Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reikmenys saldumynų gamybai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
AGLYTĖ
Oas noriu merginos jusu kaip pradedancioji ax.gif pasiteirauti . Tas tupeperware koditerinis maiselis su antgaliais ar jis yra geras? radau internete ju puslapi uz 12 doleriu. bet jie turbut po viena daikta nesius g.gif
ir dar noriu paklausti del siu dazu, kurie geriau sausi miltukai ar tie geliniai. ir ar kas esate bandziusios ta ornamentini popieriu?
http://www.sal2.puslapiai.lt/americolor.htm
davija
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 02 18, 20:27)
Oas noriu merginos jusu kaip pradedancioji ax.gif  pasiteirauti . Tas tupeperware koditerinis maiselis su antgaliais ar jis yra geras?

As turiu toki, is bedos jis man tinkamas tortams papuost, bet ten antgaliuose labai nemazos skyles, man naudojami tik 2 antgaliai. Todel dabar noriu nusipirkt toki normalu komplekta antgaliu. Tik vat nerandu per ka mergaites perka mirksiukas.gif blush2.gif
AGLYTĖ
Aciu, nes vis neapsispreendziu as del jo, kaina tai nemaza. o jis universalus ,ta prasme i ji butu galima naudoti kitus antgalius?
simisimi84
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 20, 11:29)
jei su tokiu ispjoveju daryciau ramunes,ar jos butu i ramunes panasios?  smile.gif  http://www.scilis.lt/1/product/1942/  turiu ramuniu formeliu,bet reikia didesniu ,galvoju kur cia ju rasti (kovo menesiui jau reiks) g.gif
*

kažkada supermamos kalbėjo, jog su tokiomis daro ir ramunes, man ir reikėtų, bet brangoka, apie 27 lt ji kainuoja... reikėjo iš užsienio sakytis, gailiuosi dabar...
Vaidosee
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 20, 11:03)
as irgi apsigavau pirkdama per ebay,nepaziurejau kokio jos dydzio  doh.gif 
o Scilije "Gerbera" 70mm, KAINA 26,62Lt.,  "Gerbera" 110mm, KAINA 29,04Lt.  brangoka,bet ka daryti...
tik gal kas pasakytu kokio dydzio imti,kad butu normali ramune? na,pvz kaip cia user posted image
*

Labukas smile.gif
Patarčiau imti rinkinuką,tada turėsi įvairių dydžių ramunių 4u.gif Pirmas rinkinukas :
http://www.cakesforyou.biz/index.php?page=...ListPageIndex=2

Ir dar šitą ,trečias : http://www.cakesforyou.biz/index.php?page=...ListPageIndex=1
man jų per akis thumbup.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(Vaidosee @ 2011 02 20, 12:33)
Labukas  smile.gif
Patarčiau imti rinkinuką,tada turėsi įvairių dydžių ramunių  4u.gif Pirmas rinkinukas :
http://www.cakesforyou.biz/index.php?page=...ListPageIndex=2

Ir dar šitą ,trečias : http://www.cakesforyou.biz/index.php?page=...ListPageIndex=1
man jų per akis  thumbup.gif
*

tai mazu as jau turiu doh.gif biggrin.gif dabar tik didesniu reikia smile.gif bet kaip ten su tais mm suprasti? kuri cia vieta matuojama?nuo kur iki kur? mastau.gif
simisimi84
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 20, 12:49)
tai mazu as jau turiu  doh.gif  biggrin.gif  dabar tik didesniu reikia  smile.gif  bet kaip ten su tais mm suprasti? kuri cia vieta matuojama?nuo kur iki kur?  mastau.gif
*

manau skersmuo. nuo žiedlapio smailaus kampučio iki kito tolimiausio žiedlapio smailaus kampučio bigsmile.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 20, 14:12)
manau skersmuo. nuo žiedlapio smailaus kampučio iki kito tolimiausio žiedlapio smailaus kampučio  bigsmile.gif
*

na vsio,uzsisakiau is ebay 3 gerberu rinkinuka rolleyes.gif
simisimi84
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 20, 19:02)
na vsio,uzsisakiau is ebay 3 gerberu rinkinuka  rolleyes.gif
*

o dar ką siųsiesi? ar ne brangus atvežimas bus? t.y. siuntimas
*saules_zuikutis*
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 21, 10:04)
o dar ką siųsiesi? ar ne brangus atvežimas bus? t.y. siuntimas
*

daugiau nieko nepirkau.uz 3dydziu gerberas viso gavosi 8svarai. Lietuvoje viena beveik tiek kainuoja smile.gif
Olesta
sveikinu su puikiu pirkiniu, tikrai nesigailėsi, norėsi ramunes darysi, norėsi gerberas, greita, patogu ir labai gražu smile.gif
Solen
merginos,kur perkate tortams dezutes g.gif ir kokia vnt kaina g.gif taip domina ir padekliukai po tortais mirksiukas.gif
Vaidosee
*saules_zuikutis* sveikinu su geru pirkiniu 4u.gif

