OO as neskambinu niema i lt,nes praktiskai visi draugai ir seimos nariai turi skypes,tai taip ir susiskambinam
O tu telefona 3G turi, ir skambini is telefono skaipo gal? Nes as ziurinejuos sita varianta, pvz three.co.uk duoda korta, gali ir telefona nerangiai paimt 3G ir skambint i skaipa.. O man tai visai ok butu. Tad jei kas turit skaipa telefone ir emet korta kartu su telefonu, pasidalinkit patirtimi
QUOTE(Traleliushke @ 2009 10 27, 19:57) O tu telefona 3G turi, ir skambini is telefono skaipo gal? Nes as ziurinejuos sita varianta, pvz three.co.uk duoda korta, gali ir telefona nerangiai paimt 3G ir skambint i skaipa.. O man tai visai ok butu. Tad jei kas turit skaipa telefone ir emet korta kartu su telefonu, pasidalinkit patirtimi Labuka. as jau metai laiko turiu sitaip telefona. Na, dziaugiuosi, man patinka. per skype ten tikrai labai lengva. taip pat, kaip ir is kompiuterio. as dar kreditu nusiperku uz £10, bet su vat nuskaiciuoja £11.50 tam, kad galeciau mamulei skambinti, nes ji kompiuterio neturi ir labai kratosi. Taigi, i mobiliaka i Lt is skype skambinu uz £0.1 per minute. sms siunciu uz berots £0.04. Tai va QUOTE(Sigitute @ 2009 10 28, 08:12) Labuka. as jau metai laiko turiu sitaip telefona. Na, dziaugiuosi, man patinka. per skype ten tikrai labai lengva. taip pat, kaip ir is kompiuterio. as dar kreditu nusiperku uz £10, bet su vat nuskaiciuoja £11.50 tam, kad galeciau mamulei skambinti, nes ji kompiuterio neturi ir labai kratosi. Taigi, i mobiliaka i Lt is skype skambinu uz £0.1 per minute. sms siunciu uz berots £0.04. Tai va O kaip su rysiu? As i kompiuteri skambindavau, tai zinokit kazkoks siaubas, sake, kad mano balsas kaip sveples girdisi...
Paziurejau kad telefone 3g veiktu, tai uzsisakiau tas dabar kur nemokamas duoda three.co.uk korteles, ziuresim kai atsius veikia ar ne
Nes tevai namie interneta turi, butu gerai jei tikrai nemokamai iseitu skambint skaipa telefone turint jiems i pc esanti skaipa QUOTE(Traleliushke @ 2009 11 06, 22:47) Paziurejau kad telefone 3g veiktu, tai uzsisakiau tas dabar kur nemokamas duoda three.co.uk korteles, ziuresim kai atsius veikia ar ne Nes tevai namie interneta turi, butu gerai jei tikrai nemokamai iseitu skambint skaipa telefone turint jiems i pc esanti skaipa veikia veikia... tik reikia, kad telefono aparatas buti pritaikytas Skype'ui. Mano vienas is kontraktu buvo is 3G, bet kvaila tel. buvau pasiemus ir Skype nebuvo imanoma iinstaliuoti.. Seniau skambindavau i PC Skype i LT. Siandien skambinau i mobilu ir paprasta tel, 1,5val kainavo apie £2,50 su prijungimo mokesciais...
Turiu O2,kai pirkau kortele salone,pasakiau kad man reikia plano pigiem skambuciam i lietuva,ir kiekvieno men.17d.gaunu 90 nemokamu minuciu menesiui
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 11 07, 17:17) Turiu O2,kai pirkau kortele salone,pasakiau kad man reikia plano pigiem skambuciam i lietuva,ir kiekvieno men.17d.gaunu 90 nemokamu minuciu menesiui man 90min vienam kartui Seniau pirkdavau New Europe Bonus ornzine kortele pas babajus, £2,50 kainuodavo, kai kurie daugiau nulupti bandydavo, bet paskui issigudrinau ir 5uz £10 gauti. I paprasta tel apie 200+ minuciu. as kontrakte labai daug nemokamu turiu, tad skambindavau is mobilaus. turiu ir Virgin Media su nemokamais skambuciais i landline, bet jie po 1val pradeda skaiciuoti pinigus, o jei su siomis kortelemis nutrauki skambuti puses kredito kaip ir nebelieka tad Skype kol kas geriausias atradimas!
