mano mazoji aisku ne i sita darzeli eina ,mes i ::smalsuti:: einam.gal mamytes kuri vedat i smalsuti?
na va, užrašiau sunų į šitą darželį. Direktorė liepė metų pradžioj pasirodyt ir pasakyt ar tikrai eis vaikiukas
Mes irgi uzsirasem i si darzeli, aisku eisim i ji dar negreitai, ir dar tikrai bus laiko pagalvoti ir apsispresti. Dar man patinka Kodelciukas
mamytes,pasakykit kokiu adresu tas darziukas"Kulverstukas" randasi?
birzelio 23-iosios 21, 8-37-731732, visi adresai yra pirmoj temoj apie kauno darzelius
sveikos, kadangi gyvenu visai salia sio darzelio, bandysiu siandien nueit pasiziuret ir uzszirasyt
Dasha, jei nesunku, parasyk kaip sekesi, ar gavot vieta
QUOTE(Almuka @ 2007 01 05, 12:34) Dasha, jei nesunku, parasyk kaip sekesi, ar gavot vieta sekes nei siaip nei taip
AS NORIU NUO RUGSEJO 1, IDOMU, AR DAR BUTU VIETU. SIAIP UZSIRASEM I VAIKYSTE, SITAS REZERVUI
oi netycia as cia didziosio o man pagrandukas nieko isskyrus vedeja, einu i ta tema
As irgi savo maziu uzrasiau i Kulverstuka. Nuejau rudens pradzioj, direktores nebuvo, tai tokia maloni moteryte prieme (zinau, kad ne vedeja, nes ji tuo metu turejo uzsiemima su vaikais). Norejau leisti nuo balandzio. Tai sako, pasiskambink dar vasari. Nes siuo metu vietu nera. Jei ka, tai eisim nuo rugsejo (jau kaip ir patikino, kad tada priims).
Papildyta: O galima grupe, aukletoja pasirinkti? Ar jau cia pati direktore paskiria, kur eiti? Papildyta: QUOTE(Isila @ 2006 10 10, 12:33) na va, užrašiau sunų į šitą darželį. Direktorė liepė metų pradžioj pasirodyt ir pasakyt ar tikrai eis vaikiukas Gal jau buvai nuejus? Ka sake? As irgi planuoju ten eiti.
mes irgi nuo balandžio turėtumėm pradėt lankyt šį darželį
sveikos mamytės, niu pasiskaičiau apie šį darželį, įspudis labai geras
o apie si darzeli isgirdau is drauges, kuri uzrase sunu, ir dar viena drauge uzrase, ..niu ryt leksiu ir as uzrasyti, pati paziuresiu, pabendrausiu su direktore jai pasiseks, tikiuosi gausim vieta rudeniui, rugsejo pirmajai
Zana4,
Kaip sekėsi darželyje? Mes visgi nusprendėm savajį leisti nuo rugsėjo. QUOTE(Toma @ 2007 03 02, 15:56) NIU BUVOME bet sakaiu kad man neskubu rugseji, galime ir nuo lapkricio pradeti...sake gerai, irase mus, tad tikimes pakliuti
Aišku, Zana4. Aš irgi pasiskambinau, sakau, kad eisim nuo rugsėjo. Tai jai si mintis labai patiko. Sako, ir vaikučiui bus geriau, nes naujai formuos grupes. Nes dabar vaikučiai jau susibendravę. Mes pakliuvom i Voveriukų grupe. O kas auklėtoja, tai neišdave. Klasuiau, tai sakė, kad kai ateisit su pažyma prieš rugsėji, tai aš jus pati nuvesiu. Tai ir gerai
Aga, ir man labai įdomu, kas ten per Elena?
niu as ir susidomejau, ji lopseliniku grupei ar darzelinuku?
QUOTE(Zana4 @ 2007 03 07, 22:52) ji dirba su lopšeliniukais... mes papraščiausiai nesusibendraujam ir nesusišnekam su ja.... ji labai keistas žmogus... matosi kad pavargo šiame gyvenime.... jai tikrai ne su vaikais dirbti.... QUOTE(Aivariene @ 2007 03 09, 17:32) ji dirba su lopšeliniukais... mes papraščiausiai nesusibendraujam ir nesusišnekam su ja.... ji labai keistas žmogus... matosi kad pavargo šiame gyvenime.... jai tikrai ne su vaikais dirbti.... tikiuosi mes ne pas ja pakliusime, isvis galetu atrinkineti auklytes i darzeli, o ne imt belekokias , nemokancias bendrauti
Gal ji visai nenori iseiti is sito darbo? Priprato per daug metu.
