Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikio mityba. Bendra tema
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
banished_angel
Nezinau kaip kiti vaikai, bet mano kleckas del alaus tiesiog is proto eina doh.gif Viena karta teciui gurksnojant aluti, mazajam dave butelio kaklei lyztelt. blush2.gif Tai po to kas dejosi, net neturiu zodziu apsakyti: reikalavo dar alaus laselio taip, kad visas namas nuo saukimo skleidesi lotuliukas.gif Nuo to laiko jei pamato alaus buteli tai tiesiog siaubas! Pabarzdys net dreba kai savo sauksmu reikalauja alaus.
Idomu ir jusu vaikiukai irgi turi manija alui? g.gif
joviliukste
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 19, 18:02)
Nezinau kaip kiti vaikai, bet mano kleckas del alaus tiesiog is proto eina  doh.gif Viena karta teciui gurksnojant aluti, mazajam dave butelio kaklei lyztelt.  blush2.gif Tai po to kas dejosi, net neturiu zodziu apsakyti: reikalavo dar alaus laselio taip, kad visas namas nuo saukimo skleidesi  lotuliukas.gif Nuo to laiko jei pamato alaus buteli tai tiesiog siaubas! Pabarzdys net dreba kai savo sauksmu reikalauja alaus.
Idomu ir jusu vaikiukai irgi turi manija alui? g.gif
*

na musu princese jau biski didesne, alucio irgi noretu is tevelio, taciau gauna tik palaizyti....na manajai apskritai, kuo neskanesnis - tuo jai labaiu patinka doh.gif
Versmė
O gal geriau savo mažutėliui alaus namuose išvis nerodykit, gal pamirš? Aluje tokio amžiaus vaikui kaip ir suaugusiam nėra nieko naudingo. Nei jokių mielių, nei B vit. nes jis pasterizuotas, nebent perkat "gyvą alų".
Ar čia kaip iš tos patarlės - lenk medį kol jaunas... doh.gif
ishiri
duokit degtines kamsteli palaizyti
banished_angel
QUOTE(xskix @ 2008 04 19, 23:20)
O gal geriau savo mažutėliui alaus namuose išvis nerodykit, gal pamirš? Aluje tokio amžiaus vaikui kaip ir suaugusiam nėra nieko naudingo. Nei jokių mielių, nei B vit. nes jis pasterizuotas, nebent perkat "gyvą alų".
Ar čia kaip iš tos patarlės - lenk medį kol jaunas...  doh.gif
*

Suprantu, kad nieko naudingo vaikui nera, bet taip jau gavosi. Zinoma, galejau neduot palaizyt. O apie pratinima prie alaus tai net kalbos nera. As tik siaip pasidalinau ispudziais
Papildyta:
QUOTE(ishiri @ 2008 04 19, 23:46)
*

Aciu uz pasiulyma mad.gif
ragnez
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 20, 10:19)
Suprantu, kad nieko naudingo vaikui nera, bet taip jau gavosi. Zinoma, galejau neduot palaizyt.
*

vis dar gali nustoti duoti laizyti 4u.gif nes tas "palaizymas" ir yra "pratinimas" 4u.gif
per savo gyvenimeli vaikas dar daug ko nores ir reikalaus - nuo tv pultelio iki klozeto muiliuko paragauti... ir reks negaves. galbut net grius spardydamasis kojomis ant grindu. bet ar visada viska jam duosi?

vaiko reikalas yra dometis viskuo, ka valgo, geria ir daro suaugusieji. taip jis mokosi. o suaugusiuju reikalas yra brezti ribas, uz kuriu tyrinejimai darosi nebesaugus.

kai kazkas pasiule duoti vaikui palaizyti degtines kamsteli - supykai. bet degtine ar alus, sidras ar vynas - tai tas pats alkoholis. ir alkoholio laizymas lygiai taip pat iseina uz saugaus tyrinejimo ribu kaip, pvz., virbalo kaisiojimas i rozete ar cigaretes nuorukos kramtymas. 4u.gif
Magdute
QUOTE(ragnez @ 2008 04 20, 10:01)
vis dar gali nustoti duoti laizyti  4u.gif nes tas "palaizymas" ir yra "pratinimas"  4u.gif
per savo gyvenimeli vaikas dar daug ko nores ir reikalaus - nuo tv pultelio iki klozeto muiliuko paragauti... ir reks negaves. galbut net grius spardydamasis kojomis ant grindu. bet ar visada viska jam duosi?

