Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reikmenys saldumynų gamybai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cinside
Sveikos. Peržiūrėjau temas, lyg tokios ir nebuvo, o jei visgi praleidau pro akis, gal moderatorė sujungs smile.gif
Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai g.gif Maksimose, Rimi nemačiau, o daugiau nelabai žinau kur ieškoti g.gif
Žiūrinėjau ebay, bet kainos tokios, švelniai tariant, nemažos g.gif
Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios?
Srove
QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 10:48)
Sveikos. Peržiūrėjau temas, lyg tokios ir nebuvo, o jei visgi praleidau pro akis, gal moderatorė sujungs  smile.gif
Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai  g.gif Maksimose, Rimi nemačiau, o daugiau nelabai žinau kur ieškoti  g.gif
Žiūrinėjau ebay, bet kainos tokios, švelniai tariant, nemažos  g.gif
Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios?
*

Arevitos iranga. mirksiukas.gif
Rytinė pašvaistė
http://www.arevitosiranga.lt/
Cia gali pasiziureti ju produkcija internetu 4u.gif
Cinside
Labai ačiū.
O vis tik kaip su tomis plastmasinėmis formelėmis? Nelabai patogios jos? g.gif
Cinside
QUOTE(aguonele @ 2008 04 20, 15:29)
o man iskilo klausimas , kas yra plastmasines formeles  g.gif .Cia tu turi omeny sausainiams isspausti?
As turiu silikonini takeli, tai nezinau man jis nelabai. Man daug patogiau ant sviestinio popieriaus viska kepti  wink.gif (na, cia tik siaip savo nuomone parasau)
*

Na taip, ne metalinės, o plastmasinės. Pas močiutę namie kažkur voliojasi, gal reikės pasiimti, vis vien nenaudoja g.gif
Askulia
Sveikos,

Visai neseniai maciau Gerduvos bazej laisves pr. 82 - kepimo maiseliai, formos ir tame tarpe sausianiam ivairios formeles.

Sekmes!
A.
@adrij@
Jeigu tinka Kaunas ,tai vakar maciau Norfoje silainiuose netoli 2 ligonines ,Komplekte 6 ivairiu rastu ,kainuoja nedauk iki 5 lt.
Ugnužė
Aš pirkau "Thomas Philips" parduotuvėje Vilniuje - 30 metalinių formelių (įvairiausių formų) kainavo apie 10lt thumbup.gif
Rytinė pašvaistė
Thomas Philips parduotuvej (Savanoriuose, Kaune), mačiau šokolado tirpinimo komplektą - toks indas tirpinti šokoladą (jis elektrinis, su reguliuojamu karščiu) ir keletas formelių ištirpinus šokoladą formoms išgauti (tos formelės kaip ledukams, gal penkios buvo, o kiekvienoj lyg po dešimt kažkokių vaizdų - žvaigždžių, lapelių...). Nepirkau, bet susidomėjau. Gal kuri turit? Dėl pirkimo suabejojau, nes labai jau mažas tas elektrinis puodas tirpinti šokoladui pasirodė rolleyes.gif
irmulia
Įvairių formelių ir pan. priedų konditerijos gaminiams kepti galima užsisakyti ir iš internetinių parduotuvių , pvz. www.joann.com
Raistė
Senukuose
Agniska
Plastmasines pirkau "Už 1 eurą",o metalines-"Erbi" parduotuvėje,tokios nemažos,ir berods 5 ar 6vnt,o kaina 5lt mirksiukas.gif
Agniska
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 00:52)
zadejau uzsisakyti is arevitos,lygtai toks pavadinimas,nu kad brangoka,tai kaip nors apseisiu be ju g.gif .tas siuntimo mokestis nemazas.
*

Buvau neseniai joje,bet išties,kainos nemažos,viena formelė,kainuoja,kiek už rinkinuką sumokėsi,jei paieškosi g.gif
rugpjutis08
QUOTE(Inočka @ 2008 10 16, 08:34)
Merginos,
Gal zinot, kur galima isigyti Vilniuje antgalius kremui spaust ir konditerini maiseli
*

Aš tai nusipirkau antgaliuks kremui spausti ir konditerinį maišelį iš Tupperware. Nepigiai kainavo, bet visai patinka smile.gif
Ir silikonines formas iš ten įsigijau, dabar ten akcija, tai kainavo kekso forma 53 vietoj 84, o apvali tokia 2 litrų talpos - 69 vietoj 109.

