QUOTE(jordan @ 2010 12 01, 21:35)
Ir as sutinku, super dalykas, mes irgi toki naudojam
Parduodu nepilnai pries menesi pirkta Elektronini kūdikių nosies gleivių atsiurbėja Babydoo MX One N1, yra 2 metu garantija., naudojau vos pora kartu, Super daiktas, taciau vaikas geriau jau renkasi pats pusti nosyte i nosinaite.
Detalus aprašymas Atsiurbėjas nosies gleivių Babydoo MX One N1 Elektroninis - vakuuminis kūdikių nosies atsiurbėjas su vienkatrinio naudojimo kapsulėmis. PRIETAISO CHARAKTERISTIKOS Paprastas ir tikrai higieniškas. 3 mažiau alergizuojantys antgaliai. "Visiomed Laboratory" sukurtas "BabyDoo" "MX-One" modelio kūdikių nosies valytuvas yra tikra naujovė. Šis kūdikiams skirtas prietaisas yra švelnus, ekologiškas ir raminantis. Per savo pirmuosius gyvenimo metus kūdikiai kvėpuoja per nosį, jie negali iššnirpšti nosies. Todėl, siekiant išvengti infekcijų ar kitų po slogos besivystančių komplikacijų, yra labai svarbu laikytis griežtos higienos (tai užtikrina nosies valytuvas). "BabyDoo" "MX-One" modelio nosies valytuvas padeda pašalinti nosies išskyras ir gleives, kurios užkemša kūdikio nosį ir apsunkina kvėpavimą (sutrikdo miegą, maitinimą ir t.t.) PATEIKIAMI PRIEDAI 3 silikoniniai, mažiau alergizuojantys antgaliai: 1 - rausvos spalvos - kūdikiams iki 3 mėnesių; 2 - mėlynos spalvos - kūdikiams nuo 3 mėnesių iki 1 metų.; 3 - oranžinės spalvos - vyresniems kaip 1 metų vaikams. 2 atsarginės silikoninės tarpinės. 25 vienkartinio naudojimo higieninės kapsulės. 2 AA tipo 1,5 V baterijos. Garantija 2 metai. PRIPAŽINTAS GERIAUSIU METŲ GAMINIU MAMOMS PREKĖ NR. 1 Kaina 80 Lt. Siauliai
naujas bebe confort aspiratorius. kaunas, galiu siusti. atsiprasau kad be nuotraukos:) 18 lt
Mums nepamainomas yra Rhinomer, lengva naudot ir kažkaip nepirkom antgaliu, tik praplaudavom, pradezinfekuodavom, išdžiovindavom ir viskas
As naudojau sunui Rhinomer man jis labai geras
Sveikos, žiūriu čia mamytės siūlo aspiratorius nosytėms. Mes pirktume tokį, kuriam nereikia dažnai keisti antgalių, turime Rhinomer, bet išplauti tas kempinėles man Mission imposible.
Todėl norėtume tokio, kurį galima būtų tiesiog išplauti vandeniu. Siūlyti įvairius variantus, tinka ir elektriniai. Kaina iki 80 LT. TIK NAUJĄ - į až!! Ačiū. QUOTE(kiska13 @ 2011 03 13, 23:09) As naudojau sunui Rhinomer man jis labai geras Mano mazylis 5men irgi pasigavo sloga. Nusipirkau as vakar ta Rhinomer ir man jis pasirode prastas reikalas nes tie angaliukai kur i nosyte kisasi labai jau stori... net nebezinau kaip padeti savo mazyliui... varksiukas vos prakviepuoja
mums labai tinka bebe confort, angaliu nereikia keisti tik po vandeniu isplauni ir viskas. paprasciau nebuna
Kadangi kitokio neturėjom, tai mums geriausias Rhinomer.
vyresniam naudojau bebe confort aspiratoriu
Likes nuo jo - maziui naudosime ta pati
Pirkau is SM elektrini GRACO aspiratoriu, kadangi su Rhinomeru mazius neleidzia issiurbti snargliu, bet deja ir su siuo nesileidzia.