vaiko reikalas yra dometis viskuo, ka valgo, geria ir daro suaugusieji. taip jis mokosi. o suaugusiuju reikalas yra brezti ribas, uz kuriu tyrinejimai darosi nebesaugus.

kai kazkas pasiule duoti vaikui palaizyti degtines kamsteli - supykai. bet degtine ar alus, sidras ar vynas - tai tas pats alkoholis. ir alkoholio laizymas lygiai taip pat iseina uz saugaus tyrinejimo ribu kaip, pvz., virbalo kaisiojimas i rozete ar cigaretes nuorukos kramtymas.  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Dėl reikalavimo ir aš pastebėjau, jeigu jau leidai kada nors "dėl šventos ramybės" ko nors neleidžiamo, tai kitą kartą rėkia kaip pasiutęs, jei neduodi.
Jeigu jau taip netyčia gavosi, kad davėt palaižyti, tai geriau jau kuo anksčiau nustatyti ribas, nes po to bus dar sunkaiu susitarti 4u.gif Čia mano nuomonė smile.gif
banished_angel
Savajam, zinoma, kad ne viska ko uzsigeidzia leidziu. Kitaip nesusitvarkyciau su vaiku. Ir nesu tokia ziopla, kaip kazkam galbut pasirode. Ir apskritai is sios temos tikejausi ne patarimu kaip gyvent ir auklet savo vaika. Na turbut nenusisekus tema. Ka padarysi smile.gif
ragnez
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 20, 12:33)
Savajam, zinoma, kad ne viska ko uzsigeidzia leidziu. Kitaip nesusitvarkyciau su vaiku. Ir nesu tokia ziopla, kaip kazkam galbut pasirode. Ir apskritai is sios temos tikejausi ne patarimu kaip gyvent ir auklet savo vaika. Na turbut nenusisekus tema. Ka padarysi  smile.gif
*

o ko tikejaisi? g.gif

na, mes namuose labai retai alkoholi vartojam. mazius, aisku, domisi. bet nieks jam neduoda ir tiek.
joviliukste
as atsimenu kaip pati mazyte megdavau alu ir namine gira blush2.gif man tevai dudodavu putos paragauti, kas kart laukdavau issiziojus palaizyti tos puteles ax.gif paprasciausiia man tai buvo skanu mirksiukas.gif o db alaus nemegstu i alkoholio nevartoju, bet MB neisivaizduoja savaitgalio be alaus schmoll.gif ir namie visada yra alaus pilna, bet mazoji ziuriu jau nebekreipia demesio kaip anksciau, paragavo pora kartu is viskas...o siaip vaikai juk viska laizo, nes taip jie pajunta pasauli, juk kekviena daigciuka mano namie mazoji islaizius ir paragavus, ir restorane kai valgom i musu lekstes pirstuka kaisioja, ir as jai leidziu visko paragauti , yra ir muilo ragavus, ir sampuno, palaizo su galiuku liezuviuko, paskui purskia spjaudos, jei nepatinka taj daugiau ir nelenda biggrin.gif
banished_angel
QUOTE(joviliukste @ 2008 04 20, 15:41)
as atsimenu kaip pati mazyte megdavau alu ir namine gira  blush2.gif man tevai dudodavu putos paragauti, kas kart laukdavau issiziojus palaizyti tos puteles  ax.gif paprasciausiia man tai buvo skanu  mirksiukas.gif o db alaus nemegstu i alkoholio nevartoju, bet MB neisivaizduoja savaitgalio be alaus  schmoll.gif ir namie visada yra alaus pilna, bet mazoji ziuriu jau nebekreipia demesio kaip anksciau, paragavo pora kartu is viskas...o siaip vaikai juk viska laizo, nes taip jie pajunta pasauli, juk kekviena daigciuka mano namie mazoji islaizius ir paragavus, ir restorane kai valgom i musu lekstes pirstuka kaisioja, ir as jai leidziu visko paragauti , yra ir muilo ragavus, ir sampuno, palaizo su galiuku liezuviuko, paskui purskia spjaudos, jei nepatinka taj daugiau ir nelenda  biggrin.gif
*

