QUOTE(Elzė @ 2011 08 14, 20:35)
Bezdzioniuku.
QUOTE(Elzė @ 2011 05 09, 09:29) na žinai... Kažkada rašiau, atsirado tokių, kur šaukė, kad nėra ko norėti, kai už tokias algas dirba.... Man čia visiškai ne pateisinimas Jei trumpai- Jolita yra pagrindinė, ji daugiau dirba su vaikais. Labiau užsiima, vaikui ji kur kas labiau patinka. Daiva, būna tik kai kuriom dienom. Kiek su ja buvo, niekada nemačiau nė vieno darbelio, nė sykio į lauką nebuvo vesti vaikai. Nei ji gali ką apie vaiką pasakyti, nei ką papasakoti apie praleistą dieną. Kiek aš ją mačiau, tai pastovi poza- sėdi koja ant kojos ant kėdės ir maigo mobilų (na gal čia aš vis nelaiku ateinu, nežinau). Ir vaikas nenori pasilikti tada, kai ji dirba. Jei bendrai- vaikai mažai lavinami (darbeliai, dainelės, šokiai ir pan.). Į lauką vedami labai retai. Lyginu su tokiu pat valstybinio darželio draugės grupe. Kokios ten vaikų šventės, kokius darbelius jau lopselyje daro, ir kaip daznai jie eina i lauka, tai tiesiog pavydu. Deja mums ten neieina savo vaiko vezioti. Sveikos merginos , mano mazoji praeitais metais lanke "anciuku" grupe , galiu tik viena pasakyt kad Jolita superine aukletoja ir tiesa siemet mes keliaujam i "ciauskuciu "grupe , tad labai noretume isgirst atsiliepimus apie aukletoja Sandra , nes direktore mum pasake kad ji pagrindine , tiesa apie direktore - tai man ji maloni moteryte , keista buvo ir tai kad uzteko pavarde pasakyt ir ji zinojo musu dukros varda QUOTE(vaidilute-g @ 2011 08 25, 12:54) labai noretume isgirst atsiliepimus apie aukletoja Sandra , nes direktore mum pasake kad ji pagrindine , tiesa apie direktore - tai man ji maloni moteryte , keista buvo ir tai kad uzteko pavarde pasakyt ir ji zinojo musu dukros varda Pavydžiu baltu pavydu Sandra - irgi superinė auklėtoja. Kai mano sūnus lankė "Ančiukus", ji dirbo puse etato, su Jolita. Man abi šios auklėtojos - tikrai vienodai fainos. Sūnus mylimiausiaja kažkodėl Sandrą pasirinko, nors ir Jolitos ilgisi iki šiol. Kai pereidinėjo į kitą grupę, buvo labai gaila, kad "Čiauškučiai" - dičkiai, nes būčiau iš karto į tą grupę prašiusis... Žodžiu, jei patiko Jolita - tikrai patiks ir Sandra: irgi linksma, energinga, vaikai ją myli QUOTE(Salsa @ 2011 08 25, 14:19) Pavydžiu baltu pavydu Sandra - irgi superinė auklėtoja. Kai mano sūnus lankė "Ančiukus", ji dirbo puse etato, su Jolita. Man abi šios auklėtojos - tikrai vienodai fainos. Sūnus mylimiausiaja kažkodėl Sandrą pasirinko, nors ir Jolitos ilgisi iki šiol. Kai pereidinėjo į kitą grupę, buvo labai gaila, kad "Čiauškučiai" - dičkiai, nes būčiau iš karto į tą grupę prašiusis... Žodžiu, jei patiko Jolita - tikrai patiks ir Sandra: irgi linksma, energinga, vaikai ją myli smagu isgirst gera atsiliepima apie Sandra , nes labai gaila palikt buvo "anciuku " grupe vien del Jolitos , bet jai Sandra taipat miela , tada dziugu , as tada ramiau galesiu leist mazyle i darzeli
O as sia savaite suzinojau, kad mes patekom i varliuku grupe. Kazin dziaugtis, ar nerimauti? Gal yra mamyciu, kurios zino aukletojas sitos lopselinuku grupes, gal lanke jusu vaikuciai sia grupe? Kaip jie jautesi ten? Ar priziureti buvo, patenkinti gryzdavo, noriai eidavo? Mano dukryte man pirma, tai man aplamai tas darzelis ir biski nerima kelia
Kiek zinau, Varliuku grupes nera. Gal turejot omeny Voveriuku? Tada nekas. Musu sunus lanke, tai aukletoja Elena-siaubu siaubas, vaikas nemiegojo naktimis iki 5 metu. Nes sunus judrus, o aukletoja sena (kazkur 70m), jai sunku lakstyt paskui, prigazdindavo pastoviai, uzdarydavo prausykloje, vaikas verkdavo, nenoredavo eiti pas ja.
