Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lavinamasis stalas(centras)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
inuska
Noriu savo mazyliui nupirkti lavinamaji stala-centra. mirksiukas.gif
Pasidalinkite savo patirtimi, koki geriau pirkti, kokios firmos, kiek tokie dziaugsmai kainuoja?
SuperBaba
inuska, na stalas aisku, o centras-kaip cia suprast g.gif
inuska
Buna ne tik stalo forma, o kelios sienos , kubas listen.gif
Akvija
PAs mus toks staliukas 4u.gif
user posted image
Ten dra yra telefono ragelis, 3 kamuoliukai, tik neradau.Maniškė tai žaidžia patenkinta.
DAr tutim ir kubą.Irgi liuks dalykėlis thumbup.gif
Pirkom antakalny Elcom žaislų parduotuvėj mirksiukas.gif
SuperBaba
QUOTE(molli @ 2005 05 01, 14:32)
user posted image
Ten dra yra telefono ragelis, 3 kamuoliukai, tik neradau.Maniškė tai žaidžia patenkinta.
*

Oi molli mes toki pati staliuka turim, super tikrai thumbup.gif
agava
QUOTE(SuperBaba @ 2005 05 01, 22:12)
Oi molli mes toki pati staliuka turim, super tikrai thumbup.gif
*

tai kiek jis ten kastuet? smile.gif
inuska
QUOTE(molli @ 2005 05 01, 13:32)
user posted image
*

Buvau siandien toj pardej, nebeturi jau staliuku cry.gif cry.gif cry.gif
SuperBaba
4u.gif
QUOTE(agava @ 2005 05 03, 14:35)
tai kiek jis ten kastuet? smile.gif
*

as pirkau parodoje,mokejau 85Lt 4u.gif
Akvija
Aš irgi panašiai mokėjau 4u.gif GAl 75 lt.NEatsimenu.O kubas kainavo apie 50 ax.gif
TAi gal gi užveš tų staliukų, ar jau visai jų nebus g.gif TAigi perkamas dalykėlis, o jų nėra doh.gif
Aš tai labai labai patenkinta tuo staliuku. thumbup.gif
westa
O aš savo mažiui nupirkau Fisher Price kubą thumbup.gif thumbup.gif Nu daiktas tai nerealus, tikrai negalvojau, kad bus toks geras. Mokėjau 100 lt ax.gif

va toks pas mus

user posted image

user posted image
drauge
westa, kur tu toki radai?
Jurga
o kur Elcom parduotuvė yra?
kavke
QUOTE(westa @ 2005 05 05, 10:27)
O aš savo mažiui nupirkau Fisher Price kubą  thumbup.gif  thumbup.gif Nu daiktas tai nerealus, tikrai negalvojau, kad bus toks geras. Mokėjau 100 lt  ax.gif

va toks pas mus

user posted image

user posted image
*

Mes irgi toki turim,labai abiems vaikams patinka thumbup.gif
inuska
QUOTE(Jurga @ 2005 05 05, 13:28)
o kur Elcom parduotuvė yra?
*

Vilniuje, Smelio g 10. T.y. antakalnyje netoli klinikos mirksiukas.gif
SuperBaba
O aš savo mažiui nupirkau Fisher Price kubą  thumbup.gif  thumbup.gif Nu daiktas tai nerealus, tikrai negalvojau, kad bus toks geras. Mokėjau 100 lt  ax.gif

va toks pas mus

user posted image

user posted image
*

Dabar pasakok kur toki pirkai ir smulkiai nupasakok ka jis daro ax.gif
westa
Sbaba, pirkau pas Renax mirksiukas.gif , o daro jis labai daug ką, ta prasme daug lavinamųjų dalykėlių, groja muzikėlė, šviesytė dega. Maniškis dabar neatlimpa nuo jo ax.gif
kavke
fisher prico puslapyje yra demo versijav
SuperBaba
Siandien naugarduko g. maciau zaidimu stala. Ne toks kaip mes turim, bet irgi fainas, kaina 60Lt, kaip tik siandien gautas.
OPTIMISTĖ AB
Gal kas nors gali įmesti lavinamojo stalo nuotraukytę arba nuorodą, kur galima butų pažiūrėti.
Mama_Tania
QUOTE(kavke @ 2005 05 05, 14:49)
Mes irgi toki turim,labai abiems vaikams patinka thumbup.gif
*

