Sveikos, noriečiau pasiteirauti jau pagimdžiusiu mamyčių, ar atitiko Jūsų vaikelio lytis ir prognozuojama lytis pagal echoskopą? Reikalas tame, kad gydytoja pasakė, kad pas mane mergaitė  . Žinoma kas bus tą ir mylėsiu labiausiai pasaulyje  , svarbiausia, kad būtų sveikas mano mažylis.Bet kažkodėl man atrodo kad ten berniukas,kai kalbu su vaikiukų negaliu kalbėtis su juo kaip su mergaitę. Ir ko man tikėti savo nojautą ar echoskopu?
Rucelie
2005 04 29, 12:15
savo nuojauta tikėk  man ji nesumelavo  aš nuo pradžios nėštumo tiesiog ŽINOJAU, kad laukiu berniuko... echo kiek darėm, niekad nežiūrėjom lyties. aš ir taip žinojau...visą garderobą pirkau vyrišką, vyras net juokėsi, kad prisižaisiu aš su ta žydra spalva kai išgirdau pirmą verksmą, man nereikėjo net klausti, kas gimė. svarbu tik buvo, ar sveikas sūnus  nuojauta žinok yra stiprus dalykas
 Aš niekad nepamiršiu kaip buvo man. Kai atsiguliau į ligoninę tikrino ehoskopu. Kad bus du jau buvo aišku, bet šiaip visokių problemų bandė įpiršt. Procedūros metu paklausiau kas gims. Gydytoja pažiūrėjo ir pasakė kad mergaitė ir berniukas. Nu jau džiaugiausi, kadangi namie jau buvo du broliai. Džiaugsmas truko neilgai. Priėjusi skyriaus vedėja pakoregavo situacija ir pasakė kad abu berniukai. Nu ir netikėjau. Po trijų savaičių ėjau ehoskopuotis pas docentą. Patvirtino kad abu berniukai, o aš juokiausi. Sakau gal špygas rodo, gydytojas sakė per didelės. Nu ir gimė berniukai Mano pažįstamai kai pasakė kad bus sūnus vyras nulekė ir pripirko mašinėlių. o gimė mergaitė, tai vyras tas mašinėles vos jai nesugrūdo į.... jau geriau būtų nespeliojus gydytoja. O galų gale koks skirtumas, svarbiausia sveikas vaikas.
aš jaučiau kad pas mane berniukas ir gydytoja patvirtino, tad 100% pasiteisino.
aš visą laiką be proto margaitės norėjau, echo tiksliai nerodė bet gydytoja pasakė panašu į berniuką, bet čia buvo 18 savaitę, vėliau išvis nieko nematė, na galvoju jei jau nieko nerado tai merga.Nors visi sakė kad esu graži tai bus berniukas, ną ką galvoju tegu, tikėjau kad berniukas, kol paskutinį mėnesį man kokie 3 žmonės sakė(net akušerė) kad turėsiu dukrą.Tai po jos žodždžiu bandžiau savo širdies įsiklausyti, ir ką kažkaip sunkiai galėjau patikėti kad dukra, jaučiu kad kažkas ne taip, akurat turiu sūnų...
Tokia tema atrodo jau buvo, pasiieškok arba šitame skyriuje arba "Aš nėščia" O aš tai visada sakiau kad turėsiu mergaitę, bet nėštumo viduryje pradėjau šventai tikėt, kad turėsiu berniuką, nu nežinau kodėl. Likus mėnesiui iki gimdymo gyd pasakė, kad turėsiu mergaitę, bet aš vistiek tikėjau kad turėsiu berniuką. Ir man gimė mergaitė, kaip ir rodė echo. O ar teisingai rodo echo, tai čia priklauso nuo gydytojo praktikos ir profesionalumo.