Jei norėsit, parašykit į až, duosiu tos SM rekvizitus (kiek domėjausi - ji prekiauja pigiausiai)
Oliukas31
QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 10 16, 09:59)
Aš tai nusipirkau antgaliuks kremui spausti ir konditerinį maišelį iš Tupperware. Nepigiai kainavo, bet visai patinka  smile.gif
Ir silikonines formas iš ten įsigijau, dabar ten akcija, tai kainavo kekso forma 53 vietoj 84, o apvali tokia 2 litrų talpos - 69 vietoj 109.

Jei norėsit, parašykit į až, duosiu tos SM rekvizitus (kiek domėjausi - ji prekiauja pigiausiai)
*

Aš irgi naudoju Tupperware silikonines kepimo formas ir konditerinį maišelį, labai geri daiktai, verti savo kainos drinks_cheers.gif
Keith
O kaip atrodo tie TW konditeriniai maišeliai? Kokia jų kaina?
@adrij@
80 litu ...... wink.gif

Turiu , patogus daiktelis , tik antgaliu mazai , gelytes rasto -tik vienas didelis antgalis ax.gif
rugpjutis08
QUOTE(Guvilė @ 2008 10 23, 17:22)
O kaip atrodo tie TW konditeriniai maišeliai? Kokia jų kaina?
*

Aš 76 mokėjau, pirkau naujus iš vienos SM, atsiuntė savo sąskaita. Atrodo va šitaip:
user posted image
Toks, tik spalva kita - gelsvas 4u.gif
Vižma
QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 10 24, 09:15)
Aš 76 mokėjau, pirkau naujus iš vienos SM, atsiuntė savo sąskaita. Atrodo va šitaip:
user posted image
Toks, tik spalva kita - gelsvas  4u.gif
*

Taip, dabar naujame kataloge jis yra toks:
user posted image

Iš viso, man labai patinka ir silikoninis teptukas tepimui, dubenys tešlai, žiedas žele daryti wub.gif
@adrij@
O mano visiskai toks kaip sitas - melynas tongue.gif
Na tie keleta litu irnesakyk.gif , man i namus atveze tongue.gif
user posted imageuser posted image
Keith
Oi kaip vilioja... Bet jaučiu pasitaupysiu, vėliau įsigysiu. Gal kiek atpigs... wub.gif
Jūja
formeles sausainiams pirkau metalines, senukuose Kaune Draugystės gatvėje, bet mačiau ir Pramonės maximoje mirksiukas.gif
Švirkštą - maišelį su antgaliais pirkau kažkada mugėje g.gif , bet dabar labai jau jūs manesugundėt tuo TW doh.gif nu bet kaina doh.gif doh.gif doh.gif Noriu blush2.gif
bravada
kadagi jus mane uzkretet kepimu , tai nusipirkau toki sepeteli kiausiniui ant kepiniu uztepti, neturejau su kuo uztepliot biggrin.gif
http://s42.radikal.ru/i098/0811/7a/c947aa6e1695.jpg
@adrij@
Kai as buvau vaikas ( 1974 m.) mano mociute turejo pasidariusi toki teptuka pyragams aptepti : pagaliukas toks kaip piestukas tik plonesnis , prisirinko dideliu vistos plunksnu , nupese jas ir paliko tik koki 2 cm. galiukus , sudejo tokia maaaaaza sluotele ir apriso ja su siulu aplink ta pagaliuka , gavosi toks teptukas lotuliukas.gif
Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo... thumbup.gif , visas kaip nulakuotas budavo ............... va .... prisiminiau unsure.gif ............ sunkus laikai buvo doh.gif , bet va zmones mokejo kazkaip verstis , ir tie pyragai .... ai geriau neprisiminti verysad.gif
bravada
vakar parduotuveje maciau formeles, eglutes ir besmegenio, metalines. Kaina 5 lt,vidutinio dydzio.Nepirkau doh.gif pabijojau, kad as is ten kepinio neiskratysiu, nes popieriu tiesti juk negalima.o dabar gailiuosi doh.gif :hmgal busciau kaip nors iskrapsciusi? biggrin.gif kaip jus manot?
JOLKA999
galejai tikrai nusipirkti,o ir kaina nedidele ax.gif
@adrij@
Kiekvienoje IKI ju yra , nereikes nieko krapstyti , tik pirma karta reikia istepti riebalais , as nusipirkau abi mirksiukas.gif
bravada
aciu cipciuk. reiskia reikia pirkti ax.gif bet jos tokios negilios. Kokia tesla ten butu geriausiai kepti? g.gif
@adrij@
Na as tai kepsiu meduoliukus , tokius nei minkstus nei kietus - per viduriuka tongue.gif tik recepta reikia susizvejoti lotuliukas.gif , o paskui ispaisysiu glajumi visokiu spalvu , liuks gausis thumbup.gif
@adrij@
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 09, 00:10)
gal zinote kas,ar arevitoja yra nauju prekiu,kiek paziuriu intike,tai daug ko nera.
*

