Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lininiai rūbai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Tess
sveikos mamos,
gal patartumet, kur ieskoti vaikisku lininiu rubu?
Man reikia pvz kelnyciu mano 1 metu berniukui.
Zinau, yra tos tipo lino-gintaro parduotuves suvenyrines, bet nesinori permoketi uz toki daikta (jos juk turistams skirtos, tai antkainiai nezmoniski).
O padevetuose ziurejau, tai nieko neradau..
Gal yra kokia parduotuve Vilniuje, Kaune?
Ar tik siudintis belieka?
Dekui!
*Lina*
QUOTE(Tess @ 2008 04 24, 10:49)
sveikos mamos,
gal patartumet, kur ieskoti vaikisku lininiu rubu?
Man reikia pvz kelnyciu mano 1 metu berniukui.
Zinau, yra tos tipo lino-gintaro parduotuves suvenyrines, bet nesinori permoketi uz toki daikta (jos juk turistams skirtos, tai antkainiai nezmoniski).
O padevetuose ziurejau, tai nieko neradau..
Gal yra kokia parduotuve Vilniuje, Kaune?
Ar tik siudintis belieka?
Dekui!
*

kažkada gariūnuose mačiau.
arba ieškoti Rankdarbių skyrelyje.
Tatli
ir mes vasarai jau pradedjom ieskot bet kol kas niekur neradau,tikriausiai reikes siuti g.gif
Olimpiete
taigi yra lininiu ir next ir marksandspencer. netgi atsira lino shop yra marksandspencer. paziurekit.
erikiuxxx
QUOTE(Olimpiete @ 2008 04 24, 21:12)
taigi yra lininiu ir next ir marksandspencer. netgi atsira lino shop yra marksandspencer. paziurekit.
*

reiks pasiziureti,ar je kokybiski?
daivoshius
Aš norėčiau per krikštynas užvilkt vaikui lininius drabužius, juolab kad vasara bus. Bet vat irgi suku galvą iškur paraut doh.gif . 1,5 m vaikui norisi kažko ir stilingesnio blush2.gif Matomai reiks siūtis verysad.gif
Stitch
Maciau yra kiabi.fr puslapyje, galima per tarpininkus nusipirkti, ir kelniu ir marskinuku, tik jie gal nelabai iseiginiai, bet atrodo tikrai neblogai smile.gif
Migdole
netycia uzejau i parduotuve priesais CUP (vilniuje), ten lenkisku lininiu drabuzeliu maciau neblogu ir krikstynom tinkanciu(kostiumelio kaina 200lt berniukui, o mergytem sukneles apie 150lt. toki pat komplekteli maciau ir cipoline, tai kaina 31lt brangiau (lininiai marskineliai su liemene)
Bonifacija
QUOTE(Tatli @ 2008 04 24, 13:39)
ir mes vasarai jau pradedjom ieskot bet kol kas niekur neradau,tikriausiai reikes siuti g.gif
*

lininiu drabuzeliu ir net zaislu yra didziojoj g vilniuje priesais cili picerija.
*dela*
mačiau labai gražių lininių vaikiškų suknelių Vilniuje, prie Aušros vartų tose parduotuvėlėse mieluose thumbup.gif
Adlim'a
O, kažin, Kaune kur nors yra pirkti? ax.gif Norėčiau sūneliui krikštynoms
prabegom
QUOTE(Adlim'a @ 2009 03 17, 15:13)
O, kažin, Kaune kur nors yra pirkti?  ax.gif  Norėčiau sūneliui krikštynoms
*

Susisiek su "Kimono" savininke, ju parduotuvike yra Sanciuose, kareiviniu pastate, "Jaukus namai" vadinasi. Gal tures ka pasiulyt.
Tusinukas
QUOTE(Adlim'a @ 2009 03 17, 16:13)
*

Labas, sensmiestyje ,rotušės aikštėje yra "skiautiniai", fuji film galerijos patalpose, ten labai daug lininių drabužėlių vaikams, krikštynoms, tiek mergaitėms, tiek berniukams ax.gif
gogite
Apranga vaikams. Temoje. Pigus ir koybiski. Lietuviski drabuzeliai vaikams. Kaip sako jog kure nauja kolekcija lino .Pirkau is ten suknute pigu ir thumbup.gif faina
Niviuke
Vilniaus senamiestyje yra daug lininiu rubu tiek vaikuciams tiek suaugusiems thumbup.gif
Aristokratė
QUOTE(Niviuke @ 2009 06 03, 10:59)
Vilniaus senamiestyje yra daug lininiu rubu tiek vaikuciams tiek  suaugusiems  thumbup.gif
*

bet ir kainos ten atitinkamos ax.gif .
mamka25
QUOTE(Adlim'a @ 2009 03 17, 17:13)
*

Mes pirkom berniukui krikstynoms labai faina kostiumeli Vaiko puotoj, turi jau pasiutu ir galima uzsisakyt kad pasiutu, tik nezinau kur parduotuve, as radau internete. Ten mergaiciu sukneles tai nerealios bigsmile.gif
zibute0203
Vaikiškų rūbų parduotuvėse būna vasarinė linija lininių rūbelių. Reikia tik paieškoti.
muminukas
google įvedat "lininiai drabužiai" ir renkatės. tikrai yra pasiūla.
erikiuxxx
labai daug kas siuna siuos grozius wub.gif
Karvytė Mū
facebook'e esama grožybių thumbup.gif
linkakalinka
o aš vasarai iš lininių siūlų neriu/mezgu mažyliui...
dukrytė jau per didelė kad laiko užtektų greitiems nėrinimas/mezginiams rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.