Wild Pearl
2011 02 11, 07:30
QUOTE(mirrra @ 2011 01 27, 23:13) as irgi vakar nusipirkau tabletes Cerazette. gal kas naudoje est?pasidalinkit, nes niekada nesu gerusi tai net nezianau kaip jas gerti nuokurios pradeti  QUOTE(elenuxus @ 2011 01 31, 10:13) As jas naudoju.Reikia gerti be pertraukos, baigi viena pakeli, iskart pradedi kita.Man jokiu salutiniu poveikiu nesijaucia, naudociau visa laika, bet gydytoja pataria geriau detis mirena, sako pigiau bus...  Tik dar neapsisprendziau...dauguma atsiliepimu geri apie mirena, bet kiekviena situacija skirtinga...  Norėjau atsakyti, bet žiūriu atsakė mamytė naudojantį šias tablėtes  Man gydytoja irgi jas išrašė, bet aš dar negėrus jų....  Man sakė, kad gerti Cerazette be pertraukų ir su laiku gali mms visai išnykti, vat tas man nelabai patiko, bet čia matyt su dauguma kontraceptikų mėnesines sumažėja arba visai dingsta ar klystu?....
Wild Pearl
2011 02 11, 07:54
QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 22:37) Oi bijau aš ir varinės spiralės. Draugė įsidėjo. pastojo. Pasitarusi su gydytoju išsiėmė ir patyrė persileidimą.  Viena pažystama persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės? Lietuvoje šis perryšimas yra neįteisinta..  Aš domėjausi tuo dalyku ir man buvo griežtai atsakyta, kad tai prilygsta žmogaus žalojimui ir nesant rimtų priežaščių gydytojai tokių operacijų nedaro Aišku būna išimčių, bet...Tai jau nesugrąžinamas procesas būtų...
Next222
2011 02 11, 09:31
as kai paskaitau....tai susidaro toks ispudis, kad vos ne kas antra pastoja su tom spiralem  kaip cia gaunas taip?  neverta net detis tada....
vaivos juosta
2011 02 11, 15:17
QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 22:37) persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės? Ir man perrišo, trečio cezario metu, kmuk. Ramios ir saugios mūsų naktys  .
Militukas
2011 02 11, 20:10
Na buvau isidejusi spirale tai mano organizmas ja atmete, nes joje siek tiek yra metolo, o mano organizmas alergiskas metalui  . Tai pinigai ismesti i bala  . Tableciu ir gert negalejau nezmoniskai nuo ju mane pikyno  . O dabar jau daug metu naudoju krema nuo pastojimo  .
*Chardonnay*
2011 02 12, 23:24
QUOTE(Militukas @ 2011 02 11, 18:10) Na buvau isidejusi spirale tai mano organizmas ja atmete, nes joje siek tiek yra metolo, o mano organizmas alergiskas metalui  . Tai pinigai ismesti i bala  . Tableciu ir gert negalejau nezmoniskai nuo ju mane pikyno  . O dabar jau daug metu naudoju krema nuo pastojimo  . gal zinote koks butent metalas spiraleje? pries pora metu tyriausi del alergijos, nustate kad alergiska nikeliui, kobaltui ir dar kazkokiam, net nepamenu nes retai kur naudojamas..  tai turbut nerizikuosiu su spirale, teks prie tableciu gryzt
gelamida
2011 02 24, 09:44
Sveikos mamytes, pastebejau cia besisukancia reklama kontracepcija zindancioms mamoms.. kaip tik reiktu isigyti kazka panasaus Gal kuri esat bandziusi? Ar tikrai gauni nemokama apsilankyma sporto klube? Pasiplaukiot butu neblogai
Jolancik
2011 03 08, 15:58
Sveikos, Norejau pasidometi, kaip pvz., pradeti gerti KT, jeigu dar nera menesiniu? Skaiciau, kad jos gali pasirodyti tik po 5 menesiu ar net veliau, nors krutimi nemaitinu
atejus pas practice nurse iskart pasakiau, akd nenoriu nieko su hormonais, todel noreciau behormones spirales. o ji man pasiule spirale Mirena, ji hormonine, bet visi hormonai lieka vietoj ir neplinta po kuna, vadinas jokio neigaimo efekto nuotaiku kaitoms ir panasiai. laukiu sekanciu menesienu, kai gales ja ideti, tada ziuresim kas bus.
