Rhinomer geriausias
Siaip tai jokio snargliatraukio ir nereikia. Geriausia sekreta is nosytes isvalyti susuktos vatos tamponeliais. Kiekvienas siurbimas su mechanine jega pazeidzia ir taip jau plona vaiko nosies gleivine
nzn bet tai su vatyte niekad normalei neissivalydavom nes maniske priesinasi del visko jei ka nors jai darai:) o su tuo snargliatruakiu kur su burna trauku tik pripurskiu juros vandenuko viens du ir istraukia ir net didelius mumus;) ir pasipriesinimo labai didelio nebuna;)
Mums po šiai dienai geriausias snargliatraukis - bebe confort
QUOTE(Upsiukas @ 2006 02 19, 22:29)
Na, mes dar nebandem to Rhinomer snargliatraukio, bet jau turim sia naujiena
Rhinomer snargliatraukis pats geriausias mano atradimas , auginant antrąjį mažylį, nes, kiek prisimenu, kai auginau pirmąjį tokių dalykų tikrai nebuvo ir labai vargdavom su slogyte.
QUOTE(Maxima @ 2006 02 14, 19:12) Siaip tai jokio snargliatraukio ir nereikia. Geriausia sekreta is nosytes isvalyti susuktos vatos tamponeliais. Kiekvienas siurbimas su mechanine jega pazeidzia ir taip jau plona vaiko nosies gleivine Visiškai sutinku Mus irgi taip daktarė pamokė, tad nieko daugiau nenaudoju. Gal dar nebuvo tokios slogytės, kad imčiau apie snargliatrakius galvot
Rhinomer jega
Ir mums jau teko isbandyti Rinhomer
Na turiu ir bebe confort ir Rinhomer, labiau patenkinta esu bebe conforrt, todėl , kad jis silikoninis ir nesužeisi vaikui nosytės, be to jis pigesnis ir daugkartinis. Tuo tarpu Rinhomer antgaliai plastmasiniai ir gan aštrūs ir kieti, be to juos nuolat reikia keisti, t.y. pirkti naujus, o bebe confort tik išvirinti.
na mes naudojam rinhomer bet kaip mazajai nepatynka siuabas
QUOTE(Lorika @ 2006 03 03, 14:52) Mes pirkom bebe confort, ta su dviem slangeliais, Nuke Antakalnio g., Tindi rindi bent jau tuo metu tokio neturejo Papildyta: Ir dar pridesiu, gal kam pravers: kai mano maziui buna slogyte, as jam purskiu i nosyteHumer juros vandeneli ir tada viska istraukiu su minetu b.confort snargliatraukiu (kuris su slangeliaia). Vaikinui aisku nelabai patinka, bet kai pripranti, galima viska greit atlikti, ir nosyte svarutele
o kur Kaune yra Bebeconfort atstovai? kur galima butu nusipirkti
Mes jau senokai pirkom tą snargliatraukį, tai buvo Riki2 parduotuvėje, dabar mačiau bebe confort produkcijos skyrelį Megoje, tame pačiame skyriuje kur "Mada vaikams". Mums irgi šis daikčiukas labai sėkmingai tarnauja pagal paskirtį
QUOTE(SuperDuper @ 2006 03 03, 20:24) Mes pirkom bebe confort, ta su dviem slangeliais, kai mano maziui buna slogyte, as jam purskiu i nosyteHumer juros vandeneli ir tada viska istraukiu su minetu b.confort snargliatraukiu (kuris su slangeliaia). Vaikinui aisku nelabai patinka, bet kai pripranti, galima viska greit atlikti, ir nosyte svarutele Mes ir tokį pat naudojam Nosytės procedūros kaip ir pas mus
Maniske dabar kaip tik sloguoja, tai isigijome Rhinomer snargliatrauki. Iki siol naudodavausi pompyte, tai sis snargliatraukis - tikras stebuklas. Mazylei, aisku, nelabai patinka, bet bent jau greit ir gerai isvalau nosyte.
QUOTE(jobukas @ 2006 03 08, 20:00) Maniske dabar kaip tik sloguoja, tai isigijome Rhinomer snargliatrauki. Iki siol naudodavausi pompyte, tai sis snargliatraukis - tikras stebuklas. Mazylei, aisku, nelabai patinka, bet bent jau greit ir gerai isvalau nosyte. mes taip pat naudojom Rhinomer nosytes atsiurbeja,kai buvo slogyte.man labai patiko
O mes turime Bebe confort ir as labai juo patenkinta, nes ji galima isplauti ir maloniai minkstas antgalis - tikrai nesuzalos nosiuko. O kaune yra pirkti "Dominuke" (Megoje, ten kur ir "Mada vaikams")
[quote=Dovanele,2006 03 09, 18:07]
O mes turime Bebe confort ir as labai juo patenkinta, nes ji galima isplauti ir maloniai minkstas antgalis - tikrai nesuzalos nosiuko. mes irgi tokį naudojam
Mes tai išbandėm kelias pompytes, tai nieko nesigavo. Dabar nusipirkę Rhinomer aspiratorių, tai labai super dalykėlis
Mums gyd. taip pat rekomendavo Rhinomer, iš pradžių nusipirkus nesupratau, kas tai per daiktas, bet dabar, į nieką nekeisčiau
QUOTE(krisiune @ 2006 03 18, 17:24) Krisiune, rhimomer kaina apie 18 lt. Pakuoteje yra 2 vnt antgaliuku, o paskui gali dasipirkt 10 vnt antgaliuku pakuote apie 12 lt kainuoja, nes jie tipo vienkartiniai, bet mes tai jei nedaug issitraukia snargliuku ir dar syki panaudojam, o is bedos dar ir praplaut galima QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 03, 13:23) Na turiu ir bebe confort ir Rinhomer, labiau patenkinta esu bebe conforrt, todėl , kad jis silikoninis ir nesužeisi vaikui nosytės, be to jis pigesnis ir daugkartinis. Tuo tarpu Rinhomer antgaliai plastmasiniai ir gan aštrūs ir kieti, be to juos nuolat reikia keisti, t.y. pirkti naujus, o bebe confort tik išvirinti. QUOTE(ZiSa @ 2006 03 25, 13:24) Krisiune, rhimomer kaina apie 18 lt. Pakuoteje yra 2 vnt antgaliuku, o paskui gali dasipirkt 10 vnt antgaliuku pakuote apie 12 lt kainuoja, nes jie tipo vienkartiniai, bet mes tai jei nedaug issitraukia snargliuku ir dar syki panaudojam, o is bedos dar ir praplaut galima tai kam taip vargti su tuo Rhimomer O pigesnis ir patogesnis variantas Bebe C.
