as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis
ai, baikit merginos
as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27) ai, baikit merginos Aš, asmeniškai, nieko nepradėjau. QUOTE(Amiletta @ 2008 04 28, 21:26) Hm, o jūs išvis matėt, kokias aš sakinio dalis paryškinau? Tai jums kilimų plovimas didžiausia tragedija, tai jau nebesvarbu. Tai jums personalas užkliuvo, kad nešasi į mašinas kažką, tai jau irgi nebesvarbu. Ai beje, ir kokia gi ta tiesa? Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 29, 09:09) Čia aš perkeltine prasme parašiau, kad nesvarbu Tai rašykit taip, kad visi suprastų. Viskas, pabaigiam. QUOTE(olenka @ 2008 04 28, 23:27) as va norejau paklausti, gal cia yra mamyciu is priesmokyklinuku grupiu? kaip aukletojos? kaip auklytes? idomu, pas ka mano mazius papuls kitais metais....kol dar yra galimybe rinktis Mano dukriukas kitais metais eis i priesmokykline grupe.Dabar ji lanko darzely Virsuliskese,bet uzrasiau ja Pilaitej i nauja darzely (aisku,jei tik atidarys)..Neaisku dar kokios bus aukletojos
tai kaip ten del naujo darzelio? gal kas tiksliau ka zino? tai skirstys i ji pagal gatves ar tik pagal bendra eile?
QUOTE(irminija @ 2008 04 29, 20:14) pagal bendrą eilę. Kaip pasakė, kiek čia tos pilaitės, kur jau pagal gatves skirtyt Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen. O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti? QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 21:58) Hm, įdomu kaip suskirstys. Pirmi trisdešimt į naują, kiti trisdešimt į seną, o gal vienas ten, kitas šen. O jeigu tarkim viena mama nori vesti į seną, o kita į naują, tai gal gali apsikeisti? Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne. QUOTE(lauruskal @ 2008 04 29, 22:08) Tai taip,ims iš eilės ir pagal pageidavimus.Sakysim 30 kurie papuola turi teisę rinktis,į kurį daržą nori.Aš bent jau taip supratau.Prie daugumos pavardzių pažymėta,ar nori į naują,ar ne. tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams... gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis...
vaikai eina į grupes pagal amžių. Du metai jau yra daug.
QUOTE(dzhina @ 2008 04 29, 23:03) tada reiks mums nueiti ir paziureti to sarasiuko...isreiksti pageidavimus...mums priklauso jau seis metais eiti, bet atidesim kitiems metams... gal kas zinot jei tarp vaiku 2 metai ar gales buti vienoj grupej? turiu omenyje sesuo ir brolis... Jei nori, kad vaikai kartu eitų, turbūt reikės leisti į kitą darželį. Pvz. Justiniškėse Pasakaitėje yra Montessori grupė, tai ten eina skirtingo amžiaus vaikai. Man asmeniškai tokia sistema yra super, bet gal ne visiems patinka QUOTE(mazylis7 @ 2008 04 30, 16:43) Jei nori, kad vaikai kartu eitų, turbūt reikės leisti į kitą darželį. Pvz. Justiniškėse Pasakaitėje yra Montessori grupė, tai ten eina skirtingo amžiaus vaikai. Man asmeniškai tokia sistema yra super, bet gal ne visiems patinka gaila, bet Justiniskes mums labai jau nepakeliui...
Girdejau, kad naujame darzeli bus grupe nuo metuku. Ar kuri nors vesite? Ir kaip suprantu, yra bendra eili i abu darzelius ir persirasinet nereikia.
Na va, šiandien buvau užlėkus į darželį pasiteirauti dėl savo mažės. Galvojau, kad esam 68, bet pasirodo, kad buvom (ir dar esam) 58. Taigi, dar vis neaišku, ar tikrai naują darželį atidarys. Planuojama priimti 60 vaikų. 30 pagal spec. eilę. Jeigu darželio naujo nebus, tada nuo rudens eis tik tie 30 pagal spec. eilę. Mes toj eilėj esam 15. Tai turim nemažai šansų paklūti.
Ir mum sakė, kad skirstys pagal bendrą eilę. Nors mes priklausom senąjam darželiui, mus gali paskirti ir į naują. Aišku paprašiau, kad pasižymėtų, kad mes į seną norim.
Ir dar, dzhina, man įdomu, kaip jūsų vaikučiai tokiais numeriais eilėse yra. QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 16:22) Ir mum sakė, kad skirstys pagal bendrą eilę. Nors mes priklausom senąjam darželiui, mus gali paskirti ir į naują. Aišku paprašiau, kad pasižymėtų, kad mes į seną norim. Ir dar, dzhina, man įdomu, kaip jūsų vaikučiai tokiais numeriais eilėse yra. dukrele nr 6 o sunelis nr 4 pati maciau kaip uzrase, pasirasiau...kadangi maniskiai gime metu pradzioje, o uzrasineja irgi nuo metu pradzios tai todel ir tokie nr
Vistiek nesupratau.
A, tai jūsų berniukas gal 2008 metų pradžioje 4.
Aaaa, tada viskas aišku.
Mes tai 15 galima sakyt.
speju, geriausia, kai vaikai gimsta metu pradzioje. tada kokia sausio 3 uzrasai ir tik tada garantuotai patenki i darza
Visai nesunku.