A-ha, tokia tema tikrai buvo skyrelyje "aš nėščia"  . Kai laukiausi antros dukters, echoskopas nė karto aiškiai nerodė lyties, bet aš kažkodėl iš pat pradžių tikėjau, kad bus dukra. Neturiu nieko prieš berniukus - jei būtų gimęs sūnus, būčiau jį ne mažiau mylėjus, bet vis tik labiau laukiau dukters  .
man panasiom nestumo savaitem na mazdaug kokia 28sav dvi gyd ziurejo sako bus mergaite ir turiu mergaite oi oi kaip as norejau mergaites
ir nuojauta kuzdejo,ir echoskopas rode,kad bus berniukas.taip ir buvo.turiu nuostabu suneli
QUOTE(J&J @ 2005 04 29, 12:05) Sveikos, noriečiau pasiteirauti jau pagimdžiusiu mamyčių, ar atitiko Jūsų vaikelio lytis ir prognozuojama lytis pagal echoskopą? Reikalas tame, kad gydytoja pasakė, kad pas mane mergaitė  . Žinoma kas bus tą ir mylėsiu labiausiai pasaulyje  , svarbiausia, kad būtų sveikas mano mažylis.Bet kažkodėl man atrodo kad ten berniukas,kai kalbu su vaikiukų negaliu kalbėtis su juo kaip su mergaitę. Ir ko man tikėti savo nojautą ar echoskopu?  sakes, kokia panasi situacija as nuo nestumo pradzios buvau isitikinus, kad bus berniukas, bet 28 savaite gydytoja sako: "Panasu, kad turesite mergyte", 100 proc , aisku, nedave  na ziuresim! man, kaip ir tau, sunku buvo is pradziu patiketi! o dabar galvoju, kad ir bus mergaite. jei bus berniukas, tai bus is viso kazkox konfjuzas, jau geriau tada gydytoja nieko nesakytu ir nepainiotu zmoniu, tuo labiau, kad jos niekas nepraso  bet kokiu atveju, kas bus, ta labai mylesim
morozko
2005 04 30, 20:54
Aš irgi nuo pat nėštumo pradžios žinojau kad bus berniukas. Net prie rūbelių berniukiškų traukė. Echoskopija mano nuojautą patvirtino.
as labai laukiau dukters ir visi aplinkiniai man ją pranašavo. įtariu vien dėl to, kad pas seserį 3 sūnūs auga. nėštumo metu mane echoskopu tyrė tubūt kokius 6 kartus, mat buvo žemai prisitvitinusi placenta. žodžiu gydytojai iškart pamatė ir nebuvo jokių abejonių, kad gims sūnus. maniškis rodė savo vyriškumą labai ryškiai.  kai tik tai sužinojau, turėjau kokį pusdienį apsiprast su naujiena, bet po to jau labai laukiau savo kavalieriaus
Per pirma nestuma buvau isitikinusi, kad gims berniukas. Kai per echo pasake, kad 70 proc. mergyte, as per visa kabineta surekiau: Is kur ten mergaite. nuojauta mane apgavo, gime saunuole dukrele. Tik mano vyras tiktai muo pradzios zinojo, ka padare Dabar tai mano nuojauta tyli, o ir kazkaip nesvarbu yra
Indrijana
2005 05 02, 14:43
Man irgi pasitvirtino, kad gims berniukas. Nors uošviai ir mano tėvai norėjo mergaitės, bet dabar džiaugiasi dar vienu anūkėliu
tikriausiai mamytes painioja nuojauta su noru susilaukti vienos ar kitos lyties vaikeli,nors ne paslaptis kad medikai gali ir klysti kai laukiausi pirmosios,gydytojai nesake nieko,bet kazkaip ir galvojau kad gal mergyte  , bet dabar su antruoju tiesiog buvau tikra kad bus berniukas,bet echoskopas rodo ka kita  ,o kaip cia bus istikruju, pamatysm visai netrukus bet juk svarbiausia kad vaikelis butu sveikas ir laimingas
Nuojauta manęs neapgavo abu kartus. Pirmą kartą žinojau, kad gims sūnus, nors likus dviems savaitėms iki gimdymo apžiūrėjusi gydytoja sakė, kad gims mergaitė, deja teisi buvau aš. Antro nėštumo metu žinojau nuo pat pradžių, kad nešioju mergaitę, tiesa ir gydytoja šiuo atveju nesuklydo.
Man per ultragarsa 22 nestumo savaite pasake , kad 100% berniukas bus (be to ta diena sake buvo vienintelis vyriskos gimines atstovas , -visos kitos moteriskes , tai buvau pagerbta gydytojo akyse  !). O as pastoviai sapnuoju , kad pagimdau laaabai grazia mergaite , jau is karto su ilgom kasom! O zmones sako , kad pilvas , veidas ir t.t. rodo , kad bus berniukas...  O ta nuojauta turbut tikrai susijusi su musu paciu noru ka nors konkreciai tureti. As ,pavyzdziui , isisvaizduoju , kad jei jau mergaite , tai kasas pinsiu  Uztai turbut ir sapnuoju. Bet galvoju , kad gerai ir berniukas , svarbu butu sveikas. Ir stiprus. O be to ateity jei bus mergaite , tai tures vyresni broli , kokio pati visa gyvenima norejau
Echoskopija pasitvirtino abu kartus 100 proc., o nuojauta - tik pirmą kartą. Gal dėl to, kad jau auginau sūnų, buvo labai sunku susitaikyti, kad gims mergytė.