Mes naudojam Rinhomer - šitas daikčiukas tikras stebuklas
Aš tai turiu bebe confort, bet ne šlangeles, o kriaušelę. viskas čiki
mes naudojam paprasta rusiska pompyte, labai patenkinta ja, nera ka lygint su kitomis pompytemis, kiek turejau ne viena netrauke, o musiske nerealiai gerai traukia. Ir kaina 1.40
Turėjom Canpol babies pompytę, tai iš vis nesupratau kam ji reikalinga, dabar naudoju Bebe confort snargliatraukį, tikrai efektyvu
Rhinomer - stebuklas , neturėjau jo 8 mėn. tai prisikankinom , o dabar - pasaka
Aš labai nusivyliau visokiom pompikėm,tai vieną kartą susinervinau ir nusiunčiau vyrą pirkt Rhinomero - superinis daiktas
as tai nuo pat gimimo nusipirkau Rhinomer nosytes atsiurbeja,ir esu labai patenkinta
visom patariu ji naudoti nosytes valymui
Siųsim ir mes tėtuką pirkti tų stebuklingų bubiukų šlangyčių...
Tik niekaip neapsisprendžiu - BC ar tą Rhinomer??? O dėl nosies gleivinės pažeidimo... Turim sūnų 2,5 metų... tai nulat trina nosytę... gal alergiškas ar šiaip kas... bet man nuojauta kužda, kad ir su dažnu nosytės valinėjimu jam galėjom pakenkti... gal ta gleivinė ir susidirgino...
Rusiskas ir
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 04 03, 09:34) as tai nuo pat gimimo nusipirkau Rhinomer nosytes atsiurbeja,ir esu labai patenkinta visom patariu ji naudoti nosytes valymui Mes irgi paskaitėm supermamos psl. reklamą ir vyrui sakau - REIKIA ir mums Rhinomer. Tikrai nepasigailėjau nei vieną sekundę
Mes irgi turim Rhinomer. Jėga.
Mes turim taip pat RHINOMER, bet gal mūsų nosytė dar per maža
QUOTE(undinuks @ 2006 06 24, 13:52) Mes turim taip pat RHINOMER, bet gal mūsų nosytė dar per maža mes irgi naudojam Rhinomer. Anksčiau turėjom kažką panašaus, tik daug kartiunio naudojimo. Visuomet įpurškiu jūros vandens. Išvalo labai gerai, viską ištraukiu. Iškart matosi kaip mažuliui palengvėja QUOTE(undinuks @ 2006 06 24, 13:52) Mes turim taip pat RHINOMER, bet gal mūsų nosytė dar per maža Iki 1,5 men. ar tai as nemokejau to Rhinomero naudoti, ar tikrai nosyte per maza buvo. Sakiau - kas galejo israsti tokia nesamone
Mes pravalom su suviniotais vatytes gumuleliais, pamirkytais spec.aliejuke, paskui, jei reik, issiurbiam pompyte smailiu galiuku. Tada pompyte neerzina nosytes vidaus, kadangi jau buna sutepta aliejuku. Tai darom labai greit, nes vaikas baisiai pyksta ir muistos, todel kitos priem.netinka.
Mes naudojam bebe confort snargliatraukį ir Humer jūros vandenį
Seikos!As tai vaistinej pirkau,nebuvau net girdejus,kol drauge neparode.Yra slangute,jos gale uzdetas plastmasinis antgalis,taip ,kad netycia per giliai neikist i nosyte ir pati su burna gali traukti.Tie angaliukai keiciami,vidui yra paraloniukas,i kuri susigeria.Dezuteje yra 3 angaliai ir kainuoja apie 20 lt,viska istraukia,patikekit.
QUOTE(vilmuxxxx @ 2006 07 29, 16:11) Seikos!As tai vaistinej pirkau,nebuvau net girdejus,kol drauge neparode.Yra slangute,jos gale uzdetas plastmasinis antgalis,taip ,kad netycia per giliai neikist i nosyte ir pati su burna gali traukti.Tie angaliukai keiciami,vidui yra paraloniukas,i kuri susigeria.Dezuteje yra 3 angaliai ir kainuoja apie 20 lt,viska istraukia,patikekit. isbandytas reikalas QUOTE(Oksis @ 2006 03 13, 21:51) Mums gyd. taip pat rekomendavo Rhinomer, iš pradžių nusipirkus nesupratau, kas tai per daiktas, bet dabar, į nieką nekeisčiau Ir mes turim Rhinomer. Kai pirkau tai dar tik buvo prasidėję. Kai pasakiau gydytojai su kokiu traukiam snargliukus, tai net nustebo, kad tokios firmos tipo net negirdėjus buvo. dabar ji ir kitiems vaikučiams jį rekomenduoja. Mums jis |