P.S. atsiprashau uzh klaida temos pavadinime
Mamos, mano vaikiukui sloga. Turiu "Chiko" snargliatraukiuka (nepamenu kaip tas daiktas tikrai vadinas...
P.S. atsiprashau uzh klaida temos pavadinime
Jo, "Bebe confort" labai geras
Mes naudojames paprasta, rusiska (atrodo), maza kriausyte
Siulyciau rusiska, nes ir pigus ir istraukia gerai
chikko tikrai sudas. pati tik ana savaite nusipirkau. vaikiukas zviegia ir nieko ten neistraukia, o ir ne pigiausias.
rasykit, koki dabar pirkti, nes jauciu teks siurbti burna
Kuzia, kas tos slangutes Ishsiunchiau vyra ir Tindi- rindi, gal dar spesiu paprotint kuri tiksliai pirkt
Ten tas siurbtukas ne kriausytes formos. O tipo, 2slangutes sujungtos, viena istatai i nosyte, pro kita trauki. Visos kriausytes (turejau ir tokia) yra palyginti sh... su sita snargliatrauke.
As turiu Chicco. Iki siol neblogai atrodo trauke, bet kai dabar lelyte turi rimtesne sloga, matau, kad tikrai sh...
Geriausia paprasta klizmute uz 1 Lt su centukais. Tikrai ne verta islaidaut del firminiu snargliatraukiu.
Siulyciau tik bebe confort pirkti.Pas mano vaikiuka buvo amzina sloga isbandziau ivairius siurbtukus.Palyginti su bebe confort visi sh.Pirkau hyper rimi.Kainuoja apie 11lt.
bandau isivaizduoti apie koki stebukla snekat. jauciu jis panasaus principo i ta, kuriuo mums ligonineje snargliukus trauke. tik ten ta trauka is masinos ejo, bet irgi per slangeli. tai nosyte per keleta sekundziu isvalydavo
Kai pamaciau, kokia tema, pirma mintis, kuri sove - Dieve, tik ne Chicco! Pirkau ji pirmai dukrai, pries 5 metus, o po to vis tiek naudodavau paprastute kriausyte uz pora Lt. Tikrai geras patarimas, kad reikia valant viena snerve uzkisti, o kita - valyti!
Tikrai labai geras iš Bebe confort (RINDI RINDI). Klaipėdoj pediatrės net nemokamą reklamą yra padarę, rekomenduoja. Tuo aparačiuku gali pati mama reguliuoti traukimą burna, higieniškas. Gal tik vaikutį sunku nulaikyti, nes tokių visokių agregatų jie nemėgsta...
Dabar nupasakosiu kokia snargliatrauke as naudoju. Samadelka, bet puikiai isvalo. Taigis reikia dvieju dalyku- pipetes ir slangeles, parduodamos vaistineje. Ji berods skirta dujoms pasalinti. Tada isardai pipete ir jos stikline dali sujungi su ta slangele.
Valydama nosi pipetes antgali (aisku jis turi buti bukas) kisi i nosi, o slangele sau i burna ir atsargiai i save trauki. Maurai viens du iseidineja. Tai ka istrauki isburbuliuoji atskiram indelyje, pvz juodos arbatos nuovire.
Kazin pirmieji bandymai su slangine snargliatrauke (dabar kitaip sito daikto ir nevadinsiu
Nors siaip tai as jokiom sitom kriausytem, siurbliukais ir pan. nesugebedavau istraukti. As net vaiko nesugebedavau nulaikyti. Tai lasindavau tokio kvietko - paleistuves praskiestas sultis. Veikia panasiai kaip alejosius. Vaikas, kad pradedavo ciaudeti, o-ho - tik spek gaudyt maumus. Nei karto nebuvau tiek issiurbus, kiek vaikas pats isciaudedavo. Po to ir lasiuku jokiu nebereikedavo, puikiausiai pats prakvepuodavo
Pirkau vaistinej baltarusiska.Tai drambliukas , o vietoj nosytes plasmasinis antgalis, storas, gana platus.Traukiant labai gerai prisiglaudzia prie nosytes krasteliu, todel lengvai viska istraukia.Na as dar pries traukiant praplaunu nosyte juros vandeniu, kuri galima nusipirkti vaistinej arba pasidarau virinto pasudyto vandens(stiklinei-puse arbatinio s .).Nosyte plaunu kelis kartus per diena.
As turiu bebe comfort, bet ne vamzdelius , o siurbtuka. Nu man tai patinka, pirkau Hyper rimi, kaina neipatingai baisi, nepamenu, apie 10 lt
Mums daktare sake, kad su vandeniu negerai daznai nosi plauti. Tipo gali pazeist nosies gleivine.
