Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ChikuRaku
Mamos, mano vaikiukui sloga. Turiu "Chiko" snargliatraukiuka (nepamenu kaip tas daiktas tikrai vadinas... smile.gif aspiratorius? g.gif na bet zhinot, apie kalbu wink.gif ), bet jis man visai nieko neishtraukia, vaikas klykia kai kishu, visaip bandzhiau, nieko neisheina mad.gif . Girdejau, kad su tuo "Chiko" tikrai nekas ne man vienai. Pamenu pusbrolio dukrai puikiai snargliukus ishtraukdavau su tokiu daiktu, bet kokios firmos, tai nezhinau... Patarkit, gal zhint gera snargliatraukiuka? blink.gif Labai reikia sad.gif . Gal ish "Bebe comfort" geras? blink.gif
P.S. atsiprashau uzh klaida temos pavadinime wink.gif
Kuzia
Jo, "Bebe confort" labai geras thumbup.gif . Toks kur su slangutem. Kiek tavo plauciai kompresijos turi tiek istrauksi maumu is nosytes. Mes toki naudojam. thumbup.gif dalykas.
RebekaG
Mes naudojames paprasta, rusiska (atrodo), maza kriausyte smile.gif klizmom skirta atrodo laugh.gif Gerai istraukia smile.gif Mano maze nebijo smile.gif Nors ir slogos nera, zino kuriam stalciuj stovi, issiima, isikisa ir snopuoja biggrin.gif
Springlet
Siulyciau rusiska, nes ir pigus ir istraukia gerai smile.gif
Sara
chikko tikrai sudas. pati tik ana savaite nusipirkau. vaikiukas zviegia ir nieko ten neistraukia, o ir ne pigiausias.

rasykit, koki dabar pirkti, nes jauciu teks siurbti burna rolleyes.gif
ChikuRaku
QUOTE (Kuzia @ 2004 02 12, 15:02)
Jo, "Bebe confort" labai geras thumbup.gif . Toks kur su slangutem. Kiek tavo plauciai kompresijos turi tiek istrauksi maumu is nosytes. Mes toki naudojam. thumbup.gif dalykas.

Kuzia, kas tos slangutes blink.gif
Ishsiunchiau vyra ir Tindi- rindi, gal dar spesiu paprotint kuri tiksliai pirkt wink.gif .
Kuzia
QUOTE (chiku - raku @ 2004 02 12, 15:22)
Kuzia, kas tos slangutes blink.gif
Ishsiunchiau vyra ir Tindi- rindi, gal dar spesiu paprotint kuri tiksliai pirkt wink.gif .

