Labas, ar galima Marsiečiu vitaminus, ir apskritai kitokius, duoti vaikiukui 1,5 metu, nors ant ju užrasyta tik nuo 3 metu? Su kramtymu mums jokiu problemu nera
Mano maziukas juos valgo nuo 2 metuku ir nieko baisaus.Svarbiausia, kad jie is visu bandytu yra skaniausi, o ir sudetis neprasta, bet...Vaikas vaikui nelygu.Jei tavo mazylis nealergiskas gali pabandyti, bet manau, kad jums uztektu po puse tabletes parai.Ir pradziai reiktu stebet, ar neberia, ar kitos bedos nesidaro.
Bet turbut paprasciau butu isigyti vitaminu sirupa, rekomenduojama nuo 1-neriu metuku.Pvz.Pikovit ar Multivitaminol.Yra kramtomos daniskos vitaminu tabletes nuo metu Multi livol, bet turiu pasakyti, kad jos nors ir triju skoniu, bet visi man asmeniskai neskanus.Mano didysis, kai buvo mazas valge, bet mazasis nei pro kur. Dar yra neblogi Multitabs, bet ju mazai kur buna.Tai sitie neblogo skonio ir tinka nuo metu.Sekmes renkantis
Mes Marsiecius naudojam nuo 2-ju metuku ir visai nieko
mes tai marsiecius tik nuo trieju metu tepradejom vartoti nes mums nei vaistininke nepatare nei daktare ir sake kad mazesniems nei treji metai vaikams yra ir kitu jiems skirtu vitaminu tai kol buvo mazesne gere kidi skystus vitaminus ir jie musm buvo
QUOTE(laimav @ 2008 06 10, 11:01) mes tai marsiecius tik nuo trieju metu tepradejom vartoti nes mums nei vaistininke nepatare nei daktare ir sake kad mazesniems nei treji metai vaikams yra ir kitu jiems skirtu vitaminu tai kol buvo mazesne gere kidi skystus vitaminus ir jie musm buvo mes taip pat pradėjom nuo 3 metuku o iki tol gėrėm skistus
O ka daryti kai mazasis skystu nepripazista
As marsiecius davinejau nuo 2 m. tik po puse, nes maziems vaikams tai yra per didele doze visu vitaminu, o nuo 3 jau visa.
na mums jau beveik du...bandysim tada ir mes juos pagert,ziuresim kaip cia bus
Seniai norejau dukrytei nupirkti MARSIECIU, bet, kadangi juos rekomenduoja tik nuo treju metuku amziaus tai nepirkau. Dukrytei po savaites treji tai ir nupirksiu
O maniškę klaikiai išbėrė nuo jų. Matyt tas dažilklis netiko. Dabar perku ne tokios ryškios spalvos ivitaminus ir viskas ok.
ir maniske isbere...
Mes Marsiečius ir tik nuo 3 m. pradėjom gert,o iki tol gėrėm Livol multi total,man jie
O mes bandem gerti ivairiausius skystus vitaminus, bet niekaip neina isiulyti. Pas mus i svecius MB mama atvaziuoja is lt ir uzsisakiau marsieciu. Bandysiu duoti po puse, paziuresim, kaip cia gausis
Aš saviškei duodu nuo trijų metukų, patinka, jokių šalutinių požymių nebuvo - tik dėl lizino - apetitas padidėjo
QUOTE(ingere @ 2008 11 30, 12:53) Aš saviškei duodu nuo trijų metukų, patinka, jokių šalutinių požymių nebuvo - tik dėl lizino - apetitas padidėjo Po jūsų žinučių visiškai apsisprendžiau
Tikrai, kaip tos reklamos veikia vaikus
Maniškė irgi dabar reikalauja tik marsiečių QUOTE(soliux @ 2008 12 17, 15:09) Aš jau nupirkau dėsiu po egle
Mano vaikai irgi pamėgo šiuos vitaminus
Prieš tai kol buvo maži gėrė Kiddi. QUOTE(Aprile @ 2008 12 21, 01:32) Aš jau nupirkau dėsiu po egle Galiu tik dar kartelį pasidžeugti šiais vitaminais, tik žinoma jie neatpirks tikrų vitaminų šaltinių Sunutis pradėjo noreu valgyti pavartojus jų ilgiau nei mėnesiuką
sveikos,
