Mano mažei 1 m. 10 mėn. Niekaip neapsisprendžiam, nuo kada leisti į darželį
Šiaip didelės problemos nėra - turim nuostabią auklę, tik tiek, kad dukrytė labai nori bendrauti su vaikais.
Patarkite
Sveikutės
Mano mažei 1 m. 10 mėn. Niekaip neapsisprendžiam, nuo kada leisti į darželį Šiaip didelės problemos nėra - turim nuostabią auklę, tik tiek, kad dukrytė labai nori bendrauti su vaikais. Patarkite
Mes savo sunu leidom nuo 3.5 metu, nepasakyciau kad buvo dideliu problemu(nors kelias dienas mums iseinant verke, bet greit apsiramindavo, o paskui susidraugavo su vaikais ir viskas buvo gerai). O anksciau negu 3 m.-as tai savo nevesciau, nors gal ir yra kitu nuomoniu.
LIUDAL, mūsų pupos padieniui gimusios. Mes irgi dabar esam dideliuose apmąstymuose ką daryt, bet įtariu dar palauksim su darželiu. Irgi turim gerą auklę. Labiausiai baiminuosi ne dėl pripratimo, o dėl nesibaigiančių darželinukų ligų.
Mano mažui gegužės gale bus du metukai. Į daržą pradedu leisti nuo gegužės pirmos. Mano nuomonė yra tokia, kad vaikas turi augti tarp vaikų, o ne su bobutėm ar auklėm. Tuo labiau, kad pats rodo be galo didelį norą bendrauti su vaikais. Kodėl aš turėčiau tai atimti iš jo? Ligos. Manau, kad jeigu neprasirgs darželyje, pereisit tą mokykloje. Nemanau, kad per anksti vesti ir nuo metukų. Juo labiau jeigu dirbanti esi.
Mano mažiui jau greit 4 metukai. Mes jį truputį vedėm į darželį, dabar vėl nevedam - dėl sveikatos problemų. Ir nežinau, kada prisiruošim....
Nerimauju, ar mokykloje nebus jam sunku bendrauti su vaikais, įsijungti į kolektyvą Bet šiandien kalbėjau su viena mokyklos direktore, išdėsčiau jai savo nuogąstavimus, o ji mane nuramino, kad tie vaikai, kurie ateina į mokyklą tiesiai iš namų, t.y. nelankę darželių, neretai būna daug imlesni, smalsesni, žingeidesni, juos viskas domina... taigi paprastai sunkumų didelių nebūna. Aišku, vaikas namuose turi būti ugdomas. Tai vat taip mane paguodė QUOTE(zuza @ 2005 04 29, 13:52) Bet šiandien kalbėjau su viena mokyklos direktore, išdėsčiau jai savo nuogąstavimus, o ji mane nuramino, kad tie vaikai, kurie ateina į mokyklą tiesiai iš namų, t.y. nelankę darželių, neretai būna daug imlesni, smalsesni, žingeidesni, juos viskas domina... taigi paprastai sunkumų didelių nebūna. Aišku, vaikas namuose turi būti ugdomas. Tai vat taip mane paguodė Įdomi nuomonė, sakyčiau vaikas labai ištroškęs bendravimo ir tiek neturėjęs veiklos, kai vaikai darželyje, dėl to ir daugiau noro rodo. Aš už darželį, bet labai nuo vaiko priklauso, kada jį leisti 1-5 metukų. Saviškį planuoju leisti nuo 1,5.
mes vesim si rugpjuti, vaikui bus tik du. bet labai pegyvenam, nes atrodo kad dar maziukas. gaila kazkaip ir neramu.
QUOTE(zuza @ 2005 04 29, 12:52) Mano mažiui jau greit 4 metukai. Mes jį truputį vedėm į darželį, dabar vėl nevedam - dėl sveikatos problemų. Ir nežinau, kada prisiruošim.... Nerimauju, ar mokykloje nebus jam sunku bendrauti su vaikais, įsijungti į kolektyvą Bet šiandien kalbėjau su viena mokyklos direktore, išdėsčiau jai savo nuogąstavimus, o ji mane nuramino, kad tie vaikai, kurie ateina į mokyklą tiesiai iš namų, t.y. nelankę darželių, neretai būna daug imlesni, smalsesni, žingeidesni, juos viskas domina... taigi paprastai sunkumų didelių nebūna. Aišku, vaikas namuose turi būti ugdomas. Tai vat taip mane paguodė aSutinku su mokyklos direktores nuomone, nes as ir sesuo i darzeli neejome (buvau pirmune ir aukstaja baigiau su pagyrimu, o mokytis buvo lengva
Mano mažei dar tik vos daugiau nei metai, bet aš jau tvirtai apsisprendžiau - jei ir leisiu kada į daržą, tai anksčiausiai nuo kokiu 3-3,5 metų. Nors ir dėl to labai abejoju.
Mane neramina ir ligos, ir tikrai prastesnis maistas, nei tas, kuriuo mes mintame namie
Jūs neįsivaizduojat, kaip paskutinėm dienom laužau galvą dėl vedimo-nevedimo į daržą
na as manau kad vaikas turi patirti ka reiskia bendravimas ne tik su tevais , auklemis ir seneliais...manau kad reikia ir darzelio
mes nuo rugsejo pirmos eisim, ziureism kaip mums seksis
Dziaugsmo?
kazkaip kai trecia savaite maniskis tiek vakare pries uzmigdamas, tiek ryte atsibudes virkauja :,,nenoliu i dazeli"...man nepanasu, kad darzelis=dziaugsmas. |