Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontracepcija po gimdymo
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Wild Pearl
QUOTE(mirrra @ 2011 01 27, 23:13)
as irgi vakar nusipirkau tabletes Cerazette. gal kas naudoje est?pasidalinkit, nes niekada nesu gerusi tai net nezianau kaip jas gerti nuokurios pradeti lotuliukas.gif  doh.gif
*

QUOTE(elenuxus @ 2011 01 31, 10:13)
As jas naudoju.Reikia gerti be pertraukos, baigi viena pakeli, iskart pradedi kita.Man jokiu salutiniu poveikiu nesijaucia, naudociau visa laika, bet gydytoja pataria geriau detis mirena, sako pigiau bus...  ax.gif Tik dar neapsisprendziau...dauguma atsiliepimu geri apie mirena, bet kiekviena situacija skirtinga...  ax.gif
*

Norėjau atsakyti, bet žiūriu atsakė mamytė naudojantį šias tablėtes biggrin.gif Man gydytoja irgi jas išrašė, bet aš dar negėrus jų.... blush2.gif Man sakė, kad gerti Cerazette be pertraukų ir su laiku gali mms visai išnykti, vat tas man nelabai patiko, bet čia matyt su dauguma kontraceptikų mėnesines sumažėja arba visai dingsta ar klystu?.... g.gif
Wild Pearl
QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 22:37)
Oi bijau aš ir varinės spiralės. Draugė įsidėjo. pastojo. Pasitarusi su gydytoju išsiėmė ir patyrė persileidimą. verysad.gif Viena pažystama persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės?
*

Lietuvoje šis perryšimas yra neįteisinta.. mirksiukas.gif Aš domėjausi tuo dalyku ir man buvo griežtai atsakyta, kad tai prilygsta žmogaus žalojimui ir nesant rimtų priežaščių gydytojai tokių operacijų nedaro rolleyes.gif doh.gif

Aišku būna išimčių, bet...Tai jau nesugrąžinamas procesas būtų... ax.gif
Next222
as kai paskaitau....tai susidaro toks ispudis, kad vos ne kas antra pastoja su tom spiralem smile.gif kaip cia gaunas taip? blink.gif neverta net detis tada....
vaivos juosta
QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 22:37)
persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės?
*

Ir man perrišo, trečio cezario metu, kmuk.

Ramios ir saugios mūsų naktys biggrin.gif .
Militukas
Na buvau isidejusi spirale tai mano organizmas ja atmete, nes joje siek tiek yra metolo, o mano organizmas alergiskas metalui g.gif . Tai pinigai ismesti i bala doh.gif . Tableciu ir gert negalejau nezmoniskai nuo ju mane pikyno blink.gif . O dabar jau daug metu naudoju krema nuo pastojimo thumbup.gif .
*Chardonnay*
QUOTE(Militukas @ 2011 02 11, 18:10)
Na buvau isidejusi spirale tai mano organizmas ja atmete, nes joje siek tiek yra metolo, o mano organizmas alergiskas metalui g.gif . Tai pinigai ismesti i bala doh.gif . Tableciu ir gert negalejau nezmoniskai nuo ju mane pikyno blink.gif . O dabar jau daug metu naudoju krema nuo pastojimo  thumbup.gif .
*

gal zinote koks butent metalas spiraleje? pries pora metu tyriausi del alergijos, nustate kad alergiska nikeliui, kobaltui ir dar kazkokiam, net nepamenu nes retai kur naudojamas.. unsure.gif tai turbut nerizikuosiu su spirale, teks prie tableciu gryzt doh.gif verysad.gif
gelamida
Sveikos mamytes,