Oas tik uz klizmute
Klaipėdoje yra Hyper Maximoje Tindi Rindi parduotuvėlėje
As taip pat naudoju mazyte klyzmute. Labai geras dalykas
Tai ,kad tas storas galas kaip tik gerai . As jo nekisu i nosi , tik pridedu . O su klizmutem tai atrodo , kad pradursiu nosyte , jis manes su visokiom tokiom procedurom neprisileidzia , muistosi , juda, spardosi , labai jau nesaugu , todel ir pirkau ta Bebe Confort snargliatrauki. Aisku ir siurbia zymiai geriau , galit palyginti kur jusu plauciai , o kur tik maza klizmute .
O as nusipirkau Canpol babies, itariu, kad shudas
Man geriausia paprasta maziausio dudzio kriausyte (klizmute). Kainavo tik virs lito, tai galima daznai keisti. O apie tas grazias girdejau, kad ir yra TIK grazios. Tikiu, kad yra ir labai geru, bet jei gali naudoti tokia pigia ir gera...
Na va,ir as radau ta stebuklinga smurgatrauki Siauliuose
Nusipirkome ir mes ta isgirta snargliatrauki, tik aprasyme perskaiciau, kad pries naudojant reikia butinai sterilizuoti, jei
As irgi turiu Bebe Confort su slangutem. Siaip labai patogus, nereikia uzkimsinet kitos skylutes, lengvai traukiasi ir t.t. Bet sakykit, mamkos, ar jis negali istraukti perdaug? Nes kai as pasiurbiu savo 1,5 men berniokui, tai tokiu snargliu istraukia kad ohoho
Nu bet kad rimtai- kai pradejau naudot, iskart pradejo daugiau snargliu rastis, gal tai sutapimas.. Jau net bijau siurbt- atrodo, neuzsikimsusi nosyte, prakvepuoja, bet kai patraukiu, tai toks galiunas islenda, net neitartum slypint
Pas mane irgi ant pakuotes parasyta, kad nuo 3 men, bet instrukcijoj raso, kad MAZESNIEMS nei 3 men. butina sterilizuot. Paprastai didzioji dalis vaikisku prekiu ant pakuotes parasyta- nuo 3 men, nuo 3 metu ir pan. O mums snargliai baigesi, pasirodo, istraukem visus giliausiai pasislepusius, ir dabar dziaugiames svarutele nosyte Eglek, jei tavo leliuko maumai sudziuve, pabandyk praskalaut juros vandeneliu (Sterimar berods) nosyte arba siek tiek pasildyto aliejuko ilasink (cia man taip LOR gydyt. sake, as dar nebandziau, nes pas mus dar nedziuvo) ir tada issiurbk
perskaichiau viska chia apie tuos snrgliatraukius...nu jauchiuosi tikra ase dabar..galesiu nezhinanchioms patarineti
Nupirkau ir aš lialiui šitą stebuklą šiandien.Akropoly Tindi rindi pirkau
Pabandžiau traukt, nelabai kas ten ir išsitraukia arba aš jėgų neturiu,Mažei slogytė, nosyte šnarpščia, o išsitraukia visai nedaug
O mums nors ir ner slogytes, labai gerai su situo prietaisiuku ryte issivalo snargliukai
Tas "stebuklingas" snargliatraukis tikrai dalykas SUPER, bet mano mergina tik jį pamato ir iš karto dūdas paleidžia. Supranta vaikas, jog nieko negero nelauk, kai mamos rankose toks įrankis
Nu, čia galima pasiginčyt
Mes kai su mažulka dėl slogos buvom ligoninėj tai mums pasakė kad tų visų trauktukų iš vis negalima naudoti, nes pažeidžiama nosytė ir snargliukų dar daugiau kaupiasi. O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį Yra tokia gėlė liaudyje vadinasi paleistuvė (ant lapų daug prilipę mažų burbuliukų, kurie nubyra - atseit savo vaikus mėto) tai va, iš lapo išspaudžiam sultis ir įpilam tokį pat kiekį vandens ir lašinam į nosytę veikia
Nu nemanau, kad kazkoks neaiskios kilmes skystis geriau lasinti i nosyte, nei siurbtukas QUOTE(simre @ 2005 05 28, 10:01) Kol kas su slogom bent jau maziaus bedu neturim, bet galvoju, kad reiktu toki daikta atsargai isigyt. Maciau dar yra tokiu principu veikiantys Rhinomer. Na nezinau, firmos pavadinimas cia, ar ne, bet Euro vaistinej vakar macuiau - 11 lt. Gal kas zinot skirtuma tarp Rhinomer ir Bebe Confort? Kuris geriau, patogiau? Mes tai naudojam Rhinomer, tik jis kainuoja apie 18 lt, o po 11 lt yra pakeitimui antgaliai. Siaip tai labai gerai istraukia, as dziaugiuosi, nes jau du kartus turejom slogyte, tai labai padejo
Mes turim bebe confort "slangutes", tikrai geras daiktas. bet pastebejau, kad tas agregatas labai gasdina dukryte, be to, gal kazkiek pergrubiai tas visas siurbliavimo procesas vyksta (na bent jau man taip gaunasi). Tai nusipirkom Bebe confort kriausyte (tokia violetine, du antagliai). Labai gerai isitraukia ir svelniau ir greiciau. MAn patinka
QUOTE(alina @ 2004 09 24, 11:10) O kaip išvalyti? Reikia sukelti čiaudulį O man ligoninėj patarė įlašinti motinos pieno į nosytę (čia turbūt tinka tik nedidelės slogytės atveju). Tai po kelių lašų mažylė viską iščiaudėjo Kitą sykį įlašinus čiaudulio nebebuvo, tačiau gleivinė puikiai išsivalė. Tik kadangi dukrytė buvo ką tik pavalgiusi ir truputį atpylė, pamačiau kad kartu ir tie žali snargliukai išėjo. Prieš šitą "eksperimentą" bandžiau naudoti paprastą, "klizmutės" tipo traukiklį, tai jis mano mažei net į nosytę nelindo!
