Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sidabrinio Mėnulio pasaka
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Dėdės Miego pasakos
Pages: 1, 2
emija

Sidabrinio Mėnulio pasaka

Sidabrinis Mėnulis pakilo į nakties dangų. Žemai, žemai stovėjo mažas namelis. Sidabriniam Mėnuliui labai parūpo pažiūrėti pro namelio langą, kas gi ten viduj yra? Nusileido Mėnulis prie pat langelio pažvelgė į vidų. Ir ką gi jis pamatė? Mažą riestą nosytę, kuri niekaip nenorėjo miegoti.
—Miegok, maža nosyte, pasakė Sidabrinis Mėnulis ir pabučiavo nosytę, kuri tuoj pat užmigo.
Pažiūrėjo mėnulis dar kartą ir ką gi jis pamatė? Mažą burnytę, kuri šypsojosi ir niekaip nenorėjo užmigti.
— Miegok, maža burnyte, pasakė Sidabrinis Mėnulis ir pabučiavo burnytę, kuri tuoj pat užmigo.
Ir dar pažiūrėjo Mėnulis pro langelį, ką gi jis vėl pamatė? Dvi dideles akytes, kurios mirksėjo ir niekaip nenorėjo užmigti.
—Miegokit, mėlynos akytės, pasakė Mėnulis ir jas pabučiavo. Dvi akytės užsimerkė ir užmigo.
Pažiūrėjo Sidabrinis Mėnulis pro langą ir ką gi dabar pamatė? Gražią mažą Eliją, kuri saldžiai miegojo savo lovytėje.
Kazimiera d'Artanjan
Labai graži ir patogi pasaka be galo, kaip paguldyti į lovą, užkloti, užčiaupti, užmerkti akyutes, paglostyti ir....sekant pasaką thumbup.gif thumbup.gif Man tikrai patiko pati idėja thumbup.gif thumbup.gif
emija
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 06:56)
Labai graži ir patogi pasaka be galo, kaip paguldyti į lovą, užkloti, užčiaupti, užmerkti akyutes, paglostyti ir....sekant pasaką thumbup.gif  thumbup.gif Man tikrai patiko pati idėja thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ačiū už gražią žinutę. Šiaip mano dukra nemėgsta pasakų, bet šita dar tiko, tik būna įvestos rankytės, kojytės, dantukai ir t.t. Sėkmės augant. 4u.gif
Kazimiera d'Artanjan
Balsuosiu už tave, apsisprendžiau 4u.gif
emija
QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 09:49)
Balsuosiu už tave, apsisprendžiau 4u.gif
*

Širdingai ačiū bye1.gif
Neglaite
Labai miela pasakėlė wub.gif , reiks ir man pasinaudot idėja 4u.gif
daidora
Na va,ir mano mergaičiukę ką tik užmigdė sidabrinis mėnulis...Tikrai labai faina pasakėlė.
Erija
oi, kokia grazi ir as seksiu ir uz sidabrini menuli isbuciuosiu savo pupas
IngaKov
Labai grazi pasaka, Emija... norejau ir as parasyti pasakele, kuria seku savo vaikuciams, bet...tavo tokia migdanti pasakaite. Tokia pries mieguti tinkanti.
Tiek to. Mano pasakele pamokanti, tiems vaikuciams, kurie tingi vakare praustis smile.gif Pasakoju...

Gyveno karta murzinas parsiukas. Niekas nenorejo su juo draugauti. Prieina parsiukas prie suniuko ir sako:
-Kriu kriu, eime drauge pazaisti...
-Eik salin, au-au, o tai uodegon ikasiu!-suurzge suniukas.
Tada parselis priejo prie kaciuko, ir praso eiti kartu pazaisti.
-Na ne, miau,as su murziais nedraugauju, -taria katyte ir nueina salin.
Tada nuliudes parselis prieina prie eriuko:
-Eime kartu pazaisti kriu-kriu...
Bet ir vel parsiukui eriukas atsako, kad su tokiu murzium nedraugaus. Eina parsiukas keliu ir verkia. Pievoje ganesi arklys.
-Ko verki?-paklause jis parsiuko.
-Tai kad niekas su manimi nedraugauja... kriu-kriu...
-O tu nueik i kudra, y-ha-ha, parsiuk, ir nusiprausk. Pamatysi, tada visi su tavimi draugaus,-palinksejo galva arklys ir nuejo tolyn.
Taip ir padare parsiukas, nusiprause ir nubego pas gyvuneliu. Visi dziaugsmingai sutiko parseli ir su juo zaide. Nuo to karto parselis visada prausesi ir turejo daug draugu...

Tai tokia mano paprasta pasakaite.
vidute
labai graži pasaka, mano mergytei labai patiko.... Vis prašo pasakos apie mėnulį.... smile.gif O apie paršiuką jau šiandien vakare papasakosiu: nors ir mėgsta praustis, bet tokios lengvos ir pamokančios pasakos mano "repertuare" labai trūko.
knielita
Labai grazios pasakaites wub.gif Ir nors mano vaikinukas, jam labai patiko pasakele apie sidabrini menuli smile.gif thumbup.gif O apie parsiuka paseksiu rytoj, kai maziukas nenores praustis smile.gif Nuostabu kai sukuriamos tokios paprastutes, bet ir labai padedancios mamoms pasakaites wub.gif
westfield
Super pasakele!!!!Labai paprasta ir tinkama mano leliuj 4u.gif Dekui uz grazia pasakele clap.gif
Mirtis
is karto uzsinorejau miego mirksiukas.gif
samrasa3

