Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mutantė
Manoji tai 6 mėn jau išmiegodavo visą naktį, bet džiaugsmas buvo tik savaitę dabar net 3 kartus atsikelia naktį o jau 9 mėn. įdomu kiek aš dar taip vargsiu?
o kaip pas jus? mirksiukas.gif
AIRRA
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia cry.gif cry.gif
mutantė
QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 20:40)
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia  cry.gif  cry.gif
*

tai turbut nežindai? manoji tai papuko pačiulpa ir nereik naktį maitint
lizi

Mano abu vaikai nuo 1mėn. išmiegodavo visą naktį, iki 8 ryto. Mažiukas tai išvis užmigdavo 7 vakare ir atsikeldavo 7 ryte thumbup.gif
Nidi
Mano sūnus visą naktį pradėjo miegot 2 mėnsių (nuo 24.00 iki 6-7 ryto). Tas laikas po truputį ilgėjo ir dabar miega iki 10.30 ryto thumbup.gif Pabunda kartais papusryčiaut kokią 7-9 ir parpia toliau (dabar jam metai).
Zuika Padukele15
QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 11:40)
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia  cry.gif  cry.gif
*

Mano mergytei jau 6 men, bet keliasi 2-3 nakti valgyti ir toliau miega, eina miegot 22 val ir keliasi 9val. Kai ji buvo 1.5 men buvo pradejusi miegoti 6 val nakti be kelimosi as taip dziausgiausi, bet neilgai truko reikejo kraustytis pas uosvius nes bute potapas buvo . Turbut pajuto kad aplinka pasikeite ir daugiau zmoniu atsirado ir susimaise jai viskas ir iki siol naktim keliasi 2-3 kartus.
Ji taip pat issispardo is kaldrytes ir kai pradeda salti verkia, Didelis palengvejimas siom dienom kai ismoko pati soske susirasti ir isideti i burna, nereikia sokineti man is lovos kas kelias valandas.
SANI26
Labai anksti pradėjo miegoti visą naktį. Gal nepilnai 2 mėnesių. Užmiega 12-1 valandą nakties ir keliasi apie 10-11, o kelias dienas net iki 12 sugebėjo išmiegoti. Maitinu mišinukais.
ausrap
Mano dukra ismiega visa nakti nuo 1.3 metuku. Ir tai dar kartais ko nors atsikelia. O geriau nakti pradejo miegot kai nustojau duoti MP.
Rino
mes tai nuo 6 mėnesių išmiegam visą naktį.
mutantė
QUOTE(ausrap @ 2005 04 29, 07:37)
Mano dukra ismiega visa nakti nuo 1.3 metuku. Ir tai dar kartais ko nors atsikelia. O geriau nakti pradejo miegot kai nustojau duoti MP.
*

gal ir man reik atsisakyti =indyti tada geriau miegos?
caty
Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi...
Buriuke
QUOTE(caty @ 2005 04 30, 09:37)
Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi...
*

Mano 2.gif visą naktį miegą jau nuo 2 mėn. ir nei karto neprabunda thumbup.gif
As maitinu tik krūtimi smile.gif
jėga
Ar pati maitinau, ar mišinukais, maniškiai visą naktį išmiegot pradėjo ne anksčiau 2 metų cry.gif
s.saulute
mums 9 menesiai, bet nakti vis dar keliames valgyti, bent jau viena karta tai tikrai, o kartais prabunda ir daugiau kartu.Jei atsikelia viena karta per nakti, tai man jau buna svente biggrin.gif
EMILIUX
MANO MAŽUTĖ DABAR TRIJŲ MĖNESIŲ.VISĄ NAKTĮ MIEGA NUO 1,5MĖN.DABAR MIEGOTI EINAME 10.30 O KELIAMĖS 10 VAL RYTE.BET LABAI NENORIU GIRTIS,NES TIK KAM PASAKYK, TAI PASKUI LYG TYČIA PRIEŠINGAI, NUTINKA. unsure.gif
Karablikas
O mano mazoji musiuke jau nuo 2men.visa nakty ismiega mirksiukas.gif eina miegoti 9vakaro o keliasi 7-8val ryto,atsigeria pienuko ir dar iki kokiu 10val miega ax.gif
MAMAM
Mano 2.gif tuoj bus 6 mėn., bet naktį valgo kokius 3 - 4 kartus doh.gif Didžiausia šventė, jei prireikia tik 2 maitinimų thumbup.gif
Saldi
na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.
mutantė
QUOTE(Saldi @ 2005 05 01, 17:51)
na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.
*

gal, kad mi6inuku maitini del to i6miega
Annia
o mes nuo triju menesiuku ax.gif , bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu blush2.gif . Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato blush2.gif
dangyra
[COLOR=red]

