Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KET pažeidimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mergaiciuke_25
Gal kas zinote ka tai reiskia LR ATPK 284 - 1; 30; 31-1; 124 - 2? Gavau 100 Lt baudos sad.gif
marpl
ATPK- Administracinių teisės pažeidimų kodeksas, o tie skaiciukai- straipsniai.
Jei netingi, tai nueik i psl www.lrs.lt arba www.tm.lt. Ten yra visi kodeksai, ir pasiziurek tuos straipsnius. Kartais jie priraso nebutu dalyku, tad kartais visai nieko su savimi tureti kodeksa smile.gif
Tox
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2006 06 21, 15:36)
Gal kas zinote ka tai reiskia LR ATPK 284 - 1; 30; 31-1; 124 - 2? Gavau 100 Lt baudos sad.gif
*

virsijai greiti:)
124 str. 2 d. Nustatyto greičio viršijimas nuo 10 iki 20 kilometrų per valandą -

užtraukia baudą vairuotojams nuo penkiasdešimties iki vieno šimto litų
o visa kita yra bendros nuostatos
real_cat
labutis visoms...smile.gif
nezinojau kur rasyt tema apie dviracius..bet kadangi sios info reikia man egzaminui, tai gal jus pagelbesit sad.gif ?
Destytojas aiskiai uzsimine kad per egzamina uzduos klausima..kokia bauda pesciajam uzh ejima dviraciu taku ... ar jus zinote?
pagelbekit ...

radau vat sita tik info ..
Kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas, taip pat vairuotojų pareigų pėstiesiems, išskyrus nurodytas šio straipsnio pirmojoje dalyje, nevykdymas, stovėjimas ant šaligatvio, kai nėra tai leidžiančių kelio ženklų, stovėjimas ant vejos, pėsčiųjų (dviračių) tako arba važiavimas šaligatviu, veja ar pėsčiųjų (dviračių) taku – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto iki vieno šimto penkiasdešimties litų.
Noa
Tai gal kaip už ėjimą ne vietoj, t.y ne per perėją?
real_cat
QUOTE(Noa @ 2006 12 18, 01:21)
Tai gal kaip už ėjimą ne vietoj, t.y ne per perėją?
*

o tai ne per pereja 50lt??
oj nezinau net...cia lyg ir zenklu nepaisymas... g.gif doh.gif
com
Keliu eismo taisyklese parasytos pesciuju pareigos ir draudimai. Vienas is draudimu punktu yra tai, kad pestiesiems draudziama eiti dviraciu taku.

O baudos reiketu ieskoti ATPK 131 str. - bauda gali skirtis nuo sukeltu pasekmiu.
real_cat
QUOTE(com @ 2006 12 18, 13:27)
Keliu eismo taisyklese parasytos pesciuju pareigos ir draudimai. Vienas is draudimu punktu yra tai, kad pestiesiems draudziama eiti dviraciu taku.

O baudos reiketu ieskoti ATPK 131 str. - bauda gali skirtis nuo sukeltu pasekmiu.
*

Aciu uzh pagalba:)! clap.gif aciuks.gif
rusaite
gal kas is cia esanciu konkreciai zino, noreciau kad pasidalintumete ziniomis ax.gif mano sunelis vis megsta palakstyti su masina, nors vairuotojo pazymejimo neturi. nes neturi dar ir 18 metu. as ji vis pagasdinu, kad jei sustabdys policija, mokesi tukstantines baudas ( aisku ne is mano kisenes o is savo ). o jis man atsauna, kad bauda nedidele. netikiu g.gif
šaškė_diktatūra
QUOTE(rusaite @ 2007 04 12, 19:52)
gal kas is cia esanciu konkreciai zino, noreciau kad pasidalintumete ziniomis  ax.gif mano sunelis vis megsta palakstyti su masina, nors vairuotojo pazymejimo neturi. nes neturi dar ir 18 metu. as ji vis pagasdinu, kad jei sustabdys policija, mokesi tukstantines baudas ( aisku ne is mano kisenes o is savo ). o jis man atsauna, kad bauda nedidele. netikiu  g.gif
*

Mokes ir sunelis ir jus nes davet masina neturinciam teise vairuoti (aisku galima meluot kad pats raktus nugvelbe nu zodz.). Baudos dydziai na net nezinau. Vienam dideli kitam ne. Jie tokie:

