Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai
Žiūrinėjau ebay, bet kainos tokios, švelniai tariant, nemažos
Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios?
Sveikos. Peržiūrėjau temas, lyg tokios ir nebuvo, o jei visgi praleidau pro akis, gal moderatorė sujungs
Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai Žiūrinėjau ebay, bet kainos tokios, švelniai tariant, nemažos Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios? QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 10:48) Sveikos. Peržiūrėjau temas, lyg tokios ir nebuvo, o jei visgi praleidau pro akis, gal moderatorė sujungs Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai Žiūrinėjau ebay, bet kainos tokios, švelniai tariant, nemažos Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios? Arevitos iranga.
Labai ačiū.
O vis tik kaip su tomis plastmasinėmis formelėmis? Nelabai patogios jos? QUOTE(aguonele @ 2008 04 20, 15:29) o man iskilo klausimas , kas yra plastmasines formeles As turiu silikonini takeli, tai nezinau man jis nelabai. Man daug patogiau ant sviestinio popieriaus viska kepti Na taip, ne metalinės, o plastmasinės. Pas močiutę namie kažkur voliojasi, gal reikės pasiimti, vis vien nenaudoja
Sveikos,
Visai neseniai maciau Gerduvos bazej laisves pr. 82 - kepimo maiseliai, formos ir tame tarpe sausianiam ivairios formeles. Sekmes! A.
Jeigu tinka Kaunas ,tai vakar maciau Norfoje silainiuose netoli 2 ligonines ,Komplekte 6 ivairiu rastu ,kainuoja nedauk iki 5 lt.
Aš pirkau "Thomas Philips" parduotuvėje Vilniuje - 30 metalinių formelių (įvairiausių formų) kainavo apie 10lt
Thomas Philips parduotuvej (Savanoriuose, Kaune), mačiau šokolado tirpinimo komplektą - toks indas tirpinti šokoladą (jis elektrinis, su reguliuojamu karščiu) ir keletas formelių ištirpinus šokoladą formoms išgauti (tos formelės kaip ledukams, gal penkios buvo, o kiekvienoj lyg po dešimt kažkokių vaizdų - žvaigždžių, lapelių...). Nepirkau, bet susidomėjau. Gal kuri turit? Dėl pirkimo suabejojau, nes labai jau mažas tas elektrinis puodas tirpinti šokoladui pasirodė
Įvairių formelių ir pan. priedų konditerijos gaminiams kepti galima užsisakyti ir iš internetinių parduotuvių , pvz. www.joann.com
Senukuose
Plastmasines pirkau "Už 1 eurą",o metalines-"Erbi" parduotuvėje,tokios nemažos,ir berods 5 ar 6vnt,o kaina 5lt
QUOTE(Inočka @ 2008 10 16, 08:34) Aš tai nusipirkau antgaliuks kremui spausti ir konditerinį maišelį iš Tupperware. Nepigiai kainavo, bet visai patinka Ir silikonines formas iš ten įsigijau, dabar ten akcija, tai kainavo kekso forma 53 vietoj 84, o apvali tokia 2 litrų talpos - 69 vietoj 109. Jei norėsit, parašykit į až, duosiu tos SM rekvizitus (kiek domėjausi - ji prekiauja pigiausiai) QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 10 16, 09:59) Aš tai nusipirkau antgaliuks kremui spausti ir konditerinį maišelį iš Tupperware. Nepigiai kainavo, bet visai patinka Ir silikonines formas iš ten įsigijau, dabar ten akcija, tai kainavo kekso forma 53 vietoj 84, o apvali tokia 2 litrų talpos - 69 vietoj 109. Jei norėsit, parašykit į až, duosiu tos SM rekvizitus (kiek domėjausi - ji prekiauja pigiausiai) Aš irgi naudoju Tupperware silikonines kepimo formas ir konditerinį maišelį, labai geri daiktai, verti savo kainos
O kaip atrodo tie TW konditeriniai maišeliai? Kokia jų kaina?
80 litu ......
Turiu , patogus daiktelis , tik antgaliu mazai , gelytes rasto -tik vienas didelis antgalis
O mano visiskai toks kaip sitas - melynas
Na tie keleta litu ![]()
Oi kaip vilioja... Bet jaučiu pasitaupysiu, vėliau įsigysiu. Gal kiek atpigs...
formeles sausainiams pirkau metalines, senukuose Kaune Draugystės gatvėje, bet mačiau ir Pramonės maximoje
Švirkštą - maišelį su antgaliais pirkau kažkada mugėje
kadagi jus mane uzkretet kepimu , tai nusipirkau toki sepeteli kiausiniui ant kepiniu uztepti, neturejau su kuo uztepliot
http://s42.radikal.ru/i098/0811/7a/c947aa6e1695.jpg
Kai as buvau vaikas ( 1974 m.) mano mociute turejo pasidariusi toki teptuka pyragams aptepti : pagaliukas toks kaip piestukas tik plonesnis , prisirinko dideliu vistos plunksnu , nupese jas ir paliko tik koki 2 cm. galiukus , sudejo tokia maaaaaza sluotele ir apriso ja su siulu aplink ta pagaliuka , gavosi toks teptukas
Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo...
