Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reikmenys saldumynų gamybai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rivera
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 09, 09:22)
Atbėgau pasigirti  ax.gif Kalbėjom apie mikserius, skaiciau ir vis galvojau kokio čia reiktu (iki vakar naudojau kazkoki latviska, kuris turejo tris greicius, bet veike tik vienas lotuliukas.gif ) Supratau, kad man, kepejai-megejai reiktu  ne maziau 300 W galingumo ir ka Jus manote, kovo 8 -sios proga vyras man padovanojo mikseri ( BOSCH MFQ 3520 )  biggrin.gif Bet kaip as apsidziaugiau, labiau nei kokius kvepalus bučiau gavusi, vyras net sutriko pamatęs toki mano dziaugsma  lotuliukas.gif
Dieve, kaip aš mėgstu praktiškas dovanas  wub.gif
*

tongue.gif sveikinimai. Tokios dovanos ir man patinka ax.gif .
Tangiuke
Merginos, ka manot apie siuos stovus tortams?
user posted image
user posted image
Situ kaina apie 250-270Lt

user posted image

O soto apie 110-120Lt
Griaustinė
As vel cia 4u.gif Nu kuria dulksna blizginti tortus, kad jie labai blizgetu???
rugiagele26
QUOTE(Griaustinė @ 2011 03 09, 20:51)
As vel cia  4u.gif  Nu kuria dulksna blizginti tortus, kad jie labai blizgetu???
*

As nupurskiu pearl dezodorantu.
Griaustinė
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 09, 21:56)
As nupurskiu pearl dezodorantu.
*

aš kalbu apie sausą dalyką, kad siųstis galima būtų
Bijuna
Merginos, vaziuoju kita savaitgali i Kauno bazes ( nebuvau jose 100 metu smile.gif ) ir noriu Jusus paklausti ko ir kur as ten galeciau nusipirkti tortu gamybai. Man reikes iskepti kelis tortus savo gimtadieniui, produktu reikes nemazai, tai gal bazeje yra ko nors pigiau g.gif Nu pvz. supratau, kad cukraus pudra ir stipria kakava perkate 11 sandeli nors nelabai zinau kur jis bigsmile.gif O ko dar yra g.gif Gal net koks skyrius yra kur priemoniu tortu puosybai yra g.gif ? Aciu 4u.gif
@adrij@
Tokio skyriaus tikrai nėra , pamėtyta formų , stovų , po visus ....jei reik , važiuokite į pilį ( senamiestyje ) , ten yra AREVITOS YRANGA pavadinimas padruotuvėlės Kepejėlėms artai Konditeriams .... va ten visko yra .

Tik ji nedirba šeštadienį ir sekmadienį .
viilmute
O gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima nusipirkt maisiuku puosybai ir antgaliuku g.gif
naitas
QUOTE(Tangiuke @ 2011 03 09, 22:11)
Merginos, ka manot apie siuos stovus tortams?
*

aš tai galvoju, kad tai yra stipriai kultūrinis dalykas. Pas mus tokie stovai yra dar nemadingi. Gal kada ateis.. kaip ir puošimas cukraus pudros mase kad atėjo.
Florexile
sakykit kaip atrodo zolytes antgalis? ax.gif nu niekaip neikertu kuris ten blush2.gif noreciau uzsisakyt, bet nzn koki unsure.gif
Solen
QUOTE(Florexile @ 2011 03 12, 21:33)
sakykit kaip atrodo zolytes antgalis?  ax.gif nu niekaip neikertu kuris ten  blush2.gif noreciau uzsisakyt, bet nzn koki  unsure.gif
*

233 nr.
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...78104&st=36 mirksiukas.gif cia paziurek kaip atrodo
Florexile
aciu, supratau. dabar zinosiu ko ieskot 4u.gif
sandrulyte1975
QUOTE(viilmute @ 2011 03 11, 09:55)
O gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima nusipirkt maisiuku puosybai ir antgaliuku g.gif
*

Klaipedoj gali su ziburiu diena nakti ieskoti,kazkokiu ypatingu nera. Keli primityvus yra parduotuvej "Zana"

