Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MARSIEČIAI
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Vaistai
Pages: 1, 2
linosska
Labas, ar galima Marsiečiu vitaminus, ir apskritai kitokius, duoti vaikiukui 1,5 metu, nors ant ju užrasyta tik nuo 3 metu? Su kramtymu mums jokiu problemu nera thumbup.gif Man juos rekomendavo vaistininke, o kitoje vaistineje draugei uždraude g.gif Kaip jus manot?
linosska
g.gif
NGVICI
Mano maziukas juos valgo nuo 2 metuku ir nieko baisaus.Svarbiausia, kad jie is visu bandytu yra skaniausi, o ir sudetis neprasta, bet...Vaikas vaikui nelygu.Jei tavo mazylis nealergiskas gali pabandyti, bet manau, kad jums uztektu po puse tabletes parai.Ir pradziai reiktu stebet, ar neberia, ar kitos bedos nesidaro.
Bet turbut paprasciau butu isigyti vitaminu sirupa, rekomenduojama nuo 1-neriu metuku.Pvz.Pikovit ar Multivitaminol.Yra kramtomos daniskos vitaminu tabletes nuo metu Multi livol, bet turiu pasakyti, kad jos nors ir triju skoniu, bet visi man asmeniskai neskanus.Mano didysis, kai buvo mazas valge, bet mazasis nei pro kur.
Dar yra neblogi Multitabs, bet ju mazai kur buna.Tai sitie neblogo skonio ir tinka nuo metu.Sekmes renkantis 4u.gif
Greta77
Mes Marsiecius naudojam nuo 2-ju metuku ir visai nieko thumbup.gif Kitu vitaminu net neima, tik MARSIECIUS unsure.gif
laimav
mes tai marsiecius tik nuo trieju metu tepradejom vartoti nes mums nei vaistininke nepatare nei daktare ir sake kad mazesniems nei treji metai vaikams yra ir kitu jiems skirtu vitaminu tai kol buvo mazesne gere kidi skystus vitaminus ir jie musm buvo thumbup.gif
hera Bastet
QUOTE(laimav @ 2008 06 10, 11:01)
mes tai marsiecius tik nuo trieju metu tepradejom vartoti nes mums nei vaistininke nepatare nei daktare ir sake kad mazesniems nei treji metai vaikams yra ir kitu jiems skirtu vitaminu tai kol buvo mazesne gere kidi skystus vitaminus ir jie musm buvo  thumbup.gif
*

mes taip pat pradėjom nuo 3 metuku o iki tol gėrėm skistus
baby_Danyal
O ka daryti kai mazasis skystu nepripazista doh.gif doh.gif O sudetyje negali ten but konors perdaug mazesniem nei triju metu g.gif g.gif As ir galvoju bandyt duot marsiecius,bet del sudeties vis pristabdau unsure.gif
Barbara 080
As marsiecius davinejau nuo 2 m. tik po puse, nes maziems vaikams tai yra per didele doze visu vitaminu, o nuo 3 jau visa.
baby_Danyal
na mums jau beveik du...bandysim tada ir mes juos pagert,ziuresim kaip cia bus
čiaudanti bitė
Seniai norejau dukrytei nupirkti MARSIECIU, bet, kadangi juos rekomenduoja tik nuo treju metuku amziaus tai nepirkau. Dukrytei po savaites treji tai ir nupirksiu smile.gif
Juny
O maniškę klaikiai išbėrė nuo jų. Matyt tas dažilklis netiko. Dabar perku ne tokios ryškios spalvos ivitaminus ir viskas ok.
kristegri
ir maniske isbere... verysad.gif schmoll.gif
pumpura
Mes Marsiečius ir tik nuo 3 m. pradėjom gert,o iki tol gėrėm Livol multi total,man jie thumbup.gif ir dabar kai sugersim Marsiečius vėl pirksiu juos,nes apetitas būna daug geresnis juos vartojant
Sigitute
O mes bandem gerti ivairiausius skystus vitaminus, bet niekaip neina isiulyti. Pas mus i svecius MB mama atvaziuoja is lt ir uzsisakiau marsieciu. Bandysiu duoti po puse, paziuresim, kaip cia gausis bigsmile.gif
rositafoto
blush2.gif
ingere
Aš saviškei duodu nuo trijų metukų, patinka, jokių šalutinių požymių nebuvo - tik dėl lizino - apetitas padidėjo unsure.gif O šiaip plius dar geriam žuvų taukus.
Aprile
QUOTE(ingere @ 2008 11 30, 12:53)
Aš saviškei duodu nuo trijų metukų, patinka, jokių šalutinių požymių nebuvo - tik dėl lizino - apetitas padidėjo  unsure.gif O šiaip plius dar geriam žuvų taukus.
*

