Sveikos, gal kur matėt pirkt paaukštinimą normaliai kėdei? Vaikas jau išaugo iš maitinimo kėdutės, o normali kėdė dar per aukšta.
Ar būna tokių dalykų pirkt, gal kas matėt?
Sveikos, gal kur matėt pirkt paaukštinimą normaliai kėdei? Vaikas jau išaugo iš maitinimo kėdutės, o normali kėdė dar per aukšta.
Ar būna tokių dalykų pirkt, gal kas matėt?
Mačiau.Yra klaipėdoj Premaman parduotuvėj, tokios pagalvėlės ant kėdės pasidėti. Gal ir kitose yra
![]() čia tokia kelioninė, bet gal tiks
Oi, ačiū
ir už paveikslėlį ačiū
Mes naudojam automobiline kedute, na toks pasikniukas be atloso, kur vyresniems vaikams skirtas. Labai gerai ant kedes prie stalo. Pirkom Gariuniuose, kaina apie 45 Lt, galima nuvilkti ir isskalbti.
mačiau Kotrynoje, bet neprotingai brangiai kainavo
tinka pagalve po uzpakaliu
Labai jau gret isaugot kedute
Mano vaikui tuoj 4 metai bus, bet jis dar valgo savo kedej kuo puikiausiai
Aš visokių įmandrybių susijusų su vaikų patogumu saugumu ir tt.. ieškau užsienio internetinėse parduotuvėse
kedės paaukštinimas kelis daiktelius esu jau atsisiuntusi iš šio tinklalapio, o dar daugiau iš Ebay.co.uk Lietuviškose parduotuvėse kainos nerealios
aplamai LT KAINOS ZIAURIOS VAIKISKU PREKIU,O BE TO IR PASIRINKIMO DAR NERA
na mes turejom maitinimo kedute plastikine tai ten reguliavosi ir atlosas ir aukstis, tad galima buvo pristumt prie stalo ant norimo aukscio nuemus valgymui ta padekla.
Man taip pat labai patiko Hoppop kerpsys - paaukstinimas. Labai praktiskas, talpus, kokybiskas. Nepigus, bet naudingas. Geras mamos-vaiko krepsys kainuoja ne mazai, o cia dar papildoma funkcija - paaikstinimas, vaikuciams iki 15 kg. Drauge nusipirko, tai apziurejom, labai patiko ir mes nutarem isigiti
|