Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilaitė: Gilužis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Edma
QUOTE(anikita @ 2011 09 01, 13:16)
Gal cia uzsuks mazuliuku pagrnduku grupe balankanciu mazyliu mamytes? kokie atsiliepimai pastebijiamai? aukletojos?
*

Mano vyrukas taip pat lankys Pagrandukų grupę... Tik pirma dienelė bus mėnesio pabaigoje.... ištikro būtų labai smalsu išgirsti atsiliepimų apie auklėtojas....
anikita
mes taip pat tik menesio gale prisistatysime 4u.gif
anikita
Pagrandukai..auuu rolleyes.gif
avilnius
pagrandukus remontuoja mirksiukas.gif pro sali eidama maciau... matyt, su aplinka dar mazai susipazine ir tyli biggrin.gif
anikita
Taip tylu siame darzelyje 4u.gif
Gal jau kokiu ziniu yra apie pagrandukus? gal koks susirinkimas planuojamas? blush2.gif
anikita
4u.gif
anikita
Mum jau skambinoar lenkysime darziukanuorugsejo, liepe paeasyt antra sarasa, taikaip supratau jau yra sarasai sekanciam rudeniui 4u.gif
spaliuxe
QUOTE(anikita @ 2012 02 03, 07:15)
Mum jau skambinoar lenkysime darziukanuorugsejo, liepe paeasyt antra sarasa, taikaip supratau jau yra sarasai sekanciam rudeniui 4u.gif
*

jei ne paslaptis, tai kelintu numeriu buvot sarase kai tik uzsirasete ? ax.gif
anikita
buvome toli toli..nesgiemem metu gale bet turim pirmenybe 4u.gif
Smiltele82
QUOTE(anikita @ 2012 02 03, 18:41)
buvome toli toli..nesgiemem metu gale bet turim pirmenybe 4u.gif
*

Jums gerai... mes gimem metu vid., bet beturime jokiu pirmenybiu isskyrus gyvenamaja vieta. Kiba su vyru reik issiskrt, kad gaut ta pirmenybe doh.gif
anikita
pirmenybes issikyrus nebus, pirmenybe tik jei tevas nezinomas lotuliukas.gif sita ir mes kazkada svarstem kalusiam 4u.gif
zuika23
QUOTE(anikita @ 2012 02 03, 04:15)
*

Turbūt jau ir mums reikia eiti bandyti dairytis ar gausim pagaliau vietą darželyje g.gif O vietas šiemet jau savivaldybė skirsto ar vis dar patys darželiai?
avilnius
Sveikos,

gal kas žino, iš kurių grupių rugsėjy formuos trimečių grupes? 4u.gif
Tanika
QUOTE(zuika23 @ 2012 02 17, 15:56)
Turbūt jau ir mums reikia eiti bandyti dairytis ar gausim pagaliau vietą darželyje  g.gif O vietas šiemet jau savivaldybė skirsto ar vis dar patys darželiai?
*

Sveiki. Kas pakliuvo jau tiems paskambinta mirksiukas.gif Nebent kas iš priimtų atsisakytų šiemet eiti, nors kaip rodo praktika, net ir tokiu atveju "kas už ribos" maža galimybių pakliūti. Nebent labai storą "padėką" turit biggrin.gif Maniškis buvo 24, pakliuvo 22 vaikai, neis šiemet bent du iš tų 22-iejų (pažįstu asmeniškai kas atsisakė), pagal visus logikos dėsnius mes kaip ir pakliuvom. Bet... stebuklingu būdu per tas dvi savaites atsirado vaikai su prioritetu, kurie užėmė laisvas vietas. Jau aiškinausi ir savivaldybėj kaip čia ir kas, bet ką galiu pasakyti - ranka ranką plauna, nieko čia neišsiaiškinsi, vieni kitus gina, sistema iš esmės supuvusi. Netikiu, kad kas nors pasikeis, kai savivaldybė pati sąrašus tvarkys. Juk ir ten darbuotojai turi gimines, draugus, pažįstamus ir t.t., ir pan. Pikta esu ir nusivylusi iš esmės visa šia biurokratija doh.gif Džiugina tik tas, kad lanko vaikas kitą darželį, laimingas ir patenkintas, tik kad vežiot tolokai, na bet iki mokyklos kaip nors...
Sėkmės visoms 4u.gif
Eglu
Siandien skambinau i darzeli. Man buvo pasakyta, kad 2008 metu gimimo vaikam vietu nera, ir neketina daugiau ju priimti, nes 100 ju uz bruksnio...Bet as vistiek ketinu eit rasyt prasyma, kad nuo 20120901 mes norim i ta darzeli ir viskas. Situacija pas mus tokia, kad mes persikraustom vasaros gale i zujunus ir i antakalni nepriveziosim, aisku vaikas dabar patenkintas lankomu darzeliu, blogiausiu atveju veziosim, bet siaip ziauru..
avilnius
QUOTE(Eglu @ 2012 02 23, 22:08)
Siandien skambinau i darzeli. Man buvo pasakyta, kad 2008 metu gimimo vaikam vietu  nera, ir neketina daugiau ju priimti, nes 100 ju uz bruksnio...Bet as vistiek ketinu eit rasyt prasyma, kad nuo 20120901 mes norim i ta darzeli ir viskas. Situacija pas mus tokia, kad mes persikraustom vasaros gale  i zujunus ir i antakalni nepriveziosim, aisku vaikas dabar patenkintas lankomu darzeliu, blogiausiu atveju veziosim, bet siaip ziauru..
*

