Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek laiko praleidžiate tvarkydamos namus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Giedrė
Sveikos 4u.gif
Stai iskilo klausimukas apie namu tvarkymasi.Pas mane amzina betvarke.Nemoku tvarkytis.Kokio nors daikto-daiktu nepadedu i vieta ir visur jau pilna betvarkes blink.gif .Apie dulkiu valyma-kilimu slavima nebekalbu-tikiuosi,kad suprasite biggrin.gif

Kaip Jus tvarkotes su namu ruosa 4u.gif ax.gif ?
Makalius
Aš tai per dvi valandas susitvarkau savo kambarį smile.gif
Omrum
priklauso nuo situacijos šeip stengios visada palaikyt tvarką tai labai betvarkės kaip ir nebūna, o šeip užtrunku nuo pusvalandžio iki dvejų valandų priklauso ką darau smile.gif
ciolyta
na as taip kas antra diena aptvarkau ai po kokia 1h uztrunku,bet viena diena darau generaline tai uztrunku kokias 3-4h ir cia pastoviai palaikant tvarką
Manto mama
QUOTE(Makalius @ 2008 04 24, 16:38)
Aš tai per dvi valandas susitvarkau savo kambarį smile.gif
*

Saunuolis!Savo kambari tvarkai+/- dvi valandas!Reiskias tvarkingas vyras esi...
ciolyta
jo tvarkingas,kad mano brolis toks būtų
laisla
Na, sutvarkyti nedidelį butą man reikia apie 1valandos. Per ją sutvarkau virtuvę ( dujinę valau, paviršius spintelių) , vonią t.y. čiaupus nuvalau, pačia vonią nuo vandens nuosėdu valau, praustuvą taip pat,unitazą. Visus kambarius išsiurbiu, paskui plaunu, paskui dulkes valau nuo visų paviršių, paskui veidrožius ir stiklinį stalą. Pažiūrėjus, visai greitai susitvarkau... g.gif
Gabii__
QUOTE(ciolyta @ 2008 04 24, 18:52)
na as taip kas antra diena aptvarkau ai po kokia 1h uztrunku,bet viena diena darau generaline tai uztrunku kokias 3-4h ir cia pastoviai palaikant tvarką
*

galeciau identiskai ta pati parasyti... smile.gif
aretat
Anksciau reciau tvarkydavaus, o ypac nemegdavau plaut grindu, o dabar tai darau kasdien, nes mazoji ropineja. Tie vien grindu plovimas man uztrunka gera valanda schmoll.gif O generalinei tvarkai kolkas nera laiko...
butke
kas dien po 1 val . o savaidgaliais po puse dienos biggrin.gif
adžani
labai ivairiai uztrunku kartais ir puse valandos ,o kartais ir visa diena uztrunka. ax.gif
***Žaltvykslė
Šeštadieniais -2 valandas,vidury savaitės išsiurbliuoju kartą.Virtuvė gi kasdien po truputį teršiasi ,po truputį valosi..
coffeeLATTE
as stengiuosi padet visus daiktus i vieta is karto po panaudojimo, tada nesimeto ir nervu negadina, indus issiplaut stengiuos is karto po pavalgymo, arba susitvarkyt virtuve kol kas nors kepa, verda ir t.t. tada pavalgius lieka isplaut tik lekstes. siurbliuoju kasdien ir plaunu, nezinau kiek laiko tas uzima, bet nevargina. dukles valau irgi kasdien. Langus valau su spec. sluostem mikropluostinem, tai ten nereik purskaliot su valikliu ir trint-isvalai ir viskas, tai man viso buto langus isvalyt-20min ne daugiau. WC valau 2k/sav, vonia 1k/sav, kriaukles beveik kasdien, nes kalketas vanduo, tai is karto matosi.
niamniuska
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 24, 14:26)
Sveikos 4u.gif
Stai iskilo klausimukas apie namu tvarkymasi.Pas mane amzina betvarke.Nemoku tvarkytis.Kokio nors daikto-daiktu nepadedu i vieta ir visur jau pilna betvarkes blink.gif .Apie dulkiu valyma-kilimu slavima nebekalbu-tikiuosi,kad suprasite biggrin.gif

