Stai iskilo klausimukas apie namu tvarkymasi.Pas mane amzina betvarke.Nemoku tvarkytis.Kokio nors daikto-daiktu nepadedu i vieta ir visur jau pilna betvarkes
Kaip Jus tvarkotes su namu ruosa
Sveikos
Stai iskilo klausimukas apie namu tvarkymasi.Pas mane amzina betvarke.Nemoku tvarkytis.Kokio nors daikto-daiktu nepadedu i vieta ir visur jau pilna betvarkes Kaip Jus tvarkotes su namu ruosa
Aš tai per dvi valandas susitvarkau savo kambarį
priklauso nuo situacijos šeip stengios visada palaikyt tvarką tai labai betvarkės kaip ir nebūna, o šeip užtrunku nuo pusvalandžio iki dvejų valandų priklauso ką darau
na as taip kas antra diena aptvarkau ai po kokia 1h uztrunku,bet viena diena darau generaline tai uztrunku kokias 3-4h ir cia pastoviai palaikant tvarką
jo tvarkingas,kad mano brolis toks būtų
Na, sutvarkyti nedidelį butą man reikia apie 1valandos. Per ją sutvarkau virtuvę ( dujinę valau, paviršius spintelių) , vonią t.y. čiaupus nuvalau, pačia vonią nuo vandens nuosėdu valau, praustuvą taip pat,unitazą. Visus kambarius išsiurbiu, paskui plaunu, paskui dulkes valau nuo visų paviršių, paskui veidrožius ir stiklinį stalą. Pažiūrėjus, visai greitai susitvarkau...
Anksciau reciau tvarkydavaus, o ypac nemegdavau plaut grindu, o dabar tai darau kasdien, nes mazoji ropineja. Tie vien grindu plovimas man uztrunka gera valanda
kas dien po 1 val . o savaidgaliais po puse dienos
labai ivairiai uztrunku kartais ir puse valandos ,o kartais ir visa diena uztrunka.
Šeštadieniais -2 valandas,vidury savaitės išsiurbliuoju kartą.Virtuvė gi kasdien po truputį teršiasi ,po truputį valosi..
as stengiuosi padet visus daiktus i vieta is karto po panaudojimo, tada nesimeto ir nervu negadina, indus issiplaut stengiuos is karto po pavalgymo, arba susitvarkyt virtuve kol kas nors kepa, verda ir t.t. tada pavalgius lieka isplaut tik lekstes. siurbliuoju kasdien ir plaunu, nezinau kiek laiko tas uzima, bet nevargina. dukles valau irgi kasdien. Langus valau su spec. sluostem mikropluostinem, tai ten nereik purskaliot su valikliu ir trint-isvalai ir viskas, tai man viso buto langus isvalyt-20min ne daugiau. WC valau 2k/sav, vonia 1k/sav, kriaukles beveik kasdien, nes kalketas vanduo, tai is karto matosi.
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 04 24, 14:26) Sveikos Stai iskilo klausimukas apie namu tvarkymasi.Pas mane amzina betvarke.Nemoku tvarkytis.Kokio nors daikto-daiktu nepadedu i vieta ir visur jau pilna betvarkes Kaip Jus tvarkotes su namu ruosa namu aptvarkymui skiriu valandziuke per diena,o savaitgaliais dazniausiai skiriu puse dienos apsitvarkyti nuo pagrindu
kartais trumpai, kartais kad ir pusdienį, kai turi tokią mažą padejėją, neilgai ta tvarka išbūna
Siandien tvarkiausi 3val
Kasdien namu tvarkymui paskiriu 1,5-2 val. (tai jau tapo savotisku iprociu), o kai darau "generaline" tvarka, dazniausiai savaitgaliais, tai uztrunku nuo pusdienio iki visos dienos
Vakar visą mielą dieną
Apie dvi valandas uztrunku dazniausiai sestadieni ryte
kiekviena diena rytais apsitvarkau gal kokia 1 h. sugaistu o kaip tvarkau jau visus kambarius tai gal 3 h.
namuciai dabar dideli, tai sunku apeiti viska per pora valandu
Turiu mažai laiko net miegui, todėl turiu įprotį viską ir visada padėti į vietą (to išmoko ir kiti šeimos nariai), jei kas apsitaškė, išsipylė, nukrito, sutvarkau nedelsiant (juk laiko beveik neužima), jei tai padaro vaikai, tvarko jie, todėl tvarkymosi, kaip tokio, pas mane išvis nebūna
Vienintelis dalykas, kuriam reikia skirti laiko ir netgi suplanuot iš anksto - tai langų valymas, todėl to labai nemėgstu
O as niekaip negaliu prisiverst padet viska i vieta
labas
as irgi stengiuosi tvarkytis kiekviena diena, bet savaitgali visada su MB tvarkomes apie 2-3 val.
Skiriu tris valandas per savaitę
Man tai su tais tvarkymais.. Žiaurus žiaurus laiko rijimas
oi
Kas dieną tai nedaug laiko skiriu tvarkymams, sutvarkau tik tai kas akis bado, nes ir laiko nelabai turiu, grįžti po darbo pavargusi, valgyti reikia daryti, o dar egzams ruoštis... Stengiuosi kiek įmoanoma neapsiversti, tai ir tvarkyti mažiau reikia.
Bet būna dienos kada generalinį tvarkymą darome su visais dulkių valymais, langų valymais, veidrodžių valymais, spintelių sutvarkymais ir apskritai, sutvarkome kad viskas blizgėtų, tai viasą dieną užtrunkame
na as dazniausiai tvarkausi du kartus i savaite, bet jau tiek laiko atima
Apsikuopt stengiuosi kasdien, bet ne visada pavyksta
ilgai, nes ideale svara darome i savaite tik viena karta-savaitgaliais ar sventinem dienom, kada nedirbu. o seip tvarkausi ilgai apie 4val. kiekviena diena aisku irgi bet trumpai
Na, jei tvarkau visus kambarius, vonia, tuoleta tai apie 4 h
3-4 val
Minimum pora valandu uzima,kartais ir daugiau...
visada
dazniausiai tam paskiriu visa diena
3-4h
4 val.tikrai uztrunka .
Jei viską viską tvarkau, tai beveik visą dieną, o jei grindys ir dulkės - 2-4 valandos, priklausomai nuo nuotaikos ir ūpo
pusvalandi per savaite
Kiekv diena valanda
Kasdien namų tvarkymui vidutiniškai skiriu pusvalandį. Tvarka nesiskundžiu
nuo 1val iki pusę dienos (1-2 k./sav)
Nuo daug ko priklauso, bet jeigu viską noriu iš pagrindų susitvarkyti, tai visos dienos prireikia , O jeigu prasieti su dulkių skuduru ir siurbliu, tai 1-2 h. 2ia be virtuvės tvarkymo
priklauso, ka tvarkaisi, siaip kasdieninis tvarkymasis uzima kokia 1 val
As tai greitai nemoku kazkodel, nors labai noreciau, bet nesigauna.
Tvarkausi su pertraukelem,tai beveik visa diena.
Pirmadienį pas mane sanitarinė diena,tai pusę dienos,o kasdien po valandą
priklauso nuo nuotaikos, kartais tvarkausi vos valanda, o kartais tvarkausi ir kaifuoju vos ne visa diena
|