QUOTE(minte @ 2006 07 13, 21:14) Aukletoja Laima, yra TIKRA senmerge, su visomis is to isplaukianciomis pasekmemis - intrigos, pletkai - pradedant tevais, baigiant personalu. Vaikai jos daznai bijo, o jei tevai bando pasiaiskinti, viska suvarcia "vaiku fantazijoms". Kita aukletoja - Zita, si labai bijo tevu, kad kas nors ne taip gali buti, bei valdzios. Uztat vaikai ja labiau myli. Be to, sios akletojos tarpusavyje daznai nesutaria del ugdymo veiklos su vaikais. Aha, ir mes lankem sia grupe, nesusipratimas kazkoks, o ne aukletojos
Mano mažoji iki šiol su nostalgija prisimena auklėtoją Giedrę iš Ančiukų grupės, tikrai labai šauni, visada su šypsena ir gera nuotaika, matosi, kad su vaikiukais užsiima, moka juos sudominti, vos ne kasdien darbeliu parodeles koridoriuje matydavom.
QUOTE(Aivariene @ 2007 03 06, 22:18) Ne darželį keiskit, o būtinai pasiprašykit į lopšelio grupę "Ančiukus". Nuostabi grupė ir auklėtojos Gertrūda (Giedrė) ir Jolita (kuri kelis metus buvo auklyte, o dabar jau auklėtoja). Patikėkit, aš jau savo du vaikus leidau į tą grupę. Pritariu ODETAI-@ ,labai gera atmosfera, vaikais tikrai gerai rūpinasi. QUOTE(ai-and-ai @ 2007 04 03, 09:33) Ne darželį keiskit, o būtinai pasiprašykit į lopšelio grupę "Ančiukus". Nuostabi grupė ir auklėtojos Gertrūda (Giedrė) ir Jolita (kuri kelis metus buvo auklyte, o dabar jau auklėtoja). Patikėkit, aš jau savo du vaikus leidau į tą grupę. Pritariu ODETAI-@ ,labai gera atmosfera, vaikais tikrai gerai rūpinasi. tai kad buvau pas direktorę, ji sako nedaug liko... o tas nedaug vadinasi iki rugsėjo
Sveikutes, mamytes
Ruosiuosi savo maze uzrasyti i lopsiuka, bet niekaip neradau, kurioje vietoje yra sis darzelis?? Kur ta Birzelio 23-iosios 21 yra??
Taikos pr. prie "Svajonės" sustojimo
Mes kaip tik šiandien nuėjom patvirtinti, kad eisim rudenį i darželi. Direktorė sakė, kad pakliuvom i "Ančiuku" grupę. Dabar labai apsidžiaugiau, kai paskaičiau tik gerus atsiliepimus apie sia grupę, tai lauksim rugsėjo, nes maniškė labai nori su vaikais bendraut. Tikiuosi lengvai pripras.
QUOTE(acute @ 2007 05 03, 16:43) Mes kaip tik šiandien nuėjom patvirtinti, kad eisim rudenį i darželi. Direktorė sakė, kad pakliuvom i "Ančiuku" grupę. Dabar labai apsidžiaugiau, kai paskaičiau tik gerus atsiliepimus apie sia grupę, tai lauksim rugsėjo, nes maniškė labai nori su vaikais bendraut. Tikiuosi lengvai pripras. Sėkmės jums
Matau labai susidomėjusios auklėtoja Elena,galiu nuvilt ji yra voveriukų grupės auklėtoja.temoka tik iš tėvų pinigėlių reikalaut.
QUOTE(bambukas @ 2007 05 08, 19:31) Matau labai susidomėjusios auklėtoja Elena,galiu nuvilt ji yra voveriukų grupės auklėtoja.temoka tik iš tėvų pinigėlių reikalaut. nu iš nuotraukos Jūsų neįmanoma nepažinti
tai gal kartais ir vienoj grupėj lankosi mažiukai?
O čia tai geras
^iandien kaip tik nuvedusi mažiuką į darža pagalvojau kad pažiūrėsiu kas trečios spintutės savininkas
Mano dukra jau trecioke,bet su dideliu dziaugsmu prisimena anciuku aukletoja Giedre ir dar labai faina moteris tuo metu su Giedre dirbo-Vida.Jos labai geros aukletojos,i visus vaikus ziuri kaip i savo.Veliau ejom i peliuku grupe,pas aukletoja Jurate,tai ta nelabai kokia
QUOTE(organzza @ 2007 05 16, 19:38) Mano dukra jau trecioke,bet su dideliu dziaugsmu prisimena anciuku aukletoja Giedre ir dar labai faina moteris tuo metu su Giedre dirbo-Vida.Jos labai geros aukletojos,i visus vaikus ziuri kaip i savo.Veliau ejom i peliuku grupe,pas aukletoja Jurate,tai ta nelabai kokia Mano sunus lanke Peliuku grupe. Kartu su Jurate dirbo Indre. Nuo sausio mes sio darzelio nelankom jau, viena diena sunus pareiske, kad neis QUOTE(bambukas @ 2007 05 08, 20:31) Matau labai susidomėjusios auklėtoja Elena,galiu nuvilt ji yra voveriukų grupės auklėtoja.temoka tik iš tėvų pinigėlių reikalaut. Eina sau, kaip mums nepasiseke. Mes kaip tik papuolem i "Voveriukus". O jei nori pereiti i kita grupe, tai direktorei reikia pakistuko? O kokia grupe tavasis lanko?
ar kas nors neset kysi direktorei jai per velai nori patekti i darzeli?