VABALIUKE
2011 03 13, 17:52
O Mirena galima naudoti jeigu pati maitinu???
niekaip neprisiruosiu ka nors naudoti...  o kai pagalvoju, neduok die trecias.... tfu tfu tfu, tikiuosi neprisisneket ir kaip imanoma geiciau pasirupint siuo reikaliuku
wirgytee
2011 04 06, 14:35
QUOTE(Jolancik @ 2011 03 08, 14:58) Sveikos, Norejau pasidometi, kaip pvz., pradeti gerti KT, jeigu dar nera menesiniu? Skaiciau, kad jos gali pasirodyti tik po 5 menesiu ar net veliau, nors krutimi nemaitinu  Va va,ir mane sita tema domina...Jau noreciau pradeti gerti KT,bet menesines niekaip neprasideda...ir neaisku kada prasides...  Pas gydytoja tik menesio gale eisiu,tai toli dar iki jos.zinociau ka daryti,tai tiesiog pradeciau gerti tas pacias KT,kur iki nestumo geriau...
zhulikele
2011 06 03, 17:00
geriu KT Logest.. tai mano pacios pirmosios KT.. man jos tiko ir patiko
MissMartini
2011 07 27, 07:11
Nenorejau chemijos, tai saugojomes prezervatyvu, nes antra neuzilgo planavom
RutaPuta
2011 07 28, 12:39
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?
MissMartini
2011 07 29, 04:31
QUOTE(RutaPuta @ 2011 07 28, 21:39) Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama? Jei kontraceptikus uzsikasi 2 picom tada pastoresi
samantyte
2011 07 29, 11:47
mes kita savaite einam detis mirenos  nes inplanto bijau, kontraceptines storina mane  pleistrai ne prie sirdies
sigullka
2011 07 31, 18:32
 Maitinu pati, išrašė man gydytoja kontraceptinių tablečių. Aš apie jas pasiskaičiau - tai galimi dažni kraujavimai, galvos skausmai ir visokie kitokie nepatogumai, tai saugomės dabar prezertatyvais, baigsim maitinti, pagalvosiu apie spiralę...
solnyszko
2011 07 31, 22:04
Nutraukta LA
pheasant
2011 08 25, 15:21
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...
vinipooh
2011 08 28, 16:44
tikrai sudetingas dalykas ... as po konsultacijos su savo gine lyg apsisprendziau del paprastos spirales, nes mirena detis porai metu neapsimoka (planuojam kita vaikeli po siokios tokios pertraukos) o vat geriamos tabletes irgi nezinau kaip ten tie hormonai vaikui koki poveiki duoda, nors aisku raso kad saugios, bet ...
bet dar vis svarstau, nes ir spirale neatrodo tobulas sprendimas, vis tik svetimkunis, bet kitaip belieka prezervatyvai ... tas nelabai patogu, na o naturalus budai, tai ziauriai nepatikimi man atrodo ...
Vivia000
2011 08 28, 17:21
As naudoju pleistra  jokiu pasaliniu poveikiu, ir nereikia ziureti i laikrodi kada laikas keist..
QUOTE(solnyszko @ 2011 07 31, 22:04) ir mes taip
*weita*
2011 08 30, 14:49
idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ?
