Ką mokam? Kaip augam? Kas sekasi ar nesiseka? Įdomūs pastebejimai, patarimai. Tęskime toliau temą apie 8 mėn. vaikiukus.
Ką mokam? Kaip augam? Kas sekasi ar nesiseka? Įdomūs pastebejimai, patarimai. Tęskime toliau temą apie 8 mėn. vaikiukus.
QUOTE(TJolke @ 2008 04 22, 00:16) Ką mokam? Kaip augam? Kas sekasi ar nesiseka? Įdomūs pastebejimai, patarimai. Tęskime toliau temą apie 8 mėn. vaikiukus. Sveriam 10.100 kg ugis 73 cm, esam is didckiu
Mano dukrytei yra 8menesiukai 1savaite,koks svoris ir ugis tiksliai nezinom,kaip tik rytoj vizitas pas akuseres tai suzinosim,dar neropojam,pati sedi tvirtai,visaip vartaliojasi,su vaikstyne vazineja,kaip su tanku,ne per seniausiai isdygo trecias dantukas,rytais ir vakarais dar tebegeriam misinuka,pietum darzoviu su mesa kosyte,o i tarpus ivairiu saldziu kosyciu,jogurtuko,beto labai patinka kefyras,ismiega visa nakty,tai va tokios mesastuoniu menesiu!
Oho
smagu kaip vaikutis išskirtinis
sveiki nauji namučiai.mūsu suneliui 8men ir 2dienos sveriam 12kg.su vaikštyne varinėjam tik kai užstringam tai jau pykstam labai,ropot neropojam tik bandom bandom bet jau ne kas gaunasi turbūt perstori.valgom daržovienes su veršiena,kalakutiena,jogurta,varškyte,bananą,obuolį,baranką,kukuruzą o tik jau tu kruopu tai visai jokių nenorim.turim du dantukus bet ant dienų laukiam pasirodant kitų dviejų.štai mes kokie.
Šiandien mums suėjo 8mėn. Sveriam 10,750g ir esam 72,5cm ūgio.
Ropojam, atsisėdam, stovim jau senai
Nu skaitau aš ir stebiuosi
Valgom viską - rytais geriam mišinėlį ir valgom kruopų košes,priešpiečiams - vaisių tyrelės su varške,pietums- daržovienės su mėsyte,pavakariams - joguto ,mišinuko,ar banano trinto,vakarienei - sausainių košės ar šiaip kokios skanesnės,prieš miegą dar išlenki butelaitį mišinuko,naktį vieną kartą geria MP.Arbatas ir kompotukus jau pati geria iš Avent puoduko - pasiima pati ir užsiverčia į burnytę..Aišku,būtinai pati apsilaisto . Su vaikšynę keliauja gan noriai,bet tik šonu kažkodėl..Bet ir taip jau mano šaukiama iš kambario atvaro pas mane į virtuvę per visą butą Mokam ploti katutes.Kai tik aš melodingai ką nors užniūniuoju,iškart meta viską,ką laikė rankose ir ploja Nu va QUOTE(NaiLi @ 2008 04 24, 14:30) Šiandien mums suėjo 8mėn. Sveriam 10,750g ir esam 72,5cm ūgio. Ropojam, atsisėdam, stovim jau senai oho kokie jus saunuoliai! jau kai paskaitau kokie drasus stiprus vikrus vaikeliai buna, tai musiskis...grybukas visiskas
Ir mes jau perzengeme 8 menesiukus.Sveriam 10 kg.,75 cm.Didelis tinginiukas,patinka tik sedeti,guleti visai nenori,o sliauzti net nebando
valgo mamos pieniuka ir kosytes.Nakti keliasi n kartu ,kaip sprendziu,tai del dantuku ir tikiuosi tai jau greit baigsis
