QUOTE(witalyli @ 2009 04 26, 09:07)
www.kulinarijosmenas.visiems.lt
va cia yra ir dazu ir visokio kitokio gerio
Merginos, reikia maistiniu flomasteriu. Gal zinot kur galima pirkt? Pirkau Maximoje, bet jie tokie , kaip zele, ispaudziama is tuteles. O gal zinot, yra kokiu normalesniu, ale kaip tikri flomasteriai
Labas.Gal kas patartumėt,kur geriausiai ir pigiausiai,internetu užsisakyt reikmenis,tortų puošimui
Jaučiu, čia aš ir paėmiau tuos paskutinius flomasterius
Labai jau pamiršta tema Nesuprantu kam skirti šie įspaudai (aistuzele, gal nesupyksi kad skoliniuos nuotraukas, bet būtent iš jūsų ir pirksiu kai susigaudysiu ko man reikia ![]() toliau, kaip su šiais įspaudais dirbt? Ar pirma dengimo masę ant jo atspaudi, ar jau apdengtą tortą reik spaust? ![]() Dėkui iš anksto
oi, cipsiuk, dėkui už tokį greitą sureagavimą
O tai kokios yra tos formelės kur galima torto apačią užmaskuot, arba prie šonų priklijuot Nu kažkaip susimakalavau, nežinau kas labiausiai reikalinga
tai gal tos?
![]() bet tai čia tokia linija ir išsikerpa, ar čia irgi tik įspaust tetinka?
Va va ...tokios
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 23:25) Va va ...tokios
labai noreciau isigyti voveruskom kepti formele,ar kazka panasaus,pati nesu kepusi bet prisiminiau gerus vaikystes metus,ir noreciau iskepti savo panom nes jos nera ragavusios,gal zinot nuoroda parduotuves internetu,jai ne reiks atimti
Neduosiu
aisku,tai ne kas,reiks prasyt savu kad paieskotu,nes cia tokiu tai turbut net nera mate ir su ziburiu nerastum,o taip noretusi,na nieko ka nors sugalvosiu
Gal zinote kur butu galima rasti formeliu sokoladiniams saldainiukams lieti?
Kad gautusi kazkas panasaus kaip foto
QUOTE(FoxLady @ 2009 11 15, 20:09) Gal zinote kur butu galima rasti formeliu sokoladiniams saldainiukams lieti? Kad gautusi kazkas panasaus kaip foto ![]() paziurek cia: kulinarijos menas ir arevitoj paziurek QUOTE(FoxLady @ 2009 11 15, 18:09) Gal zinote kur butu galima rasti formeliu sokoladiniams saldainiukams lieti? Kad gautusi kazkas panasaus kaip foto ![]() http://www.arevitosiranga.lt/?cat=products...oup=3&id=28
mergaites, jei kam reikia formeliu sausainiams ar gelytems, sia savaite IKI parduotuvej 25vnt ivairiausiu formeliu 9.99Lt kainuoja.
Ka tik nusipirkau ir baisiai patenkita, dziaugiuosi, kaip mazas vaikas gaves saldaini
eglejk jus gal vilniete ir isduosit kuriam iki pirkot formeles?Irgi noriu pasidziaugt kaip mazas vaikas
Šeškinės IKI dar yra formelių.
QUOTE(eglejk @ 2009 11 18, 18:01) mergaites, jei kam reikia formeliu sausainiams ar gelytems, sia savaite IKI parduotuvej 25vnt ivairiausiu formeliu 9.99Lt kainuoja. Ka tik nusipirkau ir baisiai patenkita, dziaugiuosi, kaip mazas vaikas gaves saldaini Merginos, jei kas Vilniuje neranda, tai Grigiškių IKI yra dar 7 pakuotės, prieš pat užsidarant pirkau, net nesitikėjau pas mus rasti
Sveikos, pasidalinkit kur perkat maistinių dažų?