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 16:21) Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina... ir aš vis dar prie tų neapsisprendėlių  vaikučio kito kelis metus norėtumėm palaukti, bet nebeaišku, kaip saugotis, kad būtum ramus... prezervatyvai nepatogu... turiu vieną draugę, pastojusią su pleistru ir vieną, pastojusią su spirale (paprasta, varine). tablečių gerti nebenoriu... natūralūs būdai nepatikimi man atrodo... nu siaubas, kokia aš išranki
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 03 13, 17:52) O Mirena galima naudoti jeigu pati maitinu??? Man sakė ne  Siūlo saugotis kitaip kol maitinsiu. Aš ne LT konsultavausi. O čia paskaičius matau, kad nemažai įsidėjusių maitinančių mamyčių
QUOTE(*MiLi* @ 2011 08 30, 18:03) Man sakė ne  Siūlo saugotis kitaip kol maitinsiu. Aš ne LT konsultavausi. O čia paskaičius matau, kad nemažai įsidėjusių maitinančių mamyčių  pas ginę varčiau informacinį lapelį apie tą Mireną, tai ją atseit galima įdėti maitinančioms, nes, anot reklamos, hormonai nepatenka į kraujotaką ir motinos pieną
solnyszko
2011 09 01, 12:32
QUOTE(ruzava @ 2011 08 30, 18:58) pas ginę varčiau informacinį lapelį apie tą Mireną, tai ją atseit galima įdėti maitinančioms, nes, anot reklamos, hormonai nepatenka į kraujotaką ir motinos pieną  Reklama tam kad pirktum. Ir nebutinai tiesa joje skelbiama...
astarte12
2011 09 01, 13:42
QUOTE(*weita* @ 2011 08 30, 15:49) idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ?  aha  (na, nelabai mes ten jį jau ir naudojom, norėjom dar mėnesį patemti, kad po vestuvių, bet ten toks ir saugojimasis buvo  o iki tol 3 metus sėkmingai saugojomės ) tačiau ir toliau jį propaguojam
sileste
2011 09 03, 10:40
QUOTE(*weita* @ 2011 08 30, 01:49) idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ?  yra, yra, ir tai vadinu, pastojau nuo paklodes  ,
Niekaip  beveik  skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku"  po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo
*weita*
2011 09 03, 17:08
QUOTE(astarte12 @ 2011 09 01, 12:42) aha  (na, nelabai mes ten jį jau ir naudojom, norėjom dar mėnesį patemti, kad po vestuvių, bet ten toks ir saugojimasis buvo  o iki tol 3 metus sėkmingai saugojomės ) tačiau ir toliau jį propaguojam  aisku QUOTE(sileste @ 2011 09 03, 09:40) yra, yra, ir tai vadinu, pastojau nuo paklodes  , super spermiai QUOTE(InTro @ 2011 09 03, 10:22) Niekaip  beveik  skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku"  po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo  as po visu planavimu daba zinau kaip laikrodis kada vaisingos ,ir net kada O ivyksta ,tai kazkaip neimu i galva ,absoliuciai man vaisingom dienom nesinori jokio sexo visa pilvo apacia maudzia tada ...Tai jokiu tableciu ir spiraliu nenaudojam
QUOTE(ruzava @ 2011 08 30, 17:58) pas ginę varčiau informacinį lapelį apie tą Mireną, tai ją atseit galima įdėti maitinančioms, nes, anot reklamos, hormonai nepatenka į kraujotaką ir motinos pieną  Eisiu paskirtai apžiūrai, daugiau paklausinėsiu, tada dar buvau  , smulkiai nesidomėjau. Tik nustebino, nes buvau girdėjusi iš Lietuvos mamyčių, kad maitindamos dedasi QUOTE(solnyszko @ 2011 09 01, 12:32) Reklama tam kad pirktum. Ir nebutinai tiesa joje skelbiama...  bet čia ne duona "be konservantų", atsakomybė tada skelbiančių kur... QUOTE(sileste @ 2011 09 03, 10:40) yra, yra, ir tai vadinu, pastojau nuo paklodes  , drąsios moterys, tik NLA pasikliaujančios  Man baisu būtų... Papildyta:QUOTE(InTro @ 2011 09 03, 11:22) Niekaip  beveik  skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku"  po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo  kokios tokio jūsų pasirinkimo priežastys? šiais laikais...