QUOTE(inuska @ 2005 05 06, 21:36)
Vilniuje, Smelio g 10. T.y. antakalnyje netoli klinikos mirksiukas.gif
*

kavke, inuska, mano mergaitė metai ir 8 mėn. ar per vėlu pirkti tokį kubą, kaip jūsų vaikai ar dar žaidžia su tuo kubu (skaičiau, kad jis skirtas vaikams nuo 6 mėn g.gif )
Lali
Gal zinote kokiu parduotuviu, kur tokiu kubu butu daugiau smile.gif Noriu nusivesti savo mazaja ir paziureti ar jai jie idomus... namai jau apversti zaislais, o vaikui jie visai nerupi g.gif
medasta
mama tania, ne per anksti. Mes aštuonių mėn ir thumbup.gif
pakalnutė
Mes turim cicco stalą. thumbup.gif Bet va ir kūbas labai sudomino
mila
QUOTE(pakalnutė @ 2006 02 28, 09:46)
*

nupirkau aš šiandien kubą,tačiau vaikams jis nepadare jokio įspudžio verysad.gif Pakrapštė pora minučių ir nuejo su traukiniu žaisti.
Vetra2006

va toks pas mus

user posted image

user posted image
*

Oj kok fainas wub.gif As irgi tokio noriu savo kruopai cool.gif Tai cia nelabai supratau kur tokių yra pirkti blush2.gif
Ir dar turiu tokią kaip ir "bėdą": mano vaikas kažkaip tais labai mandrais žaisliukais nesidomi doh.gif dabar galvoju, nupirksiu už 100 Lt o jeigu nežais, tai ką daryti? Eilinį kartą pardavinėt už pusę kainos? g.gif
Nu jau kiek kartų išbandyta - kuo brangesnis žaislas, tuo jam mažiau rūpi verysad.gif
bliūdai, puodai įdomiausi. O aš noriu, kad mėtytų kamuoliukus, kubelius ir pan. nu kruopai jau 10 mėn., tai kasčia dabar? Gal kas susidūrėt su tokia "bėda?"
Mama_Tania
QUOTE(mila @ 2006 03 01, 19:25)
nupirkau aš šiandien kubą,tačiau vaikams jis nepadare jokio įspudžio verysad.gif Pakrapštė pora minučių ir nuejo su traukiniu žaisti.
*

Parasyk po poros savaiciu atsiliepyma, jei vaikai vis delto susidomes (maniske truputi vyresne, tai jei taviskiems nepatiks, tai zinosiu, kaip reaguos maniske) ax.gif
Aidar
QUOTE(Vetra2006 @ 2006 03 02, 08:11)
Oj kok fainas  wub.gif  As irgi tokio noriu savo kruopai  cool.gif Tai cia nelabai supratau kur tokių yra pirkti  blush2.gif
Ir dar turiu tokią kaip ir "bėdą": mano vaikas kažkaip tais labai mandrais žaisliukais nesidomi  doh.gif dabar galvoju, nupirksiu už 100 Lt o jeigu nežais, tai ką daryti? Eilinį kartą pardavinėt už pusę kainos? g.gif 
Nu jau kiek kartų išbandyta - kuo brangesnis žaislas, tuo jam mažiau rūpi  verysad.gif
bliūdai, puodai įdomiausi. O aš noriu, kad mėtytų kamuoliukus, kubelius ir pan. nu kruopai jau 10 mėn., tai kasčia dabar? Gal kas susidūrėt su tokia "bėda?"
*

Viskas čia gerai ir nepardavinėk, o padėk kurnors iš akiračio. Maniškiui iki 1 m.2 mėn., žaislai kėlė lygų apvalų nulį emocijų. Idomu buvo puodai bliudai, keptuvė, klozetą valyti buvo tooookia jėga thumbup.gif Taip, kad nesijaudink, žais ir su kaldėlėm ir su kubais ir t.t. 4u.gif
pakalnutė
QUOTE(mila @ 2006 03 01, 19:25)
*

g.gif
Mūsų stalas 2dalių:vienoje pusėje pianinas ir šeip visokie mygtukai mygtukėliai, o kitoje gali su kaladėlėm statyti.Tai kaladėles kolkas labai sėkmingai mėto po visą kambarį doh.gif Bet labai tinka šiuo metu tos visos muzikėlės.Tai manau priaugs dar ir tas kaladėles mirksiukas.gif
O va kūbo išklausinėjau ax.gif Kur normalia kaina atidavė, tai greit ir nupirko verysad.gif Neskubėsim, gal atveš čia į vieną parduotuvę, o jei ką ,tai reiks užsisakyti tongue.gif
Ta kūbas daug funkcijų turi(kiek iš paveiksliukų suprantu), tai tikrai pasidėk, dar susidomės thumbup.gif
giletaite
O kur tokių daičiukų yra pirkti? Gal mums dar per anksti, mums tik 9 mėn tuoj bus, ar vaikas supras?
Jolancike
QUOTE(westa @ 2005 05 05, 09:27)