128str. 1d.
Transporto priemonės vairavimas neturint tam teisės vairuoti transporto priemonės
300-500Lt

ir

128str. 3d.
Transporto priemonės perdavimas vairuoti neturinčiam teisės vairuoti transporto priemones
200-400Lt
anglė_ligonė
Man rodos 300-500lt.O jei dar neblaivus koks,tai isvis tukstanciai. unsure.gif
Vytautas :)
gal kas is cia esanciu konkreciai zino, noreciau kad pasidalintumete ziniomis  ax.gif mano sunelis vis megsta palakstyti su masina, nors vairuotojo pazymejimo neturi. nes neturi dar ir 18 metu. as ji vis pagasdinu, kad jei sustabdys policija, mokesi tukstantines baudas ( aisku ne is mano kisenes o is savo ). o jis man atsauna, kad bauda nedidele. netikiu  g.gif
*

Nepilnamečiui -- 150-300 litų. O Jūs proto turite vaikui duoti automobilį, kuris nemoka KET ir dar normaliai protelio nėra???
wow
*

mamyte kaip tu vaikui duoti masina vairuot kai jis teisiu neturi doh.gif

nors pati su vyru mokinuos vaziuot keli kur niekad masinu nera, tai is kazkur atsirado policija blink.gif tai su 20 lt prasisukom lotuliukas.gif bet taip buvo pirmas ir paskutinis kartas kai vaziavau be teisiu kely doh.gif
scorpioneeee
Aš tai žinau kad jei pagauna be teisių, tai po to kažkaip atima teisę dar 2 metus laikytis teises, tai jei pagaus, tai tik 20metelių jas išsilaikyti galės geriausiu atveju...

Ai, beje, jei padaro avariją su automobiliu, ir dar yra kaltas, tai draudimas neapmoka nuostolių, viską reikia apmokėti iš savos nuosavos kišenės, nors mašina ir buvo drausta...
mercedes
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 04 13, 09:22)

Ai, beje, jei padaro avariją su automobiliu, ir dar yra kaltas
*

Ir jeigu avarijos metu nukencia zmones ir gresia "poilsis" uz grotu,tai teisiu gali visai nematyti(instruktorius taip sake).Tikiuosi itikinom?? mirksiukas.gif
anglė_ligonė
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 04 13, 09:22)
Aš tai žinau kad jei pagauna be teisių, tai po to kažkaip atima teisę dar 2 metus laikytis teises, tai jei pagaus, tai tik 20metelių jas išsilaikyti galės geriausiu atveju...

Ai, beje, jei padaro avariją su automobiliu, ir dar yra kaltas, tai draudimas neapmoka nuostolių, viską reikia apmokėti iš savos nuosavos kišenės, nors mašina ir buvo drausta...
*

Nemokes jokiu atveju draudimo kompanija pinigu,nes sakykim,net jei as savo masina apsidrausciau ant savo tetes,tai jei as irgi padaryciau avarija,draudimas nemoketu (nes man drausti kainuoja virs 1000lt,o tetei-300lt).
Tegu jis jau pradeda mokytis vairuot,nes galima pradet mokytis,kai esi 1 metais jaunesnis,nes nera protelio pas tokius dar,labai neatsakinga leist manyciau. 4u.gif
agniukutis
O kokia bauda, jei turi teises, bet pamirsti jas pasiimti su savimi?

p.s. butu tai mano vaikas - tikrai padaryciau viska, kad nevazinetu, juk neduok Dieve, jei kas jam atsitiktu ar kitiems, kaltintumete save visa gyvenima, juk masinos rakteliai ne dramblys, galima ir paslepti.
Piranij@
Bauda tai buis ta pati, nes pazeidimo sudetis yra vairavimas be pazymejimo (t.y. nesvarbu ar neturi is via, ar pametei, ar rankinuke nerandi.
Tik yra vienas dalykas - niekur neparasuyta per kiek laiko reikia ji parodyt, taigi - jei sustabde mieste - galite paskambinti, kad kas nors atveztu smile.gif
rusaite
smile.gif+2007 04 12, 21:51-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 12, 21:51)
Nepilnamečiui -- 150-300 litų. O Jūs proto turite vaikui duoti automobilį, kuris nemoka KET ir dar normaliai protelio nėra???
*

