Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paulutes gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Paulute
rolleyes.gif

…ech, paskutines 2 savaites skrajojau padebesiais, vis laukiau, laukiau…kada gi pagaliau…Iki pat vaiko gimimo, nežinojau jo lyties, todėl smalsumas sužinoti KAS užgožė gimdymo baimę (apie tai net negalvojau). Terminas gimdyti – balandžio 04 d.
Dienos slinko… bet kaip žaidžiau su pilvo gyventoju slėpynių – taip tebežaidžiau, dėl kiekvieno neįprasto pojūčio ar bakstelėjimo puldavau skambinti bendradarbei (Elenai) su klausimu – ar tai jau sąrėmiai? doh.gif (dabar net juokinga). O dar nekantraujantys aplinkiniai, giminės (mat aš pirmoji iš savo kartos laukiausi)…
Nuotaiką kažkiek praskaidrino artėjančios Velykos…ir tada pradėjau mastyti g.gif , kad geriau tegu vaikelis dar šiek tiek užsibūna pilvelyje, nes labai jau aktualu man buvo daug ir skaniai pavalgyti (nuolatos jaučiau alkį).
Nubudusi Velykų ryta, kaip įprastai pasisveikinau su vaikeliu, pasveikinau su Velykom…ir pradėjau pamažu ruoštis šventei. Kuičiausi virtuvėje, padėdama ruošti valgį ir be perstojo kalbinau pilvuką (vienžo – lyg ir įprasta diena).
Už šventinio stalo sėdėjom bemaž visą dieną – tai svečiai, tai kaimynai ir pan. Gerokai jau vakare puoliau padėti tvarkyti indus, dar susigalvojau siurbliuoti kambarius, miegot visai nesinorėjo. Prieš eidama miegoti paskambinau vyrui, kad palinkėtų mums labos nakties (jis dirbo naktinę pamainą) ir galiausiai užmigau…Oi kaip neilgai man teko pamiegot. 1:40 nakties atsikėliau, nes baisingai užsimaniau į tualetą…nužingsniavau…grįžau į lovą ir jaučiu, kaip kojom teka kažkas tooookio šlapio ir šilto, pirma mintis – apsi…… dry.gif Stačia galva vėl į tualetą ir supratau, kad ne apsi…….., o vandenys nubėgo. Per tą trumpą laiką mano galvoje sukosi tiek daug minčių umn.gif , vienos mintys lenkė kitas, kol galiausiai aš išlėkiau iš tuliko ir visu balsu pradėjau šaukti – JAU, GIMDYSIU!!! Mama puolė skambint į greitukę, susitarė, kad atvažiuosim patys. Skausmo nebuvo visiškai, aš visa tokia išsiblaškiusi ir drebančiom rankom susitvarkiau (skutausi apgraibom doh.gif ), namie sumaištis… skambinu vyrui ir pranešu džiugią naujieną, o anas man atšauna : “brangioji, aš žinau, kad jau balandžio 1-oji ir suprantu, kad tu nori pirmoji papokštauti, bet….gulk ir miegok...” Šiaip ne taip pavyko įtikinti, kad tai tikrų tikriausia tiesa.
Taigis, krepšius į mašiną ir keliaujam….brolis, bandydamas ‘paįvairinti’ tylą pagarsina muziką…mano džiaugsmui nėra ribų….jaučiausi savotiškai, juk važiuoju į tikrų tikriausią aklą pasimatymą. Nuo padebesių ant žemės mane nuleido kelių policininkai, kurie mus sustabdę, niekaip negalėjo suprasti kodėl vairuotojas (mano brolis) toooooks keistas (muistosi, nerimauja…). Jo paprašė išlipti iš auto…aš ne juokais pradėjau pergyvent (visgi Velykos, o jei brolis su draugais šventė?). Galiausiai, brolis “išklojo visą tiesą” ir mes toliau traukėm ligoninės link. Maloniai nustebino tai, kad policininkai pasisiūlė lydėti mus.
Ligoninėje pasitiko malonus personalas, jau dėl ko dėl ko – o dėl šito skųstis negaliu. Apžiūrėjo, viską paaiškino ir nupėdinom į gimdyklą. Vienintėlis diskomfortas - nuolatinis bėgiojimas į wc wink.gif . Sąrėmių taip ir nesulaukus, gavau dozę skatinamųjų, ir bemaž po __niolikos minučių pradėjau justi visą gimdymo malonumą. Turiu pripažinti, kad minčių būta visokių…dabar aš suprantu, kad tuomet aš galvojau tik apie fizinį skausmą (gimdžiau natūraliai, be jokių nuskausminamųjų) ir tik gydytojos ir akušerės dėka, aš šiam fiziniam skausmui nepasidaviau…. Akušerei pasakius, jog jau galim eit ‘ant stalo’ – mane tarytum papildomos jėgos užplūdo, ir tada aš sau tariau: “aš sugebėsiu, aš tai padarysiu…” ir.... nepraėjus nė 5 minutėms, aš pagimdžiau ... pagimdžiau nuostabią dukrytę wub.gif . Aš verkiau… nuoširdžiai, graudžiai verkiau iš tos begalinės laimės.
Liūdna tik tai, kad negalėjau tą pačią akimirką pamatyti mažosios (aptūrėjau narkozę).
Aš iki šiol atsimenu, ką jaučiau tik atsigavusi: aš nieko negalėjau suprast, bet tuo pačiu jaučiau begalinę ramybę, kol galiausiai pajutau, kad…mane siuva. Vienintelė paguoda buvo ta, kad viskas jau buvo praeity, kad ir visai netolimoj, o priešaky – pažintis su ‘Velykine” dovanėle… džiaugsmas ir ašaros… tiesiog visas gyvenimas…