Idedu nuoroda kur yra pirkti ( na man pasirode taip) nebrangiai ir grazios aplikacijos ant tortu

cia
Griaustinė
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 17, 17:12)
Idedu nuoroda kur yra pirkti ( na man pasirode taip) nebrangiai ir grazios aplikacijos ant tortu

cia
*

Bet tai brangu čia ax.gif
Kaune maisto institute toks dalykas apie 5 Lt kainuoja, tik pasirinkimas menkas
editiana
QUOTE(Griaustinė @ 2011 03 17, 17:25)
Bet tai brangu čia  ax.gif
Kaune maisto institute toks dalykas apie 5 Lt kainuoja, tik pasirinkimas menkas
*

o kur tas institutas ar ten parduotuvė kokia nors yra ar reikia pažystamų turėt? 4u.gif blush2.gif
mamkaa
QUOTE(editiana @ 2011 03 17, 15:30)
o kur tas institutas ar ten parduotuvė kokia nors yra ar reikia pažystamų turėt? 4u.gif  blush2.gif
*

pazystamu tikrai nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jis va cia http://www.lmai.lt/
sandrulyte1975
Gal ir brangokai biski.As kadangi is klaipedos,tai cia isvis nieko nera schmoll.gif

CIA antgaliukai ir eurais.Kad paziureti viska reikia tos knygos puslapius versti.
sandrulyte1975
radau tortu stovus va cia ,bet nzn ar brangu ar ne g.gif
meljola
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 17, 17:46)
Gal ir brangokai biski.As kadangi is klaipedos,tai cia isvis nieko nera schmoll.gif

CIA antgaliukai ir eurais.Kad paziureti viska reikia tos knygos puslapius versti.
*

perziurejau visa knygute,o dievuliau,kiek cia visko as noreciau g.gif sakyk sandrulyte o is cia galima uzsisakyti ir parsisiusti?
sandrulyte1975
QUOTE(meljola @ 2011 03 17, 17:21)
perziurejau visa knygute,o dievuliau,kiek cia visko as noreciau g.gif sakyk sandrulyte o is cia galima uzsisakyti ir parsisiusti?
*

As dar nesisiunciau,bet manau,kad galima,nes cia internetine parduotuve. Bet kainos siek tiek gazdina kitu dalyku. Bet kokiu tortu formu ten yra bigsmile.gif ,niekur dar tokiu nesu maciusi. Na jei tiksliai susidomesi,as paklausiu savo drauges kaip ten reikia uzsisakyti,nes ji kiaurai vokiskai kerta.Cia ji man ir atrado.Cia dar vienas
Griaustinė
QUOTE(editiana @ 2011 03 17, 17:30)
o kur tas institutas ar ten parduotuvė kokia nors yra ar reikia pažystamų turėt? 4u.gif  blush2.gif
*

berods 6 a. yra parduotuve
meljola
Aciu Sandrulyte,pasidomek,tegu tavo padruske tau pavertejauja,issiaiskink,kaip ten uzsakyt galima,nes yra tokiu daikciuku,kur niekur kitur nemaciau..
sandrulyte1975
Sveikos supermamytes. Noriu jusu paklausti kur galima nusipirkti 2-3-4 aukstu tortu formas ( ketvirtainiskas ir sirdeles) ?
Papildyta:
QUOTE(meljola @ 2011 03 18, 09:47)
Aciu Sandrulyte,pasidomek,tegu tavo padruske tau pavertejauja,issiaiskink,kaip ten uzsakyt galima,nes yra tokiu daikciuku,kur niekur kitur nemaciau..
*

Zinau,kad atsiuntimas i lietuva kainuoja 16 eur.
irmulia

! 
Dar kartą primenu, kad bet kokios komercinio/reklaminio pobūdžio žinutės yra griežtai draudžiamos ! Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutės, jos bus ištrintos, o dalyviams skirtos atitinkamos nuobaudos.
Lina666
Sveikos mergaites,noreciau suzinoti kas uzsiima puosimo reikmenu pirkimu ir pardavimu.Gal galima butu pas jus uzsisakyti?
irmulia
Kadangi vieši įspėjimai šioje temoje yra ir toliau ignoruojami....

! 
Ši tema yra laikinai uždaroma dėl nesibaigiančių komercinių/reklaminių žinučių bei masinio užpirkimo organizavimo !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.