labai gražios pasakėlės .šianden būtinai paseksiu apie mėnulį ,rytoj apie paršiuką.nustebinsiu bus naujos dar negirdėtos pasakėlės. thumbup.gif
Lalantukass
Laaaabai grazios pasakeles,ACIU! thumbup.gif biggrin.gif
insk
Nors mano zirniukas dar maziukas, bet sios pasakeles labai grazios wub.gif
Issisaugojau ateiciai thumbup.gif
-Aiva-
labai gražios pasakėlės 4u.gif , atėjus laikui tikrai pravers biggrin.gif
NirN
niu tikrai puiki ideja...
wub.gif wub.gif wub.gif
kristute.u
Pasakėlė thumbup.gif , ir as savo dukrytems vakarais dainuoju panasiai. Kad kojytes pavargo ir mazos ausytes ir rankutes mazos ir maza nugaryte jau nori miegelio...
Plumeria
thumbup.gif
Indula
good.gif pasakėlės!Ateityj skaitysiu savo mažei biggrin.gif
asta_ged
QUOTE(emija @ 2005 04 28, 13:28)
Sidabrinio Mėnulio pasaka

labai liuks...jau įsivaizduoju kaip sekdama pasakėlę šia bučiuoju ausytes, akytes, burnytę savo turtui....tikiuosi nieko tokio kad aš berniukui ją seksiu? g.gif biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
eingel
labai grazios pasakaites,labai aciu didelis mamytems uz grazias pasakaites jos labai i nauda mano mazyliai 4u.gif
koka
Nuostabi pasakytė, tik mano mažė sugalvojo, kad mėnuliukas turėtų kiekvieną plaukutį pabučiuoti. Ne taip greit užmigdysi, kai fantazija pas juos tokia laki. lotuliukas.gif
sraigyte1
super pasakos 4u.gif
Jurgulė
grazu,dukrytei labai patiko ok.gif ok.gif
*dzūkė*
Labai graži pasaka migdant thumbup.gif
Aš tai laluodavau, kad jau lūpytės miega, nosytė, veidukai, kojytės ir t.t. visas kūno dalis vardindavau. Dukrai labai patikdavo ir užmigdavo, o sūnus, kai tik psakau, tai rankyte ir rodo tą vietą, tai žaidimas gaunasi, o ne migdymas lotuliukas.gif
domatyte
Kaip paaugs mano mazutis,butinai paseksiu sia pasakaite.Jau kaupiu visas grazias pasakas smile.gif
-Radė
mano vyras įslinko į SM pasakas ir išsirinko kelias - pirma pasaka, kurią sekė buvo mėnuliuko - nustebom, kaip greit mažoji užmigo thumbup.gif
dabar jau ritualas mėnuliuko pasaka, o jei buna giedras dangus ir matosi mėnulis, visada pro langelį jį pakviečia pasakėlės sekti wub.gif
LABAI GRAŽI PASAKĖLĖ 4u.gif
-rasa-
thumbup.gif
ir man labai patiko, tik kaip neužmiršus doh.gif iki to laiko, kai joms bus metas.
Ir VilmKa'os apie pavargusią nugarytę irgi patiko thumbup.gif
deivydukomama
kokia grazi pasakele ir mano angeliukui 4u.gif
vilaida
Idėja super ir pasaka graži 4u.gif
smilly
Ir man labai patiko 4u.gif
ivaa
labai graži pasaka.Mums patiko, kai einame miegoti šią pasakėlę prisimename ir dar ką nors prikuriam.AČIŪ, kad savo kūrinius leidžiat ir kitiems lėliukams išgirsti.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aniukes mama
na, jus ir saunios. tokias pasakeles sugalvoti. wub.gif Fantastika. Ir as si vakara papasakosiu viena is ju. Saviskei vis skaitau kokias knygeles, bet juk nieko nera graziau, kaip mama sekanti pasakele, o neskaitanti. Kiekvienas vaikutis labiau megsta is atminties sakomas pasakeles. O kad dar mokeciau taip kurti, kaip kad jus. na... bet gal kada... blush2.gif Ir jei kas grazaus gausis, butinai pasidalinsiu su jumis smile.gif
Elmiko
Labai grazi pasakėlė thumbup.gif
INEXS
man labai patinka trumpos pasakaites maziau skaityt reikia clap.gif
Deigrė
Labai grazi pasakele.Didelis ACIU! 4u.gif
Gintarėja
Labai graži pasakėlė apie mėnulį thumbup.gif Nūtinai paskaitysiu wub.gif O su prausimusi tai mum nera bėdų, žino, jeigu jau reikia eiti miegoti, tai pirmiausiai į vonią bėga, nusipraust ir dantukus išsivalyti, tada pasakėlė ir miegučio 4u.gif
Sela:)
Patiko ir man, ir mano dukrytei 4u.gif
deivydukomama
grazi pasakyte thumbup.gif
amileta
QUOTE(Deigrė @ 2007 10 22, 23:54)
Labai grazi pasakele.Didelis ACIU! 4u.gif
*

ir mes sakom ACIU 4u.gif
meskius
Oiiiiiiiiiiiiiiii labai gražu wub.gif
nakvisa
Tikrai grazi pasakele,kadanors butinai paseksiu... mirksiukas.gif
jurgencija
Labai graži pasakėlė
linxmutee
kaaaaaaaaip miela... wub.gif
LAALA
Nuostabi pasakele!!! jau keli menesiai ja seku savo keturmeciui pries miega,ir buna laabai patenkintas,kai buciuoja menuliukas.labai silta ir miela pasaka! dekui!
vejas
grazu 4u.gif
STT
super thumbup.gif wub.gif
*finy*
Kokia graži pasakėlė bigsmile.gif Jau šįvakar būtinai paseksiu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.