Mes turim Rhinomer firmos snargliatraukį. Esam labai patenkinti
Po rankinės "klizmutės" bebe confort aspiratorius pasirodė kaip stebuklas
Tik įdomu, ką vaikas jaučia, kai taip traukiamas oras iš jo nosytės? Gal reiktų pabandyti ant savęs? QUOTE(Dyglė @ 2005 08 02, 17:04) Mes turim Rhinomer firmos snargliatraukį. Esam labai patenkinti Tikrai geras daikciukas tas Rhinomer (firma Novartis). Ka tik mano mazoji turejo laaaabai baisia sloga, ir jis mums labai padejo. Ilasinam juros vandens ir istraukiam. Super! QUOTE(Elgreta @ 2005 08 11, 14:26) Tikrai geras daikciukas tas Rhinomer (firma Novartis). Ka tik mano mazoji turejo laaaabai baisia sloga, ir jis mums labai padejo. Ilasinam juros vandens ir istraukiam. Super! Mus irgi vargino keleta mėn. baisi sloga pirmais mėn., nupirkom net keletą kriaušių ir paprastų, ir čiko, bet tik šita padėjo gerai išvalyti nosytę pripurškus jūros vandens, ir tuos antgalius išplovus sekmingai galima naudoti toliau. Tik jau labai stiprių plaučių reikėdavo baubams ištraukti, nekartą galva apsvaigdavo. bet šis aspiratorius tikrai
Sveikos mamytės
Pasidalinkite savo patirtimi, kokia geriausia pompytė vaiko snargliukams traukti Nusipirkau aš Canpol firmos pompytę, bet labai nusivyliau: net prispaudus kitą šnervę ir tą, iš kurios traukiamas sekretas, ji vos vos kažką ištraukia .. o vaikiukas šniurkščia baisiai Kokias jūs naudojate ir likote patenkintos? Ačiū už pasidalinimą patirtimi QUOTE(Nordex @ 2006 02 10, 23:26) Sveikos mamytės Pasidalinkite savo patirtimi, kokia geriausia pompytė vaiko snargliukams traukti Nusipirkau aš Canpol firmos pompytę, bet labai nusivyliau: net prispaudus kitą šnervę ir tą, iš kurios traukiamas sekretas, ji vos vos kažką ištraukia .. o vaikiukas šniurkščia baisiai Kokias jūs naudojate ir likote patenkintos? Ačiū už pasidalinimą patirtimi As naudoju Rhinomer pompyte, tai esu labai patenkinta. Pries tai turejom paprasta, tai nepalyginsi...
Aš neįsivaizduoju kaip bučiau išsivertusi be Bebe confort šlangučių
Kaip suprantu panašus principas yra ir tos Rhinomer pompytė, nes irgi pagrindinis "traukiamasis mechanizmas" yra tėvelių burnytės ir plaučiai QUOTE(tera @ 2006 02 11, 13:24) Aš neįsivaizduoju kaip bučiau išsivertusi be Bebe confort šlangučių Kaip suprantu panašus principas yra ir tos Rhinomer pompytė, nes irgi pagrindinis "traukiamasis mechanizmas" yra tėvelių burnytės ir plaučiai ar šitos šlangutės vienkartinės? Kiek kainuoja? Mes tai kol kas naudojam paprastą kriaušytę, bet sunku su ja, ištraukt tai ištraukia, bet ne iš pirmo karto, mažiukui nusibosta
Mums geriausia : nuo Canpol babies klizmutės antgaliukas + šiaudelis kokteiliui + lipni juosta , gaunasi puikus ir pigus snargliatraukis
QUOTE(Skipe @ 2006 02 12, 14:25) ar šitos šlangutės vienkartinės? Kiek kainuoja? Mes tai kol kas naudojam paprastą kriaušytę, bet sunku su ja, ištraukt tai ištraukia, bet ne iš pirmo karto, mažiukui nusibosta Slangute ne vienkartine, vienkartiniai tik antgaliukai, kur kisasi kudykiui i nosi. Komplekto kaina euro vaistineje apie 19lt, ten ieina slangute- mamai
Mes daba kaip tik sergam ir naudojam elektrini snargliatrauki tikrai
|