Pereje i darzleio grupe pasikeite, nebeliko tokiu isteriju, bet va, nemiegojom naktim dar ilgai. QUOTE(Toma @ 2011 08 29, 10:57) Kiek zinau, Varliuku grupes nera. Gal turejot omeny Voveriuku? Tada nekas. Musu sunus lanke, tai aukletoja Elena-siaubu siaubas, vaikas nemiegojo naktimis iki 5 metu. Nes sunus judrus, o aukletoja sena (kazkur 70m), jai sunku lakstyt paskui, prigazdindavo pastoviai, uzdarydavo prausykloje, vaikas verkdavo, nenoredavo eiti pas ja. Pereje i darzleio grupe pasikeite, nebeliko tokiu isteriju, bet va, nemiegojom naktim dar ilgai. Kadangi esu busimo lopseliuko mama, tai skaitau visus mamyciu atsiliepimus apie darzelius As net negaleciau pagalvoti apie toki aukletoju elgesi, jeigu tokio amziaus aukletojai sunku dirbti su mazais vaikais, tai ji senai turetu buti isejus i uztarnauta poilsi.... Ar kelete klausima del tokio elgesio? ir visiskai nieko? QUOTE(Špokencija @ 2011 08 29, 14:45) Kadangi esu busimo lopseliuko mama, tai skaitau visus mamyciu atsiliepimus apie darzelius As net negaleciau pagalvoti apie toki aukletoju elgesi, jeigu tokio amziaus aukletojai sunku dirbti su mazais vaikais, tai ji senai turetu buti isejus i uztarnauta poilsi.... Ar kelete klausima del tokio elgesio? ir visiskai nieko? As manau, kad sitame darzelyje kol direktore neiseis i uztranauta poilsi niekas nepasikeis. Jei sugeba per visuotini susirinkima pasakyti, kad grupes turi buti vedinamos skersvejiniu budu, o vaikai serga ne del tokio vedinimo budo, o susargdina patys tevai kol atveda ar atveza iki darzelio, tai ka as zinau
šiaip jau taisyklingas ir efektyvus vėdinimas ir yra būtent skersvėjiniu būdu
Tik, aišku, vaikai tuo metu turėtų būti ne grupėje, o sporte, muzikiniame arba lauke... QUOTE(Salsa @ 2011 08 29, 20:46) šiaip jau taisyklingas ir efektyvus vėdinimas ir yra būtent skersvėjiniu būdu Tik, aišku, vaikai tuo metu turėtų būti ne grupėje, o sporte, muzikiniame arba lauke... cia ir didziausia beda, kad tai daroma kai vaikai buna grupeje, kadangi miegamojo atskirai nera, todel langai atidaryti istisai ar vasara ar ziema ir visi vaikai istisai serga ausu uzdegimais QUOTE(aurimk @ 2011 08 29, 20:42) cia ir didziausia beda, kad tai daroma kai vaikai buna grupeje, kadangi miegamojo atskirai nera, todel langai atidaryti istisai ar vasara ar ziema ir visi vaikai istisai serga ausu uzdegimais Tada tikrai keista... Nes šiaip jau grupių vėdinimui juk galima rasti laiko net ir tada, kai vaikai į lauką nevedami: 2 kartus per savaitę sportas, 2 ar 3 kartus į muzikinį eina - tai kokios čia galėtų būti problemos? Dar kai aš darželyje buvau, pamenu, kartais, kad grupę išvėdintų, mus visus rūbinėje susodindavo ir užimdavo kokiu žaidimu... QUOTE(Salsa @ 2011 08 30, 09:30) Tada tikrai keista... Nes šiaip jau grupių vėdinimui juk galima rasti laiko net ir tada, kai vaikai į lauką nevedami: 2 kartus per savaitę sportas, 2 ar 3 kartus į muzikinį eina - tai kokios čia galėtų būti problemos? Dar kai aš darželyje buvau, pamenu, kartais, kad grupę išvėdintų, mus visus rūbinėje susodindavo ir užimdavo kokiu žaidimu... apie ka ir kalba.... bet cia tik buvo vienas pavydzys, kai ne ieskoma problemos sprendimo budu, kurie visai nesudetingi butu konkrecioj situacijoj, o ziurima kaip pateisinti aukletojas
O mes lankom zuikuciu grupe, labai esu patenkinta darzeliu
Del skersveju, tai niekad nemaciau, kad tai darytu vaikams bunant. O siaip visas problemas manau reikia spresti kalbant su paciomis aukletojomis.