Dabar pasidarė įdomu, mano vaikis sveria tikrai daug, bet viską taip anksti pradėjo daryti
Ai beje pamiršau pasakyti, kad vakar 8 mėn. proga išsiauginom 4 dantį QUOTE(Ausre_ @ 2008 04 24, 15:30) oho kokie jus saunuoliai! jau kai paskaitau kokie drasus stiprus vikrus vaikeliai buna, tai musiskis...grybukas visiskas viskam savas laikas as taip manau.musu maziuke jau beveik 9 menesiukai,bet taip pat nesliauzioja ir neropoja,stovi tik kada uz pazastu laikau bet ir tai tik kelias sekundelias.ridentis irgi beveik nustojo.sedet sedi kaip profesionalas,kalbet irgi apstojo,buvo jau pradejus mama sakyt ir baba ir papa,bet dabar jokio noro nebeliko,tik cirskia kazkokia pauksciuku kalba ir pati juokias is tokiu garsu. miegam visa nakti be pabudimu,o diena tris kartus po puse valandos.valgom gerai,bet tik toki maistuka kuris gerai pertrintas,neduok dieve koks gabalelis i burnyte papuls,tuoj pat viska lauk spjauna ir jau paskui sunku isiulit kita sauksteli.o del vaikciojimo vaikstynej,tai gyditojai labai pas mus pries (gyvenu vokietijoj),sako negerai vaiku raumenukam ir klubam,tada jie nelabai juos treniruoja.taip kad laukiam kol prades viska pati savo jegom daryt. sekmes ir jum
Prisijungsim ir mes prie Jūsų
Pirmadienį suėjo mažylei 8 mėnesiukai - sveriam 8100 g, ūgis - 70 cm. Ropoja, atsisėda, isikibus atsistoja ir pasilaikydama eina. Judri be galo. Miega per diena 2-3 kartus po valanda, pusantros, kartais ir dvi išmiega Kalba papa, baba, mama, tete, niam niam, ajajaj, ne ne ir daug viso kito sava kalba. Beje, irgi yra buvę nekalbėjimo pauzių, kaip čia mamytės yra rašiusios. Tiesa, turim 4 dantukus - 2 apacioje ir 2 viršuje. Bet tie viršuje yra ne per vidurį, o iš šonų
Mums septyni su puse menesio
QUOTE(fillipa @ 2008 04 25, 19:47) Mums septyni su puse menesio Sveika, mano panele irgi gimus ta pačią dieną, na bet ir sutapimas, nes irgi sveria tiek pat 10 300 g. ūgis 74 cm QUOTE(Danguole V @ 2008 04 26, 22:57) Sveika, mano panele irgi gimus ta pačią dieną, na bet ir sutapimas, nes irgi sveria tiek pat 10 300 g. ūgis 74 cm Sveikute. Tai va sutapymas! Galvoju gal mazaja troskina naktimis, bandau duoti vandeni. Bet jai to ne uztenka
dukrytei,dabar 8men. su puse,sveriam 9kg,ugis 74cm,kaip tik siandien isdygo ketvirtas dantukas,turim du apacioje,viena virsuj,o ketvirtas tai soninis isdygo,labai keista,gal dar irgi kam nors yra taip buve???
QUOTE(vitalija9992 @ 2008 04 27, 18:28) dukrytei,dabar 8men. su puse,sveriam 9kg,ugis 74cm,kaip tik siandien isdygo ketvirtas dantukas,turim du apacioje,viena virsuj,o ketvirtas tai soninis isdygo,labai keista,gal dar irgi kam nors yra taip buve??? Cia kuris soninis?