Todėl labai džiaugiuosi, kad yra echoskopas - turėjau laiko apsiprasti.
mazu-le
2005 05 04, 01:26
Gal dėl to, kad jau auginau sūnų, buvo labai sunku susitaikyti, kad gims mergytė. Mojo, kaip klaikiai pasakyta...Turėjai sūnų, o sunku buvo išgirsti naujieną apie dukrą...Gal pas mae iškreiptas mastymas, tačiau dauguma nori porelės, tėčiui berniukas, mamai dukra...O tu net sau kasyčių nenorėjai, kažkas čia ne taip....
QUOTE(rutuliak @ 2005 05 04, 01:26) Gal dėl to, kad jau auginau sūnų, buvo labai sunku susitaikyti, kad gims mergytė. Mojo, kaip klaikiai pasakyta...Turėjai sūnų, o sunku buvo išgirsti naujieną apie dukrą...Gal pas mae iškreiptas mastymas, tačiau dauguma nori porelės, tėčiui berniukas, mamai dukra...O tu net sau kasyčių nenorėjai, kažkas čia ne taip.... siaip tai teciui dukryte mamai sunelis, nes vis tiek vyrai dukras labiau myli.Bent mano tetis.O as jau nuo 15 savaites ir pirma, ir antra zinojau, kad bus vyrai.Ir nors antro tikejomes mergaites, bet as ir jauciau, kad bus berniukas. Na yra gan patikima nuomone, kad jei gydytojai sako, kad bus bernas, tai taip greiciausiai ir bus. Bet jei tvirtina, kad mergaite, tai dar lieka daug abejoniu.Gal jis paslepes laiko, o gal turi nedidelius kiausiukus...O man paciai parode ir as aiskiai maciau, kad pas mergaites taip nebuna.
JAu 16 savaitę gydytoja pasakė kad bus mergaitė  TAip ir buvo.O nuojautos tai neturėjau jokios, tik galvojau, kadangi labai noriu mergaitės tai ko gero bus berniukas  Tik va mano mama nuo pat pradžių sakė kad 100 proc. bus mergaitė.Neapsiriko
SuperBaba
2005 05 14, 12:10
Man exoskopu pasake, kad labai jau kiausiukus savo rodo-bus berniukas, taip ir buvo
mano nuojauta tylejo...o echoskopas nieko nerode  o as zinot norejau todel vis klausinejau,bet niekas nieko nesake nebent tai,kad nesimato,nu galvojau jei slepiasi tai kukli panele  ,o pries pat gimdyma,kai dare echoskopija gydytoja pasake,kad kiausiuku tai nesimato...ir vat gime dukryte,bet tikrai nekukli dabar daznai nusirengia ir rodo,ka turi  ne taip kaip pilviuke budama
Man gydytoja pasake,kad jei gims ne berniukas,tai galesiu i teisma paduot  Ir nuotraukyte echoskopu padare,kur aiskiai matosi vyriskos grozybes,tai abejoniu nebebuvo.Tik va,kol echoskopas nerode,visi kaip susitare tvirtino,kad mergaite bus,tai jau buvau patikejus,o kai echoskopas parode,tai net kazkiek nusivyliau ta minute,bet tik minute
QUOTE(NGVICI @ 2005 05 04, 19:06) siaip tai teciui dukryte mamai sunelis, nes vis tiek vyrai dukras labiau myli. Tikra teisybė  . Dažnai vyrai laukia sūnų, bet kažkodėl labiau myli dukras  . Pažįstu ne vieną šeimą, kur taip yra.