Parduodu nesenai pirkta Elektronini kūdikių nosies gleivių atsiurbėja Babydoo MX One N1, yra 2 metu garantija., naudojau vos pora kartu, Super daiktas, taciau vaikas geriau jau renkasi pats pusti nosyte i nosinaite.
Detalus aprašymas Atsiurbėjas nosies gleivių Babydoo MX One N1 Elektroninis - vakuuminis kūdikių nosies atsiurbėjas su vienkatrinio naudojimo kapsulėmis. PRIETAISO CHARAKTERISTIKOS Paprastas ir tikrai higieniškas. 3 mažiau alergizuojantys antgaliai. "Visiomed Laboratory" sukurtas "BabyDoo" "MX-One" modelio kūdikių nosies valytuvas yra tikra naujovė. Šis kūdikiams skirtas prietaisas yra švelnus, ekologiškas ir raminantis. Per savo pirmuosius gyvenimo metus kūdikiai kvėpuoja per nosį, jie negali iššnirpšti nosies. Todėl, siekiant išvengti infekcijų ar kitų po slogos besivystančių komplikacijų, yra labai svarbu laikytis griežtos higienos (tai užtikrina nosies valytuvas). "BabyDoo" "MX-One" modelio nosies valytuvas padeda pašalinti nosies išskyras ir gleives, kurios užkemša kūdikio nosį ir apsunkina kvėpavimą (sutrikdo miegą, maitinimą ir t.t.) PATEIKIAMI PRIEDAI 3 silikoniniai, mažiau alergizuojantys antgaliai: 1 - rausvos spalvos - kūdikiams iki 3 mėnesių; 2 - mėlynos spalvos - kūdikiams nuo 3 mėnesių iki 1 metų.; 3 - oranžinės spalvos - vyresniems kaip 1 metų vaikams. 2 atsarginės silikoninės tarpinės. 25 vienkartinio naudojimo higieninės kapsulės. 2 AA tipo 1,5 V baterijos. Garantija 2 metai. PRIPAŽINTAS GERIAUSIU METŲ GAMINIU MAMOMS PREKĖ NR. 1 Kaina 80 Lt. Siauliai 4u.gif
Sveikos mamytes,
Gal kuri nors zino, kur butu galima rasti pirkti nosies aspiratoriu Bebe confort? Niekur nerandu jo pirkti
Mes naudojam Rhinomer
QUOTE(Refresh @ 2011 03 17, 09:54) Sveikos, žiūriu čia mamytės siūlo aspiratorius nosytėms. Mes pirktume tokį, kuriam nereikia dažnai keisti antgalių, turime Rhinomer, bet išplauti tas kempinėles man Mission imposible. Todėl norėtume tokio, kurį galima būtų tiesiog išplauti vandeniu. Siūlyti įvairius variantus, tinka ir elektriniai. Kaina iki 80 LT. TIK NAUJĄ - į až!! Ačiū. QUOTE(jolanciux @ 2011 09 26, 14:38) Sveikos mamytes, Gal kuri nors zino, kur butu galima rasti pirkti nosies aspiratoriu Bebe confort? Niekur nerandu jo pirkti va mes toki turim ir cia pirkom - super su pirmu vaiku buvo aspiratorius dabar ieskau elektroninio, nes mazasis mano sulaikio kvepavima kai siurbiu ir negaliu nieko istraukti, sakau elektroninis ji gal nugales... gal ka rekomenduoti galit?
