neringute22
2008 04 18, 23:15
sveikos!net nezinau ar tai problema , bet mane neramina. ziuriu i savo aukseli ir man taip atrodo kad viena akyte nezymiai mazesne uz kita. patys akiu obuoliai vienodi, bet akyciu plysiai liktai skiriasi gal kas susiduret su panasia situacija?gal tai isaugama?o gal tikoptine apgaule?kur cia suo pakastas, ne smato jis gerai ,yra sveikas ir del nieko gydytojai niekada nekibo. gal fiziologija? 
mylimuke
2008 04 18, 23:21
Maniškei taip buvo. Po kelių mėnesių viskas susitvarkė, nieko specialiai nedariau
neringute22
2008 04 18, 23:27
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 19, 00:21) Maniškei taip buvo. Po kelių mėnesių viskas susitvarkė, nieko specialiai nedariau  net palengvejo kad mes nevieni tokie  idomu kodel mazyliams taip buna?
mylimuke
2008 04 18, 23:30
Tiksliai nežinau, bet matyt dėl to, kad gimdoj mažyliai auga įvairiausiom pozom įsitaisę. Vat mes su truputį kreiva pėdute gimėm, nes sėdėjo įsitaisius lotoso poza  Tai gal ir su akytėm panašiai kaipnors, gal vienas plyšiukas greičiau atsivėrė, kitas lėčiau. Bet visos tokios smulkios bėdelės susitvarko greit ir lengvai
neringute22
2008 04 18, 23:33
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 19, 00:30) Tiksliai nežinau, bet matyt dėl to, kad gimdoj mažyliai auga įvairiausiom pozom įsitaisę. Vat mes su truputį kreiva pėdute gimėm, nes sėdėjo įsitaisius lotoso poza  Tai gal ir su akytėm panašiai kaipnors, gal vienas plyšiukas greičiau atsivėrė, kitas lėčiau. Bet visos tokios smulkios bėdelės susitvarko greit ir lengvai  pasirodo musu mazyliai kaip kaciukai del akyciu gali but  man tai nauja , kad gimdoj taip atsitinka, kad tik toliaiu viskas normaliai vystytusi maziesiems
smelita
2008 04 19, 12:11
pas manaja irgi viena akyte mazesne.ir tos puses ir zandukas didesnis.manau gal susitvarkys laikui begant .juk ir galvytes buna suplotos ir viskas atsitiesina savu laiku.o gal paveldejimas akytes nes pas mane ir mazesne viena?
mylimuke
2008 04 21, 08:56
Zmones apskritai nera visiskai simetriski,tik pas kai kuriuos tai matosi ryskiau,pas kitus maziau. Jeigu atidziau paziuretumet,tai pas daug ka ir viena akis mazesne (pas mane irgi),ir viena krutis didesne,o gal viena koja plonesne
Musu irgi viena akyte mazesne buvo, ir is vis atsimerkė net ne is karto. Visa diena pro mazycius mazycius akiu plyselius dairesi.Sakiau, gal tokios ir bus akytes,daugiau nebeatsimerks  Uztat dabar kokios akys dideles  Ir vienodos abi
pas mus irgi viena akyte atrodo didesne, o kita mazesne bet tik tada kai prisimerkia, o kai pilnai atsimerkes tai vienodos
neringute22
2008 04 26, 12:59
nezinia
2008 04 26, 22:17
mano pacios, o ir dukreles irgi viena akele mazesne. Kai gime, tai net viena ausele buvo neissivysciusi- dar nebuvo to uzsirietimo ,kur ausies krastas. Nezinau net kaip issireiksti. Bet dienom keitesi, ir greitai tapo normali. Tik forma truputi kitokia, nei kitos ausies.
neringute22
2008 08 12, 19:07
vat ir isaugome savo problema  esame tokie simpatulkos ir akytes dideles ir grazios
Deimike
2009 11 23, 15:43
maniskio zymiai mazesne buvo ir maziau atsimerkdavo, dabar lyg kiek mazesne, bet nekrenta i akis.
menininke
2009 11 24, 14:11
kiekvienas zmogus yra asimetriskas,vienas daugiau kitas maziau
Maniskes akeles skirtingos, tiksliau vienos akies vokelis uzkrites, del to ir atrodo skirtingos akytes. Ateityje, kai vaikas subres, reikes plastines operacijos, kad ta vokeli pakelti.
Pusele_
2010 01 30, 18:42
manau cia kalbat apie voko ptoze - yra skyrelkis ta tema
|
|