Mūsų grupė voveriukų malonu susipažinti
Geras
Tai tada rudeni susitiksim
Sveikos mamytes... noreciau jums padeti ir tikrai pagirti si darzeli.... siu metu birzelio menesi as atlikau jame praktika, nes as busima ergoterapeute. Tai teko daug bendrauti su aukletojom, matyti kaip vaikuciai elgesi grupese, lauke. Tikrai manau, kad tai vienas is geriausiu darzeliu Kaune. Tikrai i ji leisciau savo vaika ir buciau rami. Ten jaunas, linksmas kolegtyvas, linksma ne tik vaikuciam, bet ir teveliams, nes organizuoja ivairias isvykas, keliones. O apie Loreta, Giedre ir visas kitas aukletojas galima atsiliepti tik gerai, nes siltesniu ir geresniu zmoguciu nebuvau sutikus ir tikrai joms patikeciau savo vaikuti, nors zinoma, iki jo dar man toloka, nes man dar tik 21 metukai....
Tikrai saunus darzelis...
o del aukletoju, tai tikrai geros Loreta, Giedre(aukstesne, nes jos yra dvi), Jolanta. Matosi ju idirbis i vaikus, ju meile vaikams, jos elgesi tarsi su savo.... O sioks toks abejingumas, saltumas, kartais nepasitenkinimas matesi pas Jurate, Marina, Gertruda, o su kitom akletojom nelabai teko artimiau susipazinti, taciau kiek teko matyti is salies, yra kelios pagyvenusios, taciau tikrai nesenamadiskos aukletojos, jos tikrai mylejo, rode demesi vaikams ir elgesi kaip su anukeliais. Nezinau ar kuo padejau, bet tikrai galiu pasakyt, kad darzelis tikrai vienas is geresniu....
Sveikos mielosios,
Bandysim su sunum antra karta priprasti prie to paties darzelio... Istorija sena - bandem kai buvo 2m 3 men, nepavyko, labai jau stresavo, nebevalge, istisai verkdavo, nebemiegodavo, pradejo daryt i lova ir visos kitos bedos. Tad po dvieju menesiu atsiemiau. Siemet, kai jam jau bus 4 m 3 men, bandysim is naujo. Norejau paklaust ar kas lankotes Bezdzioniuku grupej? Kaip tenai aukletojos? QUOTE(Toma @ 2007 07 05, 13:10) Geras Tai tada rudeni susitiksim Sugalvojau pasidomėti šiuo draželiu ir netyčia kaimynus užtikau Mūsų Saulė dabar eina į Spragtuką, bet per vasarą perkėlė į vyresnių grupę, tai nelabai jai betinka ta maišalynė, auklėtojos keičiasi, vaikai nebesusigaudo, kuri kieno Sėkmės vaikučiams pabiručiams daržely. Kad jau kieme nesusitinkam, tai bent kompu... Reikia turbūt kokį susitikimą kieme suorganizuot ir vaikučius suvest.... QUOTE(ramuxis @ 2007 07 10, 12:16) Sugalvojau pasidomėti šiuo draželiu ir netyčia kaimynus užtikau Mūsų Saulė dabar eina į Spragtuką, bet per vasarą perkėlė į vyresnių grupę, tai nelabai jai betinka ta maišalynė, auklėtojos keičiasi, vaikai nebesusigaudo, kuri kieno Sėkmės vaikučiams pabiručiams daržely. Kad jau kieme nesusitinkam, tai bent kompu... Reikia turbūt kokį susitikimą kieme suorganizuot ir vaikučius suvest.... As Dominyko mama. Bet kieme dazniausiai vaiksto su viena ar kita mociute Papildyta: QUOTE(Gabriela... @ 2007 07 05, 19:43) Sveikos mamytes... noreciau jums padeti ir tikrai pagirti si darzeli.... siu metu birzelio menesi as atlikau jame praktika, nes as busima ergoterapeute. Tai teko daug bendrauti su aukletojom, matyti kaip vaikuciai elgesi grupese, lauke. Tikrai manau, kad tai vienas is geriausiu darzeliu Kaune. Toks mazytis klausimelis: gal dar kokiam nors darzelyje teko dirbti?
Labas, Toma. Atsimenu Dominyką. Mūsų auklė sakydavo, kad į ažuolyną visi vaikučiai kartu dažnai važiuodavo
Linkėjimai |