Po jūsų žinučių visiškai apsisprendžiau bigsmile.gif pirksim Marsiečius biggrin.gif Dar tryjų neturim, bet skystų apsoliučiai negeria, o nupirkau multitabs kramtomus, tai puse išspjaudavo puse suvalgydavo doh.gif Reklamos auka sunutis blush2.gif tik išvysta tą reklama doh.gif Dar svarsčiau dėl kiddi niekad nebandę g.gif girdėjau jie irgi apetitą gerina. Bet visdėlto pirksim Marsiečius ir mikrafonas bus thumbup.gif dovanikė
soliux
Tikrai, kaip tos reklamos veikia vaikus doh.gif
Maniškė irgi dabar reikalauja tik marsiečių
Aprile
QUOTE(soliux @ 2008 12 17, 15:09)
Tikrai, kaip tos reklamos veikia vaikus  doh.gif
Maniškė irgi dabar reikalauja tik marsiečių
*

Aš jau nupirkau dėsiu po egle lotuliukas.gif su mikrafonu tą tongue.gif nu bet ir čiotkas dalikėlis net mamytei hihihi.gif Beje gundaus vien dėl to lizino g.gif O, kad mažius bus patenkintas, tai čia faktas, bet tik kartą dienoje bus galima, tai zuijs ratus reiks slėpti doh.gif biggrin.gif
goya
Mano vaikai irgi pamėgo šiuos vitaminus thumbup.gif Tiksliai nepamenu, bet lyg tai nuo 2,5 metukų pabandėm kramtyti ir viskas oki thumbup.gif .
Prieš tai kol buvo maži gėrė Kiddi.
Aprile
QUOTE(Aprile @ 2008 12 21, 01:32)
Aš jau nupirkau dėsiu po egle lotuliukas.gif su mikrafonu tą tongue.gif nu bet ir čiotkas dalikėlis net mamytei hihihi.gif Beje gundaus vien dėl to lizino g.gif O, kad mažius bus patenkintas, tai čia faktas, bet tik kartą dienoje bus galima, tai zuijs ratus reiks slėpti doh.gif  biggrin.gif
*