Sia savaite turi gauti , bent man taip sake , kai paskutini karta buvau smile.gif
@adrij@
QUOTE(Auges @ 2008 12 17, 10:42)
Aš turiu tokią kepimo formą iš Arevitos:
user posted image
Kai pirkau, net nepagalvojau kad gali netilpti į mano orkaię doh.gif, tai guli dabar nenaudojama
*

Labai grazi wub.gif kokio ji aukscio ie ar dvigubine ??? g.gif
Board
ji dviguba, 25 cm aukščio, 0.55 l talpos.
@adrij@
QUOTE(Auges @ 2008 12 17, 11:41)
ji dviguba, 25 cm aukščio, 0.55 l talpos.
*

Tai ne didele , o kokia tada tavo orkaite ? kad sakai netilps ? unsure.gif kaina kokia ? ax.gif
Board
Arevitoj 25 Lt smile.gif

O pas mane netelpa, ant skardos pastačius, trūksta kokių 2 cm aukščio. Pas mane elektrinė orkaitė, tai ant dugno nepastatysi, nes "galva dega"
Bandžiau vieną kart paguldytą kept, užkišau vieną galą foliją, bet tešla iškilo ne į tą pusę kaip tikėjausi biggrin.gif , išmušė tą folijos kamštį, o nepakilo tiek, kad užpildytų visus išlenkimus, kad būtų gražu, tai suvalgėm kaip paprstą keksą.
O iš manęs jau viena mergina paims (nupirks) ax.gif
@adrij@
Tai tu ji nori kepti stacia ??? blink.gif tai guldyk tada tilps .
Board
Tai jį ir reikia stačią kept smile.gif, nes ten kur "kojos" ten tuščia
Kepamas jis turi taip atrodyt
@adrij@
o ...... blink.gif NET AUKSTYN KOJOM doh.gif lotuliukas.gif
Sikste
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 01, 23:10)
Kai as buvau vaikas ( 1974 m.) mano mociute turejo pasidariusi toki teptuka pyragams aptepti : pagaliukas toks kaip piestukas tik plonesnis , prisirinko dideliu vistos plunksnu , nupese jas ir paliko tik koki 2 cm. galiukus , sudejo tokia maaaaaza sluotele ir apriso ja su siulu aplink ta pagaliuka , gavosi toks teptukas lotuliukas.gif
Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo... thumbup.gif , visas kaip nulakuotas budavo ............... va .... prisiminiau  unsure.gif ............ sunkus laikai buvo doh.gif , bet va zmones mokejo kazkaip verstis , ir tie pyragai .... ai geriau neprisiminti verysad.gif
*

Mano mociute dar iki siol tokia slotele naudoja ax.gif teko ne karta naudotis, kai kepem bandelis ir pyragus.
@adrij@
QUOTE(Sikste @ 2008 12 17, 19:18)
Mano mociute dar iki siol tokia slotele naudoja ax.gif teko ne karta naudotis, kai kepem bandelis ir pyragus.
*

Ir liuks gaudavosi thumbup.gif , bizgedavo ," kaip suns pau.....pries menuli " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
liepal
O gal kas matet, kur galima gauti aparaciuka teslai kocioti, o tai rankom kantrybes truksta?
ToBeOrange
gal kas matė kur nors angeliukų formeles? Vilniuje... Arevitoj visi angelai išpirkti doh.gif ir labai jau neapsimoka siųstis, jei užsakymas nedidelis
@adrij@
QUOTE(Relaxa @ 2009 01 03, 16:01)
gal kas matė kur nors angeliukų formeles? Vilniuje... Arevitoj visi angelai išpirkti doh.gif ir labai jau neapsimoka siųstis, jei užsakymas nedidelis
*