Na taip, susimaisiau, eisim i voveriuku grupe. Bet jei taip tikrai darosi, tai teks ieskotis kito gal darzelio, neleisiu, kas rikdytu dukryte
Susupazinom su auklyte Sandra , pirmas ispudis geras , labai patiko
QUOTE(vaidilute-g @ 2011 09 05, 08:59) Susupazinom su auklyte Sandra , pirmas ispudis geras , labai patiko Mano vaikas irgi čiauškučiuose - palikau šiandien miegoti
Gal turite kokių atsiliepimų apie auklėtoją Daivą? Aš savo nuomonę turiu, bet labai įdomu kaip senai ji darželyje ir kokių cirkų yra prikrėtus? Kad vaikai miega ir ne tik vieni, tai faktas, kad jinai visą laiką kabo ant telefono, jei jau teikiasi būti grupėje, irgi neginčyjama tiesa, bet gal esat pastebėję ir įdomesnių dalykų? Šiuo metu bandom jos atsikratyti, parašytas prašymas dėl nušalinimo, bet ją užstoja švietimo skyrius su Bagdonu priešakyje ... gal kas esat turėję su ja bėdų? Jei ne čia, tai parašykit į až
Sveikos mamytes. Mes irgi lankom si darzeli Voveriuku grupe. Turim panasia problema kaip ir kitos mamytes su aukletoja Elena. Pasiskaiciau forume,tai su ja problemos jau ne pirmi metai. Nors lankom tik 2 menesius, bet jau spejom nusivilti.
Viena karta atejau pasiimti vaiko pries pietu miega ir girdejau kaip aukletoja Elena vienam verkenciam berniukui pakeltu tonu liepe neverkti, o jei jis nesiliaus sake :"neverk, nes nuvesiu i tualeta, uzdarysiu ten tave ir tada galesi verkti...." Mano nuomone tai yra nederamas elgesys su vaiku. Pastebejau, kai vaikai ateina i darzeli ir pamato Elena - daznai pradeda verkti, nenori likti prie tos aukletojos. O kai dirba aukletoja Kristina - vaikai nenori eiti namo.. Gal kitos mamytes pasidalintu savo "patirtim" del aukletojos Elenos? Pasiskaicius senesnius pasisakymus siame forume susidaro nuomone, kad aukletoja Elena yra dangstoma darzelio direktores... Kas galetu paneigti tai, kad jei vieno vaiko teveliai atvirai pareikstu nepasitikejima aukletojai Elenai, galu gale direktore nebandytu uzglaistyti to ir rezultate vaikas nebutu pradetas terorizuoti? Aciu visoms! QUOTE(liepa123 @ 2011 11 24, 21:46) Sveikos mamytes. Mes irgi lankom si darzeli Voveriuku grupe. Turim panasia problema kaip ir kitos mamytes su aukletoja Elena. Pasiskaiciau forume,tai su ja problemos jau ne pirmi metai. Nors lankom tik 2 menesius, bet jau spejom nusivilti. Viena karta atejau pasiimti vaiko pries pietu miega ir girdejau kaip aukletoja Elena vienam verkenciam berniukui pakeltu tonu liepe neverkti, o jei jis nesiliaus sake :"neverk, nes nuvesiu i tualeta, uzdarysiu ten tave ir tada galesi verkti...." Mano nuomone tai yra nederamas elgesys su vaiku. Pastebejau, kai vaikai ateina i darzeli ir pamato Elena - daznai pradeda verkti, nenori likti prie tos aukletojos. O kai dirba aukletoja Kristina - vaikai nenori eiti namo.. Gal kitos mamytes pasidalintu savo "patirtim" del aukletojos Elenos? Pasiskaicius senesnius pasisakymus siame forume susidaro nuomone, kad aukletoja Elena yra dangstoma darzelio direktores... Kas galetu paneigti tai, kad jei vieno vaiko teveliai atvirai pareikstu nepasitikejima aukletojai Elenai, galu gale direktore nebandytu uzglaistyti to ir rezultate vaikas nebutu pradetas terorizuoti? Aciu visoms! Siuo metu direktores nera, o ja pavaduoja