vakar parduotuveje maciau formeles, eglutes ir besmegenio, metalines. Kaina 5 lt,vidutinio dydzio.Nepirkau
galejai tikrai nusipirkti,o ir kaina nedidele
Kiekvienoje IKI ju yra , nereikes nieko krapstyti , tik pirma karta reikia istepti riebalais , as nusipirkau abi
aciu cipciuk. reiskia reikia pirkti
Na as tai kepsiu meduoliukus , tokius nei minkstus nei kietus - per viduriuka
ji dviguba, 25 cm aukščio, 0.55 l talpos.
Arevitoj 25 Lt
O pas mane netelpa, ant skardos pastačius, trūksta kokių 2 cm aukščio. Pas mane elektrinė orkaitė, tai ant dugno nepastatysi, nes "galva dega" Bandžiau vieną kart paguldytą kept, užkišau vieną galą foliją, bet tešla iškilo ne į tą pusę kaip tikėjausi O iš manęs jau viena mergina paims (nupirks)
Tai tu ji nori kepti stacia ???
Tai jį ir reikia stačią kept
Kepamas jis turi taip atrodyt
o ......
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 01, 23:10) Kai as buvau vaikas ( 1974 m.) mano mociute turejo pasidariusi toki teptuka pyragams aptepti : pagaliukas toks kaip piestukas tik plonesnis , prisirinko dideliu vistos plunksnu , nupese jas ir paliko tik koki 2 cm. galiukus , sudejo tokia maaaaaza sluotele ir apriso ja su siulu aplink ta pagaliuka , gavosi toks teptukas Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo... Mano mociute dar iki siol tokia slotele naudoja
O gal kas matet, kur galima gauti aparaciuka teslai kocioti, o tai rankom kantrybes truksta?
gal kas matė kur nors angeliukų formeles? Vilniuje... Arevitoj visi angelai išpirkti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 18:27) O is kur Vilniuje AREVITA atsirado ? nėra, nėra Vilniuje Arevitos ir angelų reikia... ne antgalių QUOTE(Relaxa @ 2009 01 03, 18:17) nėra, nėra Vilniuje Arevitos ir angelų reikia... ne antgalių Ir vel as Neziurek , ka jie raso , tingi kompe pataisyti , nuvaziuoji , ziuri , kad yra
sveiki norejau paklausti kas daznai lankosi arevitos parduotuveje o ten kada buna nuolaidos kokioms nors prekems ar kainos visada tokios pacios kaip rodomos internete. pasidare smalsu gal kada apsimoka nuvaziuoti ir ka pygiau nusipikrti is parduotuves nei siustis internetu.aciu
QUOTE(inetum @ 2009 01 13, 21:16) sveiki norejau paklausti kas daznai lankosi arevitos parduotuveje o ten kada buna nuolaidos kokioms nors prekems ar kainos visada tokios pacios kaip rodomos internete. pasidare smalsu gal kada apsimoka nuvaziuoti ir ka pygiau nusipikrti is parduotuves nei siustis internetu.aciu ----------- Pirmadienį buvau arevitoj, pirkau antgalių , formelių, maišelį, jokių nuolaidų nemačiau, intenete antgalis buvo 8 lt, o mokėjau po 8.50, nu gal dėl pvm pabrango, o gal internete sena kaina, mažytė ten parduotuvytė gal kokių 6 kv(maždaug) QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 03, 22:10) Ir vel as Neziurek , ka jie raso , tingi kompe pataisyti , nuvaziuoji , ziuri , kad yra As noreciau jusu paklausti ,nes nemazai maciau jusu puikiu gaminiu-Tortu.Man kaip naujai tortu darytojai kokius angalius jus galetumet patart nusipirkt is Arevitos ,kokie butu reikalingiausi,puosiant torta.Klausiu ,nes niekas neduos pabandyt pries perkant Dekui QUOTE(Magira @ 2009 03 25, 17:49) As noreciau jusu paklausti ,nes nemazai maciau jusu puikiu gaminiu-Tortu.Man kaip naujai tortu darytojai kokius angalius jus galetumet patart nusipirkt is Arevitos ,kokie butu reikalingiausi,puosiant torta.Klausiu ,nes niekas neduos pabandyt pries perkant Dekui del antgaliu norejau pasakyti, kad paskutinius kelis kartus kai buvau, tai nelabai ten kokiu antgaliu budavo... mazdaug "o sitas geras, bet tokio dabar neturim... ir va sitas geras, bet ir jo dabar neturim
O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams
|