Pasidalinkite savo patirtimi, koki geriau pirkti, kokios firmos, kiek tokie dziaugsmai kainuoja?
Noriu savo mazyliui nupirkti lavinamaji stala-centra.
Pasidalinkite savo patirtimi, koki geriau pirkti, kokios firmos, kiek tokie dziaugsmai kainuoja?
inuska, na stalas aisku, o centras-kaip cia suprast
Buna ne tik stalo forma, o kelios sienos , kubas
PAs mus toks staliukas
![]() Ten dra yra telefono ragelis, 3 kamuoliukai, tik neradau.Maniškė tai žaidžia patenkinta. DAr tutim ir kubą.Irgi liuks dalykėlis Pirkom antakalny Elcom žaislų parduotuvėj
Aš irgi panašiai mokėjau
TAi gal gi užveš tų staliukų, ar jau visai jų nebus Aš tai labai labai patenkinta tuo staliuku.
O aš savo mažiui nupirkau Fisher Price kubą
va toks pas mus ![]()
westa, kur tu toki radai?
o kur Elcom parduotuvė yra?
Sbaba, pirkau pas Renax
fisher prico puslapyje yra demo versijav
Siandien naugarduko g. maciau zaidimu stala. Ne toks kaip mes turim, bet irgi fainas, kaina 60Lt, kaip tik siandien gautas.
Gal kas nors gali įmesti lavinamojo stalo nuotraukytę arba nuorodą, kur galima butų pažiūrėti.
QUOTE(kavke @ 2005 05 05, 14:49) QUOTE(inuska @ 2005 05 06, 21:36) kavke, inuska, mano mergaitė metai ir 8 mėn. ar per vėlu pirkti tokį kubą, kaip jūsų vaikai ar dar žaidžia su tuo kubu (skaičiau, kad jis skirtas vaikams nuo 6 mėn
Gal zinote kokiu parduotuviu, kur tokiu kubu butu daugiau
mama tania, ne per anksti. Mes aštuonių mėn ir
Mes turim cicco stalą.
QUOTE(westa @ 2005 05 05, 10:27) O aš savo mažiui nupirkau Fisher Price kubą va toks pas mus ![]() ![]() Oj kok fainas Ir dar turiu tokią kaip ir "bėdą": mano vaikas kažkaip tais labai mandrais žaisliukais nesidomi Nu jau kiek kartų išbandyta - kuo brangesnis žaislas, tuo jam mažiau rūpi bliūdai, puodai įdomiausi. O aš noriu, kad mėtytų kamuoliukus, kubelius ir pan. nu kruopai jau 10 mėn., tai kasčia dabar? Gal kas susidūrėt su tokia "bėda?" QUOTE(mila @ 2006 03 01, 19:25) nupirkau aš šiandien kubą,tačiau vaikams jis nepadare jokio įspudžio Parasyk po poros savaiciu atsiliepyma, jei vaikai vis delto susidomes (maniske truputi vyresne, tai jei taviskiems nepatiks, tai zinosiu, kaip reaguos maniske) QUOTE(Vetra2006 @ 2006 03 02, 08:11) Oj kok fainas Ir dar turiu tokią kaip ir "bėdą": mano vaikas kažkaip tais labai mandrais žaisliukais nesidomi Nu jau kiek kartų išbandyta - kuo brangesnis žaislas, tuo jam mažiau rūpi bliūdai, puodai įdomiausi. O aš noriu, kad mėtytų kamuoliukus, kubelius ir pan. nu kruopai jau 10 mėn., tai kasčia dabar? Gal kas susidūrėt su tokia "bėda?" Viskas čia gerai ir nepardavinėk, o padėk kurnors iš akiračio. Maniškiui iki 1 m.2 mėn., žaislai kėlė lygų apvalų nulį emocijų. Idomu buvo puodai bliudai, keptuvė, klozetą valyti buvo tooookia jėga QUOTE(mila @ 2006 03 01, 19:25) nupirkau aš šiandien kubą,tačiau vaikams jis nepadare jokio įspudžio Mūsų stalas 2dalių:vienoje pusėje pianinas ir šeip visokie mygtukai mygtukėliai, o kitoje gali su kaladėlėm statyti.Tai kaladėles kolkas labai sėkmingai mėto po visą kambarį O va kūbo išklausinėjau Ta kūbas daug funkcijų turi(kiek iš paveiksliukų suprantu), tai tikrai pasidėk, dar susidomės
O kur tokių daičiukų yra pirkti? Gal mums dar per anksti, mums tik 9 mėn tuoj bus, ar vaikas supras?