Matau, kad lengvata turesit su trim vaikiukais mirksiukas.gif tai visi sansai yra, butinai rasykites...

Kai gims treciasis, nepamirskit tos lengvatos uzregistruoti 4u.gif t.y. padaryti sistemoje pataisa, ir is karto isreitinguos gerokai auksciau mirksiukas.gif
Smiltele82
QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 10:54)
Matau, kad lengvata turesit su trim vaikiukais  mirksiukas.gif tai visi sansai yra, butinai rasykites...

Kai gims treciasis, nepamirskit tos lengvatos uzregistruoti  4u.gif t.y. padaryti sistemoje pataisa, ir is karto isreitinguos gerokai auksciau  mirksiukas.gif
*

Bet ar jie turi pirmenybę pagal gyvenamąją vietą, Zujūunai juk smile.gif
avilnius
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 02 24, 11:08)
Bet ar jie turi pirmenybę pagal gyvenamąją vietą, Zujūunai juk smile.gif
*

tas taip, nelygu kuri lengvata svaresne smile.gif
spaliuxe
QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 09:54)
Matau, kad lengvata turesit su trim vaikiukais  mirksiukas.gif tai visi sansai yra, butinai rasykites...

Kai gims treciasis, nepamirskit tos lengvatos uzregistruoti  4u.gif t.y. padaryti sistemoje pataisa, ir is karto isreitinguos gerokai auksciau  mirksiukas.gif
*

bet jeigu sarasai jau kaip ir turi but patvirtinti iki sio men pabaigos, tevai informuoti.. kaip gali dar jie patekt ? Juk kas pateko jau prasymus parase, kad vaikas lankys darzeli.. Nebent cia kalba ein apie vyresnes grupes, gal ten kas kitaip..
avilnius
oi dar ir kaip viskas keiciasi, ypac su tais mazaisiais... kas issibraukia, kas atideda lankyma...
spaliuxe
QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 13:14)
oi dar ir kaip viskas keiciasi, ypac su tais mazaisiais... kas issibraukia, kas atideda lankyma...
*

na jo, nebent ishsibraukia. Nors su tokia darzeliu situacija geriau neatideliot ir neishsibraukt, jei jau priima biggrin.gif
avilnius
QUOTE(avilnius @ 2012 02 22, 17:09)
Sveikos,

gal kas žino, iš kurių grupių rugsėjy formuos trimečių grupes?  4u.gif
*

tai nieks nežinot, kaip su trimečių grupėm?
anikita
ka reiskia is kuriu grupiu formous?
dabar yra dvi trimeciu grupes, kitais metais taipogi ateis nauji lopselinukai ir bus dvi trimeciu grupes.
avilnius
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2012 02 25, 09:46)
ka reiskia is kuriu grupiu formous?
dabar yra dvi trimeciu grupes, kitais metais taipogi ateis nauji lopselinukai ir bus dvi trimeciu grupes.
*