sigullka
2011 09 07, 09:01
 Maitinančiom išvis sunku su ta kontracepsija, sakiau baigsiu maitint, reikės spiralės, gal kas galėtų patart kokia geriausia ar nuo organizmo priklauso?
muminukas
2011 09 07, 11:15
QUOTE(sigullka @ 2011 09 07, 09:01)  Maitinančiom išvis sunku su ta kontracepsija, sakiau baigsiu maitint, reikės spiralės, gal kas galėtų patart kokia geriausia ar nuo organizmo priklauso?  šimtu procentų - spiralę galima ir maitinant dėti. ir tinka-netinka priklauso nuo organizmo.
gal kuri turi isistaciusi implanta arba leidziasi injekcijas kas 3 men? idomu ar nestorina ir ar galima maitinant?
*weita*
2011 09 08, 00:29
implanta paturejau menesi ir issiemiau ,hormonu dinamitas ten,asmensikai man netiko...
teoriškai leidžiama, bet man atrodo rizikinga... nes jeigu netinka pvz tabletėts, galima nebegerti, o jeigu susileidei 3men dozė ir vaistai tau netinka, alergizuoja ar dar kas tada kaip? Juk jų neišimsi?
Priezastys?  Apie chemija net nediskutuosiu  Prezervatyvai?.. kaip medus per stikla  ir aplamai kam moket pinigus uz malonuma man nesuprantama
na gal cia aplamai nuo organizmo priklauso, kas tinka vienai, gali visiskai netikti kitai, turbut reikia bandyti, nes kitaip nezinosi. nors turbut yra ne viena, kurios organizmas is vis nepriima kontraceptiniu.
QUOTE(InTro @ 2011 09 08, 14:36) Priezastys?  Apie chemija net nediskutuosiu  Prezervatyvai?.. kaip medus per stikla  ir aplamai kam moket pinigus uz malonuma man nesuprantama  Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  Aš bijau... O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi?
*weita*
2011 09 09, 12:07
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 10:29) Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  Aš bijau... O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi? taip ir vadinasi ,slangute tokia su svirkstu isauna i ranka dazniausiai ....o isemimas tai su skalpeliu ipjauna trupuciuka ir istraukia ,ipjauna nedaug bet randelis likes iki siol ..
QUOTE(*weita* @ 2011 09 09, 12:07) taip ir vadinasi ,slangute tokia su svirkstu isauna i ranka dazniausiai ....o isemimas tai su skalpeliu ipjauna trupuciuka ir istraukia ,ipjauna nedaug bet randelis likes iki siol .. Kraupokai skamba
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 12:29) Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  Aš bijau... O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi? Butent, kad nepastosit, nebent isdykaut per vaisingas dienas  mes su vyru tas dienas skaiciavom 3.5m ir nieko, o kai atsipalaidavom teprireike 2men ir uzkibo musu zuveliukas  dabar vel sekmingai skaiciuojam toliau jau 1.1m
*weita*
2011 09 09, 13:50
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 11:17) Kraupokai skamba  nieko nejauti ,nes uzsaldo
linute_klp
2011 10 16, 15:57
naudoju cerazzete
sigullka
2011 10 17, 06:58
 naudojam prezervatyvus, maitinu pati, tai nenorėjau jokių tablečių, nors ir rašo, kad jokio poveikio, bet tabletės yra tabletės ir vis tiek man netinka, o po to, kai baigsiu maitint, greičiausiai bandysiu spiralę..
triksis
2011 12 22, 20:13
mes irgi prez.saugojames,kazkaip esu pries spirales ir kontracep.piliules,nors gydytoja ginekologe pastoviai siulo ideti spirale, bet  dar nepribrendau spiralei
inetukea
2012 02 19, 20:20
o as pagalvoju vis dazniau apie spirale  nes mums abiems su vyrui prezikai nepatinka, tad niekada ju ir nenaudojam, kontraceptinems tabletems as esu pries, nutrauktas lytinis aktas manau nesaugus (nes tokiu budu jau dvi dukrytes turim) tad kas belieka  manau spirale patikimiausia butu
|
|