ar kas skaitet sia Allan Carr Lengvas budas suliekneti knyga?
ar kas skaitet sia Allan Carr Lengvas budas suliekneti knyga?
Labas, kas ieskojote Allen Carr "Lengvas budas suliekneti" lietuviu kalba, tai radau nuoroda:
http://esu.failai.lt/wp-content/uploads/allen1(lt).pdf Galite issisaugoti i kompiuteri ar siaip skaityti. Po to tikiuosi pasidalinsim cia atradimais QUOTE(Izolda @ 2009 02 24, 13:48) Super Nors turiu knygą, bet kompiuterinė versija yra liuks, visada su savim kompiuterį vežiojuosi, tai ir knyga bus kartu Gal dar kokių knygų kompiuterinių variantų žinote kur rasti?
Skaitau vis dar A.Carr;o knygą... Mėsos neatsisakiau, bet jos kiekį mažinu... Dabar apie pieną irgi ten įdomiai surašyta. Šiaip man labiausiai tikusi ir patikusi idėja yra ta, kad reikia vadovautis alkiu
QUOTE(Izolda @ 2009 02 24, 14:48) Labas, kas ieskojote Allen Carr "Lengvas budas suliekneti" lietuviu kalba, tai radau nuoroda: http://esu.failai.lt/wp-content/uploads/allen1(lt).pdf Ačiū Izoldai už knygą! Maniau, kad jos nėra... interneto platybėse QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 12, 22:53) QUOTE(mikepukuotukass @ 2009 01 13, 10:04) QUOTE(Starta @ 2009 01 22, 12:32) QUOTE(sanija @ 2009 02 25, 13:46) QUOTE(dirty_kiss @ 2009 03 02, 18:23) Sveikos, ar vis dar paskaitot tą knygą, vadovaujatės ja? Kaip sekasi dabar? QUOTE(*Miurielė* @ 2009 03 25, 08:25) Nepaskaitau, nors vis ruošiuosi, bet, kad ir taip tos informacijos per akis, o ačiū, sekasi gerai, svorio jau numečiau visą krūvą, bet tikrai ne dėl knygos, o tik griežtai žiūrėdama ką ir kiek valgau. Kartais suvalgau mėsos gabaliuką, bet nesinori vis dar jos, čia tai knygos poveikis O šiaip tai aš sau prisitaikiau, kas man patinka ir tinka, o kas ne - pamiršau ir tiek.. Todėl vis žadu, kad reiktų dar kartą paskaitinėt
Aš šios knygos neturiu, bet esu nusipirkusi kito autoriaus McKennos
Kai skaičiau buvo stiprus nusiteikimas, dabar vėl reik ją pavartyti
sveikos,
įveikiau knygą - kol kas labai optimistiškai nusiteikusi, tikrai pirmą kartą susimasčiau apie pieną bei mėsą... žiūrėsim kaip čia seksis nuo šiandien labiau savim rūpinsiuos
Perskaičiau šitą knygą. Labai patiko. Tiesa, perskaičiau daugiau iš smalsumo, kad tai per stebuklingas būdas. Viršsvorio turiu (175 cm, 81 kg), bet dėl to sau galvos per daug nesuku. Neketinu visiškai atsisakyti nei mėsos nei pieno
Didžiausias knygos privalumas, mano nuomone tai, kad ji nieko nedraudžia ir nieko nereikalauja (apart buvimo atviriem naujoms idėjoms). Tiesiog papasakoja kuo mes maitinames ir kaip mes maitinames. Tokiu būdu, kad daugiau taip maitintis tiesiog nebesinori Po knygos užvertimo pakeičiau tik vieną dalyką - dieną pradedu vaisiais. O toliau jau ką noriu, kiek noriu ir kada noriu. Tik kad.... nebenoriu Berašydama prisiminiau perskaičius vieną negirdėtą mintį: vaisius valgyti tik ant tuščio skrandžio! Iš tiesų, neigiamai žiūrėjau į patarimą valgyti daug vaisių, nes nuo jų dažnai po to pučia pilvą. Paaiškėjo kad būtent dėl to ir pučia, kad jie per kitą maistą negali nuslinkti žemyn ir pradeda pūti anksčiau laiko. (Detalesnį paaiškinimą skaitykit knygoj) Valgant vaisius tuščiu skrandžiu šios problemos išties neatsiranda. Dėkui autoriui Knygą rekomenduoju visiems QUOTE(venita @ 2009 04 02, 02:46) Perskaičiau šitą knygą.. Iš tiesų, neigiamai žiūrėjau į patarimą valgyti daug vaisių, nes nuo jų dažnai po to pučia pilvą. Paaiškėjo kad būtent dėl to ir pučia, kad jie per kitą maistą negali nuslinkti žemyn ir pradeda pūti anksčiau laiko. Valgant vaisius tuščiu skrandžiu šios problemos išties neatsiranda. Dėkui autoriui Knygą rekomenduoju visiems Venita, labai patiko tavo komentaras, pats minčių išdėstymas O dėl vaisių aš taip visad galvojau, kad nuo jų išpučia QUOTE(sanija @ 2009 02 25, 13:46) Man kaip tik 2 sav. neveikė, o paskui pradėjo kažkaip QUOTE(dirty_kiss @ 2009 03 02, 18:23) Skaitau vis dar A.Carr;o knygą... Mėsos neatsisakiau, bet jos kiekį mažinu... Dabar apie pieną irgi ten įdomiai surašyta. Šiaip man labiausiai tikusi ir patikusi idėja yra ta, kad reikia vadovautis alkiu Mėsos ir aš visiškai neatsisakysiu, tik va renkuosi sveikesnę. Pieno negeriu jau labai seniai. Naudoju jį nebent į kokius kepinius, į kavą 1 kart per savaitę ir pan. tik va pieno produktus (sūri, varškę ir jogurtą valgau).
