QUOTE(artistė @ 2010 07 29, 14:22)
Gal kas žinote, ar jau yra darželio grupių, suformuotų iš buvusių šiųmetinių lopšelinukų, sąrašai? Ačiū
sarasai jau buvo geguzes pabaigoje. Buvo iskabinti grupese.
QUOTE(coconut @ 2010 08 14, 14:06) Viktorija, jei neklystų tokia jauna tamsiaplaukė? Pas mus ji kartais pavaduodavo, iš pirmo žvilgsnio šauni auklėtoja, bendraujanti, vaikams patinka Sveiki gal kas zino kokios aukletojos dirbs Anciuku grupeja , nes ruosiames jau rugseji eit i darzeli , tai smalsu , gal kas jau nuo praeitu metu zino ir pazysta jas
Vieną žinau - tai auklėtoja Jolita. Super. Dėl jos net lopšelį palikt gaila - jauna, energinga, su vaikais labai daug užsiima. Tik geriausių atsiliepimų galiu pažert.
O kas kita bus - nežinau. Nes pernai su ja kartu kita labai faina auklėtoja, Sandra dirbo, bet tik puse etato, bet kai paskui kitoje grupėje jos porininkė į dekretines išėjo, taip ir liko anoj grupėj, pas Ančiukus tik į svečius ateidavo. Taigi tikriausiai kitais metais dar kokia nors kita bus pusei etato...
Betvarke šito darželio administracijoje įsitikinau pati asmeniškai. Prieš metus laiko užračiau vaiką į darželį, o kai nuėjau po pusmečio paklaust, ar bus mums vieta, paaiškėjo, kad mūsų prašymas yra dingęs ir niekas apie mus nieko nežino
QUOTE(Salsa @ 2010 08 17, 09:25) Vieną žinau - tai auklėtoja Jolita. Super. Dėl jos net lopšelį palikt gaila - jauna, energinga, su vaikais labai daug užsiima. Tik geriausių atsiliepimų galiu pažert. O kas kita bus - nežinau. Nes pernai su ja kartu kita labai faina auklėtoja, Sandra dirbo, bet tik puse etato, bet kai paskui kitoje grupėje jos porininkė į dekretines išėjo, taip ir liko anoj grupėj, pas Ančiukus tik į svečius ateidavo. Taigi tikriausiai kitais metais dar kokia nors kita bus pusei etato... Aciu uz atsakyma , dziuginanti QUOTE(Rimutux @ 2010 08 17, 15:57) Betvarke šito darželio administracijoje įsitikinau pati asmeniškai. Prieš metus laiko užračiau vaiką į darželį, o kai nuėjau po pusmečio paklaust, ar bus mums vieta, paaiškėjo, kad mūsų prašymas yra dingęs ir niekas apie mus nieko nežino Na mes ir pries metus uzsirase buvom , irgi liepe ateit veliau pasitikslint , tai mes nuejom tik pries savaite , tai priimta ir man tikrai ten pasirode visos malonios , gal kai pareiskima priiminejo moteriskes nekokios nuotaikos buvo - issiblaskiusios , gi visom kartais taip buna , gaila kad tik jau vietos nebuvo darzeli jums dabar QUOTE(Rimutux @ 2010 08 17, 14:57) Betvarke šito darželio administracijoje įsitikinau pati asmeniškai. Prieš metus laiko užračiau vaiką į darželį, o kai nuėjau po pusmečio paklaust, ar bus mums vieta, paaiškėjo, kad mūsų prašymas yra dingęs ir niekas apie mus nieko nežino ooo pasirodu ne tik mum vieniem taip atsitiko nagi nagi gal daugiau mayciu atsiras QUOTE(Rimutux @ 2010 08 17, 15:57) Betvarke šito darželio administracijoje įsitikinau pati asmeniškai. Prieš metus laiko užračiau vaiką į darželį, o kai nuėjau po pusmečio paklaust, ar bus mums vieta, paaiškėjo, kad mūsų prašymas yra dingęs ir niekas apie mus nieko nežino Eina sau, koks pravalas Papildyta: QUOTE(monamor @ 2010 09 02, 18:53) ooo pasirodu ne tik mum vieniem taip atsitiko nagi nagi gal daugiau mayciu atsiras
