Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svarstyklės
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4
Onora
Neradau šiame forume tokios temos, ir ja sumaniau užvesti šiame, o ne daiktu forume, nes, manau, kad čia atsiras daugiau galinčių patarti.

Neturiu namie svarstyklių ir svarstau, kokias pirkti. Ar elektronines, ar mechanines, ar brangias, ar pigias, su kokia pklaida gramų.

Gal galėtumėte parašyti, kokias turite, ar patenkintos, o gal kokias kitas pirktumėt?

Pas tevus buvo elektronines, su pusės kilogramopaklaida, bet jos visose namu vietose skirtingai rodydavo, netgi kelis kartus užlipus iš eilės- rodydavo skirtinga svorį beveik dviejų kg skirtumu. Taip kad žinodavau, kelis kartus lipti, ir kurioj vietoj dėti jas, kad norimą svorį parodytų wink.gif Gal visos jos taip tyčiojasi, o gal kas nors turite patikimas? cool.gif
Bohema
QUOTE(Onora @ 2005 04 28, 13:45)
Tai ka, niekas neturit svarstykliu, tai kur visos sveriates?
*

aš tai turiu paprastas, nebrangias (prieš 5 metus pirkau už 60 lt) rodo gal su kelių šimtų gramų paklaida. bet argi čia paklaida? nežinau, bet man tai nereikia kad gramų tikslumu rodytų blink.gif
Motina
Aš turiu elektronines, jos rodo kas 200g. Visai neblogai. Pirkau prieš pora metų - labai patogu, nes ir vaikus gana tiksliai galima pasvert tongue.gif
Nepatariu pirkt mechaninių, nes ten kokį nori svorį tokį ir išbursi. Man pačiai patinka, kai rodo kuo tiksliau, tada galima įvertint paskutinių dienų režimo efektyvumą biggrin.gif
Beje, elektroninių svarstyklių negalima statyti šalia buitinių prietaisų (šaldytuvo, etc.), nes tada jau tikrai nesuprasi ar ten kilogramus ar svarus rodo schmoll.gif
meduksi
Turiu elektronines svarstykles,kazkada maximoj buvo akcija tai ir susigundziau-na jau antri metai,o jos veikia thumbup.gif pakeiciu elementus ir tiek!na aisku jei laipiociau pastoviai tai nespeciau pirkt batarkiu tongue.gif taip pat turiu elektronines maistui irgi superinis dalykas thumbup.gif
Taigi as pries mechanines,nes visos po kiek laiko nusigrybaudavo ax.gif
Kostina
Turiu elektronines iš "Senukų" už 50 Lt. Mažiausia padala 0,1 kg. Paklaida turėtų būti iki 500 g, bet priklausomai į kurią pusę pasvirstu, svyruoja ant 700 g. Aišku, fiksuoju didžiausią svorį doh.gif
Šiaip atsiliepimų apie pigias elektronines esu girdėjusi blogų, tipo greit sugenda, bet maniškės dar geros...
Onora
Tos kur pas mano tevus- tai gal 100 lt kainavo pries kokius 4 metus, bet vat siandien vel pora kartu lipau- tai kas antra lipima- 1.5 kg tai daugiau tai maziau rode blink.gif

Kaip supratau- reikes eletronines pirkti.

aciu 4u.gif

lauksiu daugiau pasisakymu mirksiukas.gif
Blobse
QUOTE(Elles @ 2005 05 12, 16:31)
Nusipirkau svarstykles maximoj 60 lt mokejau,supykau ant ju,labai jau tiksliai rodo  4u.gif
*

