Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dantys dantukai.. Kada pirmieji? *2 dalis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
rainiukas
Dabar pagasdinsiu lotuliukas.gif Maniskiui visi kruminiai dygo su viduriavimu, 40 temperatura tris dienas, o paskutini karta vietoj viduriavimo buvo vemimas doh.gif Pirma karta isveze i ligonine del pilvo infekcijos blink.gif Ta pati vakara pabegom namo. Paskiau gydytoja jau apsiprato, kad nuo dantu taip ilgai gali laikytis toookia temperatura. biggrin.gif Tai va.

1 dalis
nnina
Ar buvo jusu vaikuciui temperatura kaip dygo dantukai, ir kiek dienu ji laikese?
~Rasa~
QUOTE(nnina @ 2007 02 17, 15:45)
Ar buvo jusu vaikuciui temperatura kaip  dygo dantukai, ir kiek dienu ji laikese?

buvo buvo. Kai viršut. kandys kalėsi. Kelias naktis nerami blaškėsi, patalynė patepliota krauju iš dantenų. Bet temperatūra nebuvo kritinė, kad vaistų griebtis.
O jei jumi ne taip viskas paprasta - skambinčiausi pediatrei. Bent jau man tai suveikia, nuramina kad mama nieko nepražiopso ir viskas klojasi taip kaip ir turi eitis doh.gif
Sėkmės 4u.gif
Rasmuze
manajaI BUVO SUKIlusi temperatura kol prasikale, o paskiau viskas susitvarke.
la bamba
kolkas turim tik du dantukus apacioje
Kai dygo, tai temperaturos neturejom,
bet pykti, tai tikrai pyko mazius

laukiam kitu dvieju virsuje... speju, kad tada bus tikrai baisu...
unsure.gif
Kribuk
Mums va prieš savaitę išdygo pirmas dantukas. smile.gif O prieš dvi turėjo temperatūros, na bet tik vieną dieną. Bet ji virš 38 buvo, tai dėjau paracetamolio žvakutę. O nerami, zirzaliukė buvo turbūt visą mėnesį. Ojojoj tiek daug vargo dėl vieno dantuko... doh.gif
Rasmuze
pirmieji kai dygo turejom temperaturos apie pora valandeliu. o dabar trecias isdygo, tai ramiai, temperaturos nebuvo thumbup.gif
lena&l
mano sunukui digo visai ne po viena dantuka, o net po du, tai labai sunkiai atseidavo...temperatura laikydavosi kelias d., labai piktas ir irzlus budavo, o daznai net angina susirgdavome......dabar jau turim 10 dantuku ir paskutiniai du jau lengviau be temperaturos....bet seiliu upeliai....
Rasmuze
MUMS siandiena pasirode ketvirtas dantukas, tai ramiai, net kei thumbup.gif sta.
Asra
labuka.
kai mums dygo abu kartu du apatiniai temp laikesi 2 dienas, bet neauksta, o va dabar laukiam dar keturiu, tai temp soktelejo virs 38 verysad.gif
Rasmuze
ar tepat smegeneles tepaliukais kad lengviau islystu?
ginty
NU IR AS PASIGUOSIU
MANO MAZIUS JAU TOKS NERAMUS DABAR PIKTAS VERKIA IR NESIOJAMAS JAM VISAIP NEGERAI, VAKARE NEVALGO NES KAI TIK PRADEDA VALGYT DU GURKSNIUS PATRAUKIA IR I ASARAS IR PABANDYK TU JI NURAMINT -NIEKAIP.TAI VAKARE LIEKAM NEVALGE, KELIAMES NAKTI N KARTU TADA PABAIGIAM VALGYT KO BUNAM NESUVALGE, MIEGAM NERAMIAI, PIKTAI REKTI PRADEDAM. TIK RYTE KELIAS VALANDAS BUNA VAIKAS KAIP VAIKAS IR VEL PRASIDEDA, KARTAIS JAU GALVOJU IS PROTO MANE ISVES doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