Mano sūnelis (dabar jam 10mėn.) visą naktį išmiega nuo 2 mėn.Pati maitinau beveik iki 9 mėn.bet naktim vistiek nesikėlė ir dabar nesikelia. Zinoma, kartais tenka atsikelti ir užkloti ar įdėti į burnytę čiulptuką, nes pradeda stenėti, pukšėti ir vartytis.Kai užkloju vėl nurimsta ir miega toliau.Tik kai susergam tada tai jau prasčiau su miegeliu būna. 4u.gif
Jolkis
mano pirmas sūnus labai ilgai keldavosi nakti valgyti bet tikiuosi kad mažieji auginu 3mėn. dvynius drinks_cheers.gif busgeresni ir neužilgo jau leis mamytei pamiegoti kokias penkias valandėles neprabudus tongue.gif
marsiukė
QUOTE(mamuks! @ 2005 05 01, 21:20)
o mes nuo triju menesiuku  ax.gif , bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu  blush2.gif . Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato  blush2.gif
*

Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. smile.gif
mutantė
QUOTE(marsiukė @ 2005 05 02, 14:20)
Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. smile.gif
*

gal man taip meginti, tai jau negaliu naktim kelinetis po 3-4 kartus doh.gif
Ieva P.
Mamytės, kurių vaikeliai išmiega visą naktį, o ar dieną Jūsų mažyliai miega?
agava
QUOTE(mutantė @ 2005 05 02, 16:55)
gal man taip meginti, tai jau negaliu naktim kelinetis po 3-4 kartus doh.gif
*

as tai isbandziau ir si metoda, tikslaiu bandziau, nes kaip uzsirekdavi, kai kai jai papo neduodavai - baisu, o tik kyst, taip vaikas apsiramina, matyt, pienukas kviepia. Vyras irgi bande, ja verkiancia paimt ir pasupt - katastrofa buvo, kadangi as buvau isejus i kita kambari, tai neiskenciau, taip ir iki siol kankinuosi nakti keliames kas 4 val ir tai padejo daktares mikstura, nes iki jos keldavosi kas 2val. O dabar dar natukai tai ir tas keturias val ismiega neramiai sad.gif
EMILIUX
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 11:22)
Mamytės, kurių vaikeliai išmiega visą naktį, o ar dieną Jūsų  mažyliai miega?
*

Dieną mano zuikis miega 15-20min. po kelis kartus per dieną. Kad miegotų ilgiau nei pusvalandį turi būti mirtina tyla,nė krepšt.Kai ji užmiega aš keliauju į virtuvę.
Tiesa,pamiršau paminėti,kad man atrodo naktį ji gerai miega,nes visada ją suvystau.pirmiausiai į ploną palutę, o po to dar į šiltesnę vieną.
vaidau
mano mažoji tai dažnai išmiega nuo 22val. iki 6-7 ryto thumbup.gif ir taip nuo 2mėn. thumbup.gif thumbup.gif
astajan
Mano mažiui prieš porą dienų suėjo metai. Naktį keliasi 1-2 kartus, pageria pienuko (iš bonkutės) ir vėl užmiega. Kai maitinau pati iki 11 mėn. keldavosi 2-4 kartus. Patraukdavo papą ir vėl miegodavo. Labai šaunu, kad kai kurie vaikučiai tokie geri ir išmiega visą naktį thumbup.gif
guce
4u.gif kaip as jums pavydziu, kad taip gerai miega vaikuciai, maniske tai keliasi atrodo simtus kartu per nakti, tai jai soske iskrenta, tai atsigert uzsimano, tai ant kito sono reik apversti, tai apkloti, tai nukloti.....
kosmaras kazkox, tai taip jau puse metu kariaujam ir tik galim pasvajoti,kad kadanors jinai miegos visa nakti. smile.gif
*ziurkyte*
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 09:22)
*

maniske tik pirmas 4 savaites keldavosi apie 2 kartus nakti pavalgyti. dabar jau nebesikelia, kaip uzmiega 9 vakaro, tai keliasi apie 7 ryto, na karta i savaite atsikelia apie 5, bet as ja pasiimu i savo lova, tai ir vel sminga. thumbup.gif o dienomis dabar pradejo maziau miegoti, bet jau geriau diena nemiega, negu nakti. biggrin.gif
jurda
QUOTE(astajan @ 2005 05 03, 13:12)
Mano mažiui prieš porą dienų suėjo metai. Naktį keliasi 1-2 kartus, pageria pienuko (iš bonkutės) ir vėl užmiega. Kai maitinau pati iki 11 mėn. keldavosi 2-4 kartus. Patraukdavo papą ir vėl miegodavo. Labai šaunu, kad kai kurie vaikučiai tokie geri ir išmiega visą naktį thumbup.gif
*