** Svaja**
2005 05 15, 19:17
Vyrelis mano kliedejo apie dukryte...Iki 32 savaites lialius nerode savo gedos nors tu ka:)Bet visi tvirtino kad pas man mergyte, kazkur giliai giliai jauciau kad berniukas turbut.Dabar buvom echoskope, tai pasirodo vyrukas:)Isvertes savo kankalus demonstravo tiesiog.Vyras bisky nusimine, bet dabar apsiprato ir labai labai laukia:)Nu bet mama ir uosve man tirtina iki siol, kad bus mergyte  Paziesim...Nedaug beliko laukt:)
laura x
2005 05 25, 13:27
QUOTE(J&J @ 2005 04 29, 11:05) Sveikos, noriečiau pasiteirauti jau pagimdžiusiu mamyčių, ar atitiko Jūsų vaikelio lytis ir prognozuojama lytis pagal echoskopą? Reikalas tame, kad gydytoja pasakė, kad pas mane mergaitė  . Žinoma kas bus tą ir mylėsiu labiausiai pasaulyje  , svarbiausia, kad būtų sveikas mano mažylis.Bet kažkodėl man atrodo kad ten berniukas,kai kalbu su vaikiukų negaliu kalbėtis su juo kaip su mergaitę. Ir ko man tikėti savo nojautą ar echoskopu?  kai laukiaus pirma syki,nuojauta buvo tokia didziule,kad bus berniukas,nors 29sav echo parode mergyte,ir gime mergyte  taigi nuojauta mane labai apgavo
Laukdama pirmo vaikelio ,nesvarsčiau ko labiau norėčiau,tiesiog laukiau ir tiek. darant ecoskopija gydytoja pasakė ,kad bus berniukas,pasirodė,kad ji teisi,pagimdžiau nuostabų berniuką O dabar laukuosi antro vaikučio ir šį kartą giliai širdyje jaučiu,kad gims mergaitė,nors gydytoja sako,kad vėl urėsiu bernužėlį,bet pagyvensim pamatysim... mano brolieniai gydytojai prognozavo antrą berniuką,o gimė mergaitė
Birgitte
2005 11 10, 18:49
o as nuo pat nestumo pradzios galvojau, kad turesiu berniuka, net 3 kartus ji sapnavau, taciau 31 sav., kai padare echo gydytoja pasake, kad turesiu mergyte. kazkaip sunku ja buvo patiketi, bet dabar jau pripratau prie tos minties, net varda su vyru jai sugalvojom  ...tikiuosi, kad gydytoja neklydo  , o tuo isitikinti galesiu po menesiuko
stebukliuke
2005 11 10, 20:01
mum nerodė iki 32 sav. Man nuojauta nieko nesakė. Nei sapnavau, nei ką  paskuijau į pusėjus nėštumą, kažkur giliai širdy ėmė kirbėti - bus berniukas. 32 sav parodė mum visas savo grožybes sūnelis
Mum echoskopas du sykius parode mergyte  - mergyte ir gime  o tevas tai nuo pirmos nestumo sekundes buvo isirikines, kad bus dukryte  o as buvau be jokiu nuojautu
*jurga*
2005 11 13, 20:38
Estrella...
2005 11 14, 12:13
Ekoskopas paroė berniuką ir gimė berniukas
bedugne
2005 11 14, 13:25
Labai norejau berniuko, ji ir turiu  .Nuojautos nebuvo...Galvojau tik, kad sekmingai isnesioti ir sveika pagimdyti. Antro vaiko noreciau mergytes  .Ivairovei...kasytes pinciau...
O as nieko nejauciau. Visada norejau poreles, aisku pirmo berniuko. O vyras tvirtino isijuoses kad bus berniukas, isrinkom varda Lukas. O as laiks nuo laiko pasisaipydavau kad tik is Luko nebutu Lukrecija. O kai ziurint echoskopu gydytoja pasake 100 proc berniukas, vyras atsove o as jau seniai zinojau.
O ar issipildys mano svajone tureti berniuka ir mergyte, ateities klausimas.
Visada labai, labai norejau dukrytes, taigi kai pastojau ir nuojauta ir echoskopas sake- bus mergyte, taigi mums gime Mildute. Antros irgi noreciau tik mergytes, o trecio bernycio, tikiuosi, taip ir bus
Aš pradžioje nėštumo sapnavau tamsią mergytę, bet kažkodėl visi kalbėjo , kad bus berniukas. Tai nenorėjau įsikalti , kad bus tas ar tas. Pabaigoje nėštumo daktarė pasakė, kad bus mergytė, nežinau kur dėtis iš laimės . Iš ką manot, gimė tamsi mergikė
Aushrinė
2005 11 14, 15:31
kaunietuke
2005 11 18, 11:08
Kai pastojau,svajojau apie dukryte.  Ir kai 18savaiciu atliko echoskopija daktare pasake,kad gims mergyte.Is laimes net apsiverkiau.Kai buvo like keletas dienu iki gimdymo kitas daktaras paziurejes sake,kad tikriausiai gims berniukas.Bet as uzsiciklinaus buvau,kad gims dukryte.Ir stai turiu labai grazia mergyte.