Sveikos,
mano grazuolytei dar kelios savaites iki 8 men, bet jau moka daug Dabar didziausia problema kaip ismokti islipti is lovos nenukritus ant galvos. Beja siandie sugebejo issokti is maitinimo kedutes - vos uz kojos sugavau kad galva i zeme netrinkteltu Valgo aciu dievui viska ka duodu, labai dziaugiuosi kad nera isranki: dar gauna ryte ir vakare MP, ir per diena tris kartus kosytes ivairiausias. TIk labai jau smulkute su Jusu grazuoliukais palyginus - sverai 8.800, o ugis 69, nors mes su MB lyg ir auksti ir nesmulkus toli grazu QUOTE(Eglužė20 @ 2008 04 27, 21:58) Cia kuris soninis? pas mus ir keistai isdygo dantys,pirmiausiai 2 apacioje,ir is sonu salia,paskui is sono virsuje,ir tik tada per viduri virsuje.Kai dar per viduri nebuvo,tai atrode ,kaip vampyras
Mums šiandien yra lygiai 8 mėnesiukai. Ūgis-72 cm, svoris-9550 kg. Turim du dantukus, valgom įvairią mėsytę, daržovienes, kruopų košes, vaisių tyreles, varškytę.Graužiam džiūvėsėlius, riestainius.Geriam arbatėlę ir pieno mišinį. Puikiai bėgioja su vaikštyne visomis kryptimis, pats sugeba atsisėsti ir atsistoti, gerai ropoja.Lovelėje įsikibęs į virbus jau truputuką pavaikšto.Taria daug atskirų skiemenukų, bet žodelių dar nepasako...Štai kokie mes dideli jau
Mano mazylei 8 menesiai ir savaitele. Turime tik 2 dantukus ir labai mazai plaukuciu ant galvos
O moketi, tai mokame nemazai: labai graziai su mama gincijames sakydamos ne ne ne, kartais padejuojame aijajai, sakome mama, tete, dede, baba ir dar daug gargaliuojame ir burzgiame QUOTE(luckylein @ 2008 04 28, 12:03) pas mus ir keistai isdygo dantys,pirmiausiai 2 apacioje,ir is sonu salia,paskui is sono virsuje,ir tik tada per viduri virsuje.Kai dar per viduri nebuvo,tai atrode ,kaip vampyras Na tie dantukai tikrai ne is eiles dygsta QUOTE(fillipa @ 2008 04 27, 09:50) Sveikute. Tai va sutapymas! Galvoju gal mazaja troskina naktimis, bandau duoti vandeni. Bet jai to ne uztenka Na siaip naktimis keldavosi po viena karta atsigerti pienuko, bet pries kokia savaite, pati nustojo gerti, kai pasiulau tai net uzsisuka, o jau trys dienos miegam visa nakti, aisku tfu, tfu, tfu, kad neprisiklabeciau, o miegot eina ivairiai nuo 9 iki 10,30 val., o keliames visada 6,30 arba 7.00 val. ilgiau niekaip neiseina pagulet. O siaip tai labai rami.
Sveikos mamytes, nuspendziau ir as prisijungti i si saunu foruma
saunu kiek visko moka jau Jusu mazi pupuliai Siandien musu pupai lygiai 8 menesiukai .,Mergyte tvirtai sedi, bet is visai gulimos padeties dar visai pati neatsiseda, reikia siek tiek padeti, pries pora savaiteliu ismoko slaiauzioti, ropom tik atsistoja ir linguoja, tai taip juokingai atrodo...
sveikutes,mum jau irgi 8men.bet dar dantuku nesimato
sedim ,bet visai jokio noro nerodom sliauzimui ir ropojimui,uztat eiti labai norim labai megdziojam kitus vaikus,mamyte ir teveli zaislai neidomus labiau domina saukstai,bliudai,laidai,pulteliai nuo tv,ir telefonai
Sveikuciai, mum jau 8men. ir savaite. Sveriam 10kg, ugis 76 cm. Dantuku dar niekaip nesulaukiame.
Valgome darzoviene su mesyte, kruopu kose, tyrele ir misinuka. Sedime jau profesionaliai, bet tai ir viskas. Nei ropoti, nei stotis vaikinas iniciatyvos nerodo jokios. Vaikstom i manksteles, tai tikiuosi, kad gal pramoks ropoti ar stotis, nes tik ten ismokome sedeti. Kaip masaziste sake, kad mazius daro tik tai , kas lengva ir nereikalauja jokiu pastangu. Os snekame labai daug. Stai kokie mes
Išmoko mano vaikis atsistoti tai kitos bedeles prasidejo.Anksciau paguldzius miegoti-pasivartydavo ir uzmigdavo, o dabar atsistoja ir juokiasi i mane ziuredamas.Paguldau ir vel atsistoja
Siandien mano maziui 8 men.
