QUOTE(anikita @ 2011 09 01, 13:16) Gal cia uzsuks mazuliuku pagrnduku grupe balankanciu mazyliu mamytes? kokie atsiliepimai pastebijiamai? aukletojos? Mano vyrukas taip pat lankys Pagrandukų grupę... Tik pirma dienelė bus mėnesio pabaigoje.... ištikro būtų labai smalsu išgirsti atsiliepimų apie auklėtojas....
anikita
2011 09 02, 14:06
mes taip pat tik menesio gale prisistatysime
anikita
2011 09 05, 11:46
Pagrandukai..auuu
avilnius
2011 09 06, 13:53
pagrandukus remontuoja  pro sali eidama maciau... matyt, su aplinka dar mazai susipazine ir tyli
anikita
2011 09 18, 11:15
Taip tylu siame darzelyje Gal jau kokiu ziniu yra apie pagrandukus? gal koks susirinkimas planuojamas?
anikita
2011 09 23, 20:02
anikita
2012 02 03, 07:15
Mum jau skambinoar lenkysime darziukanuorugsejo, liepe paeasyt antra sarasa, taikaip supratau jau yra sarasai sekanciam rudeniui
spaliuxe
2012 02 03, 13:19
QUOTE(anikita @ 2012 02 03, 07:15) Mum jau skambinoar lenkysime darziukanuorugsejo, liepe paeasyt antra sarasa, taikaip supratau jau yra sarasai sekanciam rudeniui  jei ne paslaptis, tai kelintu numeriu buvot sarase kai tik uzsirasete ?
anikita
2012 02 03, 17:41
buvome toli toli..nesgiemem metu gale bet turim pirmenybe
Smiltele82
2012 02 03, 19:37
QUOTE(anikita @ 2012 02 03, 18:41) buvome toli toli..nesgiemem metu gale bet turim pirmenybe  Jums gerai... mes gimem metu vid., bet beturime jokiu pirmenybiu isskyrus gyvenamaja vieta. Kiba su vyru reik issiskrt, kad gaut ta pirmenybe
anikita
2012 02 04, 12:49
pirmenybes issikyrus nebus, pirmenybe tik jei tevas nezinomas  sita ir mes kazkada svarstem kalusiam
zuika23
2012 02 17, 14:56
QUOTE(anikita @ 2012 02 03, 04:15) Mum jau skambinoar lenkysime darziukanuorugsejo, liepe paeasyt antra sarasa, taikaip supratau jau yra sarasai sekanciam rudeniui  Turbūt jau ir mums reikia eiti bandyti dairytis ar gausim pagaliau vietą darželyje  O vietas šiemet jau savivaldybė skirsto ar vis dar patys darželiai?
avilnius
2012 02 22, 16:09
Sveikos, gal kas žino, iš kurių grupių rugsėjy formuos trimečių grupes?
QUOTE(zuika23 @ 2012 02 17, 15:56) Turbūt jau ir mums reikia eiti bandyti dairytis ar gausim pagaliau vietą darželyje  O vietas šiemet jau savivaldybė skirsto ar vis dar patys darželiai? Sveiki. Kas pakliuvo jau tiems paskambinta  Nebent kas iš priimtų atsisakytų šiemet eiti, nors kaip rodo praktika, net ir tokiu atveju "kas už ribos" maža galimybių pakliūti. Nebent labai storą "padėką" turit  Maniškis buvo 24, pakliuvo 22 vaikai, neis šiemet bent du iš tų 22-iejų (pažįstu asmeniškai kas atsisakė), pagal visus logikos dėsnius mes kaip ir pakliuvom. Bet... stebuklingu būdu per tas dvi savaites atsirado vaikai su prioritetu, kurie užėmė laisvas vietas. Jau aiškinausi ir savivaldybėj kaip čia ir kas, bet ką galiu pasakyti - ranka ranką plauna, nieko čia neišsiaiškinsi, vieni kitus gina, sistema iš esmės supuvusi. Netikiu, kad kas nors pasikeis, kai savivaldybė pati sąrašus tvarkys. Juk ir ten darbuotojai turi gimines, draugus, pažįstamus ir t.t., ir pan. Pikta esu ir nusivylusi iš esmės visa šia biurokratija  Džiugina tik tas, kad lanko vaikas kitą darželį, laimingas ir patenkintas, tik kad vežiot tolokai, na bet iki mokyklos kaip nors... Sėkmės visoms
Siandien skambinau i darzeli. Man buvo pasakyta, kad 2008 metu gimimo vaikam vietu nera, ir neketina daugiau ju priimti, nes 100 ju uz bruksnio...Bet as vistiek ketinu eit rasyt prasyma, kad nuo 20120901 mes norim i ta darzeli ir viskas. Situacija pas mus tokia, kad mes persikraustom vasaros gale i zujunus ir i antakalni nepriveziosim, aisku vaikas dabar patenkintas lankomu darzeliu, blogiausiu atveju veziosim, bet siaip ziauru..
