Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FP Little people žaisliukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2
*Jalta*
Sveiki, pasidalinkim patirtimi apie FP Little people žaisliukus. Ar vaikučiai mielai žaidžia? Kokie įdomiausi? Kokio amžiaus vaikučiams kas tinka ir patinka? smile.gif 4u.gif

user posted image
user posted image

mama333
mes turime FP garažą.mažius nelabai žaidžia g.gif matyt per mažas(rašo nuo 1 iki 4m.).o gal per daug žaislų turi g.gif draugės viresnis tai labai mėgsta šį žaislą biggrin.gif
Kačia
Siais zaisliukais maziukas predejo zaisti 1m. 6men. - tai buvo gaisrine su sviesom ir garsais thumbup.gif Nuo to laiko esame sios serijos fanai lotuliukas.gif
Maziukui l. patinka tos serijos zaisliukai su muzika ir sviesom - tai mokyklinis autobusas, lektuvas, sunkvezimis thumbup.gif Labai patinka sodinti zmogeliukus, atidaruneti duris, sokti pagal muzika lotuliukas.gif
Dar turim arouosta, Nojaus laiva su zvereliais, tai jie saip sau. Su jais kartais vyresnysis pazaidzia (Nojus buna pasenes Dzekas Sperou blink.gif)
Neseniai isigijom ir ferma su priedais, tai ji mums antroje vietoje. Patinka, kad ten galima kazka uzdaryt, atidaryt, imesti. Labai patinka naminiai gyvuneliai su kailiukais wub.gif
Izida
Pradėjo žaisti kažkur nuo 2 m. ir dabar dar kartais pažaidžia.
SUNmom
mes turim traukinuka- cirka
su 15 zmogeliuku ir zvereliu
nuo 1.5 metu zaidzia
ir dabar jau 3.5 su sese 1.5 metu dalijasi
o traukinukas vaziuoja groja- pats megiamiausias zaislas pusbroliui kai i sveciu atvaziuoja- is kart pasiima..

is tikruju nuo 1.5 metu dar pagal paskirti neziadzia su tais zmogeliukais,, bet padelioja..pagrauzia..
o zaisti veliau jau ismoksta..
*Jalta*
Gal dar kas pasidalintų patirtimi... g.gif 4u.gif
Kristin
QUOTE(Kačia @ 2008 04 19, 15:04)
Su jais  kartais vyresnysis pazaidzia (Nojus buna pasenes Dzekas Sperou blink.gif)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Kotre
Pirmoje nuotraukoje- zoo- mano maziui labai tiko, nuo mazens, nuo kokiu 1,5 metuku ismoko tarti gyvunu pavadinimus alnglu k. Net as pati ne visus zinojau thumbup.gif dabar sunui beveik 4 meukui, darvis isijungia uzduoteles sito zidimuko.

vienzo, mums tas ABC ZOO vienas geresniu zaidimu thumbup.gif
*Jalta*
Labai įdomi jūsų nuomonė apie šios serijos žaisliukus, pasidalinkit... ax.gif 4u.gif
Limcamca
Mano mažius turėjo little people lėktuvą ir fermą, bet nesudomino schmoll.gif verysad.gif
*Jalta*
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 08, 13:14)
Mano mažius turėjo little people lėktuvą ir fermą, bet nesudomino  schmoll.gif  verysad.gif
*

O kokio jis buvo amžiaus, kai pirkot fermą? g.gif 4u.gif
Limcamca
QUOTE(rasras @ 2008 06 08, 14:28)
O kokio jis buvo amžiaus, kai pirkot fermą?  g.gif  4u.gif
*

