sveiki, nenusprendžiu kokį vėžimėlį pasirinkti. ar tuos visus siūlomus: 3 in 1, kur autokėdutė segasi prie vėžimėlio ratų, ar pirkti šiaip gerą autokėtutę atskirai.
Jei galit, mamytės, pasidalinkite patirtimi ar dažnai naudojatės tomis kėdutėmis ne automobilyje (t.y. važinėjat po miesta, parduotuves ir t.t) ar tiesiog parduotuvėje įsikeliat kėdutę į parduotuvės vėžimėlį ir to pakanka, o paskui nešatės rankoje.
QUOTE(SILVIA @ 2008 04 23, 10:34) sveiki, nenusprendžiu kokį vėžimėlį pasirinkti. ar tuos visus siūlomus: 3 in 1, kur autokėdutė segasi prie vėžimėlio ratų, ar pirkti šiaip gerą autokėtutę atskirai. Jei galit, mamytės, pasidalinkite patirtimi ar dažnai naudojatės tomis kėdutėmis ne automobilyje (t.y. važinėjat po miesta, parduotuves ir t.t) ar tiesiog parduotuvėje įsikeliat kėdutę į parduotuvės vėžimėlį ir to pakanka, o paskui nešatės rankoje. Mes turim Chicco triratį vežimuką. Autokėdutėj mažiulį nešdavausi parduotuvėj, o kartais ir lauke, kai reikėdavo kur nors vežtis ir ratus. Vieni ratai mašinoj užima daug mažiau vietos, autokėdutė labai paprastai prie jų prisitvirtina, o ir mažiulis gerai jausdavosi kėdutėj. Tik nesižavėkit labai įmantriais vežimukais, kurių sportinukas ( o jo ilgoausiaą laiką reikia) yra mažas, nes tie sportinukai mūsų sąlygomis, ypač žiemą, tikrai nepatogūs. Rekomenduočiau pirkti Chicco triratį vežimuką, nes bent jau mes labai juo patenkinti. Ratai dideli, todėl bet kur galima pravažiuoti, vežimukas manevringas, labai lengvai vairuojasi ( ne viena kaimynė išbandė ir gyrė), nėra labai sunkus, ( aš užsinešu vežimą su vaiku jame, kuris sveria jau 12 kg, į antrą aukštą) vežimukas viduj platus, vaikiukui jame patogu buvo net ir žiemą. Aš nusipirkau papildomai kailinį vokelį, tai jame mažiulis laisvai ir patogiai net žiemą galėdavo miegoti ir nebijojau, kad sušals. Tai tokie pastebėjimai.
na vat...isigijome vezimeli trys viename: vaziuokle , ant kurios kai noresime desime lopsi(1), autokedute(2), sportine dali(3). kadangi patarimu de kedutes nelabai susilaukeme, matysime, kiek realiai tai pasiteisins. Kiek mums reikes tos automobiline kedutes ant vaziuokles?! Ziuresime, kiek daznai mes ja pasinaudosim. bet automobilines kedutes vistiek reikejo, taip, kad si papildoma jos funkcija nepamaisys, jei kartais sugalvotume
Nepasigailėsite kad pirkote tokį vežmą. Man asmeniškai ta kėdutė kuri dėjosi ant ratų buvo superinis dalykas. Prisegiai ant sėdynės, reikia uždėjai ant ratų (pvz kokiam akropolyje tikrai naudinga), reikia nusinšiai su ta kėdute kažkur. Kol vaikiukas toks mažiukas tai ta didžioji atokėdutė, kuri būna tik mašinoje, nepatogu. Nelabai ką daugiau ir pasiimsi į rankas apart vaikiuko.O su šita kėdute, kuri dedasi ant ratų, pasikabinai ant rankos, pasiėmiai pvz maišus grį-usi iš parduotuvės ir leki sau namo... Man tai super daiktas. Dar labai dideis išsigelbėjimas buvo kai ji pradėjo norėti matyti ne tik lubas, bet jau viską fiksuoti kas vyksta aplink, kai pradėjo rodyti norą sėdėti. Būdavo įkeli į tą kėdutę ir ramu.
