Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilaitė: Gilužis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
olenka
ai, baikit merginos mirksiukas.gif tokius dalykus reikia prie vyno taures sprest, o ne forume, vistiek liksit nesupratusios viena kitos. mirksiukas.gif
as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis 4u.gif
Amiletta
QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27)
ai, baikit merginos  mirksiukas.gif

Aš, asmeniškai, nieko nepradėjau. mastau.gif Mes tik mandagiai šnekučiuojamės. hihihi.gif
mazylis7
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 28, 21:26)
Hm, o jūs išvis matėt, kokias aš sakinio dalis paryškinau? mastau.gif
Tai jums kilimų plovimas didžiausia tragedija, tai jau nebesvarbu. Tai jums personalas užkliuvo, kad nešasi į mašinas kažką, tai jau irgi nebesvarbu.
Ai beje, ir kokia gi ta tiesa? biggrin.gif
*

Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu tongue.gif Bet kaip supratau, jūs to nesugebėjot suprasti, ar ne? biggrin.gif Tai gal tada jau ir pabaikim šitą nenaudingą diskusiją mirksiukas.gif
Amiletta
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 29, 09:09)
Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu tongue.gif Bet kaip supratau, jūs to nesugebėjot suprasti, ar ne? biggrin.gif Tai gal tada jau ir pabaikim šitą nenaudingą diskusiją mirksiukas.gif

Tai rašykit taip, kad visi suprastų. mirksiukas.gif Patarimas ateičiai. biggrin.gif

Viskas, pabaigiam. 4u.gif
lauruskal
QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27)
as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis  4u.gif
*

Mano dukriukas kitais metais eis i priesmokykline grupe.Dabar ji lanko darzely Virsuliskese,bet uzrasiau ja Pilaitej i nauja darzely (aisku,jei tik atidarys)..Neaisku dar kokios bus aukletojos ax.gif Mazaja irgi uzrasiau i nauja.
dzhina
tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile? g.gif
irminija
QUOTE(dzhina @ 2008 04 29, 15:15)
tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile? g.gif
*

pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt
Amiletta
QUOTE(irminija @ 2008 04 29, 20:14)
pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt

Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen. g.gif
O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti? g.gif
lauruskal
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 21:58)
Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen. g.gif
O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti? g.gif
*

Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne.
dzhina
QUOTE(lauruskal @ 2008 04 29, 22:08)
Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne.
*

tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams...
gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...
Neglaite
vaikai eina į grupes pagal amžių. Du metai jau yra daug.
mazylis7
QUOTE(dzhina @ 2008 04 29, 23:03)
tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams...
gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...
*

Jei nori, kad vaikai kartu eitų, turbūt reikės leisti į kitą darželį. Pvz. Justiniškėse Pasakaitėje yra Montessori grupė, tai ten eina skirtingo amžiaus vaikai. Man asmeniškai tokia sistema yra super, bet gal ne visiems patinka ax.gif
dzhina
QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 30, 16:43)
Jei nori, kad vaikai kartu eitų, turbūt reikės leisti į kitą darželį. Pvz. Justiniškėse Pasakaitėje yra Montessori grupė, tai ten eina skirtingo amžiaus vaikai. Man asmeniškai tokia sistema yra super, bet gal ne visiems patinka ax.gif
*

gaila, bet Justiniskes mums labai jau nepakeliui... verysad.gif
Migdole
Girdejau, kad naujame darzeli bus grupe nuo metuku. Ar kuri nors vesite? Ir kaip suprantu, yra bendra eili i abu darzelius ir persirasinet nereikia.
Amiletta
Na va, šiandien buvau užlėkus į darželį pasiteirauti dėl savo mažės. Galvojau, kad esam 68, bet pasirodo, kad buvom (ir dar esam) 58. Taigi, dar vis neaišku, ar tikrai naują darželį atidarys. Planuojama priimti 60 vaikų. 30 pagal spec. eilę. Jeigu darželio naujo nebus, tada nuo rudens eis tik tie 30 pagal spec. eilę. Mes toj eilėj esam 15. Tai turim nemažai šansų paklūti. thumbup.gif Pageidavom eiti į seną darželį, tai tikiuosi į naują nepaskirs. smile.gif
agacaga
QUOTE(irminija @ 2008 04 29, 19:14)
*