Sveikos mamytes na siuo darzeliu esu pokolkas patenkinta ypac direktore liuks pasirode
Ruošiamės eiti į šitą darželį, į lopšelio grupę. Sakykit, o kokia kaina mėnesiui lopšelyje išeina ( vyresnioji seniai beėjo, tai nepamenu, o ir kainos gali būti pasikeitę)? Labai ačiū
lankom voveriuku lopselio grupe
1d 7Lt maistas +50 cnt uz ugdyma viso 7.50LT
Perskaičiau aš beveik visą temą. Nelabai suprantu kaip tos grupės sudaromos vis tiek
QUOTE(rasiukass @ 2010 04 13, 15:53) Direktorė jau grįžusi, komplektuojamos jau grupės rudeniui-keliaus ir mažiukas jau, ėjom pasiprašyt kad nepakliūtume pas tas auklėtojas, kur eina dabar vyresnis Gal kas žino darželio rekvizitus norint pervest 2proc? o tai kokios tos auklėtojos? QUOTE(Elzė @ 2010 09 28, 12:22) Perskaičiau aš beveik visą temą. Nelabai suprantu kaip tos grupės sudaromos vis tiek Pagal kokia sistema grupes komplektuojamos, tai nepasakysiu. O lopselio grupes kiek zinau yra trys: Anciukai, Lapiukai ir Voveriukai. QUOTE(Elzė @ 2010 09 28, 11:22) Perskaičiau aš beveik visą temą. Nelabai suprantu kaip tos grupės sudaromos vis tiek o tai kokios tos auklėtojos? Mano mažasis eina dabar pas Ančiukus - prašėmės į šitą grupę dėl Jolitos, kad ir kaip verkia vaikiukas, bet rankas tiesia jai, kad paimtų jį
o tai po kiek auklėtojų būna vienoje lopšelio grupėje?
Kokios auklėtojos pas Voveriukus? Ir kokios pas Ančiukus (kiek randu tai Sandra ir Jovita? ) Beje, jei užrašai dar mažiuką vaikiuką į lopšelio eilę, tai jau ir grupę galima užrašyti? Tai auklėtojos nesikeičia? Ir dar klausimas- tai po lopšelio, einant į darželio grupę auklėtojos jau pasikeičia? QUOTE(Elzė @ 2010 09 30, 09:48) o tai po kiek auklėtojų būna vienoje lopšelio grupėje? Kokios auklėtojos pas Voveriukus? Ir kokios pas Ančiukus (kiek randu tai Sandra ir Jovita? ) Beje, jei užrašai dar mažiuką vaikiuką į lopšelio eilę, tai jau ir grupę galima užrašyti? Tai auklėtojos nesikeičia? Ir dar klausimas- tai po lopšelio, einant į darželio grupę auklėtojos jau pasikeičia? Pas voveriukus kiek žinau senoji Elena ir nauja auklėtoja, o pas Ančiukus Jolita ir Daiva Vienu metu būna viena auklėtoja ir šeimininkė Lopšiuke vaikai būna metus, nebent mažiukai jei pradeda lankyt tada du, paskui keliauja į darželį pas kitas auklėtojas
ačiū. O po kiek vaikų būna lopšiuke?
oho. buvau as uzejus, tai man sako, daug tevu, kur yra sarase vaikai, dar neapsisprende ar ves.
Nu man tai taip nesamone- galetu padaryti tvarka kaip kokiam universitete. Per kokias 3 sav jei neatvyksta (ar nepristato pazymu kad serga) tai ir isbraukia
Gal kas atsakys apie lopseliu grupes:
Anciukai aukletojos Jolita ir Daiva Voveriukai- Elena ir ? Lapiukai- kokios cia aukletojos? Aciu QUOTE(Elzė @ 2010 10 17, 21:11) Gal kas atsakys apie lopseliu grupes: Anciukai aukletojos Jolita ir Daiva Voveriukai- Elena ir ? Lapiukai- kokios cia aukletojos? Aciu Lapiukuose kol kas pagrindine aukletoja Viktorija bet neilgai, nes iseis dekretiniu, o kita kuri kiek suprantu taps pagrindine Zita, o kas bus toliau neaisku
As dabar svarstau- jei sakykim, ne tie isgirtieji Anciukai, tai kuri geriau is likusiuju- Lapiukai ar Voveriukai?