mielasis, jis nuo 10 ties metu autobusa SCANIA 35 vietu vairuoja sunglasses2.gif ( past kazin ar sugebetum lotuliukas.gif ) bet ne tame esme. apie leidima vairuoti, aisku, be teisiu cia negali buti ir kalbos, situaciju ivairiausiu buna ir kebliausiu kelyje, o metai tai savo minusa duoda.
aciu visiems pasireiskusiems smartass.gif
QUOTE(rusaite @ 2007 04 13, 20:40)
mielasis, jis nuo 10 ties metu autobusa SCANIA 35 vietu vairuoja  sunglasses2.gif ( past kazin ar sugebetum  lotuliukas.gif ) bet ne tame esme. apie leidima vairuoti, aisku, be teisiu cia negali buti ir kalbos, situaciju ivairiausiu buna ir kebliausiu kelyje, o metai tai savo minusa duoda.
aciu visiems pasireiskusiems  smartass.gif
*

Koks skirtumas, vistiek protelio nėra pas jį dar.
Be to, Jūsų žiniai, turiu visų kategorijų vairuotojo pažymėjimą, jaunystėje dalyvavau ralyje su trečiu žiguliu smile.gif Kaime vairuodavau traktorių, vadeliodavau arklį ir taip toliau. Tačiau vistiek, būdamas vaikas, nerizikuodavau kažkam dėl savo tėvų abejingumo atimti gyvybę/sužaloti vairuodamas mieste be teisių...
rusaite
smile.gif+2007 04 13, 22:03-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 13, 22:03)
Be to, Jūsų žiniai, turiu visų kategorijų vairuotojo pažymėjimą, jaunystėje dalyvavau ralyje su trečiu žiguliu  smile.gif Kaime vairuodavau traktorių, vadeliodavau arklį ir taip toliau. Tačiau vistiek, būdamas vaikas, nerizikuodavau kažkam dėl savo tėvų abejingumo atimti gyvybę/sužaloti vairuodamas mieste be teisių...
*

aciu, aciu, raliste bicycle.gif bye1.gif
Essexgirls
smile.gif+2007 04 13, 23:03-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 13, 23:03)
Be to, Jūsų žiniai, turiu visų kategorijų vairuotojo pažymėjimą, jaunystėje dalyvavau ralyje su trečiu žiguliu  smile.gif Kaime vairuodavau traktorių, vadeliodavau arklį ir taip toliau. Tačiau vistiek, būdamas vaikas, nerizikuodavau kažkam dėl savo tėvų abejingumo atimti gyvybę/sužaloti vairuodamas mieste be teisių...
*

bet kaip tau dave vairuot jaunysteje neturinciam protelio g.gif g.gif
kartais is pasisakymu suauges atrodo daugiau jo neturi biggrin.gif
šaškė_diktatūra
QUOTE(Essexgirls @ 2007 04 15, 00:59)
bet kaip tau dave vairuot jaunysteje neturinciam protelio g.gif  g.gif
*

Raliuose net ir dabar dalyvauna ir vaikai. Yra bureliai tam skirti. Bet tai yra su spec. masinomis ir tik tam skirtose trasose, o ne keliuose, kurie skirti susisiekimui. Reikia biski skirti tokius dalykus pries saipantis is zmoniu.
QUOTE(Essexgirls @ 2007 04 15, 00:59)
bet kaip tau dave vairuot jaunysteje neturinciam protelio g.gif  g.gif
*

Ralyje vairavimas -- visai kas kita. O ir pagal KET, arklį galima vadelioti nuo 14 ar 12 metų.
Essexgirls
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 15, 03:14)
Raliuose net ir dabar dalyvauna ir vaikai. Yra bureliai tam skirti. Bet tai yra su spec. masinomis ir tik tam skirtose trasose, o ne keliuose, kurie skirti susisiekimui. Reikia biski skirti tokius dalykus pries saipantis is zmoniu.
*

