Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nekantruolis Arnukas :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Debesiukee
Na ir as papasakosiu savo gimdymo istorija... Atsikeliau ryte lyg niekur nieko sau guliu ir jauciu kad kazkaip pilvuka maudzia...hm guliu ir laukiu gal praeis.. kazkaip kaskart vis stipriau suskausta, bet galvoju gal nieko cia rimto, juk gimdyt dar anksti, juk dar tik 36 savaites.. rolleyes.gif Su saviskiu sakom vaziuojam i vaistine nusipirksim jau pampersu kad i ligonine veztis, dar man keleta smulkmenu, paskui uzsukom dar i vaiku prekiu parduotuve drabuzeliu nupirkom, vistyklu ir pan...kazkaip man pradejo dar labiau pilva mausti...dingtelejo mitis kad saremiai, bet paskui juokas paeme sakau ka as cia fantazuoju .paskui jau beeinant kai suskausdavo tai net sustoti turedavau, tai maniskis sako nieko nezinau skambink savo gydytojai sakyk kad atvaziuojam. nu as pasigincyjau kad kam cia reikia, cia nieko baisaus,praeis ir t.t bet paskambinau ji sako po poros valandu pradesiu darba tai atvaziuokit. nu tas pora valandu dar po parduotuves pasivaiksciojom, paskui nueje prie kabineto dar eilej pasedejom kol prieme. ziuriu kad jau nebejuokai, asaros begt is skausmo pradejo, mane dar viena nestuke uzleisti norejo bet gydytoja sake laukt savo eiles doh.gif nu ka pagaliau prasedejusi koridoriuj gera valanda pakviete uzeiti ir mane. ieinu asaros byra sako: kas yra? sakau skauda nezinau kas yra. padare ultragarsa sako vaikiuko galvyte zemai kazkas yra lipk ant kedes.nu uzlipau ji paziurejo ir nubego nuo manes nieko nesakiusi griebe uz telefono kazkam skambint .nu galvoju sakes, cia jau kazkas negerai g.gif asaros isvis upeliais pasileido, seip ne taip apsirengiau ir basa nubegau prie gydytojos. sakau kas darosi??? ji sako viskas gimdai jau 5 cm atsidarius gimda viskas vaziuoji i taurages gimdymo namus jau ten laukia.nu pala pala sakau tai kad as kaune tariausi su gydytoju gimdyti. ji sako ka cia nusiklabi koks kaunas ziurek kad cia iki gimdymo namu spetumet nuvaziuoti.as vel basa i koridoriu isbegu pasikvieciu saviski, paaiskinu situacija jam, jis greit i kauna gydytojui skambint puole.pasnekejo sako pirmas gimdymas taip greit nepagimdysi gal, tai galit bandyt i kauna vaziuoti,vistiek pirmalaikis gimdymas leliukui klinikose bus geriau gimti nei taurageje. niu ka apmove batus ir islekem is gydytojos kabineto,dar prasiau kad man ten kazkoki tyrima padarytu kazkoki paseli paimtu (ten anam gydytojui reikejo) lotuliukas.gif bet mane istempe is kabineto i masina. nu ka greit nuvarem namo pasiemem ka buvau jau susidejusi i ligonine (ale kaiptik pries pora dienu tik pradejau deti ) pasimemem dar mociute jeigu kas nutiktu ir isvaziavom is taurages i kauna. mociute skambina gydytojui sako ka man daryt jei ji pakeliui gimdyti prades????nu gydytojas juokiasi sako nu ka tai priimti turesit lotuliukas.gif pz jam juokas o man tai akys ant kaktos issoko blink.gif maniskis spaudzia 160-170 man taip baisu o cia toks greitis tai isvis bloga darosi.ziurim policija prieky stovi.nu aisku uzsivijo, sustabde.galvoju viskas sakes masinoj gimdysiu kol bauda rasys biggrin.gif bet tik priejo policininkas sako va cia gimdo vezu i kauna, policininkas pasiziurejo kaip i kokius durnius sako laimingo kelio lotuliukas.gif nu ka vaziuojam toliau..pradejo skaiciuoti man kas kiek laiko saremiai ir kiek laiko trunka,baisu galvoju kas bus jei masinoj gimdyt pradesiu blink.gif niu bet seip ne taip davaziavome klinikas,parode kazkokia