Kaip Jus tvarkotes su namu ruosa 4u.gif  ax.gif  ?
*

namu aptvarkymui skiriu valandziuke per diena,o savaitgaliais dazniausiai skiriu puse dienos apsitvarkyti nuo pagrindu g.gif man tvarkymas nera kancia ir megstu namie tvarka thumbup.gif
Droo
kartais trumpai, kartais kad ir pusdienį, kai turi tokią mažą padejėją, neilgai ta tvarka išbūna doh.gif
divėja
Siandien tvarkiausi 3val doh.gif Su pilvuku nelengva g.gif O dar remontas bute,tai amzinas bardakas doh.gif Tik isploviau grindis o MB su batais prazingsniavo ir paliko baltas pedas gun_rifle.gif bash.gif
minik
Kasdien namu tvarkymui paskiriu 1,5-2 val. (tai jau tapo savotisku iprociu), o kai darau "generaline" tvarka, dazniausiai savaitgaliais, tai uztrunku nuo pusdienio iki visos dienos cool.gif (galiu sau tai leisti, nes turiu nuostabia anyta, kuri ir vaika paziuri, ir valgyt padaro biggrin.gif ).
Mykoliukas
Vakar visą mielą dieną doh.gif
yeahva
Apie dvi valandas uztrunku dazniausiai sestadieni ryte smile.gif o siaip kasdien reikia kokius indus isplaut, ar grinidis pravalyt g.gif
Semile
kiekviena diena rytais apsitvarkau gal kokia 1 h. sugaistu o kaip tvarkau jau visus kambarius tai gal 3 h. doh.gif
Mazhulka
namuciai dabar dideli, tai sunku apeiti viska per pora valandu g.gif is esmes, stengiuoi kiekviena diena nors truputi apsitvarkyti, kad neatrodytu kaip uragano...nors, visko buna blush2.gif
Atogrąža
Turiu mažai laiko net miegui, todėl turiu įprotį viską ir visada padėti į vietą (to išmoko ir kiti šeimos nariai), jei kas apsitaškė, išsipylė, nukrito, sutvarkau nedelsiant (juk laiko beveik neužima), jei tai padaro vaikai, tvarko jie, todėl tvarkymosi, kaip tokio, pas mane išvis nebūna g.gif . Dukra du-tris kart į savaitę plauna grindis, dulkes nuo baldų nubraukiu, net nefiksuoju, kasdien, ar kas porą dienų (paprastai laistydama gėles)... Kas dar... vonia, tulikas prasieinami su priemone irgi dažnokai kažkaip eigoj, kai pamatau, kad reiktų. Viryklė..? Mažai gaminu, bet jei gaminu, nebūna, kad po to kuopt virtuvę reiktų; megstu viską eigoje sutvrkyt, pvz., kol dar nereikia apverst mėsytės, išsiplaunu indą, kuriame ją ruošiau, arba jei žinau, kad taškysis nukėlus dangtį, keliom sekundėm keptuvę nukeliu nuo ugnies ir tik tada atidengiu pamaišyti ir t.t... Po visko bereikia perbraukti kempinėle su indų plovikliu ir šluoste, tai pasidaro kažkaip automatiškai. Jei gamina MB, ans, aišku, viską nuvalo vyriškai (t.y. tolygiai paskirsto purvą), tada prasiėjimas su kempinėle tampa indų plovimo baigiamuoju akcentu.
Vienintelis dalykas, kuriam reikia skirti laiko ir netgi suplanuot iš anksto - tai langų valymas, todėl to labai nemėgstu doh.gif
Giedrė
O as niekaip negaliu prisiverst padet viska i vieta doh.gif doh.gif doh.gif .Tuos darbelius vis nukeliu ir nukeliu.Idomu ar as tingine, ar man truksta stimulo.Va ir dabar rasau,o aplink kalnai betvarkes lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
smikyte
labas smile.gif stengiuosi tvarkytis po truputi bet kiekviena diena biggrin.gif
vilma-saule
as irgi stengiuosi tvarkytis kiekviena diena, bet savaitgali visada su MB tvarkomes apie 2-3 val. doh.gif
MO
Skiriu tris valandas per savaitę lotuliukas.gif
Pienė.
Man tai su tais tvarkymais.. Žiaurus žiaurus laiko rijimas g.gif jau kai pradėsiu.. Galo nėra.. Tvarkau net tai, ko nebuvau suplanavus smile.gif o jei dar betvarkant kokį seną žurnalą užmatau su neskaitytu straipsniu.. blush2.gif taip laikas ir praeina smile.gif kaip susisukti su ta namų ruoša greičiau? Ir kaip palaikyti pastovią tvarką? biggrin.gif man taip nors užmušk nesigauna 4u.gif
zverelis2
oi g.gif daug laiko skiriu namu ruosai, namas nemazas, o dar ir mano mazoji padejeja blush2.gif "labai man oadeda" rolleyes.gif
Antalija*
Kas dieną tai nedaug laiko skiriu tvarkymams, sutvarkau tik tai kas akis bado, nes ir laiko nelabai turiu, grįžti po darbo pavargusi, valgyti reikia daryti, o dar egzams ruoštis... Stengiuosi kiek įmoanoma neapsiversti, tai ir tvarkyti mažiau reikia.