pastebejau cia besisukancia reklama kontracepcija zindancioms mamoms.. kaip tik reiktu isigyti kazka panasaus 4u.gif
Gal kuri esat bandziusi? Ar tikrai gauni nemokama apsilankyma sporto klube? Pasiplaukiot butu neblogai thumbup.gif
Jolancik
Sveikos,
Norejau pasidometi, kaip pvz., pradeti gerti KT, jeigu dar nera menesiniu? Skaiciau, kad jos gali pasirodyti tik po 5 menesiu ar net veliau, nors krutimi nemaitinu g.gif
Mrs_G
atejus pas practice nurse iskart pasakiau, akd nenoriu nieko su hormonais, todel noreciau behormones spirales. o ji man pasiule spirale Mirena, ji hormonine, bet visi hormonai lieka vietoj ir neplinta po kuna, vadinas jokio neigaimo efekto nuotaiku kaitoms ir panasiai. laukiu sekanciu menesienu, kai gales ja ideti, tada ziuresim kas bus.
VABALIUKE
O Mirena galima naudoti jeigu pati maitinu???
joRytė
niekaip neprisiruosiu ka nors naudoti... doh.gif o kai pagalvoju, neduok die trecias.... doh.gif
tfu tfu tfu, tikiuosi neprisisneket ir kaip imanoma geiciau pasirupint siuo reikaliuku smile.gif
wirgytee
QUOTE(Jolancik @ 2011 03 08, 14:58)
Sveikos,
Norejau pasidometi, kaip pvz., pradeti gerti KT, jeigu dar nera menesiniu? Skaiciau, kad jos gali pasirodyti tik po 5 menesiu ar net veliau, nors krutimi nemaitinu  g.gif
*

Va va,ir mane sita tema domina...Jau noreciau pradeti gerti KT,bet menesines niekaip neprasideda...ir neaisku kada prasides... unsure.gif Pas gydytoja tik menesio gale eisiu,tai toli dar iki jos.zinociau ka daryti,tai tiesiog pradeciau gerti tas pacias KT,kur iki nestumo geriau...
zhulikele
geriu KT Logest.. tai mano pacios pirmosios KT.. man jos tiko ir patiko
MissMartini
Nenorejau chemijos, tai saugojomes prezervatyvu, nes antra neuzilgo planavom mirksiukas.gif
RutaPuta
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?
MissMartini
QUOTE(RutaPuta @ 2011 07 28, 21:39)
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?
*

Jei kontraceptikus uzsikasi 2 picom tada pastoresi mirksiukas.gif
samantyte
mes kita savaite einam detis mirenos ax.gif nes inplanto bijau, kontraceptines storina mane doh.gif pleistrai ne prie sirdies schmoll.gif
sigullka
4u.gif Maitinu pati, išrašė man gydytoja kontraceptinių tablečių. Aš apie jas pasiskaičiau - tai galimi dažni kraujavimai, galvos skausmai ir visokie kitokie nepatogumai, tai saugomės dabar prezertatyvais, baigsim maitinti, pagalvosiu apie spiralę... smile.gif
solnyszko
Nutraukta LA
pheasant
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...
vinipooh
tikrai sudetingas dalykas ... as po konsultacijos su savo gine lyg apsisprendziau del paprastos spirales, nes mirena detis porai metu neapsimoka (planuojam kita vaikeli po siokios tokios pertraukos) o vat geriamos tabletes irgi nezinau kaip ten tie hormonai vaikui koki poveiki duoda, nors aisku raso kad saugios, bet ...

bet dar vis svarstau, nes ir spirale neatrodo tobulas sprendimas, vis tik svetimkunis, bet kitaip belieka prezervatyvai ... tas nelabai patogu, na o naturalus budai, tai ziauriai nepatikimi man atrodo ...
Vivia000
As naudoju pleistra thumbup.gif jokiu pasaliniu poveikiu, ir nereikia ziureti i laikrodi kada laikas keist.. smile.gif
Vygta
QUOTE(solnyszko @ 2011 07 31, 22:04)
Nutraukta LA
*

ir mes taip blush2.gif
*weita*
idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ? blush2.gif
ruzava
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 16:21)
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir aš vis dar prie tų neapsisprendėlių doh.gif vaikučio kito kelis metus norėtumėm palaukti, bet nebeaišku, kaip saugotis, kad būtum ramus...

prezervatyvai nepatogu...
turiu vieną draugę, pastojusią su pleistru ir vieną, pastojusią su spirale (paprasta, varine).
tablečių gerti nebenoriu...
natūralūs būdai nepatikimi man atrodo...

nu siaubas, kokia aš išranki lotuliukas.gif
*MiLi*
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 03 13, 17:52)
O Mirena galima naudoti jeigu pati maitinu???
*