Ten tas siurbtukas ne kriausytes formos. O tipo, 2slangutes sujungtos, viena istatai i nosyte, pro kita trauki. Visos kriausytes (turejau ir tokia) yra palyginti sh... su sita snargliatrauke.
Agnytė
As turiu Chicco. Iki siol neblogai atrodo trauke, bet kai dabar lelyte turi rimtesne sloga, matau, kad tikrai sh...
Tea
Geriausia paprasta klizmute uz 1 Lt su centukais. Tikrai ne verta islaidaut del firminiu snargliatraukiu.
mila
Siulyciau tik bebe confort pirkti.Pas mano vaikiuka buvo amzina sloga isbandziau ivairius siurbtukus.Palyginti su bebe confort visi sh.Pirkau hyper rimi.Kainuoja apie 11lt. biggrin.gif
Taurė
bandau isivaizduoti apie koki stebukla snekat. jauciu jis panasaus principo i ta, kuriuo mums ligonineje snargliukus trauke. tik ten ta trauka is masinos ejo, bet irgi per slangeli. tai nosyte per keleta sekundziu isvalydavo thumbup.gif as deja tokiu stebuklu pirkti nemaciau unsure.gif bet gavau gana nebloga kriausyte ligonineje, kovojant su sloga pasiteisino. o ta kuria prikau pati, ismeciau mad.gif
Sesilija
Kai pamaciau, kokia tema, pirma mintis, kuri sove - Dieve, tik ne Chicco! Pirkau ji pirmai dukrai, pries 5 metus, o po to vis tiek naudodavau paprastute kriausyte uz pora Lt.
Tikrai geras patarimas, kad reikia valant viena snerve uzkisti, o kita - valyti!
sesutes pamoke,kad kai trauki is vienos skyles,kita reik uzkimst,tada geriau isivalo.Vat.
Liuska
Tikrai labai geras iš Bebe confort (RINDI RINDI). Klaipėdoj pediatrės net nemokamą reklamą yra padarę, rekomenduoja. Tuo aparačiuku gali pati mama reguliuoti traukimą burna, higieniškas. Gal tik vaikutį sunku nulaikyti, nes tokių visokių agregatų jie nemėgsta...
alfa
Dabar nupasakosiu kokia snargliatrauke as naudoju. Samadelka, bet puikiai isvalo. Taigis reikia dvieju dalyku- pipetes ir slangeles, parduodamos vaistineje. Ji berods skirta dujoms pasalinti. Tada isardai pipete ir jos stikline dali sujungi su ta slangele.
Valydama nosi pipetes antgali (aisku jis turi buti bukas) kisi i nosi, o slangele sau
i burna ir atsargiai i save trauki. Maurai viens du iseidineja. Tai ka istrauki isburbuliuoji atskiram indelyje, pvz juodos arbatos nuovire.
giedrulka
Kazin pirmieji bandymai su slangine snargliatrauke (dabar kitaip sito daikto ir nevadinsiu thumbup.gif ) kaip pasibaige. As tai jauciu prisisiurbciau tongue.gif , buciau mama snarglaisiurbe.
Nors siaip tai as jokiom sitom kriausytem, siurbliukais ir pan. nesugebedavau istraukti. As net vaiko nesugebedavau nulaikyti. Tai lasindavau tokio kvietko - paleistuves praskiestas sultis. Veikia panasiai kaip alejosius. Vaikas, kad pradedavo ciaudeti, o-ho - tik spek gaudyt maumus. Nei karto nebuvau tiek issiurbus, kiek vaikas pats isciaudedavo. Po to ir lasiuku jokiu nebereikedavo, puikiausiai pats prakvepuodavo thumbup.gif
tolita
Pirkau vaistinej baltarusiska.Tai drambliukas , o vietoj nosytes plasmasinis antgalis, storas, gana platus.Traukiant labai gerai prisiglaudzia prie nosytes krasteliu, todel lengvai viska istraukia.Na as dar pries traukiant praplaunu nosyte juros vandeniu, kuri galima nusipirkti vaistinej arba pasidarau virinto pasudyto vandens(stiklinei-puse arbatinio s .).Nosyte plaunu kelis kartus per diena. rolleyes.gif
Ingulė
As turiu bebe comfort, bet ne vamzdelius , o siurbtuka. Nu man tai patinka, pirkau Hyper rimi, kaina neipatingai baisi, nepamenu, apie 10 lt thumbup.gif
Tučka
QUOTE (tolita @ 2004 02 20, 10:38)
Pirkau vaistinej baltarusiska.Tai drambliukas , o vietoj nosytes plasmasinis antgalis, storas, gana platus.Traukiant labai gerai prisiglaudzia prie nosytes krasteliu, todel lengvai viska istraukia.Na as dar pries traukiant praplaunu nosyte juros vandeniu, kuri galima nusipirkti vaistinej arba pasidarau virinto pasudyto vandens(stiklinei-puse arbatinio s .).Nosyte plaunu kelis kartus per diena. rolleyes.gif

Mums daktare sake, kad su vandeniu negerai daznai nosi plauti. Tipo gali pazeist nosies gleivine.
kendi
Oas tik uz klizmute thumbup.gif kai auginau pirma vaika,ji buvo geriausia
Žele
Klaipėdoje yra Hyper Maximoje Tindi Rindi parduotuvėlėje clap.gif ir kaina mažesnė nei visokių meškiukų-siurbtukų thumbup.gif .Beje, su jokiomis paleistuvių ar alijošių sultimis vaikiukui nosytės valyti negalima mad.gif mad.gif Pabandykit pirma pačios sau,viską-ir vaistus ,ir visokius laiudiškus metodus.Nusinuodyti nenusinuodysit tongue.gif ,bet žinosit,ką patirs jūsų mažiulis 2.gif .Na tai kas, kad bobutės mums vaikystėje taip darė,mes juk nenorim būti viduramžių bobutės? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Skorpione
QUOTE (kendi @ 2004 04 24, 11:24)
Oas tik uz klizmute thumbup.gif kai auginau pirma vaika,ji buvo geriausia

As taip pat naudoju mazyte klyzmute. Labai geras dalykas thumbup.gif , o tos uzsienietiskos tai su labai storais galais atrodo.
Perliukas
QUOTE (Skorpione @ 2004 04 29, 19:34)
As taip pat naudoju mazyte klyzmute. Labai geras dalykas thumbup.gif , o tos uzsienietiskos tai su labai storais galais atrodo.