nenoriu visų nuliūdinti, tačiau perskaičiau istorijas apie Marsiečius ir nusprendžiau papasakoti savo patirtį (aišku, kai kas perskaitęs sakys, kad labai bloga mama/močiutė, neprižiūrėjo vaiko ir pan., bet čia jau palieku jūsų teismui...). Tai vat, mano dukrytė irgi buvo labai blogai valganti, mama turėjo kurti ir sekti pasakas apie skruzdėles ir kiškius, kaip jie statė pilį, kad apsigintų nuo vilko, nes tradicinės pasakos buvo žinomos mintinai QUOTE(Daivad @ 2009 02 17, 15:50) sveikos, nenoriu visų nuliūdinti, tačiau perskaičiau istorijas apie Marsiečius ir nusprendžiau papasakoti savo patirtį (aišku, kai kas perskaitęs sakys, kad labai bloga mama/močiutė, neprižiūrėjo vaiko ir pan., bet čia jau palieku jūsų teismui...). Tai vat, mano dukrytė irgi buvo labai blogai valganti, mama turėjo kurti ir sekti pasakas apie skruzdėles ir kiškius, kaip jie statė pilį, kad apsigintų nuo vilko, nes tradicinės pasakos buvo žinomos mintinai O kodėl ši istorija turėtų nuliūdint?Čia jau ne vitaminai kalti,kad juos mažius suvalgė,o tie,kurie juos laiko netinkamoje vaikui pasiekiamoje vietoje ir vaikas veikia ką nori neprižiūrimas... QUOTE(Ruta1992 @ 2009 02 18, 14:45) O kodėl ši istorija turėtų nuliūdint?Čia jau ne vitaminai kalti,kad juos mažius suvalgė,o tie,kurie juos laiko netinkamoje vaikui pasiekiamoje vietoje ir vaikas veikia ką nori neprižiūrimas... aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai? Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09) aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai? Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu AS esu isbandziusi ir marsiecius ir meskiuka tedi ir kiddie. Visi jie man sintetika "atsiduoda". O nuo meskiuko Tedzio pagelto dantukai. Dabar ciulpiam firmos FOREVER vitaminus vaikams - be jokiu sintetiniu dazikliu, saldinti vaisiais ir darzovemis. Nors man tai jie labai neskanus
As tai uz vitaminus bet kas kur girdejau kad geriau gerti atskirus vitaminus , pvz. zuvies taukai , vit. C., vit D., ir taip toliau , butent tuos geri ko tavo vaikui truksta. Aisku viskas viename patogiau, mes patys geriam marsiecius bet dar ziemos metu profilaktiskai ciulpiam ir vit. C. zirniukus, bei zuvies taukus.
gal kas bandete ŽVAIGŽDUČIUS?
QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09) aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai? Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu Na,man irgi kadaise nieko nuo apsivalgymo Mersiečiais nenutiko.Esu 2 kartus pašposijus taip.Tada gal maždaug 5 metų buvau,tai paslėpt neįmanoma nieko.Nes ant spintos 2,5 metro aukščio užlipdavau ir susirasdavau ko reikia.Esu turbūt apie 60-80 tablečių suvalgius ir visai nieko nenutiko...
Sveiki
ir as galvoju pirkti Mrsiecius ,kokia ju mazdaug kaina vaistinese 100 tabletyciu ?
mes pradejome gerti Marsiecius nuo 3-ju metuku,nes ir gydytoja ir vaistininke nepatare ju gerti anksciau.Mazesniems yra visokiu kitokiu vitaminu ir sirupeliu.Maniskiu labai patinka ir zuvies taukai
Maniškis irgi labai nori marsiečių, bet aš neperku, nes man nepatinka, kad jų sudėtyje yra saldiklių
Mano ir didysis ir mazasis vartoja Marsiecius
Mes retai kada geriam marsecius, nuperku kartais, bet ne pastoviai. Daug geriau kai vartojam zuvies taukus, vitamina C, kai reikia Osteocare
ir mes jau turim Marsiecius ir viskas reklamos deka,visada kaitik vaikas isgirsdavo ta reklama iskarto klause ar nupirkai man marsieciu
O susipazynom su marsieciais mes sanatorijoj tien visiem vaikam jie buvo skyriami,o maniskis visada jos ismesdavo nes labai jam nepatiko kad ten "dede su ragais"o po metu paeme ir apsigalvojo ir pradejo labai mylet iki marsieciu gerem ZOO DRAUGUS
Dukryte taip pat bere nuo marsieciu... Dermatologe patare geriau zuvies taukus gerti
Dabar jau yra ir Marsieciu sirupas skirtas nuo 1 metuku vartoti
Sveikos, sugalvojau dukrytei nupirkti sirupą MARSIEČIAI http://www.100metu.lt/180/14583/prekes_vai...ldai/marsieciai Bet žiūriu, kad nėra kalcio... Tai sakykit ar reikia papildomai kalcio dar duoti?