Kokios firmos?
Nilka
Turiu paprastas mechanines svarstykles. Bet jų tikslumas, tai manau nekoks. Kokia 1-2 kg. rodo per daug. g.gif
Nilka
Tiesa, norėjau paklausti. Ar jūs kuri svėrėtės ant tų svarstyklių, kur rodo kg ir ūgį. Jos dažniausiai stovi Rimi parduotuvėse, mačiau ir Akropolyje. Kaži ar jos gerai parametrus nurodo g.gif Klausiu, nes neperseniausiai sveriausi, tai iš mano 1,70 ūgio patapau 1,66 o ir kg. gal kokiais 4 kg daugiau sveriu nei ant paprastų.O gal jau susitraukiau mirksiukas.gif
Šokoladka
QUOTE(Nilka @ 2005 05 13, 10:03)
Tiesa, norėjau paklausti. Ar jūs kuri svėrėtės ant tų svarstyklių, kur rodo kg ir ūgį. Jos dažniausiai stovi Rimi parduotuvėse, mačiau ir Akropolyje. Kaži ar jos gerai parametrus nurodo g.gif Klausiu, nes neperseniausiai sveriausi, tai iš mano 1,70 ūgio patapau 1,66 o ir kg. gal kokiais 4 kg daugiau sveriu nei ant paprastų.O gal jau susitraukiau mirksiukas.gif
*

Dėl ūgio tai jau tikrai doh.gif , aš irgi pora kartu sveriausi tai ūgis buvo 1,59 ir 1,64. Nors šiaip esu 1,63 smile.gif O dėl svorio tai lyg tai gerai. Kol kas namuose turiu labai jau senas svarstykles, bet 28 dienele gausiu elektronines thumbup.gif Jau laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Shalimar
Nusipirkau visai neseniai Maximoj elektronines uz 50 lt, visai liuks, pirma diena kelis kart uzlipau, vis kitoki svori rode, bet tai cia del to, kad as vis pavalgydavau, na vnz draugas supyko, kad jas pirkau, sako, nervintis labiau pradejau schmoll.gif
mimoze
4u.gif mano draugė turi elektronines, tai ji visai patenkinta. Sakė, kad pirko Vilniuje, Senukuose. Rodo tikslų svorį. Kelis kartus svėriausi, tikrai rodo normalų svorį, o ne iš lempos trauktąsmile.gif Jaučiau, kad kažkiek palengvėjau, o manųjų svarstyklių rodyklė nė krust iš vietos:( Nuėjau pas draugę, žiūriu kelių kg ir nėra:) Tad pagalvojau tikrai neapsimoka už svarstykles mokėti 20 lt( už mechanines). Geriau šiek tiek brangiau, bet nusipirkti geras, elektronines. Aišku svertis reikia tik vieną kartą per dieną. Ryte. Ir ne dažniau negu vieną kartą per savitę.
Mojo
Aš turiu mechanines svarstykles, nors irgi norėčiau elektroninių, bet tokiomis pasisveriu sporto klube, tai kaip ir nėra reikalo pinigų mėtyti.

Bet pasakyti noriu štai ką : netgi ir netiksliai rodančiomis mechaninėmis galima puikiai pasisverti, tik reikia tą daryti visada tuo pačiu metu ir toje pačioje buto vietoje, nes jos reaguoja į grindų išlinkimus. Tada jei ir nežinosi tikslaus svorio, tai bent jau gerai matysi jo svyravimus, o tai ir yra svarbiausia.
vilmic
Maxima bazėj už 50Lt. pirkom elektronines, apie 100g. paklaida, geros, bet labai jau daug rodo, kai aš užlipu cry.gif
Utiuitiutė
QUOTE(vilmic @ 2005 05 30, 15:42)
bet labai jau daug rodo, kai aš užlipu cry.gif
*

hihihi.gif

Mano Camry elektroninės thumbup.gif
Endži
Man vyras Valentino proga padovonojo elektronines, esu labai patenkinta thumbup.gif , nes pries tai turejau mechanines schmoll.gif
Miss_Lumholdt
QUOTE(Nilka @ 2005 05 13, 10:03)
Tiesa, norėjau paklausti. Ar jūs kuri svėrėtės ant tų svarstyklių, kur rodo kg ir ūgį. Jos dažniausiai stovi Rimi parduotuvėse, mačiau ir Akropolyje. Kaži ar jos gerai parametrus nurodo g.gif
*

Man ūgį visada tiksliai parodydavo. smile.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 02, 21:22)
Man ūgį visada tiksliai parodydavo. smile.gif
*