Tai ,kad tas storas galas kaip tik gerai . As jo nekisu i nosi , tik pridedu . O su klizmutem tai atrodo , kad pradursiu nosyte , jis manes su visokiom tokiom procedurom neprisileidzia , muistosi , juda, spardosi , labai jau nesaugu , todel ir pirkau ta Bebe Confort snargliatrauki. Aisku ir siurbia zymiai geriau , galit palyginti kur jusu plauciai , o kur tik maza klizmute .
SuperBaba
O as nusipirkau Canpol babies, itariu, kad shudas mad.gif
Jurgytė
Man geriausia paprasta maziausio dudzio kriausyte (klizmute). Kainavo tik virs lito, tai galima daznai keisti. O apie tas grazias girdejau, kad ir yra TIK grazios. Tikiu, kad yra ir labai geru, bet jei gali naudoti tokia pigia ir gera...
Cheburashka
Na va,ir as radau ta stebuklinga smurgatrauki Siauliuose tongue.gif Bandem traukt,nu keistai labai,bet gal iprast reik.Be to,musu sloga jau i pabaiga.Bet itariu,kad jei sloga didele,tai traukt turetu thumbup.gif
dange
Nusipirkome ir mes ta isgirta snargliatrauki, tik aprasyme perskaiciau, kad pries naudojant reikia butinai sterilizuoti, jei 2.gif maziau nei 3 menesiai.Gal patartumet, kaip tai daroma:ar galima isvirint kelias minutes, ar kas nors gudresnio g.gif
Nukė
As irgi turiu Bebe Confort su slangutem. Siaip labai patogus, nereikia uzkimsinet kitos skylutes, lengvai traukiasi ir t.t. Bet sakykit, mamkos, ar jis negali istraukti perdaug? Nes kai as pasiurbiu savo 1,5 men berniokui, tai tokiu snargliu istraukia kad ohoho blink.gif Pas save tokiu nemaciau.. Ir kai pirmakart pasiurbiau, nuo to laiko vis daugeja ir daugeja tu snargliu.. Gal as per stipriai traukiu ir ten kazka isreguliavau? g.gif
Nukė
Nu bet kad rimtai- kai pradejau naudot, iskart pradejo daugiau snargliu rastis, gal tai sutapimas.. Jau net bijau siurbt- atrodo, neuzsikimsusi nosyte, prakvepuoja, bet kai patraukiu, tai toks galiunas islenda, net neitartum slypint laugh.gif Arba cia reiskia labai geras aspiratorius- matomus/nematomus atkapsto laugh.gif
Nukė
QUOTE (Cheburashka @ 2004 06 27, 18:43)
g.gif O ar galima ta snargliatrauki tokiam maziukui,1,5 men.naudot?Nezinau,gal as ne toki turiu,bet pas mane parasyta,kad nuo 3 menesiu g.gif