pavaduotoja Loreta, tikrai labai geranoriskai padeda spresti problemas, taigi siulau traukti pas ja pasikalbeti ir netempti P.S. jei nors vienas zmogus pasiulytu mano vaika uzdaryti tualete ... nezinau ka padaryciau, cia gi nenormaliu kompleksu vaikams ivaryti galima ... mes ir taip ilgai vargstame su tualeto problemomis, dabar pradedu mastyti, ar nebus kokia ragana jo ten karta uzdarius .... QUOTE(Monaving @ 2011 11 20, 09:31) Gal turite kokių atsiliepimų apie auklėtoją Daivą? Aš savo nuomonę turiu, bet labai įdomu kaip senai ji darželyje ir kokių cirkų yra prikrėtus? Kad vaikai miega ir ne tik vieni, tai faktas, kad jinai visą laiką kabo ant telefono, jei jau teikiasi būti grupėje, irgi neginčyjama tiesa, bet gal esat pastebėję ir įdomesnių dalykų? Šiuo metu bandom jos atsikratyti, parašytas prašymas dėl nušalinimo, bet ją užstoja švietimo skyrius su Bagdonu priešakyje ... gal kas esat turėję su ja bėdų? Jei ne čia, tai parašykit į až ooo. mes vien del jos pakeitem darzeli. nes nors ji ir retai budavo, bet po jos to pusdienio sekancia diena vaikas rekdavo ir atsisakydavo darzo, kaip didziausio blogio bjauri, bjauri ji... veiklos su vaikais nulis. ir siaip nemalonus zmogus. Jau 5 men vaikas lanko kita darzeli. Visada prisimena Jolita, o Daivos kaip nebuve. matyt, net toks mazas zmogutis uzblokuoja blogus prisiminimus... QUOTE(Elzė @ 2011 11 26, 22:03) ooo. mes vien del jos pakeitem darzeli. nes nors ji ir retai budavo, bet po jos to pusdienio sekancia diena vaikas rekdavo ir atsisakydavo darzo, kaip didziausio blogio bjauri, bjauri ji... veiklos su vaikais nulis. ir siaip nemalonus zmogus. Jau 5 men vaikas lanko kita darzeli. Visada prisimena Jolita, o Daivos kaip nebuve. matyt, net toks mazas zmogutis uzblokuoja blogus prisiminimus... o kalbejotes su darzelio administracija del jos, ar isejot tiesiog ir viskas? is musu grupes viena vaika irgi rugseji tik del jo pervede kitur, bet tada kazkaip tyliai viskas praejo iki kantrybe tevu truko pagaliau musu grupeje ji nebedirba, gavo drausmine nuobauda del tokio "darbo", bet kol kas tuom ir apsiribota, mes gi kelem klausima ar isvis ji gali dirbti su vaikais, tai irgi turetu paaisketi gana greitai .... QUOTE(Monaving @ 2011 11 27, 14:21) o kalbejotes su darzelio administracija del jos, ar isejot tiesiog ir viskas? is musu grupes viena vaika irgi rugseji tik del jo pervede kitur, bet tada kazkaip tyliai viskas praejo iki kantrybe tevu truko pagaliau musu grupeje ji nebedirba, gavo drausmine nuobauda del tokio "darbo", bet kol kas tuom ir apsiribota, mes gi kelem klausima ar isvis ji gali dirbti su vaikais, tai irgi turetu paaisketi gana greitai .... niu niu,,,,, kazin kuriai grupei teko sis dziaugsmas tokia aukletoja? toje grupeje, is kur ja iskrapste, vienas tetis zymus teisininkas, i mano grupe bijos atkelt wien del manes ..... QUOTE(minte @ 2011 11 28, 21:46) niu niu,,,,, kazin kuriai grupei teko sis dziaugsmas tokia aukletoja? toje grupeje, is kur ja iskrapste, vienas tetis zymus teisininkas, i mano grupe bijos atkelt wien del manes ..... kadangi pagrindinis krapsytotojas esu as, tai nezinau kas pas mus zymus teisininkas Papildyta: QUOTE(liepa27 @ 2011 11 30, 13:08) tikiuosi, nenutrauks nes tikrai nespeciau