avilnius
2012 02 24, 09:54
QUOTE(Eglu @ 2012 02 23, 22:08) Siandien skambinau i darzeli. Man buvo pasakyta, kad 2008 metu gimimo vaikam vietu nera, ir neketina daugiau ju priimti, nes 100 ju uz bruksnio...Bet as vistiek ketinu eit rasyt prasyma, kad nuo 20120901 mes norim i ta darzeli ir viskas. Situacija pas mus tokia, kad mes persikraustom vasaros gale i zujunus ir i antakalni nepriveziosim, aisku vaikas dabar patenkintas lankomu darzeliu, blogiausiu atveju veziosim, bet siaip ziauru.. Matau, kad lengvata turesit su trim vaikiukais  tai visi sansai yra, butinai rasykites... Kai gims treciasis, nepamirskit tos lengvatos uzregistruoti  t.y. padaryti sistemoje pataisa, ir is karto isreitinguos gerokai auksciau
Smiltele82
2012 02 24, 10:08
QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 10:54) Matau, kad lengvata turesit su trim vaikiukais  tai visi sansai yra, butinai rasykites... Kai gims treciasis, nepamirskit tos lengvatos uzregistruoti  t.y. padaryti sistemoje pataisa, ir is karto isreitinguos gerokai auksciau  Bet ar jie turi pirmenybę pagal gyvenamąją vietą, Zujūunai juk
avilnius
2012 02 24, 10:45
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 02 24, 11:08) Bet ar jie turi pirmenybę pagal gyvenamąją vietą, Zujūunai juk  tas taip, nelygu kuri lengvata svaresne
spaliuxe
2012 02 24, 10:46
QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 09:54) Matau, kad lengvata turesit su trim vaikiukais  tai visi sansai yra, butinai rasykites... Kai gims treciasis, nepamirskit tos lengvatos uzregistruoti  t.y. padaryti sistemoje pataisa, ir is karto isreitinguos gerokai auksciau  bet jeigu sarasai jau kaip ir turi but patvirtinti iki sio men pabaigos, tevai informuoti.. kaip gali dar jie patekt ? Juk kas pateko jau prasymus parase, kad vaikas lankys darzeli.. Nebent cia kalba ein apie vyresnes grupes, gal ten kas kitaip..
avilnius
2012 02 24, 13:14
oi dar ir kaip viskas keiciasi, ypac su tais mazaisiais... kas issibraukia, kas atideda lankyma...
spaliuxe
2012 02 24, 14:08
QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 13:14) oi dar ir kaip viskas keiciasi, ypac su tais mazaisiais... kas issibraukia, kas atideda lankyma... na jo, nebent ishsibraukia. Nors su tokia darzeliu situacija geriau neatideliot ir neishsibraukt, jei jau priima
avilnius
2012 02 24, 14:28
QUOTE(avilnius @ 2012 02 22, 17:09) Sveikos, gal kas žino, iš kurių grupių rugsėjy formuos trimečių grupes?  tai nieks nežinot, kaip su trimečių grupėm?
anikita
2012 02 25, 08:46
ka reiskia is kuriu grupiu formous? dabar yra dvi trimeciu grupes, kitais metais taipogi ateis nauji lopselinukai ir bus dvi trimeciu grupes.
avilnius
2012 02 26, 10:25
Papildyta:QUOTE(anikita @ 2012 02 25, 09:46) ka reiskia is kuriu grupiu formous? dabar yra dvi trimeciu grupes, kitais metais taipogi ateis nauji lopselinukai ir bus dvi trimeciu grupes. yra dvi dvimeciu-lopseliniu, trys trimeciu-darzeliniu  t.y. kurios darzelio grupes isleidzia i mokykla ir kur keliaus lopselinukai bei nauji trimetinukai...