Pas mane irgi ant pakuotes parasyta, kad nuo 3 men, bet instrukcijoj raso, kad MAZESNIEMS nei 3 men. butina sterilizuot. Paprastai didzioji dalis vaikisku prekiu ant pakuotes parasyta- nuo 3 men, nuo 3 metu ir pan.
O mums snargliai baigesi, pasirodo, istraukem visus giliausiai pasislepusius, ir dabar dziaugiames svarutele nosyte rolleyes.gif Pasirodo, as dorai nemokejau ta kriausyte naudotis, tai ir kaupesi brudas, o kai isigijom Bebe Comfort, kaipmat viska istrauke laugh.gif Darom, vat, cia reklama, galetu mums kokia nuolaida Tindi Rindi padovanot laugh.gif laugh.gif
Eglek, jei tavo leliuko maumai sudziuve, pabandyk praskalaut juros vandeneliu (Sterimar berods) nosyte arba siek tiek pasildyto aliejuko ilasink (cia man taip LOR gydyt. sake, as dar nebandziau, nes pas mus dar nedziuvo) ir tada issiurbk smile.gif
*Nendria*
perskaichiau viska chia apie tuos snrgliatraukius...nu jauchiuosi tikra ase dabar..galesiu nezhinanchioms patarineti laugh.gif laugh.gif laugh.gif beje,pagalvojau,kaip galejau iki shiol gyventi be tokio shlanginio snargliatraukio???niekaip nesuprantu biggrin.gif tad (nors leliu pilve neshiojuosi tik 4 menuo) suskubau kuo greichiau isigyti ta texnikos stebukla.Apejau visas vaikishkas parduotuves Kaune.Vaistines,kurios papuole man i akis.Maximas/Iki/Rimi...nu niekur nera!!!Net ir kalniechiuose (beje taip pat vakar buvau 1-o aukshto parduotuvej,tai ten prekes krove)nera!!! unsure.gif Na kaip ash gyvensiu???Padekit gauti shustra snargliatrauki!!! biggrin.gif
Akvija
Nupirkau ir aš lialiui šitą stebuklą šiandien.Akropoly Tindi rindi pirkau wink.gif
Pabandžiau traukt, nelabai kas ten ir išsitraukia arba aš jėgų neturiu,Mažei slogytė, nosyte šnarpščia, o išsitraukia visai nedaug g.gif Na bet aišku 100 kartyų geriau už tas kriaušytes thumbup.gif
Pupsas
QUOTE (molli @ 2004 09 03, 17:17)
Nupirkau ir aš lialiui šitą stebuklą šiandien.Akropoly Tindi rindi pirkau wink.gif
Pabandžiau traukt, nelabai kas ten ir išsitraukia arba aš jėgų neturiu,Mažei slogytė, nosyte šnarpščia, o išsitraukia visai nedaug g.gif Na bet aišku 100 kartyų geriau už tas kriaušytes thumbup.gif

O mums nors ir ner slogytes, labai gerai su situo prietaisiuku ryte issivalo snargliukai thumbup.gif Ir 2.gif visai patinka smile.gif Tikrai geriau uz pompytes ir krapstukus wink.gif
Palma
Tas "stebuklingas" snargliatraukis tikrai dalykas SUPER, bet mano mergina tik jį pamato ir iš karto dūdas paleidžia. Supranta vaikas, jog nieko negero nelauk, kai mamos rankose toks įrankis laugh.gif
Kuzia
QUOTE (mazule2 @ 2004 09 13, 23:24)
Bet as manau, kad jis - tas stebuklingasis snargliatraukis - tinka mazesniems leliukams - as savo panai viena - be kieno nors pagalbos - su juo nieko nepadaryciau - juk abi rankos uzimtos, o kas vaika laikys? Juk nepasakysi - biski pasedek - as tuoj... sad.gif
Tad nusipirkau ji o dabar reiks kam dovanot sad.gif

Nu, čia galima pasiginčyt rolleyes.gif . Savo mergiotei užvakar traukiau snarglius, nes visko neišpučia pati. Pasisodinau ant kelių, viena ranka apkabinau rankytes per priekį, įsikandau snargliatraukį, o kita ranka šlangutės galiuką pridėjau prie nosytės. Nu ir truktelėjau rolleyes.gif . Nespėjo nė sureaguot biggrin.gif . Viskas gavosi thumbup.gif
taja:)
Mes kai su mažulka dėl slogos buvom ligoninėj tai mums pasakė kad tų visų trauktukų iš vis negalima naudoti, nes pažeidžiama nosytė ir snargliukų dar daugiau kaupiasi. O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį Yra tokia gėlė liaudyje vadinasi paleistuvė (ant lapų daug prilipę mažų burbuliukų, kurie nubyra - atseit savo vaikus mėto) tai va, iš lapo išspaudžiam sultis ir įpilam tokį pat kiekį vandens ir lašinam į nosytę veikia thumbup.gif nereikia jokio siurbtuko. Ir dar gydytojas išrašė tokius lašiukus adrenalinas su furucilinu reik pirkti toj vaistinėj kur gamina vaistus. Trys dienos čiaudulio ir adrenalino ir slogos kaip nebūta clap.gif
Tučka
QUOTE (alina @ 2004 09 24, 12:11)
Mes kai su mažulka dėl slogos buvom ligoninėj tai mums pasakė kad tų visų trauktukų iš vis negalima naudoti, nes pažeidžiama nosytė ir snargliukų dar daugiau kaupiasi. O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį Yra tokia gėlė liaudyje vadinasi paleistuvė (ant lapų daug prilipę mažų burbuliukų, kurie nubyra - atseit savo vaikus mėto) tai va, iš lapo išspaudžiam sultis ir įpilam tokį pat kiekį vandens ir lašinam į nosytę veikia thumbup.gif  nereikia jokio siurbtuko. Ir dar gydytojas išrašė tokius lašiukus adrenalinas su furucilinu reik pirkti toj vaistinėj kur gamina vaistus. Trys dienos čiaudulio ir adrenalino ir slogos kaip nebūta clap.gif