Naudojome chicco nosytes siubtuka. Man patiko
Nusipirkau elektronini is emama, bet nzn nzn nezavi jis manes, o dar kai aprasyme perskaiciau, kad nesulaikyi kvepavimo naudojant, tai isvis beda, nes maniskis (5men) issigudrino nekvepuoti kai traukiu nosi ir tada man nieks nebega
sveikos mamytes,
labai reiktu chicco aspiratoriaus galiuko: https://www.babymarket.lt/lt/prekes/kudikiu...ones/,prid.4803 nes manuosius du du dukryte sulauze o viso komplekto nesinori pirkti. gal kas turi atliekama viena galiuka, nupirkciau, nes mazajai dukrytei isvien sloga, o mano galiukai suluze ir su jais neiseina gerai istraukti.aciu labai. lauksiu jusu zinuciu i az. aciukas mamytes. QUOTE(jolanciux @ 2011 09 26, 14:38) Sveikos mamytes, Gal kuri nors zino, kur butu galima rasti pirkti nosies aspiratoriu Bebe confort? Niekur nerandu jo pirkti as dar ir assorti maciau turim bebe confort. manau, kad neblogas, bet kito nenaudojom, neturiu su kuo lygint. maziui nepatinka, rekia klykia, nors tikrai matau, kad neskauda... tik viena karta pavyko be klykimo. siaip pirma karta isbandem tik neseniai. niekada pries tai neslogavo
Bebe confort naudojam nuo gimimo, mums labai pasiteisino, visai nesudėtinga ir lengvai pašalinama sekretas iš nosytės, be to komplekte yra ir du valymo šepetėliai, kurie labai reikalingi. Manau, kad nei vienam vaikiukui nepatinka nosies valymo procedūra, ir visai nesvarbu su kokiomis preimonėmis, bet su šiuo siurbliuku tai atliekama greičiau.
Tik nežinau gerai tai ar blogai, bet mano merginai jau 3 m., bet pati nosies nenori pūsti, tai vis kankinamės su šiuo siurbliuku. Mačiau yra pirkti internetinėj parduotuvėj perkuvaikui.lt
Tik Physiomer
man nepatinka tie mechaniniai "siurbtukai"nieko aš ten neištraukiu tik save ir vaiką kankinu..tad galvoju pirkti elektrinį aspiratorių bet jie brangoki,gal galite patarti koks geresnis..ir ar apsimoka jį iš viso pirkti
Geriausias aspiratorius su slangele ir keiciamom galvutem. Jokia pompute tikrai neatstos jo. Ir vaiko negazdini ir neuzgauni.
mes irgi naudojam Physiomer, ir labai gerai siurbia!
QUOTE(Glamour22 @ 2011 12 09, 15:12) Gal zinot kur galima isigyti PHYSIOMER vienkartinio naudojimo filtru Kaune? Siandien isigijau atsiurbtuka Physiomer Camelijos vaistineje, bet sake, kad siu filtriuku jie niekada neturejo. Tikiuosi kad nebus taip, kad sunaudojus pridetus 5 vienkartinius filtriukus, atsiurbtuka teks padeti i stalciu. QUOTE(Farida2010 @ 2011 12 07, 15:12) na aš toki ir turiu bet,kažkaip man jis nepatinka,aš neištraukiu..neturiu jėgos Vaistineje sake, kad mamos nelabai patenkintos elektriniu, bet kodel nepatenkintos, nepasake As irgi galvoju apie elektrini, bet kazkaip mazai atsiliepimu, gal dar atsiras mamyciu, kurios papsakos ka nors. Idomu kaip ten siurbimo galia
O tie Physiomer ir Rhinomer ištraukia iš giliau snargliukus? ar tik kur pačioj nosytėj būna?
nes mum reikia, kad iš giliau trauktų ir galvoju ar verta pirkti... QUOTE(TomaKa @ 2011 12 14, 11:42) O tie Physiomer ir Rhinomer ištraukia iš giliau snargliukus? ar tik kur pačioj nosytėj būna? nes mum reikia, kad iš giliau trauktų ir galvoju ar verta pirkti... Taip, istraukia gerai is giliau tik reikia pries traukiant ipurksti juros vandens tirpalo ir tikrai puikiai istraukia, o jei vaikas labai sloguoja, tai ir tirpalo nereikia, traukia kaip reikalas
gal kas Kaune zinot kur baby confot aspiratoriu yra
Parduodu Elektronini kūdikių nosies gleivių atsiurbėja Babydoo MX One N1, naudotas tik 1 karta.