O jus nemaisot Elenos su Irena?
Na mano mergaite nuo kitos savaites irgi prades eiti i Anciuku grupe, bet man po teisybei sis darzelis pasirode labai skurdus. Lauke jokiu nauju karstyniu, smelio dezes keiciamos jau koki pusmeti i naujas, pacios grupes man pasirode nykios kaip tarybiniais laikais. nezinau gal cia tik pirminis ispudis toks...
QUOTE(Eglucia @ 2010 10 24, 18:44) Na mano mergaite nuo kitos savaites irgi prades eiti i Anciuku grupe, bet man po teisybei sis darzelis pasirode labai skurdus. Lauke jokiu nauju karstyniu, smelio dezes keiciamos jau koki pusmeti i naujas, pacios grupes man pasirode nykios kaip tarybiniais laikais. nezinau gal cia tik pirminis ispudis toks... Draugausim Tai dauguma Kauno daželių taip atrodo, kiek man teko matyti yra ir dar prastesnių Šiaip mano manymu auklėtoja ir atmosfera darželyje svarbiau nei išvaizda QUOTE(Eglucia @ 2010 10 24, 16:44) Na mano mergaite nuo kitos savaites irgi prades eiti i Anciuku grupe, bet man po teisybei sis darzelis pasirode labai skurdus. Lauke jokiu nauju karstyniu, smelio dezes keiciamos jau koki pusmeti i naujas, pacios grupes man pasirode nykios kaip tarybiniais laikais. nezinau gal cia tik pirminis ispudis toks... musu darzelis vienas is geresniu....
Išties karstynės anujos ar senos - argi tai svarbu? Svarbiausia - kad jos normaliai naudojamos ir prižiūrimos būtų.
"Linelyje", bent jau prieš kelerius metus (vėliau nebuvau - negaliu pasakyt) vaizdas tikrai baisokas, ypač užkliuvo įsaltusios, nežinia kiek laiko neskalbtos užuolaidos ant langų. Dar baisiau "Nežiniuko" kiemas atrodo - pusė įrengimų aplūžę, net pavojingos, kai metaliniai strypai styro, net pavėsinės nė vienos nėra. "Šviesos" kiemas irgi man toks nelabai, be pavėsinių - na tai kas, kad stovi medinės (beje, labai apdėvėtos) karstyklės. Vaikams palaksčius elementariai nėra kur prisėst pailsėt. "Kūlverstuką" labai vertinu už idealiai prižiūrimą aplinką: žolytė kruopščiai pjaunama, žaislai kasmet perdažomi, prižiūrimi. O vaikams juk vienodai šviečia, ar ten viskas taip, kaip sovietmečiu buvo, ar naujau - jiems viskas vienodai nauja. Svarbiausia - kad būtų švaru ir tvarkinga Beje, čia visai nesupraskit, kaip agitaciją lankyt būtent "Kūlverstuką". Tiesiog rašau apyšviežius įspūdžius - prieš užrašydama savo vaikus į darželius sąžiningai apėjau visus aplinkinius savo rajono darželius ir rinkausi būtent pagal aplinką...