A rimc? g.gif O anksciau,bent jau kai saviski uzrasinejom,tai sake,kad pagal gatves skirstys,dar dziaugiaus,kad mes i nauja pagal gatve papuolam g.gif
dzhina
QUOTE(agacaga @ 2008 05 12, 15:55)
A rimc? g.gif  O anksciau,bent jau kai saviski uzrasinejom,tai sake,kad pagal gatves skirstys,dar dziaugiaus,kad mes i nauja pagal gatve papuolam g.gif
*

nu mes irgi papuolam pagal gatve, labai noreciau i nauja...
Amiletta
Ir mum sakė, kad skirstys pagal bendrą eilę. Nors mes priklausom senąjam darželiui, mus gali paskirti ir į naują. Aišku paprašiau, kad pasižymėtų, kad mes į seną norim. smile.gif
Ir dar, dzhina, man įdomu, kaip jūsų vaikučiai tokiais numeriais eilėse yra. g.gif Jeigu gerai pamenu, vienas 2, o kitas 4. g.gif
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 16:22)
Ir mum sakė, kad skirstys pagal bendrą eilę. Nors mes priklausom senąjam darželiui, mus gali paskirti ir į naują. Aišku paprašiau, kad pasižymėtų, kad mes į seną norim. smile.gif
Ir dar, dzhina, man įdomu, kaip jūsų vaikučiai tokiais numeriais eilėse yra. g.gif Jeigu gerai pamenu, vienas 2, o kitas 4. g.gif
*

dukrele nr 6 o sunelis nr 4 thumbup.gif pagal savo metus... tongue.gif
pati maciau kaip uzrase, pasirasiau...kadangi maniskiai gime metu pradzioje, o uzrasineja irgi nuo metu pradzios tai todel ir tokie nr mirksiukas.gif
Amiletta
Vistiek nesupratau. g.gif
A, tai jūsų berniukas gal 2008 metų pradžioje 4. g.gif O mergytė 2006, ane?
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 16:26)
Vistiek nesupratau. g.gif
A, tai jūsų berniukas gal 2008 metų pradžioje 4. g.gif O mergytė 2006, ane?
*

aha... cool.gif
Amiletta
Aaaa, tada viskas aišku. smile.gif
Mes tai 15 galima sakyt. lotuliukas.gif
olenka
speju, geriausia, kai vaikai gimsta metu pradzioje. tada kokia sausio 3 uzrasai ir tik tada garantuotai patenki i darza biggrin.gif
dzhina
QUOTE(olenka @ 2008 05 12, 17:43)
speju, geriausia, kai vaikai gimsta metu pradzioje. tada kokia sausio 3 uzrasai ir tik tada garantuotai patenki i darza  biggrin.gif
*

ale zmogau suplanuok taip doh.gif
Amiletta
Visai nesunku. irnesakyk.gif hihihi.gif
olenka
QUOTE(dzhina @ 2008 05 12, 17:46)
ale zmogau suplanuok taip doh.gif
*

nu jo, jei jau reiketu vaikus planuoti ir prie darzelio tvarkos derintis... lotuliukas.gif
Amiletta
lotuliukas.gif O jeigu truputį pasiskubins, ir gims gruodį, tai išvis paskutinis eilėj bus. lotuliukas.gif Rizika.
*Virginija*
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 20:30)
Girdejau, kad naujame darzeli bus grupe nuo metuku. Ar kuri nors vesite? Ir kaip suprantu, yra bendra eili i abu darzelius ir persirasinet nereikia.
*

kai uzrasinejau savo maziu, tai irgi lyg uzsimine, kad bendra eile yra... as labaiu noreciau, kad maziukas papultu i naujaji smile.gif

QUOTE(agacaga @ 2008 05 12, 15:55)
A rimc? g.gif  O anksciau,bent jau kai saviski uzrasinejom,tai sake,kad pagal gatves skirstys,dar dziaugiaus,kad mes i nauja pagal gatve papuolam g.gif
*

o kokia jusu gatve jei ne paslaptis?

