Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Peršalimas ir pirtis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
liepsnele
Kaip manot, ar truputį peršalus gerai eit į pirtį? Ar nepablogins tai savijautos, ar išvis "neatkrisiu"? Gal turit panašios patirties?
ViShy
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 29, 07:53)
Kaip manot, ar truputį peršalus gerai eit į pirtį? Ar nepablogins tai savijautos, ar išvis "neatkrisiu"? Gal turit panašios patirties?
*

Na as esu kelis kartus ejusi i pirtele biski negaluodama...na kazkaip tfu tfu tfu blogiau nebuvo,nes iskarto issimaudzius as lekdavau i lova su arbatos puodeliu.Na bet jei turi temperatros tai gal geriau nerizikuok... ax.gif
OSKARA
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 29, 07:53)
*

Mano manymu pirtis net pades pasveikti ! O jeigu dar ant akmenu uzpildi vandenuko su zolelem uuuuuuu + pasivanuoti SUPER!!! Na aisku po pirties reiketu siltai apsirengti ir butu gerai padaryti "grama" tongue.gif

Bukut sveiki!!!
OSKARA
Frosted
Aha... Jei ta pirtis prie namu, tai ciki, kazkaip 100m gal ir prabegtum. As persalus cia buvau pries kelias savaites, tai irgi svarsciau, bet po to pagalvojau - po pirties arba atvesti reikes (bo ne salia namu) arba lekt i masina ir dar namo vaziuot. Tai dar blogiau butu sad.gif
Po pirties gerai i lova iskarto, su kokia arbata su avietem, kad prakaitavima skatintu, gulet po koldra ir nosies nerodyt. O kitaip - nea. schmoll.gif
ViShy
Na bet jei yra temperaturos tai tikrai nepatartina eiti i pirti ax.gif
liepsnele
nu nėjau, nerizikavau... Nors jūsų atsakymus tai tik dabar tuėjau galimybę paskaityt rolleyes.gif .
Gegas
as persalus,tempa iki 38, geriu 2dienas coldrex,numusa tempa 2 valandom ir vel tas pats: krecia saltis, uzgulta nosis,sunki galva.
jau nervina mane. irgi mastau,jei nepasitaisysiu, gal 7dieni paprasyt kaimynu pirti iskurent gera g.gif
pora kartu buvo pradzia, tai po rusiskos pirties atsikeldavau kaip nauja, bet cia jau toks pazenges persalimas verysad.gif
o uz lango saule, o as namie kiursot turiu verysad.gif
liepsnele
schmoll.gif su auksta temperatura jokiu budu nepatartina. Pirtis tik pradzioj pacioj persalimo gerai ir su nedidele temperatura.
mamyte21
Sveiki,

Mes visada ziemos sezonu ir sergant einam i pirti ir pilam ant akmenu cesnaku uzpilo thumbup.gif Sutrini kokias 2-3galvutes cesnako ir uzpili verdanciu vandeniu, ir ta skysti pili ant akmenu smile.gif ojjjj bacilos kaip lekia lauk thumbup.gif
Siaip su didle tempa nereikia geriau eiti i pirti. o siaip kosint ar sloguojant tai tas uzpileleis visada mus isgydo mirksiukas.gif Bet aisku tada tiesiai i lova smile.gif
jkrista
kosuli ir sloga galima bandyti pasigydyti pirtyje, bet turint temperaturos tikrai nerizikuociau
gramaz
pamenu kartą ėjau į pirtelę su kosuliuku ir liulis tekėjo iš nosies. bet aš ne tik pirtelėj tada sėdėjau, bet dar ir į ežerą šokau - žiema tada buvo... na durnele, ka čia bepridursi fool.gif
bet kitą dieną... jaučiausi kaip šviežias naujas žmogus yahoo.gif
o su temperatūra turbūt neičiau, nes ir taip tada galva sukasi.
Gegas
visgi nenuejau, o nuejau jau beveik pasibaigus ligai, bet dar prastai besijausdama.
kita diena - kaip nauja biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.