sveiki
lanke si darzeli sunus, voveriuku grupe, kol neissikraustem. Jam tai patiko. Kiap nekeista Elena tikrai sauni moteris. Na tai kas kad pensininke, bet uztai kiek daineliu, zaidimu zino visokiu! kai pradejom lankyt, as kokius 5 kartus buvau su vaiku grupeje, kad adaptuotusi lengviau - ir leido Lauke Elena uzima vaikucius, sugalvoja zaidimu - saunuole.Kitos buna tik daboja, kad uz paskirto zoles lopinelio ribu neiseitu ir viskas, o veiklos tipo patys tegu susiranda. daba gyvenam aleksote ir lankom 36 savaitini darza, nepalieku nakvoti, zinoma kad jus pamatytumet teritorija! zodziu visada galite rinktis, o zaliakalnyje darzeliu ant kiekvieno kampo. sekmes Papildyta: QUOTE(rasiukass @ 2010 10 01, 14:08) lankem ir mes nuo rudens iki ankstyvo pavasario taip ir bus - apie 7 vaikus kaip privaciam kokiam juk serga daznai vaikuciai, tai daugiau ir nesusirenka.... Papildyta: QUOTE(Eglucia @ 2010 10 24, 19:44) Na mano mergaite nuo kitos savaites irgi prades eiti i Anciuku grupe, bet man po teisybei sis darzelis pasirode labai skurdus. Lauke jokiu nauju karstyniu, smelio dezes keiciamos jau koki pusmeti i naujas, pacios grupes man pasirode nykios kaip tarybiniais laikais. nezinau gal cia tik pirminis ispudis toks... sveiki na jei nepatinka, suburkite teveliu aktivistu grupe ir padarykit ja jaukesne. Pvz uzuolaidas pakeiskite arba kokiu paveiksliuku ant sienu parupinkit. ne tie laikai, kad valstybe patalpas irenginetu, kas liko nuo seno tas liko, o naujai teveliai padeda puostis. bent as tai prisidedavau QUOTE(minte @ 2010 10 27, 13:24) Nu nezinau buvau as keletoj darzeliu ispudis man kitos susidare. Pavyzdziui lauke nei vienos naujos karstynes. nemaciau as dar tokio darzelio kad butu like tos tarybines karstynes kur realiai nelabai jau ir tinkamos vaikams zaisti. Linelyje buvau, istikruju viduje ten isvis baisu bet lauke naujos karstynes yra. As tiesiog lyginu pavyzdziui su Ringaudu ar Raudondvario darzeliais. Tai ten mano galva viskas geriau, bet aisku gavom vieta ir tuo dziaugiames. Sutinku kad aukletoja svarbiausia, bet kaip visada norisi viso "komplekto" QUOTE(taniux @ 2010 10 29, 08:33) Vilius darželio Kačiukų grupėje, o mažasis pas Ančiukus
po nauju metu pradesim lankyti sy darzeli, gal kas issakys nuomones apie darzelinuku grupes?
QUOTE(Salsa @ 2010 10 27, 14:05) Dar baisiau "Nežiniuko" kiemas atrodo - pusė įrengimų aplūžę, net pavojingos, kai metaliniai strypai styro, net pavėsinės nė vienos nėra. Nežinau kas ten jums aplūžę pasirodė Mano vyresnioji lankė šį darželį, o atsitiko taip, kad teko bėgti iš Kūlverstuko dėl netikusios auklėtojos darželio grupėje (dabar ji jau nebedirba). Tai apie šį darželį tik gražiausiom spalvom galiu pasakoti: administracija ir pedagogai
nuvedziau ir as savo zioga i lopseli. Kol kas atsiliepimai labiau neigiami, nei teigiami. Na bet cia gal klaidingas pirmas ispudis. Tikiuosi kad visai puikui istikro bus
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 16:28) Ir man labai gaila, kad jie neturi lopšelio grupės ir dėl to mums reikia šiuo metu eiti į Kūlverstuką o po lopselio grupes vel vesit i Neziniuka? QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 15:28) Nežinau kas ten jums aplūžę pasirodė Apie administraciją, auklėtojas, ničnieko nežinau, tad nesiginčysiu Bet žaislų būklė - apverktina. Kadangi gyvename netoliese, kartais vakarais ar savaitgaliais einame pasivaikščioti iki šio darželio. Tai galiu net konkrečiais žaislais pavardinti: su medine sūpyne pati pirštą skaudžiai prisivėriau už rankenos paėmusi, nes ten mediena ištrupėjusi, rankenos išklibę. Kai kurių geležinių žaislų - išvis tik fragmentai neaiškūs. O pavėsinės, suoleliai vis dėlto privalumas. Ir šiltesnę vasaros dieną bent kiek pavėsiuke atsikvėpt, ir nuo smulkaus lietučio pasislėpt, ir užsigavus ar tiesiog nuo lakstymo uždusus prisėst. To reikia ne tik senoms bobutėms - vaikams taip pat.