[quote=mazhulinka,2009 11 07, 21:44]
man 90min vienam kartui Seniau pirkdavau New Europe Bonus ornzine kortele pas babajus, £2,50 kainuodavo, kai kurie daugiau nulupti bandydavo, bet paskui issigudrinau ir 5uz £10 gauti. I paprasta tel apie 200+ minuciu. as kontrakte labai daug nemokamu turiu, tad skambindavau is mobilaus. turiu ir Virgin Media su nemokamais skambuciais i landline, bet jie po 1val pradeda skaiciuoti pinigus, o jei su siomis kortelemis nutrauki skambuti puses kredito kaip ir nebelieka tad Skype kol kas geriausias atradimas! [/quot Tas korteles tai mama perka,bet kad l.jau greit jos baigiasi QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 07, 23:47) jei nenukerpa tai viskas ok, issnekedavau ilgai, bet mano tinklas automatiskai po 2val nutraukia skambuti, tada perskambinus jau budavo like tik apie 80p... ir tik apie 15min duoda Nu jo,jie ten gudriai daro,jei jau nutraukei pokalbi,ar del rysio nutruko pokalbis,tai jau arba visai daugiau nepriskambini nes kreditu truksta,arba dar duoda pora zodziu pasakyt
Na,as naudoju Lebara ir labai tuo dziaugiuosiu,nereikia rinkti jokiu kodu,tiesiogiai skambini i LT(i mobilu-15p).
Uzsisakiau ir as is three.co.uk tas kelias nemokamas korteles, na ziuresim veiks su mano telefonu ar ne.. Nes jei ka reiks ir man gal 02 imt
QUOTE(Katuke @ 2009 11 08, 10:45) Na,as naudoju Lebara ir labai tuo dziaugiuosiu,nereikia rinkti jokiu kodu,tiesiogiai skambini i LT(i mobilu-15p). Brangoka... £9 per valanda.... Cia gal as vienintele tokia, bet kai uzsikalbu tai gali uztrukti ir 3val... Kol telefonas neissikrauna QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 08, 13:59) Brangoka... £9 per valanda.... Cia gal as vienintele tokia, bet kai uzsikalbu tai gali uztrukti ir 3val... Kol telefonas neissikrauna Noriu pasitikslinti,ar is kompiuterio skypo skambinant i LT pigu,ar is telefono su skypu?Ar cia jie vienas ir tas pats QUOTE(Katuke @ 2009 11 08, 13:49) Noriu pasitikslinti,ar is kompiuterio skypo skambinant i LT pigu,ar is telefono su skypu?Ar cia jie vienas ir tas pats Skype tas pats ir tel ir PC. Jei is Skype is Skype, aisku nemokamai. Kai skambini i LT telefonus tereikia nusipirkti kredito, o jau kaip nori naudoti, ar sedint prie kompiuterio su ausinemis, ar naudojant Skype pritaikyta telefona nera jokio skirtumo... Kaina ta pati...
O tai kai nusiperki skype kreditu,tai per skaipa skambinant i Lt mobilu kokia kaina?Jau man cia viskas susimakalavo.
QUOTE(Katuke @ 2009 11 08, 14:21) O tai kai nusiperki skype kreditu,tai per skaipa skambinant i Lt mobilu kokia kaina?Jau man cia viskas susimakalavo. Parasyta, kad 4p per minute, plius mazas sujungimo mokestis. Bet man atrodo, kad tiek nekainavo. Prasnekejau beveik dvi valandas, tris kartus sujungimo mokesti sumokejau, nes vaikas pagriebe tel ir isjunge, bet tai man kainavo £2.13 QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 08, 11:04) begti ir nereikia... gauk PAYG kortele is 3G, isinstaliuok Skype, nusipirk kredito ir skambink i bet koki TELEFONA ar zinutes pigiai rasyk... Niekam nereikia prie kompu sedeti Gal gali placiau paaiskinti man neismanelei kaip nusipirkti skype kreditu,ir kaip ten paskui ka daryti norint skambinti is tel.i skype ir atvirksciai. QUOTE(DOMINUKE @ 2009 11 09, 14:08) Gal gali placiau paaiskinti man neismanelei kaip nusipirkti skype kreditu,ir kaip ten paskui ka daryti norint skambinti is tel.i skype ir atvirksciai. Jei Skype kompiteriyje turi "paraklinek" kaip as sakau. kredita labai lengva papildyti, tereikia korteles arb PayPal. Isijungus pagr. Skype puslapi su kontaktais bent jau pas mane apacioje parasyta: CALL PHONES, DIRECTORY, SHOP. kad nusipirktum kreditu, reikia eiti i SHOP. CALL PHONES:suvedi numeriuka norima ir skambina, i betkuria sali... is telefono labai panasiai..
as galiu pasiulyti savo varianta. Man teko isbandyti ne daug tu skirtingu skambinimo budu, bet sitas pigiausias ir patogiausias.Kalbu apie lietuva.Taigi nusiperkate Orange pay as you go SIM kortele.Paipildot tarkim 5 svarais.Pasikeiciat kalbajimo plana i Camel.Ir tuomet skambinat i Lietuva tiesiai is savo mobilaus telefono i lietuvos mob telefona uz 10 pencu per minute.As labai patenkinta siuo variantu.O tie skaipai tai reikia buti prisirusus prie kompiuterio ir namie,o tom skambinimo kortelem nepasitikiu/arba daug vistiek reikia moket uz skambinima i mobilu tinkla LT.