Galiu tik dar kartelį pasidžeugti šiais vitaminais, tik žinoma jie neatpirks tikrų vitaminų šaltinių doh.gif tačeu yra, kaip yra blush2.gif
Sunutis pradėjo noreu valgyti pavartojus jų ilgiau nei mėnesiuką bigsmile.gif nes iki tol mes buvom užkietėję nevalgiukai doh.gif unsure.gif
Daivad
sveikos,
nenoriu visų nuliūdinti, tačiau perskaičiau istorijas apie Marsiečius ir nusprendžiau papasakoti savo patirtį (aišku, kai kas perskaitęs sakys, kad labai bloga mama/močiutė, neprižiūrėjo vaiko ir pan., bet čia jau palieku jūsų teismui...).
Tai vat, mano dukrytė irgi buvo labai blogai valganti, mama turėjo kurti ir sekti pasakas apie skruzdėles ir kiškius, kaip jie statė pilį, kad apsigintų nuo vilko, nes tradicinės pasakos buvo žinomos mintinai smile.gif Ir tada mums gydytoja pasiūlė Marsiečius. Tai buvo tikras išganymas, nes atrodė, kad apetitas pagerėjo ir kaip maldelę kartodavom kiekvieną dieną, kad galima gerti tik po vieną. Bet atsitiko taip, kad pora vakarų (ketvirtadienį ir penktadienį) turėjau išbėgti, o ją prižiūrėjo močiutė (tarp kitko irgi gydytoja). Ir įsivaizduokit mano nuostabą šeštadienį ryte, kai aš tradiciškai norėjau duoti 1 tabletę per dieną - pamačiau, kad 200 tabl. buteliukas tuščias (ten tada turėjo būti apie 160-170 tabl.) Tiek mano vaikas su močiutės "priežiūra" sugebėjo suvalgyti per 2 vakarus. IR NIEKO JAI NEATSITIKO - nei išbėrė, nei temperatūra pakilo, tik šeštadienio rytą truputį mieguista jautėsi. Aš iš to išgąsčio iš karto skambinau savo gydytojai, papasakojau visą istoriją, pasakė, kad skrandį plauti jau per vėlu ir įvertino vitaminų kokybę biggrin.gif Aišku, liepė ją dar stebėti, bet praėjo jau keli metai ir nuo to laiko jokių saldžių, skanių vitaminų mūsų namuose nebėra...
Magnifique
QUOTE(Daivad @ 2009 02 17, 15:50)
sveikos,
nenoriu visų nuliūdinti, tačiau perskaičiau istorijas apie Marsiečius ir nusprendžiau papasakoti savo patirtį (aišku, kai kas perskaitęs sakys, kad labai bloga mama/močiutė, neprižiūrėjo vaiko ir pan., bet čia jau palieku jūsų teismui...).
  Tai vat, mano dukrytė irgi buvo labai blogai valganti, mama turėjo kurti ir sekti pasakas apie skruzdėles ir kiškius, kaip jie statė pilį, kad apsigintų nuo vilko, nes tradicinės pasakos buvo žinomos mintinai  smile.gif Ir tada mums gydytoja pasiūlė Marsiečius. Tai buvo tikras išganymas, nes atrodė, kad apetitas pagerėjo ir kaip maldelę kartodavom kiekvieną dieną, kad galima gerti tik po vieną. Bet atsitiko taip, kad pora vakarų (ketvirtadienį ir penktadienį) turėjau išbėgti, o ją prižiūrėjo močiutė (tarp kitko irgi gydytoja). Ir įsivaizduokit mano nuostabą šeštadienį ryte, kai aš tradiciškai norėjau duoti 1 tabletę per dieną - pamačiau, kad 200 tabl. buteliukas tuščias (ten tada turėjo būti apie 160-170 tabl.) Tiek mano vaikas su močiutės "priežiūra" sugebėjo suvalgyti per 2 vakarus. IR NIEKO JAI NEATSITIKO - nei išbėrė, nei temperatūra pakilo, tik šeštadienio rytą truputį mieguista jautėsi. Aš iš to išgąsčio iš karto skambinau savo gydytojai, papasakojau visą istoriją, pasakė, kad skrandį plauti jau per vėlu ir įvertino vitaminų kokybę  biggrin.gif Aišku, liepė ją dar stebėti, bet praėjo jau keli metai ir nuo to laiko jokių saldžių, skanių vitaminų mūsų namuose nebėra...
*

O kodėl ši istorija turėtų nuliūdint?Čia jau ne vitaminai kalti,kad juos mažius suvalgė,o tie,kurie juos laiko netinkamoje vaikui pasiekiamoje vietoje ir vaikas veikia ką nori neprižiūrimas... doh.gif schmoll.gif Greičiausiai,kad tokių dalykų nenutiktų visur rašo:Nepalikite vaistų,vitaminų ir kitų vaistinių,medicininių preparatų vaikams pasiekiamoje vietoje mirksiukas.gif Ši istorija gali būti kaip pamoka,kad reikia žinoti kur dėti vitaminus ir žinoma,prižiūrėti savo vaikus.
Daivad
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 02 18, 14:45)
O kodėl ši istorija turėtų nuliūdint?Čia jau ne vitaminai kalti,kad juos mažius suvalgė,o tie,kurie juos laiko netinkamoje vaikui pasiekiamoje vietoje ir vaikas veikia ką nori neprižiūrimas... doh.gif  schmoll.gif  Greičiausiai,kad tokių dalykų nenutiktų visur rašo:Nepalikite vaistų,vitaminų ir kitų vaistinių,medicininių preparatų vaikams pasiekiamoje vietoje mirksiukas.gif Ši istorija gali būti kaip pamoka,kad reikia žinoti kur dėti vitaminus ir žinoma,prižiūrėti savo vaikus.
*

aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus biggrin.gif Bet ne čia esmė, aš tik norėjau atkreipti visų dėmesį, kad suvalgius TOKĮ kiekį vitaminų jai nieko neatsitiko, ligi šiol negaliu tuom patikėti doh.gif
TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai?
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu lotuliukas.gif
Gagadiga
QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09)
aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus  biggrin.gif Bet ne čia esmė, aš tik norėjau atkreipti visų dėmesį, kad suvalgius TOKĮ kiekį vitaminų jai nieko neatsitiko, ligi šiol negaliu tuom patikėti doh.gif
TODĖL ir kyla klausimas: ar iš tikrųjų tai vitaminai, o ne paprasti vitaminizuoti saldainiai?
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu  lotuliukas.gif
*

