Kiek laiko praleidot ligonineje po gimdymo?
su pirma 6d,su antra 3 sv.
Nu cia priklauso nuo to kaip praejo gimdymas, kaip gimdei ir pan. As pati pagimdziau, jokiu komplikaciju nebuvo, tai po 2 dienu isleido.
męs su sūnyčių tai keturias nes buvo biškiuka kraujosruvu akytese, bet šeip jei mamai ir vaikiukui viskas gerai, išleidžia po dveju- trijų dienėlių
nu jo sutinku
penktadieni anksti ryte gimem - sekmadieni per pietus jau namuose buvom
p.s. pas mano mažiuka irgi buvo kraujosruvu akyse
3-cia para isvykom namo
10 liepos nakti po cezario gimem, 16 isvaziavom namo
Su pirma 3 dienas, su antra taip pat, kadangi išpuolė šeštadienis, tai vistiek išleido, nes labai prašiausi, kitaip būčiau likus dar iki 1dienio
As pagimdziau treciadieni, o penktadieni jau vaziavom namo.
3 dienas
Ir su pirmu, ir su antru sūneliu namo išvažiavome po 2 parų.
As trecia para gryzau namo ir po pirmo ir po antro gimdymo
Trecia diena vaziavome namo
po pirmo gimdymo 4 parą
po antro -2 parą
Trecia diena.
Darė cezarį , todėl namo paleido penktą diena;
O mano draugė, prieš 2 sav. pagimdė(darė cezarį) tai ją pralaikė 10d., bet ji Santariškėse dirba vyr.med.sesuo........paklausiau, kodėl taip ilgai, pasakė, kad jai kažkokius naujus vaistus įleido, kad viskas greičiau užgytų ...ir norėjo pažiurėti kaip jos organizmas reaguos į tą vaistą
4 parą...labai nukraujavau ir pirmą parą visai nesikėliau iš lovos, todėl dar vieną parą papildomai stebėjo mano būklę
labas.aš pagimdžiau antradieni,o į namus su dukryte grįžau kitos dienos pavakare.
na kadangi mums buvo cz tai mus namucio paleido po 4 dienu.
su pirma dukryte 5 dienas, nes buvo uzkilusi temperatura
o su antraja trecia diena isleido namuciu
trecia para jau gryzom i namus
Pagulde treciadienio vakare planiniam cezariui, o namo grizau antradieni, - isiprasiau, nes stogas vaziavo, o siulu isimti kita diena vyras atveze, tokiu atveju butu isejusi pilna savaite
Pagimdžiau šeštadienio rytą, o pirmadienį namie jau buvom
Kadangi buvo cezaris, tai po 5 dienų, kai išėmė siūles
po abieju gimdymu namolio grizome po dvieju paru
atvaziavau penktadieni ryte, isvaziavau sekmadieni ryte
treciadienio nakti pasigimdziau o penktadieni per pietus jau lekeme namucio
pirmadieni pagimdziau - penktadieni issizyziau namo
Kiek daug mamu grizo taip greit
mes gimem pirmadieni nakti o ketvirtadieni ryte jau vaziavom namo
Po nepilnu 3 dienu.
5 dienas praleidom
tris paras buvome.
3 dienas
Po cezario mane paleido 5-a para.
su pirma 3 su antra8
O mes praleidom ligoninej savaite,kadangi lelyte buvo prisitraukus i plaucius vandens tad stebejo ja.
Mes buwom 2 dienas. Pagimdziau 3ni, o 5ni paeme megineli kraujo is kulniuko apsirengem ir paleido i namus - na nors ir susiuta buwau, abi gerai jautemes su dukryte ir labai jau norejom i namus tai issiprasem
AK praleidom 5 d. (po cezario) ir dar savaitele gulejom Santariskese, kadangi maziai buvo neisnesioti.
Paleido 5 para
Po 2 dienu su vyru pabegom namo, nes nebuvo tikslo ten ilgiau buti, viskas buvo be komplikaciju, tai pabegom is ligonines, nae namie vis tiek daug smagiau
kadangi gime neisnesiotas, tai praleidom 2 savaites
Tai jei viskas gerai, Klaipedoj laiko tradiciskai 2 paras.
2dienas
na man buvo cezaris tai paleido po nepilnai 6paru
Man buvo Cezaris. Pagimdziau sekmadieni velai vakare. Jau treciadieni mane butu isleide, bet mazajam reikejo dar priaugti svorio ir paleido tik ketvirtadieni. Taigi isbuvom 4 paras.
Nepilnas 3 dienas.
|