KA jus manot apie si mano pasiulyta viarianta? QUOTE(Pelyte_M @ 2009 11 18, 17:41) as galiu pasiulyti savo varianta. Man teko isbandyti ne daug tu skirtingu skambinimo budu, bet sitas pigiausias ir patogiausias.Kalbu apie lietuva.Taigi nusiperkate Orange pay as you go SIM kortele.Paipildot tarkim 5 svarais.Pasikeiciat kalbajimo plana i Camel.Ir tuomet skambinat i Lietuva tiesiai is savo mobilaus telefono i lietuvos mob telefona uz 10 pencu per minute.As labai patenkinta siuo variantu.O tie skaipai tai reikia buti prisirusus prie kompiuterio ir namie,o tom skambinimo kortelem nepasitikiu/arba daug vistiek reikia moket uz skambinima i mobilu tinkla LT. KA jus manot apie si mano pasiulyta viarianta? O kiek i laidini minute kainuoja nezinai? QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 18, 23:06) Sorry, mergaites, apsimelavau.Man taip pigiai nuskaiciuodavo,kai skambindavau,kad maniau,kad 10 p per minute, bet dabar patikrinau internete ir ten rasoma 12 pensu tiek i laidini telefona LT ,tiek ir i Mobilu telefona.
Sveiki. Jei kas norit skambint i JAV ir dar 60 saliu tik uz 24,99 $ per men neribotai, turiu pasiulyma! Parduodu Vonage adapteri uz 50 $.
neskaiciau visos temukes, tai nepykit jei pasikartosiu
Labutis,
Cia gal ir ne i tema, bet visgi noriu pasitikslinti.. Po poros menesiu planuoju isvaziuoti gyventi i UK. Ten turbut teks nusipirkt kokia Oyster ar Orange kortele pay as you go. Tik va klausimelis, ar as galesiu ta kortele isidet i Lt pirkta telefona ir normaliai funkcionuos? Ar su sim kortele butina pirkti kartu ir telefona UK? QUOTE(Vilmave @ 2010 03 14, 14:39) Labutis, Cia gal ir ne i tema, bet visgi noriu pasitikslinti.. Po poros menesiu planuoju isvaziuoti gyventi i UK. Ten turbut teks nusipirkt kokia Oyster ar Orange kortele pay as you go. Tik va klausimelis, ar as galesiu ta kortele isidet i Lt pirkta telefona ir normaliai funkcionuos? Ar su sim kortele butina pirkti kartu ir telefona UK? Jei telefonas nera priristas, t.y. Ir Lt gali naudoti visas korteles, Bite, Omnitel ir tt, tai tada be problemu tau ir cia jsi veiks su visom angliskom kortelem Papildyta: QUOTE(Pelyte_M @ 2009 11 19, 13:36) Sorry, mergaites, apsimelavau.Man taip pigiai nuskaiciuodavo,kai skambindavau,kad maniau,kad 10 p per minute, bet dabar patikrinau internete ir ten rasoma 12 pensu tiek i laidini telefona LT ,tiek ir i Mobilu telefona. As irgi naudoju Orange Camel plana
labai dekui uz atsakyma
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 14, 21:18) Jei telefonas nera priristas, t.y. Ir Lt gali naudoti visas korteles, Bite, Omnitel ir tt, tai tada be problemu tau ir cia jsi veiks su visom angliskom kortelem QUOTE(Vilmave @ 2010 03 15, 11:41) labai dekui uz atsakyma Veiks ir lietuvoje SIM kortele is Anglijos.Bet reikes joje kreditu kazkiek,jei darbdaviai skambins i Lietuva, tai automatiskai uz atsiliepima reikes moketi kaip uz roaming'a. Jei neatsiliepsi,tai tuomet nereikes moket.
Sveikos, gal atsisauktu forumiete, kuri yra uzsienyje ir naudoja PILDYK ar kokia kita lietuviska kortele?