O is kur Vilniuje AREVITA atsirado ? unsure.gif .....Kaune tai pilna antgaliu mirksiukas.gif
ToBeOrange
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 18:27)
O is kur Vilniuje AREVITA atsirado ? unsure.gif .....Kaune tai pilna antgaliu

nėra, nėra Vilniuje Arevitos smile.gif aš ir sakau, kur Vilniuje angelų gauti, nes Arevitoj išpirko ir siųstis brangu

ir angelų reikia... ne antgalių blush2.gif
@adrij@
QUOTE(Relaxa @ 2009 01 03, 18:17)
nėra, nėra Vilniuje Arevitos smile.gif aš ir sakau, kur Vilniuje angelų gauti, nes Arevitoj išpirko ir siųstis brangu

ir angelų reikia... ne antgalių blush2.gif
*

Ir vel as doh.gif .....na su manimi daznai tai nutinka ( vietoj angelu - antgaliai lotuliukas.gif )

Neziurek , ka jie raso , tingi kompe pataisyti , nuvaziuoji , ziuri , kad yra doh.gif , jau ne karta taip buvo tongue.gif
inetum
sveiki norejau paklausti kas daznai lankosi arevitos parduotuveje o ten kada buna nuolaidos kokioms nors prekems ar kainos visada tokios pacios kaip rodomos internete. pasidare smalsu gal kada apsimoka nuvaziuoti ir ka pygiau nusipikrti is parduotuves nei siustis internetu.aciu
GITALE
QUOTE(inetum @ 2009 01 13, 21:16)
sveiki norejau paklausti kas daznai lankosi arevitos parduotuveje o ten kada buna nuolaidos kokioms nors prekems ar kainos visada tokios pacios kaip rodomos internete. pasidare smalsu gal kada apsimoka nuvaziuoti ir ka pygiau nusipikrti is parduotuves nei siustis internetu.aciu
*

-----------

Pirmadienį buvau arevitoj, pirkau antgalių , formelių, maišelį, jokių nuolaidų nemačiau, intenete antgalis buvo 8 lt, o mokėjau po 8.50, nu gal dėl pvm pabrango, o gal internete sena kaina, mažytė ten parduotuvytė gal kokių 6 kv(maždaug)
Magira
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 03, 22:10)
Ir vel as  doh.gif .....na su manimi daznai tai nutinka ( vietoj angelu - antgaliai  lotuliukas.gif )

Neziurek , ka jie raso , tingi kompe pataisyti , nuvaziuoji , ziuri , kad yra  doh.gif , jau ne karta taip buvo  tongue.gif
*

As noreciau jusu paklausti ,nes nemazai maciau jusu puikiu gaminiu-Tortu.Man kaip naujai tortu darytojai kokius angalius jus galetumet patart nusipirkt is Arevitos ,kokie butu reikalingiausi,puosiant
torta.Klausiu ,nes niekas neduos pabandyt pries perkant blush2.gif .O nesamoniu ar nereikalingu daiktu irgi nesinori prisipirkt ,o ir pasitart ner su kuo drauges neuzsiima tuo malonumu.
Dekui
MAMICY
QUOTE(Magira @ 2009 03 25, 17:49)
As noreciau jusu paklausti ,nes nemazai maciau jusu puikiu  gaminiu-Tortu.Man kaip naujai tortu darytojai kokius angalius  jus galetumet patart nusipirkt is Arevitos ,kokie butu reikalingiausi,puosiant
torta.Klausiu ,nes niekas neduos pabandyt pries perkant blush2.gif .O nesamoniu ar nereikalingu daiktu irgi nesinori prisipirkt ,o ir pasitart ner su kuo drauges neuzsiima tuo malonumu.
Dekui
*

del antgaliu norejau pasakyti, kad paskutinius kelis kartus kai buvau, tai nelabai ten kokiu antgaliu budavo... mazdaug "o sitas geras, bet tokio dabar neturim... ir va sitas geras, bet ir jo dabar neturim smile.gif "
witalyli
O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams ax.gif tikiuosi čia į temą paklausiau 4u.gif
JOLKA999
QUOTE(witalyli @ 2009 04 26, 07:07)
O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams  ax.gif  tikiuosi čia į temą paklausiau  4u.gif
*

as uzsisakau pas aiste,kulinarijos mene.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.