Man super, rekomenduoju  vienas geriausių pirkinių, jei ne geriausias. Žodžiu, lopšiuką naudojom iki keturių mėnesių, o dabar vien su autokėdute varinėjam šilta, gera kaip vaikui viską matyt. O lengva kaip važinėt  atsidžiaugt negaliu pas mane BBC, trophy, creatis, windoo, opera
tik kiek as girdejau leliukui ta padetis keduteje nera labai patogi- ta prasme negalima jo ilgiau nei pusantros- dvi valandas laikyti. tipo nesveika stubureliui...butina keisti padeti.
marezagare
2008 05 23, 17:26
mes turejom deltim focus 3 in 1. tai pagrinde autokedute su ratais ir naudojom  vienai labai patogu varyt i apsipirkimus nes nereikia tyst kedutes rankose ar kraut i maksimini vezima,o ir vaiko snaudziancio nereikia iskelinet is kedutes i vezima. man tai buvo super daigtas, negalejau juo atsidziaugt
turim maxi-cosi kedute ir quinny buzz bei quinny zapp vezimelius, tai galiu pasakyti, kad jeigu nebutu quinny zapp, tai nelabai ir naudociau tos kedutes ant buzzo vaziuokles, nes tiesiog reiktu kaskart ja nesti i masina ir siaip ji didesne, parduotuves dabar erdviais pravaziavimais nepasizymi, tai irgi sunkiau su buzzu tilpti. Tas musu zapp'ukas gyvena masinoje, todel tikrai labai patogu ir labai naudojame maxi-cosi ant zapp'o.
su pirmu vaiku turejau Graco su kedute, bet ten ji ant viso universalo kraudavosi, tai beveik ir nenaudojau, nors vezimas manevringas, bet jau svoris gaudavosi labai didelis. Todel man paprasciau buvo vaika i kengura isikelti.
dovillee
2008 05 25, 10:22
turim chicco 3in1 vezimeli,tai auto kedute ant ratu buvau pritvirtinus tik 2 kartus,man buvo patogiau visa lopsi tvirtint,ir vaikuciui taip geriau,o kai paaugo tai sedima dalim visad naudojomes,kedute likdavo pritvirtinta automobilyje
jurgozhka
2008 07 28, 21:50
o as kaip tik girdejau kad tokia padetis vaikeliui nekenkia, o netgi yra labai artima - jis juk 9 menesius pilve ne issitieses gulejo. nors musiskis po max 1,5 val. pats muistytis pradeda... beje, ar nesusiduret su problema - keduteje (turim maxi cosi) vaikas labai prakaituoja (ypac kai dabar taip karsta)... nors masinoj ir nustatom tempratura vesia, bet visa nugaryte slapia buna...
shrekiuke
2008 07 31, 10:54
mes labai naudojam tokią kėdutę. Mano panelei tuoj 11 mėn, džiaugiuosi, kad dar telpam į pirmąją kėdutę, turim Peg Perego, ji didesnė nei kitos, kai ji man užmiega aš ją įsidedu į vežimą ir galiu eiti kur noriu, na dabar jau taip nebedarom, nes miega jautriau bet atvažiavus pas senelius, aš ja lengvai išsiimu ir dedu į vežimą, tada nuvežu į pavėsiuką ir mes skaniai toliau sau miegam. Nes ir žiemą naudojom, dėjom ant vežimo jei ėjom į pard. Na dabar neįsivaizduoju kaip be jos bus  nu bet reix pratintis
meskiukasjau
2008 09 19, 15:25
pirma kart girdziu apie tokias
jurgita33
2009 03 01, 22:59
QUOTE(meskiukasjau @ 2008 09 19, 16:25) pirma kart girdziu apie tokias  tai daug prarandi, jei nesi girdejus apie tai. manau tai geriausia kas sukurta MAMAI
Giorgita
2009 03 13, 12:09
mums pasiteisino, ypač smagu vasarą, vaikui daugiau erdvės atsiveria, stebint aplinką
"Bond Girl 007"
2009 03 30, 14:42
Tai aisku cia yra didelis privalumas, kada tiesiai is masinos vaiko kedute itvirtini i rema ir eini i parduotuve nezadindama vaiko, arba nereikes kedutes nestis rankoje juk sumku labai, o vaziuoji kaip zmogus su ratukais ir problemu nera!!! Mes toki pirkom vezima 3viename super
mes irgi turim quinny speedy ( 3 in 1) ir quinny zapp. Prie ju tvirtinasi maxi- cosi kedute. As labai patenkinta siaip daikciukais ir kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi. Labai patogu, parduotuvej ir bet kur kitur
O man šis dalykas visai nepasiteisino  , kėdutę ant ratų buvau užsidėjusi gal porą kartų. Man daug greičiau buvo išsiimti vaiką su kėdute ir nusinešti iki parduotuvės vežimėlio, nes kol ten ratus išsitraukdavau, kol užsidėdavau kėdutę, po to vėl atgal kol viską supakuodavau  Tiesa, turėjom X-Lander XA 3in1. O ir paaugus mergytė labai mielai gulėjo lopšyje, nereikėjo jai tarkim lauke kėdutės ant ratų.