Dekui, rozeslasiukas
Dar klausimas, gal kas naudojat bites LABAS kortele uzsienyje? Parasykite i az, busiu dekinga
Sveiki.
Reike informacijos. Vyras Evrope,tai jam pasake kad skambint is Lietuvos reike surinkt 10 10 it numeri,ir mol pigiau Kas ka zino,parasiket: kiek kainoja min.ir koks cia operatoris
Mamytes, gyvenancios UK, gal galit patart ka naudoti kad butu nebrangus sms i Lietuva?
siuo metu naudoju TELE2 Pildyk... tarifai pasirode nelabai brangus, bet gal yra kur pigiau?
As naudoju O2 pay as you go kortele. Pasirinkau plana My country. Ir gaunu nemokamu minuciu skambuciams i uzsieni: per menesi papildzius saskaita £10 - 50 nemokamu minuciu i mobilu ar laidini; £15 - 100 minuciu ir £30 - 200 minuciu.
Tiesa, vietiniu pokalbiu tarifai nieko gero..... Bet jei pagrindas skambuciai i uzieni is UK - visai gerai gaunasi QUOTE(liolia79 @ 2010 05 24, 02:03) As naudoju O2 pay as you go kortele. Pasirinkau plana My country. Ir gaunu nemokamu minuciu skambuciams i uzsieni: per menesi papildzius saskaita £10 - 50 nemokamu minuciu i mobilu ar laidini; £15 - 100 minuciu ir £30 - 200 minuciu. Tiesa, vietiniu pokalbiu tarifai nieko gero..... Bet jei pagrindas skambuciai i uzieni is UK - visai gerai gaunasi Taip, pritariu - sis variantas vienas geriausiuju kiek as zinau. As naudoju Talk Mobile ,,pay as you go" - pasipildau uz 20 svaru, o plepu apie 1 val. is mob i paprasta Lt tel. Skambinant tiesiogiai is O2 ,,pay as you go" - pasipildai uz 40 svaru ir plepi apie 1 val. is mob i paprasta. Jomajo - ta O2 netycia ismeginau per Velykas - tiksliai zinau.
Sveikutės, norėčiau patarimo.. namuose, noriu įsivesti laidinį telefoną. maloniausiai man atrodo BT, kažkaip man jis rimčiausiai ir saugiausiai atrodo. Bet va, TalkTalk lyg ir reklamuojasi, kad ten pigiau.. na, tas mėnesinis mokestis. Galva susisuko ir nežinau kas geriau. Gal kas galit patarti? Man svarbu:
1. kuo mažesnis mėnesinis mokestis (bet nebūtinai pats mažiausias) 2. nemokami skambučiai į valstybines įstaigas (man reikia skambinti dėl visokių pašalpų, o kadangi dar reikia vertėjo, tai labai ilgai užtrunka tas pokalbis.) 3. prie telefono linijos man reikia dar ir interneto. tai va, kad iš BT nemokami skambučiai į tas įstaigas tai žinau, bet kaip iš tokio TalkTalk?
Sveikos, as norejau paklausti gal zinot keturis skaiciukus kur reikia surinkti pries numeri kad skambuciai butu pigesni is lietuvos i nervegus ir atvirksciai? Buciau labai dekinga
sveiki, gal galetumet ptariti, kaip is mobilaus paskambinti i anglija. Man niekaip nepavyksta, Anglijoje Nr. mobilusyra 07970178472 , bandau rinkti koda 44, bet nesigauna, gal kokiu skaiciu nereikia, ar ko papildomai reikia. Visiskai nesusigaudau. Aciu kas atakysit.
QUOTE(etiu @ 2010 07 28, 15:49) sveiki, gal galetumet ptariti, kaip is mobilaus paskambinti i anglija. Man niekaip nepavyksta, Anglijoje Nr. mobilusyra 07970178472 , bandau rinkti koda 44, bet nesigauna, gal kokiu skaiciu nereikia, ar ko papildomai reikia. Visiskai nesusigaudau. Aciu kas atakysit. +447970178472
as turiu lebaros kortele skambuciai i lt laidini telefona tik 4p/min, sms 10p , o i mobilu 14p jai neklystu
o pvz i Alzyra is LT is jokio operatoriaus negaledavau parasyti sms...kaip nervuodavo
Tele2 tik pagusciojo peciais
as vartoju callcheaper,kainuoja 5sv,nuskaiciuoja juos is kart is mobilaus,reikia issiusti sms nr 81223 su tekstu top up.I Lietuvos laidini 2p o mobilu 6p
Sveikos. Neskaiciau visos temos, todel atsiprasau jeigu pasikartosiu
|