QUOTE(alisa1 @ 2008 04 24, 16:28) Nu skaitau aš ir stebiuosi nu ir mes maliapkos
Na ir mes prisijungiam prie jusu grazios temos
Mums geguzes 1 suejo 8 menesiukai , o mamos dienos proga padovanojo 4 dantuka Nu gal jau gana QUOTE(Amarkize @ 2008 05 05, 17:43) Na ir mes prisijungiam prie jusu grazios temos Mums geguzes 1 suejo 8 menesiukai , o mamos dienos proga padovanojo 4 dantuka Nu gal jau gana Parasyk jei nesunku kaip tau pavyko vat taip - geguzes 2 d, nutraukti MP ir te vaikiukui - misinukas, kaip nakti su tuo vandenuku pradejai? Ka dare kai pirma karta davei jo? Ar mokejo gerti is buteliuko, jei maitinai MP, ar dar teko is pradziu ir pamokyti?
Sveiki visi,
stai jau mums suejo 8 men. ,o ta proga mazylis padavonojo dantuka
Sveikos mamytes,
stai ir mes prisijungiame prie astunto menesiuko. Siandien musu maziukui jau astuoni menesiukai. Pasidare tikras nenuorama. Jau keliauja is vieno kambario i kita, nors dar tik slauzdamas. Mokam atsisesti, bandom atsistoti. Teko skubiai nuleisti lovytes dugna, nes kelis kartus radau atsistojusi. Dantuku neturim dar ne vieno. Valgom kruopas, darzoves, mesyte, jau pradejom varskyte (patiko, niekaip blogai nesureagavo, tai ir duodu). Sulciu negeriam jokiu Daug ciauska sava kalba. Moka padaryti atia, atia ir katutes (nors ne visada tai pasakius atlieka). Ilgokai sirgom. Bet tikuosi, kad tai jau praeiti, nors kuri laika. Nes tiesiog baisu darosi, siais metais dar nelabai buvom sveiki.
Aš tai šiandien nupirkau parduotuvėj pirmus segtukus plaukiukams - tokius ružavus su smulkiais dantukais,kad sugriebtų sruogas
manoji irgi ant pilvo miegot pradėjo,ir išvis paskutiniu metu tai tokius manevrus per naktį atlieka,kad ojojoj Valgyt tai apart košių ,tyrių,daržovienių dar dabar duodu virtos mėsytės kokį stambesnį gabalaitį ar vištos šlaunelės pagriaužt - dantys jau 6 pas mus QUOTE(Rhetta @ 2008 05 01, 21:30) Išmoko mano vaikis atsistoti tai kitos bedeles prasidejo.Anksciau paguldzius miegoti-pasivartydavo ir uzmigdavo, o dabar atsistoja ir juokiasi i mane ziuredamas.Paguldau ir vel atsistoja maniskis lygiai taip pat daro: valgydamas vakare jau uzsimerkes, beveik miegantis, o tok paguldai i lovyte-jau ant keturiu, dvi sekundes-ir stovi, juoko pilnos keln es, aisku miegai isgarave... anksciau dziaugemes, kad nereikia nors nakciai migdyt(nes diena be supimo neuzmiega), na o dabar jau reikia, ir dar su kokiais pykciais!!! irgi nori miegot ant pilvo, bet kai uzmiega-paguldau ant sono, nebent tik paryciais leidziu kokia valandziuke, nes mes tai be pagalves miegam...
prisisjungiam ir mes prie jusu-mums 8men ir 2d.