Va tokiu atsakymu tikejausi thumbup.gif Smagu pasidalinti ispudziais drinks_cheers.gif
mylimuke
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 20, 16:23)
Va tokiu atsakymu tikejausi  thumbup.gif Smagu pasidalinti ispudziais  drinks_cheers.gif
*

As grieztai pries alkoholi vaikams,net ir palaizymus schmoll.gif
mikki
QUOTE(joviliukste @ 2008 04 20, 15:41)
as atsimenu kaip pati mazyte megdavau alu ir namine gira  blush2.gif man tevai dudodavu putos paragauti, kas kart laukdavau issiziojus palaizyti tos puteles  ax.gif paprasciausiia man tai buvo skanu  mirksiukas.gif o db alaus nemegstu i alkoholio nevartoju, bet MB neisivaizduoja savaitgalio be alaus  schmoll.gif ir namie visada yra alaus pilna, bet mazoji ziuriu jau nebekreipia demesio kaip anksciau, paragavo pora kartu is viskas...o siaip vaikai juk viska laizo, nes taip jie pajunta pasauli, juk kekviena daigciuka mano namie mazoji islaizius ir paragavus, ir restorane kai valgom i musu lekstes pirstuka kaisioja, ir as jai leidziu visko paragauti , yra ir muilo ragavus, ir sampuno, palaizo su galiuku liezuviuko, paskui purskia spjaudos, jei nepatinka taj daugiau ir nelenda  biggrin.gif
*

nu ir as vaikystej atsimenu laukdavau alaus puteles rolleyes.gif dabar taip pat i alu negaliu net ziureti,taigi sieti su busimu polinkiu i alkoholi gal nederetu.Bet savo vaikui as neduodu kol kas nieko "netinkamo" ax.gif na saldumynu,maisto is tevu lekstes ir pan.dar mazas,spes prisiragauti.ir be tevu davimo nei vienas neuzaugo per baliukus po taureles nepalandziojes ir neparagaves kas gi ten cool.gif
mylimuke
QUOTE(mikki @ 2008 04 21, 09:22)
nu ir as vaikystej atsimenu laukdavau alaus puteles rolleyes.gif dabar taip pat i alu negaliu net ziureti,taigi sieti su busimu polinkiu i alkoholi gal nederetu.Bet savo vaikui as neduodu kol kas nieko "netinkamo" ax.gif na saldumynu,maisto is tevu lekstes ir pan.dar mazas,spes prisiragauti.ir be tevu davimo nei vienas neuzaugo per baliukus po taureles nepalandziojes ir neparagaves kas gi ten cool.gif
*

Maniškė užaugs. Jokios pramogos čia nematau baliavot kartu su vaikais.
Versmė
Tai jei tai, kas paprastai vaikams yra draudžiama (alkoholis, cigaretės ir pan) vaikas gaus namie, supras tai kaip normą. Tada nematys jokių skrupulų ir po pamokų alelio pagert. Juk jei suaugusieji leidžia ir patys duoda, vadinasi galima. Po to nėr ko stebėtis, kad gan didelis procentas berniukų pirmo prisigėrimo amžius 11m, mergaičių apie 12m.
Na taip, aš pati nešventuolė, mėgstu vakare vyno taurę paragaut, alaus, bet tik tada, kai vaikas miega. Kai paaugs, to arba nebus arba nematys
neringute22
QUOTE(ishiri @ 2008 04 19, 23:46)
*