Nu nemanau, kad kazkoks neaiskios kilmes skystis geriau lasinti i nosyte, nei siurbtukas dry.gif Gal tas daktaras paprasciausiai kategoriskai nusiteikes pries siurbtukus g.gif Tai ka jei koks daktaras pasakys, kad sauskelnes kenkia, tai auginciau vaika su palutem laugh.gif Bet cia tik mano nuomone wink.gif smile.gif
neli
QUOTE(simre @ 2005 05 28, 10:01)
Kol kas su slogom bent jau maziaus bedu neturim, bet galvoju, kad reiktu toki daikta atsargai isigyt. Maciau dar yra tokiu principu veikiantys Rhinomer. Na nezinau, firmos pavadinimas cia, ar ne, bet Euro vaistinej vakar macuiau - 11 lt. Gal kas zinot skirtuma tarp Rhinomer ir Bebe Confort? Kuris geriau, patogiau?
*

Mes tai naudojam Rhinomer, tik jis kainuoja apie 18 lt, o po 11 lt yra pakeitimui antgaliai. Siaip tai labai gerai istraukia, as dziaugiuosi, nes jau du kartus turejom slogyte, tai labai padejo thumbup.gif O koks tarp ju skirtumas, nezinau, nes Bebe Confort tik maciau, nebandem.
pumiux5
Mes turim bebe confort "slangutes", tikrai geras daiktas. bet pastebejau, kad tas agregatas labai gasdina dukryte, be to, gal kazkiek pergrubiai tas visas siurbliavimo procesas vyksta (na bent jau man taip gaunasi). Tai nusipirkom Bebe confort kriausyte (tokia violetine, du antagliai). Labai gerai isitraukia ir svelniau ir greiciau. MAn patinka biggrin.gif
Latia
QUOTE(alina @ 2004 09 24, 11:10)
O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį

O man ligoninėj patarė įlašinti motinos pieno į nosytę (čia turbūt tinka tik nedidelės slogytės atveju). Tai po kelių lašų mažylė viską iščiaudėjo smile.gif

Kitą sykį įlašinus čiaudulio nebebuvo, tačiau gleivinė puikiai išsivalė. Tik kadangi dukrytė buvo ką tik pavalgiusi ir truputį atpylė, pamačiau kad kartu ir tie žali snargliukai išėjo.

Prieš šitą "eksperimentą" bandžiau naudoti paprastą, "klizmutės" tipo traukiklį, tai jis mano mažei net į nosytę nelindo!
Frosta
Mes turim Rhinomer firmos snargliatraukį. Esam labai patenkinti thumbup.gif .Tikrai geras daikčiukas. O tų antgalių už 11 Lt. neapsimoka pirkti, nes galima tris panaudotus švariai išplauti ir vėl sėkmingai naudoti tongue.gif .
Latia
Po rankinės "klizmutės" bebe confort aspiratorius pasirodė kaip stebuklas thumbup.gif .
Tik įdomu, ką vaikas jaučia, kai taip traukiamas oras iš jo nosytės? Gal reiktų pabandyti ant savęs?
Elgreta
QUOTE(Dyglė @ 2005 08 02, 17:04)
Mes turim Rhinomer firmos snargliatraukį. Esam labai patenkinti  thumbup.gif .Tikrai geras daikčiukas. O tų antgalių už 11 Lt. neapsimoka pirkti, nes galima tris panaudotus švariai išplauti ir vėl sėkmingai naudoti  tongue.gif .
*

Tikrai geras daikciukas tas Rhinomer (firma Novartis). Ka tik mano mazoji turejo laaaabai baisia sloga, ir jis mums labai padejo. Ilasinam juros vandens ir istraukiam. Super!
mamy 24
QUOTE(Elgreta @ 2005 08 11, 14:26)
Tikrai geras daikciukas tas Rhinomer (firma Novartis). Ka tik mano mazoji turejo laaaabai baisia sloga, ir jis mums labai padejo. Ilasinam juros vandens ir istraukiam. Super!
*

