Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek laiko praleidot ligonineje?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bussinkka
Kiek laiko praleidot ligonineje po gimdymo?
oveja
su pirma 6d,su antra 3 sv. 4u.gif
deluxe
Nu cia priklauso nuo to kaip praejo gimdymas, kaip gimdei ir pan. As pati pagimdziau, jokiu komplikaciju nebuvo, tai po 2 dienu isleido.
Omrum
męs su sūnyčių tai keturias nes buvo biškiuka kraujosruvu akytese, bet šeip jei mamai ir vaikiukui viskas gerai, išleidžia po dveju- trijų dienėlių 4u.gif
oveja
nu jo sutinku
editukassk
penktadieni anksti ryte gimem - sekmadieni per pietus jau namuose buvom ax.gif

p.s. pas mano mažiuka irgi buvo kraujosruvu akyse
Doomsday
3-cia para isvykom namo
Šarlote
QUOTE(nareta20 @ 2008 04 16, 21:42)
3-cia para isvykom namo
*

Mes irgi
anoli
10 liepos nakti po cezario gimem, 16 isvaziavom namo smile.gif Gaunasi 6 dienas. smile.gif
Flirta
Su pirma 3 dienas, su antra taip pat, kadangi išpuolė šeštadienis, tai vistiek išleido, nes labai prašiausi, kitaip būčiau likus dar iki 1dienio smile.gif
minik
QUOTE(nareta20 @ 2008 04 16, 19:42)
3-cia para isvykom namo
*

Mus tai pat labai nenorom isleido trecia para (maziukas gime per mazo svorio, todel gydytojai per daug nesidziauge mano verzimusi namo) unsure.gif
sytes
As pagimdziau treciadieni, o penktadieni jau vaziavom namo.
Atisa
3 dienas mirksiukas.gif
Valmiera
Ir su pirmu, ir su antru sūneliu namo išvažiavome po 2 parų.
g.daiva
As trecia para gryzau namo ir po pirmo ir po antro gimdymo ax.gif
Laura_online
Trecia diena vaziavome namo smile.gif
VAE
po pirmo gimdymo 4 parą
po antro -2 parą
Ingulyte
Trecia diena.
*Liūtukė*
Darė cezarį , todėl namo paleido penktą diena;
O mano draugė, prieš 2 sav. pagimdė(darė cezarį) tai ją pralaikė 10d., bet ji Santariškėse dirba vyr.med.sesuo........paklausiau, kodėl taip ilgai, pasakė, kad jai kažkokius naujus vaistus įleido, kad viskas greičiau užgytų ...ir norėjo pažiurėti kaip jos organizmas reaguos į tą vaistą ax.gif
artita
4 parą...labai nukraujavau ir pirmą parą visai nesikėliau iš lovos, todėl dar vieną parą papildomai stebėjo mano būklę
edita1
labas.aš pagimdžiau antradieni,o į namus su dukryte grįžau kitos dienos pavakare.
tomulexxx
na kadangi mums buvo cz tai mus namucio paleido po 4 dienu.
vilmutee
su pirma dukryte 5 dienas, nes buvo uzkilusi temperatura
o su antraja trecia diena isleido namuciu biggrin.gif
vivuxs
trecia para jau gryzom i namus thumbup.gif
ravesa
Pagulde treciadienio vakare planiniam cezariui, o namo grizau antradieni, - isiprasiau, nes stogas vaziavo, o siulu isimti kita diena vyras atveze, tokiu atveju butu isejusi pilna savaite
Edirga
Pagimdžiau šeštadienio rytą, o pirmadienį namie jau buvom biggrin.gif
Divi
Kadangi buvo cezaris, tai po 5 dienų, kai išėmė siūles
grali
po abieju gimdymu namolio grizome po dvieju paru 4u.gif
LisaLove
atvaziavau penktadieni ryte, isvaziavau sekmadieni ryte smile.gif
ulyta
treciadienio nakti pasigimdziau o penktadieni per pietus jau lekeme namucio thumbup.gif
Renata J.G.
pirmadieni pagimdziau - penktadieni issizyziau namo smile.gif ir tai tik vos vos , nors buvo ne cezaris blush2.gif
ich
Kiek daug mamu grizo taip greit bigsmile.gif , mes gimem ketvirtadieni, isleido sekmadieni smile.gif
_blonde_
mes gimem pirmadieni nakti o ketvirtadieni ryte jau vaziavom namo 4u.gif
burbuliukas:)
Po nepilnu 3 dienu. 4u.gif
ssanta
5 dienas praleidom
ag143
tris paras buvome.
cvetocik
3 dienas biggrin.gif
Rikitikicik
Po cezario mane paleido 5-a para.
meskiniukas
su pirma 3 su antra8
sara26
O mes praleidom ligoninej savaite,kadangi lelyte buvo prisitraukus i plaucius vandens tad stebejo ja.
omny
Mes buwom 2 dienas. Pagimdziau 3ni, o 5ni paeme megineli kraujo is kulniuko apsirengem ir paleido i namus - na nors ir susiuta buwau, abi gerai jautemes su dukryte ir labai jau norejom i namus tai issiprasem blush2.gif
Migle79
AK praleidom 5 d. (po cezario) ir dar savaitele gulejom Santariskese, kadangi maziai buvo neisnesioti.
Lineja 29
Paleido 5 para ax.gif
evelina83
Po 2 dienu su vyru pabegom namo, nes nebuvo tikslo ten ilgiau buti, viskas buvo be komplikaciju, tai pabegom is ligonines, nae namie vis tiek daug smagiau smile.gif
GuTTe_
kadangi gime neisnesiotas, tai praleidom 2 savaites unsure.gif
Egliuz
Tai jei viskas gerai, Klaipedoj laiko tradiciskai 2 paras.
vilikaa
2dienas
xramunelex222
na man buvo cezaris tai paleido po nepilnai 6paru ax.gif smile.gif
zvaigzdeta
Man buvo Cezaris. Pagimdziau sekmadieni velai vakare. Jau treciadieni mane butu isleide, bet mazajam reikejo dar priaugti svorio ir paleido tik ketvirtadieni. Taigi isbuvom 4 paras.
*Jalta*
Nepilnas 3 dienas. ax.gif Trečiadienį vakare pagimdžiau, o šeštadienį ryte išleido. smile.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.