Kaip manot, ar truputį peršalus gerai eit į pirtį? Ar nepablogins tai savijautos, ar išvis "neatkrisiu"? Gal turit panašios patirties?
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 29, 07:53) Kaip manot, ar truputį peršalus gerai eit į pirtį? Ar nepablogins tai savijautos, ar išvis "neatkrisiu"? Gal turit panašios patirties? Na as esu kelis kartus ejusi i pirtele biski negaluodama...na kazkaip tfu tfu tfu blogiau nebuvo,nes iskarto issimaudzius as lekdavau i lova su arbatos puodeliu.Na bet jei turi temperatros tai gal geriau nerizikuok... QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 29, 07:53) Kaip manot, ar truputį peršalus gerai eit į pirtį? Ar nepablogins tai savijautos, ar išvis "neatkrisiu"? Gal turit panašios patirties? Mano manymu pirtis net pades pasveikti ! O jeigu dar ant akmenu uzpildi vandenuko su zolelem uuuuuuu + pasivanuoti SUPER!!! Na aisku po pirties reiketu siltai apsirengti ir butu gerai padaryti "grama" Bukut sveiki!!! OSKARA
Aha... Jei ta pirtis prie namu, tai ciki, kazkaip 100m gal ir prabegtum. As persalus cia buvau pries kelias savaites, tai irgi svarsciau, bet po to pagalvojau - po pirties arba atvesti reikes (bo ne salia namu) arba lekt i masina ir dar namo vaziuot. Tai dar blogiau butu
Po pirties gerai i lova iskarto, su kokia arbata su avietem, kad prakaitavima skatintu, gulet po koldra ir nosies nerodyt. O kitaip - nea.
Na bet jei yra temperaturos tai tikrai nepatartina eiti i pirti
nu nėjau, nerizikavau... Nors jūsų atsakymus tai tik dabar tuėjau galimybę paskaityt
as persalus,tempa iki 38, geriu 2dienas coldrex,numusa tempa 2 valandom ir vel tas pats: krecia saltis, uzgulta nosis,sunki galva.
jau nervina mane. irgi mastau,jei nepasitaisysiu, gal 7dieni paprasyt kaimynu pirti iskurent gera pora kartu buvo pradzia, tai po rusiskos pirties atsikeldavau kaip nauja, bet cia jau toks pazenges persalimas o uz lango saule, o as namie kiursot turiu
Sveiki,
Mes visada ziemos sezonu ir sergant einam i pirti ir pilam ant akmenu cesnaku uzpilo Siaip su didle tempa nereikia geriau eiti i pirti. o siaip kosint ar sloguojant tai tas uzpileleis visada mus isgydo
kosuli ir sloga galima bandyti pasigydyti pirtyje, bet turint temperaturos tikrai nerizikuociau
pamenu kartą ėjau į pirtelę su kosuliuku ir liulis tekėjo iš nosies. bet aš ne tik pirtelėj tada sėdėjau, bet dar ir į ežerą šokau - žiema tada buvo... na durnele, ka čia bepridursi
bet kitą dieną... jaučiausi kaip šviežias naujas žmogus o su temperatūra turbūt neičiau, nes ir taip tada galva sukasi.
visgi nenuejau, o nuejau jau beveik pasibaigus ligai, bet dar prastai besijausdama.
kita diena - kaip nauja |