Kilogramai - laikykitės!!!
Gavau dovanų elektrines
Kilogramai - laikykitės!!!
As irgi pasvajoju apie elektronines svarstykles
Pas mane SOEHNLE pirkau, po laidos " Знак качества " tipo pasake kad labai geros
Merginos kurios pirkot su IKI lipdukais svarstykles Tefal, pasidalinkit nuomonem kaip jums jos veikia?
Va apie sitas kalbu
![]() ar niekas ju neturit? QUOTE(popelka @ 2011 08 05, 11:19) Merginos kurios pirkot su IKI lipdukais svarstykles Tefal, pasidalinkit nuomonem kaip jums jos veikia? QUOTE(popelka @ 2011 08 06, 11:52) Va apie sitas kalbu O gal galit plačiau parašyt, ką jos matuoja? Koks šių svarstyklių modelis? Norėčiau ir aš kažkokių svarstyklių, kurios ne tik sveria, bet ir analizuoja įvairius kūno duomenis (riebalus, raumenis, vandens kiekį ir pan.), bet jaučiu, kuo daugiau visko matuoja, tuo kainos žvėriškesnės...
Aš paprastas turiu,gal kokį 20 litų kainavo, rodo neblogai, bet pas mano gine(senovinės su stovu ir svareliais) , kai sveriuosi, gaunu kokiu 2 kg paklaida, norėčiau elektroniniu tik tuo atveju, jei laikyčiausi preciziškai dietos. Spėju po gimdymo oj reikės
QUOTE(sarlota123 @ 2011 08 24, 15:14) Aš paprastas turiu,gal kokį 20 litų kainavo, rodo neblogai, bet pas mano gine(senovinės su stovu ir svareliais) , kai sveriuosi, gaunu kokiu 2 kg paklaida, norėčiau elektroniniu tik tuo atveju, jei laikyčiausi preciziškai dietos. Spėju po gimdymo oj reikės pas mane ištisai daugiau poliklinikose rodo, todėl labai nemėgstu ten ir svertis
Pas mano mama liko mano mechanines ,normaliai rodo , o as nusipirkau kazkada elektronines( rodo svori , riebalu mase ,vandenu mase ) ,tai karts nuo karto su vyru pasiziurim savo svorius
Noriu nusipirkti elektronines svarstykles, bet kokias pirkti
|