P.S. 2002 m. balandžio 01d., 13:25, 3050 g, 50 cm, mergytė Paulinutė
almuke
Grazi istorija! biggrin.gif
Maniskis 2.gif irgi i pasauli pasibelde balandzio pirma diena. Tuo metu ligoninej gulejau, nieko tokio, siaip stebejimui, nes velavo truputuka. Taigi irgi teko skambinti vyrui puse keturiu ryto. Bet jis net nesuabejojo, ar teisybe sakau, ir iskart prisistate. Tik veliau prasitare, kad visdel to buvo mintis apie apgaule, bet prisimines kokia as miegale , ir kad tikrai del tokio poksto vidury nakties nesikelciau, nuvijo tas mintis salin. thumbup.gif
Jurgichka
Skaiciau ir graudinaus wub.gif Grazu smile.gif
man irgi gali ispult balandzio 1aja pagimdyt smile.gif Kaskaip isijauciau i sia istorija. Atrode kad man paciai irgi panasiai bus smile.gif
Drakulaite
Mano brolis irgi gime balandzio pirmaja..tais anais laikais (1986) nebuvo galima buvoti su gimdyve...pamenu kaip abu su tete sedejom namie ir laukem...paskambino ir sako tetei-jums gime sunus...tevas tikrai pamane kad juokauja kazkas ir padejo rageli, skambina antra karta ir vel tevs isbare ten kazka ir vel padejo rageli...galu gale trecia karta paskambinus patikejo, kad sunus thumbup.gif ak,ta balandzio pirmoji biggrin.gif
SuperBaba
Vargse bandradarbe Elena laugh.gif
Leita
kokia grazi istorija, o ir dede saunuolis thumbup.gif
Lexana
Smagi istorija. smile.gif
Aciu Dievui, kadmano brolis ne su manimi gyvena.. Is jo tokiu "pasivazinejimu" tikrai galima tiketis ir jis dar su policininkais lazybas butu galejes pradeti del busimo vaiko lyties... smile.gif
Tikrai dziugu, kad viskas taip gerai praejo. smile.gif
alex
labai grazi istorija wub.gif
Jo-ma-Jo
QUOTE (Paulute @ 2004 02 13, 14:15)
skambinu vyrui ir pranešu džiugią naujieną, o anas man atšauna : “brangioji, aš žinau, kad jau balandžio 1-oji ir suprantu, kad tu nori pirmoji papokštauti, bet….gulk ir miegok...”

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif
Zaiza
thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
siaulietuke
wub.gif
giedrute25
linksma istorija wub.gif
idea fix
Grazhi istorija smile.gif ax.gif Policininkai irgi shaunus pasitaike! thumbup.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
(Emili)
4u.gif sveikinimai mamytei ir jos dukrytei 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.