Manes ta knyga nepaveike
Perskaičiau ir aš Allen Carr knygą "Lengvas būdas sulieknėti". Kadangi prieš skaitydama buvau girdėjus, kokią įtaką padaro šio autoriaus knyga apie metimą rūkyti, tai galvojau, kas čia per stebuklas
Gal reikėtų dar kartą perskaityti
Sveiki!
Vakar kaip tik perskaiciau Aleno knyga "Lengvas budas suliekneti" Vienintele knyga, kuri kazkada mane stipriai paveike ir pakeite poziuri i mityba bei jos kiekius, buvo Almos Mieliauskienes knyga "Valgau ir liekneju" Gal kas nors zinote, is kur galima butu atsisiusti internetine versija Mieliauskienes "Valgau ir liekneju" ?? Visur narsiau ,ieskojau, bet rasti nepavyko... Yra didelis noras vel ja perskaityti, nes lieknejimui ji man pati veiksmingiausia
nju perskaiciau ir sjp sju daugeliu dalykų sutinku tik va skatinimas atsisakyt zalios arbatos man keistai atrodo
Knygą "Lengvas būdas sulieknėti" parduodu arba keičiu į A. Mieliauskienės knygas
sveikos
o as svorio nenoriu mesti, tik noriu sveikiau gyventi ir aisku kad neatsirastu joks celiulitas, butu lygi oda veido, viso kuno, grazus plaukai, stiprus nagai, ir stangrus kunas tai nusipirkau Tombako kaip gyventi sveikai 150 metu perskaiciau per dvi dienas, na man irgi itaka padare del mesos, visiskai neatsisakysiu jos bet vartosiu tik vistiena, zuvi nes as tokia meseede:) tik man labai daro itaka kai pagalvoji kai tie gyvunai kaninami koki stresa ir skausma patiria kol atkeliuaja iki zmogaus stalo apie piena irgi susimasciau, nors ir taip jo negeriu O kad zalios arbatos reik atisaktyti niekur nemaciau, kaip tik raso kad ji valo organizma. Tik patartina jos gerti ne daugiau nei 1 puodeli per diena. o kas aktualiausia merginom , tai del celiulito, reik atisakyti cukraus visiskai (tai vadinas visu saldumynu ir pan) jei norisi labai salditni arbata tai sinteiniu cukrumi(turbut to debiatikams skirtu as taip supratau patartina valgyt,darzoviu,vaisiu, silkes, skumbres ir lasisa. Siose zuvyse yra riebalai kurie puikiai veikia riebalu apykaita musu organizme Cia taip raso knygoje kuria dabar pradejau skaityti H.Bankhofer "500 geriausiu budu sveikiems gyventi ir nesenti"
sveikutes, perskaičiau ir aš tą "stebuklingą" knygą
Galiu pasiūlyti knygą Fairburn Ch. Kaip įveikti pastovų persivalgymą (New York: Guilford Press, 1995). Rašykit privačią žinutę.
Ieškau Šiauliuose Marija Brezgina" Ar moki rusų kalba"
siūlikit į až.
Ka tik nusipirkau: " Valgyk viska ka nori: tobulas mitybos planas", visai nieko knyga
Gal turite parduoti : aleno karo knyga: lengvas budas mesti rukyti?