O GYDYTOJA SAKO JOG DANTYS KALASI DEL TO VISKAS TAIP IR BEJE PRIES DVI DIENAS PAKILO TEMPERATURA JI BUNA APIE 37,9 BET AS JAU PARACETAMOLIO ZVAKUTES KISU JAM. ZVAKUTES MES NAUDOJAM KAI IR NERA TEMPERATUROS, KAD SKAUSMA NUIMTUMEM IR TRUPUTUKA RAMESNI PASIDAROM blink.gif
TAI VA KOKIE RUPESCIAI, BEJE GYDYTOJA SAKO, KAD DANTYS IR APATINIAI IR VIRSUTINIAI JAU LABAI ARTI, TAI GAL VISI KETURI KARTU ISDIGS g.gif g.gif g.gif
IR KADA TAI BAIGSIS karsta.gif karsta.gif
TAI JAU TESIASI APIE 2SAV. IDOMU PER KIEK LAIKO ISDYGSTA g.gif g.gif
Rasmuze
visks panasiai buvo ir manajai, tai gydytojos patarimu nupirkau tepaliuka smeenelem tepti, tai thumbup.gif nespejau istepti,ir po keliu minuciu manoji jau sypsojos,valge,zaide kaip as sakau ir vel geras vaikas drinks_cheers.gif
ginty
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 24, 10:01)
visks panasiai buvo ir manajai, tai gydytojos patarimu nupirkau tepaliuka smeenelem tepti, tai  thumbup.gif  nespejau istepti,ir po keliu minuciu manoji jau sypsojos,valge,zaide kaip as sakau ir vel geras vaikas drinks_cheers.gif
*

nu dar sito nebandem reikes nulekti i vaistine nupirkt aciux mirksiukas.gif
Rasmuze
QUOTE(ginty @ 2007 02 24, 11:28)
nu dar sito nebandem reikes nulekti i vaistine nupirkt aciux mirksiukas.gif
*

mes tepam su dentinox-gel. tikrai nekankink savo maziuko ir pati pervarksi, o tai tikrai labai thumbup.gif pagalba.maziukas nors pailses.
natuliona
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2 dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
stilinga
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2  dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
*

O, dantenos virsuj nera paburke?? g.gif Mano pirmajai apacioj dantukai isdygo lygiai sesiu menesiu, o po to teko paluketi keleta menesiuku, kol kiti isdygo. Beje, labai jau neramiai tais menesiais miegodavo unsure.gif
Maluna
Mums pirmi du dantukai prasikale 8men.greit bus 11men.bet daugiau dantuku nesirode.Siandien buvom pas gyd., tai sake nesibaimint,ad taip buna.Dar prirase osteocare sirupelio po5ml per diena.Nu gal pagreitins procesa. unsure.gif
amadina
Mums pirmieji du apatiniai išdygo 5,5 mėn., o dabar mum 7 mėn., lenda viršutiniai visi 4 doh.gif Irzlumas nesvietiškas, temperatūra 37,5 unsure.gif Jau greičiu prasikaltų cool.gif
lijanka
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2  dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
*

Tikrai nepergyvenk smile.gif mum buvo lygiai taip pat.Pirmieji 2 prasikale lygiai 5 men,o antrieji du devyniu menesiu.Dabar mum 10 men. ir kalasi penktas dantukas thumbup.gif
Sekmes 4u.gif
natuliona
QUOTE(lijanka @ 2007 03 23, 20:43)
Tikrai nepergyvenk smile.gif mum buvo lygiai taip pat.Pirmieji 2 prasikale lygiai 5 men,o antrieji  du devyniu menesiu.Dabar mum 10 men. ir kalasi penktas dantukas thumbup.gif
Sekmes 4u.gif
*

Lauksim tada smile.gif
Renna
Kažkaip keista skaityt, kad mamkos dantukų laukia lotuliukas.gif Nes aš jau tik ir galvoju, kada tas dantų dygimas baigsis lotuliukas.gif
Vaikui 10 mėn. turim jau 8 dantukus, oj galvojau, kad pražilsiu anksčiau laiko, nes jie dygo visi nuo 5 men. biggrin.gif

Stiprybės mamos jums, aš tai visai jau dantukų nebelaukiu, noriu tik laimingo ir ramaus savo vaikelio wub.gif
stilinga
QUOTE(Renna @ 2007 03 23, 22:46)
Kažkaip keista skaityt, kad mamkos dantukų laukia lotuliukas.gif Nes aš jau tik ir galvoju, kada tas dantų dygimas baigsis lotuliukas.gif
Vaikui 10 mėn. turim jau 8 dantukus, oj galvojau, kad pražilsiu anksčiau laiko, nes jie dygo visi nuo 5 men. biggrin.gif

Stiprybės mamos jums, aš tai visai jau dantukų nebelaukiu, noriu tik laimingo ir ramaus savo vaikelio wub.gif
*

