Na taip...
QUOTE(Iš Stiklo @ 2011 02 12, 15:19) Mokyklos internetiniame puslapyje viskas parašyta QUOTE(Butterflay @ 2011 02 12, 16:21) Nelaikau čia besimokančių vaikų mamų pasisakymų "pletkais"
Gal kuri mama susidomėtų
Žinau, kad čia ne skelbimų lenta ir labai atsiprašau visų besipiktinančių.
Na ka yra jau pirmoku sarasai
O įdomu kada bus aišku pas kokią mokytoją patenkame, tik rugsėjį?
Ar yra cia busimu pirmokeliu mamyciu
Mes pas mokytoja Gintaute busime
Sveikos, mamytės, domina atsiliepimai apie dabartines ketvirtokų mokytojas
QUOTE(Pukė @ 2011 11 21, 17:16) Sveikos, mamytės, domina atsiliepimai apie dabartines ketvirtokų mokytojas Mano sūnus mokėsi pas mokytoją Danutę Jakubonienę, labai patiko P.S. jegu būtų galimybė tikrai ir kitą sūnų būčiau pas ją leidus. QUOTE(Pukė @ 2011 11 21, 17:16) Sveikos, mamytės, domina atsiliepimai apie dabartines ketvirtokų mokytojas Mano sūnus dabar šioje mokykloje yra 4-okas pas mokytoją Renatą Apyvalaitę. Galiu tik puikiu žodžiu minėti šią mokytoją. Puikiai sutaria su vaikais, noriai bendrauja su tėveliais. Visada išsamiai kiekvienam asmeniškai komentuoja vaiko mokslo pasiekimus bei trūkumus. Mano sūnus labai užsispyręs, judrus ir Renata rado išeitį, kad elgėsys pamokų ir pertraukų metu netrukdytų kitiems vaikams, na ir mokslo pasiekimai tikrai puikūs. O iš tikro apie dabartinių 4-okų mokytojas galiu pasakyti, kad visos tikrai geros. Čia jau reikėtų žiūrėti koks vaikas - vienam reikia griežtumo, o gal kitas jautresnis.
Sveiki, šiais metais planuojam leisti dukrytę į šią pradinę mokyklą, pirmą klasę. Dukrytė gana judri, sunku išbūti ilgiau vienoje vietoje ir sutelkti dėmesį. Kokią mokytoją mums patartumėte rinktis? Ačiu labai
Prašau patarti dėl mokytojų: Renatos Apyvalaitės, Linos Vadoklienės, Audronės Paulauskaitės, Danutės Jakūbėnienės. Ačiū.
Gal kas galit ką papasakoti apie 1a klasės mokytoją Ireną/Ruošiamės sūnų pas ją į antrą klasę leist...
|