tiek visur suvezioti kiek jis visko nori QUOTE(liepa27 @ 2011 11 30, 13:08) Diskusija buvo, bet ne apie tai, kaip panaikinti būrelius darželiuose, o kaip juos teisingai organizuoti, kad netrukdytų kitiems vaikų užsiėmimams. Tą dieną kaip tik buvo mūsų grupės tėvų susirinkimas ir auklėtoja pasakojo apie viską, klausė mūsų nuomonės, ar mes norime, kad toliau būtų darželyje būreliai, nes sakė, kad darželis tik siūlo, o tėvai patys turi spręsti, ko jų vaikams reikia. Mūsų grupėj visi tėvai nori būrelių, nes neturim laiko, kada po miesto būrelius vaikų vežioti... QUOTE(loterija @ 2011 12 01, 09:43) Diskusija buvo, bet ne apie tai, kaip panaikinti būrelius darželiuose, o kaip juos teisingai organizuoti, kad netrukdytų kitiems vaikų užsiėmimams. Tą dieną kaip tik buvo mūsų grupės tėvų susirinkimas ir auklėtoja pasakojo apie viską, klausė mūsų nuomonės, ar mes norime, kad toliau būtų darželyje būreliai, nes sakė, kad darželis tik siūlo, o tėvai patys turi spręsti, ko jų vaikams reikia. Mūsų grupėj visi tėvai nori būrelių, nes neturim laiko, kada po miesto būrelius vaikų vežioti... Kad Delfis teigia va taip: http://www.delfi.lt/news/daily/education/k...u.d?id=52259441
Dėl tų kolektyvų kad prafiltruos - bala nematė, tegul. Bet būrelių būtų išties gaila
Kalbejau su valdzia
Tikrai valio
Nors, tiesa, krepšinį tikriausiai veda ta pati sporto vadovė, darželyje ir dirbanti, tai gal krepšinį paliktų ir taip... QUOTE(Monaving @ 2011 12 01, 10:02) Tai kad čia tik pradžioj Delfis informuoja, jog uždrausta, o pabaigoj rašo Bagdono žodžius, jog galima, tik reikia viską įforminti, t. y. Savivaldybei susimokėti už patalpų nuomą... QUOTE(loterija @ 2011 12 03, 07:51) Įdomu, kokia nauda bus iš to darželiui ir mūsų vaikams? Elementaru: darželiui - pinigai už nuomą, vaikams - brangesni būreliai
LABAI SVARBU!!!!
Kreipiuosi į "Bezdžionukų" grupės tėvelius. Labai reikia jūsų pagalbos. Paršykite man i AŽ. Čia tam, kad pasiektume bendro tikslo. Iš anksto dėkoju atsiliepusiems. QUOTE(Monaving @ 2011 11 20, 10:31) Gal turite kokių atsiliepimų apie auklėtoją Daivą? Aš savo nuomonę turiu, bet labai įdomu kaip senai ji darželyje ir kokių cirkų yra prikrėtus? Kad vaikai miega ir ne tik vieni, tai faktas, kad jinai visą laiką kabo ant telefono, jei jau teikiasi būti grupėje, irgi neginčyjama tiesa, bet gal esat pastebėję ir įdomesnių dalykų? Šiuo metu bandom jos atsikratyti, parašytas prašymas dėl nušalinimo, bet ją užstoja švietimo skyrius su Bagdonu priešakyje ... gal kas esat turėję su ja bėdų? Jei ne čia, tai parašykit į až
ar kas nors pasikeitė? Daiva tebedirba?
Bet gi ji dirbo kartu su Jolita Anciukuose
o kaip su voveriuku grupe ir aukletoja Elena? kaip ten situacija siuo metu? keista, kad kitos dvi lopselio grupes perpildytos, vaiku daugiau nei vietu o voveriukuose dar laisvu vietu yra
QUOTE(avietia @ 2012 01 27, 10:02) o kaip su voveriuku grupe ir aukletoja Elena? kaip ten situacija siuo metu? keista, kad kitos dvi lopselio grupes perpildytos, vaiku daugiau nei vietu o voveriukuose dar laisvu vietu yra mano mažylis mačiau irgi įrašytas į voveriukus jau kaip ateis laikas bijosiu net vest čia tiek neigiamos info prisiskaičius
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|