AS esu isbandziusi ir marsiecius ir meskiuka tedi ir kiddie. Visi jie man sintetika "atsiduoda". O nuo meskiuko Tedzio pagelto dantukai. Dabar ciulpiam firmos FOREVER vitaminus vaikams - be jokiu sintetiniu dazikliu, saldinti vaisiais ir darzovemis. Nors man tai jie labai neskanus ax.gif bet maniskei labai patinka. Labai jais dziaugiuosi. thumbup.gif
Virginija Šimkiene
As tai uz vitaminus bet kas kur girdejau kad geriau gerti atskirus vitaminus , pvz. zuvies taukai , vit. C., vit D., ir taip toliau , butent tuos geri ko tavo vaikui truksta. Aisku viskas viename patogiau, mes patys geriam marsiecius bet dar ziemos metu profilaktiskai ciulpiam ir vit. C. zirniukus, bei zuvies taukus.
kontiki
gal kas bandete ŽVAIGŽDUČIUS?
smile.gif
Magnifique
QUOTE(Daivad @ 2009 02 18, 19:09)
aš ir rašiau, kad kaltinsit bloga priežiūra... vitaminai buvo padėti beveik 2 m aukštyje, vaikui reikėjo užlipti ant kėdės, po to spintelės, šaldytuvo ir tik tada gerokai pasistiebusi pasiekė. logiškai pagalvojus toliam mažam vaikui pasiekti buvo neįmanoma, bet žmogus tuom ir unikalus, kad gali atlikti neįmanomus dalykus  biggrin.gif Bet ne čia esmė, aš tik norėjau atkreipti visų dėmesį, kad suvalgius TOKĮ kiekį vitaminų jai nieko neatsitiko, ligi šiol negaliu tuom patikėti doh.gif
Bet dar sykį sakau, kad tai tik mūsų istorija iš kurios darykit išvadas pačios, nes aš jau padariau ir sūnui jų niekada nepirkau ir nepirksiu  lotuliukas.gif
*

Na,man irgi kadaise nieko nuo apsivalgymo Mersiečiais nenutiko.Esu 2 kartus pašposijus taip.Tada gal maždaug 5 metų buvau,tai paslėpt neįmanoma nieko.Nes ant spintos 2,5 metro aukščio užlipdavau ir susirasdavau ko reikia.Esu turbūt apie 60-80 tablečių suvalgius ir visai nieko nenutiko... doh.gif
^Braškytė^
Sveiki
ir as galvoju pirkti Mrsiecius ,kokia ju mazdaug kaina vaistinese 100 tabletyciu ?
Magnifique
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 10 21, 11:31)
Sveiki
ir as galvoju pirkti Mrsiecius ,kokia ju mazdaug kaina vaistinese 100 tabletyciu ?
*