Dizulka
2012 03 07, 13:28
Sveiki, gal kas girdejote, kaip Giluzyje situacija del baseino? ar jis ten veikia, nes kazkaip nutilo tas malonumas...
avilnius
2012 03 07, 14:43
tiek ir žinom, kad remontuoja
zuika23
2012 03 20, 19:03
QUOTE(Tanika @ 2012 02 23, 15:26) Sveiki. Kas pakliuvo jau tiems paskambinta  Nebent kas iš priimtų atsisakytų šiemet eiti, nors kaip rodo praktika, net ir tokiu atveju "kas už ribos" maža galimybių pakliūti. Nebent labai storą "padėką" turit  Maniškis buvo 24, pakliuvo 22 vaikai, neis šiemet bent du iš tų 22-iejų (pažįstu asmeniškai kas atsisakė), pagal visus logikos dėsnius mes kaip ir pakliuvom. Bet... stebuklingu būdu per tas dvi savaites atsirado vaikai su prioritetu, kurie užėmė laisvas vietas. Jau aiškinausi ir savivaldybėj kaip čia ir kas, bet ką galiu pasakyti - ranka ranką plauna, nieko čia neišsiaiškinsi, vieni kitus gina, sistema iš esmės supuvusi. Netikiu, kad kas nors pasikeis, kai savivaldybė pati sąrašus tvarkys. Juk ir ten darbuotojai turi gimines, draugus, pažįstamus ir t.t., ir pan. Pikta esu ir nusivylusi iš esmės visa šia biurokratija  Džiugina tik tas, kad lanko vaikas kitą darželį, laimingas ir patenkintas, tik kad vežiot tolokai, na bet iki mokyklos kaip nors... Sėkmės visoms  aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais nu žodžiu, stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų  o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai  bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų tfiu, kaip supykau ir aš  ir dar išsiliejau
Smiltele82
2012 03 20, 19:49
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 20:03) aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais nu žodžiu, stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų  o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai  bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų tfiu, kaip supykau ir aš  ir dar išsiliejau  Pilnai Jus suprantu  Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima. Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti
Dizulka
2012 03 20, 20:24
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 20:49) Pilnai Jus suprantu  Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima. Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti  as siandien irgi suzinojau, kad mano vaikas 169 eileje....  per du metus pasistume per 100 vietu nuo savo eiles!  ar taip gali buti!
zuika23
2012 03 20, 20:37
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 16:49) Pilnai Jus suprantu  Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima. Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti  bent Pilaitėje tai tikrai trūksta daržo dar vieno kaip minimum. Ten tie soc būstai, kur neįgalios šeimos, visos be eilės gi pakliūna. O ir rajonas jaunas, naujų namų pilna. Ir kas tuose namuose gyvena? tikrai ne bobutės su diedukais, o jaunos, vaikų turinčios šeimos. O beje, ir Pilaitės galas, kur prie Gilužio ežero kotedžų, anoje pusėje nuosavų namų rajonai ištisi, jiems gi irgi Pilaitės daržai ir mokyklos priklauso. Tai aišku, kur gi visi gali pakliūti į tuos du daržiukus. Aš bijau ir pagalvoti apie ėjimą į mokyklą. Jau dabar perpildytos  o 2008-2009 metais gimusių vaikų sako yra be proto daug  o gi visada norisi šalia namų vaiką leisti į mokyklą, o ne kitam rajone Papildyta:QUOTE(Dizulka @ 2012 03 20, 17:24) as siandien irgi suzinojau, kad mano vaikas 169 eileje....  per du metus pasistume per 100 vietu nuo savo eiles!  ar taip gali buti! kooperuosimės ir vieni kitų vaikus žiūrėsime pamainomis
Smiltele82
2012 03 20, 20:42
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 21:37) bent Pilaitėje tai tikrai trūksta daržo dar vieno kaip minimum. Ten tie soc būstai, kur neįgalios šeimos, visos be eilės gi pakliūna. O ir rajonas jaunas, naujų namų pilna. Ir kas tuose namuose gyvena? tikrai ne bobutės su diedukais, o jaunos, vaikų turinčios šeimos. O beje, ir Pilaitės galas, kur prie Gilužio ežero kotedžų, anoje pusėje nuosavų namų rajonai ištisi, jiems gi irgi Pilaitės daržai ir mokyklos priklauso. Tai aišku, kur gi visi gali pakliūti į tuos du daržiukus. Aš bijau ir pagalvoti apie ėjimą į mokyklą. Jau dabar perpildytos  o 2008-2009 metais gimusių vaikų sako yra be proto daug  o gi visada norisi šalia namų vaiką leisti į mokyklą, o ne kitam rajone Papildyta:kooperuosimės ir vieni kitų vaikus žiūrėsime pamainomis  Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo...