Man sakė ne schmoll.gif Siūlo saugotis kitaip kol maitinsiu. Aš ne LT konsultavausi. O čia paskaičius matau, kad nemažai įsidėjusių maitinančių mamyčių g.gif
ruzava
QUOTE(*MiLi* @ 2011 08 30, 18:03)
Man sakė ne  schmoll.gif  Siūlo saugotis kitaip kol maitinsiu. Aš ne LT konsultavausi. O čia paskaičius matau, kad nemažai įsidėjusių maitinančių mamyčių  g.gif
*

pas ginę varčiau informacinį lapelį apie tą Mireną, tai ją atseit galima įdėti maitinančioms, nes, anot reklamos, hormonai nepatenka į kraujotaką ir motinos pieną ax.gif
solnyszko
QUOTE(ruzava @ 2011 08 30, 18:58)
pas ginę varčiau informacinį lapelį apie tą Mireną, tai ją atseit galima įdėti maitinančioms, nes, anot reklamos, hormonai nepatenka į kraujotaką ir motinos pieną  ax.gif
*

Reklama tam kad pirktum. Ir nebutinai tiesa joje skelbiama...
astarte12
QUOTE(*weita* @ 2011 08 30, 15:49)
*

aha blush2.gif (na, nelabai mes ten jį jau ir naudojom, norėjom dar mėnesį patemti, kad po vestuvių, bet ten toks ir saugojimasis buvo blush2.gif o iki tol 3 metus sėkmingai saugojomės ) tačiau ir toliau jį propaguojam ax.gif
sileste
QUOTE(*weita* @ 2011 08 30, 01:49)
*

yra, yra, ir tai vadinu, pastojau nuo paklodes smile.gif ,
InTro
Niekaip doh.gif beveik 4u.gif skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku" blush2.gif po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo blink.gif
*weita*
QUOTE(astarte12 @ 2011 09 01, 12:42)
aha  blush2.gif (na, nelabai mes ten jį jau ir naudojom, norėjom dar mėnesį patemti, kad po vestuvių, bet ten toks ir saugojimasis buvo  blush2.gif o iki tol 3 metus sėkmingai saugojomės ) tačiau ir toliau jį propaguojam  ax.gif
*

aisku biggrin.gif

QUOTE(sileste @ 2011 09 03, 09:40)
*

super spermiai biggrin.gif
QUOTE(InTro @ 2011 09 03, 10:22)
Niekaip  doh.gif  beveik  4u.gif  skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku"  blush2.gif po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo  blink.gif
*

as po visu planavimu daba zinau kaip laikrodis kada vaisingos ,ir net kada O ivyksta ,tai kazkaip neimu i galva ,absoliuciai man vaisingom dienom nesinori jokio sexo visa pilvo apacia maudzia tada ...Tai jokiu tableciu ir spiraliu nenaudojam 4u.gif
*MiLi*
QUOTE(ruzava @ 2011 08 30, 17:58)
pas ginę varčiau informacinį lapelį apie tą Mireną, tai ją atseit galima įdėti maitinančioms, nes, anot reklamos, hormonai nepatenka į kraujotaką ir motinos pieną  ax.gif
*

Eisiu paskirtai apžiūrai, daugiau paklausinėsiu, tada dar buvau nestuke.gif , smulkiai nesidomėjau. Tik nustebino, nes buvau girdėjusi iš Lietuvos mamyčių, kad maitindamos dedasi g.gif

QUOTE(solnyszko @ 2011 09 01, 12:32)
Reklama tam kad pirktum. Ir nebutinai tiesa joje skelbiama...
*

drinks_cheers.gif bet čia ne duona "be konservantų", atsakomybė tada skelbiančių kur... doh.gif

QUOTE(sileste @ 2011 09 03, 10:40)
*

lotuliukas.gif
drąsios moterys, tik NLA pasikliaujančios rolleyes.gif Man baisu būtų...
Papildyta:
QUOTE(InTro @ 2011 09 03, 11:22)
Niekaip  doh.gif  beveik  4u.gif  skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku"  blush2.gif po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo  blink.gif
*

kokios tokio jūsų pasirinkimo priežastys? šiais laikais...
sigullka
schmoll.gif Maitinančiom išvis sunku su ta kontracepsija, sakiau baigsiu maitint, reikės spiralės, gal kas galėtų patart kokia geriausia ar nuo organizmo priklauso? ax.gif
muminukas
QUOTE(sigullka @ 2011 09 07, 09:01)
schmoll.gif Maitinančiom išvis sunku su ta kontracepsija, sakiau baigsiu maitint, reikės spiralės, gal kas galėtų patart kokia geriausia ar nuo organizmo priklauso? ax.gif
*