QUOTE(Solen @ 2011 02 21, 12:38)
merginos,kur perkate tortams dezutes g.gif ir kokia vnt kaina  g.gif taip domina ir padekliukai po tortais mirksiukas.gif
*

labuką smile.gif
Padėkliukus darausi pati,manau,kaip ir dauguma,viršutinėje papuošimų temoje yra Cipciuko įdėtas pvz,kaip juos pasidaryti,o dėžutes,nešu iš visur,kur tik jas pamatau biggrin.gif
Solen
zinau,kad galima pasidaryt...bet mane domina pirktines mirksiukas.gif
Pintikė
QUOTE(Solen @ 2011 02 21, 18:16)
zinau,kad galima pasidaryt...bet mane domina pirktines mirksiukas.gif
*

nzn is kokio tu miesto,Kaune tai maisto institute prie baziu.Kaina dezes priklauso nuo dydzio,apie 2.80,padekliukai apie 25 cnt serveteles ant ju-100 vnt apie 10lt.Galima dezes paprasyti ir konditerinese parduotuvese kur gamina tortus,apie 3 lt uz deze
Florexile
QUOTE(Pintikė @ 2011 02 22, 09:38)
nzn is kokio tu miesto,Kaune tai maisto institute prie baziu.Kaina dezes priklauso nuo dydzio,apie 2.80,padekliukai apie 25 cnt serveteles ant ju-100 vnt apie 10lt.Galima dezes paprasyti ir konditerinese parduotuvese kur gamina tortus,apie 3 lt uz deze
*

kurioj vietoj tas maisto insitutas yra? blush2.gif
mamkaa
QUOTE(Florexile @ 2011 02 22, 12:06)
kurioj vietoj tas maisto insitutas yra?  blush2.gif
*

http://www.lmai.lt/
*saules_zuikutis*
gal kas pamena kiek kainuoja Rimi ir kt. parduotuvese tokios serveteles tortam?pas mus Akropolio vienoj parduotuvej 1vnt.( 30cm) kainuoja 4.99,bet dabar akcija,tai po 2,99. idomu kiek jos kitur kainuoja g.gif
user posted image
akvilyte
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 11:34)

cia viena servetele tiek kainuoja blink.gif blink.gif blink.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 24, 13:00)
cia viena servetele tiek kainuoja  blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

taip. tai cia labai brangu? nesu macius ju kitur,tai ir nezinau realiu ju kainu ax.gif
akvilyte
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 12:10)
taip. tai cia labai brangu? nesu macius ju kitur,tai ir nezinau realiu ju kainu  ax.gif
*

gal ten po 10 supakuota bent jau g.gif netikiu kad vieneto kaina tokia būtų schmoll.gif

prieš kelias dienas pirkau 28 skersmens, tai 20vnt 2,6lt biggrin.gif kaune maisto institute toj firmelej biggrin.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 24, 13:23)
gal ten po 10 supakuota bent jau  g.gif  netikiu kad vieneto kaina tokia būtų  schmoll.gif
prieš kelias dienas pirkau 28 skersmens, tai 20vnt 2,6lt  biggrin.gif kaune maisto institute toj firmelej  biggrin.gif
*

net nuejau paziureti ar tikrai ten 1 servetele.nu tikrai viena!nieko sau išsidūriau doh.gif
pas tave jos tokios ale klijonke ,ane?
nu gerai,kad daug neprisipirkau su "akcija" doh.gif biggrin.gif
akvilyte
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 12:31)
net nuejau paziureti ar tikrai ten 1 servetele.nu tikrai viena!nieko sau išsidūriau  doh.gif
pas tave jos tokios ale klijonke ,ane?
nu gerai,kad daug neprisipirkau su "akcija"  doh.gif  biggrin.gif
*

ai nu jei pas tave klijonkines tai normali ta kaina smile.gif aš popierines vienkartines perku smile.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 24, 13:50)
ai nu jei pas tave klijonkines tai normali ta kaina smile.gif aš popierines vienkartines perku smile.gif
*

o popierines tokio storumo panasiai kaip tas dovanu popierius?man kartais dovanu popierius sudreksta ir negraziai atorodo.va ant klijonkines serveteles to nesimatytu ax.gif
rugiagele26
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 11:34)
gal kas pamena kiek kainuoja Rimi ir kt. parduotuvese tokios serveteles tortam?pas mus Akropolio vienoj parduotuvej 1vnt.( 30cm) kainuoja 4.99,bet dabar akcija,tai po 2,99. idomu kiek jos kitur kainuoja  g.gif
user posted image
*