O svorį? hihihi.gif
flesi
Maniškės "Firstline" rodo 100 g tikslumu. turėjau senutes elektronines, kurios rodė kas 500 g, užsimaniau naujesnių - šitos parodė +2 kg daugiau doh.gif nu ką padarysi. verysad.gif
kažkada su drauge Palangoje darėme eksperimentą nuo "gintaro" poilsio namų ėjome iki tilto ir pakelėje svėrėmės pas visas bobutes ant medicininių svarstyklių svorio skirtumas buvo nuo 55 iki 58 kg.
taigi svoris - dar ne viskas, svarbu kaip jautiesi.
Dujokaukee
Turim mechanines senučiukes - ne svorį, o pieno riebumą rodo blink.gif
Mikasiene
Turius elektronines. Labai patogu, bet va, batareika nusėdo ir niekaip neprisiruošiu pakeisti (kažkokia nestandartinė te ji) tongue.gif Taip ir likau be svarstyklių doh.gif
Pepyte
o as nusipirkau elektronines , kurios net parodo riebalus ir vandeni kune . Bet kol nusiregulaiavau , tai tik siandien sugebejau. Ir ka jau po svenciu , tai pasiekaiau rekorda . Ir riebalu kiekis ziaurus , ners maniau , kad situacija geresne . Bet siaip dziaugiuosi , manau , kad labaiu susimatysiu, nes jau psiakiau 11kg daugiau , nei sveriau , kai jauciausi nuostabiai.
Spyrga
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 13, 15:33)
Turius elektronines. Labai patogu, bet va, batareika nusėdo ir niekaip neprisiruošiu pakeisti (kažkokia nestandartinė te ji)  tongue.gif  Taip ir likau be svarstyklių  doh.gif
*

As irgi turiu elektronines 4u.gif Bet kur rodo tik svori, be jokiu ten riebalu ir vandenu schmoll.gif Visai patenkinta. Irgi neseniai buvo nusedusios ju batareikes. Irgi buvo keistos - tokios 2 apvalios. Tai nuejau su jom i Senukus, parodziau ir dave tokias pacias 4u.gif Bet dave kazkur is po prekystalio, nebuvo sukabintos taip kaip kitos iprastines batareikos. Paskui dar atkreipiau demesi, kad tokiu paciu batareiku buvo ir vienoje kanceliariniu prekiu parduotuveje.
jade
man labai patinka specialios svarstyklės, kurių pagalba ne tik pasisveriame, bet ir analizuojame kitus parametrus:

- skaičiuoja KMI (kūno masės indeksą)
- nustato kūno riebalų kiekį procentais
- nustato kūno masę be riebalų, taip pat - riebalų masę (kg)
- paskaičiuoja pageidaujamą svorį pagal siekiamą kūno riebalų kiekį (galima įvesti prieį svereiantis)
- išmatuoja kūno varžą (nzn kam tai?)
- parodo sunaudojamos energijos kiekį
- išmatuoja kūno skysčių svorį
- nustato kūno raumenų masę

tinka visai šeimai (t.y. ir vaikams nuo 7 m), yra 4 asm. programos + 1-2 svečio

Kas naudojatės tokiu analizatoriumi?
Šelma
kur tokias gaut g.gif turbut miliona kainuoja doh.gif
Limpopo

ir man labai idomu - kur gaut? kiek kainuoja?
Mirtishe
zinau! labai cool! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

pabandziau parduotuvej - puikus japonu isradimas. dabar jau pati l.noriu isigyti tik dar nezinau ar Tanita, ar Omron gamybos, bei ar pirkti parduotuvej, ar uzsisakyti internetu g.gif g.gif
nors tokios, kad tikru visai seimai matyt bus tik pora modeliu..
jade
kas skaitote angliskai, dar siek tiek info:

Adult's & Children's Healthy Body Fat Ranges
Total Body Water %
Body Fat %
Visceral Fat Rating
Visceral Fat Healthy Range
Bone Mineral Mass
Basal Metabolic Rate
Metabolism Age
Muscle Mass
Physique Rating
Weight Only Function
Athlete Mode
Weight, Body Fat %, Body Water % & All Body Composition Features Recall
Weight Capacity 150kg / 23st 8lb
Guest Mode
4 Push Button Setup Memories
Weight Increment 100g / 0.2lb
Toughened Safety Glass
Transparent Electrode Technology
Batteries Included
3 Year Guarantee