angeloangel
2009 04 06, 19:44
siaip labai priklauso kokia kedute, tarkim maxi cosi kedute yra gana plati, nesulyginsi su x-lander 3in1 autokedute autokedutes ant ratu yra tikrai palengvinimas, nes tarkim vaikiukas uzmiega tu su visa kedute jo nejudindama perkelei ant ratu ir vaziuoji toliau  o siaip jei i lopsi kilnot tai jis ir pabust gali cia mamos minejo ant parankes leliukus nesiot su kedutem, as paziureciau po cezario operacijos kada taip galetumet savo atzalele su kedute nesiot  nes is karto tikrai ne
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2009 03 30, 14:42) Tai aisku cia yra didelis privalumas, kada tiesiai is masinos vaiko kedute itvirtini i rema ir eini i parduotuve nezadindama vaiko, arba nereikes kedutes nestis rankoje juk sumku labai, o vaziuoji kaip zmogus su ratukais ir problemu nera!!! Mes toki pirkom vezima 3viename super Mums tai super dalykas 3in1 turejom Chico labai patogu
as irgi pirkau maxi cosi kedute su ta mintim,kad tvirtinsiu ant ratu butinai tik reikia adapteriukus isigyti,kad tvirtintusi ant stokke xplory vezimelio.
... Aš prkau Nakko millneium vežimą 3in1, tai dabar mažylei 3 mėn, dar nepanaudfojau-nors būtent norėjau, kad tvirtintųsį kėdutė.... gal kai atšils ir panaudosim-o žiemą, su rūbeliais, vaikučiui nepatogu.....
Migdolijus
2009 05 03, 23:35
turejom 3 in 1, bet panaudojom tik kelis kartus, na matyt tam kad butu panaudota
mamasa22
2009 05 05, 11:19
ir mes turim maxi cosi vezimuka su tvirtinama auto kedute tai super dalykas ir neisivaizduoju kaip buciau issivertusi be tos kedutes ant ratu  einant apsipirkt ar bet kur ktur vaziuojam net i lauka su ja nes labai lengva paciai nusinesti ir pritvirtinti,jei vaikutis miega nereikia zadinti nu zodziu daiktas
ziema naudojau gal karta,nes i parde su vaiku ziema nenorejau eit,o lauke salta buvo. o dabar tai naudoju,nes lopsy maniskei nepatinka,bando sestis,bet dar neatsiseda,nemato nieko,tai triuksmauja.o kedutej labai gerai,viska mato,tai man apsispirkt dabar vienas malonumas,iskeliu is masinos su kedute,ant vaziuokles uzdedu ir minam abi apsipirkt  turiu x-landeri xa,visai nieko man ta kedute,bet ir mergaite mano smulki
bambukas*
2009 07 08, 21:30
Mes turime vezima Mutsy 3in1, tai ziema nenaudojau kedutes, bet kai atsilo orai jei kur vaziuojame, dazniausiai su kedute ant ratu. Labai patogu  .
sveiki, ir mes pirkome vezimuka brevi 3 viename ir labai pasitvirtino mums tas variantas, gal tik macio lopsio neilgai panaudojome, o siaip viskas liuks, tik va kai maze paugo musu visai nenorejo sedeti sportinuke, tai pirkome kita vezimuka, nes vizualiai mums atrodo kad nepatogi jei sedima dalis, dabr dziaugemes nuaujuoju vezimuku,
dinokis
2009 07 10, 18:31
tikrai daug kur naudojame kedute ant ratu  , apsimoka pirkti tada, jei esate veiklus, daug vazinejantys zmones
lizarde
2009 09 04, 13:07
sutinku, kad tai didelis patogumas, bet tik tuo atveju, jei mama su ratais ir vaikas ne tik daug su ratais, bet ir su auto laksto, bet mamoms kaip as, kuri dievina ejima pesciomis, o auto naudojasi ypatingais atvejais (kai su MB lekiam kur), tai vis svarstau, ar verta investuoti pinigelius i toki vezima del keliu kartu panaudojimo, ar geriau pasirinkti paprastesni ir pigesni varianta
laukine
2009 09 05, 10:35
QUOTE(lizarde @ 2009 09 04, 14:07) sutinku, kad tai didelis patogumas, bet tik tuo atveju, jei mama su ratais ir vaikas ne tik daug su ratais, bet ir su auto laksto, bet mamoms kaip as, kuri dievina ejima pesciomis, o auto naudojasi ypatingais atvejais (kai su MB lekiam kur), tai vis svarstau, ar verta investuoti pinigelius i toki vezima del keliu kartu panaudojimo, ar geriau pasirinkti paprastesni ir pigesni varianta   labai teisingos mintys. mes kadangi nuolat gastroliuojantys, tai mums kedute tvirtinama ant ratu buvo labai patogu  ir antram kleckui ketiname naudotis
medituk
2009 09 05, 16:39
Variantas 3in1 mums pasiteisino abiems vaikuciams
jurgytia
2009 10 06, 18:27
Tikrai daug naudojam ir labai patogu
mums dar tik menuo, bet negalim atsidziaugt situo patogumu
glinglingas
2009 10 29, 13:38
ziuriu ne vsos supranta apie ka shnekama tai kaip tik turiu laiko idesiu pvz bent man atrodo jeigu ta bus naudojama daugausiai parduotuvej tai tik mazuciais ratukas ir kuo lengvesni, kad nebutu sunku tampyti ish mashinos  man pasirode toks neblogas variantas (ratukai ir auto kedute virshuj) 
Vienadienė
2010 01 29, 21:46
Mes vaikučio patogumui vežimuką pirkom didelį klasikinį, su dideliu lopšiu patogiam miegui pasivaikščiojimų metu, o į parduotuvę nusipirkom qunny zapp ratukus maxi cosy autokėdutei, jei užima mažai vietos, greitai susideda ir patogu ir praktiška. Nereikia autokėdutės rankose į parduotuvę neštis.