Oho blink.gif na ir dantu pas jus gausybe blink.gif Na, is tiesu, geleziniu nervu reikia, kad toki vaikucio irzluma atlaikyt bigsmile.gif Stiprybes ir tau Renna 4u.gif
Simonsita
Mano sūnui pirmi du dantukai apačioje išdygo 9 mėn. Viršuje trečias dantukas po trijų mėnesių.
besilaukiancioji
SVEIKUTES! NORECIAU IR AS PRIE JUSU PRISIJUNT... MANO MAZAJAI APATINIAI DU DANTUKAI ISSIKALE 5,5MEN PIRMASIS KAI KALESI BUVO TEMP. 38 KAI ANTRASIS ISSIKALE NET NEPASTEBEJAU, O DABAR VARGSTAM SU VIRSUTINIAIS KALASI, JAU TRECIA PARA TEMP.39,ISTISAI VERKIA, TRUPUTELI RAMESNE BUNA TIK DIENA I VAKARA TAMPA LABAI IRZLI, TAI MES NAUDOJAM TEPALIUKA KAMISTAD IR EFERALGANO ZVAKUTES....LAUKIAM DANTUKU... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
vika1028
Sveikutes. Pas mus du pirmi isdygo 5,5men. Tik dabar net nezinau ar dantukai ar vel sloga. Neramus, navalgo, temperatura 38. Naudojame kamistad tepaliukas, bet jis nepadeda. Pirmam naudojau dentinox, jis tikrai geriasnis. Daugiau saldo. Sunku, kai nežinai kas jiems geriau. Kantrybes mamytes. As save raminu, kad vaikai užauga ir visi tokie rupesteliai baigesi, tik prasideda kiti lotuliukas.gif
Miegaliuke S
mes ir turime du dantukus apacioje,abu isdygo be temert,bet vaikutis tikrai oziuku pilnas buvo
deluxe
mano maziukui isdygo du apacioje nesenai, buvo neramus vakarais menesi iki isdygimo. Dabar lyg geriau tik naktim neramus gal vel dantys dygsta. blink.gif
Astarta
turim tris dantis, dygo be temperatūros, bet su viduriavimu ir tooooookiais OŽIAIS doh.gif labai padedavo gelis dantenoms tepti - dentinox smile.gif
Pentarda
Na ir musu mazyliui siandien isdyko pirmasis dartukas apacioje clap.gif

Buvo neramus jau keleta dienu unsure.gif Vis zirzia ir zirzia, neverkia , o tik zirzia be sustojimo wacko.gif turbut skauda vargšeliui... g.gif

Valgyt maziau pradejo unsure.gif ima kruti ir spjauna,,,ima ir vel spjauna... verysad.gif

Na temperaturos lyg ir nera....

Bet nepasirupinau tuo tepaliuku smegenelem doh.gif leksiu pirkti, nes ir kitas salia dantukas tuoj prades lysti assa.gif
Liutaure
mums pirmieji du issikale 5,5 men, be dideliu vargu, o dabar pue metu, trecia diena temp iki 39, verkia, kisa pirstukus i burna, nepamiega, tik ant ranku, tepu dentinox - sulaizo, po 10 min vel tas pats g.gif
tai po pirmu dvieju apacioj, toliau dygsta virsuj, ar ne g.gif
o gal cia ne del dantu, paga;lvoju
*ssuzzi*
Sveikos mamytes! 4u.gif Mums pirmas dantukas isdygo 7men,lengvai,tvarkingai lotuliukas.gif ,po menesio pradejo lysti antrasis,temperatura 38,viduriavo,sloga atsirado doh.gif kankinomes savaitele kol pagaliau isdygo antras perliukas biggrin.gif ,va o dabar laukiam dvieju virsutiniu,tai kaskas baisaus doh.gif vel sloga,viduriuojam jau 3 dienas,buvo vel sukilusi teperatura 38 verysad.gif dantenos istinusios,dukryte irzli,mazai valgo,bandau tepti su kamistadu,nepasiduoda doh.gif naktys bemieges,niu va ir laukiam kada gi pasirodys nauji dantukai,gal savaitele aprims lotuliukas.gif ,visoms mamytems istvermes ir stiprybes,kai dygsta musu mazuciams dantukai 4u.gif
a.aurute
a mums jau apie menesiuka tai temperatura pakyla tai susloguojam ir pikti baisiai bunam a dantuku kaip nera taip nera schmoll.gif nors ir smegenys pakeltos ir jau atrodo tuoj tuoj a paima ir atslugsta... g.gif jau nebegaliu kaip noriu kad greiciau tie dantukai isdygtu... surrender.gif a dar jusu paskaiciau apie viduriavimus ir pykinimus scare.gif
*ssuzzi*
4u.gif mums pirmas dantukas pasirode 7men,antras apatinis 9men va jau mums tuoj 11men ir tik dabar jau matosi abu virsutiniai thumbup.gif
CAT DELUXE
mano dukrytei jau 8 men ir 10 dienu bet neturim nei vieno dantuko,jau pradedu pergyvent kad kazkas netaip unsure.gif ir gydytoja musu apziurejus pasake kad dar net nesiruosia jie dygt doh.gif ta prasme nei paburkusios nei pabalusios dantenos.sakykit mamos ar verta sunerimt?nors matau mamyciu cia yra pas kuriu vaikucius pirmieji dantukai isdygo 9 men
Gabred
Pirmo dantuko sulaukėm 6mėn, po kokios savaitės prasikalė ir antras, o kiti dantukai pasirodė tik apie 8mėn.
*ssuzzi*
QUOTE(santa252 @ 2008 01 18, 00:16)
mano dukrytei jau 8 men ir 10 dienu bet neturim nei vieno dantuko,jau pradedu pergyvent kad kazkas netaip unsure.gif ir gydytoja musu apziurejus pasake kad dar net nesiruosia jie dygt doh.gif ta prasme nei paburkusios nei pabalusios dantenos.sakykit mamos ar verta sunerimt?nors matau mamyciu cia yra pas kuriu vaikucius pirmieji dantukai isdygo 9 men
*