Nereklamuoju, bet paskaiciau Internete.. o kaina apie 100 EUR
Kuculis
As turiu elektronines,kurios rodo vandens ir riebalu kieki organizme.Tik netikiu as tais duomenim,ir manau,akd veltui "pribumbasines" nusipirkau.Tiesiog nesuprantu,kaip jos "nuspeja" pvz. vandens kieki organizme? mastau.gif
Kerplesiene
Turiu elektronines, rodo tik svorį. Ir kaskart užlipus jis svyruoja. Minimali paklaida 100 g... g.gif imu manyti, kad geriau mechaninės
*GEN*
As turiu ir mechanines ir elektrines . Mechanines pieno riebuma rodo (ir jei laikai jas vonioj tai po keliu metu ir rudit pradeda) baisu blink.gif . O del mechaniniu namie viena rodo ,o darbe yra kitos rodo ka kita mazdauk kilu maziau (tai darbo labiau patinka) biggrin.gif Bet as uz elektrines bo kai svori meti labai svarbu matyti tuos gramukus tongue.gif
jade
As turiu elektronines,kurios rodo vandens ir riebalu kieki organizme.Tik netikiu as tais duomenim,ir manau,akd veltui "pribumbasines" nusipirkau.Tiesiog nesuprantu,kaip jos "nuspeja" pvz. vandens kieki organizme?

tiesiog veikia nauju principu - naudojama bioelektrines varzos analize. paleidziamas (50Khz, 800µA) signalas nuskenuoja ir priklausomai ka kely sutinka liesa raumenuka ar riebu kasneli - paskaiciuoja ivairius parametrus.

jeigu sekmingai naudoja sveikatos apsaugos, fitneso, svorio reguliavimo ir kt. profesionalai - issamesne analize vargu ar namu salygomis galima taip greit pasidaryti.

as tai sau pasidovanosiu.. thumbup.gif
eglincia
ash turejau elektrines kazkokias stiklines is maximos,mazdau 60lt mokejau,man lb liux rode,bet mama kojele nulauze doh.gif ir reikejo ismest,nes tik su kojele tixlu svori pamatysi....na bet rytoj planuoju naujas pirkti tai nzn kurios stabilesnes ir tiksliau rodo,nes man reikia 100g tikslumu,besilaikant dietos rolleyes.gif
Kelsey
as siandien ziurinejau elektrines maisto svarstykles parduotuveje. Kaina 70lt, cia skaitos daug ar mazai? Patarkite kas turite 4u.gif Ir kiek pacios mokejote?
Smaliziuke
pora metu turejau mechanines svarstykles, kaip kazkas rase-rodancias pieno riebuma (+/- 2kg)lotuliukas.gif pries gera menesi "Topo centre" isigijau elektrines "Bomann" uz 69 lt (padala 100g) ir esu labai patenkinta jomis thumbup.gif
eglincia
o as uz 160lt isigijau omron,ten su KMI ir t.t. labai super svarstykles thumbup.gif
Smaliziuke
QUOTE(Kelsey @ 2007 03 11, 18:53)
as siandien ziurinejau elektrines maisto svarstykles parduotuveje. Kaina 70lt, cia skaitos daug ar mazai? Patarkite kas turite  4u.gif  Ir kiek pacios mokejote?
*

Kelsey, as irgi galvoju isigyti elektrines maisto svarstykles, nes manosios mechanines nelabai patogios ir tikslios schmoll.gif ziurejau "Senukuose" pigiausios berods 60-70 lt g.gif
Kelsey
na tai kaina panasi kaip ir mano matytoji. As maciau hyper rimi, buvau apsipirkti maisto prekiu ir zvilgtelejau i svarstykles, tik nepamenu kokios ten firmos.
As dar noreciau elektroniniu kuno svarstykliu, manosios mechanines manau irgi nelabai tiksliai sveria 4u.gif Gal kai atsiras papildomu pinigu, reiks isigyti.
braske24
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 04, 12:54)
Braške, pats laikas įsigyt svarstykles. Pomidorų būna įvairių dydžių- nuo 100g/vnt iki 400g /vnt.
*

būtinai reikia įsigyti svarstykles, na kai gausiu alga tai ir nusipirksiu. tik va idomu kokios yra gersenės g.gif gal kas galit parašyti kokias turite, t.y. pavadinima tu svarstyklių ax.gif blush2.gif
another
QUOTE(braske24 @ 2007 06 04, 14:17)
būtinai reikia įsigyti svarstykles, na kai gausiu alga tai ir nusipirksiu. tik va idomu kokios yra gersenės g.gif gal kas galit parašyti kokias turite, t.y. pavadinima tu svarstyklių ax.gif  blush2.gif
*