net nebandau saipytis g.gif ,bet nelabai tikiu kad tik burelyje ralistu mokesi vazinet ar vazinejo,nes dazniausiai tokie vaikai pasiciumpa ir kartkartemis ir tevu masinas ,as manau moteris paklause kokia bauda o neklause kokio jos vaikas tokio amziaus protelio,ar klause g.gif nes as is savo vaiku zinau 15 metu noras vaziuot didelis tik tuo gerai kad didelis labai judejimas ir tevas kaip aki saugo raktelius biggrin.gif
siaip jei turi ka pasakyt toje temoje atsakyk konkreciai,o ne su isvedziojimas drinks_cheers.gif 4u.gif
Bekasė
QUOTE(Piranij@ @ 2007 04 13, 19:38)
Bauda tai buis ta pati, nes pazeidimo sudetis yra vairavimas be pazymejimo (t.y. nesvarbu ar neturi is via, ar pametei, ar rankinuke nerandi.
*

jeigu neklysti, tai cia yra totali nesamone
šaškė_diktatūra
QUOTE(Essexgirls @ 2007 04 15, 11:47)
net nebandau saipytis g.gif ,bet nelabai tikiu kad tik burelyje ralistu mokesi vazinet ar vazinejo,nes dazniausiai tokie vaikai pasiciumpa ir kartkartemis ir tevu masinas ,as manau moteris paklause kokia bauda o neklause kokio jos vaikas tokio amziaus protelio,ar klause  g.gif nes as is savo vaiku zinau 15 metu noras vaziuot didelis tik tuo gerai kad didelis labai judejimas ir tevas kaip aki saugo raktelius biggrin.gif
siaip jei turi ka pasakyt toje temoje atsakyk konkreciai,o ne su isvedziojimas drinks_cheers.gif  4u.gif
*

Cia jau auklejimo klausimas ar vaikas raktelius pasiciups. man duodavo pavairuoti ir 10. Bet nuosavam kieme arba misko keliuke arba stadijone. O i trasa isvaziavau su seneliu su M raide nuo 16.5 metu. Tais laikais leisdavo mokytis savarankiskai. Pradzioje vazinejome kaimo keliukais visokiais. Po to isleido i nejudria gatve visiskai tarp miestuku. O i Vilniu ivaziavau jau tik po teisiu islaikymo, kurias beja islaikiau lengvai. Seip vat man tuometine tvarka, kad nuo 16 metu su tevais galima mokytis vairuoti labai patiko. Igudziai vairavimo daug geresni buvo gavus teises. Galetu ir dabar tokia tvarka priimti. Ir temos autorei su sunumi bedos nebutu. Sedetu ji salia ir galetu vaikinas pavairuot.
rusaite
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 15, 15:16)
Cia jau auklejimo klausimas ar vaikas raktelius pasiciups. man duodavo pavairuoti ir 10. Bet nuosavam kieme arba misko keliuke arba stadijone. O i trasa isvaziavau su seneliu su M raide nuo 16.5 metu. Tais laikais leisdavo mokytis savarankiskai. Pradzioje vazinejome kaimo keliukais visokiais. Po to isleido i nejudria gatve visiskai tarp miestuku. O i Vilniu ivaziavau jau tik po teisiu islaikymo, kurias beja islaikiau lengvai. Seip vat man tuometine tvarka, kad nuo 16 metu su tevais galima mokytis vairuoti labai patiko. Igudziai vairavimo daug geresni buvo gavus teises. Galetu ir dabar tokia tvarka priimti. Ir temos autorei su sunumi bedos nebutu. Sedetu ji salia ir galetu vaikinas pavairuot.
*

tai va, gi, kad atsisesti su tuo vaiku, tai reikia pirmiausia M zenklais apsikarstyti visus sonus. o tu toki berna isodyk, kad gudrus i tokia masina, jam gi sarmata vaziuot blink.gif ir dar mama salia schmoll.gif jam jau cia butu virsune
Freke
rusaite, kiek matau tikslaus atsakymo neradai o tik pamokymus ir visokiu patarimus... netingejau ir i www.google.lt nosi ikisau va prasau atsakymas i tavo klausima
cia
šaškė_diktatūra
QUOTE(rusaite @ 2007 04 15, 19:10)
tai va, gi, kad atsisesti su tuo vaiku, tai reikia pirmiausia M zenklais apsikarstyti visus sonus. o tu toki berna isodyk, kad gudrus i tokia masina, jam gi sarmata vaziuot  blink.gif ir dar mama salia  schmoll.gif jam jau cia butu virsune
*

