o kaip pas jus?
Manoji tai 6 mėn jau išmiegodavo visą naktį, bet džiaugsmas buvo tik savaitę dabar net 3 kartus atsikelia naktį o jau 9 mėn. įdomu kiek aš dar taip vargsiu?
o kaip pas jus?
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia
QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 20:40) Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia tai turbut nežindai? manoji tai papuko pačiulpa ir nereik naktį maitint Mano abu vaikai nuo 1mėn. išmiegodavo visą naktį, iki 8 ryto. Mažiukas tai išvis užmigdavo 7 vakare ir atsikeldavo 7 ryte
Mano sūnus visą naktį pradėjo miegot 2 mėnsių (nuo 24.00 iki 6-7 ryto). Tas laikas po truputį ilgėjo ir dabar miega iki 10.30 ryto
QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 11:40) Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia Mano mergytei jau 6 men, bet keliasi 2-3 nakti valgyti ir toliau miega, eina miegot 22 val ir keliasi 9val. Kai ji buvo 1.5 men buvo pradejusi miegoti 6 val nakti be kelimosi as taip dziausgiausi, bet neilgai truko reikejo kraustytis pas uosvius nes bute potapas buvo . Turbut pajuto kad aplinka pasikeite ir daugiau zmoniu atsirado ir susimaise jai viskas ir iki siol naktim keliasi 2-3 kartus. Ji taip pat issispardo is kaldrytes ir kai pradeda salti verkia, Didelis palengvejimas siom dienom kai ismoko pati soske susirasti ir isideti i burna, nereikia sokineti man is lovos kas kelias valandas.
Labai anksti pradėjo miegoti visą naktį. Gal nepilnai 2 mėnesių. Užmiega 12-1 valandą nakties ir keliasi apie 10-11, o kelias dienas net iki 12 sugebėjo išmiegoti. Maitinu mišinukais.
Mano dukra ismiega visa nakti nuo 1.3 metuku. Ir tai dar kartais ko nors atsikelia. O geriau nakti pradejo miegot kai nustojau duoti MP.
mes tai nuo 6 mėnesių išmiegam visą naktį.
Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi...
QUOTE(caty @ 2005 04 30, 09:37) Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi... Mano As maitinu tik krūtimi
Ar pati maitinau, ar mišinukais, maniškiai visą naktį išmiegot pradėjo ne anksčiau 2 metų
mums 9 menesiai, bet nakti vis dar keliames valgyti, bent jau viena karta tai tikrai, o kartais prabunda ir daugiau kartu.Jei atsikelia viena karta per nakti, tai man jau buna svente
MANO MAŽUTĖ DABAR TRIJŲ MĖNESIŲ.VISĄ NAKTĮ MIEGA NUO 1,5MĖN.DABAR MIEGOTI EINAME 10.30 O KELIAMĖS 10 VAL RYTE.BET LABAI NENORIU GIRTIS,NES TIK KAM PASAKYK, TAI PASKUI LYG TYČIA PRIEŠINGAI, NUTINKA.
O mano mazoji musiuke jau nuo 2men.visa nakty ismiega
Mano
na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.
QUOTE(Saldi @ 2005 05 01, 17:51) na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko. gal, kad mi6inuku maitini del to i6miega
o mes nuo triju menesiuku
[COLOR=red]
Mano sūnelis (dabar jam 10mėn.) visą naktį išmiega nuo 2 mėn.Pati maitinau beveik iki 9 mėn.bet naktim vistiek nesikėlė ir dabar nesikelia. Zinoma, kartais tenka atsikelti ir užkloti ar įdėti į burnytę čiulptuką, nes pradeda stenėti, pukšėti ir vartytis.Kai užkloju vėl nurimsta ir miega toliau.Tik kai susergam tada tai jau prasčiau su miegeliu būna.
mano pirmas sūnus labai ilgai keldavosi nakti valgyti bet tikiuosi kad mažieji auginu 3mėn. dvynius
QUOTE(mamuks! @ 2005 05 01, 21:20) o mes nuo triju menesiuku Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. QUOTE(marsiukė @ 2005 05 02, 14:20) Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. gal man taip meginti, tai jau negaliu naktim kelinetis po 3-4 kartus
Mamytės, kurių vaikeliai išmiega visą naktį, o ar dieną Jūsų mažyliai miega?