sveriam 8.9kg, ugio 73cm. Valgom rytais misinuka, veliau kruopu, darzoviu ir vel kruopu kosytes, o nakciai karves pienuka, nes misinukas nelabai patinka... o darbuojames tai "uz tevyne". vaikstom keturiomis jau seniai, tik dabar neleidziu, nes ismokes atsistot visur kabinasi ir stojasi, baisu nugriut, nes daznai uztenka tik viena ranka laikytis, o kartais ir ji atsipalaiduoja ka nors pamacius manieze ir lovyteje puikiai vaikstinejame, o vaikstyne tai tik dunda... atsidarom orkaite-issitraukiam keptuve... zaidziam tik su tuo, su kuo nelabai galima zaisti... turim 4dantukus... tiesa, vakar buvom pas gydytoja, tai suzinojau, kad mano vaikas ir puikiai sedet moka, nes namie pasodintas is karto versdavosi ant keturiu-eidavo ka nors pasiimt, nes sedeti nuobodu! mokam kraipyti galva, kai kas nors parodo, verkti kai tetis pavaidina kad verkia, labai patinka zaisti "slepyniu" tik vat nei ate ate, nei katuciu dar nemokam o snekam tai kaip uzeina, kas savaite-kalba keiciasi, bet bendrauti labai patinka tikiuosi nepersistengiau as cia... iki ir sekmes!
Sveikos merginos mes norim i jusu kompanija
sveriam 10.800 ir ugis 70. Turim 4 dantukus, vartomes sedim stipriai. O su vaikstyne lekia kaip paseles vaikinas
Labas, mamytes!
Sunui 8 men ir 15 dienu. Laksto vaikstyneje kaip paseles, sedi visokiom pozom - galetu joga reklamuoti Visom geros nuotaikeles!!!
Sveiki
maniske taip pat sliauzioja, bando ropoti, laikoma uz rankyciu pastovi, sedi nuo 5,5men. Sako mama, baba, atia ir dar kazkokiu itartinu naujadaru prigalvoja Papildyta: o beje mes jau kuoda ant virsugalvio susirisam
Labas, jungiamės prie jūsų
Neturi manoji nei vieno dantuko, o ieško jau nuo 4 mėn, kiekvieną mėn galvojam - va dabar išdygs, bet dar ne... Naktį miega liuks - gal tik retkarčiais atsibunda 4-5 ryte, pavalgo MP, ir vėl miegučio Sveria 8,600, ūgis 69 cm, nors čia 2 sav senumo naujienos, eisim vėl pas daktarę dar už 2 sav. Na sėdi, pasivarto, kai ant kojų pastatai - medinės kojos, ir negali pasodinti Šneka- mama, tete, ate, baba, dada , šnypščia, burbuliuoja ir gargaliuoja daug - kaip prancūzaitė Valgis - vaisiai, daržovienė su mėsyte, kruopų košytės, džiūvėsiai . O šukuosena dar nesigauna, vos tik neseniai pradėjo augti plaukyčiai, iki tol gyvaplaukėliai buvo
Sveikos, sauniosios mamytes, as irgi noriu pasidziaugti savo kleckute
, tiesa maitinimo kedute irgi pradejo labai nepatikt Sekmes visoms ir dziaugsmo savo maziukais Papildyta: tiesa, pamirsau, svoris 9,1 kg, ugis 75 cm.
Sveikutes,
mano maziukei siandien 8 menesiai ir 10 dienu.Sveria 7760g ir yra 72cm ugio. Pati sedi ,atsistoja ir eina isikibus nuo 7.5 menesio.Neropoja,nors kazka bando.Turi 2 dantukus. Labai megsta zmones,tai einant gatve visus kalbina ir nebijo nieko...pas visus ant ranku verziasi Nors yra lengvute valgo tikrai nemazai ir kolkas absoliuciai viska ka paduodu.Labiausiai megtsa brokolius Tai va kokia mano maziuke.
Labas mamytes ir ju vaikuciai
laba diena visos mamos.
mano sunui taip pat astuoni menesiai. mes jau turim septynis dantukus. mokam puikiai sedet, vaiksciot keturiom ir prilaikant truputi ant dvieju jau vaiksciot. valgom viska kas pauola. labai jau geras tas musu apetitas. |