zuika23
2012 03 20, 21:04
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 17:42) Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo... tai vat ir išlenda visi "neįgalumai" ir kitos privilegijos  mūsų visa sistema neįgali. Visi kas gali tik ir kiša tuos kyšiukus. Tad niekas jau dirbti nebegali be jų, nei daktarai nei darželio auklėtojos  tik ir laukia kada paramą suteiksi
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 20:03) aš šian buvau. Griūk negyvas - n epateksim nei šiemet, nei kitą met, nei niekada (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais tfiu, kaip supykau ir aš  ir dar išsiliejau  Siaubas, na ir bendravimas  Košmaras. Jus čia tikriausiai su pavaduotoja ar metodininke (kaip ten konkrečiai tos moteriškės pareigos vadinasi nežinau) kalbėjot, nes su tokiu chamišku žmogum ne dažnai tenka bendrauti, o dar tokioj įstaigoj dirba, pedagogė vadinasi  Labai nemalonus žmogus tikrai, kiek teko man, mano pažįstamoms mamytėms bendrauti. Galiu pasakyti man net tai nepatinka šiam darželyje, jaučiasi, kad administracija bendrauja su tėvais "iš aukšto", nes kam stengtis, juk visi taip nori, taip veržiasi pas juos. O žinodami kokia situacija su daržais tuo naudojasi... QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 21:42) Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo...  Oi, aš tai iš savo buto lango jau šiuos "socialiai remtinų" mašinytes seniai matau. Ką jie man besakytų ir darželyje, ir savivaldybėje tikrai yra kas už pinigus čia pakliuvo. Yra iš tikrųjų ir socialiai remtinų, net nesiginčiju, bet juokinga, kai valdininkai daužo į krutinę kad pas mus čia viskas taip sąžininga ir teisinga, o aš pati pažįstu net ne vieną žmogų, kurio vaikas lanko Gilužį už kyšį ar per pažintis.
avilnius
2012 03 21, 08:36
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 20:03) aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais betgi bus trys tokios grupės po 22... ar jus 31-mi iš nepapuolusių
QUOTE(avilnius @ 2012 03 21, 09:36) betgi bus trys tokios grupės po 22... ar jus 31-mi iš nepapuolusių  Jau yra dvi lopšelinukų grupės, kurie dabar jau bus trimečių grupės. Taigi tik viena renkama grupė, iš viso naujai priimami 22 vaikai. Mano vaikas 24 sąraše ir tai nepakliuvom.
avilnius
2012 03 22, 08:34
ai gi tiesa vis tiek patariu slenkscius minti  per vasara ir rudeni eilute oi kaip pasislenka... turiu tokia patirti, kai vasara sake - be sansu, o nuo spalio papuoleme... daugiau kaip per 10 vietu pasislinkome  svarbu nuolatos stebeti, kaip eile juda...
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 20:03) aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Maniskis 2009 metu, uzrasem tik gimusi, pernai vietos negavom. Neseniai ir as paskambinau pasiklaust,o gal netycia gausim nuo rudens vieta... Ir gavau panasu atsakyma: "Nei nuo rudens, nei kada nors veliau". Sako: "Ponia, jus auginat vaikus namie, o mes darzelyje auginam kitus vaikus, susitaikykit"
santado
2012 04 24, 13:05
QUOTE(Rinne @ 2012 04 10, 20:58) Maniskis 2009 metu, uzrasem tik gimusi, pernai vietos negavom. Neseniai ir as paskambinau pasiklaust,o gal netycia gausim nuo rudens vieta... Ir gavau panasu atsakyma: "Nei nuo rudens, nei kada nors veliau". Sako: "Ponia, jus auginat vaikus namie, o mes darzelyje auginam kitus vaikus, susitaikykit"  Nežinau ar padėsiu, bet pabandykite kreiptis į darželi Viltene, Savanoriu pr., girdėjau, kad labai fainas darželis nor ir senas ir nenormalių eilių nėra.
QUOTE(santado @ 2012 04 24, 14:05) Nežinau ar padėsiu, bet pabandykite kreiptis į darželi Viltene, Savanoriu pr., girdėjau, kad labai fainas darželis nor ir senas ir nenormalių eilių nėra. Aciu, reikes pabandyti
|
|