Jei klijonkines cia, tai tada gal ir reali cia kaina... bet jei popierine blink.gif arba tada ne vienas vienetas smile.gif
MAMICY
su kuriais dažais dažoma ant viršaus? t.y. nepilama į masę, o piešiama teptuku.
pupainga
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 25, 18:41)
su kuriais dažais dažoma ant viršaus?  t.y. nepilama į masę, o piešiama teptuku.
*

Kiek žinau, tai su visai merginos dažo. Tik reikia ištirpint šlakelyje degtinės. Nors gal yra ir spec. kažkokių, bet aš negirdėjus g.gif
MAMICY
QUOTE(pupainga @ 2011 02 25, 20:01)
Kiek žinau, tai su visai merginos dažo. Tik reikia ištirpint šlakelyje degtinės. Nors gal yra ir spec. kažkokių, bet aš negirdėjus g.gif
*

pvz mano dažai skystam pavidale (americolor ar kazkaip panasiai)... nebent skiesti g.gif
k.lapelyte
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 25, 21:06)
pvz mano dažai skystam pavidale (americolor ar kazkaip panasiai)... nebent skiesti  g.gif
*

nereikia skiesti,su jais ir dazyti
*saules_zuikutis*
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 25, 21:08)
nereikia skiesti,su jais ir dazyti
*

o as truputi skiedziau,nes labai jau daug reiketu dazu,jei kazka daugiau dazyti ax.gif
k.lapelyte
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 25, 21:11)
o as truputi skiedziau,nes labai jau daug reiketu dazu,jei kazka daugiau dazyti  ax.gif
*

jei juoda spalva reikia dazyti,tai is pradziu su vandeniu nutepi visa torta,o tada jau su dazais,tada reikes maziau.
su raudona spalva taip nesigauna 4u.gif
simisimi84
iš surbitono gavau mažą adapterį, naudoti prie konditerinių antgaliukų. O kaip jį naudoti? biggrin.gif
julioske
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 25, 21:40)
jei juoda spalva reikia dazyti,tai is pradziu su vandeniu nutepi visa torta,o tada jau su dazais,tada reikes maziau.
su raudona spalva taip nesigauna 4u.gif
*

as lesiravau (taip tapyboj vadinamas is pradziu aptepimas vandeniu o tada liejimas dazais, kad perejimai spalvu butu plaukiantys o ne reziais uzbrezti) degtine, nes maciau kad su vandeniu nesigauna, buvo melyna ir juoda spalvos
julioske
rinejau wingailes duota puslapi (na papuosimu temoje, bet cia manu labiau tiktu) ir pamaciau va sita masinyte
user posted image
vis matydavau kad laideleje 'Ace of cakes' ja naudoja kartu su ta didele masina masei kociot... kodel konditeriniuose puslapiuose kad ir arevitoj jos neidea? juk nors cia ji aprasoma kaip masinele modelinui kociot, is tikro ji skirta makaronams, tiksliau spageciams daryti g.gif user posted image

ir uzdejus peiliukus va aip gaunas user posted image

susimasciau kad uz ten nurodyta kaina nusipirkus as ji ir pagal paskirti, t.y makaronams sunaudociau....
JET
O kiek ji ten kainuoja? As turiu biski kitokia. Bandziau kociot mase gelytems. Zinokit visai gerai gaunas :-)
julioske
QUOTE(JET @ 2011 02 26, 22:22)
O kiek ji ten kainuoja? As turiu biski kitokia.  Bandziau kociot mase gelytems. Zinokit visai gerai gaunas :-)
*

toj pirmoj nuotraukoj, supaprastintas variantas, tik masei kociot, tai tame spalvunamai.lt jis 149lt atrodo, tas 'patiunintas', su peiliukais pjaustyt lietuvoj neparduodamas uk va sioje nuorodoje kainos svyruoja nuo 21,38£ iki rinkinuko uz 152,99£ http://www.pastamachines.co.uk/Pasta_Machi...Machine-0-0.htm ta papigiai ir pirksiu ko gero ateity... 80 su trupuciu litu tik ax.gif
Florexile
QUOTE(julioske @ 2011 02 26, 21:12)
rinejau wingailes duota puslapi (na papuosimu temoje, bet cia manu labiau tiktu) ir pamaciau va sita masinyte user posted image
*

