavo savo lapeliais ir kvepėjo. Ramunė labai įsimylėjo Vėją. Bet Vėjas buvo tikras savo tėvo Viesulo švarko skverno pamušalas, jis mylėjo visas gėles ir žarstė joms komplimentus. Visas vienodai bučiavo ir glostė.

Ramunė ėmė galvoti, kad jei ji galėtų skristi kartu su Vėju, taip kaip daro plaštakės, tai Vėjas į ją atkreiptų dėmesį. Ji stengėsi judinti savo kotelį ir kraipyti savo gražią baltą karūną, kad tik galėtų atsiplėšti nuo žemės. Kai tik vėjas skriedavo pro ją, ji imdavo tiestis į viršų. Ir vieną dieną jai pavyko, kai Vėjas buvo ypač įsismarkavęs. Jos kotelis nutrūko ir Ramunė nuplasnojo kartu su savo mylimuoju debesų link. Jie sukosi, šoko, vėjas ją mėtė aukštyn žemyn. Ramunė buvo labai laiminga. Bet padūkėlis Vėjas nuskriejo tolyn, o jos baltas žiedelis ėmė kristi žemyn. Ji taip išsigando, kas dabar bus? Ji beviltiškai stengėsi nenukristi, bet žemė sparčiai artėjo. Ramunė užsimerkė ir nesipriešino. Ji buvo labai nusivylusi.

Tuo tarpu per parką ėjo jaunas vyras, vėjas taršė jo plaukus. Jis buvo užsisvajojęs. Ir staiga tiesiai jam į rankas nukrito gėlės žiedas. Jaunasis vyras labai nustebo, ir nežinojo ką su ta gėle daryti. Staiga ant suolelio vyras pamatė sėdinčią jauną moterį ir nusprendė šią gražią gėlę jai padovanoti. Kai Ramunė prasimerkė, pamatė, kad ji yra gražios moters rankose, o šalia sėdi jaunas vyras. Aš savo meilę padovanosiu šiai porai, pamanė ji. Stebuklas įvyko. Po kiek laiko vyras ir moteris susilaukė mažos baltaplaukės dukrelės ir pavadino ją Ramune.

wub.gif  wub.gif  wub.gif

*

jau grazi pasakele as paseku savaj maziukui pries miega 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.