drinks_cheers.gif

o jei jau priprato duok nealkoholini doh.gif
Sonatta
sveikutes MAMYTES, mano suneliui 7 men.ir 7 d .noriu paprasyti KOSYCIU receptu ir kaip jas pagardinti, kad sudomintu suneli, na mes valgom darzoviu tyreles (pati verdu) o kosiu nemoku isvirti blush2.gif jei kas galit ir i mano el. pasta sonata318@one.lt Is anksto didelis ACIU
mylimuke
Vaikų mitybai atskiras skyrelis net yra, netingėkite prieš kurdama temą pasiieškoti.
Vaikų mityba
Liusii
sveikutės, mano maziulis prastai valgo, ilgai tenka zaisti kol sumaitinu, buvom pas aktare, nieko blogo, misinukus keitem, galvojom gal neskanu, bet jokiu pasikeitimu, ka daryti?
mylimuke
Jūs gal juokaujat g.gif Koks dar "prastai valgo", jeigu svoris, kaip matau, auga labai gerai. Juk ir suaugę ne visi vienodą kiekį maisto valgo ir ne vienodai svorį priauga, taip ir su kūdikiais.
Svoris auga normaliai, jeigu tuštinatės normaliai, tai ir problemos nėra, nereikia kūdikio prikimšt kaip kalėdinio kalakuto blush2.gif
Kiek suvalgo per dieną?
bimkutele
svoris jusu vaikucio tikrai normalus,reiskiasi jis mazai valgo,nes jam pakanka smile.gif va mano dukryte gime 3.290kg ir dabar sveria 5.100kg va cia tai tikrai mazas doh.gif
robertutee19
sveikos mamytes,turiu problemele g.gif mano mazius valgo misinuka ir suvalgo po 60-90mg bet valgo panasei kas1-1,5h ar galima traip maitint kudiki misuniku? blush2.gif
Papildyta:
jam 2,5men.
toscana
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 12, 20:47)
sveikos mamytes,turiu problemele g.gif  mano mazius valgo misinuka ir suvalgo po 60-90mg bet valgo panasei kas1-1,5h ar galima traip maitint kudiki misuniku? blush2.gif
Papildyta:
jam 2,5men.
*

Paskaičiuok kiek susidaro per parą. Maisto kiekio rekomendacijose sakoma, kad maitinant mišinuku 2-4 mėn. kūdikiams reikia 1/6 savo kūno svorio kiekio.
robertutee19
aciu,reiks ryt paskaiciuoti smile.gif
Ilmeriux
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 12, 21:47)
sveikos mamytes,turiu problemele g.gif  mano mazius valgo misinuka ir suvalgo po 60-90mg bet valgo panasei kas1-1,5h ar galima traip maitint kudiki misuniku? blush2.gif
Papildyta:
jam 2,5men.
*

kiek as zinau tai misinuku reikia maitinti ne dazniau kaip kas 3 val. bandykit daryt ilgesnes pertraukas ir prades daugiau valgyt smile.gif mes taip darem kai per mazai suvalgydavo
mylimuke
Maitinant tiek MP, tiek mišinuku nėra visiškai jokių apribojimų. Kada nori ir kiek nori. Pirmais mėnesiais svarbiausias gero maitinimosi rodiklis - normaliai augantis (nei per mažai, nei per daug) svoris ir pakankamas šlapinimasis/tuštinimasis.
Tas maisto kiekio nustatymas tėra tik orientacinis. Juk nelaikysite vaiko alkano, jei jis norės dar? Taip pat per prievartą nekišite, jei nebenorės. Vaikai patys pasirenka.
robertutee19
mylimuke as ir taip manau... mirksiukas.gif augam normelei slapinames ir tustinames taipogi...na bandysim kaska galvot... smile.gif
joviliukste
As niekada neribojau misinelio, kiek norejo tiek valge, gal del to kad is pradziu valge MP, taj lb daznai valgydavo, tad kai perejom prie misineliu buvo taip pat - jokiu val.ir kiekiu schmoll.gif viskas buvo labai puikiai, na mergyte ne storuliuke, bet svarbu sveika 4u.gif
sekmes.nusiramink ir maitink kiek tik mazylis nori 4u.gif
Papildyta:
p.s. as biksi ne i tema, bet norejau paklausti mylimuke , kiek tavo dukryte dabar sveria? maniske gime 100g.mazene nei tavo, tai man idomu ar jus pasivijot svoriu bendraamzius? mano taip ir auga trupuciuka "sumazinta" blush2.gif
robertutee19
aciukas rolleyes.gif o mane visi gazdina kad misinuku reikia maitint kas 3-3,5h g.gif as ir manau kad kiek nori tiek valgo.na reiks dar su vaikiuko daktare pasikoncultuoti pazesiu ka ji sakys unsure.gif smile.gif