šimtu procentų - spiralę galima ir maitinant dėti. ir tinka-netinka priklauso nuo organizmo.
quapa
gal kuri turi isistaciusi implanta arba leidziasi injekcijas kas 3 men?
idomu ar nestorina ir ar galima maitinant?
*weita*
implanta paturejau menesi ir issiemiau ,hormonu dinamitas ten,asmensikai man netiko...
Natuke
teoriškai leidžiama, bet man atrodo rizikinga... nes jeigu netinka pvz tabletėts, galima nebegerti, o jeigu susileidei 3men dozė ir vaistai tau netinka, alergizuoja ar dar kas tada kaip? Juk jų neišimsi?
InTro

Priezastys? g.gif Apie chemija net nediskutuosiu doh.gif Prezervatyvai?.. kaip medus per stikla blush2.gif ir aplamai kam moket pinigus uz malonuma man nesuprantama 4u.gif
quapa
na gal cia aplamai nuo organizmo priklauso, kas tinka vienai, gali visiskai netikti kitai, turbut reikia bandyti, nes kitaip nezinosi. nors turbut yra ne viena, kurios organizmas is vis nepriima kontraceptiniu.
*MiLi*
QUOTE(InTro @ 2011 09 08, 14:36)
Priezastys?  g.gif  Apie chemija net nediskutuosiu  doh.gif Prezervatyvai?.. kaip medus per stikla  blush2.gif  ir aplamai kam moket pinigus uz malonuma man nesuprantama  4u.gif
*

Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko 4u.gif Aš bijau... ax.gif

O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi?
*weita*
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 10:29)
Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  4u.gif  Aš bijau...  ax.gif

*

taip ir vadinasi ,slangute tokia su svirkstu isauna i ranka dazniausiai ....o isemimas tai su skalpeliu ipjauna trupuciuka ir istraukia ,ipjauna nedaug bet randelis likes iki siol ..
*MiLi*
QUOTE(*weita* @ 2011 09 09, 12:07)
taip ir vadinasi ,slangute tokia su svirkstu isauna i ranka dazniausiai ....o isemimas tai su skalpeliu ipjauna trupuciuka ir istraukia ,ipjauna nedaug bet randelis likes iki siol ..
*

Kraupokai skamba smile.gif
InTro
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 12:29)
Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  4u.gif  Aš bijau...  ax.gif

*

Butent, kad nepastosit, nebent isdykaut per vaisingas dienas blush2.gif mes su vyru tas dienas skaiciavom 3.5m ir nieko, o kai atsipalaidavom teprireike 2men ir uzkibo musu zuveliukas wub.gif dabar vel sekmingai skaiciuojam toliau jau 1.1m smile.gif
*weita*
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 11:17)
Kraupokai skamba  smile.gif
*

nieko nejauti ,nes uzsaldo 4u.gif
linute_klp
naudoju cerazzete smile.gif
sigullka
4u.gif naudojam prezervatyvus, maitinu pati, tai nenorėjau jokių tablečių, nors ir rašo, kad jokio poveikio, bet tabletės yra tabletės ir vis tiek man netinka, o po to, kai baigsiu maitint, greičiausiai bandysiu spiralę..
rircik
prezervatyvus
triksis
mes irgi prez.saugojames,kazkaip esu pries spirales ir kontracep.piliules,nors gydytoja ginekologe pastoviai siulo ideti spirale, bet verysad.gif dar nepribrendau spiralei
inetukea
o as pagalvoju vis dazniau apie spirale g.gif nes mums abiems su vyrui prezikai nepatinka, tad niekada ju ir nenaudojam, kontraceptinems tabletems as esu pries, nutrauktas lytinis aktas manau nesaugus (nes tokiu budu jau dvi dukrytes turim) tad kas belieka g.gif manau spirale patikimiausia butu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.