mano sunus pradejo vaikscioti 11men o dar neturejo ne vieno dantuko doh.gif nieko cia blogo,sveikesni poto bus mirksiukas.gif
Zuikis-Puikiss
viskas gerai nepergyvenkit, bus tu dantuku smile.gif
Andren
QUOTE(santa252 @ 2008 01 18, 02:16)
*

Labas noreciau truputi nuraminti, del dantuku, mano drauges vaikuciui pirmi du dantukai pasirode tik per pirmaji jos gimtadieni, tai ir panikavo.Bet viskas gerai bus thumbup.gif , laukite ir sulauksite
CAT DELUXE
aciu mamytes uz nuraminimus 4u.gif bet siandien uzciuopiau apacioj prasikalusi pirmaji dantuka thumbup.gif lb dziaugiuos wub.gif
deluxe
QUOTE(santa252 @ 2008 01 21, 01:28)
aciu mamytes uz nuraminimus 4u.gif bet siandien uzciuopiau apacioj prasikalusi pirmaji dantuka thumbup.gif lb dziaugiuos wub.gif
*

sveikinam su pirmuoju dantuku 4u.gif

Mano maziui 7,5men. turim 2 dantukus kol kas.
pauucionak
Mano suneliui 9men,siandien paziurejau kad kalasi du pirmieji virsutiniai dantukai 4u.gif
Grigė
Mano Justytei 3 mėn ir 21 diena - ir jau lenda dantukas thumbup.gif
margarita
pirmu dveju dantuku sulaukem 7,5 men, o kitu dar nesulaukem kolkas schmoll.gif
Miegaliuke S
mumspirmi parsikale 8men,dabat jau 11men turime6dantukus ir laukiamepagausejimo.Virsutinai 3 dygo vienu metu,oi vargelio buvo
Klepesova
Na va sulaukėm... Princesei 10 mėnesiukų ir 25 dienelės... Atsimenat skundžiausi kad dantukai tikriausiai visi 4 dyks(2 jau buvo)? ogi neišdygo: išdygio 1 po 2 savaičių Nr2, dar po savaitės Nr3 o jau to Nr 4 sulaukėm tik prieš porą savaitėlių... O šyryt pasižiūriu dar 2 išdygę... taigis išvada
10,mėn 25 dienos =8 dantukam cool.gif
natuliona
*

Zinokite turim jau 16 dantu, ir net nepastebejau kaip isdygo visi thumbup.gif
Miegaliuke S
QUOTE(natuliona @ 2008 02 09, 11:07)
Zinokite turim jau 16 dantu, ir net nepastebejau kaip isdygo visi thumbup.gif
*

Rami mergyte buvo,kai dygo
Vaidulia77
o sakykit, ar gali pradeti dantukai kaltis , kai vaikuciui dar 3men nesuejo? kazkaip maniskis labai pirstukus i burnyte kisa, ir atrodo, kad iesko joje kazko blink.gif Ir zurgia taip gailiai ...
Ir per kiek laiko dantukas isdygsta?
natuliona
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 02 09, 17:20)
Rami mergyte buvo,kai dygo
*

kai pirmi 2 dygo tai nerami buvo, o daugiau tai jokiu problemu, net nepastebejau thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.