as turiu ta pirma, be peiliuku makaronams. vadinasi lazanijos lakstams. tai lb gerai koldunams tesla kociojasi, greitai viskas einasi, o vat gelytems man netiko, kazkodel lipo man ta mase ir trukinejo sukant per masina unsure.gif gal reikes dar karta su kita mase pabandyt...
Olesta
Dėl kaplerių mažiems antgaliams. Tuirte turėti konditerinį maišelį. Jei jis vienkartinis, nukerpate smaigalį, nedaug, kad tilptų kaplerio kūginė dalis su sriegiais, tai čia šitas į maišelio vidų kišasi. Sekantis veiksmas ant maišelio smaigalio maunam antgalį ir prisukam jį žiedeliu su sriegiais 4u.gif tikiuosi aiškiai paaiškinau 4u.gif
k.lapelyte
turiu as ta masina kociojimo.yra pirkti topshop
su ja kociojuosi skruzdelyno lakstelius,o daugiau niekur. neapsimoka tikrai pirkti.
o kaina kazkur apie 150lt lyg tais
simisimi84
QUOTE(Olesta @ 2011 02 27, 09:23)
Dėl kaplerių mažiems antgaliams. Tuirte turėti konditerinį maišelį. Jei jis vienkartinis, nukerpate smaigalį, nedaug, kad tilptų kaplerio kūginė dalis su sriegiais, tai čia šitas į maišelio vidų kišasi. Sekantis veiksmas ant maišelio smaigalio maunam antgalį ir prisukam jį žiedeliu su sriegiais  4u.gif tikiuosi aiškiai paaiškinau  4u.gif
*

ačiū smile.gif
perskaičius nelabai supratau, bet nuėjusi pasibandyti kaip sakėte, gavosi puikiai smile.gif tik tiek, kad kai kurie maži antgaliai tiesiog iškrenta. kiti, žinoma, netelpa.
o būna pirkti didesnių adapterių ir dar mažesnių? taip pat gal būna medžiaginių maišelių atskirai? turiu iš kito rinkinio, labai patinka, bet skylė adapteriui per didelė...
Cadus
Laba diena, norėjua pasiteirauti kur Vilniuje galima nusipirkti maistinių dažų? Ačiū 4u.gif
pasta222
mergaites, kur geriau užsisakyti prekes g.gif kainos turbut skyrias rolleyes.gif o aš apie tai ne bum bum schmoll.gif ačiu 4u.gif
irmulia

! 
Dar kartą primenu, kad ši tema nėra skirta Jūsų masinio apsipirkimo organizavimui.
*saules_zuikutis*
mergaites,ar kuri turite tokias raides/skaicius? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-FMM-FUNKY-Upper-...=item3365715664 surbitonas pavede,tai ieskau kitai skeliais .kokiu norejau cia nematau,tai sakau,gal sitos bus geros g.gif gal kas turite torto foto su jau padarytom tokiom raidem? ax.gif
ausreka
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 01, 09:35)
mergaites,ar kuri turite tokias raides/skaicius?  http://cgi.ebay.co.uk/NEW-FMM-FUNKY-Upper-...=item3365715664  surbitonas pavede,tai ieskau kitai skeliais .kokiu norejau cia nematau,tai sakau,gal sitos bus geros  g.gif  gal kas turite torto foto su jau padarytom tokiom raidem?  ax.gif
*

Man atrodo ant Cipciuko daryto vienetuko tokios raides,temoje kaip papuosti tortus 13 psl.
*saules_zuikutis*
labai prasau pagalbos verysad.gif pasirodo numire siandien mano blenderio mikseris po bezo bandymo verysad.gif kokius jus mikserius naudojate? kur pirkot?kiek mokejot? š.. nusipirkti nesinori,bet labai daug moketi irgi nelabai galiu ax.gif
Olesta
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 01, 22:29)
labai prasau pagalbos  verysad.gif pasirodo  numire siandien mano blenderio mikseris po bezo bandymo  verysad.gif  kokius jus mikserius naudojate? kur pirkot?kiek mokejot? š.. nusipirkti nesinori,bet labai daug moketi irgi nelabai galiu  ax.gif
*

Braun M1000 pas mane, turiu ir Philipsą, neturi jis tiek galios kiek man reikia...mokėjom apie 130-150, tiksliai nepamenu...
*saules_zuikutis*
QUOTE(Olesta @ 2011 03 01, 23:33)
Braun M1000 pas mane, turiu ir Philipsą, neturi jis tiek galios kiek man reikia...mokėjom apie 130-150, tiksliai nepamenu...
*

aciu uz atsakyma.
kaip man,siuo metu,brangoka toks butu verysad.gif
Olesta
gal merginos ką patars, gal yra pigesnių ir gerų 4u.gif
Asseni
Turiu toki pat kaip ir Olestuke. Esu be galo patenkinta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.