Tai tegu palaukia geriau. Nu prisidirbs bedos dar. Jis gal ir gerai vairuoja, bet ivaziuos kazkoks durnius i ji. O kaltas bus neturintis teisiu. Baudos tada tukstanciais. Uz avarija neturint teisiu. Yra dabar ir nuo 16 metu teises, bet kad ten masinos tokios, kad puse svieto paieskot reikia. Mazytes baisiai.
rusaite
QUOTE(Frekenbok @ 2007 04 15, 21:08)
rusaite, kiek matau tikslaus atsakymo neradai o tik pamokymus ir visokiu patarimus... netingejau ir i www.google.lt nosi ikisau va prasau atsakymas i tavo klausima
cia
*

na, dabar man viskas aisku, ir jokiu isvedziojimu smile.gif didelis aciu aciuks.gif
Julius3
QUOTE(agniukutis @ 2007 04 13, 12:49)
O kokia bauda, jei turi teises, bet pamirsti jas pasiimti su savimi?

Rei uzhmirshai teises namie, tai skiria kiti nusizhengimai ar kazhkas panashaus, nuo 20-40 Lt.
agniukutis
QUOTE(Julius3 @ 2007 04 17, 07:47)
Rei uzhmirshai teises namie, tai skiria kiti nusizhengimai ar kazhkas panashaus, nuo 20-40 Lt.
*

Oi, o mane jau buvo prigasdine trizenklem sumom, aciu 4u.gif
lukne1
nu, nezinau, kaip su tom baudom,bet mane sustabde be teisiu (buvau palikus namie, tik dokumentus i kisene isimeciau), o kai pamaciau "zaliukus" tai akyse išvydau ir savo pinigine, kuri liko ant stalo....is karto pasakiau policininkui, kad palikau namie...tai tik pasiteiravo ,ar tikrai jas turiu ir paleido:) aciu jam.....kazkur girdejau,kad galima susitart, jog atvesi, jei jas turi ir nebaudzia, bet cia jau nuo pacio policininko priklauso........
dinaja
Sveiki, turi kvailą klausimą, bet man aktualų blush2.gif Turėjau pirmą susidūrimą su policiją doh.gif doh.gif doh.gif Mano ratus užblokavo kelių tarnyba. Nuėjau i policijos mašina, ten visaip kaip gailėjausi, nes kai pasakė, kad minimum bauda už ne vietoje paliktą mašina nuo 100Litų doh.gif Man visai kaip besigailint ir besumušant kumščiu į krūtinę - kad niekada niekada daugiau taip nedarysiu, policininkas sako, tai tada rašom protokolą - tik 40litų, - atrodo moku tiems kelininkams, kurie prižiūri aikštelę (bent jau aš taip supratau). Kažką ten rašė rašė, po to sako, šį kartą įspėjam. Atsisveikinom. Nei pasirašiau kur, nei davė man ką nors - nieko. Dabar lyg ir laukiau paštu atsiunčiant kvito, bet trečia savaitė ir nieko. Pažįstami pradėjo sakyt, kad reikia pačiai be kvituko mokėtis banke, nes kai gausiu per antstolius - bus suma žymiai didesnė blink.gif Tai ir nebežinau kur kreiptis, nes niekada nesusidūriau su tokia problema. Gal kam nors buvo panašiai ir patartų kaip man elgtis blink.gif
Acacia
Na iš šito pasakojimo, tai spėju, kad jokio kvito jums neišrašė smile.gif
Bent jau ta frazė "šį kartą įspėjam" panaši į tai, kad paleido be baudos smile.gif