QUOTE(voveriuxe @ 2009 12 07, 00:17) yra nete: http://sites.google.com/site/nerukom/ o jeigu netinka, tai aš turiu, galiu parduoti, pirkau mamai, bet net neskaitė pirkau, nes pati jos pagalba kartu su draugu metėm rūkyti, jau sėkmingai kokių porą metų nerūkau skaičiau ir carro knygą apie lieknėjimą iš pradžių buvau pasipiktinusi kokius čia drastiškus pokyčius reikia daryti, norint numesti svorio, bet žinokit po to laiko numečiau 10 kg ir beveik metus esu vegetarė QUOTE(Panikė @ 2009 12 29, 00:13) yra nete: http://sites.google.com/site/nerukom/ o jeigu netinka, tai aš turiu, galiu parduoti, pirkau mamai, bet net neskaitė pirkau, nes pati jos pagalba kartu su draugu metėm rūkyti, jau sėkmingai kokių porą metų nerūkau skaičiau ir carro knygą apie lieknėjimą iš pradžių buvau pasipiktinusi kokius čia drastiškus pokyčius reikia daryti, norint numesti svorio, bet žinokit po to laiko numečiau 10 kg ir beveik metus esu vegetarė as del vegetartizmo neturiu bedu-daug metu jau ja esu ir savo noriu be jokiu pastangu...tik svoris nelemtas. dekui uz nuoroda
Galiu pasiūlyti A. Karo "Lengvas būdas sulieknėti". Jei domina, rašykit až
carro knygos yra torrent.lt ar linkomanijoj el. variantas.
gal žinote kokių knygų apie mitybą el. variantų? galiu parduoti jo knygą lengvas būdas mesti rūkyti
Lengvas būdas sulieknėti
Lengvas būdas suvaldyti alkoholį Jeigu kam reikia-prašom,siųskitės,skaitykit.Aš perskaičiau pirmąją,manau turėsiu iš to naudos,ji padėjo man susimąstyti ir suprasti ką aš kišu į burną,ką aš valgau.Nežinau ar ji veikia,dar tik šiandien baigiau skaityti,iš tikrųjų į maistą pažvelgiau "kitomis akimis". Jeigu kam reikia el.knygos "lengvas būdas mesti rūkyti"-rašykit į AŽ savo el.p.adresą,turiu parsisiuntusi iš torrentų Lt kalba,kitur neradau. QUOTE(^^liutuke @ 2010 02 02, 12:12) Skaiciau sia knyga, yra geru minciu, bet del daugelio ju galima priestarauti Mano brangiausias skaito lengvas budas mesti rūkyti, ir tiek jis įtikėjes viskuo ten, man vis cituoja ir cituoja... Tai bandysiu ir aš paskaitysiu apie leknėjimą... Žiūrėsim kaip bus QUOTE(linanil @ 2010 02 02, 12:19) Mano brangiausias skaito lengvas budas mesti rūkyti, ir tiek jis įtikėjes viskuo ten, man vis cituoja ir cituoja... Tai bandysiu ir aš paskaitysiu apie leknėjimą... Žiūrėsim kaip bus As kazkaip atsirinkau, kas man priimtina QUOTE(^^liutuke @ 2010 02 02, 12:38) As kazkaip atsirinkau, kas man priimtina O požiūri apie sveiką mitybą esu susidariusi ir dabar. Su Tavo nuomone taip pat sutinku, aklas tikėjimas prie gero neveda. Kai perskaitysių butinai parašysiu savo nuomone ir kas ( jei taip nutiks) pasikeitė pas mane.
Galbūt į temą bus.
Štai ką turiu: Nico Vermeulen "Kambarinių gėlių enciklopedija" Kaina: 30 LT. ![]() Rašykite el. paštu: odeta.razmislaviciut@inbox.lt
Sveiki,
Turiu receptų knygų. Visų būklės - puikios. Štai ką turiu: Jamie Oliver "Oliverio ministerija" ![]() Kaina: 50 LT. Gordon Ramsay "Gaminti gali visi" ![]() Kaina: 50 LT. Julija Vysockaja "Receptai visiems metams" ![]() Kaina: 40 LT. Susisiekite el-paštu: pleshanovas@inbox.lt
sveiki,
turiu puikią knygą: Em and Lo: SEKSAS. kaip visa tai daryti ![]() bukle ideali. parduodu uz 30 lt., nors knygynuose 60 lt. susisiekite: kuolis@inbox.lt
Ieskau knygos -Sveikata visam gyvenimui
Turiu ivairiu knygu apie sveikata , mityba , jei kas susidomejo rasykite .
kas turite knygą Fairburn CH ''Kaip įveikti pastovų persivalgymą'' ?? Labai norėčiau įsigyti. arba žinot kur...? paskambinkit tiesiai man- 868829011
Pati geriausia knyga Allen Carr "lengvas budas suliekneti", kuri visiskai pakeite mano gyvenima, kaip ir kitos sio aitoriaus knygos, tik ne kiekvienas sugeba buti imlus naujai informacijai, todel ne visiems padeda...
Sveiki. Gal kas turi parduoti knygą Fairburn Ch. Kaip įveikti pastovų persivalgymą"?
|