yra dvi dvimeciu-lopseliniu, trys trimeciu-darzeliniu mirksiukas.gif

t.y. kurios darzelio grupes isleidzia i mokykla ir kur keliaus lopselinukai bei nauji trimetinukai...
Dizulka
Sveiki, gal kas girdejote, kaip Giluzyje situacija del baseino? ar jis ten veikia, nes kazkaip nutilo tas malonumas...
avilnius
tiek ir žinom, kad remontuoja smile.gif
zuika23
QUOTE(Tanika @ 2012 02 23, 15:26)
Sveiki. Kas pakliuvo jau tiems paskambinta  mirksiukas.gif  Nebent kas iš priimtų atsisakytų šiemet eiti, nors kaip rodo praktika, net ir tokiu atveju "kas už ribos" maža galimybių pakliūti. Nebent labai storą "padėką" turit  biggrin.gif  Maniškis buvo 24, pakliuvo 22 vaikai, neis šiemet bent du iš tų 22-iejų (pažįstu asmeniškai kas atsisakė), pagal visus logikos dėsnius mes kaip ir pakliuvom. Bet... stebuklingu būdu per tas dvi savaites atsirado vaikai su prioritetu, kurie užėmė laisvas vietas. Jau aiškinausi ir savivaldybėj kaip čia ir kas, bet ką galiu pasakyti - ranka ranką plauna, nieko čia neišsiaiškinsi, vieni kitus gina, sistema iš esmės supuvusi. Netikiu, kad kas nors pasikeis, kai savivaldybė pati sąrašus tvarkys. Juk ir ten darbuotojai turi gimines, draugus, pažįstamus ir t.t., ir pan. Pikta esu ir nusivylusi iš esmės visa šia biurokratija  doh.gif  Džiugina tik tas, kad lanko vaikas kitą darželį, laimingas ir patenkintas, tik kad vežiot tolokai, na bet iki mokyklos kaip nors...
Sėkmės visoms  4u.gif
*

aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim doh.gif nei šiemet, nei kitą met, nei niekada doh.gif (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais unsure.gif
nu žodžiu, stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų doh.gif o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai doh.gif bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų doh.gif

tfiu, kaip supykau ir aš gun_rifle.gif ir dar išsiliejau blush2.gif
Smiltele82
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 20:03)
aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  doh.gif nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  doh.gif (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais  unsure.gif
nu žodžiu,  stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų  doh.gif o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai  doh.gif bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų doh.gif

tfiu, kaip supykau ir aš  gun_rifle.gif ir dar išsiliejau  blush2.gif
*

Pilnai Jus suprantu smile.gif Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima.
Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti smile.gif
Dizulka
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 20:49)
Pilnai Jus suprantu smile.gif Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima.
Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti smile.gif
*

as siandien irgi suzinojau, kad mano vaikas 169 eileje.... doh.gif per du metus pasistume per 100 vietu nuo savo eiles! doh.gif ar taip gali buti!
zuika23
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 16:49)
*

bent Pilaitėje tai tikrai trūksta daržo dar vieno kaip minimum. Ten tie soc būstai, kur neįgalios šeimos, visos be eilės gi pakliūna. O ir rajonas jaunas, naujų namų pilna. Ir kas tuose namuose gyvena? tikrai ne bobutės su diedukais, o jaunos, vaikų turinčios šeimos.
O beje, ir Pilaitės galas, kur prie Gilužio ežero kotedžų, anoje pusėje nuosavų namų rajonai ištisi, jiems gi irgi Pilaitės daržai ir mokyklos priklauso. Tai aišku, kur gi visi gali pakliūti į tuos du daržiukus. Aš bijau ir pagalvoti apie ėjimą į mokyklą. Jau dabar perpildytos doh.gif o 2008-2009 metais gimusių vaikų sako yra be proto daug doh.gif o gi visada norisi šalia namų vaiką leisti į mokyklą, o ne kitam rajone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dizulka @ 2012 03 20, 17:24)
as siandien irgi suzinojau, kad mano vaikas 169 eileje....  doh.gif per du metus pasistume per 100 vietu nuo savo eiles!  doh.gif  ar taip gali buti!
*

kooperuosimės ir vieni kitų vaikus žiūrėsime pamainomis lotuliukas.gif
Smiltele82
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 21:37)
bent Pilaitėje tai tikrai trūksta daržo dar vieno kaip minimum. Ten tie soc būstai, kur neįgalios šeimos, visos be  eilės gi pakliūna. O ir rajonas jaunas, naujų namų pilna. Ir kas tuose namuose gyvena? tikrai ne bobutės su diedukais, o jaunos, vaikų turinčios šeimos.
O beje, ir Pilaitės galas, kur prie Gilužio ežero kotedžų, anoje pusėje nuosavų namų rajonai ištisi, jiems gi irgi Pilaitės daržai ir mokyklos priklauso. Tai aišku, kur gi visi gali pakliūti į tuos du daržiukus. Aš bijau ir pagalvoti apie ėjimą į mokyklą. Jau dabar perpildytos  doh.gif o 2008-2009 metais gimusių vaikų sako yra be proto daug  doh.gif o gi visada norisi šalia namų vaiką leisti į mokyklą, o ne kitam rajone  ax.gif
Papildyta:
kooperuosimės ir vieni kitų vaikus žiūrėsime pamainomis lotuliukas.gif
*

Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo...
zuika23
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 17:42)
Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo...
*

tai vat ir išlenda visi "neįgalumai" ir kitos privilegijos doh.gif mūsų visa sistema neįgali. Visi kas gali tik ir kiša tuos kyšiukus. Tad niekas jau dirbti nebegali be jų, nei daktarai nei darželio auklėtojos doh.gif tik ir laukia kada paramą suteiksi verysad.gif
Tanika
aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  doh.gif nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  doh.gif (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais  unsure.gif

tfiu, kaip supykau ir aš  gun_rifle.gif ir dar išsiliejau  blush2.gif
*

Siaubas, na ir bendravimas doh.gif Košmaras. Jus čia tikriausiai su pavaduotoja ar metodininke (kaip ten konkrečiai tos moteriškės pareigos vadinasi nežinau) kalbėjot, nes su tokiu chamišku žmogum ne dažnai tenka bendrauti, o dar tokioj įstaigoj dirba, pedagogė vadinasi doh.gif Labai nemalonus žmogus tikrai, kiek teko man, mano pažįstamoms mamytėms bendrauti. Galiu pasakyti man net tai nepatinka šiam darželyje, jaučiasi, kad administracija bendrauja su tėvais "iš aukšto", nes kam stengtis, juk visi taip nori, taip veržiasi pas juos. O žinodami kokia situacija su daržais tuo naudojasi...

QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 21:42)
*

biggrin.gif biggrin.gif Oi, aš tai iš savo buto lango jau šiuos "socialiai remtinų" mašinytes seniai matau. Ką jie man besakytų ir darželyje, ir savivaldybėje tikrai yra kas už pinigus čia pakliuvo. Yra iš tikrųjų ir socialiai remtinų, net nesiginčiju, bet juokinga, kai valdininkai daužo į krutinę kad pas mus čia viskas taip sąžininga ir teisinga, o aš pati pažįstu net ne vieną žmogų, kurio vaikas lanko Gilužį už kyšį ar per pažintis. cool.gif
avilnius

betgi bus trys tokios grupės po 22... ar jus 31-mi iš nepapuolusių g.gif
Tanika
QUOTE(avilnius @ 2012 03 21, 09:36)
betgi bus trys tokios grupės po 22... ar jus 31-mi iš nepapuolusių  g.gif
*

Jau yra dvi lopšelinukų grupės, kurie dabar jau bus trimečių grupės. Taigi tik viena renkama grupė, iš viso naujai priimami 22 vaikai. Mano vaikas 24 sąraše ir tai nepakliuvom.
avilnius
ai gi tiesa doh.gif

vis tiek patariu slenkscius minti mirksiukas.gif per vasara ir rudeni eilute oi kaip pasislenka... turiu tokia patirti, kai vasara sake - be sansu, o nuo spalio papuoleme... daugiau kaip per 10 vietu pasislinkome biggrin.gif svarbu nuolatos stebeti, kaip eile juda... cool.gif
Rinne
aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  doh.gif nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  doh.gif (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios.

Maniskis 2009 metu, uzrasem tik gimusi, pernai vietos negavom. Neseniai ir as paskambinau pasiklaust,o gal netycia gausim nuo rudens vieta...

Ir gavau panasu atsakyma: "Nei nuo rudens, nei kada nors veliau". Sako: "Ponia, jus auginat vaikus namie, o mes darzelyje auginam kitus vaikus, susitaikykit" blink.gif
santado
QUOTE(Rinne @ 2012 04 10, 20:58)
Maniskis 2009 metu, uzrasem tik gimusi, pernai vietos negavom. Neseniai ir as paskambinau pasiklaust,o gal netycia gausim nuo rudens vieta...

Ir gavau panasu atsakyma: "Nei nuo rudens, nei kada nors veliau". Sako: "Ponia, jus auginat vaikus namie, o mes darzelyje auginam kitus vaikus, susitaikykit"  blink.gif
*

Nežinau ar padėsiu, bet pabandykite kreiptis į darželi Viltene, Savanoriu pr., girdėjau, kad labai fainas darželis nor ir senas ir nenormalių eilių nėra.
Rinne
QUOTE(santado @ 2012 04 24, 14:05)
Nežinau ar padėsiu, bet pabandykite kreiptis į darželi Viltene, Savanoriu pr., girdėjau, kad labai fainas darželis nor ir senas ir nenormalių eilių nėra.
*

Aciu, reikes pabandyti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.