Apie 40-45lt
feme
mes pradejome gerti Marsiecius nuo 3-ju metuku,nes ir gydytoja ir vaistininke nepatare ju gerti anksciau.Mazesniems yra visokiu kitokiu vitaminu ir sirupeliu.Maniskiu labai patinka ir zuvies taukai smile.gif
jurgytia
Maniškis irgi labai nori marsiečių, bet aš neperku, nes man nepatinka, kad jų sudėtyje yra saldiklių schmoll.gif
** Svaja**
Mano ir didysis ir mazasis vartoja Marsiecius smile.gif Nusiskundimu nera ....ir dantukai sveiki 4u.gif
'Karina
Mes retai kada geriam marsecius, nuperku kartais, bet ne pastoviai. Daug geriau kai vartojam zuvies taukus, vitamina C, kai reikia Osteocare 4u.gif
aanniittaa
ir mes jau turim Marsiecius ir viskas reklamos deka,visada kaitik vaikas isgirsdavo ta reklama iskarto klause ar nupirkai man marsieciu biggrin.gif
O susipazynom su marsieciais mes sanatorijoj tien visiem vaikam jie buvo skyriami,o maniskis visada jos ismesdavo nes labai jam nepatiko kad ten "dede su ragais"o po metu paeme ir apsigalvojo ir pradejo labai mylet thumbup.gif
iki marsieciu gerem ZOO DRAUGUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
margutis79
Dukryte taip pat bere nuo marsieciu... Dermatologe patare geriau zuvies taukus gerti g.gif
laimulka
Dabar jau yra ir Marsieciu sirupas skirtas nuo 1 metuku vartoti smile.gif
*Liepa18*
Sveikos, sugalvojau dukrytei nupirkti sirupą MARSIEČIAI http://www.100metu.lt/180/14583/prekes_vai...ldai/marsieciai Bet žiūriu, kad nėra kalcio... Tai sakykit ar reikia papildomai kalcio dar duoti? blush2.gif Gal kuri žinote...
<"PuMa">
mano dukrytei 3.5m. ir vartojam situos vitaminus,jai labai jie patinka thumbup.gif praso ir praso kad dar duociau,bet kalci dabar geriam papildomai Osteocare rolleyes.gif
Visosspalvos
Žiemą, pavasarį vaikai Marsiečius "kramto". Jiems patinka, blogumų jokių nepastebėjau, rekomendavo man juos giminaitė - farmacininkė, ja pasitikiu.
InetaII
Mes nuo 1 metuku pradejom gerti marsieciu sirupuka, maniskis labai noriai juos geria, o man patinka nes nera jokiu saldikliu ar koncervantu, taciau mums sake pagerti menesi laiko ir po to padaryti puses metu pertrauka rolleyes.gif
uneja
vaistininke sake kad marsieciu sirupas yra daug geresnis uz visus tedzius (nes tedzius atsiveza didelese pakuotese ir vietoje fasuoja tai kazin kaip su galiojimu gal kokio reikia toki uzraso?
zara**
Mes gerem tik menesi laiko "Marsiecius" tai dukrytei irgi patiko,jai dabar virs 4 metuku,bet dar ieskausi vitaminu kurie labiau skatintu apetita,nes jau visiskai nebevalgi,istysusi,perbalusi verysad.gif vandenuka galetu gert kibiras,bet va maitu ji slikstejasi,bandau ka nors duoti,tai ji juo slikstejasi
feme
mes gerem siuos vitaminus...gal ir nieko ax.gif
astalaur
Mano uošvienė nupirko dukrytei (jai dar tik bus 2 m.) Marsiečius, šiaip aš neduodu, bet kai mažoji pamato, kad uošvienė savo vaistus iš spintelės traukia, tai ir jai būtinai reikia "savo vitamino". Tai tik tada ir suvalgo, o šiaip nemanau, kad vasaros metu, kai pilna uogų ir daržovių, reikėtų vaikui kišti tuos vitaminus...
Daubare
Mes irgi geriam Marsiečius ir ęsam reklamos auka jau senai biggrin.gif Vaikas ką pa mato per TV visko užsinori biggrin.gif Pabandžiau nupirkt nematytus, tai didžiulė problema sumaitint..
Jolirta
Ana ziema susigundem naujai pasirodziusiais marsieciais ir dar taupykle laimejom. Abu labai patiko smile.gif
apolonas
Pinigų išmetimas į balą. Daugiau keturių medžiagų natūralios kilmės nerasta - visa kita sintetika. Kam gi pinigus taip švaistyti po dešimt kartų per televizorių reklamuojamam produktui, kai tuo tarpu už visai padorią kainą galima išsirinkt natūralius papildus, kuriuos organizmas bent jau įsisavina normaliai. Iš parduotuvėj nupirkto granato daugiau naudos nei iš visos mėnesiui skirtos pakuotės sintetinių "marsiečių".
pauliniausia
Mano mažoji 2,7 metų geria tik marsiečių guminukus. Ir tik juos geria noriai. Jie skirti vaikams nuo 3 metukų.Nedaug trūksta tai pradėjom, šiaip tai mamytės žinokit kad vaistininkė jų neišradinėjo, tad siūlyti anksčiau nei rekomenduojama neturi teisės.Bet spręskit pačios. Mums marsiečius rekomendavo profesorius Kauno vaikų klinikose dirbantis, ir pati skaičiau tai yra visos reikalingos medžiagos.Šiaip vitaminai skirti imuninei sistemai stiprinti ir ją palaikyti, tad kam gerti vasarą - natūralų vitaminų metu ??? Kalcio tokiems mažiukams, jei neskiria jūsų gydytojas ir neturite problemų tikrai gerti papildomai nereikia, gauna su maistu. Žinau tokią tiesą, kad vitaminai, papildai, vaistai turi būti vartojami tikslingai, pakenkti ir jais rimtai galima. 4u.gif Tad auginkim sveikai.
biruteja
Pritariu Apolonui, be to sitetinius vitaminus organizmas įsisavina tik iki 5% (kažkur skaičiau apie tokius tyrimus), tai koks tikslas pirkti? Juo labiau kad šitiek visokių dažiklių ir kitų pagalbinių chemijų pridėta. Jei jau gert vitaminus tai tik natūralius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.