va toks pas mus

user posted image

user posted image
*

Mergaitės, o Klaipėdoje ar kur nors matėt tokį pirkti ? Nes Renax į kitus miestus nesiunčia cry.gif cry.gif cry.gif
tamsi

va toks pas mus

user posted image

user posted image
*

Oi koks fainas.Jei reikės visa vilniu aplakstysiu,bet toki isigysiu frusty.gif lotuliukas.gif
pakalnutė
Klaipėdoje schmoll.gif Jei kur kitam mieste būtų, reik koperuotis klaipėdietėm g.gif Bet aš kiek bandžiau , tai Alytuje buvo, bet labai greit nupirko.
uŽ Mega Plazos yra žaislų parduotuvė, gal ten bandyt užsakyti reikia? Nes ten irgi visokių būna ax.gif
1234566
Šiandien ir mes mažajai nupirkom fisher-price kubą. Daiktas, jai pasirodė gan didelis, todėl turi apsiprasti, nepuolė labai žaisti, atsargi smile.gif Gal dar susidomės. Tik man įdomu, kas turite tokį kubą, ar jis kai viršuje įstatai kaladėlę neprivalo įvardinti angliškai to, kas pavaizduota (demo versijoje tai taip, o pas mus iškart pamėgdžioja garsą ir pagroja) ir kai pradeda groti ir suktis diskas, labai tas sukimosi garsas girdisi. Ar čia viskas gerai? Pirkom naują žaislą, bet iš spekuliantų (skelbiu.lt radom), kurie sakė parodoje kokioje tai pirkę. Tai nei dėžės geros, nei instrukcijos, nei lipdukų toj pusėj, kur veidrodis su žirafa, nėra. verysad.gif Ir palyginus, kokios kainos čia paminėtos - šiek tiek permokėjom. Nesuminėjo pardavėjai iš anksto šių trūkumų, tiesiog pasakė naujas žaislas, o nuvažiavus pirkti, nesinorėjo tuščiom grįžti doh.gif Bet gal sakau, labai daug nepralošėm?
mila
QUOTE(ramunelle @ 2006 03 13, 22:45)
Šiandien ir mes mažajai nupirkom fisher-price kubą. Daiktas, jai pasirodė gan didelis, todėl turi apsiprasti, nepuolė labai žaisti, atsargi smile.gif Gal dar susidomės. Tik man įdomu, kas turite tokį kubą, ar jis kai viršuje įstatai kaladėlę neprivalo įvardinti angliškai to, kas pavaizduota (demo versijoje tai taip, o pas mus iškart pamėgdžioja garsą ir pagroja) ir kai pradeda groti ir suktis diskas, labai tas sukimosi garsas girdisi. Ar čia viskas gerai? Pirkom naują žaislą, bet iš spekuliantų (skelbiu.lt radom), kurie sakė parodoje kokioje tai pirkę. Tai nei dėžės geros, nei instrukcijos, nei lipdukų toj pusėj, kur veidrodis su žirafa, nėra. verysad.gif  Ir palyginus, kokios kainos čia paminėtos - šiek tiek permokėjom. Nesuminėjo pardavėjai iš anksto šių trūkumų, tiesiog pasakė naujas žaislas, o nuvažiavus pirkti, nesinorėjo tuščiom grįžti  doh.gif  Bet gal sakau, labai daug nepralošėm?
*

As pirkau nauja,angliskai daiktu neivardina,tik pamegdzioja garsa.sukimo garsas girdisi.Lipdukai buvo sudeti dezeje,juos reikejo patiems susiklijuoti.O kiek mokejot?
1234566
QUOTE(mila @ 2006 03 14, 10:56)
As pirkau nauja,angliskai daiktu neivardina,tik pamegdzioja garsa.sukimo garsas girdisi.Lipdukai buvo sudeti dezeje,juos reikejo patiems susiklijuoti.O kiek mokejot?
*

Galvojau gal koks falsifikatas... Bet matyt viskas gerai. Dėl to gyvūnėlių neįvardijimo tuomet gal ir geriau net, vis vien vaiką reikia ne anglų k., o lietuvių mokinti smile.gif Beje, dar kaladėlių sandėliavimo durelės kitokio dizaino nei oficialioje svetainėje. O iš kur lipdukų gauti? g.gif Nes dėžė tai visai ne nuo mūsų žaislo buvo, kito matyt fisher-price kubo, nes ten net 9 kaladėlės priklausė, o pas mus 8, kaip ir svetainėje. Mokėjom 145 lt.
mila
QUOTE(ramunelle @ 2006 03 14, 08:22)
Galvojau gal koks falsifikatas... Bet matyt viskas gerai. Dėl to gyvūnėlių neįvardijimo tuomet gal ir geriau net, vis vien vaiką reikia ne anglų k., o lietuvių mokinti smile.gif Beje, dar kaladėlių sandėliavimo durelės kitokio dizaino nei oficialioje svetainėje. O iš kur lipdukų gauti?  g.gif Nes dėžė tai visai ne nuo mūsų žaislo buvo, kito matyt fisher-price kubo, nes ten net 9 kaladėlės priklausė, o pas mus 8, kaip ir svetainėje. Mokėjom 145 lt.
*