Mano mazoji tik savaite, kai keliasi tik viena karta nakti pavalgyti. Anksciau keldavosi 2-4 kartus. Maitinu dar pati ir jau noriu nutraukti maitinima, bet nesiseka, nes karves pieno negeria.
byne
Mano lelius eina gult 19.30 - 20.00val. Atsikelia 4 - 5 val.pavalgyt mamytes pienuko ir dar pamiegam iki 6.45val. tongue.gif
Dienos miegas : nuo 10.00 -11.00val. kambaryje ir nuo 14.00 - 16.00val. miegam lauke bevaikstinedami thumbup.gif .
Mitetyte
Mes tai jau dvieju menesiu ismiegojom visia nakti nuo 22.00 iki 6.00
acute
Mano mazajai 2,5 men. Kartais ismiega visa nakti, kartais atsikelia 1 karta, kartais 2, pavalgo ir vel miega nuo 24 val iki 10 val ryto. Maitinu krutim. Nakti miega gerai. Kartais vidurį nakties pabunda, neverkia, o pradeda ciulpt savo kumštį. Pamaitinu, tai vėl toliau miega. Diena miga trumpai, bet daznokai. Kai issivedu į lauką, miega ilgiau - 2, 3 val. smile.gif
lutute
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 09:22)
*

Na mūsų lėlytė tai naktį irgi aukselis tongue.gif einam liūlia apie 23 ir keliasi tik pavalgyt apie 7 ir vėl liūlia. tik va dieną tai mamytei reikia su ja labai draugauti - pamiega gal tik nuo kokių 12 iki 15 o toliau jau .... doh.gif ir gyvenam taip. dar gerai kad mėgsta stebėti kai ką nors tvarkausi tai pabuna ramiai truputuką tongue.gif
*Samanė*
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 07:22)
*

biggrin.gif mano pirmasis vią naktį išmiegodavo tik 1 metų , mažoji nuo 2 mėn, abu pati maitinu, prieš miegą žinda net 1-1,5 val kol nusminga , keliasi 6-7 val ryto , pavalgo ir vėl iki10 ryto miega,dieną miega trumpai po 30-45 min , 3-4 kartus. tiesa dar dantų neturim, gal vėl viskas pasikeis pradėjus kaltis.
Dusia
Mano bachūras tai prieš savaitę pradėjo nebesikelti naktį valgyti (keldavosi vieną kartą). Dabar ryte 6-7 val. pavalgo ir toliau miegam maždaug iki devintos-pusės dešimt. O dieną tai nemažai miega, tris kartus maždaug po valandą-pusantros, dažnai popiečio miegas būna apie dvi valandas. Visus kartus miega jis dažniausiai lauke. Jei kartais sugalvoju jį migdyti namie, tai pamiega tik kokį pusvalanduką, nu retai kada iki valandos ištraukia. Todėl ir migdau dažniausiai lauke smile.gif
O dėl to, kad vaikai naktį nusispardo ir pradeda niurzgėti šaldami, tai siūlau pasiieškoti tokį maišą, kaip aš jį vadinu smile.gif Aš aprengiu vaiką pižama, tada įkišu jį į tą maišą ir į lovytę. Dar užkloju su paprastu adialiuku, nors jis jį dažniausiai nusispardo rolleyes.gif Bet vis tiek nešąla su tuo maišu.
Tas maišas atrodo taip:
user posted image
Tafi
Mano maziukas ismiega visa nakti nuo 6 menesiu, zinoma buna prabudimu, bet retai.
Atsikelia 9val , pavalgo, miega dar 1val, tada miega nuo 13-14val, toliau miega 17-18val ir nakciai nuo 20 -21 val iki ryto

Bet uztat pirmus 4 menesius zviege diena nakti blink.gif
Mojo
Skaitau ir baltai pavydžiu toms, kurių leliai miega visą naktį : mano mažei vakar suėjo metai, o keliamės stabiliai - 3 kartus. Guodžia tik tai, kad pavalgo ir vėl užmiega, neklykia be priežasties, nereikia nešioti. O miegam kartu nuo pat gimimo, man taip lengviau - įkišu buteliuką "autopilotu" ir miegu toliau.