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 21:39)
lotuliukas.gif O jeigu truputį pasiskubins, ir gims gruodį, tai išvis paskutinis eilėj bus. lotuliukas.gif Rizika.
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Amiletta
QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 14, 12:38)
kai uzrasinejau savo maziu, tai irgi lyg uzsimine, kad bendra eile yra... as labaiu noreciau, kad maziukas papultu i naujaji smile.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

O, tarp mūsų pyplių lygiai metų skirtumas. bigsmile.gif
saules
Labas merginos,

O aš norėjau paklausti ar priima vaiką vasarą į darželį?
Amiletta
Dėl to nežinau, bet visgi vasarą išardomos ir apjungiamos grupės, tai nemanau, kad verta vesti tuo metu. Nebent tikrai labai reikia. ax.gif
saules
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 14, 13:29)
Dėl to nežinau, bet visgi vasarą išardomos ir apjungiamos grupės, tai nemanau, kad verta vesti tuo metu. Nebent tikrai labai reikia. ax.gif
*

tai vat kad nežinau ką daryt, mūsų auklė išvažiuoja ir nuo liepos 1 man kažką reik daryti... Žinau kad grupės normalios nuo rudens, bet kažkaip nesinori auklės kitos ieškotis 2 mėn..
Amiletta
Na tada jo... Reikia kažką galvot. g.gif Bet jeigu vėliau vėl auklė bus, tai gal ir nieko. g.gif
agacaga
QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 14, 11:38)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

Giluzio ax.gif

Pasiskambinau i darzeli pasitikslint musu eiles Nr. tai ne kas nekas g.gif Dar dvieju darzeliu reiketu,kad patektumem g.gif Nu bet dar sake pasiskambint,kai nauja direktore bus g.gif
dzhina
QUOTE(agacaga @ 2008 05 15, 10:07)
Giluzio  ax.gif

Pasiskambinau i darzeli pasitikslint musu eiles Nr. tai ne kas nekas  g.gif  Dar dvieju darzeliu reiketu,kad patektumem  g.gif  Nu bet dar sake pasiskambint,kai nauja direktore bus  g.gif
*

o tai gal is naujo pas nauja direktore reiks uzsirasineti jei taip sako? g.gif
Amiletta
Nu nemanau, kad nubrauks tą eilę, ir per naujo rašytis reiks. Nesąmonė tada būtų. doh.gif
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:45)
Nu nemanau, kad nubrauks tą eilę, ir per naujo rašytis reiks. Nesąmonė tada būtų. doh.gif
*

tai as irgi galvoju kad nesamone, bet kam tada sako kad skambintu naujai direktorei, lyg nauja direktore kazka kito padarytu doh.gif
Amiletta
O gal seno darželio direktorė keisis?
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:51)
O gal seno darželio direktorė keisis?
*

irgi variantas... blink.gif
Amiletta
Nu žiūrėsim, kas čia bus. Dar man pažymą nunešti reikia rytoj.
Ai, prisiminiau, direktorė man sakė, kad kelias dienas jos nebus, kažkur ten vyks, tai sakė, jeigu ką- pakišti pažymą po durim. g.gif Gal blogai agacaga suprato? Gal sakė, kai direktorė bus. g.gif Ai vienžo... Nebežinau jau...
agacaga
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 11:45)
*

Nu as tiesa sakant irgi nesupratau,ko man ten dar skambintis,kai bus nauja direktore ir kas nuo to pasikeis,o kad eile is naujo sudarinetu tai tikrai nemanau smile.gif
Sake skambint geguzes gale,nes konkursas naujai direktorei ar tai jau paskelbtas,ar tai dar bus skelbiamas ir kad geguzes gale jau lygtai bus ta direktore zinoma ir kad pades jinai tai senai direktorei vaikus atsidalint smile.gif Bet kad nuo to musu eiles numeris pasikeistu,tai tikrai nemanau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:08)
Nu žiūrėsim, kas čia bus. Dar man pažymą nunešti reikia rytoj.
Ai, prisiminiau, direktorė man sakė, kad kelias dienas jos nebus, kažkur ten vyks, tai sakė, jeigu ką- pakišti pažymą po durim. g.gif Gal blogai agacaga suprato? Gal sakė, kai direktorė bus. g.gif Ai vienžo... Nebežinau jau...
*

