Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nosies operacija
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
siuse
Idomu butu suzinoti ar kas daresi nosies plastine operacija,kaip operacija ,gijimo laikotarpis ir rezultatai.. g.gif
siuse
O kaip gaila niekas su manim nebendrauja verysad.gif

Kazkaip turbut man vienai aktuali tema..kaip buvau maza kiek pamenu kaimynas metydamas su akmeniu pataike man i nosi..nieko ,pajutau skausma nulekiau iki namu ogi kraujas nebega nieko nera tai as toliau i laukus..niekam net nesakiau..o reikejo!!!!!!
Prasidejus paauglystei kaulas pradejo kazkaip keistai krypti i sona,kazkaip po truputi vis ryskejo,ryskejo ir pasidare baisuokliskai negrazi.Mama karts nuo karto sake reik kazka daryt,bet...prasidejo tos blokados viskas apsiverte aukstyn kojom,pinigu nera pagalbos is kur gaut nera taip ir likau baisuokliska!Praejo paauglyste sunkokai,izeidinejimai,pasityciojimai o as nieko kaip kokia akmenine demesio nekreipdavau...bet kaip perejau i kita mokykla nelabai kaip sugebejau susitvarkyti turbut per daug jau izeidinejimu buvo.Budavo gryztu namo paverkiu ir ka juk zinau kad niekas man nepades,juk cia ne angina isoperuot.Kaip bebutu keista isgyvenau,taciau visa laika svajojau kad buciau tokia kaip visi! rolleyes.gif Dabar as pagalvoju kuo galejau patraukti vaikinus juk isgyvenau ir pirma meile"ir tai buvo abipusis jausmas"draugavom ilgai'tik va neaiski issiskyrimo priezastis kazkaip galvoju kad mano "grozis".Skaudu buvo pradejau paranojiskai nenoret bendraut su zmonem..bet juk gyventi reikia.Dirbau...ten sutikau savo vyra drinks_cheers.gif ,velgi nezinau kaip jis i mane ziurejo schmoll.gif apsivedem,susilaukem dukrytes,lyg gyvenimas teka kaip ir visu bet,negaliu as ramiai eiti net gatve atrodo visi i mane ziuri..kokia baisi kaip bomze.Mano vaizduote buvo laki tokiom akimirkom,vis kirbejo mintis ar as sulauksiu issvajoto veido...su niekuo negalejau diskutuot sia tema nes man kazkaip uzspausdavo gerkle sausa burnoj..taip ir neikaip nepasakydavau savo svajones.Kita vertus pagalvojus nebuvau pilka pele is mano draugu buvo netgi letesniu uz mane,kas man velgi buvo keista,juk grazi ko daugiau noret tik ir tryksk gera nuotaika!!!!! Pinigu seimoje musu per daug nebuvo,kad ir kaip juk taupem buto paskolai negaliu as savanaudiskai reikalauti kad davai as noriu ir einu.juk tai mes 3 o as imsiu dabar viena,kas vaikui liks o sumos tai nemazos ka daryt ??? eilini karta taspats klausimas :verysad:ir ...
Anira
QUOTE(siuse @ 2008 04 24, 20:53)
O kaip gaila niekas su manim nebendrauja verysad.gif

Kazkaip turbut man vienai aktuali tema..kaip buvau maza kiek pamenu kaimynas metydamas su akmeniu pataike man i nosi..nieko ,pajutau skausma nulekiau iki namu ogi kraujas nebega nieko nera tai as toliau i laukus..niekam net nesakiau..o reikejo!!!!!!
Prasidejus paauglystei kaulas pradejo kazkaip keistai krypti i sona,kazkaip po truputi vis ryskejo,ryskejo ir pasidare baisuokliskai negrazi.Mama karts nuo karto sake reik kazka daryt,bet...prasidejo tos blokados viskas apsiverte aukstyn kojom,pinigu nera pagalbos is kur gaut nera taip ir likau baisuokliska!Praejo paauglyste sunkokai,izeidinejimai,pasityciojimai o as nieko kaip kokia akmenine demesio nekreipdavau...bet kaip perejau i kita mokykla nelabai kaip sugebejau susitvarkyti turbut per daug jau izeidinejimu buvo.Budavo gryztu namo paverkiu ir ka juk zinau kad niekas man nepades,juk cia ne angina isoperuot.Kaip bebutu keista isgyvenau,taciau visa laika svajojau kad buciau tokia kaip visi! rolleyes.gif Dabar as pagalvoju kuo galejau patraukti vaikinus juk isgyvenau ir pirma meile"ir tai buvo abipusis jausmas"draugavom ilgai'tik va neaiski issiskyrimo priezastis kazkaip galvoju kad mano "grozis".Skaudu buvo pradejau paranojiskai nenoret bendraut su zmonem..bet juk gyventi reikia.Dirbau...ten sutikau savo vyra drinks_cheers.gif ,velgi nezinau kaip jis i mane ziurejo schmoll.gif apsivedem,susilaukem dukrytes,lyg gyvenimas teka kaip ir visu bet,negaliu as ramiai eiti net gatve atrodo visi i mane ziuri..kokia baisi kaip bomze.Mano vaizduote buvo laki tokiom akimirkom,vis kirbejo mintis ar as sulauksiu issvajoto veido...su niekuo negalejau diskutuot sia tema nes man kazkaip uzspausdavo gerkle sausa burnoj..taip ir neikaip nepasakydavau savo svajones.Kita vertus pagalvojus nebuvau pilka pele is mano draugu buvo netgi letesniu uz mane,kas man velgi buvo keista,juk grazi ko daugiau noret tik ir tryksk gera nuotaika!!!!! Pinigu seimoje musu per daug nebuvo,kad ir kaip juk taupem buto paskolai negaliu as savanaudiskai reikalauti kad davai as noriu ir einu.juk tai mes 3 o as imsiu dabar viena,kas vaikui liks o sumos tai nemazos ka daryt ??? eilini karta taspats klausimas :verysad:ir ...
*