Pusantru metuku 4u.gif
sena niekšė
maniškis buvo gavęs fermą vienerių metų proga -- tai mes, tėveliai, ir suaugę svečiai žaidėm įsijautę, o vaikas nelabai suprato kas čia yra. Tebeturim tą fermą -- pats ne itin dažnai žaidžia, bet kai draugų ateina, tai prisimena thumbup.gif
vyyšnia
Mes turim fermą smile.gif
ne itin dažnai žaidžia, bet kai draugai ateina tai iš karto išsitraukia bigsmile.gif
Pirkom kai buvo dviejų metukų. Kai nusipirkom tai mes su tėčiu pirmas dienas labai įsijautę žaidėm blush2.gif
lupipita
o mums ferma pati geriausias dabar, labiausiai zaidzia thumbup.gif
vėtrė
Mes turim pilį su karalium ir karaliene, pilis išsilanksto, su sostu, miegamuoju ir valgomuoju. Martynai tai vienas iš mylimiausių žaislų, ji nuo pat pirmos dienos kai gavo (2,5 m) per kalėdas, tai nepaleidžia dar lyg šiolei (4 m). Ten rašo nuo 2 iki 5 metų. Manau, kad gal dar kokius metelius pažais wub.gif
*Jalta*
4u.gif
erikiuxxx
musu einamiausias little people autobusas thumbup.gif
ir lektuvelis wub.gif thumbup.gif
siaip dar turime maisa zmogeliuku bet pokolkas tik ismetom doh.gif
turim ir garaza,bet paslepiau nes man atrodo dar per mazas tik uzlipa ant jo doh.gif biggrin.gif
siaip dar zaide su cirko traukiniu,
va tik su namu nelabai zaidzia,gal dar per mazas, nors namas gan mergaitiskas,bet pazystamos berniukui labai patiko tai ir mes nupirkome, bet nelabai domisi juo unsure.gif
Limcamca
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 06 23, 22:24)
musu einamiausias little people autobusas thumbup.gif
ir lektuvelis wub.gif  thumbup.gif

Tai tada jums reikia pirkti little people aeruosto komplekta ir komplekta kelių su mašinomis biggrin.gif
condoleeza
Aš saviškei (jai dabar beveik 1,8 mėn.) neseniai įtaisiau little people mokyklą. thumbup.gif Dabar tai žaislas nr.1. net miegoti eina su tų žmogeliukų kompanija, susiguldo šalia, sako "mano leliai" biggrin.gif . Kol kas tikrai nesigailiu, kad pirkau. Manau, tai smagus ir naudingas žaislas - tiek lavinamąja, tiek emocine prasme. Norėčiau nupirkti dar kažką iš šios serijos, tik vis svarstau, ką g.gif Iš to ką nužiūrėjau, mane labiausiai sudomino štai šie variantai: miestas; tokios kaladėlės ir traukinukas. Jei kas turit šiuos žaislus, būtų įdomu išgirsti nuomonę. ax.gif
Limcamca
QUOTE(condoleeza @ 2008 06 28, 12:53)
Aš saviškei (jai dabar beveik 1,8 mėn.) neseniai įtaisiau little people mokyklą.  thumbup.gif Dabar tai žaislas nr.1. net miegoti eina su tų žmogeliukų kompanija, susiguldo šalia, sako "mano leliai"  biggrin.gif . Kol kas tikrai nesigailiu, kad pirkau. Manau, tai smagus ir naudingas žaislas - tiek lavinamąja, tiek emocine prasme. Norėčiau nupirkti dar kažką iš šios serijos, tik vis svarstau, ką  g.gif Iš to ką nužiūrėjau, mane labiausiai sudomino štai šie variantai: miestas; tokios kaladėlės ir traukinukas. Jei kas turit šiuos žaislus, būtų įdomu išgirsti nuomonę.  ax.gif
*

Mano vaikai turi traukinuką. Kasdien važinėja. Nes jis toks įdomus: pastūmus ir pats važiuoja, ir muzikytės ten visokios ir veiksmai. Bet iš fotkės, tai truputuką kitaip atrodo. Gal, koks europietiškas variantas g.gif Bet, kaip žaislas labai patinka vaikams thumbup.gif
adrija
Turim garažą.Na,man tai iš šono tas žaislas niekuo neįpatingas,bet vaikus kažkas prie jo traukia.
erikiuxxx
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 27, 17:36)
Tai tada jums reikia pirkti little people aeruosto komplekta ir komplekta kelių su mašinomis  biggrin.gif
*

o kur gauti unsure.gif
Limcamca
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 07 17, 00:54)
o kur gauti unsure.gif
*