O tam miegmaišy bandžiau migdyt, tai tol klykdavo ir spardydavos, kol ištraukdavau iš jo, matyt, erdvės per mažai.
edinka
Mano vyresnioji tik pirmą mėnesį valgydavo naktimis. Po to iki 6 mėn išmiegodavo po 12 valandų.Po 6 mėn matyt pradėjo nebeprivalgyti, todėl pabusdavo ir naktį. Dienomis beveik nemiegodavo.
Mažylė irgi tik 1-ą mėn valgė kiaurą parą, bet ir miegojo kaip tikras kūdikis. Dabar dienomis miega mažai, o naktį nuo 20 val. iki 6 val. thumbup.gif
Buba
Mano mažius visą naktį pradėjo miegoti kai nutraukiau maitinimą krūtimi, t.y. nuo 1 metų. Įtariu dėl to, kad prieš miegą duodavau mišinėlį. Jis yra sotesnis nei mamos pienas, todėl nebuvo reikalo busti.
Redane
QUOTE(vaidau @ 2005 05 03, 12:12)
mano mažoji tai dažnai išmiega nuo 22val. iki 6-7 ryto  thumbup.gif  ir taip nuo 2mėn.  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Ką reikia daryti, kad 2 mėn. vaikas nueitų miegoti 22 val. Mums dabar tiek laiko, tai kiekvieną vakarą pradedame ruoštis miegoti 22, o užmigti pavyksta tik 1 ar 2 nakties. Tiesa ji miega iki 7 ryto po to pavalgo ir dar miega iki 11.
Netikiu kad tokio amžiaus vaikai gali būti pelėdos, kaip pakeisti tokį įprotį.
Taraja
Manoji irgi is pradziu eidavo miegot tik1-2 val. Po to vis anksciau pradejo.
Tai dabar jau 22 val. kartais numigdau... smile.gif
O migdziau irgi tokiam miegmaisyje, bet nieko geriau schmoll.gif
Atsibudineja kartais 2, kartais 6 kartus g.gif
_Vikki_
maniskis jau budamas 3 menesiu pradejo ismiegoti nuo 8:30 vakaro iki 5:30 ryto, nors maitindavau tik krutim. O dienomis jis pas mane nuo pat gimimo nemiegodavo doh.gif ir dabar neina priversti pietu pamiegoti doh.gif
Dusia
Nu va, tik pasigirk, kad vaikas naktį nesikelia... Vėl pradėjo vieną kartą keltis doh.gif Ir dar kelis kartus tenka keltis raminti, bo verkšlena vis. Nu čia greičiausiai dantukai kalti. Šiąnakt valandą prasėdėjau palei lovytę ir praniūniavau lopšinę, kol vėl užmigo. Nieko, kaip nors išgyvensim. Kaip tik po tokios nakties pagalvoju, kad kuo vėliau grįšiu į darbą, tuo geriau, bo kentėtų ir mano gera savijauta, ir darbo kokybė, kuomet darbe vaikščiočiau pusiau miegodama.
Freiza
Manoji nuo 2,5 menesio miega visa nakti. Tfu-ftu-ftu, kaip sakoma, bet kolkas jokiu problemu nebuvo. Ji pati savaime, as nieko specialiai nedariau. ax.gif
Vilusa
Mūsų mažoji būdama dviejų mėn. išmiegodavo naktį po keturias penkias valandas, kai suėjo trys mėnesiai - vos ne nuo pirmos dienos prasidėjo kėlimasis kas dvi valandas (išmiega tris keturias tik tada, kad kambaryje ora temperatūra ne didesnė nei 18 laipsnių, bet ne kiekvieną nakti gali tiek laikyti atidarytą orlaidę - priklauso nuo vėjo krypties). Tiesa ji ir dieną valgo kas dvi - dvi su puse valandos, o tarpuose tarp maitinimų beveik visada apie valandžiukę pamiega - jei nepamiega - būna be galo pikta ir tada tenka ilgaaaaaaai ant rankų migdyti doh.gif
migluska
Sveikutės. O dabar visos džiaugsitės, kad jum "nenuskilo" taip kaip man. Musu istorija tokia: pirmas mėnuo praėjo, na o antrą naktimis visai nemiegodavo (tad mėnesį akių nesudėjau naktimis, o dieną negalėdavau atsijungti), na o paskui metus ir aštuonis mėnesius toliau valgėm naktimis kas dvi valandas (pati maitinau). Tad tiek ir to miego. Nuo metukų ir aštuonių mėnesių lyg ir numigau ir prasidėjo naktiniai klykimai, verkimai ir taip iki dviejuų metukų ir vieno mėnesio- supdavau kas naktį po du- tris kartus ant rankų po valandą laiko- tiek ir to miego. Tada išrovėm visiškai sugedusius dantukus, kurie supūliavo ir matyt kad skaudėjo jai jie tą pusę metų. Dabar jau pusė metų kai mes MIEGAM, tik kartais pasiblaškydamos naktimis. Na o pietų miegas- tai jai visai nepriimtinas, nesuprantamas ir nereikalingas dalykas. O kada man ilsėtis?
Gal kas turit baisesnių istorijų? cry.gif
moni
Mano dukryte nuo 1 men. ismiega visa nakti-nuo 23 iki 6 val. Maitinu pati.Taigi, kolkas visi gerai issimiegam.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.