gydytoja kur gimdyviu priemimas,liepe ten nusirengti ir pas ja ateiti.sedziu as ten ant kedes jau atrodo tuoj tuoj tuoj...o ji manes pradejo apie darboviete klausineti, apie isilavinima, apie seima... nedaug truko kad buciau ja pasiuntusi i gera vieta... doh.gif nu pagaliau baige ji ten nuvede mane i gimdykla, pasitiko mus musu gydytojas T. Birzietis. apsiraminau kazkaip galvoju nu jau gerai atvaziavom jau nieko blogiau nebebus.paziurejo jau buvo 6-7 cm atsidare. pakviete anestezologe suleido vaistus geriau pasidare, taip kelias valandas dar pragulejau, gydytojas juokiasi sako dar is kauno ir i klaipeda butumet nuvaziave lotuliukas.gif paskui ziuriu man jau vel skauda nebegaliu iskesti,rekiu klykiu ne savu balsu, maniskis tik ramina mane rankas, galva glosto... mato kad nieko gero cia su manim nebus sakau viskas nebegaliu numirsiu tuoj biggrin.gif tai dar vaistu suleido tada jau vel man gerai, bet gydytoja atejo apziurejo sako viskas gimdai, o man vaistu katik suleido ir as beveik saremiu nejauciu blink.gif reikia stumt o as beveik nezinau kada.gydytojas sako ai cia maziukas leliukas greit isstumsi. stumu stumu...sako nu dar pora karteliu ir jau leliuka turesi...ziuriu i laikrodi ir atsiminiau kad pries valanda man ta pati sake:blink: lotuliukas.gif maniskis mane vedina, ant kaktos slapius ranksluoscius deda,ir man liepia stumt..jau pati dustu, net akyse temti pradejo,gydytojas dar pilva spaudzioti pradejo tai isvis mane pykint pradejo.sakau vemsiu!!!! sako vemk!!! lotuliukas.gif niu ir pagaliau isstumiau, pilvas subliusko kaip balionas.guliu ten dar kazka su manim daro as nieko nebesuprantu, laukiu mano sunelio klyksmo..tyla...visi gydytojai nuleke prie jo ten ant stalo kazka daro, klausiu kas yra ir man niekas nieko nesako verysad.gif labai isigandau, maniskis irgi panikuoti pradejo,sako blogai kazkas.asaros begt pradejo.iseidami parode suvystyta leliuka ir viskas ir paliko mus vienus gimdykloj. po kiek laiko tik atejo gydytojas.tai sakom kas yra???pasirodo gime stipriai priduses cray.gif ten kazkaip istrizai galvyte state, uzstiges buvo, delto taip...vaikiukas pakliuvo i reanimacija, mane pries isvezant i palata dar nuveze paziureti, visas laidais nukarstytas,dar labiau isigandau,paskui nuveze i palata tai visa nakti neuzmigau akyse tas vaizdas stovejo verysad.gif prabuvom dvi savaites Kauno klinikose, dabar jau svaite namie. Gydytojas Birzietis labai rupinosi, vos ne kasdien ateidavo paziureti kaip kas.na tfu tfu tfu lygtai viskas i ger puse taisosi unsure.gif tai va tokia mano istorija 4u.gif
ŽuvelėNEauksinė
sauni istorija-ir linksma ir graudi wub.gif svarbiausiai kad viskas gerai baigesi ir dabar jau esat namuciuose 4u.gif sekmes jusu seimai 4u.gif
Rhetta
As kažin ar būčiau važiavusi į kitą miestą gimdyti su 5 cm atsidariusiu kakleliu g.gif Šaunuole mamyte,aukit sveikučiai 4u.gif
NaiLi
Šaunuolė mamytė 4u.gif Ačiū Dievui, kad viskas gerai bagėsi wub.gif Sveikinu 4u.gif

O Biržietis tai su savais bajeriais hihihi.gif
Perlute
Saunu kad spejot thumbup.gif aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aryvle
na va kaip gerai kad i kauna nuvaziavot, o tai taurageje nezinia kaip butu pasibaige g.gif sveikinu 4u.gif
Debesiukee
aciu mamytes 4u.gif
Veitė
gerai, kad viskas gerai baigėsi wub.gif wub.gif šaunuolė mamytė ir leliukas wub.gif
(Emili)
4u.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif gerai kad Kaune gimdei ,o tai neaisku kaip butu pasibaiges gimdymas Taurageje doh.gif kiek leliukas svere?