Savęs reklamuoti negaliu unsure.gif Bet, manau ir parduotuvėse yra 4u.gif
Akutore
Turime kavos gerimo rinkinuka, ferma ir princesiu pili, zaidzia, kas jai belieka biggrin.gif Tik FP zmogeliukai maniskes nedomina, juos pakeicia kitais mazais zmogeliais, net kinderiais visokiais)))
lauksna
Turime mokyklą, dukrai treji buvo, kai nupirkau, nesudomino visai... Iki šiol nežaidžia, nors kartais vis ištraukiu...
ruteliux
zaidziam ir mes su sitais zaisliukais 4u.gif
*Jalta*
QUOTE(lauksna @ 2008 07 25, 19:32)
Turime mokyklą, dukrai treji buvo, kai nupirkau, nesudomino visai... Iki šiol nežaidžia, nors kartais vis ištraukiu...
*

Mes kaip tik galvojome mokyklą pirkti, tai gal kažką kita įsigysime. doh.gif 4u.gif
gielux
QUOTE(rasras @ 2008 08 26, 15:04)
Mes kaip tik galvojome mokyklą pirkti, tai gal kažką kita įsigysime.  doh.gif  4u.gif
*

Mes turim mokyklą, tai mums thumbup.gif Dar traukinį nusipirkom ir super žaislas. Jau puse kambario užgriozdinom Little People doh.gif Bet jie maniškei thumbup.gif Net didžioji sesė prisijungia pažaist. lotuliukas.gif
perlixike
mano maziui tai labiausiai su gyvuneliais patinka zaisti, su masinom, zmogeliukais. dar kartais lektuva issitraukia smile.gif
Atlantida
Ieskom FP little people garazo, jei kas jau nebezaidzia - laukiam pasiulymu i a.ž.
*Jalta*
smile.gif 4u.gif
Trijų vaikų tėvelis
Ir mes Little people gerbejai, kiek visko turim doh.gif kur bepasisuksi namie,ten rasi zmogiuka ar zveriuka,vakar jau net savo bate radau,matyt mazoji ikiso lotuliukas.gif bet labai vaikam patinka thumbup.gif
Kačia
Gal kas galit patarti, kuris is siu zaisliuku butu idomesnisar Piratu laivas
http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruO...6790?ref=Search

ar parkas
http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruO...5583?ref=Search

Gal kas turit ir galetu pasidalit savo patirtim 4u.gif
Limcamca
QUOTE(Kačia @ 2008 10 21, 11:14)
Gal kas galit patarti, kuris is siu zaisliuku butu idomesnisar Piratu laivas
http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruO...6790?ref=Search

ar parkas
http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruO...5583?ref=Search

Gal kas turit ir galetu pasidalit savo patirtim 4u.gif
*

Abu įdomūs. Karuselėse daugiau veiklos. Įdomiausia prikabinti mašinytę ir paleisti ją amerikietiškais kalneliais. Piratų laive įdomiausia, patranką šaudyti 4u.gif
*Jalta*
4u.gif
Casual
nei su namu nei su ferma nei su traukiniu stotim nezaidzia, bet va zvereliai ir zmoguciai pats einamiausias zaidimas ... tik jie buna i Lego namus ir mashinas sukraustyti lotuliukas.gif
melionas.geltonas
Mum visiškai nepasiteisino oro uostas,taukiniu stotis,o vat piratu laivas ir Pilis tai labai wub.gif thumbup.gif
*Jalta*
QUOTE(melionas.geltonas @ 2008 12 01, 14:06)
Mum visiškai nepasiteisino oro uostas,taukiniu stotis,o vat piratu laivas ir Pilis tai labai  wub.gif  thumbup.gif
*

smile.gif 4u.gif
julija4ever
Mes turime ferma ir zoologijos soda, abu superiniai, kiekviena diena su jais zaidzia thumbup.gif Tik gyvuneliai patinka labiau, net zmogeliukai.
gandriuke...
QUOTE(mama333 @ 2008 04 17, 19:26)
mes turime FP garažą.mažius nelabai žaidžia g.gif matyt per mažas(rašo nuo 1 iki 4m.).o gal per daug žaislų turi g.gif draugės viresnis tai labai mėgsta šį žaislą biggrin.gif
*

