ech, paskutines 2 savaites skrajojau padebesiais, vis laukiau, laukiau kada gi pagaliau Iki pat vaiko gimimo, nežinojau jo lyties, todėl smalsumas sužinoti KAS užgožė gimdymo baimę (apie tai net negalvojau). Terminas gimdyti balandžio 04 d.
Dienos slinko bet kaip žaidžiau su pilvo gyventoju slėpynių taip tebežaidžiau, dėl kiekvieno neįprasto pojūčio ar bakstelėjimo puldavau skambinti bendradarbei (Elenai) su klausimu ar tai jau sąrėmiai?
Nuotaiką kažkiek praskaidrino artėjančios Velykos ir tada pradėjau mastyti
Nubudusi Velykų ryta, kaip įprastai pasisveikinau su vaikeliu, pasveikinau su Velykom ir pradėjau pamažu ruoštis šventei. Kuičiausi virtuvėje, padėdama ruošti valgį ir be perstojo kalbinau pilvuką (vienžo lyg ir įprasta diena).
Už šventinio stalo sėdėjom bemaž visą dieną tai svečiai, tai kaimynai ir pan. Gerokai jau vakare puoliau padėti tvarkyti indus, dar susigalvojau siurbliuoti kambarius, miegot visai nesinorėjo. Prieš eidama miegoti paskambinau vyrui, kad palinkėtų mums labos nakties (jis dirbo naktinę pamainą) ir galiausiai užmigau Oi kaip neilgai man teko pamiegot. 1:40 nakties atsikėliau, nes baisingai užsimaniau į tualetą nužingsniavau grįžau į lovą ir jaučiu, kaip kojom teka kažkas tooookio šlapio ir šilto, pirma mintis apsi
Taigis, krepšius į mašiną ir keliaujam .brolis, bandydamas paįvairinti tylą pagarsina muziką mano džiaugsmui nėra ribų .jaučiausi savotiškai, juk važiuoju į tikrų tikriausią aklą pasimatymą. Nuo padebesių ant žemės mane nuleido kelių policininkai, kurie mus sustabdę, niekaip negalėjo suprasti kodėl vairuotojas (mano brolis) toooooks keistas (muistosi, nerimauja ). Jo paprašė išlipti iš auto aš ne juokais pradėjau pergyvent (visgi Velykos, o jei brolis su draugais šventė?). Galiausiai, brolis išklojo visą tiesą ir mes toliau traukėm ligoninės link. Maloniai nustebino tai, kad policininkai pasisiūlė lydėti mus.
Ligoninėje pasitiko malonus personalas, jau dėl ko dėl ko o dėl šito skųstis negaliu. Apžiūrėjo, viską paaiškino ir nupėdinom į gimdyklą. Vienintėlis diskomfortas - nuolatinis bėgiojimas į wc
Liūdna tik tai, kad negalėjau tą pačią akimirką pamatyti mažosios (aptūrėjau narkozę).
Aš iki šiol atsimenu, ką jaučiau tik atsigavusi: aš nieko negalėjau suprast, bet tuo pačiu jaučiau begalinę ramybę, kol galiausiai pajutau, kad mane siuva. Vienintelė paguoda buvo ta, kad viskas jau buvo praeity, kad ir visai netolimoj, o priešaky pažintis su Velykine dovanėle džiaugsmas ir ašaros tiesiog visas gyvenimas
P.S. 2002 m. balandžio 01d., 13:25, 3050 g, 50 cm, mergytė Paulinutė