Kaladeles 8,ten turbut turi omeny 9 detales,iskaitant ir pati kuba.O jei nebuvo libduku dezeje turbut jau niekur negausit schmoll.gif .Gal pardavejo pasiteiraukit.
pakalnutė
mūsų toks stalas
user posted image
user posted image
user posted image
Ir jis labai ilgam, nes pianiną gali kabinti dar leliukui lovytėje, mes dabar skambinam judinam tas formeles , o vėliau bus kaladėles.Ir muzikėlės thumbup.gif
Labai juodžiaugiuos, tai ir pasakoju ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Ella
Kaune surasite Jonelio kieme. Ten gali buti su pazeista pakuote, bet kaina kokiu 100lt pigiau nei kitose zaislu parduotuvese
adrija
QUOTE(pakalnutė @ 2006 03 17, 09:45)
mūsų toks stalas
user posted image
user posted image
user posted image
Ir jis labai ilgam, nes pianiną gali kabinti dar leliukui lovytėje, mes dabar skambinam judinam tas formeles , o vėliau bus kaladėles.Ir muzikėlės  thumbup.gif
Labai juodžiaugiuos, tai ir pasakoju ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

Mes labai norim tokio stalo.Kažin kur būtų galima pigiau įsigyuti tokį?
renax
QUOTE(adrija @ 2006 03 26, 20:54)
Mes labai norim tokio stalo.Kažin kur būtų galima pigiau įsigyuti tokį?
*

O uz kiek jus jo norite ?
adrija
QUOTE(renax @ 2006 03 27, 09:00)
O uz kiek jus jo norite ?
*

Galiu sau leisti mokėti iki 70 litų.Jis nebūtinai turi būti naujas.Tik kad visos dalys būtų ir viskas veiktų smile.gif
renax
Adrija manau kad nelabai rasi ,nes naujas jis 260 lt kainuoja , ir jei visos dalys ir viskas veikia nemanau kad tokia kaina bus .
adrija
QUOTE(renax @ 2006 03 27, 12:28)
Adrija manau kad nelabai rasi ,nes naujas jis 260 lt kainuoja , ir jei visos dalys ir viskas veikia nemanau kad tokia kaina bus .
*

Oho,brangus rupūžė blink.gif Na bet gal ....O kaip CHICCO vaikštukai kainuoja 260,o už 80 galima nusipirkti.Gal ir čia kur pasitaikytų ax.gif
renax
Na vaikstukus naudoja 3-4 men o stalas skirtas 2-3 metam , neteko daug matyt padevetu pardavime . Pas man kaimyne pardavinejo iskart uz 120 lt pardave o pas ja jau gerai padevetas buvo .
adrija
QUOTE(renax @ 2006 03 27, 19:53)
Na vaikstukus naudoja 3-4 men o stalas skirtas 2-3 metam , neteko daug matyt padevetu pardavime . Pas man kaimyne pardavinejo iskart uz 120 lt pardave o pas ja jau gerai padevetas buvo .
*

Nu,tai koks patarimas?
renax
QUOTE(adrija @ 2006 03 27, 17:13)
Nu,tai koks patarimas?
*

Pasiieskok naujo nebrangiai kartais jonelio kiemeli buna po 150 ir wsiaip visur . O poto visviena parduosi geras daiktas smile.gif
Kristuks
Kažin, ar Mega bloks kaladėlės tinka statyti ant tos lentos....? ax.gif
Beje, o pačių Chicco kaladėlių matyti paveikslėlyje visai nedaug? g.gif
Ar būna jų papildomai nusipirkti ir kiek jos kainuoja???? gal kas žinot??? 4u.gif
renax
Bloksai netinka , yra tokiu kaladeliu dasipirkti , ir cremly tinka .
Happymother

Renax o kur vilniuj tokių stalų galima rast .
daivaV
QUOTE(pakalnutė @ 2006 02 28, 13:46)
*

Chicco stalas? Mamytes ar tikrai verta (vaikiukai zaizia nuo kokio amziaus?) pirkti? Ta prasme nelabai supratau ... muzikyte nusiima ir kaladeles delioti galima (lego), taip? Ir kainuoja apie 200 lt?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.