Nors tiksliai nežinau, bet pabandysiu paspėlioti - juk turėtų būti kokia nors informacija, pasiskambinus ar nuvažiavus į kelių policiją, pagal pavardę turėtų pasakyt, ar kabo kokia nors skola g.gif Pataisykit kas, jei klystu rolleyes.gif
dinaja
Bandziau aiskiai isdestyti visa situacija rolleyes.gif gal nelabai aisku. Nes ir man neaisku - buvau strese ir nezinojau ka daryti smile.gif Jokio kvituko negavau, niekur nepasirasiau - tai gal ir nieko nereikia, gal cia reiskiasi, kad pasigailejo? blink.gif tai laukiu istoriju, gal kam teko susidurti su panasia situacija? g.gif
patrakusi
QUOTE(dinaja @ 2007 05 21, 16:01)
Bandziau aiskiai isdestyti visa situacija  rolleyes.gif  gal nelabai aisku. Nes ir man neaisku - buvau strese ir nezinojau ka daryti smile.gif Jokio kvituko negavau, niekur nepasirasiau - tai gal ir nieko nereikia, gal cia reiskiasi, kad pasigailejo?  blink.gif tai laukiu istoriju, gal kam teko susidurti su panasia situacija?  g.gif
*

Na tai jeigu nieko neisrase, nieko nepasiraset, ir pasake kad ispeja, tai ir psio - pasaka baigesi laimingai... 4u.gif Jei duotu baudos tai turetu duoti kvita ir su juo reiktu eiti i banka moketi... 4u.gif
dinaja
Tikiuosi, kad negausiu su antstoliais dvigubos baudos blink.gif
denaxa
QUOTE(dinaja @ 2007 05 21, 18:05)
Tikiuosi, kad negausiu su antstoliais dvigubos baudos  blink.gif
*

Tikrai negausi,gali miegot ramiai mirksiukas.gif Pirma,jei pasake,kad ispeja,reiskia,paleidzia be baudos,bet tas ispejimas atrodo pas juos fiksuojasi.O antra,pagal dabartinius istatymus,anstoliams neturi teises perduoti neispeje skolininko,taigi buk rami 4u.gif bigsmile.gif
MyWay
kai praeis pusmetis, galima ir nemokėti jokios sumos. pagal įstatymo numatytą kodeksą, kai pats kreipiesi, kad terminas pasibaigęs. biggrin.gif (baudos už kelius)
dinaja
Manau jie surask mane greiciau, nereiks nei pusmecio smile.gif
šaškė_diktatūra
Neieskos net smile.gif jei pasake ispejam vadinasi atsipirkai tik ispejimu smile.gif
little bear
Sveiki,
ar dažnai jus policininkai "nukerta? už ką?
Mane tai pirmakart siandie nubaude, o atrodo taip atsargiai vazineju- nepraleidau bobuciu per pereja doh.gif doh.gif
Zvaigzdute^
Tphu tphu tphu, bet dar ne kart nebuvo uz ka baust bigsmile.gif sustabde tai buvo pora kartu, bet siaip patikrinti ax.gif
marlen
QUOTE(little bear @ 2008 04 16, 21:40)
Sveiki,
ar dažnai jus policininkai "nukerta? už ką?
Mane tai pirmakart siandie nubaude, o atrodo taip atsargiai vazineju- nepraleidau bobuciu per pereja doh.gif  doh.gif
*

kokio dydžio bauda?aš dažnai ir nepraleidžiu blush2.gif
ooo
QUOTE(marlen @ 2008 04 17, 15:29)
*

keik suptarau pagal ATPK 124 prim straipsnio antra dali - nuo penkiasdešimties iki vieno šimto litų.
Riuriu
dirzai, perejos, greitis, bet ne karto nedriso nubaust, tik papamokslauja ir paleidzia, gal siaip stabdo, paflirtuot laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 04 17, 15:29)
aš dažnai ir nepraleidžiu blush2.gif
*

sunku su tom bobulkom, tai deda koja tai atgal, metosi, o poto po ratais tiesiai bega blink.gif zudosi gal unsure.gif
little bear
QUOTE(marlen @ 2008 04 17, 16:29)
*

bauda tai nuo 100 iki 200 LT arba teisiu atemimas nuo 1 iki 6 men doh.gif doh.gif
laukiu komisijos verysad.gif
Papildyta:
cia galit rasti nuobaudas (šone pasirinkit nuobaudos už KET pažeidimus)
http://kelias.avilda.lt/KET/ket.html
relax
Jo, mane ir nerealiai erzina, kai sustoja moteriskes prie perejos ir bendrauja...Sustoji praleisti, pastovi 5min. tikedama kad laukia pereiti, o jos net nepamoja,kad savo reikalais uzsiima. ax.gif Uch, negaliu tokiu mylet... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.