Klaipėdoje
uŽ Mega Plazos yra žaislų parduotuvė, gal ten bandyt užsakyti reikia? Nes ten irgi visokių būna
Šiandien ir mes mažajai nupirkom fisher-price kubą. Daiktas, jai pasirodė gan didelis, todėl turi apsiprasti, nepuolė labai žaisti, atsargi
QUOTE(ramunelle @ 2006 03 13, 22:45) Šiandien ir mes mažajai nupirkom fisher-price kubą. Daiktas, jai pasirodė gan didelis, todėl turi apsiprasti, nepuolė labai žaisti, atsargi As pirkau nauja,angliskai daiktu neivardina,tik pamegdzioja garsa.sukimo garsas girdisi.Lipdukai buvo sudeti dezeje,juos reikejo patiems susiklijuoti.O kiek mokejot? QUOTE(mila @ 2006 03 14, 10:56) As pirkau nauja,angliskai daiktu neivardina,tik pamegdzioja garsa.sukimo garsas girdisi.Lipdukai buvo sudeti dezeje,juos reikejo patiems susiklijuoti.O kiek mokejot? Galvojau gal koks falsifikatas... Bet matyt viskas gerai. Dėl to gyvūnėlių neįvardijimo tuomet gal ir geriau net, vis vien vaiką reikia ne anglų k., o lietuvių mokinti QUOTE(ramunelle @ 2006 03 14, 08:22) Galvojau gal koks falsifikatas... Bet matyt viskas gerai. Dėl to gyvūnėlių neįvardijimo tuomet gal ir geriau net, vis vien vaiką reikia ne anglų k., o lietuvių mokinti Kaladeles 8,ten turbut turi omeny 9 detales,iskaitant ir pati kuba.O jei nebuvo libduku dezeje turbut jau niekur negausit
mūsų toks stalas
![]() ![]() ![]() Ir jis labai ilgam, nes pianiną gali kabinti dar leliukui lovytėje, mes dabar skambinam judinam tas formeles , o vėliau bus kaladėles.Ir muzikėlės Labai juodžiaugiuos, tai ir pasakoju
Kaune surasite Jonelio kieme. Ten gali buti su pazeista pakuote, bet kaina kokiu 100lt pigiau nei kitose zaislu parduotuvese
QUOTE(pakalnutė @ 2006 03 17, 09:45) mūsų toks stalas ![]() ![]() ![]() Ir jis labai ilgam, nes pianiną gali kabinti dar leliukui lovytėje, mes dabar skambinam judinam tas formeles , o vėliau bus kaladėles.Ir muzikėlės Labai juodžiaugiuos, tai ir pasakoju Mes labai norim tokio stalo.Kažin kur būtų galima pigiau įsigyuti tokį?
Adrija manau kad nelabai rasi ,nes naujas jis 260 lt kainuoja , ir jei visos dalys ir viskas veikia nemanau kad tokia kaina bus .
Na vaikstukus naudoja 3-4 men o stalas skirtas 2-3 metam , neteko daug matyt padevetu pardavime . Pas man kaimyne pardavinejo iskart uz 120 lt pardave o pas ja jau gerai padevetas buvo .
Kažin, ar Mega bloks kaladėlės tinka statyti ant tos lentos....?
Beje, o pačių Chicco kaladėlių matyti paveikslėlyje visai nedaug? Ar būna jų papildomai nusipirkti ir kiek jos kainuoja???? gal kas žinot???
Bloksai netinka , yra tokiu kaladeliu dasipirkti , ir cremly tinka .
Renax o kur vilniuj tokių stalų galima rast . |