man Neziniuke didziausias minusas tai ta neaptverta teritorija. na ten i Varpa praejimas, o priekyje su pradine mokykla bendras kiemas. Bet cia jau ne i tema
QUOTE(Elzė @ 2010 11 02, 15:45) man Neziniuke didziausias minusas tai ta neaptverta teritorija. na ten i Varpa praejimas, o priekyje su pradine mokykla bendras kiemas. Bet cia jau ne i tema Iš tikrųjų kai darželio teritorija nerakinama - tikrai ne į naudą visam kiemui. Ir gana daug pasako apie šeimininkų požiūrį į turtą, kuriuo jiems patikėta rūpintis... QUOTE(rasiukass @ 2010 11 02, 14:34) Maniškis lanko "Kačiukų" grupę - viskas rodos gerai, viena auklėtoja nelabai man, bet vaikui ji patinka, tai viskas gerai, o kitų nepažystam Ir as vedu saviski i Kaciuku grupe. Noreciau paklausti mamyciu nuomones apie Kaciuku grupe ir jos aukletojas. Maniskis is pradziu noriai ejo, jis megsta bendrauti su vaikais, nera bailiukas. Bet dabar, nezinau kas atsistiko, kiekviena ryta su asarom eina, labai stresuoja, net naktimis pradejo blogai miegoti, kazkokius kosmarus sapnuoja, labai pajautrejo vaikas. Manau, kad tai susije su darzeliu. Jau net pradedu galvoti, gal reiketu i kita darzeli pervesti... Ka galvojate apie aukletojas ir kaip jos ten su vaikais elgiasi. Viena - Zita, o kitos net vardo nezinau...
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook.com/pages/Renkuosi-nes...163394117014179 QUOTE(Gita33 @ 2010 11 05, 13:55) Ir as vedu saviski i Kaciuku grupe. Noreciau paklausti mamyciu nuomones apie Kaciuku grupe ir jos aukletojas. Maniskis is pradziu noriai ejo, jis megsta bendrauti su vaikais, nera bailiukas. Bet dabar, nezinau kas atsistiko, kiekviena ryta su asarom eina, labai stresuoja, net naktimis pradejo blogai miegoti, kazkokius kosmarus sapnuoja, labai pajautrejo vaikas. Manau, kad tai susije su darzeliu. Jau net pradedu galvoti, gal reiketu i kita darzeli pervesti... Ka galvojate apie aukletojas ir kaip jos ten su vaikais elgiasi. Viena - Zita, o kitos net vardo nezinau... Maniškis visada eina su ašaromis, bet pasak auklėtojų uždarius duris viskas jam būna gerai - pasiimu visada linksmą, manau jam tik išsiskyrimas sunkus Apie auklėtojas kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, kaip ir tu žinau tik vienas vardą, tai Zita man atrodo labai maloni, o ta kita tokia šiaip sau O kaip anksčiau tavo berniukas ėjo? QUOTE(rasiukass @ 2010 10 29, 11:40) Vilius darželio Kačiukų grupėje, o mažasis pas Ančiukus As kiek pamenu tai Vilius irgi nenorejo valgyti Voveriukuose Uzuojauta del asarojimo, kaip sunku palikti toki vaikiuka Pareklamuosiu 36 - ta vaiku darzeli tik 2 grupes. Mamu nedaug, problemu irgi. Man sis darzelis tikras atradimas. Labiausiai pakerejo aplinka. Tiek daug vietos pasilakstymams, jokiu daugiaauksciu namu ar bendriku salia, tik nuosavi namai ir venuolynas! Abi grupes lauke duksta kartu, vaikai bendrauja ne tik su savo bendraamziais, bet ir su vyresniai. Be to susipazista su didziuku grupes aukletojomis ir vaikais, taip kad su laiku pereiti i kita grupe nebus jokiu problemu - visi pazistami. Maistas skanus. Aukletojos saunios. Kad savaitinis irgi privalumas, gali uztrukti darbe ir niekas vaiko nenuves i svetima grupe ir nepyks ant jo, kad namo negali eiti(aukletoja). maniskis noriai lanko, ateinu pasiimti, sako: smagu man darzelyje arba : visada noresiu i darzeli eiti linkiu sekmes ir jums
o sakykit lopselyje buna priespieciai, pavakariai? Ar tik pusryciai, pietus ir vakariene?
|