butke
šauni istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
klejute
niu tikrai drasi mamyte 4u.gif
lullu
grazi istorija wub.gif
Debesiukee
aciu mamytes 4u.gif Svere 2424g, o dabar mum jau 10 su puse men ir sverai 8.2 kg smile.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
yoyo75
Už laimingą pabaigą drinks_cheers.gif šaunuoliai mamytė ir leliukas.
Ar ne laikas apie kitą istorija pagalvoti... wub.gif Sėkmės.
Debesiukee
aciu aciu 4u.gif na manau kad dar ne... unsure.gif blink.gif biggrin.gif
aniuta82
neiprastai nuostabi istorija bigsmile.gif 4u.gif
saule08
kokia sunki istorija, bet su laiminga pabaiga wub.gif kaip dziaugiames, kad jums viskas gerai
Kryklė-Žuvėdra
Svarbiausia, dabar viskas gerai smile.gif Sekmes Jums smile.gif
nerin_ga
labai grazi istorija wub.gif smagu kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Debesiukee
aciukas, va mums jau ir metukai 4u.gif
Drugeliss
Sveikinu 4u.gif gerai,kad viskas gerai baigesi drinks_cheers.gif
rutele9
labai ydomi istorija,ir labai grazi smile.gif svarbu,kad viskas gerai baigesi,ir nereikejo gimdyti masinoje biggrin.gif
agnuska
Labai graži istorija wub.gif sekmės jums 4u.gif
gikobu
Šaunuolė smile.gif sėkmės Jums ir toliau 4u.gif
aksulia
labai grazu 4u.gif
zoroboba
svarbiausia, kad viskas pasisekė wub.gif
lincia_pincia
sveikatytes jums 4u.gif
Debesiukee
aciukas dar karteli 4u.gif
Debesiukee
va ir Joniniu sulaukem, po truputi pats zingsniuoti bando thumbup.gif 4u.gif
Cioperiuke
Viskas gerai, kas gerai baigiasi... Sekmes Jums 4u.gif
Debesiukee
4u.gif
Amadinka
gerai,kad jums gerai viskas baigesi thumbup.gif sekmes 4u.gif
rence*
Kaip smagu kad viskas ok thumbup.gif Kauno kliniku naujagimiu reanimatologai tikrai profesjonalus medikai. Mano sunelis- bendravardis wub.gif
Lukaja
Smagu,kad su laiminga pabaiga 4u.gif
Debesiukee
mirksiukas.gif
gabrizacka
faina istorija, gerai wiskas baigesi gerai smile.gif
Debesiukee
QUOTE(gabrizacka @ 2009 08 12, 21:27)
faina istorija, gerai wiskas baigesi gerai  smile.gif
*

wub.gif
liolia79
Grazi istorija - gerai kad spejot i Kauna nuvaziuot thumbup.gif Sekmes jums augant 4u.gif mirksiukas.gif
tikroji meile
sauni 4u.gif
Debesiukee
happy.gif
Debesiukee

va mes jau kokie dideli 4u.gif
user posted image
Kreiduota
oo kokie jau diduciai ir grazuciai wub.gif wub.gif sekmes jums 4u.gif
~Serpentine~
dziugu kad viskas gerai baigesi thumbup.gif laimes jusu seimai 4u.gif
Debesiukee
aciu 4u.gif
lauroone
Svarbiausia gera pabaiga ir saunus sunelis lakstantis po namus wub.gif
sms-as
Smagu,kad viskas gerai baigesi. thumbup.gif
Grazus berniukas wub.gif
=santa=
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
sinsila3
grazi istorija,su exstrymu biggrin.gif ,ir jau kokie dideli uzaugot 4u.gif
egllute
Superine istorija thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.