mano dukrytei 3.5m. ir vartojam situos vitaminus,jai labai jie patinka
Žiemą, pavasarį vaikai Marsiečius "kramto". Jiems patinka, blogumų jokių nepastebėjau, rekomendavo man juos giminaitė - farmacininkė, ja pasitikiu.
Mes nuo 1 metuku pradejom gerti marsieciu sirupuka, maniskis labai noriai juos geria, o man patinka nes nera jokiu saldikliu ar koncervantu, taciau mums sake pagerti menesi laiko ir po to padaryti puses metu pertrauka
vaistininke sake kad marsieciu sirupas yra daug geresnis uz visus tedzius (nes tedzius atsiveza didelese pakuotese ir vietoje fasuoja tai kazin kaip su galiojimu gal kokio reikia toki uzraso?
Mes gerem tik menesi laiko "Marsiecius" tai dukrytei irgi patiko,jai dabar virs 4 metuku,bet dar ieskausi vitaminu kurie labiau skatintu apetita,nes jau visiskai nebevalgi,istysusi,perbalusi
mes gerem siuos vitaminus...gal ir nieko
Mano uošvienė nupirko dukrytei (jai dar tik bus 2 m.) Marsiečius, šiaip aš neduodu, bet kai mažoji pamato, kad uošvienė savo vaistus iš spintelės traukia, tai ir jai būtinai reikia "savo vitamino". Tai tik tada ir suvalgo, o šiaip nemanau, kad vasaros metu, kai pilna uogų ir daržovių, reikėtų vaikui kišti tuos vitaminus...
Mes irgi geriam Marsiečius ir ęsam reklamos auka jau senai
Ana ziema susigundem naujai pasirodziusiais marsieciais ir dar taupykle laimejom. Abu labai patiko
Pinigų išmetimas į balą. Daugiau keturių medžiagų natūralios kilmės nerasta - visa kita sintetika. Kam gi pinigus taip švaistyti po dešimt kartų per televizorių reklamuojamam produktui, kai tuo tarpu už visai padorią kainą galima išsirinkt natūralius papildus, kuriuos organizmas bent jau įsisavina normaliai. Iš parduotuvėj nupirkto granato daugiau naudos nei iš visos mėnesiui skirtos pakuotės sintetinių "marsiečių".
Mano mažoji 2,7 metų geria tik marsiečių guminukus. Ir tik juos geria noriai. Jie skirti vaikams nuo 3 metukų.Nedaug trūksta tai pradėjom, šiaip tai mamytės žinokit kad vaistininkė jų neišradinėjo, tad siūlyti anksčiau nei rekomenduojama neturi teisės.Bet spręskit pačios. Mums marsiečius rekomendavo profesorius Kauno vaikų klinikose dirbantis, ir pati skaičiau tai yra visos reikalingos medžiagos.Šiaip vitaminai skirti imuninei sistemai stiprinti ir ją palaikyti, tad kam gerti vasarą - natūralų vitaminų metu ??? Kalcio tokiems mažiukams, jei neskiria jūsų gydytojas ir neturite problemų tikrai gerti papildomai nereikia, gauna su maistu. Žinau tokią tiesą, kad vitaminai, papildai, vaistai turi būti vartojami tikslingai, pakenkti ir jais rimtai galima.
Pritariu Apolonui, be to sitetinius vitaminus organizmas įsisavina tik iki 5% (kažkur skaičiau apie tokius tyrimus), tai koks tikslas pirkti? Juo labiau kad šitiek visokių dažiklių ir kitų pagalbinių chemijų pridėta. Jei jau gert vitaminus tai tik natūralius.
|