muminukas
2010 01 31, 14:52
pirmus metus su abiem vaikais nuolat naudojome.
j-o-o-r-a-t-e
2010 02 11, 09:42
QUOTE(medituk @ 2009 09 05, 17:39) Variantas 3in1 mums pasiteisino abiems vaikuciams 
jurgytia
2010 02 26, 17:24
Su pirmuoju tai neturėjau ir nepasigedau. O su antruoju tai naudojau labai dažnai
nezinau kaip buciau issivertus be sio patogumo, tikrai pasiteisino
NEFRITAS
2010 04 15, 13:50
Man pasiteisino, kadangi maziukas nuo 3 menesiu jau nemazai svere, todel nesioti ji su nesykle buvo zymiai patogiau
*Mamis*
2010 04 20, 11:24
pupytes
2010 04 23, 13:50
Mes kėdutę ant rėmo naudojom dažnai ir labai patiko, tik galėtų mažiau vaikas prakaituoti kėdutėje.
o mes nenaudojom ir nepasigedom  nes buvo patogiau visa lopsiuka deti ir i masina ir ant vaziuokles  ir vaikui patogiau daugiau erdves
muminukas
2010 04 26, 12:48
QUOTE(proksi @ 2010 04 25, 19:30) o mes nenaudojom ir nepasigedom  nes buvo patogiau visa lopsiuka deti ir i masina ir ant vaziuokles  ir vaikui patogiau daugiau erdves  bet tai ir 9 mėnesių lopšiuke vaikas buvo?  mes dar dabar naudojame, kol autokėdutės nepakeitę. Papildyta:QUOTE(pupytes @ 2010 04 23, 13:50) Mes kėdutę ant rėmo naudojom dažnai ir labai patiko, tik galėtų mažiau vaikas prakaituoti kėdutėje.  mūsų medvilnė, tai nebuvo tokios problemos.
Bildukė
2010 04 26, 19:25
Naudojome ir tikrai pravertė, ne kasdieną, tačiau sumąsčius kelioms valandėlėms išvykti į prekybcentrį ar gamtą visai geras variantas. Ne kiekvienas gali dar ir lopšį kartu transportuoti.
tyliai_tyliai
2010 04 29, 16:46
Kol vaikas buvo iki kokiu 2 men, tai naudodavom lopsi, nes ir automobilyje prisisegdavo. Bet nuo 2 men tai autokeduteje vaziuojam i parduotuves, labai patogu ir lengviau nei lopsys. o nuo 3.5 menesiu vaikas nebenorejo guleti lopsi visai, tai diena net i lauka valandai ar pusantros eidavom su autokedute. mums pasiteisino
cud@bury
2010 05 17, 15:52
Mes naudojam kai tik vaziuojam i prekybos centra-labai patogu....i lauka gal karta buvom su ja isvaziave...naudojom lopsy,o dabar sedimoji dalis...na ir masinoje...
Man labai  kai reikia pas kokius gydytojus vaziuoti - uzsimeti ant ratu ir nereikia rankoj nesioti tokios sunkenybes  Pardej dazniausiai ant vezimelio dedam, tai ratai nuo savo vezimo nebutini....
viola78
2010 12 05, 01:46
mes labai naudojom ir man tai  dalykas buvo, tik mes turėjom 3in1 sistemą, tad į vežimą pilnai persėdom gal nuo 8mėn žinoma galima ir be to išsiversti, bet kai turi, tai supranti kaip tai nepamainoma, jei kada dar reiks, tik Graco ir vėl turėsim
Jolanta86
2010 12 29, 16:32
Tikrai pasiteisina
|
|