QUOTE(adrija @ 2008 07 13, 17:45)
Turim garažą.Na,man tai iš šono tas žaislas niekuo neįpatingas,bet vaikus kažkas prie jo traukia.
*

na man tas garazas patiko, kazkaip atrodo , kad berniukui turetu patikt ax.gif
zadam maziui dovanot gimtadienio proga smile.gif
laurada
Turim Gaisrine, aerouosta, autobus, lektuba, zoo soda ir dar taip atskirai pirktu zmogeliuku, tai vienas kambarys yra kaip zaislu sandelys doh.gif
Labiausiai zaidzia su zveriukais ir zmogeliukais, susideda i maisus ir vaiksto biggrin.gif
Aerouostas nemazas, galvojau patiks su masinytemis vazinetis, bet schmoll.gif norejau garaza pirkti, bt jei ten nesivazineja su juo ir su garazu nezais schmoll.gif

Dabar ieskom fermos-naminiu gyvuneliu ir tvoreliu, gal kas atsizaidet ir turit parduot 4u.gif
Limcamca
QUOTE(melionas.geltonas @ 2008 12 01, 15:06)
Mum visiškai nepasiteisino oro uostas,taukiniu stotis,o vat piratu laivas ir Pilis tai labai  wub.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Aš irgi pastebėjau, kad aeruostai nelabai domina vaikus g.gif

QUOTE(laurada @ 2009 03 19, 13:23)
Turim Gaisrine, aerouosta, autobus, lektuba, zoo soda ir dar taip atskirai pirktu zmogeliuku, tai vienas kambarys yra kaip zaislu sandelys  doh.gif
Labiausiai zaidzia su zveriukais ir zmogeliukais, susideda i maisus ir vaiksto  biggrin.gif
Aerouostas nemazas, galvojau patiks su masinytemis vazinetis, bet  schmoll.gif  norejau garaza pirkti, bt jei ten nesivazineja su juo ir su garazu nezais  schmoll.gif

Dabar ieskom fermos-naminiu gyvuneliu ir tvoreliu, gal kas atsizaidet ir  turit parduot  4u.gif
*

Garažas mano galva yra daug įdomesnis už aeruostą. Jau vien dėl to, kad ten garsų yra ax.gif
*Jalta*
4u.gif
gandriuke...
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 18, 17:27)
na man tas garazas patiko, kazkaip atrodo , kad berniukui turetu patikt  ax.gif
zadam maziui dovanot gimtadienio proga  smile.gif
*

na mes kaip ir zadejome nupirkome savo sūneliui ta garaza, ir zinokit jokio per didelio susizavejimo jam jis nesukele unsure.gif O taip galvojau , kad patiks verysad.gif Su tom masinytem vazineja, keleta kartu nuleido masinas, paziurinejo, o dabar stovi ir vieta uzima ... Na gal dar ateis susidomejimas ... g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2009 03 23, 10:10)
drinks_cheers.gif Aš irgi pastebėjau, kad aeruostai nelabai domina vaikus  g.gif
Garažas mano galva yra daug įdomesnis už aeruostą. Jau vien dėl to, kad ten garsų yra  ax.gif
*

Gal kaip koks vaikas...
saulelydis:)
Mes turim mokykla, bet maniskei visai neidomus tas zaidimas, stovi padetas schmoll.gif
bailutyte
savajai kaledu proga pirkom zoo soda ir zaidimu aikstele, tai zoo taip ir dulkejo, o vat aikstele tai labai patinka, nors ir mazute, bet nuolat leidzia zmogiukus nuo ciuozyklos ir supa ant supynes, dar labai megsta dvirtuku vezint...
mamkexx
Maniskis dievina little people garaza thumbup.gif
Gemini
Sveiki.
Mes irgi esame Little people fanės. Dukrytė gal dar ne visai pagal paskirtį žaidžia, bet delioja, tamposi per dienas tuos gyvūnėlius. Žmogeliukai nelabai domina, zoologinė ji pas mus biggrin.gif Temiškai nelabai žaidžia, bet neseniai gavusi kolekcijos papildymą iš pačio rytą bėga pasilabinti. Turiu galvos skausmą: užsakiau iš Hobby Hall paskutinę jų gyvavimo dieną dukrytei pilį, dar sąskaitos negavau, bet suku galvą kuri pilis įdomesnė:
user posted image
ar vis tik user posted image
Aš labiau esu senų Little people mylėtoja, tų, kurie pastatomi, nesilankstančiom kojom, tad linkstu į antrą variantą. Gal ką galit patarti?
muminukas
maniškiui labai patinka dinozaurai - turime 3 rūšių thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.