Bet būna dienos kada generalinį tvarkymą darome su visais dulkių valymais, langų valymais, veidrodžių valymais, spintelių sutvarkymais ir apskritai, sutvarkome kad viskas blizgėtų, tai viasą dieną užtrunkame rolleyes.gif
atviraj
na as dazniausiai tvarkausi du kartus i savaite, bet jau tiek laiko atima doh.gif
lau
Apsikuopt stengiuosi kasdien, bet ne visada pavyksta ax.gif O didysis tvarkymas vyksta šeštadienį ir kokios 2 - 3 val. thumbup.gif
laimasa
ilgai, nes ideale svara darome i savaite tik viena karta-savaitgaliais ar sventinem dienom, kada nedirbu. o seip tvarkausi ilgai apie 4val. kiekviena diena aisku irgi bet trumpai ax.gif
Bombonciuke
Na, jei tvarkau visus kambarius, vonia, tuoleta tai apie 4 h
loja5
3-4 val ax.gif
puma
Minimum pora valandu uzima,kartais ir daugiau... smile.gif
*visterija*
visada g.gif
#buvus_ blondine#
dazniausiai tam paskiriu visa diena biggrin.gif nors tiek ir nereikia biggrin.gif
rolali
3-4h
vyšniux
4 val.tikrai uztrunka .
Cleo_25
Jei viską viską tvarkau, tai beveik visą dieną, o jei grindys ir dulkės - 2-4 valandos, priklausomai nuo nuotaikos ir ūpo lotuliukas.gif
raew
pusvalandi per savaite lotuliukas.gif
mamenka

Kiekv diena valanda
_Foxy_
Kasdien namų tvarkymui vidutiniškai skiriu pusvalandį. Tvarka nesiskundžiu smile.gif
Uksnė
nuo 1val iki pusę dienos (1-2 k./sav)
gudrene
Nuo daug ko priklauso, bet jeigu viską noriu iš pagrindų susitvarkyti, tai visos dienos prireikia , O jeigu prasieti su dulkių skuduru ir siurbliu, tai 1-2 h. 2ia be virtuvės tvarkymo biggrin.gif
Dirty Diana
priklauso, ka tvarkaisi, siaip kasdieninis tvarkymasis uzima kokia 1 val
lanvita
As tai greitai nemoku kazkodel, nors labai noreciau, bet nesigauna. doh.gif
AveM
Tvarkausi su pertraukelem,tai beveik visa diena.
Perlen
Pirmadienį pas mane sanitarinė diena,tai pusę dienos,o kasdien po valandą ax.gif
pupsikas1230
priklauso nuo nuotaikos, kartais tvarkausi vos valanda, o kartais tvarkausi ir kaifuoju vos ne visa diena biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.