Sveikute! Na, man nera aktuali si tema, bet labi noriu tave palaikyti 4u.gif Suprantama, kai jau turi seima negali tik apie save galvoti, bet... Jeigu tai tau labai trukdo gyventi, ir tu turi nors menkiause galimybe tai pakeisti, manu reiketu pabandyti. O artimieju turetu tave suprasti. Oj, nezinau ar tau tai pades labai, bet tikiuosi, kad gal nors truputi 4u.gif
siuse
QUOTE(Anira @ 2008 04 24, 23:32)
Sveikute! Na, man nera aktuali si tema, bet labi noriu tave palaikyti  4u.gif Suprantama, kai jau turi seima negali tik apie save galvoti, bet... Jeigu tai tau labai trukdo gyventi, ir tu turi nors menkiause galimybe tai pakeisti, manu reiketu pabandyti. O artimieju turetu tave suprasti. Oj, nezinau ar tau tai pades labai, bet tikiuosi, kad gal nors truputi  4u.gif
*

o as jau...kai pasakiau vyrui liepe tuoj pat skambint ir po keliu dienu variau i konsultacija
ladyinwhite
Sveikutės, kažkada dirbau plastinės chirurgijos klinikoje (ne gydytoja), tai galiu suteikti kažkiek informacijos smile.gif pirmiausia nosies operacijai reiktų nusiteikti psichologiškai, kadangi tai veido dalis ir per pirmąją savaitę daugeliui būna sunku žiūrėti į sutinusius ir violetinius paakius, patinusį veidą, truputį pradedama depresuoti ir gailėtis kam reikėjo "darkyti" veidelį doh.gif tačiau dėl psichologinio pasiruošimo, manau, temos autorė tam pasiruošusi (tiek metų svajojo apie dailią nosytę).
Viskas vyksta tokia eiga: pasikonsultuoji su plastikos chirurgu; jei iškrypusi nosies pertvara dar papildomai būtina LOR gydytojo konsultacija; po konsultacijos (arba -ų) apsisprendi ir užsiregistruoji (arba ne) operacijai; likus 1-2 sav. iki operacijos pasidarai būtinus tyrimus bei pasikonsultuoji su anesteziologu dėl narkozės; atvyksti operacijai ir po 1 - 3 val (priklausomai nuo operacijos sudėtingumo) guli palatoje su įtvaru ant nosies smile.gif tuomet po 1-2 parų išleidžiama į namus, po kelių dienų nuimamas įtvaras ir siūlai. Aišku, dar tai nebūna galutinis rezultatas - tik po 6 - 10 men pasimato tikrasis nosytės vaizdas (ilgai formuojasi, kol sugyja kremzlės, nosikauliai ir tt.).
Tikiuosi, padėjau ax.gif
Jeigu dar yra kokių neaiškumų - klausk smile.gif
Kita
Gal zinote, koks chirurgas garseja, kaip geras nosies plastikos chirurgas?
Sunku issirinkti
ladyinwhite
Kad neskambėtų kaip reklama, parašysiu AŽ smile.gif
Bet kas liečia nosies plastines operacijas, galiu pasakyti tik tiek, jog tai visiškai individualus reikalas (priklauso nuo minkštųjų nosies audinių, kremzlių kietumo, gijimo proceso ir tt): gali operuoti kad ir pats kiečiausias pasaulio chirurgas, tačiau nesėkmingų atvejų pasitaiko VISIEMS. Lietuvoje, kiek žinau, važinėja pacientai tai pas vieną chirurgą, paskui pas kitą ir atvirkščiai, kad ištaisytų, jų manymu, padarytas "klaidas" smile.gif
damlachik
Sveikutės, tongue.gif prašau padėti man. gal kas žinote kokį gerą plastikos chirurgą KLAIPĖDOJE? rekomenduojate? ačiū rolleyes.gif
Borzika

i 
Apie nosies korekciją diskutuojama skyrelyje "Veido priežiūra" (jau 18 tema), todėl ši tema uždaroma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.