user posted image
Asseni
4u.gif Sveikos.
Lyg perziurejau tema ir nieko panasaus neradau.
Siulau prisijungti mamytes, kurios gamina savo vaikuciams pacios.
Pritrukau fantazijos gamindama darzoviu koses. Maniskei jau greita bus 7 men. Tai jau ivedziau mesa. Gal galite pasidalinti kokias koses saldzias ir ne gaminate savo mazyliams
Shiraz
yra atskiras forumas vaiku mityba thumbup.gif
Asseni
QUOTE(baggyra55 @ 2008 06 13, 21:20)
yra atskiras forumas vaiku mityba thumbup.gif
*

Matai, kokia ziopla, nepastebejau

Aciu 4u.gif
mylimuke
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 13, 20:02)
p.s. as biksi ne i tema, bet norejau paklausti mylimuke , kiek tavo dukryte dabar sveria? maniske gime 100g.mazene nei tavo, tai man idomu ar jus pasivijot svoriu bendraamzius? mano taip ir auga trupuciuka "sumazinta"  blush2.gif
*

Sveremes 1m3men,buvo 10,5kg ir 80cm. Normalaus svorio riba pasiekem 3men,tad daugiau nesijaudinau. Nors dabar visi sako,kad ji kudute,bet man ji labai normali ir visai nenoriu,kad vaikas butu kaip parsiukas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 13, 20:40)
aciukas rolleyes.gif  o mane visi gazdina kad misinuku reikia maitint kas 3-3,5h g.gif  as ir manau kad kiek nori tiek valgo.na reiks dar su vaikiuko daktare pasikoncultuoti pazesiu ka ji sakys unsure.gif  smile.gif
user posted image
*

Maziau klausyk,kas ka sneka irnesakyk.gif Jei reciau maitinsi,automatiskai bus suvalgytas didesnis kiekis,o taip galima istampyti skranduka. Elementari mitybos taisykle mirksiukas.gif

Beje, joviliukste, gali prie musu prisijungti bendraamziu kampelyje neisnesiotu mazyliu temoje mirksiukas.gif
kristila
labukas, as ir savo leliumeli maitinu tik misinuku...3sav jam, tai duodu po 90ml..sesutes klausiau tai sake duot kas 2,5-3val...nors dabar gal daugiau duoti g.gif nes nakti ir taip keliasi pavalgyti...o tustinasi dabar 1k i para , ar tai normalu
ramyra
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 13, 20:40)
aciukas rolleyes.gif  o mane visi gazdina kad misinuku reikia maitint kas 3-3,5h g.gif  as ir manau kad kiek nori tiek valgo.na reiks dar su vaikiuko daktare pasikoncultuoti pazesiu ka ji sakys unsure.gif  smile.gif
*