QUOTE(mutantė @ 2005 05 02, 16:55) as tai isbandziau ir si metoda, tikslaiu bandziau, nes kaip uzsirekdavi, kai kai jai papo neduodavai - baisu, o tik kyst, taip vaikas apsiramina, matyt, pienukas kviepia. Vyras irgi bande, ja verkiancia paimt ir pasupt - katastrofa buvo, kadangi as buvau isejus i kita kambari, tai neiskenciau, taip ir iki siol kankinuosi nakti keliames kas 4 val ir tai padejo daktares mikstura, nes iki jos keldavosi kas 2val. O dabar dar natukai tai ir tas keturias val ismiega neramiai QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 11:22) Dieną mano zuikis miega 15-20min. po kelis kartus per dieną. Kad miegotų ilgiau nei pusvalandį turi būti mirtina tyla,nė krepšt.Kai ji užmiega aš keliauju į virtuvę. Tiesa,pamiršau paminėti,kad man atrodo naktį ji gerai miega,nes visada ją suvystau.pirmiausiai į ploną palutę, o po to dar į šiltesnę vieną.
mano mažoji tai dažnai išmiega nuo 22val. iki 6-7 ryto
Mano mažiui prieš porą dienų suėjo metai. Naktį keliasi 1-2 kartus, pageria pienuko (iš bonkutės) ir vėl užmiega. Kai maitinau pati iki 11 mėn. keldavosi 2-4 kartus. Patraukdavo papą ir vėl miegodavo. Labai šaunu, kad kai kurie vaikučiai tokie geri ir išmiega visą naktį
kosmaras kazkox, tai taip jau puse metu kariaujam ir tik galim pasvajoti,kad kadanors jinai miegos visa nakti. QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 09:22) maniske tik pirmas 4 savaites keldavosi apie 2 kartus nakti pavalgyti. dabar jau nebesikelia, kaip uzmiega 9 vakaro, tai keliasi apie 7 ryto, na karta i savaite atsikelia apie 5, bet as ja pasiimu i savo lova, tai ir vel sminga. QUOTE(astajan @ 2005 05 03, 13:12) Mano mažiui prieš porą dienų suėjo metai. Naktį keliasi 1-2 kartus, pageria pienuko (iš bonkutės) ir vėl užmiega. Kai maitinau pati iki 11 mėn. keldavosi 2-4 kartus. Patraukdavo papą ir vėl miegodavo. Labai šaunu, kad kai kurie vaikučiai tokie geri ir išmiega visą naktį Mano mazoji tik savaite, kai keliasi tik viena karta nakti pavalgyti. Anksciau keldavosi 2-4 kartus. Maitinu dar pati ir jau noriu nutraukti maitinima, bet nesiseka, nes karves pieno negeria.
Mano lelius eina gult 19.30 - 20.00val. Atsikelia 4 - 5 val.pavalgyt mamytes pienuko ir dar pamiegam iki 6.45val.
Dienos miegas : nuo 10.00 -11.00val. kambaryje ir nuo 14.00 - 16.00val. miegam lauke bevaikstinedami
Mes tai jau dvieju menesiu ismiegojom visia nakti nuo 22.00 iki 6.00
Mano mazajai 2,5 men. Kartais ismiega visa nakti, kartais atsikelia 1 karta, kartais 2, pavalgo ir vel miega nuo 24 val iki 10 val ryto. Maitinu krutim. Nakti miega gerai. Kartais vidurį nakties pabunda, neverkia, o pradeda ciulpt savo kumštį. Pamaitinu, tai vėl toliau miega. Diena miga trumpai, bet daznokai. Kai issivedu į lauką, miega ilgiau - 2, 3 val.
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 09:22) Na mūsų lėlytė tai naktį irgi aukselis QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 07:22)
Mano bachūras tai prieš savaitę pradėjo nebesikelti naktį valgyti (keldavosi vieną kartą). Dabar ryte 6-7 val. pavalgo ir toliau miegam maždaug iki devintos-pusės dešimt. O dieną tai nemažai miega, tris kartus maždaug po valandą-pusantros, dažnai popiečio miegas būna apie dvi valandas. Visus kartus miega jis dažniausiai lauke. Jei kartais sugalvoju jį migdyti namie, tai pamiega tik kokį pusvalanduką, nu retai kada iki valandos ištraukia. Todėl ir migdau dažniausiai lauke
O dėl to, kad vaikai naktį nusispardo ir pradeda niurzgėti šaldami, tai siūlau pasiieškoti tokį maišą, kaip aš jį vadinu Tas maišas atrodo taip:
Mano maziukas ismiega visa nakti nuo 6 menesiu, zinoma buna prabudimu, bet retai.
Atsikelia 9val , pavalgo, miega dar 1val, tada miega nuo 13-14val, toliau miega 17-18val ir nakciai nuo 20 -21 val iki ryto Bet uztat pirmus 4 menesius zviege diena nakti
Skaitau ir baltai pavydžiu toms, kurių leliai miega visą naktį : mano mažei vakar suėjo metai, o keliamės stabiliai - 3 kartus. Guodžia tik tai, kad pavalgo ir vėl užmiega, neklykia be priežasties, nereikia nešioti. O miegam kartu nuo pat gimimo, man taip lengviau - įkišu buteliuką "autopilotu" ir miegu toliau.