Taigi kad su pacia direktore ir snekejau tongue.gif smile.gif
dzhina
QUOTE(agacaga @ 2008 05 15, 16:35)
Nu as tiesa sakant irgi nesupratau,ko man ten dar skambintis,kai bus nauja direktore ir kas nuo to pasikeis,o kad eile is naujo sudarinetu tai tikrai nemanau smile.gif
Sake skambint geguzes gale,nes konkursas naujai direktorei ar tai jau paskelbtas,ar tai dar bus skelbiamas ir kad geguzes gale jau lygtai bus ta direktore zinoma ir kad pades jinai tai senai direktorei vaikus atsidalint smile.gif  Bet kad nuo to musu eiles numeris pasikeistu,tai tikrai nemanau  g.gif
Papildyta:

Taigi kad su pacia direktore ir snekejau tongue.gif  smile.gif
*

matyt ji nenorejo visiskai nuliudinti ir suteike siokia tokia vilti g.gif
Amiletta
Aišku tada. Rytoj eisiu į darželį, tai pasiklausiu dar kartelį. biggrin.gif
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 17:56)
Aišku tada. Rytoj eisiu į darželį, tai pasiklausiu dar kartelį. biggrin.gif
*

aha ir tada butinai cia parasyk drinks_cheers.gif
gal musu paneles i ta pacia grupe eis... cool.gif
Amiletta
Tai kad mes į seną norim. smile.gif O jūs į naują lyg ir planuojat. g.gif Viskas, lėkiu pažymos ir į darželį. pioneer.gif
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 11:51)
Tai kad mes į seną norim. smile.gif O jūs į naują lyg ir planuojat. g.gif Viskas, lėkiu pažymos ir į darželį. pioneer.gif
*

o kokios pazymos reikia i darzeli? gal ko nors as nezinau... g.gif
Amiletta
QUOTE(dzhina @ 2008 05 16, 12:44)
o kokios pazymos reikia i darzeli? gal ko nors as nezinau... g.gif

Čia man iš universiteto reikia, kad aš mokausi dieniniame skyriuje. Todėl mes pakliūnam į spec. eilę.

Tai va. Paskutinės naujienos tokios.
Mes tikrai pakliūsim į seną darželį. assa.gif
Toliau. Sakė, kad skirstys pagal norus. Ta prasme, tikrai atsižvelgs į tai. Kai jau bus perpildyta, tada jau žiūrės, kur vietų yra. Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves. Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. yahoo.gif

Taip kad, dzhina, jeigu jūs pirmi eilėj, tikrai pakliūsit į naują.

A, ir dar sakė, kad tuos, kurie spec. eilėj padalins pusiau. Ir pusė eis į naują daržą, pusė į seną.

Tokios tokelės.
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 15:16)
Čia man iš universiteto reikia, kad aš mokausi dieniniame skyriuje. Todėl mes pakliūnam į spec. eilę.

Tai va. Paskutinės naujienos tokios.
Mes tikrai pakliūsim į seną darželį. assa.gif
Toliau. Sakė, kad skirstys pagal norus. Ta prasme, tikrai atsižvelgs į tai. Kai jau bus perpildyta, tada jau žiūrės, kur vietų yra. Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves. Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. yahoo.gif

Taip kad, dzhina, jeigu jūs pirmi eilėj, tikrai pakliūsit į naują.

A, ir dar sakė, kad tuos, kurie spec. eilėj padalins pusiau. Ir pusė eis į naują daržą, pusė į seną.

Tokios tokelės.
*

Labai ACIU uz issamia ataskaita thumbup.gif 4u.gif
Reiks kada nueiti ir pareiksti norus lotuliukas.gif
Amiletta
Nėr už ką. rolleyes.gif

Uch, kaip apsidžiaugiau. Dabar ramiai galėsim laukt. biggrin.gif
dzhina
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 16:35)
Nėr už ką. rolleyes.gif

Uch, kaip apsidžiaugiau. Dabar ramiai galėsim laukt. biggrin.gif
*

o si rudeni jau vesi savo lelyte? ar kitais metais?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.