Pavadinimas esmės nekeičia 4u.gif Galima rinktis eletroninis arba mechanines- žiūrint kiek pinigų žadi skirti. Aš manau, kad svarbiausia, jog svarstyklių paviršius būtų lygus ir ant jo būtų galima padėti lėkštę, o tuomet nustatyti 0 ir sverti maistą 4u.gif
meškutė_Nida
QUOTE(braske24 @ 2007 06 04, 13:17)
būtinai reikia įsigyti svarstykles, na kai gausiu alga tai ir nusipirksiu. tik va idomu kokios yra gersenės g.gif gal kas galit parašyti kokias turite, t.y. pavadinima tu svarstyklių ax.gif  blush2.gif
*

Mechaninės- pigesnės, elektroninės- tikslesnės. Aš pati turiu elektronines iš Thomo Philips (šiaip kainuoja apie 35 Lt, tada buvo nukainavimas iki 17.5) mirksiukas.gif
braske24
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 04, 14:39)
Mechaninės- pigesnės, elektroninės- tikslesnės. Aš pati turiu elektronines iš Thomo Philips (šiaip kainuoja apie 35 Lt, tada buvo nukainavimas iki 17.5) mirksiukas.gif
*

reiks nulėkti iki Thomo Philips ir pasižiūrėti, jei tik tiek tekainuoja tai rytoj pat nulėksiu ir nusipirksiu 4u.gif
Stiuardese
Aš pirkau ten už 55 Lt, kitokių nebuvo schmoll.gif Bet kooks privalumas yra, kad gali "nutarinti" thumbup.gif Na pasverti pirmiau indą, paskui nustatyt vėl 0 ir tada dėt ten maistą rolleyes.gif
rutulux
QUOTE(eglincia @ 2007 03 12, 17:20)
o as uz 160lt isigijau omron,ten su KMI ir t.t. labai super svarstykles  thumbup.gif
*

norėjau paklaust kur pirkai?
Kanareleee
Vakar buvau megoj, senukuose. ziurejau svarstykliu, bet nieko doro neradau.... o apie svarstykles maistui tai is vis tyliu... buvo vienos kur sveria kas 200 g, tokios carievnos... blink.gif
Kur jus ju randat? Mokat 50-70 ir dar " thumbup.gif labai" ... gal kokiam topo centre?
organizatore
QUOTE(Kanareleee @ 2007 06 17, 10:24)
Vakar buvau megoj, senukuose. ziurejau svarstykliu, bet nieko doro neradau.... o apie svarstykles maistui tai is vis tyliu... buvo vienos kur sveria kas 200 g, tokios carievnos...  blink.gif
Kur jus ju randat? Mokat 50-70 ir dar " thumbup.gif  labai" ... gal kokiam topo centre?
*

topo centre kiek ziurejau, visos virs 100lt kainuoja...pati ieshkau ir nieko gero nerandu :/
organizatore
reiks ryt i thomas philips nulekt, pasizvalgyt 4u.gif
rutulux

Negi nieks nepasakys kur nusipirkti protingas svarstykles verysad.gif
Mano mechaninės jau grybą pjauna, reik naujų.
migluzele
Neturiu svarstykliu. 4u.gif Noriu nusipirkti, bet vis bijau, kad pradesiu nervuotis kiekviena ryta matydama svyruojanti svori. Vis is tos baimes priaugti. blush2.gif Bet is kitos puses, jei nesisversiu, nesikontroliuosiu, tai ir apsikarstysiu lasiniais... doh.gif
maister
dabar maximoj elektroninės svarstyklės 30 lt kainuoja mirksiukas.gif o rodo 100 g tikslumu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.