O tam miegmaišy bandžiau migdyt, tai tol klykdavo ir spardydavos, kol ištraukdavau iš jo, matyt, erdvės per mažai.
Mano vyresnioji tik pirmą mėnesį valgydavo naktimis. Po to iki 6 mėn išmiegodavo po 12 valandų.Po 6 mėn matyt pradėjo nebeprivalgyti, todėl pabusdavo ir naktį. Dienomis beveik nemiegodavo.
Mažylė irgi tik 1-ą mėn valgė kiaurą parą, bet ir miegojo kaip tikras kūdikis. Dabar dienomis miega mažai, o naktį nuo 20 val. iki 6 val.
Mano mažius visą naktį pradėjo miegoti kai nutraukiau maitinimą krūtimi, t.y. nuo 1 metų. Įtariu dėl to, kad prieš miegą duodavau mišinėlį. Jis yra sotesnis nei mamos pienas, todėl nebuvo reikalo busti.
QUOTE(vaidau @ 2005 05 03, 12:12) Ką reikia daryti, kad 2 mėn. vaikas nueitų miegoti 22 val. Mums dabar tiek laiko, tai kiekvieną vakarą pradedame ruoštis miegoti 22, o užmigti pavyksta tik 1 ar 2 nakties. Tiesa ji miega iki 7 ryto po to pavalgo ir dar miega iki 11. Netikiu kad tokio amžiaus vaikai gali būti pelėdos, kaip pakeisti tokį įprotį.
Manoji irgi is pradziu eidavo miegot tik1-2 val. Po to vis anksciau pradejo.
Tai dabar jau 22 val. kartais numigdau... O migdziau irgi tokiam miegmaisyje, bet nieko geriau Atsibudineja kartais 2, kartais 6 kartus
maniskis jau budamas 3 menesiu pradejo ismiegoti nuo 8:30 vakaro iki 5:30 ryto, nors maitindavau tik krutim. O dienomis jis pas mane nuo pat gimimo nemiegodavo
Nu va, tik pasigirk, kad vaikas naktį nesikelia... Vėl pradėjo vieną kartą keltis
Manoji nuo 2,5 menesio miega visa nakti. Tfu-ftu-ftu, kaip sakoma, bet kolkas jokiu problemu nebuvo. Ji pati savaime, as nieko specialiai nedariau.
Mūsų mažoji būdama dviejų mėn. išmiegodavo naktį po keturias penkias valandas, kai suėjo trys mėnesiai - vos ne nuo pirmos dienos prasidėjo kėlimasis kas dvi valandas (išmiega tris keturias tik tada, kad kambaryje ora temperatūra ne didesnė nei 18 laipsnių, bet ne kiekvieną nakti gali tiek laikyti atidarytą orlaidę - priklauso nuo vėjo krypties). Tiesa ji ir dieną valgo kas dvi - dvi su puse valandos, o tarpuose tarp maitinimų beveik visada apie valandžiukę pamiega - jei nepamiega - būna be galo pikta ir tada tenka ilgaaaaaaai ant rankų migdyti
Sveikutės. O dabar visos džiaugsitės, kad jum "nenuskilo" taip kaip man. Musu istorija tokia: pirmas mėnuo praėjo, na o antrą naktimis visai nemiegodavo (tad mėnesį akių nesudėjau naktimis, o dieną negalėdavau atsijungti), na o paskui metus ir aštuonis mėnesius toliau valgėm naktimis kas dvi valandas (pati maitinau). Tad tiek ir to miego. Nuo metukų ir aštuonių mėnesių lyg ir numigau ir prasidėjo naktiniai klykimai, verkimai ir taip iki dviejuų metukų ir vieno mėnesio- supdavau kas naktį po du- tris kartus ant rankų po valandą laiko- tiek ir to miego. Tada išrovėm visiškai sugedusius dantukus, kurie supūliavo ir matyt kad skaudėjo jai jie tą pusę metų. Dabar jau pusė metų kai mes MIEGAM, tik kartais pasiblaškydamos naktimis. Na o pietų miegas- tai jai visai nepriimtinas, nesuprantamas ir nereikalingas dalykas. O kada man ilsėtis?
Gal kas turit baisesnių istorijų?
Mano dukryte nuo 1 men. ismiega visa nakti-nuo 23 iki 6 val. Maitinu pati.Taigi, kolkas visi gerai issimiegam.
|