Detalus aprašymas Atsiurbėjas nosies gleivių Babydoo MX One N1 Elektroninis - vakuuminis kūdikių nosies atsiurbėjas su vienkatrinio naudojimo kapsulėmis. PRIETAISO CHARAKTERISTIKOS Paprastas ir tikrai higieniškas. 3 mažiau alergizuojantys antgaliai. "Visiomed Laboratory" sukurtas "BabyDoo" "MX-One" modelio kūdikių nosies valytuvas yra tikra naujovė. Šis kūdikiams skirtas prietaisas yra švelnus, ekologiškas ir raminantis. Per savo pirmuosius gyvenimo metus kūdikiai kvėpuoja per nosį, jie negali iššnirpšti nosies. Todėl, siekiant išvengti infekcijų ar kitų po slogos besivystančių komplikacijų, yra labai svarbu laikytis griežtos higienos (tai užtikrina nosies valytuvas). "BabyDoo" "MX-One" modelio nosies valytuvas padeda pašalinti nosies išskyras ir gleives, kurios užkemša kūdikio nosį ir apsunkina kvėpavimą (sutrikdo miegą, maitinimą ir t.t.) PATEIKIAMI PRIEDAI 3 silikoniniai, mažiau alergizuojantys antgaliai: 1 - rausvos spalvos - kūdikiams iki 3 mėnesių; 2 - mėlynos spalvos - kūdikiams nuo 3 mėnesių iki 1 metų.; 3 - oranžinės spalvos - vyresniems kaip 1 metų vaikams. 2 atsarginės silikoninės tarpinės. 25 vienkartinio naudojimo higieninės kapsulės. 2 AA tipo 1,5 V baterijos. Garantija 2 metai. (Taciau ceki suplesiau, turiu perplesta, tai nezinau ar ji taikoma) Kaina 80 Lt.
Kad jau ilindau pasiskaityti tai pasidalinsiu ir savo patirtim. Pirma turejom Rhinomer aspiratoriu, viskas neblogai buvo, bet kaskui slangute suo sugrauze, nusipirkom Chicco, tada tik supratau, kad Chicco daug fainesnis - pats antgalis didesnis, o galiukas i nosyte kisamas siauresnis, vaikui daug patogiau, o ir pritraukti vienu kartu daugiau galima, dazniausiai iki to porolono net neprisitraukdavo (taupymo sumetimais plaunam ir virinam antgalius, o nenaudojam, kaip vienkartinius
QUOTE(Zuma @ 2012 02 19, 11:57) Kad jau ilindau pasiskaityti tai pasidalinsiu ir savo patirtim. Pirma turejom Rhinomer aspiratoriu, viskas neblogai buvo, bet kaskui slangute suo sugrauze, nusipirkom Chicco, tada tik supratau, kad Chicco daug fainesnis - pats antgalis didesnis, o galiukas i nosyte kisamas siauresnis, vaikui daug patogiau, o ir pritraukti vienu kartu daugiau galima, dazniausiai iki to porolono net neprisitraukdavo (taupymo sumetimais plaunam ir virinam antgalius, o nenaudojam, kaip vienkartinius Labai didelis aciu Zuma padovanojusiai mums viena chicco aspiratoriaus galiuka. Aciu dideliausias.
man baby physiomer labai patinka, nes guminis lankstus antgaliukas.
o dėl filtriukų ne bėda, kad nėra pirkti, aš dedu išsikarpiusi iš tokios medžagėlės, kuri dedasi pakietinti medžiagą, bet tokią pačią ploniausią paėmusi.
Mes irgi naudojam baby physiomer ir labai džiaugiuosi, o vietoj filtriukų irgi dedu plonai vatos
|