Vyresnelis valge misinuka kas 3 val. Mazasis valgo kas 2 val ir nors tu ka doh.gif Pirmais menesiais is vis kas 2 val diena, nakti. Jau buvo siulymu vandenuko duot ar arbateles blink.gif bet nieko nedaviau, ir pats paskui nakti eme tik 2 kart valgyt. Mano nuomone geriau po nedaug bet daznai, nei reciau ir daug, kad skrandis isitampytu schmoll.gif
Ir dar esu girdejus, kad nuo misinuko vaikas gali nutukt blink.gif va storuliuku but del MP nieko tokio, o nuo misinuko per daug riebaliuku prisiaugint girdejau blogai g.gif
robertutee19
na po biskuti tas laikas tarp maitinimu ilgeja smile.gif dabar jau kas 2h panasei biggrin.gif o suvalgo nevisada vienodai...tai po90mg tai po 60mg o kartais ir 90 buna mazai blink.gif
na as ir girdejau kad nuo misinuku gali nutukt bet tikekimes taip neatsitiks o jej taip butu tai nieko nepadarysi mazxam edruniukui,nemarinsi juk badu unsure.gif maniskis nakti kelias tik viena kart bet ir tai galvoju jam duot arbatytes kokios gal atpras nakti valgyt. kaip manot?mano drauge tai sitaip ir atpratino nuo naktiniu maitinimu smile.gif
Atisa
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 13, 00:49)
Maitinant tiek MP, tiek mišinuku nėra visiškai jokių apribojimų. Kada nori ir kiek nori. Pirmais mėnesiais svarbiausias gero maitinimosi rodiklis - normaliai augantis (nei per mažai, nei per daug) svoris ir pakankamas šlapinimasis/tuštinimasis.
Tas maisto kiekio nustatymas tėra tik orientacinis. Juk nelaikysite vaiko alkano, jei jis norės dar? Taip pat per prievartą nekišite, jei nebenorės. Vaikai patys pasirenka.
*

Nu nezinau schmoll.gif Mano maze labai nevalgydavo, uzvalgius verkdavo, blogai miegodavo, tiksliau vos nusnusdavo, ir vel keldavosi doh.gif Kai pasakiau daktarei, kad misinio duodu kada nori, ji pasake, kad tik MP galima duoti kada nori ir kiek nori, o misini reikia duoti kas 3 val ir ne dazniau cool.gif Kai ivedziau toki rezima, viskas apsiverte aukstyn kojom thumbup.gif Pradejom puikiai valgyt ir dar geriau miegoti, nebera jokiu nuolatiniu zirzimu ir pan mirksiukas.gif
mylimuke
QUOTE(Atisa @ 2008 06 14, 19:20)
Nu nezinau  schmoll.gif  Mano maze labai nevalgydavo, uzvalgius verkdavo, blogai miegodavo, tiksliau vos nusnusdavo, ir vel keldavosi  doh.gif  Kai pasakiau daktarei, kad misinio duodu kada nori, ji pasake, kad tik MP galima duoti kada nori ir kiek nori, o misini reikia duoti kas 3 val ir ne dazniau  cool.gif  Kai ivedziau toki rezima, viskas apsiverte aukstyn kojom  thumbup.gif  Pradejom puikiai valgyt ir dar geriau miegoti, nebera jokiu nuolatiniu zirzimu ir pan  mirksiukas.gif
*

O aš ir MP, ir mišinuką duodavau kada nori ir jokių problemų neturėjom thumbup.gif
robertutee19
o kada jusu leles keliasi naktimis?gal zinot kaip butu galima atpratint nuo naktiniu maitinimu? blush2.gif unsure.gif
mylimuke
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 14, 23:25)
o kada jusu leles keliasi naktimis?gal zinot kaip butu galima atpratint nuo naktiniu maitinimu? blush2.gif  unsure.gif
*

Praktiskai iki puses metu tai yra normalu ir netgi butina,nes mazyciai skrandukai greit suvirskina,ypac mp,ir labai greit vel isalksta.Patariu dar neskubet blush2.gif nes kai maniske nuo 3men pradejo miegot naktimis,tai gyd lyg ir uzsimine,kad reiktu pamaitint,ypac kad svoris mazas.
Beiker
Mano dukrytei 3,5 mėn. Valgo 6 kartus per parą. Suvalgo labai įvairiai. Pvz šiandien ryte, vos 90ml įveikė, vakar prieš miegą išvis išsidirbinėjo ir tik 50ml suvalgė, o dieną būna, kad ir 170ml suvalgo. paskaičiavau, kad su jos tokiais valgymais, kartais ir mažiau nei paros norma gaunasi, bet neimu į galvą, auga sveikas ir gražus vaikas, tai ko daugiau norėt.
O naktim, kaip laikrodukas, keliasi 4val. Labai laukiu, kada ismiegos bent iki kokios 7val nepabudus smile.gif
robertutee19
maniskis tai keliasi ir 4 biggrin.gif pavalgo,atsirugsta ir toliau miega iki 6-7 g.gif smile.gif o va tada pavalges tai nebemiega doh.gif misinuko nera suvalges daugiau nei 100ml g.gif gal todel taip daznai ir valgo unsure.gif
Beiker
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 15, 10:10)
maniskis tai keliasi ir 4 biggrin.gif  pavalgo,atsirugsta ir toliau miega iki 6-7 g.gif  smile.gif  o va tada pavalges tai nebemiega doh.gif  misinuko nera suvalges daugiau nei 100ml g.gif  gal todel taip daznai ir valgo unsure.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tapati situacija, tik kad mes gal siektiek daugiau valgom smile.gif
Kodel neprisijungi prie siu metu kovinuku?
robertutee19
tai kad ieskojau bet neradau sios temos doh.gif smile.gif kur ja galima butu rasti? unsure.gif rolleyes.gif
ramyra
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 14, 12:13)
  maniskis nakti kelias tik viena kart bet ir tai galvoju jam duot arbatytes kokios gal atpras nakti valgyt. kaip manot?mano drauge tai sitaip ir atpratino nuo naktiniu maitinimu smile.gif
*