Mus irgi vargino keleta mėn. baisi sloga pirmais mėn., nupirkom net keletą kriaušių ir paprastų, ir čiko, bet tik šita padėjo gerai išvalyti nosytę pripurškus jūros vandens, ir tuos antgalius išplovus sekmingai galima naudoti toliau. Tik jau labai stiprių plaučių reikėdavo baubams ištraukti, nekartą galva apsvaigdavo. bet šis aspiratorius tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nordex
Sveikos mamytės 4u.gif
Pasidalinkite savo patirtimi, kokia geriausia pompytė vaiko snargliukams traukti g.gif
Nusipirkau aš Canpol firmos pompytę, bet labai nusivyliau: net prispaudus kitą šnervę ir tą, iš kurios traukiamas sekretas, ji vos vos kažką ištraukia .. o vaikiukas šniurkščia baisiai unsure.gif
Kokias jūs naudojate ir likote patenkintos?
Ačiū už pasidalinimą patirtimi drinks_cheers.gif
jovka
QUOTE(Nordex @ 2006 02 10, 23:26)
Sveikos mamytės  4u.gif
Pasidalinkite savo patirtimi, kokia geriausia pompytė vaiko snargliukams traukti  g.gif
Nusipirkau aš Canpol firmos pompytę, bet labai nusivyliau: net prispaudus kitą šnervę ir tą, iš kurios traukiamas sekretas, ji vos vos kažką ištraukia .. o vaikiukas šniurkščia baisiai  unsure.gif
Kokias jūs naudojate ir likote patenkintos?
Ačiū už pasidalinimą patirtimi  drinks_cheers.gif
*

As naudoju Rhinomer pompyte, tai esu labai patenkinta. thumbup.gif Principas toks, kad reikia traukt su burna istraukia tai tikrai gerai. na ji kainuoja daugiau nei paprasta, bet tikrai nesigailiu, kad pirkau.
Pries tai turejom paprasta, tai nepalyginsi...
tera
Aš neįsivaizduoju kaip bučiau išsivertusi be Bebe confort šlangučių thumbup.gif
Kaip suprantu panašus principas yra ir tos Rhinomer pompytė, nes irgi pagrindinis "traukiamasis mechanizmas" yra tėvelių burnytės ir plaučiai cool.gif
TiMa
QUOTE(tera @ 2006 02 11, 13:24)
Aš neįsivaizduoju kaip bučiau išsivertusi be Bebe confort šlangučių  thumbup.gif
Kaip suprantu panašus principas yra ir tos Rhinomer pompytė, nes irgi pagrindinis "traukiamasis mechanizmas" yra tėvelių burnytės ir plaučiai  cool.gif
*

ar šitos šlangutės vienkartinės? Kiek kainuoja? ax.gif
Mes tai kol kas naudojam paprastą kriaušytę, bet sunku su ja, ištraukt tai ištraukia, bet ne iš pirmo karto, mažiukui nusibosta
Indrijana
Mums geriausia : nuo Canpol babies klizmutės antgaliukas + šiaudelis kokteiliui + lipni juosta , gaunasi puikus ir pigus snargliatraukis thumbup.gif thumbup.gif
lovely
QUOTE(Skipe @ 2006 02 12, 14:25)
ar šitos šlangutės vienkartinės? Kiek kainuoja?  ax.gif
Mes tai kol kas naudojam paprastą kriaušytę, bet sunku su ja, ištraukt tai ištraukia, bet ne iš pirmo karto, mažiukui nusibosta
*

Slangute ne vienkartine, vienkartiniai tik antgaliukai, kur kisasi kudykiui i nosi. Komplekto kaina euro vaistineje apie 19lt, ten ieina slangute- mamai biggrin.gif ir trys antgaliai leliukui! Dezute antgaliu kurioje yra ju 10 vienetu kainuoja apie 14lt. Tikrai nepakeiciamas reikalas, tik dabar kai mano lelius didesnis, tai kai timpteli uz tos slangutes, tai atrodo, kad visus man dantis istrauks bigsmile.gif
rut79
Mes daba kaip tik sergam ir naudojam elektrini snargliatrauki tikrai thumbup.gif daiktas tik jį mums paskolino drauge o ir jei parveze jį is uzsienio
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.