Upsiukas
2005 11 21, 08:51
Mano nuojauta sakė, kad gims sūnus, echoskopinamas berniukas nesigėdydamas demonstravo savo atributiką ir gimė vyrų vyras  Jei netikėtai (po visų prognozių ir nuojautų) būtų gimus mergaitė, būčiau patyrus apysunkį šoką
Per visą nėštumą sapnuodavau tik berniuką,nė karto nesusapnavau mergaitės,todėl tikėjau,kad bus berniukas.Gydytojas 26-ą savaitė darė echoskopiją ir patvirtino,kad bus berniukas,parodė visus berniuko pasididžiavimus  tai daugiau ir neabejojau,kad bus berniukas.  viskas pasitvirtino,turiu nuostabų bernužėlį.
Hmmm...
2005 11 22, 09:13
Nieko nejaučiau  Kažkaip norėjau prmos mergaitės, bet kai 18-tą savaitę pasakė, kad aiškiai matosi, kad "vyras", tai visai nenusiminiau, turėjau daug laiko apsiprasti su mintim, kad turėsiu sūnų  Ir vėliau, kai echoskopu tikrino, irgi sakė, kad bus berniukas. Pasitvirtino 100%  Gal todėl, kad žinojau, tai ir sapnuodavau berniuką
dowilia
2005 11 22, 15:38
vyras labai norejo pirmo berniuko, man nebuvo svarbu kas, bet abieju nuojauta sake, kad bus berniukas, nors daugelis "pranasavo"mergaite. Kas bus suzinojom tik paskutini nestumo menesi.Ir musu nuojauta ir echoskopas sake,kad berniukas. Ir gime berniukas.
Ramacka
2005 11 26, 13:18
Ehochopo neatitiko, uztat mano sapnelius taip
Gitacka
2005 11 28, 12:17
echoskopas atitiko, bet as bent ir pati jauciau kas gims nuo tos dienos kai suzinojau kad pastojau:) manau siuo atveju geriausias indikatorius pati mama;) as net ir diena pries tris menesius iki gimdymo susapnavau:) nors gydytojai prognozavo visai kita diena;) o as emiau ir pagimdziau taip kaip sapnavau:)
QUOTE(Gitacka @ 2005 11 28, 12:17) echoskopas atitiko, bet as bent ir pati jauciau kas gims nuo tos dienos kai suzinojau kad pastojau:) manau siuo atveju geriausias indikatorius pati mama;) as net ir diena pries tris menesius iki gimdymo susapnavau:) nors gydytojai prognozavo visai kita diena;) o as emiau ir pagimdziau taip kaip sapnavau:) Pas mane echoskopas irgi atitiko, tačiau seneliai ir kai kurios "žinovės" sakė, kad gims sūnus, tačiau aš jau nuo pat pastojimo jaučiau, kad susilauksim dukrytės, tiesiog buvo tokia stipri nuojauta, kurios neslėpiau ir visiems sakiau. Daugelis klausdavo, iš kur aš galiu būti tokia tikra. Tas žinojimas buvo manyje.
SUPER HERA
2005 12 01, 23:29
[COLOR=red][COLOR=red]  [COLOR=red][COLOR=blue][U][FONT=Arial] tik nuojauta,o ne aparatai leido nujaust,kas gims.maziausiam ekos.visai netiko-rura visalaika jis rode.tiesa,visu triju lyti aiskiai sapnavau  vardus dar nescia budama isrinkau,o gimusius jais pasveikinau
KRISTIDA
2005 12 06, 13:13
Aš pirmą nėštumo mėnesį pamačiau melsvą kostiumėlį-negalėjau išeiti nenusipirkusi. Echoskopuojant sakė,jog berniukas,bet negarantavo. Auginam berniuką  Ir nuojauta, ir echoskopas neapgavo
|
|