taigi dar labai maziukas tavo vaikutis, reik jam tu naktiniu pavalgymu 4u.gif ateis laikas, pats nustos keltis, negi sunku viena kart keltis? Dabar mano 4 men vaikis keliasi 2 kart: 12-1 val ir 5-6 val. Miegot nakciai einam 20 val o keliasi ryte apie 7val. ir nieko isgyvenam biggrin.gif Buvo laikai kai 1-2 men kelesi 4 kart per nakti blink.gif Vyresnelis kai augo labai greit buvo pradejes keltis tik 1 karta, apie 5-6 val ir miegodavo iki 9 thumbup.gif tai man super buvo ir tai. Kai visi 16 dantuku isdygo (apie 1m3 men) pradejo ismiegot iki pat ryto be jokiu maitinimu. Kantrybes mamytes 4u.gif
Beiker
QUOTE(robertutee19 @ 2008 06 16, 07:35)
tai kad ieskojau bet neradau sios temos doh.gif  smile.gif kur ja galima butu rasti? unsure.gif  rolleyes.gif
*

Prasom junktis, mes ten visos labai graziai bendraujam. As pati gal nevisai kovinuke, bet mano terinas buvo kova, delto ir likom pas kovinukus:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=323914
Atsiprasom, kad mes cia biski ne i tema blush2.gif
gugu
o va maniškiui jau vos ne septyni mėn.bet jokios košės nenori net matyti. išbandžiau visokias košeles ir ant vandens, ir ant MP, ir ivairiu dienos metu, ir alkanam, ir pavaliusiam, ir skystas , ir tirštesnes -NIEKO. O galiausiai išmoko iškart iškišti liežuvėlį ir dar nusisukti doh.gif . O jei kartais įtaikau kokį šaukštelį, tai laiko išsižiojęs tol kol su seilėm toji košelė išbėga rolleyes.gif nesuprantu, jei jau taip, kiek ilgai aš dar jį savo P išmaitinsiu g.gif
Liusii
QUOTE(gugu @ 2008 06 27, 23:45)
o va maniškiui jau vos ne septyni mėn.bet jokios košės nenori net matyti. išbandžiau visokias košeles ir ant vandens, ir ant MP, ir ivairiu dienos metu, ir alkanam, ir pavaliusiam, ir skystas , ir tirštesnes -NIEKO. O galiausiai išmoko iškart iškišti liežuvėlį ir dar nusisukti doh.gif . O jei kartais įtaikau kokį šaukštelį, tai laiko išsižiojęs tol kol su seilėm toji košelė išbėga rolleyes.gif nesuprantu, jei jau taip, kiek ilgai aš dar jį savo P išmaitinsiu g.gif
*

nu tai baisu unsure.gif tiesa pasakius isgasdinot unsure.gif
gugu
nu ne kas, bet manau kad gamta viską sutvarkys. juk sakoma kiekvienas vis kitok-reik apsišarvuoti kantrybe verysad.gif
mazylia:)
na as darau pati kosytes o jus? mirksiukas.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.