Išvaikščiojau vietines maximas, norfas ir ikes ir nieko neradau. Tiesa maximoj buvo tūbelės 4 spalvų, bet jau gatavo glajaus ir labai jau mažai Kokiom kainom perkat maistinius dažus? Aš atsimenu tik iš tarybinių laikų tokias spalvotas tabletėles kuriom gaivą mama dažydavo Labai norėčiau savo spirgui meduolius kalėdom spalvotus padaryt, bet nenoriu ir visos piniginės tam išpurtyt
Kvaki, kokiam mieste esi? Daug ka mergaites siunciasi is uzsienio.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 28, 22:55) Aš iš Visagino Jau naktį sapnavau ir mąsčiau, kaži ar galima būtų panaudot tuos spalvotus sausus miltelius gėrimams daryti(juppi ir pan..). Jie gi spalvoti būna, gal ir man spalvą suteiktų. Nekomercijai darau, tik šiaip cukraus glajų paspalvint noriu
Burokėlių sultimis galima nudažyti raudonai/rausvai. Špinatų - žalsvai ir pan. Nereikės nieko pirkti.
QUOTE(Kvaki @ 2009 11 29, 06:52) Aš iš Visagino Jau naktį sapnavau ir mąsčiau, kaži ar galima būtų panaudot tuos spalvotus sausus miltelius gėrimams daryti(juppi ir pan..). Jie gi spalvoti būna, gal ir man spalvą suteiktų. Nekomercijai darau, tik šiaip cukraus glajų paspalvint noriu As kai neturejau dazu tai su jais daziau grietinele ir kuo puikiausiai nusidaze, tik va kad skoni dave, nu bet ir tas nemaise. nes tu gerimu sausu juk visokiu spalvu yra. Dar kitos sake kad galima dazus pasidaryti istirpinus tortu pabarstukus spalvotus
Sveikos, ateinu pas jus su durnu klausimu
mergaites, kurios neturit dazu, nusipirkit spalvotu pabarstuku, na tu kur maziukuose maiseliuose buna, ir susimalkit juos su kavamale, gausis spalvota cukraus pudra, as kol dazu neturejau jais daziau, visai liux
Aš kai neturėjau dažų,o norėjau pasidaryti gėlytes ant torto,tai naudojau Žėlė ,,Galaretka''. Ji puikiai nudažo
QUOTE(Kvaki @ 2009 11 29, 08:52) Aš iš Visagino Jau naktį sapnavau ir mąsčiau, kaži ar galima būtų panaudot tuos spalvotus sausus miltelius gėrimams daryti(juppi ir pan..). Jie gi spalvoti būna, gal ir man spalvą suteiktų. Nekomercijai darau, tik šiaip cukraus glajų paspalvint noriu as pastilaza dariau su juppi tai visai neblogai iseina tik nera zalios spalvos
Ačiū merginos už patarimus
Sveikos kepėjos
Norėjau paklaust, žinau, kad čia ne apie formeles, parašiau, bet vistiek labai reikalinga, O kadangi receptu knygu, formuas išmires nieks neatrašo, tai gal aš čia paprašysiu Gal kas matė kada kokiam senu knygų turguj, pirk konditerinių vadovėlių kuriuose būtų pramoninių receptukų?? Parašykit, man į a.ž jei matėt lb prašau
zalia spalva ir su zele sunku isgauti,gaunasi vos zalsva.
Is braskines-rozine persiko-sviesi persikine citrinu-gelsva Ispudingai atrodo persikines. QUOTE(Irena:) @ 2009 11 30, 15:08) zalia spalva ir su zele sunku isgauti,gaunasi vos zalsva. Is braskines-rozine persiko-sviesi persikine citrinu-gelsva Ispudingai atrodo persikines. Aha šiandien išbandžiau su sausais gėrimais ir pabarstukais. Tai gražios bet švelnios spalvos gavosi. Ryškioms reiktų daugiau dėt, bet ir skonis ir konsistencija jaučiu keistųsi
gal kam aktualu bus.maximoj nupiginti iki 3,49 dr.oetker pabarstukai(sirdeles,sidabriniai rutuliukai ir t.t)
QUOTE(saulxx @ 2009 11 30, 17:45) http://cakestuff.bpweb.net/piping-bags-tub...es-c-27_54.html cia yra su kainom http://www.arevitosiranga.lt/?cat=products&group=3 ir cia yra 1 rinkinukas, 90lt
PRISMOJ Dr. Otker cukraus pudra po 2,75.
Kur perkate dėžes tortams pakuoti?
Pirkau Sangaidoj plastikines skaidrias. Yra ivariu dydziu. 28 cm kainavo 1,4 lt.
|