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 20:30) Girdejau, kad naujame darzeli bus grupe nuo metuku. Ar kuri nors vesite? Ir kaip suprantu, yra bendra eili i abu darzelius ir persirasinet nereikia. kai uzrasinejau savo maziu, tai irgi lyg uzsimine, kad bendra eile yra... as labaiu noreciau, kad maziukas papultu i naujaji QUOTE(agacaga @ 2008 05 12, 15:55) A rimc? o kokia jusu gatve jei ne paslaptis? QUOTE(Amiletta @ 2008 05 12, 21:39) QUOTE(*Virginija* @ 2008 05 14, 12:38) kai uzrasinejau savo maziu, tai irgi lyg uzsimine, kad bendra eile yra... as labaiu noreciau, kad maziukas papultu i naujaji o kokia jusu gatve jei ne paslaptis? O, tarp mūsų pyplių lygiai metų skirtumas.
Labas merginos,
O aš norėjau paklausti ar priima vaiką vasarą į darželį?
Dėl to nežinau, bet visgi vasarą išardomos ir apjungiamos grupės, tai nemanau, kad verta vesti tuo metu. Nebent tikrai labai reikia.
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 14, 13:29) Dėl to nežinau, bet visgi vasarą išardomos ir apjungiamos grupės, tai nemanau, kad verta vesti tuo metu. Nebent tikrai labai reikia. tai vat kad nežinau ką daryt, mūsų auklė išvažiuoja ir nuo liepos 1 man kažką reik daryti... Žinau kad grupės normalios nuo rudens, bet kažkaip nesinori auklės kitos ieškotis 2 mėn..
Na tada jo... Reikia kažką galvot.
Nu nemanau, kad nubrauks tą eilę, ir per naujo rašytis reiks. Nesąmonė tada būtų.
O gal seno darželio direktorė keisis?
Nu žiūrėsim, kas čia bus. Dar man pažymą nunešti reikia rytoj.
Ai, prisiminiau, direktorė man sakė, kad kelias dienas jos nebus, kažkur ten vyks, tai sakė, jeigu ką- pakišti pažymą po durim. QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 11:45) Nu as tiesa sakant irgi nesupratau,ko man ten dar skambintis,kai bus nauja direktore ir kas nuo to pasikeis,o kad eile is naujo sudarinetu tai tikrai nemanau Sake skambint geguzes gale,nes konkursas naujai direktorei ar tai jau paskelbtas,ar tai dar bus skelbiamas ir kad geguzes gale jau lygtai bus ta direktore zinoma ir kad pades jinai tai senai direktorei vaikus atsidalint Papildyta: QUOTE(Amiletta @ 2008 05 15, 12:08) Nu žiūrėsim, kas čia bus. Dar man pažymą nunešti reikia rytoj. Ai, prisiminiau, direktorė man sakė, kad kelias dienas jos nebus, kažkur ten vyks, tai sakė, jeigu ką- pakišti pažymą po durim. Taigi kad su pacia direktore ir snekejau QUOTE(agacaga @ 2008 05 15, 16:35) Nu as tiesa sakant irgi nesupratau,ko man ten dar skambintis,kai bus nauja direktore ir kas nuo to pasikeis,o kad eile is naujo sudarinetu tai tikrai nemanau Sake skambint geguzes gale,nes konkursas naujai direktorei ar tai jau paskelbtas,ar tai dar bus skelbiamas ir kad geguzes gale jau lygtai bus ta direktore zinoma ir kad pades jinai tai senai direktorei vaikus atsidalint Papildyta: Taigi kad su pacia direktore ir snekejau matyt ji nenorejo visiskai nuliudinti ir suteike siokia tokia vilti
Aišku tada. Rytoj eisiu į darželį, tai pasiklausiu dar kartelį.
Tai kad mes į seną norim.
QUOTE(dzhina @ 2008 05 16, 12:44) o kokios pazymos reikia i darzeli? gal ko nors as nezinau... Čia man iš universiteto reikia, kad aš mokausi dieniniame skyriuje. Todėl mes pakliūnam į spec. eilę. Tai va. Paskutinės naujienos tokios. Mes tikrai pakliūsim į seną darželį. Toliau. Sakė, kad skirstys pagal norus. Ta prasme, tikrai atsižvelgs į tai. Kai jau bus perpildyta, tada jau žiūrės, kur vietų yra. Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves. Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. Taip kad, dzhina, jeigu jūs pirmi eilėj, tikrai pakliūsit į naują. A, ir dar sakė, kad tuos, kurie spec. eilėj padalins pusiau. Ir pusė eis į naują daržą, pusė į seną. Tokios tokelės. QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 15:16) Čia man iš universiteto reikia, kad aš mokausi dieniniame skyriuje. Todėl mes pakliūnam į spec. eilę. Tai va. Paskutinės naujienos tokios. Mes tikrai pakliūsim į seną darželį. Toliau. Sakė, kad skirstys pagal norus. Ta prasme, tikrai atsižvelgs į tai. Kai jau bus perpildyta, tada jau žiūrės, kur vietų yra. Dar pridūrė, kad 2008m. gimusius jau skirstys pagal gatves. Dabar vyksta konkursas direktorei ir auklėtojoms. Daržas tikrai atsidarys rugsėjį. Taip kad, dzhina, jeigu jūs pirmi eilėj, tikrai pakliūsit į naują. A, ir dar sakė, kad tuos, kurie spec. eilėj padalins pusiau. Ir pusė eis į naują daržą, pusė į seną. Tokios tokelės. Labai ACIU uz issamia ataskaita Reiks kada nueiti ir pareiksti norus
Nėr už ką.
Uch, kaip apsidžiaugiau. Dabar ramiai galėsim laukt. |